Quandoo
(FI) Suomi
5.2 /6 Loistava 226 arvostelua

Lappi Ravintola

Keskusta Kansainvälinen €€€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Lappi Ravintola

Lappi Ravintola tarjoaa mahdollisuuden kokea annoksen Lappia keskellä Helsinkiä. Lappi Ravintola on ensimmäinen Lappi-henkinen ravintola Helsingin keskustassa. Ravintola avasi ovensa vuonna 1995 ja on ilahduttanut asiakkaita hyvällä ruoallaan ja erityisellä tunnelmallaan siitä lähtien. Kampissa Annankadulla sijaitsevan ravintolan ruoka tehdään kotimaisista, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Perinteisistä resepteistä ammentava, mutta modernilla otteella taidokkaasti valmistettu ruoka sekä ainutlaatuinen Lapin taikaa huokuva kodikas sisustus ovat ne tekijät jotka nostavat ravintolan käymisen arvoiseksi paikaksi.

Huomioithan, että varauksenne on voimassa vasta kun ravintola on myös lähettänyt teille sähköpostin jossa vahvistavat varauksenne.

Please note that your reservation is only confirmed once you receive an email directly from the restaurant confirming it.

Aukioloajat

  • Maanantai 16:00 - 22:30
  • Tiistai 16:00 - 22:30
  • Keskiviikko 16:00 - 22:30
  • Torstai 16:00 - 22:30
  • Perjantai 16:00 - 22:30
  • Lauantai 16:00 - 22:30
  • Sunnutai Suljettu
Lappi Ravintola, Annankatu 22, 00100 Helsinki

Filosofia

Helsingin Kampissa Annankadulla sijaitseva Lappi Ravintola tarjoilee aitoja pohjoisen makunautintoja, joista vastaa keittiöpäällikkö Harri Savolainen. Ravintolan ruokalista koostuu suomalaisen, ja erityisesti lappilaisen keittiön antimista ja vaihtoehtoja löytyy sopivasti niin lihan kuin kalan ystäville kasvisruokailijoita unohtamatta. Lappilaisen keittiön tarjonta on sekoitus vaikutteita idästä ja lännestä. Pohjoiset luonnonantimet ovat aina vaikuttaneet vahvasti lappilaiseen keittiöön ja sen tyypillisiä raaka-aineita ovat poro, puhtaat järvikalat ja maukkaat marjat.

Nämä perinteet ovat yhä vahvasti läsnä tämän päivän keittiössä ja näkyvät myös Lappi Ravintolan keittiön tarjonnassa. Liharuokalista keskittyy poroon eri tavoilla valmistettuna, ja kalavaihtoehtoja on muutama erilainen. Jälkiruokalistalta ruokailija voi valita esimerkiksi kanelikermassa haudutetun leipäjuuston, joka tarjoillaan perinteisesti lakkahillon kanssa. Vähintään kuuden hengen ryhmät voivat varata etukäteen yhtenäisen menun neljän herkullisen vaihtoehdon joukosta.

Lappi Ravintolan viinilistan anti on huolellisesti valittu ruoka-annosten makuja täydentämään, eikä viinejä ole hinnalla pilattu. Listan erikoisuutena ravintola tarjoaa suomalaista tilaviiniä. Jälkiruokadrinkit ovat myös ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Lappi Ravintolan yhteydessä toimiva viihtyisä baari Kelonkolo on mukava paikka nauttia lasillinen viiniä ystävien kanssa tunnelmoiden samalla Lapin taikaa Kampissa keskellä Helsinkiä.

Esimerkkimenu

226 arvostelua

5.2 /6 Loistava 226 arvostelua
Melu: hiljainen
Tunnelma: loistava
Ruoka: taivaallinen
Palvelu: loistava
Laatu/Hinta: edullinen
Odotusaika: ei odotusaikaa
105 6
89 5
21 4
5 3
4 2
2 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
11.10.2017 07:39

The restaurant is very nice, beautiful equipment, helpful and friendly service, dish washer excellent, not to expensive. Easy to come here. Thank you very much for this time. I will be back. Justyna

1 arvostelu tähän mennessä 6
27.09.2017 09:27

Vein espanjalaiset vieraani illalliselle. He olivat erittäin otettuja siitä, että menu oli saatavissa myös espanjan kielellä. Ruoka oli maukasta ja tarjoilu ystävällistä. Annan myös ison plussan riittävän hiljaiselle taustamusiikille, jonka ansiosta pöytäkeskustelut sujuu mukavasti.

