Quandoo
(FI) Suomi
4.5 /6 Loistava 216 arvostelua

Southpark

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Southpark

Southparkissa voit nauttia lounasta tai brunssia Punavuoren vihreässä sydämessä Sinebrychoffin puistossa. Keittiön inspiraatio tulee eteläisestä Kaliforniasta, jossa näkyvät vaikutteet eri puolilta maailmaa ja sekoitus kansainvälisiä makumaailmoja. Tarjonta päivittyy vuodenaikojen mukaan, joten saatavilla on aina kunkin sesongin parhaita makuja. Värikäs brunssi on täydellinen yhdistelmä terveellisiä ja vähemmän terveellisiä herkkuja ja lounaalla näkyvät keittiön fiiliksen mukaan eri maiden maut salaattipöydässä, keitossa sekä lautasilla tarjoiltavissa pääruoissa.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 15:00
  • Tiistai 11:00 - 15:00
  • Keskiviikko 11:00 - 22:00
  • Torstai 11:00 - 22:00
  • Perjantai 11:00 - 22:00
  • Lauantai 11:00 - 22:00
  • Sunnutai 10:30 - 16:00
Southpark, Bulevardi 40, 00120 Helsinki

Filosofia

Southpark tuo kauden tuoreet raaka-aineet, Kalifornian iloisen kulttuurien ja makujen sekoituksen ja lämpimän ilmapiirin Helsinkiin, mainiolle paikalle Sinebrychoffin puistoon Bulevardille.

Etelä-Kalifornian – SoCal eli Southern California – ruokakulttuuri on ainutlaatuinen sekoitus makuja eri puolilta maailmaa.

Lounasvalikoima esittelee niin ikään päivittäin vaihtuvia erimaalaisia herkkuja, minkä lisäksi tarjolla on aina päivän keitto ja raikkaita salaatteja. Voit vinkata kokeille suosikkikeittiösi ja ehkäpä se näkyy pian listalla! Lounaalla on tarjolla liha- ja kalavaihtoehto, ja niiden lisäksi viikon premium-lounasta. Kaikki pääruoat tarjoillaan pöytään.

Lauantaisin ja sunnuntaisin tarjottava brunssi sisältää kalifornialaisittain niin terveellistä superruokaa kuin tuhtia amerikkalaista mättöä. Voit kerätä lautasellesi niin tuoreita salaatteja ja terveellisiä siemeniä kuin amerikkalaista pyttipannua, pekonia ja munia, ja halutessasi tilata lämpimän pääruoan. Kaiken kruunaa suurenmoinen jälkiruokavalikoima sekä mehut.

Katso À la carte -lista

Katso Set menut

Katso À la carte (Eng)

Katso Set menus (Eng)

Esimerkkimenu

216 arvostelua

4.5 /6 Loistava 216 arvostelua
Laatu/Hinta: edullinen
Melu: hiljainen
Odotusaika: lyhyt
Tunnelma: viityistä
Ruoka: herkullinen
Palvelu: ystävällinen
45 6
76 5
58 4
21 3
9 2
7 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
05.06.2017 10:26

Ihanan vehreä puistomaisema ja hyvä ruoka, mitä muuta voi pyytää! Söimme alkuun Tico Tacot ja bataattiranskalaisia pekonisuolalla ja tryffelillä (to die for!) ja pääruoaksi miekkakalaa, josta jäi mieleen erityisesti ihanan freesi chimichurri. Koko paketin kruunasi jälkiruokana nautittu Southparkin Snickers!

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.03.2017 15:12

Erittäin positiivinen kokemus, ruokaa oli vähintäänkin riittävästi ja se oli kautta linjan todella maukasta. Pääruoka esim. todella herkullista. Kuohuvatkin maistuivat. Erittäin hyvä palvelu ja miellyttävät puitteet, kivat tilat ja kiva ympäristö.

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.02.2017 20:52

Ruoka erinomaisen hyvää, paljon valikoimaa, siististi esillä. Paikka viihtyisä ja myös siisti kauttaaltaan. Palvelu mukavaa, nopeaa. Kaikki sujui joustavan sukkelasti, pöytä oli valmiina. Olin ennakkoluuloinen, pelkäsin että on liian jenkkityyliä hampurilaisineen mutta ruoka sisällöltään hyvin monipuolista, ei lainkaan "roskaruokaa". Varmasti tullaan uudelleen

1 arvostelu tähän mennessä 6
22.01.2017 11:35

Palvelu oli ystävällistä ja ruoka erinomaista. Etenkin tuorepuuro oli super herkullista! Hinta-laatu suhteeltaankin brunssi oli oikein sopiva. Ravintolan sisustus oli todella viihtyisä. Isoista lasi-ikkunoista näkyi kaunis puistomaisema ja sisään tulvi runsaasti luonnon valoa.

