Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.

Quandoon tietosuojaperiaatteet

Näissä tietosuojaperiaatteissa kerrotaan teidän henkilötietojanne käsittelystä käyttäessänne " Quandoo"-verkkosivustolla sijaitsevia tarjouksia ja online-palveluja osoitteessasekä tähän liittyvää mobiilisovellusta (seuraavassa tekstissä tarkoittaa " alusta" sekä verkkosivua että mobiilisovellusta). Nämä tietosuojaperiaatteet antavat tietoja teidän henkilötietojenne valvontaan ja yksityisyytenne suojaamiseen liittyvistä oikeuksista ja mahdollisuuksista.

Näissä tietosuojaperiaatteissa kerrotaan henkilötietojenne käsittelystä käyttäessänne " Quandoo"-verkkosivuston tarjontaa ja verkkopalveluja, jotka ovat saatavilla " Quandoo" -verkkosivustolla, siihen liittyvässä mobiilisovelluksessa ja widgetissä, jota käytetään kolmansien osalpuolten alustoilla (jatkossa sekä verkkosivustoon että mobiilisovellukseen ja widgetiin viitataan termillä " Platform").

1. Kuka on rekisterinpitäjä ja kenen puoleen voin kääntyä

Tietojen käsittelystä on vastuussa Quandoo Finland Oy, Konepajankuja 1, 00510 Helsinki, Finland. Tähän yritykseen viitataan jatkossa käsitteillä "me" tai "meidän".

Voitte ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme seuraavassa osoitteessa:

dataprotection.uk@quandoo.com

2. Mitä henkilötietoja käsittelemme ja mistä lähteestä nämä tiedot ovat peräisin

Kun tarjoamme teille alustamme käyttöönne, niin käsittelemme eri lähteistä peräisin olevia henkilötietoja. Toisaalta ovat kyseessä alustan käytön yhteydessä automaattisesti kerätyt tiedot. Kyseessä voivat olla myös tiedot, jotka te olette antaneet vapaaehtoisesti meidän käyttöömme tai jotka olemme saaneet meidän yhteistyökumppaneitamme.

Alustan käytön yhteydessä automaattisesti kerätyt tiedot

Kun vierailette verkkosivullamme tai avaatte mobiilisovellutuksen, lähetätte viestintäteknisiä tietoja meidän verkkopalvelimellemme. Tämä tapahtuu siitä riippumatta, haluatteko tehdä varauksen ravintolassa tai haluatteko jatkossa kirjautua käyttäjätiedoillanne käyttääksenne alustaa. Joka tapauksessa keräämme seuraavia sisäänkirjautumistietoja ja verkkokirjautumistietoja (joita kutsumme yhteisellä nimellä kirjautumistiedot):

  • Vierailun päivämäärä ja kellonaika sekä alustan käytön kesto
  • Laitteenne IP-osoite
  • URL-osoitteen viittaus (verkkosivu, jonka kautta teidät on mahdollisesti ohjattu verkkosivullemme)
  • Vierailut verkkosivujen alasivuilla tai sovelluksen alaosioissa: sekä
  • Laitteenne lisätiedot (laitetyyppi, selaintyyppi ja versio sekä asetukset, asennetut laajennukset, käyttöjärjestelmä)

Me käsittelemme kirjautumistietoja, jotta te ja muut käyttäjät voitte käyttää alustaa ja me voimme taata alustan toimintakykyisyyden. Käsittelemme kirjautumistietoja analysoidaksemme alustan suorituskykyä, parantaaksemme jatkuvasti alustan toimintaa ja korjataksemme virheitä, IT-turvallisuuden takaamiseksi ja meidän järjestelmiemme toimivuuden takaamiseksi, estääksemme tai tunnistaaksemme väärinkäytöksiä sekä erityisesti petoksia.

Sen lisäksi työstämme käyttöoikeustietojanne (access-data), sopeuttaaksemme alustan paremmin vastaamaan teidän tarpeitanne (yksilöllistäminen). Tähän tarkoitukseen teille annetaan niin kutsuttu " Unique User ID" (henkilökohtainen käyttäjätunnus). Tämän henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen avulla pystymme yhdistämään tekemänne varaukset ja muut toiminnot teihin.

Jotta voimme käsitellä näitä tietoja, käytämme myös evästeitä (cookies). Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkosivuvierailun yhteydessä lataantuvat laitteellenne ja niihin tallentuvat yllämainitut teihin liittyvät tiedot. Jos haluatte tietää enemmän, kuinka evästeet toimivat, mitä evästeitä käytämme ja kuinka ne voidaan poistaa käytöstä, lue evästepolitiikkamme. Sieltä voitte myös lukea mitä tietoja kolmannet palvelun tarjoajat kuten Google ja Facebook keräävät evästeillä ja seurantavälineillä (tracking-tools). Jotta tietosuojaperiaatteiden luettavuus ei kärsisi, olemme koonneet nämä tiedot omalle erilliselle sivustolle.

Tiedot, jotka te itse välitätte meille

Niiden tietojen lisäksi, jotka keräämme kaikilta vierailijoilta, käsittelemme myös muita tietoja. Näiden tietojen tarkka määrä riippuu siitä, kuinka te käytätte alustaa. Alustaa voidaan käyttää luomalla oma käyttäjätili tai ilman käyttäjätiliä.

  • Tilitiedot

Jos päätätte luoda käyttäjätilin ja täytätte rekisteröintilomakkeen, käsittelemme sen yhteydessä seuraavia tietoja:

  • Etunimi ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Kirjautumissalasana
  • Puhelinnumero
  • syntymäaika (vapaaehtoisesti)

Voitte kuitenkin käyttää kertakirjautumisominaisuutta (single sign-on, SSO) alustallamme luodaksenne käyttäjätilinne sekä kirjautuaksenne sille. Jos valitsette käyttää tätä ominaisuutta, pyydämme teitä syöttämään valitsemassanne sosiaalisessa verkostossa (esim. Facebook tai Google) käyttämänne kirjautumistiedot. Valintanne mukainen SSO-palvelutarjoaja autentikoi teidät. Kyseiset kirjautumistiedot eivät näy meille.

Tilaus- tai varaustiedot

Jos teette tilauksen tai varauksen, käsittelemme seuraavia tietoja:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Puhelinnumero (valinnainen)
  • Ravintola, johon varaus tehdään
  • Vieraiden määrä
  • Varauksen ajankohta
  • Erityistoiveet

Ettehän kirjoita arkaluontoisia tietoja itsestänne lisätietokenttään.

Me käsittelemme kyseisiä tietoja, jotta voimme työstää varaustanne, tiedottaa teitä varauksenne tilanteesta ja sopeuttaa aikaisempien varaustenne pohjalta alustaa vastaamaan paremmin teidän henkilökohtaisia käyttötarpeitanne.

  • Arvostelut ja kritiikit

Alusta tarjoaa teille mahdollisuuden käyttää tiettyjä sosiaalisia toimintoja: Voitte jakaa arvosteluja ja kritiikkejä ravintoloista. Voitte myös sen lisäksi ryhtyä tilaamaan toisten käyttäjien jakamia kommentteja ja kritiikkejä.