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.09.2017 09:54

Foi um jantar maravilhoso, com uma atenção super especial do pessoal e tivemos talvez a melhor refeição na Europa nesta viagem. Obrigado por tudo. Valeu

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.09.2017 09:44

Kävin afrikkalaisten vieraiden kanssa. Ruoka oli erinomaista, tunnelma lämmin ja lapinhenkinen. Palvelu ystävällistä, asiantuntevaa ja oikea-aikaista. Myös sijainti on hyvä, kävelymatkan päässä keskustasta. Suosittelen Lappi-ravintolaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
02.06.2017 08:42

Merveilleux, superbe adresse, tres jolie décoration rustique, menu au top, des produits frais et de qualités!!! Et le service très sympathique et souriant!!! Nous avons apprécier que le menu soit écrit en différente langues plus pratique pour comprendre les spécialités Nous avons pris l'entrée à 2 et le plat à 2 les prix sont élevées mais ca en valait la peine !!! Il faut que aimer le sucre salé et apprécié tout ce qui est baie car c'est incontournable dans les plats Dommage nous aurions aimer plus de crêpes dans le dessert crêpes babeurres!!! Tres belle expérience Merci de votre accueille !!!

6 arvostelua tähän mennessä 5
31.08.2017 12:45

Booked table for dinner. The restaurant was a short walk away from the tram 7 and 9 stop at Simonkatu. Once inside, there was a lot of wood, logs, and a very rustic feel. Pricing was moderate. Expect to spend about €50 per person at least if you had 3 courses. More with drinks of course. Skipped the starter as we had a heavy lunch. Had the Lappish Game Selection for 2. The meats were nicely done. There was roasted elk, braised reindeer and reindeer sausages. This was served with roasted potatoes and seasonal vegetables. The elk was really tender. The meats did not have the usual gamey taste. Ended the meal with dessert of the season, which was a berry pie.

1 arvostelu tähän mennessä 6
28.10.2015 07:54

Lappi ravintola täytti kaikki odotuksemme. Olemme monesti käyneet Suomen Lapin ravintoloissa ja nyt saimme kokea saman pohjoisen tunnelman. Paikka oli tosi lapin omainen ,Wc- tiloja myöden. Taustalla Olavi Virta lauleli vanhoja ,hyvän ajan levyjään. Ja sitten ruoka, se oli todella,todella hyvää. Seurueemme nautti osa poronkäristystä,osa muikkuja herkullisella itse tehdyllä muusilla. Lakkajälkiruoka kruunasi aterian,sekä kahviplörö kuksasta nautittuna. Suonsilmä,lakkalikööridrinkki oli myös makoisa. Meitä palvellut tarjoilija oli iloinen ja puhelias, kivasti huumorintajuinen. Meille jäi koko olostamme ravintolassa leppoisa ja sydämellinen olo. Kehuimme jo ystävillemekin paikkaa, itse tulemme toistekin,kunhan seuraavan kerran tulemme teatteriin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
28.07.2016 03:26

Palvelu oli ystävällistä ja ajan tasalla olevaa. Ruoka-annoksista kerrottiin perusteellisesti ja ymmärrettävästi. Ruoka itsessään oli erittäin hyvää ja sitä oli todellakin riittävästi =) Eri maut oli osattu valikoida ja tarjoilla niin, että makuelämys oli todella nautinnollinen. Olen itse kasvanut Lapissa ja nämä maut olivat todella autenttisia, kiitos teille! Tulimme ravintolaanne mm. koska emme päässeet sukulaisteni luo Lappiin tänä kesänä minulla todetun rintasyövän takia. Hoidot alkoivat jo lomalla, mutta tarjoamanne Lappi-elämys korvasi menetettyä matkaa juurilleni. Kiitos teille!!!

2 arvostelua tähän mennessä 6
14.03.2017 09:39

Lappi Ravintola on tunnelmallinen ja miellyttava paikka. Palvelu oli ystavallista, huumorintajuista ja huomaavaista. Ruoka oli maukasta ja annosten koko on hyva, ei liaan pieni eika suuri. Jos mitaan miinusta, ehdottaisin etta leipa korissa olisi lamminta. Muuten ei valituksia!

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.01.2016 10:41

Hi, I have been in Lappi restorant first time, I have been heard about this place a lot,,, It was business meeting with our guest from Japan. We are really enjoy Lappi food and customers service . The place decorated very nice. Prices are OK, The one thing we just missed is a Finnish folk music in Lappi restorant. Thank you I will come back !

1 arvostelu tähän mennessä 5
20.09.2017 09:38

Alkupalavalikoima oli erittäin hyvä, pääruokasi valitsimme myöskin valikoiman, jossa erityisesti hirvenpaisti oli erinomaista, päivän kalana olisi ollut tarjolla nieriää, kokeilemme sitä toisella kertaa. Tunnelma oli varsin miellyttävä ja palvelu oli kauttaaltaan asiantuntevaa ja ystävällistä. Kannattaa ehdottomasti tehdä pöytävaraus hyvissä ajoin, nyt oli todella täyttä (la ilta) ja osa asiakkaista (ilman varausta) jouduttiin käännyttämään ovelta, tai olisivat joutununeet odottamaan pöytää 1,5h - osa asiakkaista jäi odottamaan baarin puolelle pöydän vapautumista, mikä onkin varmasti ihan hyvä vaihtoehto jos ei ole aikataulukiireitä.

