75 ravintolaa paikassa Keskusta, Helsinki

Miten löytää parhaat ravintolat Helsingin keskustasta

Etsitkö ravintoloita Helsingin keskustasta? Quandoo on silloin oikea osoite. Sivustomme kautta voit etsiä mieleisiäsi ravintoloita ja tehdä pöytävarauksen saman tien. Helsinki on yhä usemman asuin- tai työpaikkakunta, mutta se vetää puoleensa myös matkailijoita. Olitpa sitten lomalla, kongressimatkalla tai viettämässä iltaa tuttavien kanssa, jossain vaiheessa tulee nälkä. Isossa vilkkaassa kaupungissa ei ehkä ole aivan helppoa löytää sopivaa ravintolaa. Quandoon kautta löydät nopeasti eri maiden ruokakulttuureita edustavat ravintolat ja baarit Helsingin keskustassa. Voit valita, minkä hintaluokan paikkaa etsit, ja lukea ruokapaikkojen arvosteluja. Kun löydät haluamasi ravintolan, käy pöydän varaus kätevästi parilla napinpainalluksella. Ennen kuin huomaatkaan, istut jo seuralaisinesi yhdessä Helsingin keskustan parhaista ravintoloista.

Etsi saatavilla olevat ravintolat:
Järjestä:Osuvimmat ensin
 • Osuvimmat ensin
 • Parhaiten arvioidut ensin
 • Eniten arvioita saaneet ensin
 • Kalleimmat ensin
 • Halvimmat ensin
Uusi

Say Cheese Restaurant & Bistro

Keskusta
eurooppalainen
6.0/61
Say Cheese Restaurant & Bistro

Ravintola Muru

Keskusta
ranskalainen
5.3/61624
Ravintola Muru

Ravintola Pastis

Keskusta
ranskalainen
5.1/6847
Ravintola Pastis
Etsitkö lähistösi parhaita ravintoloita?

Lappi Ravintola

Keskusta
kansainvälinen
5.3/6384
Lappi Ravintola

Ravintola Grotesk

Keskusta
pihviravintola
5.0/6441
Ravintola Grotesk

Rymy-Eetu

Keskusta
saksalainen
4.5/6123
Rymy-Eetu

Ravintola Rivoli

Keskusta
ranskalainen
5.2/675
Ravintola Rivoli

Finlandia Caviar

Keskusta
gourmet
5.5/629
Finlandia Caviar

Ravintola Domo

Keskusta
japanilainen
5.2/642
Ravintola Domo

Hanko Sushi Unioninkatu

Keskusta
sushiravintola
5.0/61
Hanko Sushi Unioninkatu

Why join the navy when you can be a pirate

Keskusta
aasialainen
Why join the navy when you can be a pirate
Uusi

Bryggeri Helsinki

Keskusta
kansainvälinen
Bryggeri Helsinki
Uusi

Ravintola Vaelsa

Keskusta
italialainen
5.2/66
Ravintola Vaelsa

Red Koi Thai

Keskusta
thaimaalainen
5.2/624
Red Koi Thai

Designravintola Eevert

Keskusta
skandinaavinen
5.1/67
Designravintola Eevert

Ravintola Biáng!

Keskusta
kiinalainen
5.8/65
Ravintola Biáng!

Kin Sushi Helsinki

Keskusta
sushiravintola
5.3/619
Kin Sushi Helsinki

El Fant

Keskusta
kansainvälinen
4.7/659
El Fant

Ravintola Tamarin Forum

Keskusta
thaimaalainen
Ravintola Tamarin Forum

Ravintola Onam

Keskusta
vietnamilainen
5.0/61
Ravintola Onam
 1. 1.

  Makuelämyksiä Helsingin keskustan ravintoloissa

  Helsinki, Etelä-Suomen helmi, on suosittu matkailukohde, tulitpa mistä päin tahansa. Se on kansainvälinen kaupunki, jossa kielet ja kulttuurit kohtaavat ja sekoittuvat mukavalla tavalla. Kaupungin ilmeessä suomalainen perinne yhdistyy ulkomaisiin vaikutteisiin, mikä näkyy arkkitehtuurissa ja kuuluu kaduilla ja kaupoissa. Helsingin keskustan ravintolat ilmentävät hyvin tätä kulttuurien kohtaamista: niiden ruokalistoilta löytyy niin eurooppalaisia, aasialaisia kuin amerikkalaisiakin herkkuja. Quandoon verkkosivuilta voit katsoa, millaisia ravintoloita löytyy Helsingin keskustasta. Millaista ruokapaikkaa etsit? Pidätkö enemmän sushista vai pastasta vai oletko sittenkin perinteisen kotimaisen ruoan ystävä? Kun olet tutustunut asiakkaidemme kirjoittamiin arvosteluihin, uskallatkin ehkä maistaa jotakin aivan uutta.
 2. 2.

  Kansainvälisiä makuja Suomen pääkaupungissa

  Jo vuonna 1550 perustettu Helsinki sijoittuu mantereen ja meren yhtymäkohtaan, jossa siitä on kasvanut hehkeä ja eloisa suurkaupunki. Pääkaupungin ruokakulttuuri on vuosien saatossa saanut monenlaisia kansainvälisiä vaikutteita. Kauppasuhteet muihin Itämeren maihin vaikuttivat jo varhain siihen, mitä Helsingissä syödään ja juodaan. Venäjän vallan aikana syntyivät empire-tyyliset rakennukset, jotka luovat kaupunkiin historiallisen ilmeen. Kansainvälisten kongressien, maahanmuuton ja matkailun lisääntymisen myötä eri maiden ja maanosien tuulet ovat päässeet puhaltamaan Helsinkiin, mikä näkyy keskustan ravintoloiden laajassa eksoottisten ruokien ja juomien tarjonnassa. Miten olisi italialainen aamiainen tai afrikkalainen brunssi herkullisine dippikastikkeineen? Nopea lounas kebab-ravintolassa, alkuillan drinkki Etelänmeren tyyliin ja illalliseksi tulisia Meksikon makuja - olisiko joku näistä sinun makuusi? Quandoon verkkopalvelusta löydät parhaat etniset ravintolat Helsingin keskustassa.
 3. 3.

  Perinteitä unohtamatta

  Helsingin keskustan ravintolat tarjoavat laajan herkkuvalikoiman myös perinteisten suomalaisten ja pohjoismaisten makujen ystäville. Niin lounasravintoloista kuin hienommista illallispaikoistakin löytyy laadukasta kotimaista ruokaa, jota on mukava esitellä ulkomaisille kongressivieraille tai nautiskella itse hyvien ystävien seurassa. Kalaruoat ovat merenrantakaupungin ehdotonta luksusta! Hauki ja kuha taipuvat huippukokkien käsissä uusiin ulottuvuuksiin, ja perunasta ja juureksista he taikovat esille unohtumattomia makusävyjä. Lounaspöydistä voit valita tuttuja kotiruokia lihamurekkeesta uunikalaan ja nauttia perinnejuomista, kuten piimästä ja kotikaljasta. Kotimaisia ruokia tarjoavat ravintolat Helsingin keskustassa yhdistelevät parhaalla tavalla koko maan ja Itämeren alueen ruokaperinteitä. Meren herkkujen ohella löydät Helsingin keskustan ravintoloiden ruokalistoilta myös pohjoisen ruokia, kuten poronkäristystä tai leipäjuustoa lakkahillon kera. Salaatit ja tuoreraasteet kotimaisista vihanneksista täydentävät aterian kuin aterian.
 4. 4.

