Lappi Ravintola

Loistava
5.3/6
413 arvostelua
Lappi Ravintola Helsinki image 1
Lappi Ravintola Helsinki image 2
Lappi Ravintola Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Lappi Ravintola – Tietoja

Lappi Ravintola tarjoaa mahdollisuuden kokea annoksen Lappia keskellä Helsinkiä. Lappi Ravintola on ensimmäinen Lappi-henkinen ravintola Helsingin keskustassa. Ravintola avasi ovensa vuonna 1995 ja on ilahduttanut asiakkaita hyvällä ruoallaan ja erityisellä tunnelmallaan siitä lähtien. Kampissa Annankadulla sijaitsevan ravintolan ruoka tehdään kotimaisista, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Perinteisistä resepteistä ammentava, mutta modernilla otteella taidokkaasti valmistettu ruoka sekä ainutlaatuinen Lapin taikaa huokuva kodikas sisustus ovat ne tekijät jotka nostavat ravintolan käymisen arvoiseksi paikaksi.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 22:30
Monday
16:00 - 22:30
Tuesday
16:00 - 22:30
Wednesday
16:00 - 22:30
Thursday
16:00 - 22:30
Friday
16:00 - 22:30
Saturday
16:00 - 22:30
Sunday
Suljettu

Osoite

Lappi Ravintola
Annankatu 22
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Valikoima Lapin herkkuja kahdelle

Lohitartaria, mätiä, riimiporoa, poron kuivalihaa, metsäsienisalaattia, savustettuja muikkuja, leipäjuustoa ja lakkoja
50,00 €

Lapin Keisarin salaattia

Savukalaa, Romainesalaattia, leipäjuustoa ja rieskaa (Kastike sisältää anjovista)
Alkuruokana 11 € • Pääruokana 15 €

Kylmäsavulohi Tartar

Mätikastike
14,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Lappi Ravintola, Helsinki

Helsingin Kampissa Annankadulla sijaitseva Lappi Ravintola tarjoilee aitoja pohjoisen makunautintoja, joista vastaa keittiöpäällikkö Harri Savolainen. Ravintolan ruokalista koostuu suomalaisen, ja erityisesti lappilaisen keittiön antimista ja vaihtoehtoja löytyy sopivasti niin lihan kuin kalan ystäville kasvisruokailijoita unohtamatta. Lappilaisen keittiön tarjonta on sekoitus vaikutteita idästä ja lännestä. Pohjoiset luonnonantimet ovat aina vaikuttaneet vahvasti lappilaiseen keittiöön ja sen tyypillisiä raaka-aineita ovat poro, puhtaat järvikalat ja maukkaat marjat.

Nämä perinteet ovat yhä vahvasti läsnä tämän päivän keittiössä ja näkyvät myös Lappi Ravintolan keittiön tarjonnassa. Liharuokalista keskittyy poroon eri tavoilla valmistettuna, ja kalavaihtoehtoja on muutama erilainen. Jälkiruokalistalta ruokailija voi valita esimerkiksi kanelikermassa haudutetun leipäjuuston, joka tarjoillaan perinteisesti lakkahillon kanssa. Vähintään kuuden hengen ryhmät voivat varata etukäteen yhtenäisen menun neljän herkullisen vaihtoehdon joukosta.

Lappi Ravintolan viinilistan anti on huolellisesti valittu ruoka-annosten makuja täydentämään, eikä viinejä ole hinnalla pilattu. Listan erikoisuutena ravintola tarjoaa suomalaista tilaviiniä. Jälkiruokadrinkit ovat myös ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Lappi Ravintolan yhteydessä toimiva viihtyisä baari Kelonkolo on mukava paikka nauttia lasillinen viiniä ystävien kanssa tunnelmoiden samalla Lapin taikaa Kampissa keskellä Helsinkiä.

413 Lappi Ravintola arvostelua

Loistava
5.3/6
413 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Kevin G.päivä sitten · 1 arvostelu

Although not an extensive menu the food and service are very good. Very popular for good reasons so make sure you book in well in advance.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Mike D.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

We had two fantastic meals at Lappi. The food was superb and the staff are all lovely. At the end of the first meal my wife's woolly hat caught fire on the candle much to everyone's amusement. When we went back for another meal the next night imagine our surprise that the lovely waitress Jeni had bought my wife a new woolly hat. How nice is that. Such a nice gesture. That's what I call customer service!! Will definitely return to restaurant Lappi in beautiful Helsinki. cheers

Uusi"Erinomainen"
6/6
Adam Z.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Nice food, nice service, nice atmosphere. We (me and my wife) have been for first time in Lappan style restaurant and our experience was great.