2 arvostelua tähän mennessä 6
07.09.2017 14:11

Vietin Lappi-ravintolassa mukavan illan perhepiirissä. Vierailuni Lappi-ravintolaan oli ensimmäinen. Tilat säväyttivät. Vanhan helsinkiläistalon kivijalkaan on saatu loihdittua aivan oma lappilainen 'villin pohjolan' maailma. Turisteille eksotiikkaa onkin riittämiin, eikä Suomen kieltä viereisistä pöydistä juuri kuulunutkaan. Ruokalajeista valitsimme mm. Kalalautasen ja poronkäristyksen. Käristys oli kohtuullisen hyvä, joskaan ei poikkeuksellinen. Kalalautanen oli sen sijaan erinomainen (mm. Savulohi) ja tämän annoksen vuoksi, voisi Lapissa vierailla uudestaan.

2 arvostelua tähän mennessä 6
03.01.2016 09:17

The restaurant was a very nice location. The wooden interior gave a feeling like being in an original hut. The food was outstanding. The starter plate for two must be tried! Also the chosen main courses were fantastic. Everybody who wants to see a very nice location and to enjiy fantastic food has to go there! Thank you for the lovely evening!

1 arvostelu tähän mennessä 4
06.07.2016 11:19

It was good and we enjoyed the experience. I have found it a bit too expensive expecially on the wine. 60 euro for a ordinary pinot noir it is a bit excessive. Our bill was 200 euro incusive of wine with a shared starter, two main courses and liquer at the end. I would say pricy. Overall I woudl say try it but dont expect to be bown away except by the bill.

1 arvostelu tähän mennessä 5
25.01.2016 10:27

Hello Quandoo! It was actually nice experience for me and my wife. All dishes were very good! And salmon soup was absolutely fantastic. I would add as well that our waiter was very friendly . I mark my estimate as 5 instead of 6 just because there were no my favorite blueberry cakes :) Regards, -Andrei Doroshin

1 arvostelu tähän mennessä 4
28.01.2017 09:15

Valitsin paikan, koska mieli eli innon poronkäristystä. Annos ei pettänyt vaan oli erinomainen. Tarjoilijan yllyttämänä tilasin muikunmätiä alkuun. Sen ohessa tuodut ruisleipä- ja rieskaviipaleet olivat kuivia eikä niistä ollut iloa mädille. Pieni pullea blini tai paksumpi ja tuore rieska pelastaisi annoksen. Asiakaskunta itänaapurista ja vielä kauempaa idästä tekivät paikasta eloisan. Suomalaiselle kliseinen miljöö oli vaivaannuttava. Olavi Virran italoiskelmät sotivat tunnelmaa vastaan. Onhan noita rakovalkea-biisejä tarjolla vaikka miten. Tarjoilijapojat olivat symppiksiä!

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.01.2017 09:04

Tänne on niin helppo tuoda ulkomaisia vieraita, kun voi olla varma että kokemus on aina niin hyvä. Tämänkertainen vieraani kävi puoli vuotta sitten Suomessa, ja tällä reissulla heti ensimmäiseksi kysyi voisimmeko mennä taas siihen ihanaan ravintolaan. Ja siinä sivussa saan itsekin nautinnollisen ruokaelämyksen hyvän palvelun säestämänä!

1 arvostelu tähän mennessä 5
11.04.2016 08:21

Henkilökohtaisesti en ole käynyt Lappi Ravintolassa, mutta ulkomaalaiset asiakkaamme, joille olen varauksia tehnyt, ovat kovasti tykänneet. Ruoka on ollut hyvää ja paikan tunnelma on loistavan Lappi henkinen.

1 arvostelu tähän mennessä 5
10.01.2016 19:26

A very nice experience. My English friend and I really enjoyed the restaurant. The décor was lovely, and my favourite part was the toilet doors. The only negative thing I found was that the portions were much too small! The food was lovely and so were the staff. Thank you for a lovely evening.

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.12.2016 14:57

Hyvää ruokaa ja ripeä palvelu. Kiva kun kokit kokkasivat siinä lähellä. Vieraista kolme oli Sveitsistä. Alussa he pelkäsivät että paikka on liian hieno, mutta tunnelma oli korkealla ja keskustelu virisi kahdeksan hengen seurueessa. Kysyin jälkeenpäin eri annoksista, mutta he eivät osanneet laittaa niitä paremmuusjärjestykseen. Kehuja tuli runsaasti ruuasta ja onnistuneesta paikan valinnasta.