Loistava
5.4/6
19 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61575
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61452
Treffi Pub & Bistro

Natura – Tietoja

Keväällä 2016 Iso Roobertinkadulla avattu Natura on pieni ja tunnelmallinen fine dining ravintola. Skandi-henkinen menu, luonnon keskeisyys, tuoreet ja lähellä tuotetut raaka-aineet, sekä ammattitaitoinen henkilökunta tarjoavat upeat puitteet illalliselle. Ravintolan viesti on selvä – tarjota huippu raaka-aineita, innovatiivisella tavalla, kohtuu hintaan. Helsingin Punavuoressa sijaitsevan Naturan omistajat David Alberti ja Anya Sivkova eivät pelkästään tyytyneet loihtimaan herkullisia tapas tyylisiä annoksia asiakkailleen vaan tarjoavat vain raaka-aineita joiden alkuperät he tietävät tarkkaan.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
Thursday
17:00 - 00:00
Friday
17:00 - 00:00
Saturday
17:00 - 00:00
Sunday
17:00 - 00:00
Monday
Suljettu
Tuesday
Suljettu
Wednesday
17:00 - 00:00

Osoite

Natura
Iso Roobertinkatu 11
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

6A80E898-7AA0-42E8-9106-B9315E7F260D

Á la carte

OSTERI

Piimää ja tilliä
5,00 €

LOHI

Kuusenkerkkää ja vihreää teetä
7,00 €

ANJOVIS

Tomaattihilloa ja ROI oliiviöljyä
7,00 €

Lisää kohteesta Natura, Helsinki

“Puhtaita makuja, ja annokset sopivan kekseliäitä, ilman turhaa kikkailua”, ”erinomaista ja kekseliästä” ja ”taivaallista” ovat vain muutama kuvailu Helsingissä sijaitsevasta NATURA ravintolasta. Pitkän ravintola-alan historian omaavat David Alberti ja Anya Sivkova avasivat NATURAN keväällä 2016 Iso Roobertinkadulla Helsingin Punavuoreen. Jos etsit ravintolaa joka osaa tarkalleen kertoa mistä heidän raaka-aineet ovat kotoisin ja kuinka paljon he kuormittavat luontoa, olet löytänyt juuri oikean paikan.

Skandinaavista henkeä huokuva menu koostuu tapas-, pintxos- ja meze-henkisistä pienistä annoksista joita tarjotaan joko menu kokonaisuuksina tai ravintolan Á La Carte listalta. Annokset keskittyvät kauden vihanneksiin ja juureksiin, sekä laadukkaaseen lihaan ja kalaan jotka ostetaan suoraan suomalaisilta tiloilta joissa henkilökunta on itse myös käynyt. Periaatteena on, että lihaa ei hankita tiloilta minne ei olla päästy. NATURALLA on myös oma kasvimaa jonka kasvattamia kasviksista ravintola käyttää monipuolisissa ateriakokonaisuuksissa. Hauskana yksityiskohtana ravintolan tarinassa voi pitää ravintolan perhekeskeisyys. Poimitut marjat ja ravintolan tarjoamat porkkanat ovat Sivkovan äidin kädenjälkiä ja kaprikset tulevat suoraan Albertin äidiltä Kreikasta.

Punavuoren kasvava indi-ravintolakulttuuri on saanut uuden suuruuden vaikka asiakaspaikkoja on rajoitetusti. Tule nauttimaan herkullisista kausittain vaihtuvista liha-, kala-, ja kasvis-ruoista Iso Roobertinkadulla Helsingin keskustaan.

19 Natura arvostelua

Loistava
5.4/6
19 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
"Erinomainen"
6/6
Barbro R.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Silmäruoka jossa maku on kohdallaan, tämä oli jo toinen kerta aivan lyhyessä ajassa - taas vastustamattoman hyvä. Miljöökin on hillitty, eikä häiretsevää musiikkia. Tarjoilu ystävällinen - paikka missä viihtyy ja nauttii.

"Erinomainen"
6/6
Annika N.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihana ruoka ja hyvä palvelu! Menu kokonaisuus oli hyvä. Ruoka aineiden alkuperätiedot vaikuttivat. Lämmin suositus meiltä koko seurueelta. Sunnuntain auki olo sopii hyvin meidän perheelle.

"Erinomainen"
6/6
Paula Z.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Dive In -Menu: Makujen ilotulitusta, positiivisesti erilainen, aivan uusia makunautintoja, monipuolinen, ravinnollisesti hyvä, ilo myös silmille, luova esillepano, ystävällinen ja nopea palvelu! Ehdottomasti menemme uudestaan nauttimaan.