2 arvostelua tähän mennessä 5
10.04.2016 17:54

Ruoka oli oikein hyvää brunssilla - erityisesti jälkiruokapöytä ja sen mudcake ja tuoreet hedelmät ilahduttivat. Southparkissa on aurinkoiselle päivälle ihanteellinen miljöö, kun isoista ikkunoista tulvii valoa sisään. Ainoa miinus tulee siitä, että välillä tuntui olevan ahdasta (tungos kassalle - voisiko brunssin maksaa pöydistä, jottei tarvitsisi muodostaa kattauksen aluksi valtavaa jonoa?), ja ilmeisesti kaikki eivät olleet tietoisia kattauksen pituudesta, joten sitä jouduttiin vähän tökerösti huutelemaan kattauksen loppupuolella. Ehkä brunssivieraita voisi muistuttaa kattauksen kestosta heidän saapuessaan, jotta kaikki osaisivat varautua n. kahden tunnin istuskeluun eikä lähtöpyyntö tulisi yllätyksenä? :)

1 arvostelu tähän mennessä 3
09.10.2016 15:36

Olimme brunssilla Southparkissa. Toiveemme varatun pöydän suhteen oli otettu huomioon, josta todella ilahduimme. Brunssilla oli tarjolla yhtä leipää, yhtä levitettä, montaa erilaista salaattia, turkkilaista? jugurttia ja siihen erilaisia siemeniä yms. Lisäksi tarjolla oli munakokkelia, pekonia ja lammaspataa, yhtä mehua, teetä, kahvia ja vettä. Kroisantit olivat kovia ja kuivia. Jälkiruokapöytä oli pettymys. Letut olivat kylmiä ja kovia. Saimme tosi jotain pohjia. Paikka on todella kaunis, mutta brunssi ei mitenkään erikoinen.(ilman kaunista paikkaa ei saisi montaa pistettä minulta). Miksi on vain yhtä leipää, eikä edes ruisleipää?? Valikoima oli siis suppea, ja jälkiruokapöytä huono.

2 arvostelua tähän mennessä 5
13.10.2016 09:20

Kävimme kaverin kanssa klo. 11:00 kattauksessa sunnuntaibrunssilla, ja kokonaisuudessaan kokemus oli hyvä! Ravintolan ovet avattiin vasta tasan klo. 11:00, joten ulkona oli odottamassa monta seuruetta ja tästä syystä myös kassalle oli aluksi ruuhkaa. Olimme kaverini kanssa kuitenkin ihan ensimmäisten joukossa, joten meitä se ei haitannut, mutta luulen että jonon häntäpäässä olevia tilanne saattoi tuskastuttaa. Pöytiin ei ollut erillistä ohjausta, vaan pöytävarauksen tehneiden piti itse löytää oma nimilappunsa pöydistä (hieman ihmetytti). Brunssin hinta-laatusuhde oli hyvä: tarjolla oli koko rahan edestä sekä aamupalaksi sopivia vaihtoehtoja (leipää, munakokkelia, pekonia, turkkilaista jugurttia) että brunssikonseptiin kuuluvia ruokaisampia salaatteja ja jälkiruokapöytä pannukakkuineen ja hedelmineen. Ravintolan sijainnille ja sen viboille bmyös plussat: suosittelen testaamaan!

4 arvostelua tähän mennessä 5
02.04.2016 15:23

Brunssin ruuat olivat erinomaisia, riittävästi valikoimaa, mutta ei mitään ylimääräistä. Tila on kaunis ja valoisa ja on kiva, kun kerrallaan syömässä ei ole kovin suurta määrää ihmisiä, niin buffetissa ei tarvitse jonotella. Cava pullot muovisissa "pusseissa" perinteisten coolereiden sijaan oli kiva yksityiskohta. Miinusta siitä, että mehusta piti maksaa erikseen - tosin mehu oli loistavaa ja hintansa väärtti. Salaattibuffa erityisesti oli ihanan runsas ja maukas. Perinteisen "aamiais"-tyylisen brunssin ystävä saattaisi jäädä kaipaamaan leipävalikoimaa, mutta meitä tämä ei haitannut. Pieni miinus myös siitä, että kattaus on kovin lyhyt, 1h45min kattauksessa joutuu hieman kiirehtimään, varsinkin jos ei heti tasan klo 11 pääse aloittamaan syömistä.

