Lappi Ravintola

Loistava
5.3/6
335 arvostelua
Lappi Ravintola Helsinki image 1
Lappi Ravintola Helsinki image 2
Lappi Ravintola Helsinki image 3

Lappi Ravintola – Tietoja

Lappi Ravintola tarjoaa mahdollisuuden kokea annoksen Lappia keskellä Helsinkiä. Lappi Ravintola on ensimmäinen Lappi-henkinen ravintola Helsingin keskustassa. Ravintola avasi ovensa vuonna 1995 ja on ilahduttanut asiakkaita hyvällä ruoallaan ja erityisellä tunnelmallaan siitä lähtien. Kampissa Annankadulla sijaitsevan ravintolan ruoka tehdään kotimaisista, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Perinteisistä resepteistä ammentava, mutta modernilla otteella taidokkaasti valmistettu ruoka sekä ainutlaatuinen Lapin taikaa huokuva kodikas sisustus ovat ne tekijät jotka nostavat ravintolan käymisen arvoiseksi paikaksi.

Huomioithan, että varauksenne on voimassa vasta kun ravintola on myös lähettänyt teille sähköpostin jossa vahvistavat varauksenne. Kaikki saman päivän varaukset voitte tehdä puhelimitse.

Please note that your reservation is only confirmed once you receive an email directly from the restaurant confirming it.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 16:00
torstai
16:00 - 22:30
perjantai
16:00 - 22:30
lauantai
16:00 - 22:30
sunnuntai
Suljettu
maanantai
16:00 - 22:30
tiistai
16:00 - 22:30
keskiviikko
16:00 - 22:30

Osoite

Lappi Ravintola
Annankatu 22
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Lapin Keisarin salaatti

Savuporoa TAI savukalaa, Romainesalaattia, leipäjuustoa ja rieskaa
11,00 €

Hirvitartaria ja Riimiporoa

Viiriäisen muna, punajuurta, suolakurkkua ja sipulia
18,50 €

Muikun mätiä - 50g

Punasipulia, smetanaa ja rieskaa
20,00 €

Lisää kohteesta Lappi Ravintola, Helsinki

Helsingin Kampissa Annankadulla sijaitseva Lappi Ravintola tarjoilee aitoja pohjoisen makunautintoja, joista vastaa keittiöpäällikkö Harri Savolainen. Ravintolan ruokalista koostuu suomalaisen, ja erityisesti lappilaisen keittiön antimista ja vaihtoehtoja löytyy sopivasti niin lihan kuin kalan ystäville kasvisruokailijoita unohtamatta. Lappilaisen keittiön tarjonta on sekoitus vaikutteita idästä ja lännestä. Pohjoiset luonnonantimet ovat aina vaikuttaneet vahvasti lappilaiseen keittiöön ja sen tyypillisiä raaka-aineita ovat poro, puhtaat järvikalat ja maukkaat marjat.

Nämä perinteet ovat yhä vahvasti läsnä tämän päivän keittiössä ja näkyvät myös Lappi Ravintolan keittiön tarjonnassa. Liharuokalista keskittyy poroon eri tavoilla valmistettuna, ja kalavaihtoehtoja on muutama erilainen. Jälkiruokalistalta ruokailija voi valita esimerkiksi kanelikermassa haudutetun leipäjuuston, joka tarjoillaan perinteisesti lakkahillon kanssa. Vähintään kuuden hengen ryhmät voivat varata etukäteen yhtenäisen menun neljän herkullisen vaihtoehdon joukosta.

Lappi Ravintolan viinilistan anti on huolellisesti valittu ruoka-annosten makuja täydentämään, eikä viinejä ole hinnalla pilattu. Listan erikoisuutena ravintola tarjoaa suomalaista tilaviiniä. Jälkiruokadrinkit ovat myös ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Lappi Ravintolan yhteydessä toimiva viihtyisä baari Kelonkolo on mukava paikka nauttia lasillinen viiniä ystävien kanssa tunnelmoiden samalla Lapin taikaa Kampissa keskellä Helsinkiä.

335 Lappi Ravintola arvostelua

Loistava
5.3/6
335 arvostelua
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
René K.kolme tuntia sitten · 1 arvostelu

Very good restaurant. Loved the food and the blueberry wodka! Would definitely come here again very soon :) . Really looking forward to try the rest of the menu

Uusi"Erinomainen"
6/6
Marta K.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

It was great! Really tasteful dishes- reindeer perfectly served, good wine, nice staff! Thank you all fot time we spent there! I will visit your restaurant once again when I will be visiting Helsinki next time.

"Erinomainen"
6/6
Poppy B.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Whilst on our Honeymoon in Helsinki we visited Lappi and were so impressed with the warm welcome, service, food, decoration and atmosphere that we went back on our last night for my birthday meal. Initially, as a vegetarian, I was not sure what to expect, but the vegetarian food was lovely. A very nice restaurant. Lovely people. Lovely place. Lovely food. I would highly recommend this restaurant.