Quandoo
(FI) Suomi
4.5 /6 Loistava 291 arvostelua

Southpark

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Southpark

Southparkissa voit nauttia lounasta tai brunssia Punavuoren vihreässä sydämessä Sinebrychoffin puistossa. Keittiön inspiraatio tulee eteläisestä Kaliforniasta, jossa näkyvät vaikutteet eri puolilta maailmaa ja sekoitus kansainvälisiä makumaailmoja. Tarjonta päivittyy vuodenaikojen mukaan, joten saatavilla on aina kunkin sesongin parhaita makuja. Värikäs brunssi on täydellinen yhdistelmä terveellisiä ja vähemmän terveellisiä herkkuja ja lounaalla näkyvät keittiön fiiliksen mukaan eri maiden maut salaattipöydässä, keitossa sekä lautasilla tarjoiltavissa pääruoissa.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 14:30
  • Tiistai 11:00 - 14:30
  • Keskiviikko 11:00 - 14:30
  • Torstai 11:00 - 14:30
  • Perjantai 11:00 - 14:30
  • Lauantai 11:00 - 14:30
  • Sunnutai 11:00 - 14:30
Southpark, Bulevardi 40, 00120 Helsinki

Filosofia

Southpark tuo kauden tuoreet raaka-aineet, Kalifornian iloisen kulttuurien ja makujen sekoituksen ja lämpimän ilmapiirin Helsinkiin, mainiolle paikalle Sinebrychoffin puistoon Bulevardille.

Etelä-Kalifornian – SoCal eli Southern California – ruokakulttuuri on ainutlaatuinen sekoitus makuja eri puolilta maailmaa.

Lounasvalikoima esittelee niin ikään päivittäin vaihtuvia erimaalaisia herkkuja, minkä lisäksi tarjolla on aina päivän keitto ja raikkaita salaatteja. Voit vinkata kokeille suosikkikeittiösi ja ehkäpä se näkyy pian listalla! Lounaalla on tarjolla liha- ja kalavaihtoehto, ja niiden lisäksi viikon premium-lounasta. Kaikki pääruoat tarjoillaan pöytään.

Lauantaisin ja sunnuntaisin tarjottava brunssi sisältää kalifornialaisittain niin terveellistä superruokaa kuin tuhtia amerikkalaista mättöä. Voit kerätä lautasellesi niin tuoreita salaatteja ja terveellisiä siemeniä kuin amerikkalaista pyttipannua, pekonia ja munia, ja halutessasi tilata lämpimän pääruoan. Kaiken kruunaa suurenmoinen jälkiruokavalikoima sekä mehut.

Esimerkkimenu

291 arvostelua

4.5 /6 Loistava 291 arvostelua
Tunnelma: viityistä
Melu: hiljainen
Palvelu: ystävällinen
Odotusaika: lyhyt
Laatu/Hinta: edullinen
Ruoka: herkullinen
66 6
99 5
76 4
28 3
13 2
9 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
02.09.2017 16:17

Southparkin brunssi on kaupungin paras. Monipuolinen, freessi, kaunis ja täynnä kivoja yllätyksiä! Ravintola tilana on tiptop. Isot ikkunat ja ulkona puisto. Henkilökunta on kiva. Täydellinen elämys💚💚💚Voin lämpimästi suositella!

1 arvostelu tähän mennessä 6
31.08.2017 11:50

Ihana brunssi. Suolaiset salaatit olivat sopivasti erilaisia, kanaa ja kalaa. Mahtavaa suklaa- ja pannukakkua. Viihtyisä ravintola ja kivaa henkilökuntaa. Sille sattui vielä mukavasti yllätyskeikka ja musiikkia viihdyttämään iltapäiväämme.

3 arvostelua tähän mennessä 6
15.08.2017 10:17

Upea, ihana palvelu ja herkullinen dinneri! Erityispisteen alkuruokalistan tacoista! Toivoisin, että south park jatkaa bistromaisia iltamenuita jatkossakin. Ravintolan ympäristö on ihana ja romanttinen kivoille illallisille.

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.08.2017 14:01

Laadukasta ja herkullista ruokaa kohtuuhintaan! Suosittelen varaamaan pöydän etukäteen. Löytyy myös terassi, jos haluaa varata pöydän ulkoa. Smoothie ja erikoiskahvit lisähinnalla. Buffet 20e ja smoothie 4e.

2 arvostelua tähän mennessä 5
10.04.2016 17:54

Ruoka oli oikein hyvää brunssilla - erityisesti jälkiruokapöytä ja sen mudcake ja tuoreet hedelmät ilahduttivat. Southparkissa on aurinkoiselle päivälle ihanteellinen miljöö, kun isoista ikkunoista tulvii valoa sisään. Ainoa miinus tulee siitä, että välillä tuntui olevan ahdasta (tungos kassalle - voisiko brunssin maksaa pöydistä, jottei tarvitsisi muodostaa kattauksen aluksi valtavaa jonoa?), ja ilmeisesti kaikki eivät olleet tietoisia kattauksen pituudesta, joten sitä jouduttiin vähän tökerösti huutelemaan kattauksen loppupuolella. Ehkä brunssivieraita voisi muistuttaa kattauksen kestosta heidän saapuessaan, jotta kaikki osaisivat varautua n. kahden tunnin istuskeluun eikä lähtöpyyntö tulisi yllätyksenä? :)

1 arvostelu tähän mennessä 3
09.10.2016 15:36

Olimme brunssilla Southparkissa. Toiveemme varatun pöydän suhteen oli otettu huomioon, josta todella ilahduimme. Brunssilla oli tarjolla yhtä leipää, yhtä levitettä, montaa erilaista salaattia, turkkilaista? jugurttia ja siihen erilaisia siemeniä yms. Lisäksi tarjolla oli munakokkelia, pekonia ja lammaspataa, yhtä mehua, teetä, kahvia ja vettä. Kroisantit olivat kovia ja kuivia. Jälkiruokapöytä oli pettymys. Letut olivat kylmiä ja kovia. Saimme tosi jotain pohjia. Paikka on todella kaunis, mutta brunssi ei mitenkään erikoinen.(ilman kaunista paikkaa ei saisi montaa pistettä minulta). Miksi on vain yhtä leipää, eikä edes ruisleipää?? Valikoima oli siis suppea, ja jälkiruokapöytä huono.

2 arvostelua tähän mennessä 5
13.10.2016 09:20

Kävimme kaverin kanssa klo. 11:00 kattauksessa sunnuntaibrunssilla, ja kokonaisuudessaan kokemus oli hyvä! Ravintolan ovet avattiin vasta tasan klo. 11:00, joten ulkona oli odottamassa monta seuruetta ja tästä syystä myös kassalle oli aluksi ruuhkaa. Olimme kaverini kanssa kuitenkin ihan ensimmäisten joukossa, joten meitä se ei haitannut, mutta luulen että jonon häntäpäässä olevia tilanne saattoi tuskastuttaa. Pöytiin ei ollut erillistä ohjausta, vaan pöytävarauksen tehneiden piti itse löytää oma nimilappunsa pöydistä (hieman ihmetytti). Brunssin hinta-laatusuhde oli hyvä: tarjolla oli koko rahan edestä sekä aamupalaksi sopivia vaihtoehtoja (leipää, munakokkelia, pekonia, turkkilaista jugurttia) että brunssikonseptiin kuuluvia ruokaisampia salaatteja ja jälkiruokapöytä pannukakkuineen ja hedelmineen. Ravintolan sijainnille ja sen viboille bmyös plussat: suosittelen testaamaan!

4 arvostelua tähän mennessä 5
02.04.2016 15:23

Brunssin ruuat olivat erinomaisia, riittävästi valikoimaa, mutta ei mitään ylimääräistä. Tila on kaunis ja valoisa ja on kiva, kun kerrallaan syömässä ei ole kovin suurta määrää ihmisiä, niin buffetissa ei tarvitse jonotella. Cava pullot muovisissa "pusseissa" perinteisten coolereiden sijaan oli kiva yksityiskohta. Miinusta siitä, että mehusta piti maksaa erikseen - tosin mehu oli loistavaa ja hintansa väärtti. Salaattibuffa erityisesti oli ihanan runsas ja maukas. Perinteisen "aamiais"-tyylisen brunssin ystävä saattaisi jäädä kaipaamaan leipävalikoimaa, mutta meitä tämä ei haitannut. Pieni miinus myös siitä, että kattaus on kovin lyhyt, 1h45min kattauksessa joutuu hieman kiirehtimään, varsinkin jos ei heti tasan klo 11 pääse aloittamaan syömistä.