1 arvostelu tähän mennessä 4
03.09.2016 07:42

Tarjoiluhenkilökunta oli aktiivinen ja ystävällinen. Annosten esillepano oli viimeisteltyä. Paikka on viihtyisä, sopii kaveriporukalle mutta taustamusiikki on vähän liian voimakas romanttiselle illalliselle. Ruoan maku oli valitettavasti vähän pettymys ravintolalle joka on päätynyt Suomen 50-listalle, sen takia näin "huono" arvosana. Toinen vaihtoehto on tietysti etteivät vain sattuneet olemaan oikein minun makuun. Annoskoot olivat yllättävän pieniä, vaikka söin kolmen annoksen aterian niin oli nälkä kun tulin kotiin. Salaatit taas vaikuttavat olevan todella reiluja. Hintataso oli jossain Helsingin keskitasoa, jos annokset olisivat maultaan yltäneet vähän korkeammalle tasolle niin olisi ollut erinomainen hinta/laatu-suhda. Samaan hintaan saa helposti paljon huonompaa palvelua ja ruokaa Helsingissä. Juomat taisivat olla vähän ylihinnoiteltuja, tosin se vähän on tapa Suomessa.

3 arvostelua tähän mennessä 4
15.08.2016 11:52

Ystäväporukan sunnuntaibrunssi onnistui hienosti Southparkin mukavassa ilmapiirissä. Brunssikattaus oli hyvää perustasoa - riittävän monipuolinen, ja kaikkien jäsenten makumieltymykset ja rajoitukset huomioonottava. Tunnelma oli rento ja buffetpöytää täydennettiin sopivasti, jottei mikään laji ehtinyt loppua. Hinta ja laatu kohtasivat. Paikan sijainti on hyvä ja ravintolasta on kaunis näkymä Koffin puistoon.

1 arvostelu tähän mennessä 6
27.09.2016 23:31

Erittäin hyvä kokemus. Ravintola on mukavan rento, mutta silti tyyliläs. Illan molemmat tarjoilijat olivat ripeitä ja palvelualttiita. Ruoka oli maukasta ja se saapui nopeasti ja hyvin tahditettuna. Kalmari alkupalassa olisi voinut olla hieman vähemmän suolaa ja toisaalta lampaassa pikkuruisen enemmän. Nämä toki makukysymyksiä. Kanssaruokailijan vege menussa oli kaikki kohdallaan. Kaikin puolin täydet pisteet ravintolalle, suosittelen!

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.02.2016 23:51

Olin ensimmäistä kertaa testaamassa paikan sunnuntai brunssia, ja olin kyllä erittäin tyytyväinen. Hinta n.20€ + paikan päällä puristettu mehu n.3€ erittäin kohtuullinen. Mukava kokonaisuus, erilaisia salaatteja ja muutama lämmin vaihtoehto ja jogurttia. Jälkkäri pöytä ihana, pancaket jäi mieleen parhaiten oh ne oli niin hyviä. Rento paikka ja rauhallista 11 kattauksessa. Mukava henkilökunta. Tulen uudelleen!

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.07.2016 11:16

Southparkissa on ystävällinen henkilökunta ja brunssi oli erinomainen. Ravintolassa ilmapiiri on rento, kaikki sujui moitteettomasti ja meillä oli todella mukavaa. Sali oli täynnä, pöytävaraus on tarpeen.

4 arvostelua tähän mennessä 4
05.02.2016 14:45

Söimme Cityshoppari-menun kaksi yhden hinnalla eli 20€ per naama. Alkuruoka oli tulista, vaikka pyysin sen ilman chiliä. Pääruoan selleripyre ja tomaattikastike olivat täydellisiä, possunposkessa ja varsiselleri-waldorfissa oli parantamisen varaa. Jälkiruoka eli suklaabrulee ja suklaasorbetti oli taivaallisen hyvää. Sorbetiksi ei suklaajäätelöä oikein voinut tosin kutsua. Viini oli ok ja vesi ilmaista. Tarjoilija oli mukava ja nautti selvästi työstään. Ravintolassa oli keskiviikkoiltana vain yksi seurue meidän lisäksemme, harmillisen hiljaista.

