Arvostelut: Pjazza

Loistava
4.8/6
16 arvostelua
Pjazza Helsinki image 1
Pjazza Helsinki image 2
Pjazza Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

16 Pjazza arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Pjazza annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
16 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Reina S.20 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa ja mukava henkilökunta. Viihtyisä ympäristö ja hinta-laatusuhde, ei liian kallis mutta silti laadukas ateria. Suosittelisin perheelle ja ystävilleni. Sijanti on myös iso plussa ja helppo löytää.

"Erinomainen"
6/6
Kim R.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä miljöö, hyvä tarjoilu ja loistava ruoka. Bisto tyylinen, ihanaa puheen sorinaa taustalla. Söin pastaa ja muut risottoa. Suolaa käytetty maltilla ja lisäsimme sitä pöydässä.

"Erinomainen"
6/6
Tuula N.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä miljöö, laadukas ja maukas ruoka, loistava palvelu. Onnistuneesta illasta ei jäänyt puuttumaan mitään. Kun kymmenen hengen seurueesta kaikki ovat tyytyväisiä, on ravintola onnistunut tehtävässään, kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Taru T.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Molto bene, grazie mille! Best italian food I've ever had in Finland. Umbria! Norcia e tartufo, trebbiano vino. Bellissima! Go there and you'll never forget it!

"Upea"
5/6
Kalle E.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Pasta ehkä hieman vaisu, muuten kiva ilta. Musiikki oli hyvää ja palvelu mainiota. Viini sopi ruokaan ja gluteeniton pizza oli oikein hyvä. Pjazzan konsepti on toimiva.

"Upea"
5/6
Eveliina H.kaksi kuukautta sitten · 19 arvostelua

Pjazzassa on hyvin miellyttävä miljöö ja ruoka on aina ollut hyvää. Alkuruoat ovat runsaan kokoisia ja pizzat pärjäävät tiukassa kilpailussa. Palvelussa ei ole mitään valitettavaa.

"Upea"
5/6
Nina T.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja ystävällinen palvelu, kiva tunnelma ja ihana jazz/blues- taustamusiikki. Ei liian meluisaa ja miljöö kaikin puolin miellyttävä. Alkuruokamenu voisi olla monipuolisempi. Pizza ja pasta todella maukkaita. Viini tasoon nähden hintava.

"Upea"
5/6
Jarkko K.kaksi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Erinomaisen ystävällinen palvelu. Mukava tunnelma, vaikka ravintola olikin täynnä käydessämme. Viihtyisä ja siisti ravintola. Tasokkaat annokset, söimme erinomaista pastaa sekä alkuruoaksi carpacciota ja capresea. Viinit kalliit ja viinivalikoima suppea.

Uusi"Upea"
5/6
Magdalena M.päivä sitten · 15 arvostelua

Nice place, very busy. The food was tasty and came in a short time from the kitchen. The staff was attentive and polite and moved quickly.

"Hyvä"
4/6
Tarmo K.kaksi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Ruoka hyvää, mutta hintalaatusuhde on huolo. Viiniy aivam järkyttävän ylihinnoiteltu. 2 16cl lasillista tuini tavallista punaviiniä maksoi 36€. Ruuassa sama juttu. Hyvänmakuiset hieman tavallista pienemmät annokset pastaa n.20. Viihtyisä mutta täysin ylihinnoiteltu.