Ravintola Muru

KeskustaRanskalainen
Loistava
5.3/6
1 515 arvostelua
Ravintola Muru Helsinki image 1
Ravintola Muru Helsinki image 2
Ravintola Muru Helsinki image 3

Ravintola Muru – Tietoja

Ravintola Muru Helsingin keskustassa Fredrikinkadulla tarjoaa mahdollisuuden nauttia erinomaisesta artesaanityönä tehdystä ruoasta hienostelemattomassa ilmapiirissä. Murun keittiö edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä, ja ruoka valmistetaan tarkoin valituista laadukkaista raaka-aineista käsityönä, jotta sen herkät maut pääsevät esiin. Raaka-aineissa ja ruoan valmistuksessa panostetaan viimeisen päälle laatuun, mutta ravintolan tyyli ja tunnelma halutaan pitää kuitenkin rentona. Murussa asiakas saa yksinkertaisesti nauttia hyvästä ruoasta ja tietenkin makuihin sopivista laadukkaista ja huolella valituista viineistä. Ravintola Murulle on ainoana suomalaisena ravintolana myönnetty arvostettu Wine Spectatorin Best of Award of Excellence -palkinto.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
torstai
17:00 - 23:30
perjantai
17:00 - 23:30
lauantai
17:00 - 23:30
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
17:00 - 23:30
keskiviikko
17:00 - 23:30

Osoite

Ravintola Muru
Fredrikinkatu 41
00120 Helsinki

Lisää kohteesta Ravintola Muru, Helsinki

Ravintola Murun keittiöpäällikkö Henri Alén luottaa ruoan valmistuksessa yksinkertaiseen filosofiaan, joka perustuu parhaisiin mahdollisiin raaka-aineisiin, mutkattomaan valmistustapaan ja ruoan ja viinin sopusointuun. Raaka-aineet hankitaan kotimaisilta ja ulkomaisilta huipputuottajilta, ja kasvukautena oman puutarhan yrtit ja kasvit täydentävät keittiön antia. Näillä eväillä ravintolan keittiö loihtii ranskalaisia makuelämyksiä tunnelmallisessa ja intiimissä tilassa Helsingin Fredrikinkadulla. Vuodenajat ja vaihtuvat luonnon antimet vaikuttavat siihen, mitä ruokalista milloinkin tarjoaa. Muru miellyttää asiakkaitaan valmistamalla mahdollisimman yksinkertaista ja hyvää ruokaa konstailemattomasti.

Muru tarjoaa loistavan ranskalaisen ruoan lisäksi yhden Helsingin parhaista ja kattavimmista viinivalikoimista. Ravintolan sommelier Samuil Angelov valitsee listalle ainoastaan persoonallisten tuottajien vankalla ammattitaidolla valmistettuja viinejä. Kaikki viinit ovat puhdaspiirteisiä ja huolella valittuja, ja viinivalikoima vaihtelee ruokalistan ja uusien löytöjen myötä. Monia viinejä tarjoillaan myös laseittain, joten asiakas voi kokeilla halutessaan useampia viinejä illan aikana. Ravintolan kattokellarista löytyy yli neljäsataa vanhaan viinimaailmaan painottuvaa viiniä, joten jos haluaa kokeilla jotain todella erityistä, kannattaa kysyä ravintolan kellarilistaa. Ravintolapuolen lisäksi Murussa on pieni, viihtyisä viinibaari, johon voi poiketa lasilliselle ja nauttia samalla esimerkiksi itsevalmistetuista makkaroista ja leikkeleistä tai juustoista.

1 515 Ravintola Muru arvostelua

Loistava
5.3/6
1 515 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Eeva K.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu, viihtyisä paikka ja kauniit annokset. Oltiin oikein tyytyväisiä kaikkeen. Kiitos paljon! Tullaan toistekin! Hieman ehkä kallis, varsinkin viinien suhteen. Suuri kiitos!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Nina K.kolme päivää sitten · 2 arvostelua

Fantastinen ruoka ja mielettömän hyvä palvelu. Jokainen ruokalaji menussa oli makuhermoja hellivä. Siikaceviche, hernerisotto, flanksteak, juustot ja toscakakku. Kaikille oma viininsä, valittu huolella ruokia korostamaan. Palvelu asiantuntevaa ja ystävällistä. Viihtyisä miljöö. Menen uudestaan.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Calle H.viisi päivää sitten · 3 arvostelua

Aina luotettava Muru. Jälleen kerran erittäin hyvin rakennettu menu. Ruoka oli huolella tehty ja erittäin maukasta. Viinisuositukset osuivat aivan nappiin ja palvelu oli tehokasta, silti rentoa ja ystävällistä. Kiitos!