Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Kamppi
Pueblo Bar y Taqueria

Tee pöytävaraus nopeasti ja ilmaiseksi:

Pueblo Bar y Taqueria – Tietoja

Koirat tervetulleita
Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Pöytiä ulkona
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Tuesday
11:00 - 22:30
Wednesday
11:00 - 22:30
Thursday
11:00 - 22:30
Friday
11:00 - 22:30
Saturday
11:00 - 22:30
Sunday
11:00 - 16:00
Monday
11:00 - 22:30

Syö ulkona. Kerää pisteet.

Varaa pöytä netissä ja ansaitse rahaa Quandoo Kanta-asiakaspisteillä! Jokainen 1 000 pisteen potti on 10€ arvoinen.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Kun olet löytänyt täydellisen annoksen ja olet vastuussa ravintolavalinnasta

Varaa pöytä ja käy herkuttelemaan!

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Pueblo Bar y Taqueria

Etsiessäsi Helsingistä autenttisia meksikolaisia tacoja, paras vastauksesi löytyy Kampista, Eerikinkadulta. Pueblo Bar y Taqueria valmistaa tortillat paikan päällä autenttiseen tapaan maissista ja täyttää ne riisillä ja mustapavuilla, muut herkulliset täytteet valitset itse. Tarjolla on hitaasti mehukkaaksi kypsytettyä kanaa ja porsaan etuselkää, mausteista chorizoa, mureaa naudanpihviä, maukkaita tiikerirapuja sekä kukkakaali-brokkoli-zucchinia asiaan kuuluvin tuorein yrtti-, kasvis- ja salsahöystein. Tuoreista raaka-aineista käsityönä valmistuvat myös Pueblon nacho-annokset, quesadillat sekä burritot. Keittiö on avoinna klo 17–21, mutta iltaa voi hyvin jatkaa Pueblon baarin antimin pidempäänkin, pe–la aina puoleen yöhön. Autenttisten meksikolaisherkkujen kylkeen sopivat autenttiset latinaisamerikkalaiset cocktailit, oluet ja tequilat sekä Pueblon takuuvarman rento ja iloinen tunnelma. Varaa pöytä, saavu hyvässä seurassa ja viivy pitkään.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Pueblo Bar y Taqueria meksikolainen ruokaa?

Kyllä, ravintola Pueblo Bar y Taqueria tarjoilee meksikolainen ruokaa ja myös eteläamerikkalainen, latinalaisamerikkalainen ruokaa.

Onko ravintolassa Pueblo Bar y Taqueria pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Pueblo Bar y Taqueria on Katupysäköinti.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Pueblo Bar y Taqueria?

Pueblo Bar y Taqueria on houkutellut tacojen ja muiden meksikolaisten herkkujen ystäviä Helsingin keskustaan, Eerikinkadulle vuodesta 2011 alkaen. Pueblossa meno on rentoa, ruoka autenttista meksikolaista ja juomat raikkaita, kuten kunnon lattaripaikassa kuuluukin olla. Toisinaan Pueblon iloisia iltoja rytmittävät myös soittamaan kutsutut deejiit. Perjantaisin ja lauantaisin Pueblo on avoinna aina puoleen yöhön saakka, joten se toimii täydellisesti paitsi alkuillan ruokailupaikkana myös koko illan seurustelumestana. Keittiö on avoinna klo 17–21.

Pueblon käsin tehdyistä maissitortilloista valmistettuja tacoja on vaikea tilata vain muutamaa, sillä houkuttelevia täytevaihtoehtoja on useita. Makuyhdistelmiä rikastavat lisäksi Pueblon omat raikkaat ja pikantit salsat. Tacojen ympärille on tilattavissa myös muita meksikolaisia snacksejä ja lisukkeita, kuten nachoja, quesadilloja, dippejä ja kastikkeita, jotka valmistetaan samalla autenttisella otteella. Muutaman suupalan tacoja tuhdimpaa purtavaa kaipaavat voivat tilata myös vehnätortillaan käärityn burriton quacamolen ja pico de gallon kera. Myös kasvis- tai kokonaan vegaanisia ruokia etsivät lähtevät Pueblosta tyytyväisinä. Juomapuolella raikkaiden lattaricocktailien lisäksi kannattaa tutustua Pueblon helsinkiläisittäin uniikkiin, meksikolaisten tequilojen ja oluiden valikoimaan.