Quandoo
(FI) Suomi
5.3 /6 Loistava 103 arvostelua

Kosmos

Keskusta Eurooppalainen, Skandinaavinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Kosmos

Kosmos on pitänyt paikkansa helsinkiläisten suosikkiravintoloiden joukossa läpi vuosikymmenten. Historiallisen ravintolan kosmopoliitti tunnelma ja modernilla otteella valmistetut suomalaiset ruoat houkuttelevat monenlaista väkeä nauttimaan laadukkaasta illallisesta Helsingin ydinkeskustassa Kalevankadulla. Jo 1920-luvulta toimineen ravintolan ruokalista on vuosien saatossa päivittynyt kansainvälisillä mauilla, mutta pitänyt kuitenkin pääosin perinteikkään linjansa, jossa näkyvät niin venäläiset, ranskalaiset kuin ruotsalaiset vaikutteet yhdistettynä suomalaiseen ruokaperinteeseen.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:30 - 01:00
  • Tiistai 11:30 - 01:00
  • Keskiviikko 11:30 - 01:00
  • Torstai 11:30 - 01:00
  • Perjantai 11:30 - 01:00
  • Lauantai 16:00 - 01:00
  • Sunnutai Suljettu
Kosmos, Kalevankatu 3, 00100 Helsinki

Filosofia

Legendaarinen Kosmos on aikojen saatossa toiminut niin kulttuuriväen, toimittajien kuin poliittisten radikaalien kohtaamispaikkana. Tärkeä osa ravintolan konseptia on aina ollut kuitenkin kaikkia kansanosia palveleva ja kunnioittava asenne. Historian havina näkyy Kosmoksessa edelleen niin sisustuksessa kuin ruokalistalla. Ydinkeskustassa Kalevankadulla sijaitsevan ravintolan suuri ravintolasali huokuu arvokkuutta ja helsinkiläistä kulttuuriperimää. À la carte -lista ja suositusmenu tarjoavat useita suomalaisen keittiön klassikoita sekä ripauksen moderneja kansainvälisiä vaikutteita. Kosmoksen keittiön pyrkimyksenä on luoda helsinkiläinen keittiö, jossa venäläiset, ranskalaiset ja ruotsalaiset vaikutteet ovat vahvasti läsnä yhdistyen kotimaisiin raaka-aineisiin ja modernisoituun suomalaiseen keittiöön. Ravintola ei pyri noudattamaan uusimpia ruokatrendejä vaan luottaa tasaiseen laatuun ja suomalaisten suosikkimakuihin. Ruoat valmistetaan raaka-aineita kunnioittaen yksinkertaisiin makuihin luottaen.

Kosmoksen hieno vanhan ajan tunnelma ja upea sisustus ovat vertaansa vailla ja luovat erinomaisen palvelun kanssa ainutlaatuisen miljöön, jollaista on vaikea muualta löytää. Herkulliset annokset eivät koskaan petä. Kun siis haluat takuuvarmoja onnistumisia perinteiseen helsinkiläiseen tyyliin, astele Kosmokseen Kalevankadulla.

Esimerkkimenu

103 arvostelua

5.3 /6 Loistava 103 arvostelua
Tunnelma: loistava
Palvelu: loistava
Laatu/Hinta: edullinen
Ruoka: taivaallinen
Melu: hiljainen
Odotusaika: ei odotusaikaa
45 6
45 5
8 4
4 3
1 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
27.07.2017 12:40

Ruoka kaikilta osin erinomaista... Palvelu tyylikkään sujuvaa... Tulemme kernaasti taas uudelleen... Ulkona olevia pöytiä voisi ehkä parantaa... Kaikki 4 ruokailijaa olivat hyvin tyytyväisiä... Että silleen...

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.06.2017 08:05

Erinomainen kokemus. Vanha kunnon Kosmos! Kuin tulisi kotiin! Tarjoilu pelasi, tarjoiltiin kun oli tarve, annettiin olla rauhassa, kun pyydettiin, tahdikasta meininkiä, kerta kaikkiaan. Ihanat klassikot menussa, erinomainen viinivalikoiama, rauhallinen fiilis, sai keskittyä ystävän kanssa ystävyyteen! Hinta-laatusuhdekin paikallaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.06.2017 12:41

Tyttäremme perheineen suositteli meille Kosmosta ( emme Helsingistä) tämän käynnin jälkeen myös me suosittelemme tutuillemme Kosmosta. Ruoka oli todella hyvää. Miellyttävä ja rauhallinen miljöö , palvelu moitteetonta. Kiitos Lasse K

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.06.2017 08:43

Palvelu ja ruoka erinomaista. Englantilaisen ystäväni kannalta oli myös myönteistä, että kaikki tarjoilijat puhuivat sujuvaa englantia. Ystäväni kiinnitti huomiota myös siihen, että tarjottu ruoka oli lämmintä, ei haaleaa kuten usein sattuu.

