Arvostelut: Hampton Bay

Keskustakansainvälinen
Erittäin hyvä
4.4/6
151 arvostelua
Hampton Bay Helsinki image 1
Hampton Bay Helsinki image 2
Hampton Bay Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

151 Hampton Bay arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Hampton Bay annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
4.4/6
151 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Ari P.15 tuntia sitten · 1 arvostelu

Kiva merellinen ympäristö,ja hyvä ruoka.Lounasta kaipaisi myös talviaikaan,mutta ensi kesänä varmaan sitten,taas.Kesäisin huippu hieno meriterassi,jossa kivat pöytälämmittimet,ja jos oikein tekee mieli hiekkarantaterassia,löytyy vierestä,Lonkerolaituri,josta kylmää lonkeroa löytyy.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Miikka L.18 tuntia sitten · 1 arvostelu

Käytiin taas sunnuntai brunssilla eikä pettänyt tälläkään kerralla, aina yhtä timanttista ruokaa ja palvelua! Seuraavaa ruokailureissua jo odottaessa pitää vaan fiilistellä muistoja ja kuvia puhelimesta!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jari P.kaksi päivää sitten · 2 arvostelua

Hyvä kokonaisuus.Alkuruoka,pääruoka ja jälkkäri erinomaisia. Harri oli onnistunut hyvin. Paikkana hieno, maisemat upeat.Palvelu hyvää ja nopeaa. Hinnakas mutta sen arvoista. Voisin mennä uudestaan myöhemmin. Tee.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Taru N.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja erikoisruokavaliot otettiin hyvin huomioon. Vaikka paikalla oli myös iso seurue, palvelu toimi hyvin ja nopeasti - ei voi kun kehua, tulen toistekin!

"Erinomainen"
6/6
Anne V.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Toin johtokuntamme kuuden hengen ryhmän ruokailemaan ravintolaanne; kaikki olivat tyytyväisiä palveluun, joka oli nopeaa, kaikki saivat ruuat samaan aikaan (alkupalat, pääruoka sekä jälkiruoka). Seurueeltamme tiedusteltiin usein, onko kaikki ok :) Ruoka oli erittäin hyvää, kaikki olivat tyytyväisiä valitsemiinsa annoksiin. Keskustelimme saman aamun Helsingin Sanomissa olleesta ruoka-arvostelusta, josta emme löytäneet yhtymäkohtia omaan käyntiimme ravintolassanne. Tulemme käymään Hampton Bayssä jatkossakin, niin ryhmänä kuin yksityishenkilönäkin.

"Hyvä"
4/6
Pia V.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiva paikka veden ääärellä. Tarjoilijatyttö, joka ei ollut suomalaisen näköinen, oli aivan ihana! Palvelualtis, hymyili valloittavasti, kyseli useamman kerran tarvitsemmeko jotain - suurenmoinen tyttö, minkä vuoksi annoimme hänelle henk.koht. tipin. Kasvissyöjälle Suomen ravintolat, jotka eivät nimenomaan ole erikoistuneet vegetaariseen ruokaan, ovat harmillisesti tylsiä. Korkeintaan kaksi ruokavaihtoehtoa, niin myös Hampton Bayssä. Portobello-hampurilainen ja pasta. Miksei ole isoja saalaattiannoksia, jotka nimenomaan ovat tarkoitettu pääruoaksi? Palvelusta kymppi, ruokavalikoimasta 5.

"Upea"
5/6
Marja P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli maistuvaa ja Hampton Baytä hyväili upea auringon lasku. Upeat puitteet illanviettoon hyvässä seurassa. Ainoa pikku mutta oli menupaletti! Menu tarjoiltiin aanelosina, jotka klipsillä kiinni puualustassa. Alusta oli "kliddinen" eli tahmea ja menun sivut moneen kertaan luettuja. Mieleen tuli, että ehkä olisi mukava saada menu ekaa kertaa luettavaksi!

"Hyvä"
4/6
Leena C.viisi kuukautta sitten · 4 arvostelua

Miljöö mukava sekä sisällä että ulkona. Palvelu mutkatonta ja ystävällistä. Viinilista turhan suppea! Söin alkuun kokonaisia katkarapuja, jotka olivat hyviä ja raikkaita, mutta aioli mauton ja blaisu; kaipaisi chilikastiketta tai yrttejä antamaan lisämakua. Pääruokani oli paistettu kuha, kauden kasvikset ja uudet perunat. Puhtaita, hyviä makuja, mutta tässäkin annoksessa olisin kaivannut tuoreita yrttejä esim. ruohosipulia, tilliä, sitruunatimjamia. Tuoreet yrtit ovat parhaimmillaan juuri nyt! Jälkiruoka oli pettymys; pannacotta maistui vettyneitä piimältä. Seuralaiseni söivät karitsatartarin, joka kuulemma oli maukas ja sen sijaan vegepasta kaipasi yrttejä ja lisää makua! Illan aikana eniten pöytiin tarjoiltiin hampurilaisaterioita, jotenka täytynee se vielä testata. Paikassa on paljon potentiaalia, mutta mitään wau- elämystä se ei antanut. Pienellä makujen viilauksella monesta annoksesta saisi varmasti enemmän irti!

"Upea"
5/6
Kristiina K.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oli mukava ilta uudessa Hampton Bayssa. Ruoka oli hyvää ja maukasta. Viini samoin. Tarjoilukin toimi hyvin vaikka paikka täynnä ja ihmisiä kulki edestakaisin kauniina pe iltana. Pienet negaatiot: Levoton tunnelma ja mukava tarjoilija oli valitettavan tietämätön ruokien ainesosista ja ruokarajoitteista. Silti tulemme uudestaan!

"Erinomainen"
6/6
Helena T.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Vietimme viihtyisän illan maukkaan ruuan ja juoman kera työporukalla. Suosittelemme Hampton Bayta lämpimästi. Ruoka, sijainti, palvelu ja kokonais kokemus oli juuri sitä mitä illalta haimme.