1 arvostelu tähän mennessä 5
04.03.2016 10:26

Kävin brunssilla. Loistavia salaatteja, tuoretta leipää ja mahtava jälkiruokabuffetti. Yleisesti siisti paikka + hyvä tunnelma. Jäin kaipaamaan leikkeleitä leivälle, ja lisätila ei olisi ollut haitaksi (tupa oli täynnä, joten liikkuminen oli paikoin erittäin ahdasta). 4€ mehusta on aika paljon (brunssihintaan ei kuulu muuta kuin vettä, kahvia/teetä), vaikka mehu olikin erittäin hyvää ja laadukasta.

2 arvostelua tähän mennessä 4
26.01.2017 14:54

Tosi kivat puitteet viettää kiireetöntä sunnuntaiaamua. Homma oli joustavasti järjestetty. Kun pöytävaraus oli tehty etukäteen, sai vain mennä pöytiin ja ryhtyä syömään. Eli ei tarvinnut jonottaa kassalle heti maksamaan. Palvelu oli sujuvaa ja ripeää. Hinta-laatusuhde on hyvä, mutta hieman miinusta mielikuvituksettomasta leipäpöydästä ja ainahan sitä kaipaisi yhtä yllätystuotetta, jonka muistaisi vielä pitkään. Olisko vaikka sen hummuksen lisäksi muutama muu tahna? Hyvät kakut ja ihania pannarin paloja.

1 arvostelu tähän mennessä 5
10.10.2016 08:16

Southpark sijaitsee ihanalla paikalla Sinebrychoffin puiston laidalla. Salista on kaunis puistonäkymä. Brunssilla ei ollut liikaa väkeä ja valikoima oli hyvä. Henkilökunta oli melko ystävällistä. Suosittelen.

2 arvostelua tähän mennessä 4
22.12.2016 19:13

Brunssi oli hyvä, mutta mielestämme suppeampi edelliseen kertaan keväällä -16 verrattuna. Lämmin ruoka friteerattu kana ja ranskalaiset oli ehkä hitusen outo valinta hyvien salaattien vierelle, ja jäivätkin itsellä syömättä. Mies tosin sanoi kanan olleen hyvää. Jälkkäri-pannari oli superhyvää ja sitä olisi voinut syödä kulhollisen:D Kahvi myös hyvää, se on aina plussaa. Tullaan kyllä uudestaan, mutta ei ehkä ihan heti ensi viikolla.

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.12.2016 07:51

erittäin hyvä ja monipuolinen lounas. Erityisesti kurpitsakikherne-keitto ja siika oli hyvää, mutta täytyy kehua vielä salaattipöytää. Kaunis sisustus ravintolassa myös, joka loi tunnelmaa. Myös kohteliasta henkilökuntaa. Jos jostain tulisi antaa kritiikkiä, niin mahdollisesti kahvin kanssa voisi tarjota jotain herkkua jälkiruoaksi.

3 arvostelua tähän mennessä 5
10.05.2017 09:53

Monipuolinen valikoima, hyvä palvelu. Saimme olla kauemmin kun tilaa oli. Musiikki oli alkuun liian kovalla, eikä musiikin tyyli sopinut ihanaan puistomaisemaan, joka aukeaa kauniisti täsät ravintolasta. Olisin kaivannut kevyttä ja ilmavaa rauhoittavaa musiikkia modernin popin sijaan. Plussat, kun saimme istua ja viihtyä pitempään, kska tilaa sattui olemaan.

1 arvostelu tähän mennessä 5
10.09.2016 17:54

Brunssin tarjoilut olivat ihanat - tosin vegeruokailijat voisi huomioida vielä hippusen paremmin lämpimän ruuan puolella, nyt tarjolla oli käytännössä vain munakasta. Jälkkärit olivat aivan ihanat ja palvelu todella ystävällistä. Ainoa harmittava tekijä oli tilan lämpötila: ravintolassa oli nimittäin melko kylmä. Kiitos kuitenkin onnistuneesta brunssista :)

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.08.2016 15:06

South Park on todella tunnelmallinen paikka. Isoista ikkuinoista tulvii valoa ja sijainti on ihana. Brunssilla tunnelma oli mukavan rento ja hinta-laatu-suhde oli todella kohdallaan. Tarjontaa oli monipuolisesti ja olimme Sveitsiläisen vieraani kanssa todella tyytyväisiä ruokaan ja palveluun!

