Arvostelut: Ravintola Domo

Keskustajapanilainen
Loistava
5.2/6
42 arvostelua
Ravintola Domo Helsinki image 1
Ravintola Domo Helsinki image 2
Ravintola Domo Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

42 Ravintola Domo arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Domo annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
42 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Sinikka N.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Paikka oli mukava ja henkilökunta ystävällistä. Viivyimme pitkään, söimme alkuruokaakin, oli hyvää. Samoin pääruoka hyvää. Ruoka-annokset runsaita. Varmaan tulemme joskus uudestaankin ja voin suositella paikkaa ystävillenikin.

"Erinomainen"
6/6
Rosanne K.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihana pieni ravintola jossa mukava miljöö ja älyttömän hyvä ruoka! Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Hinta / laatusuhde enemmän kuin kohdallaan. Ravintola toimittaa myös foodoran kautta.

"Erinomainen"
6/6
Polina H.yhdeksän kuukautta sitten · 2 arvostelua

Nopea ja ystävällinen palvelu sekä lounaalla että illallisella. Erinomaisen hyvää ja tuoretta ruokaa. Tilasimme 30 palan lajitelman mieheni kanssa ja tykkäsimme kovasti. Lajitelmavaihtoehtoja voisi olla enemmän ja ehkä kuvat helpottaisivat valintaa. Kaunis japanilaishenkinen sisustus. Suosittelen lämpimästi!

"Erinomainen"
6/6
Kaj-Kristian E.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka ja ystävällinen palvelu. Ruuan laatuun nähden on hintataso kohtuullinen. Ravintolan sisustus on asiallinen ja viihtyisä. Mielestäni Domo on Helsingin paras japanilsinen ravintola. Suosittelen lämpimästi.

"Erinomainen"
6/6
Mea H.vuosi sitten · 1 arvostelu

The service has always been good. The atmosphere is just like it should be in a Japanese style restaurant. Every time I've been to Domo I've always had a great experience and nothing to complain about and I greatly recommend trying it out.

"Upea"
5/6
Smriti S.vuosi sitten · 13 arvostelua

Love coming back here for the food and the pleasant service, all at very good prices for the quality. In particular, my favorites are the california roll, the tuna-avocado salad, and the seaweed salad. Top that off with the delectable green tea ice cream. Nom! Highly recommend.

"Upea"
5/6
Susanna N.10 kuukautta sitten · 2 arvostelua

Otimme neljä eri alkuruokia ja 30 palaa sushia. Ruoka oli superhyvää, sekä alkuruuat että sushi. Paras siika nigiri mitä olen ikinä syönyt. Ravintolassa oli vähän liian valoisa mielestäni, ja voisi olla mukavampi. Vähän kalliimpi sushi paikka, mutta hinta laatu suhde kuitenkin täsmää mielestäni!

"Upea"
5/6
Helena L.vuosi sitten · 9 arvostelua

Siisti ravintola, ystävällinen palvelu, herkullinen ruoka. Hieman olisin kaivannut ruokien ja juomien esittelyä, mutta kysymällä selvisi moni asia. Hintaansa nähden erinomaista ruokaa! Valmis-menu oli hyvä idea, sai tuntumaa valikoimaan. Sake oli todella hyvää, viini pieni pettymys. Hyvä mieli jäi, tullaan toistekin!

"Erinomainen"
6/6
Marja K.vuosi sitten · 2 arvostelua

Oma lemppari japanilaisravintoloista Helsingissä. Ainut vika on se että aina tulee tilattua samat ruuat eikä malta kokeilla uusia... Mutta on pakko aina maistaa gyozaa, edamamea, spicy tunaa ja soft shell crab nigirejä...

"Upea"
5/6
Mea H.vuosi sitten · 1 arvostelu

The food was great and the service was amazing. My friends enjoy themselves and the food. The noice level was a little bit too loud because of the drunk adults. I will be visiting another time for sure.