Jos käytätte tätä toimintoa hyväksenne, teidän IP-osoiteenne tallennetaan jättäessänne kommentin tai arvostelun. Tämä on meidän taholtamme suojatoiminpide, jos joku julkaisee laitonta sisältöä, kommentteja ja/tai muuta materiaalia (loukkaavaa tekstiä, kiellettyä poliittista propagandaa jne.) Kyseisissä tapauksissa meidän pitää pystyä todentamaan kirjoittajan henkilöllisyys, koska kommenttien tai lähetettyjen viestien sisällön takia voidaan mahdollisesti ryhtyä oikeustoimiin.

Jos haluatte tilata itsellenne arvostelunne jälkeen tulevat kommentit, teille lähetetään tätä koskeva vahvistussähköposti, jotta voidaan varmistua, että olette todellakin kyseisen sähköpostiosoitteen haltija. Kommenttitilaukset voidaan koska tahansa perua. Vahvistussähköpostissa seuraavat tätä koskevat ohjeet.

  • Asiakaspisteet

Saatte Kanta-asiakaspisteitä jokaisesta toteutuneesta varauksesta. Hallinnoidaksemme näitä Kanta-asiakaspisteitä, käsittelemme varaustenne ja varaushistorianne tietoja. Kun lunastatte Kanta-asiakaspisteitänne, pyydämme teiltä lisäksi pankkitietojanne, jotta voimme maksaa teille lunastamanne pisteet. Kun pankkisiirto on tehty, poistamme pankkitietonne.

  • Maksutiedot

Me emme itse käsittele herkkiä korttimaksutietoja, vaan käytämme turvallisia maksupalveluja, jotka käsittelevät näitä tietoja puolestamme. Teidän antamanne maksutiedot salataan selaimessanne maksupalvelun tarjoajan toimesta niin, että vain maksupalveluntarjoaja voi käsitellä niitä. Me saamme käyttöömme vain tiedot, joiden salaaminen ei ole tarpeen (maksutapa) ja viitteen, joka vahvistaa, että maksu on tapahtunut. Emme tallenna mitään muita maksutietoja järjestelmäämme.

  • Uutiskirje & mainossähköposti

Jos haluatte saada uutiskirjeen, tarvitsemme siihen suostumuksenne. Käytämme uutiskirjeemme kohdalla niin kutsuttua toistettua suostumusprosessia, jotta uutiskirjeen tilaus astuu voimaan vasta, kun klikkaatte linkkiä vahvistussähköpostissa. Tällä tavoin voimme varmistaa, että olette sähköpostiosoitteenne oikea omistaja. Uutiskirje sisältää tietoja Quandoosta, ravintoloista ja ajankohtaisista tarjouksista. Oikeusperusta uutiskirjeiden lähettämiselle on Teidän suostumuksenne (Art. 6 (1) (a) GDPR).

Kun tilaatte uutiskirjeen, tallennamme IP-osoitteenne, päivämäärän sekä tilauksenne tarkan ajan. Nämä tiedot tallennetaan, jotta voimme todistaa Teidän tilanneen uutiskirjeen. Lisäksi, tarvitsemme näitä tietoja, jos sähköpostiosoitettanne käytetään vilpillisesti.

Lisäksi ollessamme vuorovaikutuksessa uutiskirjeen kanssa, keräämme laite- ja käyttötietoja. Saamme esimerkiksi tietoomme toimitettiinko uutiskirje, avasitteko uutiskirjeen tai klikkasitteko uutiskirjeessä olevaa linkkiä. Linkitämme sähköpostiosoitteenne näihin tietoihin personoidaksemme ja tilastollisesti analysoidaksemme uutiskirjettä. Jos käytätte sovellustamme, me myös yhdistämme sovelluksesta kerätyt tiedot näiden uutiskirjeestä saamiemme käyttötietojen kanssa. Näin voimme varmistaa, että sovelluksessa näyttämämme tarjoukset ovat oleellisia Teille.

Voitte milloin tahansa peruuttaa suostumuksenne uutiskirjetilaukseen sekä kaikkiin siihen liittyviin personointeihin ilman että siitä koituu teille muita kustannuksia kuin perushinnaston mukaiset siirtokustannukset. Peruuttaaksenne suostumuksenne, klikatkaa peruutuslinkkiä, joka löytyy jokaisen uutiskirjeen lopusta, tai lähettäkää sähköpostiviesti ylempänä mainittuun osoitteeseen.

  • Asiakastukipalvelu

Ehkä tarvitsette asiakaspalvelumme antamaa apua tai haluatte jättää valituksen. Tässä tapauksessa tulemme käsittelemään IP-osoitettanne, yhteystietojanne ja yhteydenottonne sisältöä, jotta voimme reagoida teidän pyyntöönne.

Tiedot, jotka saamme yhteistyökumppaneiltamme ja kolmannen osapuolen alustoilta

Koska alustamme toimii välittäjänä teidän ja varattavan ravintolan välillä, käsittelemme myös tietoja, jotka saamme yhteistyöravintoloiltamme. Samoin saamme tietoja kolmannen osapuolen alustoilta, jos kyseistä kolmannen osapuolen alustaa käytetään teidän tekemänne Quandoo-varauksen toteuttamiseen. Nämä kattavat seuraavat tiedot:

  • Teidän sähköpostiosoitteenne
  • Teidän nimenne
  • Teidän puhelinnumeronne (valinnainen)
  • Vieraiden määrä
  • Erityistoiveet

Muu tietojenkeruu

Meillä on niin kutsuttu fanisivu Facebook alustalla. Jos vierailette meidän fanisivullamme, voidaan vierailutietoja kerätä markkinatutkimus- ja mainostarkoituksiin, kyseiset tiedot tallennetaan käyttäen pseudonyymejä käyttäjäprofiileissa. Tässä hyödynnetään evästeitä. Näihin tietoihin perustuen voimme tehdä esimerkiksi tilastollisia arviointeja. Tämän tarkoituksena on meidän oikeutettujen etujemme toteuttaminen alustan tarjonnan optimoimiseksi, artiklan 6 kohta 1 alakohta f, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (lisätiedot oikeudellisista perusteluista löytyvät alhaalta). Tietojenkäsittely perustuu sopimukseen yhdessä vastuullisten rekisterinpitäjien kesken artiklan 26 EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti, jonka voitte nähdä tästä linkistä: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum. Yksityiskohtaisia tietoja Facebookin tietojenkäsittelystä, kontaktimahdollisuuksista sekä teidän oikeuksistanne löydätte Facebookin tietosuojailmoituksesta: https://www.facebook.com/about/privacy/. Siellä voitte myös käyttää hyväksenne oikeuttanne tehdä valitus.

Lisäksi käytämme Google Karttoja näyttääksemme teille kumppaniravintoloidemme sijainnin kartalla. Google kerää tätä varten IP-osoitteenne. Löydätte käyttöehdot ja tähän liittyvät Googlen tietosuojaperiaatteet täältä: https://maps.google.com/help/terms_maps/.

