Arvostelut: Natura

Loistava
5.4/6
19 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61576
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61454
Treffi Pub & Bistro

19 Natura arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Natura annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.4/6
19 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Barbro R.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Silmäruoka jossa maku on kohdallaan, tämä oli jo toinen kerta aivan lyhyessä ajassa - taas vastustamattoman hyvä. Miljöökin on hillitty, eikä häiretsevää musiikkia. Tarjoilu ystävällinen - paikka missä viihtyy ja nauttii.

"Erinomainen"
6/6
Annika N.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihana ruoka ja hyvä palvelu! Menu kokonaisuus oli hyvä. Ruoka aineiden alkuperätiedot vaikuttivat. Lämmin suositus meiltä koko seurueelta. Sunnuntain auki olo sopii hyvin meidän perheelle.

"Erinomainen"
6/6
Paula Z.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Dive In -Menu: Makujen ilotulitusta, positiivisesti erilainen, aivan uusia makunautintoja, monipuolinen, ravinnollisesti hyvä, ilo myös silmille, luova esillepano, ystävällinen ja nopea palvelu! Ehdottomasti menemme uudestaan nauttimaan.

"Erinomainen"
6/6
sarah t.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

We had the loveliest time here. The 'Dive In' prix fixe was creative and inventive, and the service was absolutely impeccable. The wait staff describe the food so beautifully and are very accommodating of dietary restrictions. We had a group of eight, and they could not have been more accommodating. Food placement was beautiful with appropriate hot and chilled temperatures, and the dishes were very well spaced and timed to allow enjoyment and conversation . This is one of the best meals I've ever had. Kiitos!

"Upea"
5/6
Kari R.kuusi kuukautta sitten · 4 arvostelua

Naturassa on miellyttävä sisustus ja miljöö muutenkin. Musiikki ei kuitenkaan oikein sopinut kokonaisuuteen. Ruokalista oli mielenkiintoinen ja maut selkeitä ja hyviä. Viinejä ei tällä kertaa päästy kokeilemaan. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä.

"Erinomainen"
6/6
Marja K.vuosi sitten · 6 arvostelua

Kertakaikkiaan loistava kokemus. Kävimme viettämässä poikani syntymäpäiviä ja päivänsankari, melkoinen herkkusuu, oli todella vaikuttunut. Kehui ruokaa yhdeksi parhaimmista kokonaisuuksista, mitä on saanut. Joten jos haluat yksillöllisiä, mielikuvituksellisia ja tasapainoisia makuja suosittelen.

"Upea"
5/6
Anne-Mari K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä oma viinivalikoima, pääasiassa luomuviinejä. Ruoka oli konstailematonta ja oli maultaan sitä mitä pitikin. Tarjoilu olisi voinut olla vähän rennompaa ja yksilöllisempää. Paikka oli mukava pieni ja kotoinen. Ja kiva, että keittiö oli avoin samassa tilassa.

"Hyvä"
4/6
Minna B.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olimme käyneet Naturassa kerran aiemmin, kesällä. Tämän kertainen menu ei ihan yltänyt samalle tasolle ja lisäksi oli pettymys, että jälkiruoka nyt syksyllä oli täsmälleen sama, jonka olimme syöneet kesällä. Suomalaiset raaka-aineet olivat kyllä hyvin pääosassa ja annoksissa oli hyviä makuja. Kokonaisuus jätti kuitenkin toivomisen varaa.

"Erinomainen"
6/6
Annemari I.vuosi sitten · 1 arvostelu

Söimme DIVE IN, parhaat päältä menun. Saimme Loistavia makuja ja tuoksuja, annosten ulkonäkö oli myös houkutteleva. Kokonaisuutena 😘 Palvelu kohdillaan, lisäksi ravintolan ympäristö positiivinen yllätys. Rento mukava ilmapiiri.

"Hyvä"
4/6
Riitta L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka. Pienet annokset eli kannattaa valita menu paketti. Pöydät tosi lähellä toisiaan, karu sisustus, ehkä liian pelkistetty. Kivat alkudrinkit. Hyvät viinit. Palvelu toimi alku sähläysten jälkeen: varaus tehty klo 19, mikä siirrettiin klo 20;een. Vähän tilaa vaatteille. Ajan henkeä.