Ravintola Muru

Loistava
5.3/6
1 624 arvostelua
Ravintola Muru Helsinki image 1
Ravintola Muru Helsinki image 2
Ravintola Muru Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Muru – Tietoja

Ravintola Muru Helsingin keskustassa Fredrikinkadulla tarjoaa mahdollisuuden nauttia erinomaisesta artesaanityönä tehdystä ruoasta hienostelemattomassa ilmapiirissä. Murun keittiö edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä, ja ruoka valmistetaan tarkoin valituista laadukkaista raaka-aineista käsityönä, jotta sen herkät maut pääsevät esiin. Raaka-aineissa ja ruoan valmistuksessa panostetaan viimeisen päälle laatuun, mutta ravintolan tyyli ja tunnelma halutaan pitää kuitenkin rentona. Murussa asiakas saa yksinkertaisesti nauttia hyvästä ruoasta ja tietenkin makuihin sopivista laadukkaista ja huolella valituista viineistä. Ravintola Murulle on ainoana suomalaisena ravintolana myönnetty arvostettu Wine Spectatorin Best of Award of Excellence -palkinto.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
Thursday
17:00 - 23:30
Friday
17:00 - 23:30
Saturday
17:00 - 23:30
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
17:00 - 23:30
Wednesday
17:00 - 23:30

Osoite

Ravintola Muru
Fredrikinkatu 41
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

6A80E898-7AA0-42E8-9106-B9315E7F260D

Á la carte

MURUN RUOKA


Murun ruoka edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä, jossa keskiössä ovat käsityö ja herkät maut. Raaka-aineet ovat tarkoin poimittuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

Keittiöpäällikkö Henri Alenin filosofia on yksinkertainen. Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Muuta ei tarvita. Raaka-ainetoimittajina ovat niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin huipputoimittajat ja kasvukautena keittiömme käyttää oman puutarhan yrttejä ja kasveja.
C4017CB7-9FC0-4942-8B1D-2638B826E413

Viini

MURUN VIINI


Murun sommelierien Samuil Angelovin ja Taneli Lehtosen ideologia on tinkimättömyys. Olkoon viini huokea tai hintavampi, pitää sen edustaa jotain ja olla puhdaspiirteinen. Viinilistalle päätyvät kuitenkin vain persoonallisten tuottajien tinkimättömällä ammattititaidolla valmistetut viinit.

Monia viinejä tarjoillaan myös laseittain, jotta voit kokeilla halutessasi useampia viinejä illan aikana. Jäähdytetty kattokellarimme sisältää satoja vaihtoehtoja painottuen enemmän vanhaan viinimaailmaan. Muru Winesin tuotteita on saatavilla Alkon tilausvalikoimasta kautta Suomen.
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Muru, Helsinki

Ravintola Murun keittiöpäällikkö Henri Alén luottaa ruoan valmistuksessa yksinkertaiseen filosofiaan, joka perustuu parhaisiin mahdollisiin raaka-aineisiin, mutkattomaan valmistustapaan ja ruoan ja viinin sopusointuun. Raaka-aineet hankitaan kotimaisilta ja ulkomaisilta huipputuottajilta, ja kasvukautena oman puutarhan yrtit ja kasvit täydentävät keittiön antia. Näillä eväillä ravintolan keittiö loihtii ranskalaisia makuelämyksiä tunnelmallisessa ja intiimissä tilassa Helsingin Fredrikinkadulla. Vuodenajat ja vaihtuvat luonnon antimet vaikuttavat siihen, mitä ruokalista milloinkin tarjoaa. Muru miellyttää asiakkaitaan valmistamalla mahdollisimman yksinkertaista ja hyvää ruokaa konstailemattomasti.

Muru tarjoaa loistavan ranskalaisen ruoan lisäksi yhden Helsingin parhaista ja kattavimmista viinivalikoimista. Ravintolan sommelier Samuil Angelov valitsee listalle ainoastaan persoonallisten tuottajien vankalla ammattitaidolla valmistettuja viinejä. Kaikki viinit ovat puhdaspiirteisiä ja huolella valittuja, ja viinivalikoima vaihtelee ruokalistan ja uusien löytöjen myötä. Monia viinejä tarjoillaan myös laseittain, joten asiakas voi kokeilla halutessaan useampia viinejä illan aikana. Ravintolan kattokellarista löytyy yli neljäsataa vanhaan viinimaailmaan painottuvaa viiniä, joten jos haluaa kokeilla jotain todella erityistä, kannattaa kysyä ravintolan kellarilistaa. Ravintolapuolen lisäksi Murussa on pieni, viihtyisä viinibaari, johon voi poiketa lasilliselle ja nauttia samalla esimerkiksi itsevalmistetuista makkaroista ja leikkeleistä tai juustoista.

1 624 Ravintola Muru arvostelua

Loistava
5.3/6
1 624 arvostelua
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
HEIDI H.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Ihana ja herkullinen ruoka ja intiimi tunnelma. Viinipaketti sopi ruokaan erittäin hyvin. Murusta on muodostunut suosikki ravintolamme Helsingissä ja odotamme jo innolla seuraavaa kertaa ravintolassa.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Maija L.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Murussa on aivan ihana tunnelma, erinomainen asiakaspalvelu, uskomattoman hyvää ruokaa ja ruoan kanssa suositellut viinit toivat uusia makuja esiin. Illallinen hipoi täydellisyyttä. Suosittelen Murua lämpimästi.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Olli K.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Kiva tunnelma ja erittäin hyvä palvelu: ystävällistä ja aktiivista mutta ei tunkeilevaa tai tekopirteää kuten joissakin paikoissa. Ruoka maukasta, yllättävänkin isot annokset. Jälkiruoka (creme caramel + sorbetti) kruunasi aterian. Viinit erittäin toimivat.