Hampton Bay

Keskustakansainvälinen, eurooppalainen
Erittäin hyvä
4.4/6
190 arvostelua
Hampton Bay Helsinki image 1
Hampton Bay Helsinki image 2
Hampton Bay Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Hampton Bay – Tietoja

Hampton Bay on raikas, herkullinen ruokaravintola meren rannalla. Ravintolassa on mahdollisuus tehdä kaikkea, mitä ravintoloissa on tarkoituskin tehdä: syödä hyvää ruokaa, nauttia kahvia, samppanjaa, lonkeroa terassilla tai levätä aurinkotuolissa. Loppujen lopuksi koko elämys nivoutuu yhteen hyvän ruoan ja ainutkertaisen ilmapiirin kautta.

Ravintolan keittiöstä vastaa Harri Syrjänen. Monipuolinen ruokalista tarjoaa makuelämyksiä niin merellisen ruoan ystäville kuin vege- ja pihvivaihtoehdon haluaville. Hampton Bayn erikoisuuksia ovat aito hiiligrilli ja oma, pieni kaupunkisavustamo.

Hietalahdenrannassa sijaitseva Hampton Bay tarjoaa täydelliset puitteet viihtymiselle! Ravintolassa on suuret terassit, jotka kutsuvat viihtymään ja syömään ulkona. Paikalle pääsee kävellen, ratikalla, omalla autolla – tai veneellä!

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
Sunday
12:00 - 17:00
Monday
17:00 - 23:00
Tuesday
17:00 - 23:00
Wednesday
17:00 - 23:00
Thursday
17:00 - 23:00
Friday
17:00 - 00:00
Saturday
13:00 - 00:00

Osoite

Hampton Bay
Hietalahdenranta 6
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Beef Tartar

Härkätartar, keltuaiskreemiä ja kuivattua kalamata-oliivia. L,G
Beef tartare, yolk cremé and dried calamata olive. L,G

14,00 €

Salmon Pastrami

Lohi-pastrami, avokadoa ja sitruuna creme fraiche. L,G
Salmon pastrami, avocado and lemon creme fraiche. L,G

13,00 €

Burrata and Fresh Pesto

Burrata-juustoa, tuoretta pestoa ja kirsikkatomaattikreemi(G)
Burrata cheese, fresh pesto and cherry tomatocreme(G)

13,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Hampton Bay, Helsinki

Helsingin keskustassa, Hietalahdenrannassa, Bulevardin päässä sijaitseva Hampton Bay kutsuu merenherkkujen sekä pihvi- ja kasvisannosten ystävät viihtymään ja nauttimaan merellisestä Helsingistä hyvien juomien kera – joka päivä, lounaasta illalliseen. Hampton Bay on rantaravintola, jossa yhdistyvät social eating -hengessä jaettavat annokset, hyvät virvokkeet ja ehkäpä Helsingin upeimmat kesäterassipuitteet kahdessa kerroksessa. Hampton Bayssä voit siis herkutella, siemailla juomia, tiirailla merenlahdelle tai lepuuttaa vaikka aurinkotuolissa. Myös syksyn huurtuessa ja talvipakkasilla ravintola tarjoaa karunkauniita näkymiä veneistä tyhjentyvälle lahdelle ja telakan nosturien huippuun. Kodikkaiden sisätilojen sisustuksessa vaikuttaa kustavilaisuus valkeiksi maalatuine kalusteineen, beigen ja hiekanvärisine tekstiileineen ja puupintoineen.

Hampton Bayn keittiöstä vastaa monille televisiosta ja ruokakirjoista tuttu huippukokki Harri Syrjänen, jolle hyvä ruoka, sijainti, meri ja valtavankokoiset puitteet ovat avainasemassa oikeanlaisen elämyksen ja ainutkertaisen ilmapiirin tarjoamisessa. Monipuolinen, Syrjäsen suunnittelema menu tarjoaa jokaiselle jotakin alkupaloista ja salaateista pää- ja jälkiruokiin, mutta meri on tietenkin isosti läsnä. Keittiön huippuosaajat valmistavat tuoreista, lähialueelta pyydetyistä merenantimista herkullisia klassikkoannoksia modernein ottein ja lisukkein. Listalta lounaasta illalliseen löytyvää Syrjäsen nimikkolohikeittoa povataan jo asiakkaiden kestosuosikiksi. Lopullisen arvion voi jokainen antaa itse, mutta jotain kertoo jo se, että Syrjänen on vaalinut reseptiään yli 25 vuotta. Ravintolassa pöhisevät myös aito hiiligrilli ja oma, pieni kaupunkisavustamo.

Upeaan sijaintiin on helppo löytää Helsingin keskustasta kävellen, autolla, julkisilla ja – mikä parasta – veneellä! Autonsa voi parkkeerata Hietalahden torille tai pysäköintihalliin ja aivan ravintolan tuntumassa on vierasvenepaikkoja.

190 Hampton Bay arvostelua

Erittäin hyvä
4.4/6
190 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Anne B.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Sunnuntaibrunssi oli oikein maukas! 10 hengen seurueemme lapset mukaanlukien pitivät ruoasta ja valikoimaa oli riittävästi kaikkien makuun.

"Erinomainen"
6/6
Jaana L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Miellyttävä ja rauhallinen miljöö, mukava henkilökunta, ihanteellinen sijainti ja mahtava saaristolais brunssi. Kaunis ja harmoninen sisustus. Kalapöydän antimet olivat erittäin maukkaita ja jälkiruokapöytä todella herkullinen.

"Erinomainen"
6/6
Sari V.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola itsessään aivan loistava, ihana ilmapiiri ja ympäristö. Tarjoilija oli sopivasti läsnä ja ruoka oli hyvää. Ainoa miinus oli, että ympäristössä oli rakennustyömaa, joka hieman häiritsi.