FI
Lappi Ravintola Helsinki image 1
Lappi Ravintola Helsinki image 2

Lappi Ravintola

Keskusta · Kansainvälinen · 
Loistava
5.3/6
256 Reviews

Lappi Ravintola – Tietoja

Lappi Ravintola tarjoaa mahdollisuuden kokea annoksen Lappia keskellä Helsinkiä. Lappi Ravintola on ensimmäinen Lappi-henkinen ravintola Helsingin keskustassa. Ravintola avasi ovensa vuonna 1995 ja on ilahduttanut asiakkaita hyvällä ruoallaan ja erityisellä tunnelmallaan siitä lähtien. Kampissa Annankadulla sijaitsevan ravintolan ruoka tehdään kotimaisista, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Perinteisistä resepteistä ammentava, mutta modernilla otteella taidokkaasti valmistettu ruoka sekä ainutlaatuinen Lapin taikaa huokuva kodikas sisustus ovat ne tekijät jotka nostavat ravintolan käymisen arvoiseksi paikaksi.

Huomioithan, että varauksenne on voimassa vasta kun ravintola on myös lähettänyt teille sähköpostin jossa vahvistavat varauksenne.

Please note that your reservation is only confirmed once you receive an email directly from the restaurant confirming it.

Siirry ravintolan Lappi Ravintola verkkosivustoon

Osoite

Lappi Ravintola
Annankatu 22
00100 Helsinki

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 16:00
keskiviikko
16:00 - 22:30
torstai
16:00 - 22:30
perjantai
16:00 - 22:30
lauantai
16:00 - 22:30
sunnuntai
Suljettu
maanantai
16:00 - 22:30
tiistai
16:00 - 22:30

Keittiömestarin valinta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Lapin Keisarin salaatti

Savuporoa TAI savukalaa, Romainesalaattia, leipäjuustoa ja rieskaa
€ 11.00

Hirvitartaria ja Riimiporoa

Viiriäisen muna, punajuurta, suolakurkkua ja sipulia
€ 18.50

Muikun mätiä - 50g

Punasipulia, smetanaa ja rieskaa
€ 20.00
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

Poronkäristystä

Pottumuusia ja puolukkasurvosta
€ 23.50

Keitettyä poronkieltä, pariloitua poronmaksaa ja poron verimakkaraa

Friteerattua perunaa, sipuli-omenakastiketta
€ 29.00

Pariloitua Poronfileetä (140g)

Puolukka-rosmariinikastiketta, perunakakku, savustettua selleripyreetä, hunajanaurista
€ 39.00
A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Erikoiset

Paistetut muikut

Pottumuusia (Säävarauksella saatavuuden mukaan)
€ 19.00

Päivän kala

Valkoviinikastiketta, mustajuurta ja juuresmuusi
€ 28.00
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Jälkiruoat

Kanelikermassa haudutettua Lapin leipäjuustoa

Lakkahilloa
€ 10.50

Vaniljavanukas

Metsämarjakastiketta
€ 10.50

Puolukkamousse

Mettäkakku
€ 10.50
Juhlat tiedossa?

Oletko järjestämässä juhlia? Haluaisitteko jäädä pitempään? Onko teillä erityistoiveita?

Lisätietoja

Helsingin Kampissa Annankadulla sijaitseva Lappi Ravintola tarjoilee aitoja pohjoisen makunautintoja, joista vastaa keittiöpäällikkö Harri Savolainen. Ravintolan ruokalista koostuu suomalaisen, ja erityisesti lappilaisen keittiön antimista ja vaihtoehtoja löytyy sopivasti niin lihan kuin kalan ystäville kasvisruokailijoita unohtamatta. Lappilaisen keittiön tarjonta on sekoitus vaikutteita idästä ja lännestä. Pohjoiset luonnonantimet ovat aina vaikuttaneet vahvasti lappilaiseen keittiöön ja sen tyypillisiä raaka-aineita ovat poro, puhtaat järvikalat ja maukkaat marjat.

Nämä perinteet ovat yhä vahvasti läsnä tämän päivän keittiössä ja näkyvät myös Lappi Ravintolan keittiön tarjonnassa. Liharuokalista keskittyy poroon eri tavoilla valmistettuna, ja kalavaihtoehtoja on muutama erilainen. Jälkiruokalistalta ruokailija voi valita esimerkiksi kanelikermassa haudutetun leipäjuuston, joka tarjoillaan perinteisesti lakkahillon kanssa. Vähintään kuuden hengen ryhmät voivat varata etukäteen yhtenäisen menun neljän herkullisen vaihtoehdon joukosta.

Lappi Ravintolan viinilistan anti on huolellisesti valittu ruoka-annosten makuja täydentämään, eikä viinejä ole hinnalla pilattu. Listan erikoisuutena ravintola tarjoaa suomalaista tilaviiniä. Jälkiruokadrinkit ovat myös ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Lappi Ravintolan yhteydessä toimiva viihtyisä baari Kelonkolo on mukava paikka nauttia lasillinen viiniä ystävien kanssa tunnelmoiden samalla Lapin taikaa Kampissa keskellä Helsinkiä.