2 arvostelua tähän mennessä 6
05.06.2017 10:26

Ihanan vehreä puistomaisema ja hyvä ruoka, mitä muuta voi pyytää! Söimme alkuun Tico Tacot ja bataattiranskalaisia pekonisuolalla ja tryffelillä (to die for!) ja pääruoaksi miekkakalaa, josta jäi mieleen erityisesti ihanan freesi chimichurri. Koko paketin kruunasi jälkiruokana nautittu Southparkin Snickers!

1 arvostelu tähän mennessä 4
03.09.2016 07:42

Tarjoiluhenkilökunta oli aktiivinen ja ystävällinen. Annosten esillepano oli viimeisteltyä. Paikka on viihtyisä, sopii kaveriporukalle mutta taustamusiikki on vähän liian voimakas romanttiselle illalliselle. Ruoan maku oli valitettavasti vähän pettymys ravintolalle joka on päätynyt Suomen 50-listalle, sen takia näin "huono" arvosana. Toinen vaihtoehto on tietysti etteivät vain sattuneet olemaan oikein minun makuun. Annoskoot olivat yllättävän pieniä, vaikka söin kolmen annoksen aterian niin oli nälkä kun tulin kotiin. Salaatit taas vaikuttavat olevan todella reiluja. Hintataso oli jossain Helsingin keskitasoa, jos annokset olisivat maultaan yltäneet vähän korkeammalle tasolle niin olisi ollut erinomainen hinta/laatu-suhda. Samaan hintaan saa helposti paljon huonompaa palvelua ja ruokaa Helsingissä. Juomat taisivat olla vähän ylihinnoiteltuja, tosin se vähän on tapa Suomessa.

3 arvostelua tähän mennessä 4
15.08.2016 11:52

Ystäväporukan sunnuntaibrunssi onnistui hienosti Southparkin mukavassa ilmapiirissä. Brunssikattaus oli hyvää perustasoa - riittävän monipuolinen, ja kaikkien jäsenten makumieltymykset ja rajoitukset huomioonottava. Tunnelma oli rento ja buffetpöytää täydennettiin sopivasti, jottei mikään laji ehtinyt loppua. Hinta ja laatu kohtasivat. Paikan sijainti on hyvä ja ravintolasta on kaunis näkymä Koffin puistoon.

1 arvostelu tähän mennessä 5
30.08.2017 00:38

Kävimme ystävien kanssa viikonloppuna Southparkissa brunssilla. Varasimme pöydän etukäteen ensimmäiseen kattaukseen. Totesimme että Southpark on kiva paikka, jossa maukas brunssi ja hyvä palvelu. Voin suositella.

1 arvostelu tähän mennessä 6
27.09.2016 23:31

Erittäin hyvä kokemus. Ravintola on mukavan rento, mutta silti tyyliläs. Illan molemmat tarjoilijat olivat ripeitä ja palvelualttiita. Ruoka oli maukasta ja se saapui nopeasti ja hyvin tahditettuna. Kalmari alkupalassa olisi voinut olla hieman vähemmän suolaa ja toisaalta lampaassa pikkuruisen enemmän. Nämä toki makukysymyksiä. Kanssaruokailijan vege menussa oli kaikki kohdallaan. Kaikin puolin täydet pisteet ravintolalle, suosittelen!

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.02.2016 23:51

Olin ensimmäistä kertaa testaamassa paikan sunnuntai brunssia, ja olin kyllä erittäin tyytyväinen. Hinta n.20€ + paikan päällä puristettu mehu n.3€ erittäin kohtuullinen. Mukava kokonaisuus, erilaisia salaatteja ja muutama lämmin vaihtoehto ja jogurttia. Jälkkäri pöytä ihana, pancaket jäi mieleen parhaiten oh ne oli niin hyviä. Rento paikka ja rauhallista 11 kattauksessa. Mukava henkilökunta. Tulen uudelleen!

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.07.2016 11:16

Southparkissa on ystävällinen henkilökunta ja brunssi oli erinomainen. Ravintolassa ilmapiiri on rento, kaikki sujui moitteettomasti ja meillä oli todella mukavaa. Sali oli täynnä, pöytävaraus on tarpeen.

1 arvostelu tähän mennessä 5
26.03.2017 13:25

Olisin odottanut nettiesittelyn ja -arvostelujen perusteella enemmän koristelun osalta "vihreää, etelämaista tunnelmaa" etelän hedelmäasetelmineen (ananas etc) ja pursuavine kukka-maljakoineen. (Tiedän, on talvi mutta ehjä juuri siksi). Palvelu oli erinomaista, muuttunut asiakkaiden lukumäärä otettiin huomioon ja löydettiin mutkattomasti ratkaisu. Ruoka oli hyvää. Tarkkailkaa astianpesukoneen pesujälkeä. Jotkut lautaset vaikuttivat hieman likaisilta (salaatinlehden osa ja jotakin muutakin)

5 arvostelua tähän mennessä 4
05.02.2016 14:45

Söimme Cityshoppari-menun kaksi yhden hinnalla eli 20€ per naama. Alkuruoka oli tulista, vaikka pyysin sen ilman chiliä. Pääruoan selleripyre ja tomaattikastike olivat täydellisiä, possunposkessa ja varsiselleri-waldorfissa oli parantamisen varaa. Jälkiruoka eli suklaabrulee ja suklaasorbetti oli taivaallisen hyvää. Sorbetiksi ei suklaajäätelöä oikein voinut tosin kutsua. Viini oli ok ja vesi ilmaista. Tarjoilija oli mukava ja nautti selvästi työstään. Ravintolassa oli keskiviikkoiltana vain yksi seurue meidän lisäksemme, harmillisen hiljaista.

1 arvostelu tähän mennessä 5
04.03.2016 10:26

Kävin brunssilla. Loistavia salaatteja, tuoretta leipää ja mahtava jälkiruokabuffetti. Yleisesti siisti paikka + hyvä tunnelma. Jäin kaipaamaan leikkeleitä leivälle, ja lisätila ei olisi ollut haitaksi (tupa oli täynnä, joten liikkuminen oli paikoin erittäin ahdasta). 4€ mehusta on aika paljon (brunssihintaan ei kuulu muuta kuin vettä, kahvia/teetä), vaikka mehu olikin erittäin hyvää ja laadukasta.

2 arvostelua tähän mennessä 4
26.01.2017 14:54

Tosi kivat puitteet viettää kiireetöntä sunnuntaiaamua. Homma oli joustavasti järjestetty. Kun pöytävaraus oli tehty etukäteen, sai vain mennä pöytiin ja ryhtyä syömään. Eli ei tarvinnut jonottaa kassalle heti maksamaan. Palvelu oli sujuvaa ja ripeää. Hinta-laatusuhde on hyvä, mutta hieman miinusta mielikuvituksettomasta leipäpöydästä ja ainahan sitä kaipaisi yhtä yllätystuotetta, jonka muistaisi vielä pitkään. Olisko vaikka sen hummuksen lisäksi muutama muu tahna? Hyvät kakut ja ihania pannarin paloja.

1 arvostelu tähän mennessä 2
03.09.2017 20:03

Brunssi oli kauttaaltaan iso pettymys - lähempänä tavallista kotiaamiaista kuin brunssia. Perus leivät, croissantit, raakasalaattiainekset sellaisinaan, oliivit, coleslaw, munakokkeli ja pekoni. Jugurttia, perus suolapähkinöitä, hilloa, granolaa. Yhtään valmistetumman oloisia oli vain kukkakaali-parsakaalisalaatti ja suolainen pieni kääryle sekä jälkiruoissa paria laatua. Varsinaista lämmintä ruokaa ei munakokkelin ja pekonin lisäksi ollut, ja tarjottavat olivat muutenkin suurimmaksi osaksi "hae kaupasta ja aseta tarjolle" -tyylisiä. Erityisruokavaliota (maidoton, gluteeniton) ei oltu huomioitu mitenkään, vaikka ilmoitin siitä 2 vkoa etukäteen varausta tehdessäni. Oli kiusallista, kun joutui paikan päällä pyytämään erikseen ja sai sitten huomata, että paikan päällä vasta ruvettiin pohtimaan, mitä keittiössä voisi kehittää. Kehittely johti 3 keitettyyn munaan, glutenittomaan sämpylään ja lisukesalaattiin (jota tosin sai noutopöydästä muutenkin) sekä jälkiruuaksi pieneen banaanijäätelöannokseen. Kaiken kaikkiaan brunssi hävisi ilman ruokarajoitteitakin sekä laadussa että määrässä tavalliselle hotelliaamiaiselle. En suosittele.