Hampton Bay – Tietoja

HUOMAATHAN, ETTÄ EMME OTA TERASSILLE VARAUKSIA!

Saman päivän varaukset klo 15 jälkeen vain puhelimitse!

Hampton Bay on raikas, herkullinen ruokaravintola meren rannalla. Ravintolassa on mahdollisuus tehdä kaikkea, mitä ravintoloissa on tarkoituskin tehdä: syödä hyvää ruokaa, nauttia kahvia, samppanjaa, lonkeroa terassilla tai levätä aurinkotuolissa. Loppujen lopuksi koko elämys nivoutuu yhteen hyvän ruoan ja ainutkertaisen ilmapiirin kautta.

Ravintolan keittiöstä vastaa Harri Syrjänen. Monipuolinen ruokalista tarjoaa makuelämyksiä niin merellisen ruoan ystäville kuin vege- ja pihvivaihtoehdon haluaville. Hampton Bayn erikoisuuksia ovat aito hiiligrilli ja oma, pieni kaupunkisavustamo.

Hietalahdenrannassa sijaitseva Hampton Bay tarjoaa täydelliset puitteet viihtymiselle!Ravintolassa on suuret terassit, jotka kutsuvat viihtymään ja syömään ulkona. Paikalle pääsee kävellen, ratikalla, omalla autolla – tai veneellä!

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 02:00
perjantai
10:00 - 02:00
lauantai
10:00 - 02:00
sunnuntai
11:00 - 18:00
maanantai
10:00 - 23:00
tiistai
10:00 - 23:00
keskiviikko
10:00 - 23:00
torstai
10:00 - 23:00

Osoite

Hampton Bay
Hietalahdenranta 6
00150 Helsinki

Lisää kohteesta Hampton Bay, Helsinki

Helsingin keskustassa, Hietalandenrannassa, Bulevardin päässä sijaitseva Hampton Bay kutsuu merenherkkujen sekä pihvi- ja kasvisannosten ystävät viihtymään ja nauttimaan merellisestä Helsingistä hyvien juomien kera – joka päivä, lounaasta illalliseen. Hampton Bay on rantaravintola, jossa yhdistyvät social eating -hengessä jaettavat annokset, hyvät virvokkeet ja ehkäpä Helsingin upeimmat kesäterassipuitteet kahdessa kerroksessa. Hampton Bayssä voit siis herkutella, siemailla juomia, tiirailla merenlahdelle tai lepuuttaa vaikka aurinkotuolissa. Myös syksyn huurtuessa ja talvipakkasilla ravintola tarjoaa karunkauniita näkymiä veneistä tyhjentyvälle lahdelle ja telakan nosturien huippuun. Kodikkaiden sisätilojen sisustuksessa vaikuttaa kustavilaisuus valkeiksi maalatuine kalusteineen, beigen ja hiekanvärisine tekstiileineen ja puupintoineen.

Hampton Bayn keittiöstä vastaa monille televisiosta ja ruokakirjoista tuttu huippukokki Harri Syrjänen, jolle hyvä ruoka, sijainti, meri ja valtavankokoiset puitteet ovat avainasemassa oikeanlaisen elämyksen ja ainutkertaisen ilmapiirin tarjoamisessa. Monipuolinen, Syrjäsen suunnittelema menu tarjoaa jokaiselle jotakin alkupaloista ja salaateista pää- ja jälkiruokiin, mutta meri on tietenkin isosti läsnä. Keittiön huippuosaajat valmistavat tuoreista, lähialueelta pyydetyistä merenantimista herkullisia klassikkoannoksia modernein ottein ja lisukkein. Listalta lounaasta illalliseen löytyvää Syrjäsen nimikkolohikeittoa povataan jo asiakkaiden kestosuosikiksi. Lopullisen arvion voi jokainen antaa itse, mutta jotain kertoo jo se, että Syrjänen on vaalinut reseptiään yli 25 vuotta. Ravintolassa pöhisevät myös aito hiiligrilli ja oma, pieni kaupunkisavustamo.

Upeaan sijaintiin on helppo löytää Helsingin keskustasta kävellen, autolla, julkisilla ja – mikä parasta – veneellä! Autonsa voi parkkeerata Hietalahden torille tai pysäköintihalliin ja aivan ravintolan tuntumassa on vierasvenepaikkoja.

70 Hampton Bay arvostelua

Erittäin hyvä
4.0/6
70 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Palvelu:Keskivertoa parempi
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Tunnelma:Viihtyisä
New"Erinomainen"
6/6
Soile A.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Aivan loistava palvelu ja erinomainen ruoka. Ihana merellinen sijainti ja viihtyisä aurinkokattoterassi näkymineen! Pikkaisen on ihan ytimestä sivussa, mutta hyvin pääsee kävellen tai ratikalla 6T. Suosittelen lämpimästi!

New"Erinomainen"
6/6
SIIRI S.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä, rento, ystävällinen ympäristö ja palvelu nopea. Tullaan varmaan toistekin. Kiitos. Ruoka oli hyvää ja ruokalista ehkä voisi olla selkeempi, näin kun ollaan jo vähän iäkkäämpiä rouvia. Mutta kerromme eteenpäin. Hyvää kesänjatkoa. Toivoo. Siiri, Kirsti ja Irma.

"Erinomainen"
6/6
Tapani P.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Varaamamme pöytä oli minulle sydänvikaiselle ja liikuntarajoitteiselle sopiva, ilmastoitu ja lähellä WC -tiloja. Tulimme vaimoni kanssa Tuusulasta jo kolmannen kerran taksilla. Valitsemamme ruoat olivat täydelliset kuten viinikin, ja tarjoilijat olivat lämminhenkisiä ja sydämellisiä. Tunne oli sellainen kuin olisimme tulleet kotiin palveltavaksi. Kiitos kaikesta, rapujuhlia odotellessa... Tapani ja Irma Tuusulasta