1 arvostelu tähän mennessä 5
06.02.2017 18:52

"Taattua laatua" ja aina yhtä ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua - Kosmos onkin tuttu jo 60-luvun lopulta lähtien. Arvostan Kosmoksen aivan omanlaistaan tunnelmaa ja sitä että sisustus on pysynyt melko muuttumattomana vuosien varrella. Tulen varmasti jatkossakin uudelleen, yksin tai seurassa, ja on ilo suositella Kosmosta muillekin. Chapeau!

1 arvostelu tähän mennessä 6
24.05.2017 10:38

Perinteikäs ravintola, jota on syytä kunnioittaa ja arvostaa. Ruoka ja palvelu oli erinomaista ja hinnoittelu kohdallaan. Anoppi kohta 82-v ja 16-v poikani, me nautimme! Olisiko teillä mahdollista laittaa seinille jonnekin kuvia taiteilijoista jne jotka ovat käyneet teillä säännöllisesti sekä historiasta tietoa hyvällä tyylikkäällä tavalla "printattuna" seinälle, ei tartte mennä nettisivuillenne, jossa voisitte vielä enemmän kirjoittaa historiasta. Minun isäni oli kanta-asiakkaanne ja "pyöri" teillä Olavi Virran, Tauno Palon ja erinäisten myös tunnettujen ihmisten kanssa.... isä oli autokauppias, joka siirtyi 1950 Joensuusta Helsinkiin.. poistunut manan majalle, mutta itse muistan tarinoita.. Lisäksi välilä tuon ulkomaisia vieraita teille syömään.. ihanaa. Kiittäen kesää Eija Salmi eija.salmi@aalto.fi

1 arvostelu tähän mennessä 6
24.05.2017 07:31

Kosmoksen wieninleike on kaupungin paras, tarjoilu ystävällistä ja sisustus klassisen hieno. Sijaintinsa puolesta Kosmos on helposti saavutettavissa. Kosmos on hyvä lounaspaikka, hieman pidemmällekkin lounaalle. Toimii tietysti myös illalla.

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.10.2016 19:19

Usein olemme vierailleet Kosmoksessa erilaisten ystävä porukoiden kanssa ja olemme aina olleet hyvin tyytyväisiä kokonaisuuteen. Joka kerran kun tulemme Helsinkiin tutkimme useiden ravintoloiden ruokalistoja. Taas kerran Kosmos sai meidät puolelleen. Kiitos erinomaisesta ateriasta sekä palvelusta.

1 arvostelu tähän mennessä 6
11.03.2017 10:36

Rauhallinen ympäristö, ystävällinen ja viipymätön tarjoilu, klassinen ruoka. Arvostan perinteistä ravintolakulttuuria, johon kuuluu eteisvahtimestari, kaunis kattaus, viihtyisä ympäristö, rauhallinen ja keskustelun mahdollistava ympäristö, klassinen ruokalista, tyrkyttämätön tarjoilukulttuuri. Kaikessa tässä Kosmos on säilyttänyt tyylinsä.

3 arvostelua tähän mennessä 6
17.03.2017 13:40

Ruokalista oli meidän kaikkien mielestä hyvä ja kattava. Perinteinen konstalematon ruoka joka tänä päivänä on vaikeata saada ravintolassa oli meidän mieleen. Tarjoilu oli hyvä ja joustavaa. Mieheni sai jopa lisää perunaa Sill à la Russe annokseen. Sali oli kaunis ja varoen restauroitu. Vietimme siskoni 85-vuotis päiviä ja hän ,vaikka paljon käynyt ravintoloissa Helsingissä ja ympäri maailmaa oli kovin ihastunut. Hän kävi ensimmäistä kertaa Kosmoksessa

1 arvostelu tähän mennessä 6
29.10.2016 08:54

Hyvä ja huomioiva palvelu. Tarjoilu toimii. Aterioiden hinta-laatu suhde hyvä. Kuta kuinkin vakipaikka, kun näin eläkkeellä Helsingissä käy tuttuja tapaamassa. Suosittelen Kosmosta aina, kun kysytään, mikä on hyvä ruokaravintola Hgissä

