UusiArvostelut: Pjazza

Keskustaitalialainen
Loistava
5.0/6
5 arvostelua
Pjazza Helsinki image 1
Pjazza Helsinki image 2
Pjazza Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

5 Pjazza arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Pjazza annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.0/6
5 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Melu:Ei häirinnyt
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Tuula N.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä miljöö, laadukas ja maukas ruoka, loistava palvelu. Onnistuneesta illasta ei jäänyt puuttumaan mitään. Kun kymmenen hengen seurueesta kaikki ovat tyytyväisiä, on ravintola onnistunut tehtävässään, kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Taru T.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Molto bene, grazie mille! Best italian food I've ever had in Finland. Umbria! Norcia e tartufo, trebbiano vino. Bellissima! Go there and you'll never forget it!

Uusi"Upea"
5/6
Jarkko K.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomaisen ystävällinen palvelu. Mukava tunnelma, vaikka ravintola olikin täynnä käydessämme. Viihtyisä ja siisti ravintola. Tasokkaat annokset, söimme erinomaista pastaa sekä alkuruoaksi carpacciota ja capresea. Viinit kalliit ja viinivalikoima suppea.

Uusi"Upea"
5/6
Kalle E.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Pasta ehkä hieman vaisu, muuten kiva ilta. Musiikki oli hyvää ja palvelu mainiota. Viini sopi ruokaan ja gluteeniton pizza oli oikein hyvä. Pjazzan konsepti on toimiva.

Uusi"Upea"
5/6
Ella V.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Although the restaurant was super busy on a Wednesday evening, the waiter managed to take care of our large table. Very nice and professional service.

"Hyvä"
4/6
Kristiina V.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Alkupalat ja pizzat erinomaisia. Palvelu asiallista, mutta aika srteriiliä; ei kovin lämminhenkistä. Iäkkäämpi äitini ei saanut palvelua suomeksi, minkä koki outona -Suomessa. Ympäristö oli viihtyisä.