Pueblo Bar y Taqueria

Loistava
4.8/6
18 arvostelua
Pueblo Bar y Taqueria Helsinki image 1
Pueblo Bar y Taqueria Helsinki image 2
Pueblo Bar y Taqueria Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Pueblo Bar y Taqueria – Tietoja

Etsiessäsi Helsingistä autenttisia meksikolaisia tacoja, paras vastauksesi löytyy Kampista, Eerikinkadulta. Pueblo Bar y Taqueria valmistaa tortillat paikan päällä autenttiseen tapaan maissista ja täyttää ne riisillä ja mustapavuilla, muut herkulliset täytteet valitset itse. Tarjolla on hitaasti mehukkaaksi kypsytettyä kanaa ja porsaan etuselkää, mausteista chorizoa, mureaa naudanpihviä, maukkaita tiikerirapuja sekä kukkakaali-brokkoli-zucchinia asiaan kuuluvin tuorein yrtti-, kasvis- ja salsahöystein. Tuoreista raaka-aineista käsityönä valmistuvat myös Pueblon nacho-annokset, quesadillat sekä burritot. Keittiö on avoinna klo 17–21, mutta iltaa voi hyvin jatkaa Pueblon baarin antimin pidempäänkin, pe–la aina puoleen yöhön. Autenttisten meksikolaisherkkujen kylkeen sopivat autenttiset latinaisamerikkalaiset cocktailit, oluet ja tequilat sekä Pueblon takuuvarman rento ja iloinen tunnelma. Varaa pöytä, saavu hyvässä seurassa ja viivy pitkään.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
16:00 - 22:00
Tuesday
16:00 - 22:00
Wednesday
16:00 - 22:00
Thursday
16:00 - 22:00
Friday
16:00 - 00:00
Saturday
16:00 - 00:00

Osoite

Pueblo Bar y Taqueria
Eerikinkatu 27
00180 Helsinki

18 Pueblo Bar y Taqueria arvostelua

Loistava
4.8/6
18 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Roope H.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Aina yhtä mukava tunnelma ja hyvä palvelu. Ruoka oli hyvää, sitä riitti, Roope kiitti

"Erinomainen"
6/6
Kati S.16 päivää sitten · 2 arvostelua

Kaupungin parhaat tacot & micheladat aivan ehdottomasti! Useamman henkilön porukan kannattaa varata pöytä etukäteen. Suosittelen tätä paikkaa lämpimästi.

"Erinomainen"
6/6
Lotte E.21 päivää sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä paikka, autenttinen fiilis! Mielellään tulen uudestaan ja suosittelen kokeilemaan :)

Lisää kohteesta Pueblo Bar y Taqueria, Helsinki

Pueblo Bar y Taqueria on houkutellut tacojen ja muiden meksikolaisten herkkujen ystäviä Helsingin keskustaan, Eerikinkadulle vuodesta 2011 alkaen. Pueblossa meno on rentoa, ruoka autenttista meksikolaista ja juomat raikkaita, kuten kunnon lattaripaikassa kuuluukin olla. Toisinaan Pueblon iloisia iltoja rytmittävät myös soittamaan kutsutut deejiit. Perjantaisin ja lauantaisin Pueblo on avoinna aina puoleen yöhön saakka, joten se toimii täydellisesti paitsi alkuillan ruokailupaikkana myös koko illan seurustelumestana. Keittiö on avoinna klo 17–21.

Pueblon käsin tehdyistä maissitortilloista valmistettuja tacoja on vaikea tilata vain muutamaa, sillä houkuttelevia täytevaihtoehtoja on useita. Makuyhdistelmiä rikastavat lisäksi Pueblon omat raikkaat ja pikantit salsat. Tacojen ympärille on tilattavissa myös muita meksikolaisia snacksejä ja lisukkeita, kuten nachoja, quesadilloja, dippejä ja kastikkeita, jotka valmistetaan samalla autenttisella otteella. Muutaman suupalan tacoja tuhdimpaa purtavaa kaipaavat voivat tilata myös vehnätortillaan käärityn burriton quacamolen ja pico de gallon kera. Myös kasvis- tai kokonaan vegaanisia ruokia etsivät lähtevät Pueblosta tyytyväisinä. Juomapuolella raikkaiden lattaricocktailien lisäksi kannattaa tutustua Pueblon helsinkiläisittäin uniikkiin, meksikolaisten tequilojen ja oluiden valikoimaan.