Loistava
4.7/6
32 arvostelua
Pjazza Helsinki image 1
Pjazza Helsinki image 2
Pjazza Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Pjazza – Tietoja

Pjazza on Helsingin keskustassa, Yrjönkadulla sijaitseva italialainen ravintola, kahvila, viinibaari, pizzeria ja jazz-klubi, jossa on tarjolla live-musiikkia joka viikko – monesti vieläpä useana päivänä. Pjazza onkin mitä oivallisin paikka heti aamupäivästä aina keskiyöhön saakka täyttäen tällä aikavälillä kahvi-, lounas-, viini-, napostelu-, illallis-, cocktail- ja musiikkitoiveet tietenkin hyvällä ja menevällä tunnelmalla viimeisteltynä. Pjazzassa lautasellasi maistuu rakkaus ja intohimo aitoon italialaiseen ruokaan. Tarjolla on annoksia perinteisestä, keski-italialaisesta ruokakulttuurista. Pasta valmistetaan käsin, ja pizzat paistetaan vähintään 72 tuntia kohonneesta pohjataikinasta. Neljän ravintolasalin ja yksityistilaisuuksiin tarkoitetun pienemmän huoneen Pjazza on tilana jylhän tyylikäs ja avara. Kesäaikaan tunnelmasta pääsee nauttimaan myös suojaisalla ulkoterassilla.

Huom! Keittiö sulkeutuu arkisin klo 21.30, pe klo 22 ja la klo 22.30.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 00:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 00:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
13:00 - 01:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 00:00

Osoite

Pjazza
Yrjönkatu 18 B
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

Group 2 Created with Sketch.

PATATE AL FORNO

uunissa paistettuja rosmariiniperunoita
roasted potatoes with rosemary
*vegan/gluten free
7,90 €

INSALATINA

puutarhasalaattia
mixed garden salad
*vegan/ gluten free/ lac- tose free
7,90 €

FUNGHI DI STAGIONE TRIFOLATI

metsäsienimuhennos
seasonal mushrooms
* vegan/gluten free/lactose free
7,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Pjazza, Helsinki

Mikäli liikut julkisilla Helsingin keskustassa, Yrjönkadulla sijaitsevaan, italialaista ruokaa tarjoilevaan Pjazzaan löytää helposti raitiovaunuilla 3 ja 6 Erottajalle ja 10 Kolmikulmaan sekä mm. bussilla 20 Vanhaan Kirkkopuistoon. Vanhan kivitalon sisältä avautuu neljän, korkean ravintolasalin kokonaisuus, jossa istumapaikkoja löytyy eri kokoisista, siisteihin riveihin asetelluista pöydistä sekä pitkän cocktailbaarin äärestä. Baaritiskin takana oleva puinen hyllykkö on varma katseenvangitsija italialaisten viinien rivistöineen. Laseittain ja pulloina myytävät viinit on jaoteltu listalle alueittain, ja kyytipojaksi sopii vaikkapa jokin leikkele-, juusto- tai bruschetta-lajitelmista. Myös olutlista koostuu pääosin italialaisista pullotuotteista. Tarjontaan kuuluvat myös klassiset cocktailit Aperol Spritzistä Negroniin, alkoholittomat virkokkeet, kahvit ja pitkä digestiivien lista.

Pääruokalistalta on valittavissa lihaa, kalaa ja kasvisruokia sekä tietenkin ihanaa, käsinvalmistettua tuorepastaa, joka saa seuraa erilaisista herkullisista kastikkeista. Kukapa voisi vastustaa esimerkiksi taglierini-pastaa tuoreen italialaisen tryffelin kera! Aineksina käytetään myös runsaasti monenlaisia juustoja, maukkaita tomaatteja ja muita kasviksia sekä erilaisia sieniä – mikä milloinkin on herkullisimmillaan. Pjazzassa käytetään vain korkealaatuisia, Italiasta tuotettuja raaka-aineita. Lista alkaa kolmen ruokalajin menukokonaisuuksista viinisuosituksineen ja jatkuu alkuruokien, pääruokien ja pizzojen kautta jälkiruokiin. Pizzapohjien taikina valmistuu rauhassa: Sitä kohotetaan vähintän 72 tuntia ja paistetaan maukkaaksi, mitä herkullisimpien päällisien kera.

Ja kun etsit Helsingin keskustassa sopivaa menomestaa, Pjazzan illanistuskeluun viritetty tunnelma ja siihen suunniteltu tila tarjoaa viihdettä kaikille jazz- ja rytmimusiikin ystäville. Viikoittaisen tapahtumakalenterin löydät ravintolan omilta verkkosivuilta.

32 Pjazza arvostelua

Loistava
4.7/6
32 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Kirsi M.kuusi tuntia sitten · 3 arvostelua

Erittäin hyvää palvelua. Oikein mauskasta ruokaa. Menen varmasti toistekkin. Suosittelen!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Piia K.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Tykkäsin paikasta. Live musiikki kruunasi illan. Ruoka oli erittäin hyvä

"Erinomainen"
6/6
Harri K.21 päivää sitten · 1 arvostelu

Supper for two people, when there was the evening of Gipsy jazz music. The food was exellent, good wines, fast service, international, warm atmosphere and cosy place. We liked very much that the owner was present and discussed with customers and also he told all facilities in restaurant. Thank you for all: kitchen, staff and other customers, Martina and Harri.