Ruokalista – Natura
Suosituksia ruokalistalta
Ravintola huomioi seuraavat ruokavaliot:
Kasvis
Á la carte
OSTERI
Piimää ja tilliä
LOHI
Kuusenkerkkää ja vihreää teetä
ANJOVIS
Tomaattihilloa ja ROI oliiviöljyä
NOKKONEN
Nokkoskeitto ja kananmunakreemi
PUNAJUURI
Savustettua smetanaa, paahdettua saksanpähkinää ja vadelmaa
BURRATA
Juustoa ja kumkvattia
PEURA
Peuratartar, graavattua keltuaista, puolukkaa, piparjuurta ja suppilovahveroa
KAMPASIMPUKKA
Kylmäsavustettua kampasimpukkaa, ruusukermaa ja valkoherukkaa
TURSKA
Turskaa Ahvenanmaalta, mustaa valkosipulia ja sinisimpukoita
AVOCADO
Pistaasipyre, mantelia ja sitruunamelissaa
BROCCOLINI
Puuhiiligrillattua broccolinia, juuripersiljaa, hasselpähkinää ja saunassa savustettua possunkylkeä
MAKRILLI
Grillattua ruotsalaista makrillia, valkoista parsaa ja korvasieniä
HÄRKÄ
Laidun Herefordin härkää, melassia ja karamellisoitua sipulia
JUUSTO
Perunahilloa ja hiilinäkkileipää
SANGRIA
Syötävä sangria, limeä, passionhedelmää ja minttua (K18)
APPELSIINI
Suolaa ja oliiviöljyä
RAPARPERI
Vuoden ensimmäistä raparperia, karamellia ja kuivattua kahvia
"FROZEN YOGURT 2013"
Jogurttisorbet, sitrus-hunajamoussea, hunajakennoa ja metsämustikkaa viime vuodelta
CANELÉ DE BORDEAUX
Rommi-rusina "canelé" ja mehiläisvahaa
Set Menu
EASY⁴
Luonto neljässä ruokalajissa
DIVE IN⁷
Parhaat päältä
ALL OUT !
Kaikki Naturan annokset
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Natura
Keväällä 2016 Iso Roobertinkadulla avattu Natura on pieni ja tunnelmallinen fine dining ravintola. Skandi-henkinen menu, luonnon keskeisyys, tuoreet ja lähellä tuotetut raaka-aineet, sekä ammattitaitoinen henkilökunta tarjoavat upeat puitteet illalliselle. Ravintolan viesti on selvä – tarjota huippu raaka-aineita, innovatiivisella tavalla, kohtuu hintaan. Helsingin Punavuoressa sijaitsevan Naturan omistajat David Alberti ja Anya Sivkova eivät pelkästään tyytyneet loihtimaan herkullisia tapas tyylisiä annoksia asiakkailleen vaan tarjoavat vain raaka-aineita joiden alkuperät he tietävät tarkkaan.
Usein kysytyt kysymykset
Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Natura?
Tarjoileeko ravintola Natura kansainvälinen ruokaa?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Natura?
“Puhtaita makuja, ja annokset sopivan kekseliäitä, ilman turhaa kikkailua”, ”erinomaista ja kekseliästä” ja ”taivaallista” ovat vain muutama kuvailu Helsingissä sijaitsevasta NATURA ravintolasta. Pitkän ravintola-alan historian omaavat David Alberti ja Anya Sivkova avasivat NATURAN keväällä 2016 Iso Roobertinkadulla Helsingin Punavuoreen. Jos etsit ravintolaa joka osaa tarkalleen kertoa mistä heidän raaka-aineet ovat kotoisin ja kuinka paljon he kuormittavat luontoa, olet löytänyt juuri oikean paikan.
Skandinaavista henkeä huokuva menu koostuu tapas-, pintxos- ja meze-henkisistä pienistä annoksista joita tarjotaan joko menu kokonaisuuksina tai ravintolan Á La Carte listalta. Annokset keskittyvät kauden vihanneksiin ja juureksiin, sekä laadukkaaseen lihaan ja kalaan jotka ostetaan suoraan suomalaisilta tiloilta joissa henkilökunta on itse myös käynyt. Periaatteena on, että lihaa ei hankita tiloilta minne ei olla päästy. NATURALLA on myös oma kasvimaa jonka kasvattamia kasviksista ravintola käyttää monipuolisissa ateriakokonaisuuksissa. Hauskana yksityiskohtana ravintolan tarinassa voi pitää ravintolan perhekeskeisyys. Poimitut marjat ja ravintolan tarjoamat porkkanat ovat Sivkovan äidin kädenjälkiä ja kaprikset tulevat suoraan Albertin äidiltä Kreikasta.
Punavuoren kasvava indi-ravintolakulttuuri on saanut uuden suuruuden vaikka asiakaspaikkoja on rajoitetusti. Tule nauttimaan herkullisista kausittain vaihtuvista liha-, kala-, ja kasvis-ruoista Iso Roobertinkadulla Helsingin keskustaan.