1 arvostelu tähän mennessä 5
15.05.2017 14:51

Mainio kokemus! Tyylikäs sisustus, ihana miljöö ja näkymä ja mahtavaa ruokaa. Ainoa miinus tulee siitä, että henkilökunta keskusteli jostain keskinäisistä ongelmistaan tiskin takana asiakkaiden kuullen. Ei sellaista halua kuunnella, kun maksaa 25 euroa brunssista ja tulee läheistensä kanssa viettämään mukavaa ja rentoa sunnuntaita.

1 arvostelu tähän mennessä 5
17.10.2016 08:28

Ravintola sijaijtsee rauhallisella ja viihtyisältä paikalla. Sisustus ja musiikki loivat tunnelmaa illalliselle. Tarjoilu pelasi hyvin ja ruoka tuli nopeasti eteen. Alkupalat olivat hyvin samanlaisia (näitä siis 2 kpl), mutta pääruoka erittäin hyvä ja sitä oli varmasti riittävästi. Jälkiruoka erikoinen, mutta todella herkullinen.

8 arvostelua tähän mennessä 3
17.10.2016 10:08

Kävimme sunnuntaibrunssilla klo 13 kattauksessa, ja valitettavasti palvelussa olisi ollut parantamisen varaa. Tarjolla olleet ruuat olivat selvästi olleet esillä jo edellisen kattauksen aikana, ja moni ruuista oli loppu, jäähtynyt tai kuivanut, vaikka olimme paikalla heti kattauksen alussa. Uusien ruokien tuominen kesti todella kauan ja tarjoiluhenkilökunta ei oikein ollut tilanteen tasalla. Myös valikoima oli varsin suppea. Ruuat sinänsä olivat maukkaita, mutta ontuvasta palvelusta johtuen kokemus jäi melko huonoksi.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.11.2016 18:22

Rento asiakaspalvelu ja maittava monipuolinen brunssi. Jälkkärit yllättivät todella positiivisesti, koska edellisellä käynnillä ne olivat pettymys. Lämmin ruoka ei kovin hyvä kasvissyöjälle, mutta taatusti kaikesta muusta saa vatsan täyteen hyvää ja terveellistä evästä.

3 arvostelua tähän mennessä 4
11.04.2016 08:59

Otimme ystäväni kanssa keittiömestarin kasvismenun. Pöydässä oli lista lihamenusta vaikka olin ilmoittanut kasvismenun. Kasvislistaa emme saaneet. Alkuruoka oli tuhtia pastaa kun taas pääruoaksi oli muhennosta lehtikaalista ja linsseistä. Olisin odottanut jotain erityisempää pääruokaa. Jälkiruoka oli hyvä. Monta kertaa kysyttiin onko kaikki ok ja onko tarvetta juomalle jne. Siitä plussaa!

1 arvostelu tähän mennessä 3
23.10.2016 12:29

Hinta/laatu eivät kohdanneet. Kun puhutaan 30€ hintaisesta brunssista niin en pidä mahdollisena että tuoremehun tilalla tarjotaan tiivistemehua ja lihapullat ovat sianlihaa ja maistuivat kamallalle. Groisantit ja muut paistotuottee vaikuttivat raakapakasteilta tai olivat paistettu jo eilen. Leivän päälle ei ollut muuta kuin levitteitä. Aika pettynyt olen. Kalastajatorpan brunssi on saman hintainen ja kaupungin paras. Jos näillä tarjoiluilla jatkossa mennään niin hinta voisi oli max. 5€

1 arvostelu tähän mennessä 6
27.01.2016 15:22

Loistava palvelu ja todella hyvää ruokaa. Otettiin menun kanssa viinipaketti ja viinitkin sopi hyvin ruoan kanssa. Häränposki oli sopivan mureaa. Ruokaa oli riittävästi jokaisella annoksella. Voin ehdottomasti suositella paikkaa. Käydään varmasti uudestaan!

1 arvostelu tähän mennessä 4
13.02.2016 16:55

Brunssilla taustamusiikki voisi olla hiljaisemmalla. Meni puhumisen ilo, kun piti puhuessa korottaa ääntään. Tuoremehu voisi kuulua brunssin hintaan (korottakaa vaikka hintaa), nyt kannu maksoi eur 3,80. Esim. kahden hengen seurue tuskin haluaa juoda kannullista tuoremehua. Lasillinen per henkilö riittäisi. Ruoka oli kaiken kaikkiaan raikkaan hyvää - kiitos siitä.

1 arvostelu tähän mennessä 4
20.04.2017 20:18

Arvosana 3,5. Hyviä salaatteja, mutta muilta osin parantamisen varaa. Kurkut ja tomaatit olivat päässeet kuivamaan, hyviä teevaihtoehtoja, mutta teevesi oli haaleaa, pannukakut jauhoisia (suuri pettymys), jälkiruokapöydän hedelmät eivät olleet parhaimmasta päästä (raakaa hunajamelonia). Jälkiruokapöydän parhaimmaksi osoittautui marjapavlova, browniet aivan liian makeita. Vain yksi leipävaihtoehto, joka sekin vaaleaa leipää.

2 arvostelua tähän mennessä 4
16.10.2016 18:38

Perus "Punavuori"-brunssi buffet'na: erilaisia kivoja kylmiä salaatteja, pakollinen mysli- ja munakokkeli-pekoniosio, lämmin ruoka (hyvä brisket!) ja jälkiruoat. Raikkaita ja hyviä makuja, jotka puuroutuvat kun lataa vähän kaikkea samalle lautaselle. Mitäs jos kokki tekisi muutaman harkitun makupolun/menuehdotuksen, tyyliin aloita maalaissalaatilla, jatka papu-mantelisetillä, väliin munakokkelia ja briskettiä ja lopuksi marjamarenkipaistosta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
03.07.2016 23:03

Mukava ja miellyttävä henkilökunta ja erittäin viihtyisä paikka! Sisustus on raikas ja ikkunat puistoon ovat tunnelmalliset. Ruoka ei ihan ollut minun makuun. Viime kerran (kevät) jälkeen ruuat olivat hiukan vaihtuneet. Jäin kaipaamaan herkullista suklaa-jälkiruokaa, joka oli suussa sulavaa.

2 arvostelua tähän mennessä 5
23.02.2017 13:36

Laadukas ja maukas brunssi. Parantamisen varaa jäi valikoimassa. Erityisesti olisin odottanut parempia jälkiruokia. Pöydät olivat hieman liian lähellä toisiaan ikkunan ääressä ja toisen pöydän äänekäs keskusteli häiritsi hieman. Voi olla että tulen käymään myöhemmin uudestaan. Palvelu oli loistavaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.03.2016 17:54

Everything was excellent! The food was delicious and fresh, made with high quality ingredients. The staff were efficient and attentive. This is my favourite place for weekend brunch in Helsinki :)

1 arvostelu tähän mennessä 5
02.06.2016 08:59

Ravintolan sijainti on loistava ja melko pienessä tilassa tuntui yllättävän rauhalliselta, vaikka paikka oli täyteen buukattu. Brunssi oli todella hyvä, erityismaininta kaikille erilaisille salaateille! Pöytävaraus on aika ehdoton, moni ilman pöytävarausta tullut porukka jouduttiin käännyttämään ovella pois.

1 arvostelu tähän mennessä 4
08.01.2017 20:39

Hyvä palvelu. Paikka on siisti ja hienolla paikalla. Hedelmiä runsaasti jälkiruokana. Pientä miinusta liian kovasta musiikista, joka kaikuu tilassa. Sitä kyllä hiljennettiin sopivasti pyynnöstä. Miinusta annan päivän lounasvaihtoehdosta. Outo ja varsin haalea lasagne ei nyt sattunut meidän makuun. Tämä oli ensimmäinen käynti. Aion kyllä poiketa uudestaan.

3 arvostelua tähän mennessä 6
23.05.2016 09:47

Palvelu pelasi hyvin ja ruoka maittoi koko 6 hengen seurueellemme erinomaisesti. Ruoka oli siististi esillä ja sitä oli koko ajan tarjolla. Pöytä ja astia olivat puhtaita. Ei ole mitään huomautettavaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
11.08.2016 00:54

Palvelu oli erinomaista ja tunnelma ravintolassa rento, vaikkakin menimme syömään vasta lähellä sulkemisaikaa. Ruoka oli erittäin hyvää (alkupalat ja salaatti) ja juuri sitä mitä toivoimmekin! Suosittelisin rentoon illalviettoon ystävien kanssa.

1 arvostelu tähän mennessä 3
21.06.2016 23:48

Iso ryhmä juuri ennen meitä. Sinänsä toki ok mutta henkilökunnan ja keittiön mitoitus pitäisi mennä tuon mukaan. Tilaus otettiin vasta 20 min kuluttua kun istuttiin pöytään, alkudrinkit tulivat 40 min kuluttua, alkuruoat 1 h kuluttua ja pääruoat hyvin noin vartin päästä alkuruoasta. Odotusaika liian pitkä. Laskusta unohdettiin alkudrinkit, jotka kyllä laskutettiin niin pyytäessäni. Ruoka oli hyvä mutta palvelu ontui.

1 arvostelu tähän mennessä 5
16.07.2016 09:11

Tunnelma ravintolassa oli hyvä. Siisti ja tyylikäs paikka, jossa asiantunteva ja mukava henkilökunta. Henkilökunta kertoi jokaisesta ruokalajista erikseen sen tarjoillessaan ja antoi vielä mainiot viini suositukset kylkeen. Söimme siis menut ja ruoka oli erittäin hyvää!

1 arvostelu tähän mennessä 5
01.09.2016 07:42

Erinomainen, todella monipuolinen brunssi. Olemme käyneet useaan kertaan, ja oikeastaan ravintolan avaamisen jälkeen tämä on vain parantunut. Lämmin ruoka oli tosin jo toisessa kattauksessa hieman väljähtänyttä (riisi kovettunut ect.), mutta herkullinen jälkiruokapöytä korvasi tämän harmituksen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.09.2016 12:51

Kaunis miljöö, erittäin ystävällinen palvelu, hyvä hinta-laatusuhde. Söimme 4-ruokalajin menut. Saimme ruualle hyvät viinisuositukset ja saimme myös maistaa viinejä etukäteen. Vanijajäätelö oliiviöljyllä, mustapippurilla ja suolalla oli todellinen yllätys!

1 arvostelu tähän mennessä 6
10.06.2016 10:31

Hyvä paikka, loistava ruoka ja riittävän rauhallinen paikka keskusteluun. Lasisen seinävieressä voi kokea istuvansa osana puistoa, joten viileämpikään päivä ei haittaa. Sopiva paikka brunssiin tai iltapalalle töiden jälkeen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.06.2016 11:45

Hei, Paikka on mukava ja ruoka hyvää. Vaikka ei ole lasten ruokalistaa, 2- ja 5-vuotiaat tytöt saivat haluamaansa kanaa ja riisiä! Me 3 aikuista saimme herkulliset omat annoksemme.

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.07.2016 08:54

Kokki oli todella onnistunut keittiössä ja kaikki ruokalajit alusta loppuun olivat herkullista. Alkupaloista yksistään voisi rakentaa hyvän aterian. Rentouttava ja viihtyisä tunnelma. Hyvä palvelu. Kohtuullinen hintataso. Erinomainen kokemus.

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.10.2016 10:49

Ihana sijainti vehreän puiston ympäröimänä. Tarjolla on makoisia jälkiruokia :) ja sopivasti kaikkea muuta syötävää. Suosittu paikka, joten pöytä kannattaa varata etukäteen. Todella mukava ja mieleenpainuva kokemus! Suosittelen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.04.2016 18:34

Huippu hyvä palvelu ja ihana paikka! Tullaan kyllä uudestaankin ja kerron myös kavereille. Myöskin ruoka oli todella maistuvaa, etenkin jälkkärit ja oi tuoremehu namnam, ihana sunnuntai aloitus! Kiitos!

1 arvostelu tähän mennessä 5
01.05.2016 12:46

Kävimme ravintolassa vappubrunssilla, olemme käyneet aiemmin myös illallisella. Miljöö on viihtyisä ja palvelu jouhevaa ja mukavaa. Pidin ehkä kuitenkin illallisesta enemmän ruokien puolesta. Brunssi oli monipuolinen ja ei niin perinteinen. Tosi hyvää kahvia!

2 arvostelua tähän mennessä 5
07.01.2016 09:45

The brunch mainly consisted salads, and they were delicious. Also the desert table with yuammy chocolate cake was really good. I would have liked a bit more meat or fish to my plate.