Ravintola Muru

Loistava
5.3/6
1 828 arvostelua
Ravintola Muru Helsinki image 1
Ravintola Muru Helsinki image 2
Ravintola Muru Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Muru – Tietoja

Ravintola Muru Helsingin keskustassa Fredrikinkadulla tarjoaa mahdollisuuden nauttia erinomaisesta artesaanityönä tehdystä ruoasta hienostelemattomassa ilmapiirissä. Murun keittiö edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä, ja ruoka valmistetaan tarkoin valituista laadukkaista raaka-aineista käsityönä, jotta sen herkät maut pääsevät esiin. Raaka-aineissa ja ruoan valmistuksessa panostetaan viimeisen päälle laatuun, mutta ravintolan tyyli ja tunnelma halutaan pitää kuitenkin rentona. Murussa asiakas saa yksinkertaisesti nauttia hyvästä ruoasta ja tietenkin makuihin sopivista laadukkaista ja huolella valituista viineistä. Ravintola Murulle on ainoana suomalaisena ravintolana myönnetty arvostettu Wine Spectatorin Best of Award of Excellence -palkinto.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
17:00 - 23:30
Wednesday
17:00 - 23:30
Thursday
17:00 - 23:30
Friday
17:00 - 23:30
Saturday
17:00 - 23:30

Osoite

Ravintola Muru
Fredrikinkatu 41
00120 Helsinki

1 828 Ravintola Muru arvostelua

Loistava
5.3/6
1 828 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Eero K.viisi päivää sitten · 2 arvostelua

Lisäannokset menun väliin viineineen oli suhteettoman arvokkaat, mutta toki maukkaat.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Laura A.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka, hyvä palvelu ja tunnelmaltaan miellyttävä paikka. Voin suositella.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Karita K.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Täydellinen menu, viinit sekä palvelu. Ilta meni ihan nappiin, vahva suositus!

Lisää kohteesta Ravintola Muru, Helsinki

Ravintola Murun keittiöpäällikkö Henri Alén luottaa ruoan valmistuksessa yksinkertaiseen filosofiaan, joka perustuu parhaisiin mahdollisiin raaka-aineisiin, mutkattomaan valmistustapaan ja ruoan ja viinin sopusointuun. Raaka-aineet hankitaan kotimaisilta ja ulkomaisilta huipputuottajilta, ja kasvukautena oman puutarhan yrtit ja kasvit täydentävät keittiön antia. Näillä eväillä ravintolan keittiö loihtii ranskalaisia makuelämyksiä tunnelmallisessa ja intiimissä tilassa Helsingin Fredrikinkadulla. Vuodenajat ja vaihtuvat luonnon antimet vaikuttavat siihen, mitä ruokalista milloinkin tarjoaa. Muru miellyttää asiakkaitaan valmistamalla mahdollisimman yksinkertaista ja hyvää ruokaa konstailemattomasti.

Muru tarjoaa loistavan ranskalaisen ruoan lisäksi yhden Helsingin parhaista ja kattavimmista viinivalikoimista. Ravintolan sommelier Samuil Angelov valitsee listalle ainoastaan persoonallisten tuottajien vankalla ammattitaidolla valmistettuja viinejä. Kaikki viinit ovat puhdaspiirteisiä ja huolella valittuja, ja viinivalikoima vaihtelee ruokalistan ja uusien löytöjen myötä. Monia viinejä tarjoillaan myös laseittain, joten asiakas voi kokeilla halutessaan useampia viinejä illan aikana. Ravintolan kattokellarista löytyy yli neljäsataa vanhaan viinimaailmaan painottuvaa viiniä, joten jos haluaa kokeilla jotain todella erityistä, kannattaa kysyä ravintolan kellarilistaa. Ravintolapuolen lisäksi Murussa on pieni, viihtyisä viinibaari, johon voi poiketa lasilliselle ja nauttia samalla esimerkiksi itsevalmistetuista makkaroista ja leikkeleistä tai juustoista.