Hampton Bay Helsinki image 1
Hampton Bay Helsinki image 2

Hampton Bay

Erittäin hyvä
4.0/6
21 arvostelua

Hampton Bay – Tietoja

HUOMAATHAN, ETTÄ EMME OTA TERASSILLE VARAUKSIA!

Saman päivän varaukset klo 15 jälkeen vain puhelimitse!

Juhannuksena 22.-24.6. emme ota varauksia. Terassi & sisätilat ovat kuitenkin auki ja ruokaa saa ulkogrillistä!

Hampton Bay on raikas, herkullinen ruokaravintola meren rannalla. Ravintolassa on mahdollisuus tehdä kaikkea, mitä ravintoloissa on tarkoituskin tehdä: syödä hyvää ruokaa, nauttia kahvia, samppanjaa, lonkeroa terassilla tai levätä aurinkotuolissa. Loppujen lopuksi koko elämys nivoutuu yhteen hyvän ruoan ja ainutkertaisen ilmapiirin kautta.

Ravintolan keittiöstä vastaa Harri Syrjänen. Monipuolinen ruokalista tarjoaa makuelämyksiä niin merellisen ruoan ystäville kuin vege- ja pihvivaihtoehdon haluaville. Hampton Bayn erikoisuuksia ovat aito hiiligrilli ja oma, pieni kaupunkisavustamo.

Hietalahdenrannassa sijaitseva Hampton Bay tarjoaa täydelliset puitteet viihtymiselle!

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
keskiviikko
10:00 - 23:00
torstai
10:00 - 23:00
perjantai
10:00 - 02:00
lauantai
10:00 - 02:00
sunnuntai
10:00 - 23:00
maanantai
10:00 - 23:00
tiistai
10:00 - 23:00

Osoite

Hampton Bay
Hietalahdenranta 6
00150 Helsinki
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Hampton Bay, Helsinki

Helsingin keskustassa, Hietalandenrannassa, Bulevardin päässä sijaitseva Hampton Bay kutsuu merenherkkujen sekä pihvi- ja kasvisannosten ystävät viihtymään ja nauttimaan merellisestä Helsingistä hyvien juomien kera – joka päivä, lounaasta illalliseen. Hampton Bay on rantaravintola, jossa yhdistyvät social eating -hengessä jaettavat annokset, hyvät virvokkeet ja ehkäpä Helsingin upeimmat kesäterassipuitteet kahdessa kerroksessa. Hampton Bayssä voit siis herkutella, siemailla juomia, tiirailla merenlahdelle tai lepuuttaa vaikka aurinkotuolissa. Myös syksyn huurtuessa ja talvipakkasilla ravintola tarjoaa karunkauniita näkymiä veneistä tyhjentyvälle lahdelle ja telakan nosturien huippuun. Kodikkaiden sisätilojen sisustuksessa vaikuttaa kustavilaisuus valkeiksi maalatuine kalusteineen, beigen ja hiekanvärisine tekstiileineen ja puupintoineen.

Hampton Bayn keittiöstä vastaa monille televisiosta ja ruokakirjoista tuttu huippukokki Harri Syrjänen, jolle hyvä ruoka, sijainti, meri ja valtavankokoiset puitteet ovat avainasemassa oikeanlaisen elämyksen ja ainutkertaisen ilmapiirin tarjoamisessa. Monipuolinen, Syrjäsen suunnittelema menu tarjoaa jokaiselle jotakin alkupaloista ja salaateista pää- ja jälkiruokiin, mutta meri on tietenkin isosti läsnä. Keittiön huippuosaajat valmistavat tuoreista, lähialueelta pyydetyistä merenantimista herkullisia klassikkoannoksia modernein ottein ja lisukkein. Listalta lounaasta illalliseen löytyvää Syrjäsen nimikkolohikeittoa povataan jo asiakkaiden kestosuosikiksi. Lopullisen arvion voi jokainen antaa itse, mutta jotain kertoo jo se, että Syrjänen on vaalinut reseptiään yli 25 vuotta. Ravintolassa pöhisevät myös aito hiiligrilli ja oma, pieni kaupunkisavustamo.

Upeaan sijaintiin on helppo löytää Helsingin keskustasta kävellen, autolla, julkisilla ja – mikä parasta – veneellä! Autonsa voi parkkeerata Hietalahden torille tai pysäköintihalliin ja aivan ravintolan tuntumassa on vierasvenepaikkoja.

21 Hampton Bay arvostelua

Erittäin hyvä
4.0/6
21 arvostelua
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Palvelu:Keskivertoa parempi
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Pertti S.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Kaunis ravintola; ruokasali ja terassit. Loistava palvelu, puhdas ja selkeä ruokatuote. Ravintola osaltaan parantaa Hietalahden alueen viihtyvyyttä entisestään. Helsingin ravintolaelämän painopiste on siirtymässä keskustasta-alueelta länteen.

"Erinomainen"6/6
Kristiina I.kahdeksan päivää sitten · 6 arvostelua

Ihana paika ja hyvät simpukat. Tarjoilu vähän hidasta ja osaamatonta, mutta ystävällistä.

"Erinomainen"6/6
Rebecca K.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Tasty food, ok selection, fast and friendly service. Casual vibe, pleasant place to be on a Friday evening. Mix of people of different ages and nationalities. Will visit again!

"Erinomainen"6/6
Laura R.21 päivää sitten · 1 arvostelu

Kiva, rento meininki ja ruoka oli todella hyvää. Pientä avajaispäivän hämminkiä, mutta ystävällistä asiakaspalvelua. Terassi näytti viihtyisältä, mutta sää ei vielä suosinut ulkona istumista pidempää aikaa.

"Hyvä"4/6
Kristiina N.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Herkullinen ruoka, mutta turhan hidas palvelu varsinkin alussa. Olisiko hieno ilma ja terassi täynnä ihmisiä yllättänyt ravintolahenkilökunnan. Tilattiin pullo viiniä ja raskaana olevalle limu. Alkuruoat tuli noin 15 min kuluttua mutta viini vasta sen jälkeen. Raskaana olevalle yritettiin myös kaataa viiniä ja hänen tilaamansa limu oli unohtunut. Tarjoilijanainen oli iloinen ja miellyttävä. Ruoka tosiaan erinomaista, kuhapääruoka suli suuhun ja jälkiruoka parfait oli mahtavaa! Kiitos!

"Erinomainen"6/6
Sari H.22 päivää sitten · 1 arvostelu

Vappu menu oli hyvin suunniteltu ja pöytä seurueessamme kaikki olivat todella tyytyväisiä. Sisustus oli oikein miellyttävä. Syrjäselle suuri kiitos kun kävi keskustelemassa ruokailijoiden luona, tuli hyvä mieli.

"Hyvä"4/6
Mauri H.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä pöytä; hyvä palvelu (vuoropäälikkö); alku- ja pääruoka tuli sopivassa ajassa; alkuruuat ok mutta olisi kaivannut kuitenkin leipää; pääruuat kana caesar oli runsas ja kuulemma maittava salaattikastikkeen kanssa; lohikeitto oli lohikeittoa, plussana uudet perunat

"Upea"5/6
Merja K.18 päivää sitten · 1 arvostelu

Ensimmäisen viikon alkuhässäkkää. Epätietoisuutta minne ilmoittautua pöytävarauksen tehneen. Aluksi jonotettiin baaritiskille, johon muodostui pitkä ja hidas jono. Tämä selvästi paikan pullonkaula. Ruoka oli hyvää ja tarjoilu ystävällistä.

"Okei"3/6
Leena C.15 päivää sitten · 2 arvostelua

Hinta/laatusuhde ruokalistassa ei ihan kohdillaan. Lista melko suppea ja tyypillinen, joten ei uutta. Paikka siisti mutta ei varsinaisesti viihtyisä, kaipaisi vielä viimeistä silausta. Henkilökunta osittain vielä harjoitteli, mikä ymmärrettävää kun paikka vasta avattu. Palvelu oli kyllä ystävällistä. Paikan potentiaali terassissa joten toivotaan lämmintä kesää!

"Upea"5/6
Jaana M.20 päivää sitten · 1 arvostelu

Ihana paikka, herkullista ruokaa! Toivottavasti pääsee pian nauttimaan kesäilloista terassilla, jossa upeat tulijoin varustellut pöydät! Katkarapuannos oli todella hyvä ja tuoreen makuinen. Suosittelen lämpimästi , kiitos!

2 henkilöä
Ravintolassa ei ole tilaa.
Tänään (keskiviikko)
toukokuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: