Arvostelut: Pjazza

Loistava
4.6/6
30 arvostelua
Pjazza Helsinki image 1
Pjazza Helsinki image 2
Pjazza Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

30 Pjazza arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Pjazza annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.6/6
30 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Harri K.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Supper for two people, when there was the evening of Gipsy jazz music. The food was exellent, good wines, fast service, international, warm atmosphere and cosy place. We liked very much that the owner was present and discussed with customers and also he told all facilities in restaurant. Thank you for all: kitchen, staff and other customers, Martina and Harri.

"Erinomainen"
6/6
Anne N.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Great pizzas. Nice restaurant for groups. Good selection of wines.

"Erinomainen"
6/6
Reina S.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa ja mukava henkilökunta. Viihtyisä ympäristö ja hinta-laatusuhde, ei liian kallis mutta silti laadukas ateria. Suosittelisin perheelle ja ystävilleni. Sijanti on myös iso plussa ja helppo löytää.

"Erinomainen"
6/6
Kim R.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä miljöö, hyvä tarjoilu ja loistava ruoka. Bisto tyylinen, ihanaa puheen sorinaa taustalla. Söin pastaa ja muut risottoa. Suolaa käytetty maltilla ja lisäsimme sitä pöydässä.

"Upea"
5/6
Kalle E.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Pasta ehkä hieman vaisu, muuten kiva ilta. Musiikki oli hyvää ja palvelu mainiota. Viini sopi ruokaan ja gluteeniton pizza oli oikein hyvä. Pjazzan konsepti on toimiva.

"Upea"
5/6
Eveliina H.neljä kuukautta sitten · 19 arvostelua

Pjazzassa on hyvin miellyttävä miljöö ja ruoka on aina ollut hyvää. Alkuruoat ovat runsaan kokoisia ja pizzat pärjäävät tiukassa kilpailussa. Palvelussa ei ole mitään valitettavaa.

"Hyvä"
4/6
Katja S.kaksi kuukautta sitten · 5 arvostelua

Solid experience in Pjazza as always. The pizza dough is the best, the toppings this time only ok. Service feels sometimes a bit rushed. Nice evening!

"Erinomainen"
6/6
Tuula N.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä miljöö, laadukas ja maukas ruoka, loistava palvelu. Onnistuneesta illasta ei jäänyt puuttumaan mitään. Kun kymmenen hengen seurueesta kaikki ovat tyytyväisiä, on ravintola onnistunut tehtävässään, kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Taru T.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Molto bene, grazie mille! Best italian food I've ever had in Finland. Umbria! Norcia e tartufo, trebbiano vino. Bellissima! Go there and you'll never forget it!

"Upea"
5/6
Nina T.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja ystävällinen palvelu, kiva tunnelma ja ihana jazz/blues- taustamusiikki. Ei liian meluisaa ja miljöö kaikin puolin miellyttävä. Alkuruokamenu voisi olla monipuolisempi. Pizza ja pasta todella maukkaita. Viini tasoon nähden hintava.