Lappi Ravintola

Loistava
5.3/6
384 arvostelua
Lappi Ravintola Helsinki image 1
Lappi Ravintola Helsinki image 2
Lappi Ravintola Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Lappi Ravintola – Tietoja

Lappi Ravintola tarjoaa mahdollisuuden kokea annoksen Lappia keskellä Helsinkiä. Lappi Ravintola on ensimmäinen Lappi-henkinen ravintola Helsingin keskustassa. Ravintola avasi ovensa vuonna 1995 ja on ilahduttanut asiakkaita hyvällä ruoallaan ja erityisellä tunnelmallaan siitä lähtien. Kampissa Annankadulla sijaitsevan ravintolan ruoka tehdään kotimaisista, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Perinteisistä resepteistä ammentava, mutta modernilla otteella taidokkaasti valmistettu ruoka sekä ainutlaatuinen Lapin taikaa huokuva kodikas sisustus ovat ne tekijät jotka nostavat ravintolan käymisen arvoiseksi paikaksi.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 16:00
Thursday
16:00 - 22:30
Friday
16:00 - 22:30
Saturday
16:00 - 22:30
Sunday
Suljettu
Monday
16:00 - 22:30
Tuesday
16:00 - 22:30
Wednesday
16:00 - 22:30

Osoite

Lappi Ravintola
Annankatu 22
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Lapin Keisarin salaatti

Savuporoa TAI savukalaa, Romainesalaattia, leipäjuustoa ja rieskaa
11,00 €

Hirvitartaria ja Riimiporoa

Viiriäisen muna, punajuurta, suolakurkkua ja sipulia
18,50 €

Muikun mätiä - 50g

Punasipulia, smetanaa ja rieskaa
20,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Lappi Ravintola, Helsinki

Helsingin Kampissa Annankadulla sijaitseva Lappi Ravintola tarjoilee aitoja pohjoisen makunautintoja, joista vastaa keittiöpäällikkö Harri Savolainen. Ravintolan ruokalista koostuu suomalaisen, ja erityisesti lappilaisen keittiön antimista ja vaihtoehtoja löytyy sopivasti niin lihan kuin kalan ystäville kasvisruokailijoita unohtamatta. Lappilaisen keittiön tarjonta on sekoitus vaikutteita idästä ja lännestä. Pohjoiset luonnonantimet ovat aina vaikuttaneet vahvasti lappilaiseen keittiöön ja sen tyypillisiä raaka-aineita ovat poro, puhtaat järvikalat ja maukkaat marjat.

Nämä perinteet ovat yhä vahvasti läsnä tämän päivän keittiössä ja näkyvät myös Lappi Ravintolan keittiön tarjonnassa. Liharuokalista keskittyy poroon eri tavoilla valmistettuna, ja kalavaihtoehtoja on muutama erilainen. Jälkiruokalistalta ruokailija voi valita esimerkiksi kanelikermassa haudutetun leipäjuuston, joka tarjoillaan perinteisesti lakkahillon kanssa. Vähintään kuuden hengen ryhmät voivat varata etukäteen yhtenäisen menun neljän herkullisen vaihtoehdon joukosta.

Lappi Ravintolan viinilistan anti on huolellisesti valittu ruoka-annosten makuja täydentämään, eikä viinejä ole hinnalla pilattu. Listan erikoisuutena ravintola tarjoaa suomalaista tilaviiniä. Jälkiruokadrinkit ovat myös ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Lappi Ravintolan yhteydessä toimiva viihtyisä baari Kelonkolo on mukava paikka nauttia lasillinen viiniä ystävien kanssa tunnelmoiden samalla Lapin taikaa Kampissa keskellä Helsinkiä.

384 Lappi Ravintola arvostelua

Loistava
5.3/6
384 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Damien C.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Great place and delicious traditional Lappi food we recommend it. We tried the plates to share for the starter and main meal to see the différents tastes. It was all good

Uusi"Erinomainen"
6/6
Kristina B.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Lovely food in a cosy atmosphere. We will comeback back

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jackie F.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Excellent atmosphere, service and food. Pleasant staff. Can recommend the reindeer, mash and ligonberries. Dessert of Finnish cheeses cinnamon cream with cloudberries was a delight