1 arvostelu tähän mennessä 5
29.11.2016 14:15

Hyvä tunnelma, kiva tarjoilija ja hyvä ruoka eli sitä saatiin, mitä tilattiin.Kosmos on siitä hyvä ravintola, että saa olla rauhassa ja seurustella ystävien kanssa, ei olla 1,5 tunnin päästä hoputtamassa ulos, harvinaista Helsingissä, kiitos siitä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
03.07.2016 11:09

Todella miellyttävä tarjoilu, esim. harjoittelija ja toinen rouva, joka sanoi olleensa talossa muutaman vuoden. Tosi kivoja. Syötiin perinteinen viininleike ja alkuun vorsmak. Jälkkäriksi letut jätskillä ja vadelma- sekä lakkahillolla, jotka portviinillä huuhdottiin alas. Ei se maallinen eväs siitä parane! Täydet pisteet! Ja aivan mainiota, että Suomessakin löytyy selkeä ravintola, jossa neljäs sukupolvi jatkaa yrittämistä. Hatunnostoa! Jukka

2 arvostelua tähän mennessä 6
07.12.2016 10:06

Rauhallinen maanantai-ilta herraseurueessa. Sali puolillaan joten kiireetön tunnelma. Alkuun rapeita blinejä perinteisillä lisukkeilla ja kostukkeella, sitten kuhaa, schnitzed, tournedos ja kateenkorva pääruokina rapsakan rieslingin ja pontevan chiantin kera. Sen jäkeen räiskäleitä ja lopuksi cafe con Jallu ***Extra. Loistava makujen ja viinien combo, luonteva ja asiakasta hyvin lukeva leppoisa ja asiantunteva tarjoilija tekivät illasta täydellisen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
18.01.2017 09:55

Kosmos on paikka, jossa en ole koskaan pettynyt, en ruokaan enkä tarjoiluun. Ilmapiiri oivallinen hyviin keskusteluihin. Ja pisteenä i:n päälle narinkkapalvelu, joka toivottaa tervetulleeksi ja -menneeksi.

2 arvostelua tähän mennessä 6
23.02.2017 10:17

Kosmos on tasokas ja luotettava. Toivomuksemme pöydästä oli otettu huomioon, mikä oli tärkeää. Lounaslista oli edustava, ja annokset erinomaisesti valmistettuja. Henkilökunta oli avointa ja ystävällistä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
22.06.2016 13:32

Hyvä ruoka ja mahtava palvelu. Old school parhaalla mahdollisella tavalla. Kosmos ei koskaan petä. Silakat, keitot ja leikkeet ovat huippuja. Pikkuletut lakkahillolla myös erittäin suositeltavissa.

4 arvostelua tähän mennessä 5
23.03.2017 11:33

Kosmos pitää pintansa Helsingin ravintolamaailmassa. Ainutlaatuinen miljöö takaa upean tunnelman, jota maistuva ruoka ja hyvät viinit vahvistavat. Miellyttävä ja joustava palvelu täydentää kokemuksen. Tänne on ilo tulla aina uudelleen.

1 arvostelu tähän mennessä 5
06.06.2017 08:23

Maten var mycket god. Jag kan rekommendera t.ex. Murkel svampsoppan och fileerna av abborre. Brödet var även delikat. Vi var 3 damer, varav en aldrig varit på Kosmos förut.

1 arvostelu tähän mennessä 5
02.06.2017 09:13

Kosmos on vanha hieno Helsinkiläismiljöö. Historian havina tulle heti eteen ravintolaan saapuessa. Ruoka on mielestäni varsin perinteinen ja erinomainen. Klassikot ovat monen mieleen. Tarjoilu on hyvää ja varsin ystävällistä.

1 arvostelu tähän mennessä 5
01.09.2016 09:08

Kosmos ei koskaan petä! Todella ystävällinen palvelu oli ehkä hiukan hidasta, koska henkilökuntaa on selvästi merkittävästi vähennetty. Kasvissyöjä toivoisi ehkä muutaman kasvisruoan (saisivat olla suomalaiseen makumaailmaan sopivia) lisää vaihtoehdoiksi.

