Ravintola Domo

Keskustajapanilainen
Loistava
5.2/6
42 arvostelua
Ravintola Domo Helsinki image 1
Ravintola Domo Helsinki image 2
Ravintola Domo Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Domo – Tietoja

Ravintola Domo ei valitettavasti tällä hetkellä ota vastaan uusia pöytävarauksia.

Domossa voit nauttia aidosta japanilaisesta ruoasta tunnelmallisessa ja rauhallisessa miljöössä aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa Kampissa Kalevankadulla. Domon keittiössä herkulliset ruoka-annokset valmistetaan huolellisesti ja ainoastaan parhaista raaka-aineista. Ruokalista tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia autenttisia japanilaisia makuja ankeriaasta sushiin ja vihreästä teestä sakeen ja herkullisiin jälkiruokiin. Ravintola palvelee sekä lounas- että illallisaikaan. Palvelu on aina hillityn ystävällistä ja nopeaa, ja pelkistetty ja hiljainen ympäristö takaavat rauhaisan ja rentouttavan ruokakokemuksen herkkien makujen äärellä.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 14:30
17:00 - 22:30
Tuesday
11:00 - 14:30
17:00 - 22:30
Wednesday
11:00 - 14:30
17:00 - 22:30
Thursday
11:00 - 14:30
17:00 - 22:30
Friday
11:00 - 14:30
17:00 - 22:30

Osoite

Ravintola Domo
Kalevankatu 21
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Hiya Yakko

Tofua, inkivääriä ja kevätsipulia
4,20 €

Tonjiru

Miso keitto, possunkylkeä, shitake sieniä, perunoita ja porkkanaa
4,80 €

Ebi Salsa with crisp Nori Chips and mustard mayo

Jättikatkarapusalsaa, nori shipsejä ja japanilaista sinappimajoneesia
7,80 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Domo, Helsinki

Ravintola Domo tarjoaa autenttista japanilaista ruokaa ja ensiluokkaisen ystävällistä palvelua. Ravintola avasi ovensa vuonna 2009 Kalevankadulla Helsingin keskustassa. Domon mielenkiintoinen ruokalista koostuu monenlaisista annoksista ja erilaisista japanilaisista mauista. Erinomaisen sushivalikoiman lisäksi tarjolla on tyypillisiä japanilaisia alkuruokia, keittoja ja pääruokia. Ravintola on erikoistunut kalaan ja erilaisiin mereneläviin.

Japanilainen keittiö tarjoaa yksinkertaisuudessaan herkkiä ja aistikkaita makuelämyksiä. Japanilaisen ruoan maut ovat mietoja ja hienovaraisia ja mausteita käytetään varovasti ainoastaan korostamaan ruoan luonnollisia makuja. Siksi raaka-aineiden tuoreus ja laatu ovatkin erityisen tärkeässä osassa. Vähäinen rasvan käyttö tekee ruoasta myös hyvin terveellistä. Lisäksi esillepano ja esteettisyys ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Annokset koristellaan harkitun kauniisti ja jokainen ruokalaji tarjotaan juuri sille sopivassa astiassa. Perinteinen juoma sake, jota on satoja eri lajeja, täydentää aterian ja se tarjoillaan normaalisti lämmitettynä.

Domossa pääset kokemaan kaikki aitoon japanilaiseen ruokaan liittyvät elementit: äärimmäisen huolellisesti ensiluokkaisista raaka-aineista valmistetut annokset, joissa makujen herkät tasapainot ja kaunis esillepano muodostavat täydellisen kokonaisuuden. Ruoan lisäksi saat nauttia ystävällisestä palvelusta tunnelmallisessa ja rauhallisessa ympäristössä kauniissa tilassa aivan Helsingin keskustassa.

42 Ravintola Domo arvostelua

Loistava
5.2/6
42 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
"Erinomainen"
6/6
Sinikka N.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Paikka oli mukava ja henkilökunta ystävällistä. Viivyimme pitkään, söimme alkuruokaakin, oli hyvää. Samoin pääruoka hyvää. Ruoka-annokset runsaita. Varmaan tulemme joskus uudestaankin ja voin suositella paikkaa ystävillenikin.

"Erinomainen"
6/6
Rosanne K.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihana pieni ravintola jossa mukava miljöö ja älyttömän hyvä ruoka! Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Hinta / laatusuhde enemmän kuin kohdallaan. Ravintola toimittaa myös foodoran kautta.

"Erinomainen"
6/6
Polina H.yhdeksän kuukautta sitten · 2 arvostelua

Nopea ja ystävällinen palvelu sekä lounaalla että illallisella. Erinomaisen hyvää ja tuoretta ruokaa. Tilasimme 30 palan lajitelman mieheni kanssa ja tykkäsimme kovasti. Lajitelmavaihtoehtoja voisi olla enemmän ja ehkä kuvat helpottaisivat valintaa. Kaunis japanilaishenkinen sisustus. Suosittelen lämpimästi!