256 Lappi Ravintola Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Titta V.päivä sitten · 1 arvostelu

Ravintolan ulkonäkö jo pelkästään oli kokemus. Ruoka oli parhainta mitä olen koskaan syönyt. Henkilökunta oli tosi mukavaa myös! Ehdottomasti tulemme uudelleen nauttimaan ruuasta ja tunnelmasta.

"Erinomainen"6/6
Juha S.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli ystävällistä ja ruoka erinomaista sekä annokset olivat suuret. Voin suositella tätä paikkaa ystäville no sekä hinta laatu suhde oli hyvä. Jos paikka pitää tasonsa tulee se menestymään. Hyvää PR:ää Suomelle

"Erinomainen"6/6
Heikki S.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Taustani huomioon ottaen hyvin kotoisa ravintola. Ulkomaalaiset vieraat viihtyivät myös erinomaisesti; otimme paljon vitamiineja! Ilman muuta jatkossa suosittelen tätä paikkaa ennen kaikkea suomalaisuutta etsiville asiakkaille.

"Erinomainen"6/6
Pentti B.13 päivää sitten · 1 arvostelu

We have a dinner with our Indian guest. We head up to the Lappi. I had so good memories of previous visits. Absolutely wonderful atmosphere, good service and delicious food. What else are needed for perfect dinner?

"Erinomainen"6/6
Jessica R.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Merveilleux, superbe adresse, tres jolie décoration rustique, menu au top, des produits frais et de qualités!!! Et le service très sympathique et souriant!!! Nous avons apprécier que le menu soit écrit en différente langues plus pratique pour comprendre les spécialités Nous avons pris l'entrée à 2 et le plat à 2 les prix sont élevées mais ca en valait la peine !!! Il faut que aimer le sucre salé et apprécié tout ce qui est baie car c'est incontournable dans les plats Dommage nous aurions aimer plus de crêpes dans le dessert crêpes babeurres!!! Tres belle expérience Merci de votre accueille !!!

"Upea"5/6
Siang L.kolme kuukautta sitten · 6 arvostelua

Booked table for dinner. The restaurant was a short walk away from the tram 7 and 9 stop at Simonkatu. Once inside, there was a lot of wood, logs, and a very rustic feel. Pricing was moderate. Expect to spend about €50 per person at least if you had 3 courses. More with drinks of course. Skipped the starter as we had a heavy lunch. Had the Lappish Game Selection for 2. The meats were nicely done. There was roasted elk, braised reindeer and reindeer sausages. This was served with roasted potatoes and seasonal vegetables. The elk was really tender. The meats did not have the usual gamey taste. Ended the meal with dessert of the season, which was a berry pie.

"Erinomainen"6/6
ELISE P.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Lappi ravintola täytti kaikki odotuksemme. Olemme monesti käyneet Suomen Lapin ravintoloissa ja nyt saimme kokea saman pohjoisen tunnelman. Paikka oli tosi lapin omainen ,Wc- tiloja myöden. Taustalla Olavi Virta lauleli vanhoja ,hyvän ajan levyjään. Ja sitten ruoka, se oli todella,todella hyvää. Seurueemme nautti osa poronkäristystä,osa muikkuja herkullisella itse tehdyllä muusilla. Lakkajälkiruoka kruunasi aterian,sekä kahviplörö kuksasta nautittuna. Suonsilmä,lakkalikööridrinkki oli myös makoisa. Meitä palvellut tarjoilija oli iloinen ja puhelias, kivasti huumorintajuinen. Meille jäi koko olostamme ravintolassa leppoisa ja sydämellinen olo. Kehuimme jo ystävillemekin paikkaa, itse tulemme toistekin,kunhan seuraavan kerran tulemme teatteriin.

"Erinomainen"6/6
Minna N.yhdeksän kuukautta sitten · 2 arvostelua

Lappi Ravintola on tunnelmallinen ja miellyttava paikka. Palvelu oli ystavallista, huumorintajuista ja huomaavaista. Ruoka oli maukasta ja annosten koko on hyva, ei liaan pieni eika suuri. Jos mitaan miinusta, ehdottaisin etta leipa korissa olisi lamminta. Muuten ei valituksia!

"Erinomainen"6/6
Tuija E.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli ystävällistä ja ajan tasalla olevaa. Ruoka-annoksista kerrottiin perusteellisesti ja ymmärrettävästi. Ruoka itsessään oli erittäin hyvää ja sitä oli todellakin riittävästi =) Eri maut oli osattu valikoida ja tarjoilla niin, että makuelämys oli todella nautinnollinen. Olen itse kasvanut Lapissa ja nämä maut olivat todella autenttisia, kiitos teille! Tulimme ravintolaanne mm. koska emme päässeet sukulaisteni luo Lappiin tänä kesänä minulla todetun rintasyövän takia. Hoidot alkoivat jo lomalla, mutta tarjoamanne Lappi-elämys korvasi menetettyä matkaa juurilleni. Kiitos teille!!!

"Erinomainen"6/6
Galina S.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Hi, I have been in Lappi restorant first time, I have been heard about this place a lot,,, It was business meeting with our guest from Japan. We are really enjoy Lappi food and customers service . The place decorated very nice. Prices are OK, The one thing we just missed is a Finnish folk music in Lappi restorant. Thank you I will come back !

2 Henkilöä
12345678910
Tänään (tiistai)
joulukuu 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika:
SOSIAALINEN
SOVELLUKSET
©2017 Quandoo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään