Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Helsinki

UusiViikinkiravintola Harald - Helsinki

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.0/6
3 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Helsinki Helsinki image 1
Viikinkiravintola Harald - Helsinki Helsinki image 2
Viikinkiravintola Harald - Helsinki Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Viikinkiravintola Harald - Helsinki – Tietoja

Viikinkiravintola Harald Helsinki tarjoaa lounasta ja illallista sekä pienille että suurille seurueille sekä ainutlaatuiset puitteet yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen viikinkiaikojen kulinaarisella otteella ja estetiikalla ydinkeskustassa, Aleksanterinkadulla Citykäytävän alkupäässä. Haraldin keittiössä valmistetaan skandinaavisen keittiön erikoisuuksia viikinkiaikoihin peilaten ja eurooppalaisistakin keittiöistä lainaillen. Raaka-aineina käytetään pääosin kotimaisen ruoka-aitan antimia: runsaasti lihaa, siipikarjaa, riistaa ja kaloja sekä juustoja, palkokasviksia ja juureksia. Annokset on kuitenkin päivitetty tähän päivään, joten listalta löytyy tietenkin myös aineksia, joita viikinkiaikoina ei vielä tunnettu. Arkisin katettava lounas tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja jopa viikinkipäällikön ruokahaluun vertautuvaan nälkään. Illallisella tarjoillaan à la carte -listalta toinen toistaan herkullisempia annoksia alku-, pää- ja jälkiruuista monen ruokalajin kokonaisuuksiin.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
13:00 - 22:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 23:00

Osoite

Viikinkiravintola Harald - Helsinki
Aleksanterinkatu 21
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

KANGASMETSIEN TATTI-KANTARELLIKEITTO L

Kermaista tatti-kantarellikeittoa sekä speltti-punajuurileipää ja kirnuvoita.
9,90 €

AASOJEN ALKUKIVI L

Liuskekiveltä tarjotaan: lohipastramia, tervasilakkaa, marinoituja jokiravunpyrstöjä, poronsydäntä, veripalttua, hirvimakkaraa, ilmakuivattua possunkassleria, Jukolan sahtijuustoa, pikkelöityä fenkolia ja saaristolaisleipää savuhevosmoussen kera.
13,90 €

LOFOOTTIEN LOHIPASTRAMI L, G

Lohipastramia ja marinoituja jokiravunpyrstöjä, hauenmätimoussea, hernepyreetä ja pikkelöityä fenkolia lämpimän palsternakkaröstin kera.
12,20 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Viikinkiravintola Harald - Helsinki, Helsinki

Kun haluat nauttia herkullisesta ruuasta, joka perustuu pohjoismaisen ruokakulttuurin perustaan ja viikinkien perintöön, Helsingin ydinkeskustassa, Citykäytävässä sijaitseva Viikinkiravintola Harald Helsinki tarjoaa tähän täydelliset eväät. Kivuttuasi rappuset Aleksanterinkatu 26:ssa sijaitsevan rakennuksen toiseen kerrokseen, saavut keskustan vilskeestä kuin toiseen maailmaan: skandinaavisen ja eurooppalaisen keittiön herkuista nautitaan taistelukilvin, metsästysaihein, vuonomaisemin ja jyhkein puuelementein sisustetussa tilassa. Ravintola jakautuu suureen ruokasaliin sekä pienempiin tupiin – tilaa on jopa 170 hengen venekunnalle! Näin ollen Viikinkiravintola Harald Helsinki soveltuu erinomaisesti mm. merkkipäivien, perhejuhlien, pikkujoulujen, kokousten ja palaverien pitopaikaksi. Tarjoilut räätälöidään tietysti toiveiden mukaan.

Aasojen alkukivi, Thorin kilpi ja ja Harald Siniparran retki ovat otteita Viikinkiravintola Harald Helsingin ruokalistan annoksista, jotka tarjoavat useamman ruokalajin tai makupalan katsauksen Haraldin keittiön luomuksiin. Niin alku-, pää- että jälkiruuista löydät kokonaisuuksia, joissa pääset maistamaan vaikkapa tervasilakkaa, poronsydäntä, hirvimakkaraa, sahtijuustoa, valkolupiini-tempehiä, kilpiperunaa, ankankoipea, speltti-punajuurileipää, kuusijäätelöä ja vadelma-salmiakkisorbettia. À la carte -listalla kaikilla annoksilla on viikinkihistoriaan perustuva nimensä, jotka avautuvat herkullisten, pohjoismaisen ja skandinaavisen keittiön perustaan pohjaavina makuelämyksinä. Arkisin tarjoiltava lounas on yhdistelmä buffet-pöydän antimia sekä pöytiin tarjoiltuja pääruokia. Tarjolla on salaattia, keittoa, talon tuoretta leipää, sekä päivittäin vaihtuvat kalasta tai lihakunnantuotteista valmistettava annokset.

Viikinkiravintola Harald Helsinki on yksi Suomen kahdeksasta Harald-ravintolasta. Ravintola on helposti saavutettavissa niin Helsingin päärautatieasemalle saapuvilla junilla sekä metrolla kuin kävellen tai Aleksanterinkatua liikennöivillä raitiovaunuillakin.

3 Viikinkiravintola Harald - Helsinki arvostelua

Loistava
5.0/6
3 arvostelua
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Erinomainen
Uusi"Upea"
5/6
Henri K.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Söimme Isänpäivämenuun. Alkupalapöytä oli loistava. Etenkin tervasilakat veivät kielen mennessään. Pääruuaksi otimme kaikki kolme naudan sisäfilepihvit tervapipparikastilla, perunakakulla ja uunijuureksilla. Kaikkien pihvit olivat todella mureita ja maukkaita. Perunakakku ja kastike kruunasi kokonaisuuden. Ainoa miinus tulee uunijuureksista. Kaipaisin itse seuraksi jotain muuta. Makuasia toki. Tunnelmallinen paikka ja asiakasmäärään nähden (-> lue paljon asiakkaita) palvelu pelasi hyvin. Kiitos miellyttävästä aterioitikokemuksesta.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Marko L.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ruoka ja uskomattoman hieno henkilökunta Vaikka ravintola oli buukattu täyteen la iltana (kuinka yllättävää) niin palvelu oli todella ystävällistä ja nopeaa Hieno kokonaisuus

Uusi"Hyvä"
4/6
Heidi T.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Muuten hyvä mutta tarjoilijoita liian vähän asiakas joutuu odottamaan kaikkea lilan kauan.Ruoka hyvää ja puitteet kivat.En suosittele jos ei ole aikaa odottaa .Henkilökuntaa lisää kiitos.