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.10.2016 11:13

Kosmos täyttää aina lupauksensa. Hyvää ruokaa aika tutulta listalta. Tällä kertaa kampasimpukoita ja tartarleipä. Tarjoilu pelasi ja onhan täällä oikea portsari joka on epätavallista näinä päivinä

2 arvostelua tähän mennessä 5
24.05.2016 15:10

Kosmos on säilyttänyt perinteisen, tyylikkään milijöönsä. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Myös ruoka oli erittäin maukasta. Kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut vierailu. Tulemme uudelleen ja voimme suositella muillekin.

1 arvostelu tähän mennessä 5
01.02.2017 07:37

Kosmos on Helsingissä ainutlaatuinen instituutio, mikä (melkein) aina vastaa asiakkaittensa odotuksia ; ei häiritsevää mökämusiikkia, menu täynnä aitoja ruokalajeja, asiantuntevaa ja samalla huomaamatonta ja ystävällistä palvelua.

4 arvostelua tähän mennessä 5
01.08.2017 14:44

Kosmos täytti kaikki odotukset ja muikut ja muusi oli todella hintansa väärti. Myös ravintolan atmosfääri on ainutlaatuinen ja tarjoilijat olivat erittöin ystävällisiä. Voin suositella tätä ravintolaa.

1 arvostelu tähän mennessä 4
18.11.2016 08:16

Suosittuhan tuo paikka on, ja ruoka oli hyvää. Palvelu oli valitettavan hidasta eikä mitenkään ylitsepursuavan ystävällistä, valitettavasti. Samoin yllätyksenä tuli aika töykeä huomautus, että lounassetelit eivät heillä käy, sekä pitkä selitys siitä, kuinka muut ravintolat tulevat seuraamaan heidän esimerkkiään, kuinka lounassetelien hyväksyminen on heille liian kallista. Hienoahan se toki on, jos ravintolalla on varaa torjua lounasseteliasiakkaat, mutta ehkä seuraavalla kerralla valitsen paikan, johon ne kelpaavat.

1 arvostelu tähän mennessä 5
22.09.2016 18:05

Maukasta ruokaa ja mukava ilmapiiri. Laatu on taattu. Kaikki sujui niinkuin odotinkin. Kosmos ei pettänyt tälläkään kertaa. Aion tulla uudestaan, koska toivon ravintolakokemukselta juuri tätä.

2 arvostelua tähän mennessä 5
21.09.2016 09:55

Palvelu, ruoka ja tunnelma oli erittäin hyvä ja mukava, niin kun olemme tottuneet saada. Kosmos kuuluu Helsingin Top 10 listalle ja tullaan varmasti kohtapuolen takaisin.

5 arvostelua tähän mennessä 5
28.04.2017 11:17

Salin kaunis interiööri tekee suuren vaikutuksen. Korkea katto ja kruunut lisäävät tunnelmaa. Tunnelma on miellyttävä. Lounasmenu oli monipuolinen ja jokainen löysi sopivan vaihtoehdon. Ruoka oli maukasta ja annokset sopivan kokoisia. Tarjoilijat olivat kaikki ystävällisiä ja puhuivat ruotsia, joka tänä päivänä on yhä harvinaisempaa. Viihdyimme hyvin ja palaamme varmasti uudelleen. Kiitos

1 arvostelu tähän mennessä 5
16.12.2016 09:40

Jossakin vaiheessa iltaa melutaso nousee sietämättömn korkeaksi. Sille ilmeisesti ei kuitenkaan voi (enää) tehdä paljoa miljöötä muuttamatta, koska kokolattiamatto jo on laitettu. Kannattaisi ehkä kuitenkin yrittää, koska asiakaskunnassa on aika paljon seniori-ikäisiä, joilla voi olla jo kuulo-ongelmia. Paikka on muuten hyvin miellyttävä ja tarjoilijoiden toiminta on ammattitaitoista ja luontevan ystävällistä.

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.10.2016 22:56

Perinteinen paikka, reipas tarjoilu ja keittiö hinta laatu suhteessa erinomainen. Edesmennyt kolleegani sanoi Kosmoksesta kysyessäni että valkoiset pöytäliinat ja hyvä ruoka. Koskaan en ole pettynyt paikkaan, myös pariisilainen kolleegan joka on aika nirso syömisen kanssa on pitänyt paikasta. Vanhaa oikea vain on ikävä, tuli nuoruus mieleen kun pyysi takkia häneltä.

