Arvostelut: Hampton Bay

Keskustakansainvälinen, eurooppalainen
Erittäin hyvä
4.4/6
190 arvostelua
Hampton Bay Helsinki image 1
Hampton Bay Helsinki image 2
Hampton Bay Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

190 Hampton Bay arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Hampton Bay annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
4.4/6
190 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Anne B.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Sunnuntaibrunssi oli oikein maukas! 10 hengen seurueemme lapset mukaanlukien pitivät ruoasta ja valikoimaa oli riittävästi kaikkien makuun.

"Erinomainen"
6/6
Jaana L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Miellyttävä ja rauhallinen miljöö, mukava henkilökunta, ihanteellinen sijainti ja mahtava saaristolais brunssi. Kaunis ja harmoninen sisustus. Kalapöydän antimet olivat erittäin maukkaita ja jälkiruokapöytä todella herkullinen.

"Erinomainen"
6/6
Sari V.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola itsessään aivan loistava, ihana ilmapiiri ja ympäristö. Tarjoilija oli sopivasti läsnä ja ruoka oli hyvää. Ainoa miinus oli, että ympäristössä oli rakennustyömaa, joka hieman häiritsi.

"Erinomainen"
6/6
Anders V.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Erittäin mielyttävä kokemus, olimme neljän hengen seurue ja kaikki otimme BAY BURGERIT , mmm olipa hyvää sanoisin loistavat burgerit, ja kaikki olimme tätä mieltä.....tulemme uudestaan

"Erinomainen"
6/6
Anne V.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Toin johtokuntamme kuuden hengen ryhmän ruokailemaan ravintolaanne; kaikki olivat tyytyväisiä palveluun, joka oli nopeaa, kaikki saivat ruuat samaan aikaan (alkupalat, pääruoka sekä jälkiruoka). Seurueeltamme tiedusteltiin usein, onko kaikki ok :) Ruoka oli erittäin hyvää, kaikki olivat tyytyväisiä valitsemiinsa annoksiin. Keskustelimme saman aamun Helsingin Sanomissa olleesta ruoka-arvostelusta, josta emme löytäneet yhtymäkohtia omaan käyntiimme ravintolassanne. Tulemme käymään Hampton Bayssä jatkossakin, niin ryhmänä kuin yksityishenkilönäkin.

"Hyvä"
4/6
Pia V.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiva paikka veden ääärellä. Tarjoilijatyttö, joka ei ollut suomalaisen näköinen, oli aivan ihana! Palvelualtis, hymyili valloittavasti, kyseli useamman kerran tarvitsemmeko jotain - suurenmoinen tyttö, minkä vuoksi annoimme hänelle henk.koht. tipin. Kasvissyöjälle Suomen ravintolat, jotka eivät nimenomaan ole erikoistuneet vegetaariseen ruokaan, ovat harmillisesti tylsiä. Korkeintaan kaksi ruokavaihtoehtoa, niin myös Hampton Bayssä. Portobello-hampurilainen ja pasta. Miksei ole isoja saalaattiannoksia, jotka nimenomaan ovat tarkoitettu pääruoaksi? Palvelusta kymppi, ruokavalikoimasta 5.

"Upea"
5/6
Marja P.seitsemän kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli maistuvaa ja Hampton Baytä hyväili upea auringon lasku. Upeat puitteet illanviettoon hyvässä seurassa. Ainoa pikku mutta oli menupaletti! Menu tarjoiltiin aanelosina, jotka klipsillä kiinni puualustassa. Alusta oli "kliddinen" eli tahmea ja menun sivut moneen kertaan luettuja. Mieleen tuli, että ehkä olisi mukava saada menu ekaa kertaa luettavaksi!

"Hyvä"
4/6
Leena C.yhdeksän kuukautta sitten · 4 arvostelua

Miljöö mukava sekä sisällä että ulkona. Palvelu mutkatonta ja ystävällistä. Viinilista turhan suppea! Söin alkuun kokonaisia katkarapuja, jotka olivat hyviä ja raikkaita, mutta aioli mauton ja blaisu; kaipaisi chilikastiketta tai yrttejä antamaan lisämakua. Pääruokani oli paistettu kuha, kauden kasvikset ja uudet perunat. Puhtaita, hyviä makuja, mutta tässäkin annoksessa olisin kaivannut tuoreita yrttejä esim. ruohosipulia, tilliä, sitruunatimjamia. Tuoreet yrtit ovat parhaimmillaan juuri nyt! Jälkiruoka oli pettymys; pannacotta maistui vettyneitä piimältä. Seuralaiseni söivät karitsatartarin, joka kuulemma oli maukas ja sen sijaan vegepasta kaipasi yrttejä ja lisää makua! Illan aikana eniten pöytiin tarjoiltiin hampurilaisaterioita, jotenka täytynee se vielä testata. Paikassa on paljon potentiaalia, mutta mitään wau- elämystä se ei antanut. Pienellä makujen viilauksella monesta annoksesta saisi varmasti enemmän irti!

"Upea"
5/6
Kristiina K.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oli mukava ilta uudessa Hampton Bayssa. Ruoka oli hyvää ja maukasta. Viini samoin. Tarjoilukin toimi hyvin vaikka paikka täynnä ja ihmisiä kulki edestakaisin kauniina pe iltana. Pienet negaatiot: Levoton tunnelma ja mukava tarjoilija oli valitettavan tietämätön ruokien ainesosista ja ruokarajoitteista. Silti tulemme uudestaan!

"Hyvä"
4/6
Eija L.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Seafood platterin sisällön esittely oli hyvä juttu ja suurin osa annoksessa maistui kaikille kolmelle hyvin. Wasabilisuke oli sopiva voimakkuudeltaan eikä peittänyt merenantimien makuja, siitä plussaa. Pääruokaa joutui odottamaan melko kauan. Siika-annoksessa inkivääriä ei löytynyt. Annos oli ok, ei erinomainen. Lohiannoksessa ei maistunut wasabi. Vettä ei tuotu lisää pyytämättä. Yleisilmapiiri vaikutti rennolta, mikä on positiivista. Hinnan arviointi vaikeaa, koska ei ole kokemusta eri annoksista, joten hinta/laatu voidaan määrittää useamman käynnin perusteella, kuten tosin muukin arvostelu hataraa yhden käynnin perusteella. Tulemme toiste. Kiitos!