Käytämme myös Google Tag Manager -sovellusta, jonka avulla hallinnoimme työkaluja, joita tarvitaan Google Tag Managerin käyttämiseen. Google Tag Manager itsessään ei aseta mitään evästeitä, ja se ei kerää mitään henkilötietoja. Työkalua käytetään kuitenkin muiden sellaisten tägien aktivoimiseen, jotka saattavat kerätä tietoja.

3. Mihin muihin tarkoituksiin käsittelemme tietojanne?

Näiden lisäksi käsittelemme mahdollisesti tietojanne myös muita tarkoituksia varten.

Näitä ovat:

  • Henkilötietojenne välittäminen kolmannelle osapuolelle, jos laki näin velvoittaa;
  • Oikeudellisen vaateen toteuttaminen ja oikeudenkäyntimenettelyn välttäminen;
  • Lain määräämien tietojen säilyttämismääräysten noudattaminen verolainsäädännön mukaisesti jne.

4. Mikä on käsittelyn oikeusperusta?

Henkilötietojen käsittelyssä perustamme toimintamme useampaan oikeusperustaan niin kutsutusta EU:n yleisestä tietosuojasetuksesta, joka muodostaa oikeuspuitteet EU:n laajuiselle yleiselle tietosuojaoikeudelle (seuraavassa käytetään tästä englannin kielistä lyhennettä GDPR).

Tässä viittaamme erityisesti seuraaviin oikeusperustoihin:

Suostumus (artikla 6 kohta 1 GDPR)

Koska olette antaneet meille suostumuksenne käsitellä henkilötietojanne yllämainittuihin tarkoituksiin, takaa tämä suostumus käsittelyn oikeudellisuuden. Kun rekisteröidytte tilitiedoillanne tai teette varauksen, annatte nimenomaisen suostumuksen tietojenkäsittelyyn, kuten näissä tietosuojaperiaatteissa on tarkkaan määritelty, merkkaamalla kyseisen kohdan ennen rekisteröinti- tai varauslomakkeen lähettämistä. Kun käsittelemme tietojanne, johtuu tämä siitä, että te olette nimenomaisesti käyttämällä alustaamme hyväksynyt ja vaatinut tätä. Teidän hyväksyntänne on täten tärkein oikeusperusta sille, että käsittelemme teidän henkilötietojanne.

Sopimusvelvoitteidemme noudattaminen teitä kohtaan (artikla 6 kohta 1 alakohta b GDPR)

Samanaikaisesti tietojen käsittelyn tarkoituksena on alustan palvelujen tarjoaminen teille meidän sopimusvelvoitteiden mukaisesti. Tämän takia ei tietojen käsittely ole pelkästään teidän hyväksynnällänne oikeutettua, vaan se on myös tarpeen, jotta voimme noudattaa sopimustamme teidän kanssanne. Jos esimerkiksi varaatte alustamme kautta paikkoja jostakin ravintolasta, meidän täytyy käsitellä näitä varaustietoja, jotta voimme varmistaa varauksenne.

Meidän oikeutetut etumme (artikla 6 kohta 1 alakohta f GDPR)

On myös tapauksia, jolloin meillä olisi oikeus käsitellä tietojanne myös ilman teidän suostumustanne, jos meidän oikeutettujen etujemme (tai kolmannen osapuolen etujen) suojelu tätä vaatii. Tässä mielessä ylhäällä mainitut tietojenkäsittelyn tarkoitusperät, joiden yhteydessä käsittelemme tietojanne, edustavat useassa tapauksessa myös oikeutettuja etuja. Tämä tarkoittaa, että voimme käsitellä aina IT-järjestelmämme turvallisuuden takaamisen kannalta tarpeellisia tietoja, myös silloin kun ette ole antaneet suostumustanne tai olette peruneet suostumuksenne käsittelylle. Kyseessä ovat myös alustaamme kohdistuvien väärinkäytösten estäminen tai mainosten yksilöllistäminen teidän etujenne mukaisesti (niin kutsuttu suoramarkkinointi).

Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen (Artikla 6 kohta 1 alakohta c GDPR) tai yleinen etu (artikla 6 kohta 1 alakohta d GDPR)

Sen lisäksi olemme lakisääteisesti velvoitettuja antamaan lainvalvontaviranomaisten tai veroviranomaisten pyynnöstä yksittäisissä tapauksissa tiettyjä tietoja heidän käyttöönsä.

5. Kenelle välitämme tietonne?

Käsittelemme henkilötietojanne huolella ja luottamuksellisesti ja jaamme tietonne vain seuraavissa tapauksissa, emmekä välitä niitä muutoin kolmansille osapuolille. Välitämme tietoja viranomaisille vain, jos laki velvoittaa meidät toimimaan näin asianomaisen viranomaisen tietopyynnön pohjalta.

Viranomaisten asettamien lakivelvoitteiden lisäksi, välitämme tietojanne vain alustan muille käyttäjille, kolmansien osapuolten tarjoamien palvelujen tuottajille, jotka tukevat meitä alustan palvelujen tarjonnassa tai Quandoo-yrityskonsernin sisällä.

Alustan muut käyttäjät

Välitämme tilaus- ja varaustietonne alustamme kautta yhteistyöravintoloillemme, jotta varaus voidaan tehdä valitsemassanne ravintolassa. Jaamme ravintoloille myös asiakaspisteenne, jotta voidaan varmistaa näiden asiakasohjelmien ongelmaton sujuminen. Ravintolat saavat teidän käyttötilitietonne (paitsi ei salasanaa), sekä kaikki arvostelut ja kritiikit, jotka jaatte alustalla. Arvostelut ja kritiikit julkaistaan myös alustalla, jotta kaikki muut käyttäjät voivat nähdä ne (myös vierailijat, joilla ei ole käyttötiliä alustalla).

Muut kolmannet osapuolet

Lisäksi välitämme tietoja ulkoisille palveluntarjoajille, jotka auttavat meitä tarjoamaan alustan palveluja. Tähän kuuluvat tiedot ja palvelun tarjoajat, jotka on mainittu meidän evästeohjeissamme. Tässä yhteydessä on huomion arvoista, että kaikki yrityksemme palvelimen sisällönisännöinti- (server-hosting) ja pilvipalvelut (cloud service) tapahtuvat yritysten Amazon Web Services Inc. (AWS) ja Google Ireland Limited toimesta. Molemmat palveluntarjoajat käsittelevät kaikki antamamme tiedot perustuen toimeksiantoomme, ja näihin tietoihin pätee velvoittava tietojenkäsittelysopimus, jotta voimme taata yleisen tietosuoja-asetuksen määräysten mukaisen tietojen käsittelyn turvallisuuden.

Quandoo yrityskonsernin sisällä

Olemme osa maailmanlaajuista konsernia, johon kuuluu monia yrityksiä, jotka ovat osa yritystä Quandoo GmbH, KulturBrauerei, Schönhauser Allee 36, 10435 Berliini, Saksa (" Quandoo DE"). Quandoo DE taas itse on 100 prosenttinen tytäryritys yrityksessä Recruit Holdings Co., Ltd, 8-4-17 Ginza, Chuo-ku, Tokio 104-0061 Japani (" Recruit"). Tästä johtuen olemme velvoitettuja antamaan yrityksille Quandoo DE tai Recruit tiettyjä tietoja, joko lainsäädännön asettamien raportointivelvollisuuksien johdosta tai normaalin globaalin yritysliiketoiminnan puitteissa. Kaikki liiketoiminnan tiedonhankinnan keräämät tiedot muunnetaan normaalisti anonyymiksi tiedoksi, jotta voidaan varmistua, että tietosuojaa noudatetaan. Quandoo DE ja Recruit voivat tilanteen vaatiessa käsitellä henkilötietoja, jotka eivät ole anonyymissä muodossa; näin toimittaisiin esimerkiksi sisäisen tarkastuksen tai viranomaisten vaatiman tilintarkastuksen yhteydessä.

6. Siirrämmekö tietojanne EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin?

Emme yleensä siirrä tietojanne ETA:n ulkopuolisiin maihin (niin kutsuttuihin kolmansiin maihin). Emme myöskään isännöi tietojanne kolmansissa maissa ja kaikki palvelimemme sijaitsevat ETA:n sisällä (tarkkaan ottaen Irlannissa). Joissakin tapauksissa siirrämme kuitenkin tietoja kolmansiin maihin. Tämä koskee erityisesti kolmansien osapuolten tarjoamia alustapalveluja, jos niiden päätoimipaikka sijaitsee USA:ssa tai Yhdistyneessä Kuningaskunnassa (kun Yhdistynyt Kuningaskunta eroaa EU:sta) ja tiedonsiirtoja Recruit Japaniin.

Tässä yhteydessä varmistamme, että tietojen vastaanottajat ovat joko listautuneet niin kutsuttuun Privacy Shield-järjestelyyn (kuten Google ja Facebook), noudattavat konsernin sisäisiä sitovia tietosuojasääntöjä tai ovat solmineet kanssamme EU:n vakiosopimuslausekkeiden mukaisen sopimuksen ja kaikki muut vastaanottajat tulevat mukaan sen piiriin, jotta voidaan taata tietojenkäsittelyn turvallisuus ja asianmukainen tietosuojan taso.

7. Kuinka kauan tietoni tallennetaan?

Käsittelemme ja tallennamme teidän henkilötietojanne niin kauan, kuin meidän sopimusvelvoitteemme täyttämisen ja lainsäädännön asettamien velvoitteiden toteuttamisen kannalta on tarpeen. Tallennamme tietonne sopimussuhteemme voimassaolon keston ajan ja sopimuksen päättymisen jälkeen vain siksi ajaksi, minkä Suomi laki meiltä vaatii. Kaikki muut tiedot poistetaan heti, kun kirjaudutte ulos alustalta. Jos muita tietoja ei tarvita enää kyseisten velvoitteiden täyttämiseen, ne poistetaan säännöllisesti, paitsi jos niiden käsittely on todistusaineiston varmistamisen tai oikeusvaateiden vanhenemisen kannalta tarpeen.

8. Luoko Quandoo minun henkilötietojeni pohjalta käyttäjäprofiilin?

Käytämme tietojanne optimoidaksemme teidän Quandoo-selaimen käyttökokemuksenne. Tämä tarkoittaa, että käytämme tietojanne, jotta voimme tarjota teille yksilöidyn alustan, joka perustuu teidän henkilökohtaisiin mieltymyksiinne ja mielenkiintonne kohteisiin, sekä voimme koota teille räätälöityjä tarjouksia, jotka perustuvat teidän tähänastiseen käyttäytymiseenne. Esimerkiksi käytämme tietokoneenne IP-osoitetta tunnistaaksemme maantieteellisen sijaintipaikkanne ja tarjoamme teille tähän perustuen paikallista sisältöä teidän omalla kielellänne. Voimme tehdä teille ehdotuksia ja tarjouksia uusista ravintoloista, perustuen teidän alustalla aikaisemmin tarkastelemiin tai varaamiin ravintoloihin. Emme kuitenkaan koskaan käsittele tai analysoi profiloinnin puitteissa henkilötietojanne tavalla, joka johtaa automatisoituun päätöksentekoon, jolla olisi teihin nähden sitova oikeusvaikutus tai olisi muulla vastaavalla tavalla teille selvästi haittaa aiheuttava.

9. Pitääkö minun antaa tietoni käyttöön? Mitä tapahtuu, jos en anna tai en enää jatkossa anna käyttää tietojani?

Laki ei velvoita teitä antamaan tässä tietosuojailmoituksessa mainittuja henkilötietoja meidän käyttöömme. Erityisesti solmimamme sopimus, joka syntyi hyväksyessänne meidän yleiset sopimusehtomme, ei aseta minkäänlaista velvoitetta teille antaa henkilötietonne käyttöömme. Teidän sopimustietojenne välitys meille on kuitenkin perusedellytys sopimuksen solmimiselle kanssamme. Sen lisäksi ette voi, tai voitte vain osittain, käyttää alustaa, jos ette anna käyttöömme tiettyjä tietoja tai kiellätte näiden tietojen käytön.

10. Mitä oikeuksia minulla on käsittelyn osalta?

Teillä on seuraavia yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisia oikeuksia:

  • Teillä on oikeus saada pääsy tietoihin artiklan 15 GDPR mukaisesti
  • Teillä on oikeus tietojen oikaisemiseen artiklan 16 GDPR mukaisesti
  • Teillä on oikeus tietojen poistamiseen artiklan 17 GDPR mukaisesti
  • Teillä on oikeus käsittelyn rajoittamiseen artiklan 18 GDPR mukaisesti
  • Teillä on oikeus siirtää tiedot järjestelmästä artikla 20 GDPR mukaisesti
  • Teillä on vastustamisoikeus artiklan 21 GDPR mukaisesti

Sen lisäksi teillä on oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle (artikla 77 GDPR yhdessä § 19 BDSG (Saksan Liittotasavallan tietosuojalaki)).

Voitte aina perua hyväksyntänne teidän henkilötietojen käsittelyä koskien. Tämä pätee myös hyväksyntään, jonka olette antaneet ennen yleisen tietosuoja-asetuksen voimaantuloa eli ennen 25. toukokuuta 2018. Hyväksynnän peruminen koskee kuitenkin vain tulevaa käsittelyä, ennen hyväksynnän perumista tapahtuneeseen käsittelyyn sillä ei ole vaikutusta.

11. Miten voin pyytää tietojeni poistamista?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@quandoo.com ja pyydä yksinkertaisesti henkilötietojesi poistamista. Kerro nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jota käytit rekisteröitymiseen. Lähetämme sinulle vahvistussähköpostin kun tietosi on poistettu.


Tiedot koskien teidän vastustamisoikeuttanne artiklan 21 GDPR mukaisesti

  1. Vastustamisoikeus yksittäisissä tapauksissa

Näiden jo mainittujen oikeuksien lisäksi, teillä on erityistilanteista johtuen, aina oikeus vastustaa teitä koskevien henkilötietojen käsittelyä, jos käsittely tapahtuu artiklan 6 kappale 1 GDPR mukaisesti (tietojen käsittely yleisen edun vuoksi) ja artiklan 6 kappale 1 e alakappale mukaisesti (tietojen käsittely perustuen etujen tasapainottamiseen); tämä koskee myös näiden ehtojen mukaista profilointia perustuen artiklaan 4 kappale 4 GDPR. Jos käytätte vastustamisoikeuttanne, emme enää käsittele henkilötietojanne, paitsi jos pakottavat syyt sitä vaativat, jotka ovat painavampia kuin teidän etunne, oikeutenne ja vapautenne, tai käsittelyn tarkoituksena on oikeudellisten vaateiden esittäminen, toteuttaminen tai puolustaminen. Huomioikaa myös näiden tietosuojaehtojen tiedot kappaleessa 8: jos lopetamme tietojen käsittelyn vastustuksenne vuoksi, voi olla mahdollista, että ette enää voi käyttää alustaa tai alustan käyttö on rajoitettua.

  1. Oikeus vastustaa mainostarkoituksiin kerättyjen tietojen käsittelyä

Teillä on aina oikeus estää teitä koskevien henkilötietojen käsittely suoramainonnan tarkoituksia varten (mukaan lukien mainoskirjeemme tilaus), tämä koskee myös profilointia, jos tämä tapahtuu suoramainonnan yhteydessä. Jos vastustatte käsittelyä, emme enää jatkossa käsittele teidän henkilötietojanne.

Vastustuksesta voi ilmoittaa vapaamuotoisesti seuraavaan osoitteeseen:

dataprotection.uk@quandoo.com


Tammikuu 2022
V4.0

Quandoon evästesäännöstö

Evästeet ja muut Quandoo-alustalla käytettävät työkalut

Tämä tiedote korvaa Quandoon tietosuojailmoituksen.

Jäljempänä on esitetty luettelo kaikista evästeistä ja muista verkkopohjaisista jäljitystyökaluista, joita me tai ulkopuoliset tahot käytämme alustallemme.

Käytämme seuraavantyyppisiä evästeitä ainoastaan lakisäädösten mukaisesti ja mainittujen oikeudellisten perusteiden pohjalta:

  • Välttämättömät evästeet: Välttämättömät evästeet mahdollistavat verkkosivuston perustoimintojen käytön. Tällaisia toimintoja voivat olla esim. navigointi ja suojattujen osioiden avaaminen. Verkkosivustomme ei toimi lainkaan tai toimii vain rajoitetusti ilman tällaisia evästeitä. Sen vuoksi näiden evästeiden käyttöä ei ole mahdollista estää. Tällaisia evästeitä käytetään siis käyttäjän kanssa tehdyn, verkkosivuston käyttöä koskevan sopimuksen toteuttamiseksi (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan b) alakohta).
  • Preferenssievästeet: Preferenssievästeet auttavat meitä parantamaan toimintojamme ja muokkaamaan niitä yksilöllisesti. Siten voidaan esimerkiksi tallentaa valitun kielen asetus. Me ja meihin liittyvät palveluntarjoajat käytämme näitä evästeitä. Jos kyseessä ovat "ensimmäisen osapuolen evästeet", käytämme evästeitä perusteenamme oikeutettu etumme esittää verkkosivustomme käyttäjäystävällisellä tavalla (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan f) alakohta). Kaikissa muissa tapauksissa oikeusperuste on käyttäjän antama suostumus (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan a) alakohta).
  • Tilastolliset evästeet: Tilastolliset evästeet auttavat ymmärtämään, miten käyttäjät toimivat verkkosivustollamme. Niiden avulla pystymme esimerkiksi analysoimaan, miten käyttäjät päätyvät verkkosivustollemme ja miten he sitä käyttävät. Tähän liittyvä oikeusperusteemme on oikeutettu etumme arvioida tilastollisesti verkkosivustomme käyttöä tai käyttäjän suostumus (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan a) ja f) alakohdat).
  • Markkinointievästeet: Markkinointievästeet auttavat meitä jäljittämään käyttäjiä eri kanavien kautta ja pyrkimään vaikuttamaan heihin kohdistetusti. Tavoitteenamme on tuoda näkyviin käyttäjän mielestä mielenkiintoisia ja tarpeellisia mainossisältöjä. Tähän liittyvä oikeusperuste on pelkästään käyttäjän antama suostumus (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan a) alakohta).

Kaikkien seuraavassa mainittujen työkalujen osalta pätee: Kerran annettu suostumus tietojen keräämiseen mainituilla työkaluilla voidaan perua valitsemalla vastaava asetus evästeasetuksista. Oikeutettuun etuumme perustuva tiedonkeruu voidaan kieltää käyttämällä alla mainittua kieltomahdollisuutta. Sen lisäksi käyttäjä voi estää evästeiden asettamisen mukauttamalla selaimensa asetuksia siten, että evästeet torjutaan. Jos käyttäjä valitsee tällaisen asetuksen, hän ei ehkä voi käyttää verkkosivustomme tiettyjä nykyisiä tai tulevia elementtejä.

1. Quandoon omat evästeet (nk. ensimmäisen osapuolen evästeet):

Nimi Voimassaoloaika Tarkoitus
t 29 vuorokautta viimeisen muutoksen jälkeen Määrittää, minkä kanavan kautta käyttäjä on tehnyt varauksen.
quandooUserLanguage 1 vuosi Tallentaa käyttäjän valitseman kielen.
quandooUserSearchDestination Istunto Tallentaa käyttäjän oletushakualueen.
ut 90 vuorokautta Auttaa autentikoimaan käyttäjän.
quandooUserVisitorId 180 vuorokautta Tunnistaa käyttäjän toteutettavissa kyselyissä.
qdoo_gp 6 vuorokautta Jos käyttäjä on sallinut lähellä minua-toiminnon: käyttäjän olinpaikan tunnistus.
promoCode7d 7 vuorokautta Tallentaa syötetyt myynninedistämiskoodit.
sem_attributes Istunto Mahdollistaa käyttäjän määrittämisen johonkin mainoskampanjaan.
grpRef Istunto Tallentaa ravintolaketjun nimen.
qdoo_exp_ 30 vuorokautta Auttaa meitä tietämään, minkä version käyttäjä on nähnyt, jotta pystymme takaamaan johdonmukaisen kokemuksen.

Sen lisäksi käyttäjä voi estää ensimmäisen osapuolen evästeiden asettamisen mukauttamalla selaimensa asetuksia siten, että kaikki evästeet torjutaan. Jos käyttäjä valitsee tällaisen asetuksen, hän ei ehkä voi käyttää verkkosivustomme tiettyjä nykyisiä tai tulevia elementtejä.