7 arvostelua tähän mennessä 3
11.06.2016 08:25

Kosmoksen lounas (32e) oli hieman vaatimaton. Alkupalan mätitoast oli vaatimattomin annokseni pitkään aikaan. Pääruokana nautittu vorsmack oli maultaan ihan hyvä, mutta esillepano oli luokaton; kuin prunsmuusi ja jauhelihakaske "lätkäistynä" päällekkäin samaan kulhoon. Kyllä tuohon lounashintaan voi jo odottaa enemmän tasoa. Vaikka sitten vorscmack erillisessä "kipossa" tms. Jälkuruokana talon lakritsajäätelöä oli ok, mutta ei hivellyt makuhermoja. Olen syönyt Kosmoksessa varsin useasti, nyt aikaa oli vierähtänyt yli puoli vuotta remontin vuoksi. Aika ei ollut tämän kokemuksrn mukaan tehnyt hyvää perinteikkäälle ja mainiosti aiemmin suorittaneelle ravintolalle.

1 arvostelu tähän mennessä 6
12.01.2017 11:30

Yksi lempiravintoloistani Helsingissä, loistava henkilökunta osasivat antaa meille tunteen, että olemme heidän tärkeimmät asiakkaat. Jopa omistaja itse kävi tervehtimässä. Ruoka aina yhtä hyvä. Ystävättäreni kutsuu ravintola turva- ja luottoravintolaksemme. Hyvä olo loppuun asti, narikassakin oikea henkilö! Kiitos koko henkilökunnalle!

5 arvostelua tähän mennessä 5
21.11.2016 10:52

Very good dinner in a classic environment. Service was good and catered well for our group who did not all arrive at the same time. Wiener schnitzel was top notch as always! Only improvement would be to update the beer selection with more Finnish craft beers.

1 arvostelu tähän mennessä 5
15.12.2016 08:13

Meille varattu pöytä oli erinomainen. Täyden salin puheen sorina oli niin kova, että pöytäkeskustelu oli vähän vaikeaa. Ruoka oli erinomaista. Palvelu oli ystävällistä ja aluksi myös asiallisen joutuvaa. Loppua kohden palvelu hidastui, joten lounas kesti pitempään, kuin olimme odottaneet. Kokonaisuutena käynti jätti positiivisen kuvan. Tulemme vastakin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
18.02.2017 09:08

Ihana ruoka ja ilmapiiri. Kiva, että on pidetty samanlaisena vuosikaudet. Jos voisi jotain kritisoida, niin 2,5 euron naulakkomaksu on ihan turha tämäntasoisessa ravintolassa. Hinnat ovat jo sen mukaiset, että eteispalvelut on varmaan jo leivottu niihin sisään.

5 arvostelua tähän mennessä 6
23.02.2017 12:54

Miellyttävä kokemus kokonaisuudesaan. Ihanaa, että ravintolamiljöö säilynyt vanhassa asussa. Hyvin miellyttävä tunnelma. Portsaripalvelu oli myös hieno kokemus. Palkkion sisällyttäminen ravintolalaskuun oli Hienosti oivallettu. Aina ei ole varautunut käteiseen pankkikorttien aikakaudella. Ruoka maineensa veroinen. Tarjoilijat upeita!

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.09.2016 09:37

Vanha, arvokas ympäristö, valkoiset liinat. Persoonallinen, kohtelias ja tyylikäs tarjoilu. Lounaan hinta oli kohtuullinen. Kolme ruokalajia ei ollut liikaa lounaaksi. Siika oli paistettu rapeaksi ja lisukkeiden suuntuntuma oli hyvä. Kosmokseen menee aina mielellään.

2 arvostelua tähän mennessä 4
10.01.2017 12:17

Satuimme maanantaina ravintolan ainoiksi asiakkaiksi. Oli siis hiljaista ellei oteta huomioon henkilokunnan keskenäisiä keskusteluja. Ulko-ovesta ruokasalin halki keittiön suuntaan tuotiin isohko koira, joka ainakin ruokailumme ajaksi jäikin sinne. Tunnema oli kuin Kaurismäen elokuvissa. Toinen meistä söikin Karismäen ahvenfileet, toinen tartarleivän. Ruuan hinnnan ja laadun suhde ei ihan kohdalla.

1 arvostelu tähän mennessä 5
01.10.2016 13:17

Upea miljöö ja hyvät annokset! Alkukeitossa (omenainen punajuurikeitto sinihomejuustovaahdolla ja pinjansiemenillä) olisi saanut olla enemmän juustovaahtoa ja pinjansiemeniä. Muuten keitto oli todella hyvä, mutta näitä olennaisia lisukkeita oli vain todella vähän. Pääruoat (sorsa ja kurpitsa-kvinoa-nyhtökaurasalaatti) olivat erinomaiset!

