Ruokalista – Hampton Bay
Suosituksia ruokalistalta
Levain (L)
Levain-leipää, oliiviöljyä ja balsamico-etikkaa.
Levain bread with olive oil and balsamic.
Burrata
Italialaista Burrata-mozzarellaa, kirsikka- tomaattia ja neitsytoliiviöljyä.
Italian Burrata mozzarella and
cherry tomatoes with extra virgin olive oil.
Sinisimpukat (L)
Sinisimpukoita kermaisessa valkoviini- kastikkeessa.
Mussels in creamy white wine sauce.
Salaatit
Kanasalaatti (L)
Grillattua kananpojanrintaa, avokadoa, quinoaa, salaattia, tomaattia, punasipulia, kurkkua ja passionvinaigretteä.
Grilled chicken breast, quinoa, avocado, salad, tomato, red onion, pickeled cucumber and passion vinaigrette.
Jättirapusalaatti (L,G)
Jättiravunpyrstöjä, salaattia, tomaattia, punasipulia, kurkkua, aiolia ja sitruunaruohovinaigretteä.
Scampi, salad, tomato, red onion, cucumber, aioli and lemongrass vinaigrette.
Kreikkalainen salaatti (VL,G)
Savustettua fetajuustoa, salaattia,
tomaattia, kurkkua, tsatsikia, punasipulia, oliiveja, oreganoa ja neitsytoliiviöljyä.
Smoked feta cheese, salad, tomato, cucumber, red onion, olives, oregano and extra virgin olive oil.
Pasta alla Norma (L)
Pastaa, tomaattikastiketta ja munakoisoa.
Pasta, grilled aubergine and tomato sauce.
Päivän kala (L,G)
Tuoretta kalaa.
Fresh fish.
Surf’n’Turf (L,G)
Härän sisäfileepihvi (180g), jättiravun- pyrstöjä, bearnaisekastiketta ja paahdettuja perunoita.
Beef tenderloin (180g), scampi, Bearnaise sauce and roasted potatoes.
Burgerit
Lobster Slider
Hummerilla täytetty pehmeä sämpylä, salaattia ja ranskalaiset.
Bun filled with lobster, salad and french fries.
Beach Burger (L)
Finn Angus jauhelihapihvi (180g), juustoa, pekonia, salaattia, punasipulia, tomaattia, bbq-majoneesia ja ranskalaisia.
Minced meat burger (180g), bacon, cheese, salad, red onion, tomato and french fries.
Veggie Burger
Kasvisburgerpihvi, punasipulia, tomaattia, salaattia,bbq-majoneesi ja ranskalaisia.
A veggie burger steak, red onion, tomato, salad, bbq mayonaise and french fries.
Jälkiruoat
Jäätelöt ja sorbetit (VL)
Raparperisorbetti (maidoton, vegaani
Rhubarb sorbet (lactose free, vegan)
Kausijäätelö (kysy henkilökunnalta
Season ice cream (ask from the staff)
Suklaajäätelö (vegaani)
Chocolate ice cream (vegan)
Vaniljajäätelö (L)
Vanilla ice cream
Liquer Ice by Bad Santa, sis. alkoholia (L,G):
Whisky Coffee (4,2%)
Sweat Pears (3,8%)
Liquorice (4,2%)
Honey Rom (4,2%)
Kakkupala (L,G)
Kakkupala päivän valikoimasta.
Cake from our daily selection.
Italialainen juusto (VL,G)
Italialaista juustoa ja viikunahilloa.
A piece of Italo cheese served with fig jam.
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Hampton Bay
Hampton Bay on raikas, herkullinen ruokaravintola meren rannalla. Ravintolassa on mahdollisuus tehdä kaikkea, mitä ravintoloissa on tarkoituskin tehdä: syödä hyvää ruokaa, nauttia kahvia, samppanjaa, lonkeroa terassilla tai levätä aurinkotuolissa. Loppujen lopuksi koko elämys nivoutuu yhteen hyvän ruoan ja ainutkertaisen ilmapiirin kautta.
Ravintolan keittiöstä vastaa Harri Syrjänen. Monipuolinen ruokalista tarjoaa makuelämyksiä niin merellisen ruoan ystäville kuin vege- ja pihvivaihtoehdon haluaville. Hampton Bayn erikoisuuksia ovat aito hiiligrilli ja oma, pieni kaupunkisavustamo.
Hietalahdenrannassa sijaitseva Hampton Bay tarjoaa täydelliset puitteet viihtymiselle! Ravintolassa on suuret terassit, jotka kutsuvat viihtymään ja syömään ulkona. Paikalle pääsee kävellen, ratikalla, omalla autolla – tai veneellä!
Usein kysytyt kysymykset
Onko ravintolassa Hampton Bay pöytiä ulkona?
Onko ravintolassa Hampton Bay pysäköintitilaa?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Hampton Bay?
Helsingin keskustassa, Hietalahdenrannassa, Bulevardin päässä sijaitseva Hampton Bay kutsuu merenherkkujen sekä pihvi- ja kasvisannosten ystävät viihtymään ja nauttimaan merellisestä Helsingistä hyvien juomien kera – joka päivä, lounaasta illalliseen. Hampton Bay on rantaravintola, jossa yhdistyvät social eating -hengessä jaettavat annokset, hyvät virvokkeet ja ehkäpä Helsingin upeimmat kesäterassipuitteet kahdessa kerroksessa. Hampton Bayssä voit siis herkutella, siemailla juomia, tiirailla merenlahdelle tai lepuuttaa vaikka aurinkotuolissa. Myös syksyn huurtuessa ja talvipakkasilla ravintola tarjoaa karunkauniita näkymiä veneistä tyhjentyvälle lahdelle ja telakan nosturien huippuun. Kodikkaiden sisätilojen sisustuksessa vaikuttaa kustavilaisuus valkeiksi maalatuine kalusteineen, beigen ja hiekanvärisine tekstiileineen ja puupintoineen.
Hampton Bayn keittiöstä vastaa monille televisiosta ja ruokakirjoista tuttu huippukokki Harri Syrjänen, jolle hyvä ruoka, sijainti, meri ja valtavankokoiset puitteet ovat avainasemassa oikeanlaisen elämyksen ja ainutkertaisen ilmapiirin tarjoamisessa. Monipuolinen, Syrjäsen suunnittelema menu tarjoaa jokaiselle jotakin alkupaloista ja salaateista pää- ja jälkiruokiin, mutta meri on tietenkin isosti läsnä. Keittiön huippuosaajat valmistavat tuoreista, lähialueelta pyydetyistä merenantimista herkullisia klassikkoannoksia modernein ottein ja lisukkein. Listalta lounaasta illalliseen löytyvää Syrjäsen nimikkolohikeittoa povataan jo asiakkaiden kestosuosikiksi. Lopullisen arvion voi jokainen antaa itse, mutta jotain kertoo jo se, että Syrjänen on vaalinut reseptiään yli 25 vuotta. Ravintolassa pöhisevät myös aito hiiligrilli ja oma, pieni kaupunkisavustamo.
Upeaan sijaintiin on helppo löytää Helsingin keskustasta kävellen, autolla, julkisilla ja – mikä parasta – veneellä! Autonsa voi parkkeerata Hietalahden torille tai pysäköintihalliin ja aivan ravintolan tuntumassa on vierasvenepaikkoja.