  Minne mennään Helsingissä

  Helsingissä riittää nähtävää ja koettavaa lomalaisille ja matkailijoille. Linnanmäen huvipuisto ja Korkeasaaren eläintarha ovat perheiden suosimia tutustumiskohteita. Huvittaisiko sinua ja perhettäsi ajelu vuoristoradalla tai kummitusjunassa vai haluaisitteko mieluummin tutustua saukkojen elämään ja nähdä leijonia? Kumpaankin ehtii, kunhan varaa tarpeeksi aikaa! Aina välillä on hyvä pysähtyä syömään jotakin. Kun hattara ja jäätelö alkavat kyllästyttää, kannattaa kokeilla katukeittiöiden ja grillien suolaisia aterioita. Myös monet ravintolat Helsingin keskustassa tarjoavat erityisesti lapsille suunniteltuja ruokia. Osassa ravintoloita on huomioitu kasvissyöjien ja muiden erityisruokavalioita noudattavien vieraiden tarpeet. Hyvää ruokaa odotellessa ehtii suunnitella seuraavien päivien ohjelmaa. Sadesäällä useat museot kutsuvat tutustumaan aarteisiinsa. Ateneumin taidemuseo ja nykytaiteen museo Kiasma lienevät museoista tunnetuimpia, mutta Helsingistä löytyy monenlaista tutkittavaa myös tekniikan, tieteen ja historian ystäville. Kasvitieteellinen puutarha aivan aseman tuntumassa on kiinnostava tutustumiskohde kukkien ystäville ja kaikille botaniikasta kiinnostuneille. Kauniilla ilmoilla kannattaa käveleskellä ulkopuutarhassa, sateella ja tuulella taas voit hakeutua kasvihuoneiden lämpöön ihailemaan eksoottista kukkaloistoa.
 5. 5.

  Työmatkailijan Helsinki

  Helsinkiin pääsee mistä vain! Työmatkalainen saapuu kokouskaupunkiin kätevimmin lentokoneella tai junalla. Virosta tulijalle nopeat lautat ovat edullinen vaihtoehto. Niin satamista kuin lentokentältäkin on hyvät kulkuyhteydet Helsingin keskustaan, jonka ravintoloissa monet yritykset järjestävät liiketapaamisensa. Kun olet järjestämässä liikelounasta tai -päivällistä, mieti tarkkaan, millaisen aterian ääressä neuvottelut voisivat parhaiten sujua. Ulkomaiset liiketuttavat saattavat haluta tutustua suomalaisiin herkkuihin, kun taas Suomen pienemmiltä paikkakunnilta tulevat kollegat haluavat ehkä maistaa jotakin eksoottista. Hyvä viini kuuluu usein bisnesruokailun etikettiin, mutta myös laadukkailla oluilla on oma paikkansa, etenkin jos ohjelmassa on vapaamuotoisempaa illanviettoa. Monet kansainväliset messut ja kongressit kutsuvat myös kävijöitä pääkaupunkiin. Silloin ravintoloiden etsintä Helsingin keskustasta jää usein vierailijoiden omalle kontolle. Tällöin Quandoon palvelusta voi olla iso apu - voit etsiä mielesi ruokapaikat ja varata pöydänkin jo etukäteen.
 6. 6.

  Ravintolat Helsingin keskustassa - aivan lähelläsi

  Suomen historiallinen pääkaupunki on hieno kohde niin turisteille kuin bisnesmatkailijoillekin. Nähtävää ja koettavaa riittää sekä perheille, ryhmille että yksikseen kulkijoille. Varsinkin kesäaikaan kaupunki on tulvillaan värikkäitä tapahtumia, mutta myös talven kulttuuritarjonta on tutustumisen arvoinen. Majoituspalveluita on tarjolla edullisesta hostellista luksusluokan hotelliin. Olipa matkan tarkoitus mikä tahansa, kannattaa tutustua Helsingin keskustan ravintoloiden kulinaariseen tarjontaan. Lukuisat vaihtoehdot löydät kätevästi Quandoon palvelusta, jossa voit saman tien tehdä myös pöytävarauksen. Muistathan myös kerätä kanta-asiakaspisteet ja hyödyntää saamasi etusetelit. Tavataan Quandoossa ja ravintoloissa Helsingin keskustassa!