Arvostelut: Kosmos

Keskustaskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
5.2/6
229 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Fat Lizard

Otaniemi
5.0/6922
Ravintola Fat Lizard

Ravintola Juuri

Kaartinkaupunki
5.2/6211
Ravintola Juuri

229 Kosmos arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Kosmos annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
229 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Kaarina V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hei, kiitos luontevan lämpimästä ja viihdyttävästä illasta! Herkullista ruokaa ja SYKÄHDYTTÄVÄÄ musiikkia...Ilta oli kodikkaan tuntuinen ja samalla erityinen ja ainutlaatuinen. Solistin lisäksi säestäjä ja juontaja olivat taitavia ja mukavan rentoja. KIITOS!

"Erinomainen"
6/6
Vlad M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Great service, beautiful atmosphere and most importantly great food! It's one of my favorite places in Helsinki to take friends from abroad and for celebrations.

"Erinomainen"
6/6
Martin D.vuosi sitten · 2 arvostelua

Classic restaurant offering old style service and fine food in atmospheric setting. Very central location. Not cheap of course, but good value all round. Don’t miss out on this experience!

"Erinomainen"
6/6
Kari V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka erinomaista, samoin viinivalikoima. Omien makutottumusteni perusteella Helsingin paras ja kansainvälisin. Palvelu perinteisen henkilökohtaista. Tunnelma säilynyt vuosikymmenet samana, vaikka jossain määrin asiakaskunta onkin "monipuolistunut". Erityismaininta eteispalvelusta.

"Upea"
5/6
Eira P.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

"Taattua laatua" ja aina yhtä ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua - Kosmos onkin tuttu jo 60-luvun lopulta lähtien. Arvostan Kosmoksen aivan omanlaistaan tunnelmaa ja sitä että sisustus on pysynyt melko muuttumattomana vuosien varrella. Tulen varmasti jatkossakin uudelleen, yksin tai seurassa, ja on ilo suositella Kosmosta muillekin. Chapeau!

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Perinteikäs ravintola, jota on syytä kunnioittaa ja arvostaa. Ruoka ja palvelu oli erinomaista ja hinnoittelu kohdallaan. Anoppi kohta 82-v ja 16-v poikani, me nautimme! Olisiko teillä mahdollista laittaa seinille jonnekin kuvia taiteilijoista jne jotka ovat käyneet teillä säännöllisesti sekä historiasta tietoa hyvällä tyylikkäällä tavalla "printattuna" seinälle, ei tartte mennä nettisivuillenne, jossa voisitte vielä enemmän kirjoittaa historiasta. Minun isäni oli kanta-asiakkaanne ja "pyöri" teillä Olavi Virran, Tauno Palon ja erinäisten myös tunnettujen ihmisten kanssa.... isä oli autokauppias, joka siirtyi 1950 Joensuusta Helsinkiin.. poistunut manan majalle, mutta itse muistan tarinoita.. Lisäksi välilä tuon ulkomaisia vieraita teille syömään.. ihanaa. Kiittäen kesää Eija Salmi eija.salmi@aalto.fi

"Erinomainen"
6/6
Marketta V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kosmos oli miellyttävä kokemus kaikin puolin. Neljän hengen seurueemme valitsi aluksi suomalaisen antipaston, joka osoittautui erinomaiseksi kala-alkupalaksi. Pääruoat chateaubriand ja wieninleike olivat maistuvia ja etenkin oikeaoppisesti valmistettu wieninleike. ( me muut saimme maistiasia jättikokoisesta wieninleikkeestä) Jälkiruoaksi jäätelöä lisukkeineen. Miljöö oli miellyttävän vanhanaikainen mutta silti rento. Palvelu myös erinomaista. Marketta V.

"Erinomainen"
6/6
Ritva P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää maultaan, ulkonäöltään ja suutuntumaltaan. Portugalilainen kuohuviini erikoisen raikasta ja sekä kuivaa että maukasta. Haudutettu karitsanniska sekä pehmeää että maukasta ja sopi hyvin hapankaalin kanssa. Menyssä oli sopivan vähän ja sopivan erilaisia vaihtoehtoja. Karitsan kanssa suositeltu punaviini oli todella hyvää. kokeilimme 3 jälkiruokaa (lakka-vach... mikä se sana taas olikaan, jäätelö+suklaakastike ja mudcake: kaikki ihania. Annokset riittävän pieniä (ei ruokahukkaa eikä ähkyä). Kokoustaminen onnistui hyvin ruokailun lomassa, koska melutaso oli matala. Tarjoilija kertoi ruuista, mutta ei ollut sellaista pakko-pikakivääripuhetta, niin kuin nykyään monissa uusissa ravintoloissa. Koko porukka oli erittäin tyytyväinen.

"Erinomainen"
6/6
Lasse K.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Tyttäremme perheineen suositteli meille Kosmosta ( emme Helsingistä) tämän käynnin jälkeen myös me suosittelemme tutuillemme Kosmosta. Ruoka oli todella hyvää. Miellyttävä ja rauhallinen miljöö , palvelu moitteetonta. Kiitos Lasse K

"Erinomainen"
6/6
Esko T.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Kosmoksen wieninleike on kaupungin paras, tarjoilu ystävällistä ja sisustus klassisen hieno. Sijaintinsa puolesta Kosmos on helposti saavutettavissa. Kosmos on hyvä lounaspaikka, hieman pidemmällekkin lounaalle. Toimii tietysti myös illalla.