FI
Southpark Helsinki image 1
Southpark Helsinki image 2
Southpark Helsinki image 3
Southpark Helsinki image 4
Southpark Helsinki image 5
Southpark Helsinki image 6
Southpark Helsinki image 7
Southpark Helsinki image 8
Southpark Helsinki image 9
Southpark Helsinki image 10
Southpark Helsinki image 11
Southpark Helsinki image 12
Southpark Helsinki image 13
Southpark Helsinki image 14

Southpark

Keskusta · Kansainvälinen · 
Loistava
4.5/6
314 Reviews

Southpark – Tietoja

Southparkissa voit nauttia lounasta tai brunssia Punavuoren vihreässä sydämessä Sinebrychoffin puistossa. Keittiön inspiraatio tulee eteläisestä Kaliforniasta, jossa näkyvät vaikutteet eri puolilta maailmaa ja sekoitus kansainvälisiä makumaailmoja. Tarjonta päivittyy vuodenaikojen mukaan, joten saatavilla on aina kunkin sesongin parhaita makuja. Värikäs brunssi on täydellinen yhdistelmä terveellisiä ja vähemmän terveellisiä herkkuja ja lounaalla näkyvät keittiön fiiliksen mukaan eri maiden maut salaattipöydässä, keitossa sekä lautasilla tarjoiltavissa pääruoissa.

Osoite

Southpark
Bulevardi 40
00120 Helsinki

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 14:30
tiistai
11:00 - 14:30
keskiviikko
11:00 - 14:30
torstai
11:00 - 14:30
perjantai
11:00 - 14:30
lauantai
11:00 - 14:30
sunnuntai
11:00 - 14:30
maanantai
11:00 - 14:30

Keittiömestarin valinta

940D5CE9-1B5C-4275-84AF-C9DAA0DF3759

Brunssi

Brunch by the Park

Viikon smoothie +4,90€ brunssin yhteydessä (pöytiin tarjoiltuna)
€ 19.90
5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

Soup & Salad Bar

€ 10.30

Meaty Lunch

€ 11.90

Hippity Dippity Lunch

€ 11.90

Lisää ravintolasta Southpark, Helsinki

Southpark tuo kauden tuoreet raaka-aineet, Kalifornian iloisen kulttuurien ja makujen sekoituksen ja lämpimän ilmapiirin Helsinkiin, mainiolle paikalle Sinebrychoffin puistoon Bulevardille.

Etelä-Kalifornian – SoCal eli Southern California – ruokakulttuuri on ainutlaatuinen sekoitus makuja eri puolilta maailmaa.

Lounasvalikoima esittelee niin ikään päivittäin vaihtuvia erimaalaisia herkkuja, minkä lisäksi tarjolla on aina päivän keitto ja raikkaita salaatteja. Voit vinkata kokeille suosikkikeittiösi ja ehkäpä se näkyy pian listalla! Lounaalla on tarjolla liha- ja kalavaihtoehto, ja niiden lisäksi viikon premium-lounasta. Kaikki pääruoat tarjoillaan pöytään.

Lauantaisin ja sunnuntaisin tarjottava brunssi sisältää kalifornialaisittain niin terveellistä superruokaa kuin tuhtia amerikkalaista mättöä. Voit kerätä lautasellesi niin tuoreita salaatteja ja terveellisiä siemeniä kuin amerikkalaista pyttipannua, pekonia ja munia, ja halutessasi tilata lämpimän pääruoan. Kaiken kruunaa suurenmoinen jälkiruokavalikoima sekä mehut.

Varaukset samalle päivälle tehdään verkkosivumme kautta klo 9.00 saakka. Tämän jälkeen pyydämme soittamaan myyntipalveluumme numeroon +358 50 414 3332 Tavoitat meidät puhelimitse parhaiten arkisin klo 10-15 välillä. Viikonloppuisin olemme kiireisimpiä klo 11-14, jolloin emme välttämättä ehdi vastaamaan. Jos emme ehtineet vastata, niin laitathan meille mailia, niin palaamme Sinulle mahdollisimman pian!

Kalenterin kautta voitte tehdä varauksen enintään kuudelle (6) henkilölle. Suurempien seurueiden varaukset käsittelemme sähköpostitse osoitteessa info@southparkrestaurant.fi

Jos et saanut varausvahvistusta sähköpostitse, tarkistathan roskapostikansiosi. Kiitos.

314 Southpark Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Marja A.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssi oli erinomainen ja tila viihtyisä. Bataattiranskalaiset ja jälkiruokapöytä olivat erityisen herkullisia. Palvelu pelasi, eikä pieni jonotus alkuun haitannut lainkaan. Ravintola sijaitsee keskeisellä ja kauniilla paikalla.

"Erinomainen"6/6
Nur K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

It was a really nice and cozy place to have a brunch with my wife. The food was good and tasty. The staff was helpful. The location and the view is amazing. I would suggest Southpark to anyone.

"Erinomainen"6/6
Jouni V.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa miellyttävän rennossa ympäristössä. Ravintolasta puistonäkymät suuren lasiseinän läpi, joka on harvinaista Helsingissä. Sijainti on hyvä myös autoilevalle kävijälle, koska paikkoja löytyy hyvin Bulevardilta ja Hietalahden torilta.

"Erinomainen"6/6
Arto V.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Brunssi oli tavallistakin runsaampi ja maukkaampi ja palvelu pelasi loistavasti, kuten aina. Ravintola on kaikkinensa hyvin viihtyisä ja kaikki on erittäin hyvin organisoitua. Ympäristön hienous on pikantti lisä kokonaisvaltaisen positiiviseen ravintolaelämykseen.