2. Ulkopuolisten tahojen asettamat evästeet ja liitännäiset (nk. kolmannen osapuolen evästeet)

Lisäksi käytämme myös seuraavanlaisia ulkopuolisten palveluntarjoajien evästeitä ja työkaluja:

Google Analytics

Käytämme alustallamme verkkosivustomme analysoinnin ja jatkuvan optimoinnin tarkoitukseen Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua, jonka omistaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, California 94043, USA.

Google Analytics käyttää evästeitä, joiden avulla voidaan analysoida verkkosivuston käyttöä (esim. sivustot, joilla olet vieraillut, konversiot, vuorovaikutuksesi verkkosivujemme kanssa, teknistä tietoa selaimestasi, lyhennetty IP-osoite). Tätä tarkoitusta varten laaditaan pseudonymisoituja käyttäjäprofiileita. Me käytämme Google Analytics -palvelua ainoastaan IP-osoitteen anonymisointitoiminto aktivoituna. Lisäksi käytämme User-ID-toimintoa. Tämän toiminnon avulla voimme tunnistaa istunnot ja kaikki niiden aikana tapahtuvat väliaikaisen User-ID:n toiminnot. Näin voimme analysoida käyttäjien käyttäytymistä eri laitteissa.

Käyttäjä voi estää evästeiden tallentamisen valitsemalla selaimensa tai mobiililaitteensa tai evästesuostumusten hallintatyökalumme käyttöjärjestelmäasetuksista vastaavan asetuksen. Käyttäjän on tällöin kuitenkin huomattava, että hän ei tässä tapauksessa ehkä enää pysty käyttämään alustamme kaikkia toimintoja niiden täydessä laajuudessa. Lisäksi käyttäjä voi estää sen, että Google kerää evästeellä tietoja hänen tavastaan käyttää alustaamme (ml. IP-osoite) ja että Google käsittelee näitä tietoja, lataamalla ja asentamalla internetissä saatavilla olevan selainliitännäisen alla olevan linkin kautta: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Lisätietoja käyttöehdoista ja tietosuojasta on nähtävissä osoitteissa
https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/us/ ja https://policies.google.com/privacy?hl=en-US.

Oikeusperuste: yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan a) alakohta (suostumus)

Google Optimize

Käytämme verkkosivustollamme verkkoanalyysi- ja optimointipalvelua “Google Optimize” (Google Analyticsin alipalvelu), jonka tarjoaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Käytämme palvelua lisätäksemme verkkosivustomme houkuttelevuutta ja toiminnallisuutta toistamalla uusia toimintoja ja sisältöä tietylle osalle käyttäjistä ja arvioimalla tilastollisesti käytön muutosta.

Tätä varten Google Optimize käyttää evästeitä, jotka tallennetaan laitteeseesi ja jotka mahdollistavat verkkosivustomme käytön analysoinnin. Evästeiden tuottamat tiedot käyttäjien verkkotarjonnan käytöstä siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Käsittely tapahtuu EU:n vakiosopimuslausekkeiden perusteella. Tämä takaa Googlelle EU:n tietosuojalainsäädännön noudattamisen.

Lisätietoja Googlen tietojen käytöstä, asetuksista ja vastustamismahdollisuuksista on Googlen tietosuojakäytännössä https://policies.google.com/technologies/ads ja Googlen mainosten näyttämistä koskevissa asetuksissa https://adssettings.google.com/authenticated.

Oikeusperusta: Art. 6 (1)(a) GDPR (suostumus).

Google reCAPTCHA

Alustamme, erityisesti kuluttajaportaalimme ja mobiilisovelluksemme, integroi Google LLC:n (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, California 94043, USA) kehittyneen riskianalyysimoottorin Google reCAPTCHA:n palvelut, joiden tarkoituksena on estää haittaohjelmia harjoittamasta väärinkäytöksiä verkkosivustollamme.

Google reCAPTCHA tarkkailee ja analysoi käyttäjien käyttäytymistä. Tämä voi sisältää vuorovaikutuksen verkkosivujemme kanssa, hiiren osoittimen liikkeet, hiiren napsautukset, näppäinpainallukset ja selaimen tekniset tiedot, mukaan lukien selaimen kieli, Googlen evästeet, CSS-tiedot, asennetut lisäosat ja IP-osoitteet. Erityisesti Googlen reCAPTCHA-algoritmi voi tunnistaa IP-osoitteet, jotka on aiemmin tunnistettu laillisiksi evästeiden avulla. Kerättyjä tietoja käytetään myös reCAPTCHA-työkalun parantamiseen.

Voit estää evästeiden tallentamisen määrittelemällä selaimesi tai mobiililaitteesi käyttöjärjestelmän asetukset tai evästeiden suostumuksen hallintatyökalun. Ota kuitenkin huomioon, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia alustamme toimintoja täysimääräisesti.

Lisätietoja Googlen käyttöehdoista ja tietosuojasta on osoitteessa osoitteessa
https://policies.google.com/privacy?hl=fi ja https://policies.google.com/terms?hl=fi.

Oikeusperusta: Yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta (oikeutettu etu).

Hotjar

Käytämme Hotjar-teknologiapalvelua, jonka omistaa Hotjar Ltd. Level 2, St Julian’s Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julian’s STJ 1000, Malta, ymmärtääksemme käyttäjiemme tarpeet paremmin ja optimoidaksemme palveluitamme. Hotjar osoittaa meille esimerkiksi sen, miten paljon aikaa käyttäjät viettävät milläkin sivulla, mitä linkkejä he napauttavat, mitä käyttäjät tekevät ja mistä he eivät pidä. Näin pystymme laajentamaan ja hallitsemaan palveluitamme, kun saamme käyttäjiä koskevaa palautetta. Hotjar käyttää evästeitä ja muita tekniikoita käyttäjiemme käyttäytymiseen ja laitteisiin liittyvien tietojen keräämiseen (tämä koskee erityisesti laitteen IP-osoitetta). Tiedot kerätään ja tallennetaan ainoastaan anonymisoidussa muodossa. Kerättäviä tietoja ovat mm. laitteen näyttöruudun koko, laitetyyppi (yksilölliset laitetunnisteet), selaintiedot, maantieteellinen sijainti (vain maa) ja valittu kieliasetus (jota käytetään verkkosivustomme näyttämistä varten). Hotjar tallentaa mainitut tiedot pseudonymisoituun käyttäjäprofiiliin. Ei Hotjar emmekä me tule koskaan käyttämään näitä tietoja yksittäisten käyttäjien tunnistamiseen emmekä tiettyyn yksittäiseen käyttäjään liittyvien muiden tietojen kanssa vertailemiseen. Lisätietoja asiasta löytyy Hotjarin tietosuojaselosteesta. [https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy] (https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy)

Voit kieltää käyttäjäprofiilin laatimisen, Hotjarin toimesta tapahtuvan verkkosivustomme käyttöäsi koskevien tietojen tallentamisen sekä Hotjarin toimesta tapahtuvan Hotjarin jäljitysevästeiden käytön muilla verkkosivustoilla seuraavan linkin kautta: https://www.hotjar.com/opt-out.

Oikeusperuste: yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan a) alakohta (suostumus).

Wisepops

Työskentelemme yhdessä Wisepopsin kanssa, osoite 49 rue Jean De La Fontaine, 75016 Paris, Ranska. Wisepops on palveluntarjoaja, jonka avulla pystymme tuomaan näkyviin ponnahdusikkunoita käyttäjän verkkokäyttäytymisen pohjalta. Tätä tarkoitusta varten Wisepops kerää surffaustietoja ja näyttää niiden perusteella ponnahdusikkunoita. Tähän käytetään evästeitä. Lisätietoja aiheesta on nähtävissä verkkosivulla https://support.wisepops.com/more-info/data-and-cookie-policy.

Oikeusperuste: yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan a) alakohta (suostumus).

Cookiebot

Käyttäjän evästeasetusten hallitsemiseen käytämme Cookiebot-työkalua, jonka omistaa Cybot A/S Havnegade 39, 1058 Kopenhagen, Tanska. Käyttäjän valitsemat evästeasetukset tallennetaan evästeen avulla. Lisätietoja tietosuojasta on saatavilla tästä: https://support.wisepops.com/more-info/data-and-cookie-policy.

Oikeusperusteet: yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan b) alakohta (sopimus).

"Lähellä minua"-toiminto

Jos käyttäjä antaa meille suostumuksen tietää hänen olinpaikkansa käyttämällä vastaavaa selainasetusta, keräämme tietoja hänen olinpaikastaan. Tämän "Lähellä minua"-toiminnon aktivoimisen ansiosta pystymme näyttämään käyttäjälle ravintoloita, jotka sijaitsevat hänen lähellään. Asetamme evästeitä ja käsittelemme evästeisiin tallentunutta tietoa pseudonyymisti analysoidaksemme käyttäjien tapaa käyttää verkkosivustoamme.

Oikeusperusteet: yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan a) alakohta (suostumus).

Google Ads & Google Remarketing

Google Ads ja Google Remarketing ohjelmien avulla voidaan ottaa yhteyttä alustallamme jo vierailleisiin käyttäjiin, joita tarjontamme kiinnostaa, tarjoamalla Googlen yhteistyöverkoston taholta kohdennettua mainontaa. Mainosten näyttäminen tapahtuu evästeiden avulla.

Jos ette halua saada kiinnostukseenne perustuvaa mainontaa, voitte deaktivoida evästeiden käytön tähän tarkoitukseen osoitteessa https://adssettings.google.com/authenticated. Molemmat palvelut kuuluvat Googlen tietosuojaperiaatteiden piiriin, jotka ovat osoitteessa: https://policies.google.com/privacy?hl=en-US.

Oikeusperuste: yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan a) alakohta (suostumus).

Google Enhanced Conversion

Google Enhanced Conversion mahdollistaa niiden asiakkaiden seurannan, jotka ovat kirjautuneet Googleen ja päätyvät mainoksen kautta verkkosivuillemme. Google Tag Managerin avulla määritetään, mitä asiakkaan verkkosivustollamme syöttämiä tietoja kerätään (esim. sähköpostiosoite). Nämä tiedot välitetään nimettöminä Googlelle. Jos nämä anonyymisti siirretyt tiedot vastaavat Googlen anonyymisti tallentamia tietoja, tilillämme näkyy “conversion”.

Suostumus tähän voidaan peruuttaa milloin tahansa evästeiden hallinnan kautta. Tässä yhteydessä suostumus koskee erityisesti anonymisoitujen tietojen luovuttamista. Voit myös poistaa evästeiden käytön näihin tarkoituksiin osoitteessa https://adssettings.google.com/authenticated. Palveluihin sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä, joka on saatavilla osoitteessa https://policies.google.com/privacy?hl=fi.

Oikeusperuste: yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan a) alakohta (suostumus).

Google Marketing Platform

Google Marketing-alusta mahdollistaa käyttäjilleen mainosten näyttämisen heidän verkkosivuillaan. Mainostajat voivat määritellä kuinka usein ja kuinka kauan mainos näkyy selaimessa, ja evästeiden avulla voidaan todentaa mitä verkkosivun alueita käytte läpi. Tämä mahdollistaa käyttäytymiseen perustuvan kohdentamisen (behavioral targeting). Teidän selaimellenne annetaan pseudonyymisoitu tunnistenumero, jotta voidaan tarkastella mitä mainoksia teidän selaimellanne näytetään ja mihin niistä on reagoitu. Evästeet eivät sisällä mitään henkilötietoja.

Voitte deaktivoida Googlen evästeiden käytön tähän tarkoitukseen sivulla https://adssettings.google.com/authenticated. Palvelu noudattaa Googlen tietosuojaperiaatteita, jotka löydätte osoitteesta https://policies.google.com/privacy?hl=en-US.

Oikeusperuste: yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan a) alakohta (suostumus).

Facebook Retargeting

Työskentelemme yhdessä Facebook Inc.:n kanssa, osoite 1601 South California Avenue, Palo Alto, California 94304, USA, jotta voimme esittää käyttäjillemme uudelleen mainoksia Facebookissa. Tätä tarkoitusta varten olemme liittäneet verkkosivustollemme nk. Facebook-pikseleitä. Kun käyttäjä vierailee sivustollamme, jolle on liitetty tällainen pikseli, Facebookille välittyy automaattisesti analysointi- ja markkinointitarkoituksia varten tietoja, jotka eivät ole henkilötietoja ja joille määräytyy Facebookin käyttäjätunnus. Kun käyttäjä kirjautuu sisään Facebookiin, Facebook osoittaa välittyneet tiedot hänen Facebook-profiiliinsa ja määrittää käyttäjän – tämän surffauskäyttäytymisen perusteella – tiettyihin ryhmiin (nk. määritettävissä oleviin yleisöihin).

Lisätietoja Facebookin suorittaman tiedonkeruun tarkoituksesta ja laajuudesta, tietojen jatkokäsittelystä ja -käytöstä sekä käyttäjän mahdollisuuksista valita asetuksia yksityisyytensä suojaamiseksi on selostettu Facebookin tietosuojailmoituksissa, jotka ovat nähtävissä mm. osoitteissa https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/ ja https://www.facebook.com/privacy/explanation. Jos haluat kieltää Facebookin käyttäjän määrittämien verkkosivustojen käytön, voit tehdä sen osoitteessa https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/.

Oikeusperuste: yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan a) alakohta (suostumus).

Bing Universal Event Tracking

Käytämme Bing Ads -mainoksia, joita tarjoaa Microsoft Corporation, One Microsoft Way Redmond, WA 98052-6399 USA, mainostaaksemme toimintaamme verkossa ja käytämme tähän liittyen Bing Universal Event Tracking -palvelua. Voidaksemme markkinoida tuotteitamme ja palveluitamme tehokkaammin sallimme Bingin asettaa evästeitä, jotka kartoittavat käyttäjän vierailut verkkosivustollamme ja varausten tekemiset. Tämän lisäksi kartoitetaan käyttäjän surffauskäyttäytymistä markkinointi- ja optimointitarkoituksia varten.

Voit kieltää tietojen keräämisen mm. tähän tarkoitukseen estämällä bing.com-verkkotunnukseen liittyvien evästeiden tallentamisen selainasetusten avulla tai valitsemalla vastaavan asetuksen täältä: http://choice.microsoft.com/de-DE/opt-out. Lisätietoja Microsoftin toimesta tapahtuvasta tiedonkeruusta on nähtävissä osoitteessa: https://privacy.microsoft.com/en-gb/privacystatement.

Oikeusperuste: yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan a) alakohta (suostumus).

Kumppanuus- ja näyttöverkostot

Työskentelemme yhdessä seuraavassa mainittujen kumppanuus-, näyttö- ja natiivimainontaverkostojen kanssa. Niiden avulla pystymme tuomaan näkyviin erilaisia mainoksia, esimerkiksi bannereita tai muita mainossisältöjä, nk. julkaisijoiden verkkosivustoilla. Käytämme evästeitä sen kartoittamiseksi, ketkä käyttäjät ovat päätyneet verkkosivustollemme kulloinkin napsautetun mainosilmoituksen kautta ja tehneet sen jälkeen varauksen. Ne sisältävät pelkästään pseudonyymin käyttäjätunnisteen, kumppanuusverkostoissa varaustunnisteen, jonka avulla määrittäminen vastaavaan verkostoon on mahdollista. Näitä tietoja tarvitaan kulloiseenkin verkostoon liittyviin raportointi- ja maksutarkoituksiin.

Oikeusperuste: yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan a) alakohta (suostumus).

Työkalu Tietosuoja Estoasetus
AWIN https://www.awin.com/gb/privacy https://www.awin.com/de/rechtliches/cookieoptout.
Oath https://privacy.aol.co.uk/legacy/ https://privacy.aol.co.uk/legacy/
Marketing Town https://m-t.io/privacy Evästeasetukset
Outbrain https://www.outbrain.com/legal/privacy https://www.outbrain.com/legal/privacy
Optimisemedia https://www.optimisemedia.com/privacy-policy https://www.optimisemedia.com/privacy-policy#12
Plista https://www.plista.com/about/privacy/ https://www.plista.com/about/opt-out
Shopback https://www.shopback.co/privacy-policy.html https://www.shopback.co/opt-out.html
Taboola https://www.taboola.com/privacy-policy https://www.taboola.com/privacy-policy#interest-based-advertising
Tradedoubler https://www.tradedoubler.com/de/privacy-policy/ https://publisher.tradedoubler.com/include/functions/optout.html

Zenloop

Käytämme zenloop GmbH:n palveluja, , zenloop GmbH, Brunnenstrasse 196, 10119 Berlin. Zenloop tarjoaa yritystenvälisen kaupan alustapalvelunohjelmia, joiden avulla keräämme eri kanavien kautta palautetta asiakkailtamme analysointia varten. Tällä tavoin voimme kohdentaa ja kehittää tarjontaamme paremmin asiakkaittemme tarpeita vastaavaksi, joka on meidän yleisesti oikeutettujen etujen toteuttamisen mukaista, artikla 6 kappale 1 alakappale f GDPR.

Jos käytätte palautetyökalujamme, tällöin zenloop kerää teidän IP-osoitteenne, laite- ja selaintiedot ja verkkosivun, josta käsin käytätte verkkopalautealustaa. Lisäksi zenloop kokoaa meidän toimeksiannostamme kyselyvastaukset. Zenloop käyttää myös evästeitä ja vastaavaa teknologiaa, kerätäkseen yhdistelmätietoja käyttäjistä. Voitte kieltää tämän, muuttamalla kyseisiä asetuksia selaimellanne. Lisätietoja löydätte myös zenloopin tietosuojaperiaatteista osoitteesta:https://www.zenloop.com/en/legal/privacy.

Jos osallistutte kyselyyn, välitämme myös sähköpostiosoitteenne zenloopille. Syynä tähän on, että jos annatte meille kyselyn yhteydessä palautetta ongelmista (esim. varausprosessissa), voimme mahdollisesti ottaa teihin yhteyttä löytääksemme yhdessä ratkaisun kyseiseen ongelmaan. Sähköpostiositteenne auttaa meitä tunnistamaan teidät.

Oikeusperuste: yleisen tietosuoja-asetuksen 6 art. 1 kohdan a) alakohta (suostumus).

Erityishuomautuksia Quandoo-appin käytöstä

Voit jättäytyä tietojenkeruun ulkopuolelle kaikkien alla mainittujen työkalujen osalta deaktivoimalla tiedonkeruuta koskevan sliderin Quandoo-appissa.

Firebase Analytics

Lisäksi käytämme appin käytön analysoimisessa Firebase Analytics -teknologiaa (Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA). Firebase kerää useita tietoja, kuten laitteesi mainostunnisteen (Advertising ID). Kerättävien tietojen lista löytyy kokonaisuudessaan täältä: https://firebase.google.com/support/privacy#data_processing_information.

Leanplum

Sovelluksen sisäisessä tietojen analysoinnissa ja yksilöllisen asiakaskontaktin luomisessa käytämme myös seuraavan yrityksen palveluita: Leanplum, Inc., 1550 Bryant Street, Ste. 545 San Francisco, California 94103, Yhdysvallat. Kerätyt käyttötiedot käsitellään pseudonymisoidussa muodossa, IP-osoitteet poistetaan niiden käytön jälkeen ja tiedot yhdistetään vain siinä tapauksessa henkilötietojenne kanssa, jos olette rekisteröitynyt appiä käyttäen. Jos olette lisäksi tilanneet uutiskirjeemme, yhdistämme yllä mainittujen ehtojen mukaisesti sovelluksen ja uutiskirjeen käyttötiedot voidaksemme tarjota Teille parhaan mahdollisen yksilöllisen käyttökokemuksen. Tiedot sovelluksen käytöstä siirretään normaalisti Leanplum-palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne sekä omaan tietovarastoomme (EU).

Adjust

Mobiiliapplikaatiomme käyttää Adjust appin suorituskyky- ja analyysiteknologiaa, "adjust", joka on adjust GmbH:n tarjoama palvelu. Lisätietoa tästä tuotteesta ja yksityisyyden suojasta saat täältä: https://www.adjust.com/privacy-policy/. Kun käynnistät Quandoo appin, adjust käsittelee asennus- ja tapahtumatietoja (esim. mitä ravintoloita katselit, onnistuiko varaus) iOS ja Adroid -mobiilisovelluksistamme. Tämä auttaa meitä ymmärtämään, miten käyttäjämme ovat vuorovaikutuksessa appiemme kanssa, sekä optimoimaan ja analysoimaan mobiilimainoskampanjoitamme. Tällaiseen analyysiin adjust käyttää mobiilitunnitettasi, kuten IDFA:ta tai Google Play Services ID:tä, sekä pseudonymisoitua ("hashed", hashatty) IP-osoitetta. Käytettävät hashit ovat yksisuuntaisia hashejä, jolloin ei ole mahdollista todentaa tai tunnistaa henkilöllisyyttäsi tai mobiililaitettasi.

Marraskuu 2022