Hampton Bay – Tietoja
Tärkeimmät ominaisuudet
Keittiö
Tunnelma
Ateria
Ravintolan palvelut
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Hampton Bay
Hampton Bay on raikas, herkullinen ruokaravintola meren rannalla. Ravintolassa on mahdollisuus tehdä kaikkea, mitä ravintoloissa on tarkoituskin tehdä: syödä hyvää ruokaa, nauttia kahvia, samppanjaa, lonkeroa terassilla tai levätä aurinkotuolissa. Loppujen lopuksi koko elämys nivoutuu yhteen hyvän ruoan ja ainutkertaisen ilmapiirin kautta.
Ravintolan keittiöstä vastaa Harri Syrjänen. Monipuolinen ruokalista tarjoaa makuelämyksiä niin merellisen ruoan ystäville kuin vege- ja pihvivaihtoehdon haluaville. Hampton Bayn erikoisuuksia ovat aito hiiligrilli ja oma, pieni kaupunkisavustamo.
Hietalahdenrannassa sijaitseva Hampton Bay tarjoaa täydelliset puitteet viihtymiselle! Ravintolassa on suuret terassit, jotka kutsuvat viihtymään ja syömään ulkona. Paikalle pääsee kävellen, ratikalla, omalla autolla – tai veneellä!
Usein kysytyt kysymykset
Onko ravintolassa Hampton Bay pysäköintitilaa?
Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Hampton Bay?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Hampton Bay?
Helsingin keskustassa, Hietalahdenrannassa, Bulevardin päässä sijaitseva Hampton Bay kutsuu merenherkkujen sekä pihvi- ja kasvisannosten ystävät viihtymään ja nauttimaan merellisestä Helsingistä hyvien juomien kera – joka päivä, lounaasta illalliseen. Hampton Bay on rantaravintola, jossa yhdistyvät social eating -hengessä jaettavat annokset, hyvät virvokkeet ja ehkäpä Helsingin upeimmat kesäterassipuitteet kahdessa kerroksessa. Hampton Bayssä voit siis herkutella, siemailla juomia, tiirailla merenlahdelle tai lepuuttaa vaikka aurinkotuolissa. Myös syksyn huurtuessa ja talvipakkasilla ravintola tarjoaa karunkauniita näkymiä veneistä tyhjentyvälle lahdelle ja telakan nosturien huippuun. Kodikkaiden sisätilojen sisustuksessa vaikuttaa kustavilaisuus valkeiksi maalatuine kalusteineen, beigen ja hiekanvärisine tekstiileineen ja puupintoineen.
Hampton Bayn keittiöstä vastaa monille televisiosta ja ruokakirjoista tuttu huippukokki Harri Syrjänen, jolle hyvä ruoka, sijainti, meri ja valtavankokoiset puitteet ovat avainasemassa oikeanlaisen elämyksen ja ainutkertaisen ilmapiirin tarjoamisessa. Monipuolinen, Syrjäsen suunnittelema menu tarjoaa jokaiselle jotakin alkupaloista ja salaateista pää- ja jälkiruokiin, mutta meri on tietenkin isosti läsnä. Keittiön huippuosaajat valmistavat tuoreista, lähialueelta pyydetyistä merenantimista herkullisia klassikkoannoksia modernein ottein ja lisukkein. Listalta lounaasta illalliseen löytyvää Syrjäsen nimikkolohikeittoa povataan jo asiakkaiden kestosuosikiksi. Lopullisen arvion voi jokainen antaa itse, mutta jotain kertoo jo se, että Syrjänen on vaalinut reseptiään yli 25 vuotta. Ravintolassa pöhisevät myös aito hiiligrilli ja oma, pieni kaupunkisavustamo.
Upeaan sijaintiin on helppo löytää Helsingin keskustasta kävellen, autolla, julkisilla ja – mikä parasta – veneellä! Autonsa voi parkkeerata Hietalahden torille tai pysäköintihalliin ja aivan ravintolan tuntumassa on vierasvenepaikkoja.