Arvostelut: Lappi Ravintola

Keskustakansainvälinen
Loistava
5.3/6
369 arvostelua
Lappi Ravintola Helsinki image 1
Lappi Ravintola Helsinki image 2
Lappi Ravintola Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

369 Lappi Ravintola arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Lappi Ravintola annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
369 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Anne H.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä oli kiitos kokille! Suositellaan Ihana alkupala ja pääruoka. Syötiin erityisesti kalaruokaa alkupalana leipä oli hyvää ja poronkäristys pääruokana. Tunnelma oli hyvä ja ystävällinen. Kiva musiikki.

"Erinomainen"
6/6
Leena R.21 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa, niin poro, muikut kuin lohikin maistuivat. Iloista ja nopeaa palvelua ja viihtyisä miljöö. Asiakkaina paljon muitakin kuin suomea puhuvia. Onnistunut ilta! Tulemme toistekin:)

"Erinomainen"
6/6
Joni P.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä ruoka! Panostettu poron valmistamiseen, ei voi edes verrata mihinkää ketjuravintolaan! Pakko kehua! Voisin mennä uudestaan syömään. Penkit tosin liian lappimaiset ja näin ollen hieman epämukavat

"Erinomainen"
6/6
Marja Liisa H.24 päivää sitten · 1 arvostelu

Hieman erilainen paikka keskellä Helsinkiä. Ihanat muikut ja perunamuusi, kiva ja avulias henkilökunta. Ensi silmäyksellä ajattelin, että kyseessä on pelkkä turistirysä, mutta kokemus yllätti positiivisuudella. Suosittelen!

"Erinomainen"
6/6
Hannu S.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Lappi Ravintola tarjoaa lupauksensa mukaisesti lappilaisia herkkuja, mutta keskellä Helsinkiä. Alkupalalautanen kahdelle - tai useammalle henkilölle - on loistava. Palvelu on minun ravintolassa vieraillessani ollut aina erinomaista. Olen myös tuonut ulkomaisia vieraitani Lappi Ravintolaan syömään, palaute on poikkeuksetta ollut hyvää. Hieno juttu, että Lappi Ravintola on!

"Erinomainen"
6/6
Jessica R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Merveilleux, superbe adresse, tres jolie décoration rustique, menu au top, des produits frais et de qualités!!! Et le service très sympathique et souriant!!! Nous avons apprécier que le menu soit écrit en différente langues plus pratique pour comprendre les spécialités Nous avons pris l'entrée à 2 et le plat à 2 les prix sont élevées mais ca en valait la peine !!! Il faut que aimer le sucre salé et apprécié tout ce qui est baie car c'est incontournable dans les plats Dommage nous aurions aimer plus de crêpes dans le dessert crêpes babeurres!!! Tres belle expérience Merci de votre accueille !!!

"Upea"
5/6
Siang L.vuosi sitten · 7 arvostelua

Booked table for dinner. The restaurant was a short walk away from the tram 7 and 9 stop at Simonkatu. Once inside, there was a lot of wood, logs, and a very rustic feel. Pricing was moderate. Expect to spend about €50 per person at least if you had 3 courses. More with drinks of course. Skipped the starter as we had a heavy lunch. Had the Lappish Game Selection for 2. The meats were nicely done. There was roasted elk, braised reindeer and reindeer sausages. This was served with roasted potatoes and seasonal vegetables. The elk was really tender. The meats did not have the usual gamey taste. Ended the meal with dessert of the season, which was a berry pie.

"Erinomainen"
6/6
ELISE P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Lappi ravintola täytti kaikki odotuksemme. Olemme monesti käyneet Suomen Lapin ravintoloissa ja nyt saimme kokea saman pohjoisen tunnelman. Paikka oli tosi lapin omainen ,Wc- tiloja myöden. Taustalla Olavi Virta lauleli vanhoja ,hyvän ajan levyjään. Ja sitten ruoka, se oli todella,todella hyvää. Seurueemme nautti osa poronkäristystä,osa muikkuja herkullisella itse tehdyllä muusilla. Lakkajälkiruoka kruunasi aterian,sekä kahviplörö kuksasta nautittuna. Suonsilmä,lakkalikööridrinkki oli myös makoisa. Meitä palvellut tarjoilija oli iloinen ja puhelias, kivasti huumorintajuinen. Meille jäi koko olostamme ravintolassa leppoisa ja sydämellinen olo. Kehuimme jo ystävillemekin paikkaa, itse tulemme toistekin,kunhan seuraavan kerran tulemme teatteriin.

"Erinomainen"
6/6
Matti N.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oikein viihtyisä lappi henkinen sisustus kauniine hirsi seinineen ja seinille oli hauskasti laitettu aiheeseen sopivia tauluja ja muita esineitä joista osa oli myös ostettavissa. Alacarte listalta löytyi mieleiset annokset alkupaloiksi, pääruoaksi ja tietenkin jälkkäriksi. Juomalistoista niin aperitiivit kuin ruoan kanssa nautittavat unohtamatta jälkiruoka juomia! Hyvin syötyään ei välttämättä jaksa enää mahtavaa jälkiruokaa. Tarjoilijat olivat erittäin mukavia, asiantuntevia, (niin ruoan kuin sille parhaiten sopivan juoman suhteen) unohtamatta palvelua monilla eri kielillä! Iso Kiitos kaikille meitä palvelleille, tulemme toistenkin.

"Erinomainen"
6/6
Minna N.vuosi sitten · 2 arvostelua

Lappi Ravintola on tunnelmallinen ja miellyttava paikka. Palvelu oli ystavallista, huumorintajuista ja huomaavaista. Ruoka oli maukasta ja annosten koko on hyva, ei liaan pieni eika suuri. Jos mitaan miinusta, ehdottaisin etta leipa korissa olisi lamminta. Muuten ei valituksia!