3 arvostelua tähän mennessä 5
19.08.2016 09:18

Eka kerta klassikkopaikassa, muttei varmaankaan viimeinen. Miljöö vastasi ennakko-odotusta. Lounaaksi Vorschmack toimi loistavasti. Jälkiruoka (perunaleivos ja jäätelö marjoilla) vastasi odotuksia, leivos ehkä vähän kovan puoleinen. Palvelu oli ammattimaista, lopussa pientä säätöä eteispalveluiden maksamisen kanssa. Menen kyllä toistekin.

1 arvostelu tähän mennessä 5
02.11.2016 11:56

Kosmoksen ilmapiiri on ainutlaatuinen. Sisustus on onneksi säilytetty ennallaan ja on viehättävä. Tarjoilu sujuu ystävällisesti ja asiantuntevasti ja jopa hauskasti. Ruoka on klassista, hyvin valmistettua ja maukasta. Ei kikkailuja vaan oikeaa peruskamaa. Mitä muuta voisi toivoa?

1 arvostelu tähän mennessä 5
11.06.2017 21:19

Erittäin hyvä harjoittelua tyttö, hänestä tulee ammattilainen. Hyvää ruokaa ja viiniä josta tarjoilija kertoi, kun ensin kävi ottamassa selvää. Ihana paikka joka on säilynyt sellaisena vuosikausia, voin suositella kaikille ja olen itse käynyt monta kertaa pettämättä.

24 arvostelua tähän mennessä 5
08.03.2017 11:24

Kosmoksen voi aina luottaa. Listalta löytyvät tasalaatuisina niin vanhat klassikot kuin kauden herkkuja. Viime visiitin madekeitto kainuulaisittain mateenmaksalla oli sydäntalven parasta ruokaa, vaikka sää ulkona ei sitä indikoinutkaan. Palvelu topakkaa, mutta huolehtivaa, viinilista paikkaan sopiva.

1 arvostelu tähän mennessä 5
01.03.2017 21:51

Palvelu oli hyvää ja asiantuntevaa. Pääruoat maistuivat kaikille seurueen jäsenille. Jälkiruoat jättivät toivomisen varaa. Meille kyllä kerrottiin, että tiristetyssä camembertissa juusto oli jouduttu vaihtamaan toiseen, mutta lopputulos oli ennakoitua heikompi. Kadutti, että ylipäätään tuli tilatuksi.

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.10.2016 21:06

Ruoka ja palvelu jälleen kerran loistavaa!!! Miljöö klassinen ja tyylikäs,suosittelen kaikille jotka haluavat retroilla niin kuin vanhaan hyvään aikaan. Listalla esim. Kateenkorvaa jota ei muualta oikein tahdo enään saada.

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.02.2017 09:29

Oikein miellyttävä kokemus. Kaikki sujui hyvin ja oli hyvä palvelu. Plussaa froteisista käsipyyhkeistä, tosi miellyttävää. Ruoka oli hyvää ja maistuvaa. Miinus siitä, että silakoita ei ollut vaan tarjottiin muikkuja.

4 arvostelua tähän mennessä 6
02.03.2017 07:41

Henkilökunta on aina aidon ystävällistä ja ruoka hyvää, valitsipa listalta mitä vaan. Ravintolaympäristö on viihtyisä ja on säilyttänyt tyylinsä. On trendikästä olla välittämättä kaikista trendeistä ja pitää oma tyylinsä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
02.02.2017 15:54

Erittäin hyvä ruoka ja hieno palvelu. Miljöö ja ravintolasalo olivat hienot ja siistissä kunnossa. Tarjoilija oli huomaavainen mutta ei tungetteleva. Annokset olivat sopivan kokoisia ja yksinkertaisesti mutta kauniisti rakennettu.

2 arvostelua tähän mennessä 6
30.09.2016 07:34

Joustavaa tilannetajua pöytävarauksen muuttamisessa. Ruoka erinomaista ja palvelu asiallista, ei päällekäyvää. Lisäksi tarjoilua koskevat täydennykset hoituivat huomaamattomasti. Vaatenaulakolla hieman kömpelöä toimintaa sisään tullelssa. Sen sijaan poistuttaessa palvelu oli asiallista.