Natura

PunavuoriKansainvälinen
Loistava
5.3/6
16 arvostelua
Natura Helsinki image 1
Natura Helsinki image 2
Natura Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Natura – Tietoja

Keväällä 2016 Iso Roobertinkadulla avattu Natura on pieni ja tunnelmallinen fine dining ravintola. Skandi-henkinen menu, luonnon keskeisyys, tuoreet ja lähellä tuotetut raaka-aineet, sekä ammattitaitoinen henkilökunta tarjoavat upeat puitteet illalliselle. Ravintolan viesti on selvä – tarjota huippu raaka-aineita, innovatiivisella tavalla, kohtuu hintaan. Helsingin Punavuoressa sijaitsevan Naturan omistajat David Alberti ja Anya Sivkova eivät pelkästään tyytyneet loihtimaan herkullisia tapas tyylisiä annoksia asiakkailleen vaan tarjoavat vain raaka-aineita joiden alkuperät he tietävät tarkkaan.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Tuesday
Suljettu
Wednesday
17:00 - 00:00
Thursday
17:00 - 00:00
Friday
17:00 - 00:00
Saturday
17:00 - 00:00
Sunday
17:00 - 00:00
Monday
Suljettu

Osoite

Natura
Iso Roobertinkatu 11
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

6A80E898-7AA0-42E8-9106-B9315E7F260D

Á la carte

OSTERI

Piimää ja tilliä
5,00 €

LOHI

Kuusenkerkkää ja vihreää teetä
7,00 €

ANJOVIS

Tomaattihilloa ja ROI oliiviöljyä
7,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Natura, Helsinki

“Puhtaita makuja, ja annokset sopivan kekseliäitä, ilman turhaa kikkailua”, ”erinomaista ja kekseliästä” ja ”taivaallista” ovat vain muutama kuvailu Helsingissä sijaitsevasta NATURA ravintolasta. Pitkän ravintola-alan historian omaavat David Alberti ja Anya Sivkova avasivat NATURAN keväällä 2016 Iso Roobertinkadulla Helsingin Punavuoreen. Jos etsit ravintolaa joka osaa tarkalleen kertoa mistä heidän raaka-aineet ovat kotoisin ja kuinka paljon he kuormittavat luontoa, olet löytänyt juuri oikean paikan.

Skandinaavista henkeä huokuva menu koostuu tapas-, pintxos- ja meze-henkisistä pienistä annoksista joita tarjotaan joko menu kokonaisuuksina tai ravintolan Á La Carte listalta. Annokset keskittyvät kauden vihanneksiin ja juureksiin, sekä laadukkaaseen lihaan ja kalaan jotka ostetaan suoraan suomalaisilta tiloilta joissa henkilökunta on itse myös käynyt. Periaatteena on, että lihaa ei hankita tiloilta minne ei olla päästy. NATURALLA on myös oma kasvimaa jonka kasvattamia kasviksista ravintola käyttää monipuolisissa ateriakokonaisuuksissa. Hauskana yksityiskohtana ravintolan tarinassa voi pitää ravintolan perhekeskeisyys. Poimitut marjat ja ravintolan tarjoamat porkkanat ovat Sivkovan äidin kädenjälkiä ja kaprikset tulevat suoraan Albertin äidiltä Kreikasta.

Punavuoren kasvava indi-ravintolakulttuuri on saanut uuden suuruuden vaikka asiakaspaikkoja on rajoitetusti. Tule nauttimaan herkullisista kausittain vaihtuvista liha-, kala-, ja kasvis-ruoista Iso Roobertinkadulla Helsingin keskustaan.

16 Natura arvostelua

Loistava
5.3/6
16 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
"Erinomainen"
6/6
Paula Z.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Dive In -Menu: Makujen ilotulitusta, positiivisesti erilainen, aivan uusia makunautintoja, monipuolinen, ravinnollisesti hyvä, ilo myös silmille, luova esillepano, ystävällinen ja nopea palvelu! Ehdottomasti menemme uudestaan nauttimaan.

"Erinomainen"
6/6
sarah t.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

We had the loveliest time here. The 'Dive In' prix fixe was creative and inventive, and the service was absolutely impeccable. The wait staff describe the food so beautifully and are very accommodating of dietary restrictions. We had a group of eight, and they could not have been more accommodating. Food placement was beautiful with appropriate hot and chilled temperatures, and the dishes were very well spaced and timed to allow enjoyment and conversation . This is one of the best meals I've ever had. Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
desiree r.kahdeksan kuukautta sitten · 8 arvostelua

Palvelu oli erinomaista ja ruuat joka ikinen Tosi maistuvaisia. Valitsimme kolme ruokalajia ja kahvit ja se oli aivan riittävä. Lämpimästi voi suositella tätä paikkaa kaikille.