7 ravintolaa paikassa Punavuori, Helsinki

Löydä herkullisimmat ravintolat Helsingin Punavuoresta

Helsingin keskustaan kuuluva Punavuori on vilkas ja vivahteikas kaupunginosa ja ravintolakeskittymä, jossa ei tarvitse nähdä nälkää. Toinen toistaan kiinnostavammat ravintolat värittävät Helsingin Punavuoren kortteleita, jotka entisaikoina tunnettiin villinä ja levottomana Rööperinä. Tämän päivän Punavuori on rauhoittunut trendikkääksi ja suosituksi asuinalueeksi, jossa värikäs menneisyys näkyy edelleen boheemina vivahteena. Punavuoren katuja kulkiessa voi bongata niin skandinaaviseen ruokakulttuuriin ja eurooppalaisiin klassikoihin erikoistuneita huippuravintoloita, pieniä ja tunnelmallisia bistroja ja gastropubeja sekä etnisiä ravintoloita ja fuusiokeittiöitä. Etsitpä sitten nopeaa lounaspaikkaa, hienostunutta fine diningia tai rentoa pubiruokaa tarjoilevaa ravintolaa Helsingin Punavuoresta, Quandoo on oiva työkalu oikean ruokapaikan löytämiseen!

Etsi nopeasti näillä:
Järjestä:Osuvimmat ensin
 • Osuvimmat ensin
 • Parhaiten arvioidut ensin
 • Eniten arvioita saaneet ensin
 • Kalleimmat ensin
 • Halvimmat ensin

Fabrik Helsinki

Punavuori
ranskalainen
4.9/672
Fabrik Helsinki

Haru+ Sushi Annankatu

Punavuori
japanilainen
4.7/613
Haru+ Sushi Annankatu
Uusi

Söder

Punavuori
eurooppalainen
5.7/63
Söder
Etsitkö lähistösi parhaita ravintoloita?

Sake Baby

Punavuori
japanilainen
5.3/63
Sake Baby

Ravintola Monal Indian Cuisine

Punavuori
intialainen
4.7/67
Ravintola Monal Indian Cuisine

Vibami Iso Roobertinkatu

Punavuori
vietnamilainen
Vibami Iso Roobertinkatu

Natura

Punavuori
kansainvälinen
5.4/619
Natura
 1. 1.

  Helsingin Punavuoren ravintoloissa maistuvat lähiseutujen raaka-aineet ja eurooppalaiset perinteet

  Pääkaupunkiseudun tämän hetken ehdottomiin ruokatrendeihin kuuluvat puhtaat ja yksinkertaiset maut sekä mahdollisimman lähellä tuotetut raaka-aineet. Myös moni Helsingin Punavuoren ravintoloista luottaa tähän kaavaan. Punavuoren ravintoloissa voit herkutella kokonaan kotimaisista raaka-aineista valmistetuilla fine dining -taideteoksilla, kuten villiyrtein ja pikkelöidyin vihanneksin maustetusta suomalaisesta riistasta, kalasta ja kasvisruoasta. Perinteisen eurooppalaisen ravintolakulttuurin ystävä voi puolestaan kokeilla esimerkiksi ranskalaiseen tapaan valmistettuja etanoita, italialaista pizzaa tai sisäfileepihviä valkosipuliperunoiden kanssa. Punavuoresta on helppo löytää myös kekseliäästi toteutettua fuusioruokaa, jossa suomalaisen luonnon antimet kohtaavat monenlaisia makuja maailmalta. Kokeile esimerkiksi espanjalaistyyppistä tapas-lajitelmaa, johon voit valita esimerkiksi Lapin nieriää, kotimaista keltajuurta sekä ranskalaista kuivattua makkaraa.
 2. 2.

  Herkuttele kaukomaiden erikoisuuksilla Helsingin Punavuoren ravintoloissa

  Kotimaan makujen lisäksi Helsingin Punavuoren ravintolat tarjoilevat kulinaristisia erikoisuuksia aina Kaukoidästä Amerikkaan. Lähtisitkö seuraavaksi makumatkalle Koreaan, Kiinaan, Intiaan, Libanoniin tai vaikka Meksikoon? Punavuoren etnisistä ravintoloista löydät niin nopeita lounaspaikkoja ja mutkattomia bistroja kuin pitkän kaavan illallisiin sopivaa hienostunutta tunnelmaa, ja moni ravintola toivottaa myös lapsiasiakkaat tervetulleiksi erillisen lasten menun avulla. Vie perheesi tai läheisesi herkuttelemaan esimerkiksi thaimaalaisella currylla, japanilaisella sushilla, Lähi-idän meze-lajitelmalla tai Nepalin lämpimällä vuoristoruoalla. Jos tahdot kokeilla eksoottisempia makuyhdistelmiä, tutustu esimerkiksi Meksikon ja Japanin ruokakulttuureja yhdistelevään sushiburritoon tai Kaakkois-Aasian keittiöistä vaikutteita ottaneeseen jenkkiburgeriin.
 3. 3.

  Quandoo avaa ovet kiinnostavimpiin ravintoloihin Helsingin Punavuoressa

  Hyvän ruoan ohella Punavuoressa voi nauttia myös kulttuurista, shoppailusta ja arkkitehtuurista. Punavuoren kortteleissa toimii monia kiinnostavia kivijalkaputiikkeja ja taidegallerioita, ja Punavuoren etelälaidalla kulkevan Tehtaankadun varrella sijaitsee funktionalistista arkkitehtuuria edustava Mikael Agricolan kirkko. Hietalahden torin laidalla seisovilla entisillä Koffin tehtailla majailee nykyään Sinebrychoffin taidemuseo, ja ilta-aikaan kulttuurista voi nauttia esimerkiksi live-musiikin tai teatterin parissa. Kulttuurintäyteisen päivän viimeistelee tietenkin illallinen punavuorelaisessa ravintolassa. Kun tahdot löytää omaan makuusi sopivan ravintolan Helsingin Punavuoresta, anna Quandoon auttaa! Palvelumme avulla voit paitsi etsiä ravintolaa sijainnin, kategorian ja hinnan perusteella, myös tutkia ruokalistoja ja ravintolan saamia arvosteluja sekä tehdä pöytävarauksen mieleiseesi ravintolaan.