Lappi Ravintola

Keskustakansainvälinen
Loistava
5.3/6
364 arvostelua
Lappi Ravintola Helsinki image 1
Lappi Ravintola Helsinki image 2
Lappi Ravintola Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Lappi Ravintola – Tietoja

Lappi Ravintola tarjoaa mahdollisuuden kokea annoksen Lappia keskellä Helsinkiä. Lappi Ravintola on ensimmäinen Lappi-henkinen ravintola Helsingin keskustassa. Ravintola avasi ovensa vuonna 1995 ja on ilahduttanut asiakkaita hyvällä ruoallaan ja erityisellä tunnelmallaan siitä lähtien. Kampissa Annankadulla sijaitsevan ravintolan ruoka tehdään kotimaisista, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Perinteisistä resepteistä ammentava, mutta modernilla otteella taidokkaasti valmistettu ruoka sekä ainutlaatuinen Lapin taikaa huokuva kodikas sisustus ovat ne tekijät jotka nostavat ravintolan käymisen arvoiseksi paikaksi.

Huomioithan, että varauksenne on voimassa vasta kun ravintola on myös lähettänyt teille sähköpostin jossa vahvistavat varauksenne. Kaikki saman päivän varaukset voitte tehdä puhelimitse.

Please note that your reservation is only confirmed once you receive an email directly from the restaurant confirming it.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
16:00 - 22:30
Tuesday
16:00 - 22:30
Wednesday
16:00 - 22:30
Thursday
16:00 - 22:30
Friday
16:00 - 22:30
Saturday
16:00 - 22:30

Osoite

Lappi Ravintola
Annankatu 22
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Lapin Keisarin salaatti

Savuporoa TAI savukalaa, Romainesalaattia, leipäjuustoa ja rieskaa
11,00 €

Hirvitartaria ja Riimiporoa

Viiriäisen muna, punajuurta, suolakurkkua ja sipulia
18,50 €

Muikun mätiä - 50g

Punasipulia, smetanaa ja rieskaa
20,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Lappi Ravintola, Helsinki

Helsingin Kampissa Annankadulla sijaitseva Lappi Ravintola tarjoilee aitoja pohjoisen makunautintoja, joista vastaa keittiöpäällikkö Harri Savolainen. Ravintolan ruokalista koostuu suomalaisen, ja erityisesti lappilaisen keittiön antimista ja vaihtoehtoja löytyy sopivasti niin lihan kuin kalan ystäville kasvisruokailijoita unohtamatta. Lappilaisen keittiön tarjonta on sekoitus vaikutteita idästä ja lännestä. Pohjoiset luonnonantimet ovat aina vaikuttaneet vahvasti lappilaiseen keittiöön ja sen tyypillisiä raaka-aineita ovat poro, puhtaat järvikalat ja maukkaat marjat.

Nämä perinteet ovat yhä vahvasti läsnä tämän päivän keittiössä ja näkyvät myös Lappi Ravintolan keittiön tarjonnassa. Liharuokalista keskittyy poroon eri tavoilla valmistettuna, ja kalavaihtoehtoja on muutama erilainen. Jälkiruokalistalta ruokailija voi valita esimerkiksi kanelikermassa haudutetun leipäjuuston, joka tarjoillaan perinteisesti lakkahillon kanssa. Vähintään kuuden hengen ryhmät voivat varata etukäteen yhtenäisen menun neljän herkullisen vaihtoehdon joukosta.

Lappi Ravintolan viinilistan anti on huolellisesti valittu ruoka-annosten makuja täydentämään, eikä viinejä ole hinnalla pilattu. Listan erikoisuutena ravintola tarjoaa suomalaista tilaviiniä. Jälkiruokadrinkit ovat myös ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Lappi Ravintolan yhteydessä toimiva viihtyisä baari Kelonkolo on mukava paikka nauttia lasillinen viiniä ystävien kanssa tunnelmoiden samalla Lapin taikaa Kampissa keskellä Helsinkiä.

364 Lappi Ravintola arvostelua

Loistava
5.3/6
364 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Marja Liisa H.neljä tuntia sitten · 1 arvostelu

Hieman erilainen paikka keskellä Helsinkiä. Ihanat muikut ja perunamuusi, kiva ja avulias henkilökunta. Ensi silmäyksellä ajattelin, että kyseessä on pelkkä turistirysä, mutta kokemus yllätti positiivisuudella. Suosittelen!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Elizaveta Z.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

The restaurant is very nicely decorated. We plunged into the atmosphere of Lapland. The selection of dishes is small, but they are all exquisite. Cozy and tasty!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Knyazev S.12 päivää sitten · 1 arvostelu

We always visit this restaurant, when we are in Helsinki. Cozy atmosphere, national flavor, delicious food, friendly staff. But you must be prepared for certain monetary costs