"Upea"5/6
Nelli S.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli oikein hyvää brunssilla - erityisesti jälkiruokapöytä ja sen mudcake ja tuoreet hedelmät ilahduttivat. Southparkissa on aurinkoiselle päivälle ihanteellinen miljöö, kun isoista ikkunoista tulvii valoa sisään. Ainoa miinus tulee siitä, että välillä tuntui olevan ahdasta (tungos kassalle - voisiko brunssin maksaa pöydistä, jottei tarvitsisi muodostaa kattauksen aluksi valtavaa jonoa?), ja ilmeisesti kaikki eivät olleet tietoisia kattauksen pituudesta, joten sitä jouduttiin vähän tökerösti huutelemaan kattauksen loppupuolella. Ehkä brunssivieraita voisi muistuttaa kattauksen kestosta heidän saapuessaan, jotta kaikki osaisivat varautua n. kahden tunnin istuskeluun eikä lähtöpyyntö tulisi yllätyksenä? :)

"Okei"3/6
Hanna T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olimme brunssilla Southparkissa. Toiveemme varatun pöydän suhteen oli otettu huomioon, josta todella ilahduimme. Brunssilla oli tarjolla yhtä leipää, yhtä levitettä, montaa erilaista salaattia, turkkilaista? jugurttia ja siihen erilaisia siemeniä yms. Lisäksi tarjolla oli munakokkelia, pekonia ja lammaspataa, yhtä mehua, teetä, kahvia ja vettä. Kroisantit olivat kovia ja kuivia. Jälkiruokapöytä oli pettymys. Letut olivat kylmiä ja kovia. Saimme tosi jotain pohjia. Paikka on todella kaunis, mutta brunssi ei mitenkään erikoinen.(ilman kaunista paikkaa ei saisi montaa pistettä minulta). Miksi on vain yhtä leipää, eikä edes ruisleipää?? Valikoima oli siis suppea, ja jälkiruokapöytä huono.

"Upea"5/6
Jenny M.vuosi sitten · 2 arvostelua

Kävimme kaverin kanssa klo. 11:00 kattauksessa sunnuntaibrunssilla, ja kokonaisuudessaan kokemus oli hyvä! Ravintolan ovet avattiin vasta tasan klo. 11:00, joten ulkona oli odottamassa monta seuruetta ja tästä syystä myös kassalle oli aluksi ruuhkaa. Olimme kaverini kanssa kuitenkin ihan ensimmäisten joukossa, joten meitä se ei haitannut, mutta luulen että jonon häntäpäässä olevia tilanne saattoi tuskastuttaa. Pöytiin ei ollut erillistä ohjausta, vaan pöytävarauksen tehneiden piti itse löytää oma nimilappunsa pöydistä (hieman ihmetytti). Brunssin hinta-laatusuhde oli hyvä: tarjolla oli koko rahan edestä sekä aamupalaksi sopivia vaihtoehtoja (leipää, munakokkelia, pekonia, turkkilaista jugurttia) että brunssikonseptiin kuuluvia ruokaisampia salaatteja ja jälkiruokapöytä pannukakkuineen ja hedelmineen. Ravintolan sijainnille ja sen viboille bmyös plussat: suosittelen testaamaan!

"Upea"5/6
imgHenna A.kaksi vuotta sitten · 4 arvostelua

Brunssin ruuat olivat erinomaisia, riittävästi valikoimaa, mutta ei mitään ylimääräistä. Tila on kaunis ja valoisa ja on kiva, kun kerrallaan syömässä ei ole kovin suurta määrää ihmisiä, niin buffetissa ei tarvitse jonotella. Cava pullot muovisissa "pusseissa" perinteisten coolereiden sijaan oli kiva yksityiskohta. Miinusta siitä, että mehusta piti maksaa erikseen - tosin mehu oli loistavaa ja hintansa väärtti. Salaattibuffa erityisesti oli ihanan runsas ja maukas. Perinteisen "aamiais"-tyylisen brunssin ystävä saattaisi jäädä kaipaamaan leipävalikoimaa, mutta meitä tämä ei haitannut. Pieni miinus myös siitä, että kattaus on kovin lyhyt, 1h45min kattauksessa joutuu hieman kiirehtimään, varsinkin jos ei heti tasan klo 11 pääse aloittamaan syömistä.

"Erinomainen"6/6
Miia P.kahdeksan kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ihanan vehreä puistomaisema ja hyvä ruoka, mitä muuta voi pyytää! Söimme alkuun Tico Tacot ja bataattiranskalaisia pekonisuolalla ja tryffelillä (to die for!) ja pääruoaksi miekkakalaa, josta jäi mieleen erityisesti ihanan freesi chimichurri. Koko paketin kruunasi jälkiruokana nautittu Southparkin Snickers!

"Upea"5/6
imgJulia S.kaksi kuukautta sitten · 4 arvostelua

Southpark ravintola on oikein viihtyisä ja valoisa. Suora näkymä Sinebrychoffin puistoon, johon on superia esim. kesäsin mennä makoilemaan hyvän brunssin jälkeen. Brunssi oli kattava ja maukas. Makuja oli maailmalta ja itse ainakin olen tykännyt joka kerta. Ravintola sijaitsee hyvällä paikalla ja tunnelma on aina eloisa.

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (tiistai)
tammikuu 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: