Kosmos

Keskustaskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
5.2/6
229 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Fat Lizard

Otaniemi
5.0/6922
Ravintola Fat Lizard

Ravintola Juuri

Kaartinkaupunki
5.2/6211
Ravintola Juuri

Kosmos – Tietoja

Kosmos on pitänyt paikkansa helsinkiläisten suosikkiravintoloiden joukossa läpi vuosikymmenten. Historiallisen ravintolan kosmopoliitti tunnelma ja modernilla otteella valmistetut suomalaiset ruoat houkuttelevat monenlaista väkeä nauttimaan laadukkaasta illallisesta Helsingin ydinkeskustassa Kalevankadulla. Jo 1920-luvulta toimineen ravintolan ruokalista on vuosien saatossa päivittynyt kansainvälisillä mauilla, mutta pitänyt kuitenkin pääosin perinteikkään linjansa, jossa näkyvät niin venäläiset, ranskalaiset kuin ruotsalaiset vaikutteet yhdistettynä suomalaiseen ruokaperinteeseen.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:30 - 01:00
Tuesday
11:30 - 01:00
Wednesday
11:30 - 01:00
Thursday
11:30 - 01:00
Friday
11:30 - 01:00
Saturday
16:00 - 01:00

Osoite

Kosmos
Kalevankatu 3
00100 Helsinki

229 Kosmos arvostelua

Loistava
5.2/6
229 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
"Erinomainen"
6/6
Kaarina V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hei, kiitos luontevan lämpimästä ja viihdyttävästä illasta! Herkullista ruokaa ja SYKÄHDYTTÄVÄÄ musiikkia...Ilta oli kodikkaan tuntuinen ja samalla erityinen ja ainutlaatuinen. Solistin lisäksi säestäjä ja juontaja olivat taitavia ja mukavan rentoja. KIITOS!

"Erinomainen"
6/6
Vlad M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Great service, beautiful atmosphere and most importantly great food! It's one of my favorite places in Helsinki to take friends from abroad and for celebrations.

"Erinomainen"
6/6
Martin D.vuosi sitten · 2 arvostelua

Classic restaurant offering old style service and fine food in atmospheric setting. Very central location. Not cheap of course, but good value all round. Don’t miss out on this experience!

Lisää kohteesta Kosmos, Helsinki

Legendaarinen Kosmos on aikojen saatossa toiminut niin kulttuuriväen, toimittajien kuin poliittisten radikaalien kohtaamispaikkana. Tärkeä osa ravintolan konseptia on aina ollut kuitenkin kaikkia kansanosia palveleva ja kunnioittava asenne. Historian havina näkyy Kosmoksessa edelleen niin sisustuksessa kuin ruokalistalla. Ydinkeskustassa Kalevankadulla sijaitsevan ravintolan suuri ravintolasali huokuu arvokkuutta ja helsinkiläistä kulttuuriperimää. À la carte -lista ja suositusmenu tarjoavat useita suomalaisen keittiön klassikoita sekä ripauksen moderneja kansainvälisiä vaikutteita. Kosmoksen keittiön pyrkimyksenä on luoda helsinkiläinen keittiö, jossa venäläiset, ranskalaiset ja ruotsalaiset vaikutteet ovat vahvasti läsnä yhdistyen kotimaisiin raaka-aineisiin ja modernisoituun suomalaiseen keittiöön. Ravintola ei pyri noudattamaan uusimpia ruokatrendejä vaan luottaa tasaiseen laatuun ja suomalaisten suosikkimakuihin. Ruoat valmistetaan raaka-aineita kunnioittaen yksinkertaisiin makuihin luottaen.

Kosmoksen hieno vanhan ajan tunnelma ja upea sisustus ovat vertaansa vailla ja luovat erinomaisen palvelun kanssa ainutlaatuisen miljöön, jollaista on vaikea muualta löytää. Herkulliset annokset eivät koskaan petä. Kun siis haluat takuuvarmoja onnistumisia perinteiseen helsinkiläiseen tyyliin, astele Kosmokseen Kalevankadulla.