Arvostelut: Block By Dylan

Loistava
4.6/6
417 arvostelua
Block By Dylan Helsinki image 1
Block By Dylan Helsinki image 2
Block By Dylan Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

417 Block By Dylan arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Block By Dylan annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.6/6
417 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Milla Y.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvää ja monipuolista ruokaa brunssilla, viihtyisä miljöö ja ystävällinen henkilökunta. Viihdyimme miehen kanssa molemmat.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Kirsi H.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava paikka ja hyvää ruokaa. Helppokulkuinen myös rattaiden kanssa. Siistit vessat

"Erinomainen"
6/6
Elli M.16 päivää sitten · 1 arvostelu

we had a great brunch there, good food and very nice place overall

"Erinomainen"
6/6
Oona P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Niin monipuolinen brunssi, ettei kaikkea pystyny edes maistelemaan ilman että ähky olis tullu! Ja plussaa hyvästä sijainnista. Ikkunapaikalla oli ihana nauttia kunnon aamupalaa 😊 Ja tosi tilava paikka!

"Hyvä"
4/6
Kirsi K.vuosi sitten · 4 arvostelua

Kävimme Block By Dylanissa lauantaibrunssiila klo 13 aikoihin runsas viikko sitten. Ravintola oli puoliksi tyhjillään ja meillä oli pöytä varattuna. Oven tuntumassa ei ollut ketään asiakkaita vastassa ja koska tilassa oli useampi kassa, en oikein saanut käsitystä, minne meidän pitäisi ilmoittautua ja maksaa brunssimme. Henkilö, joka meitä sitten palveli, tuntui häärivän myös ympäri salia muissakin hommissa kuin asiakkaiden ja maksujen vastaanottamisessa. Ruoka itsessään oli hyvää eikä sen suhteen olekaan mitään valittamista. Harmitti vain sellainen turha odottelu ja etsiminen, mikä ei jättänyt oikein lämmintä kuvaa paikan tunnelmasta.

"Upea"
5/6
Elisa H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola on tyylikäs, raikas, tilava ja siisti, ja sijaitsee Helsingin paraatipaikalla kauniilla maisemalla. Parasta onkin itse hieno tila. Brunssi on laaja ja hyvistä raaka-aineista, mutta valitettavasti yllätyksetön ja arkinen. Arabian Dylanin monet persoonalliset ja ruokaisat salaatit ovat muisto vain. Lämpimiä ruokia on yllättävän paljon, mutta niistä on kasvissyöjälle syötävää vain munakokkelissa. Onnistunein on tavallista laajempi jälkiruokapöytä, joka on hyvä, erityisesti jos tykkää karkista. Tosin osittain yhä kylmät pakastinleivonnaiset olivat pieni pettymys, ja ravintola ei selvästi hanki mitään leipomosta tai leivo itse. Henkilökuntaa oli vähän, joten pöytiä ei ehditä siistimään brunssin aikana, niin että tyhjiä lautasia vietäisiin pois. Hyvää on se, että isollekin seurueelle on tilaa kun varaa ennakkoon. Paikka oli sunnuntaina lähes täynnä, joten pöytä kannattaa varata etukäteen.

"Upea"
5/6
Iida N.16 päivää sitten · 1 arvostelu

Yleisfiilis jäi tosi hyväksi! Odottelimme tullessamme hieman turhaan ensimmäisellä kassalla, kun emme hoksanneet tulla peremmälle kassalle. Ovensuussa opasteessa kuitenkin taisi lukea jotakin siihen suuntaan, että henkilökunta ohjaa pöytään. Pikkujuttu, mutta huomasimme: maksettuamme brunssin meitä ei saatettu pöytäämme, vaikka muut meitä ennen palvellut asiakkaat saatettiin. Lisäksi pöytämme oli sotkuinen edellisten asiakkaiden jäljiltä ja jouduimme itse viemään astiat palautuskärryihin, jotka olivat ihan tupaten täynnä, eikä uudet astiat mahtuneet. Ystävällinen työntekijä kuitenkin tuli pyyhkimään pöytämme ja pahoitteli, että pöytä oli jäänyt sotkuiseksi. Henkilökunta oli siis oikein ystävällistä. Ja ruoka monipuolista ja herkullista! Todellakin valikoimaa oli niin paljon, että piti oikein miettiä, mitä jaksaa syödä. Kiva, kun on niin laajasti vaihtoehtoja ja tarjontaa! Kiitos kivasta brunssikokemuksesta!

"Okei"
3/6
Mikko M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Wappubrunssi ei ehkä antanut parasta kuvaa Block by Dylanista neljän hengen aikuisseurueellemme: hurja määrä hälinää, pikkulapset juoksentelivat jaloissa ja vauvat huusivat ja heittelivät ruokia viereisissä pöydissä. Jonot olivat pitkät sekä maksamaan että itse ruokalinjastoille. Itse ruoka oli kuitenkin ok, varsinkin sekasyöjille. Lihoja oli perinteinen brunssivalikoima, mutta savustettu hevonen oli jotain uutta ja tervetullutta. Lämpimissä ruoissa olisin toivonut kuitenkin enemmän kasvisvaihtoehtoja kasvislasagnen ohelle, sekä edes yhden gluteenittoman kasvisvaihtoehdon. Pekoni ja munakas oli sotkettu yhteen, joka ei miellyttänyt pekonin ystäviä eikä kasvissyöjiä. Salaattipöytä oli positiivinen yllätys: erityisesti vuohenjuusto-punajuurisalaatti sai seurueeltamme kehuja. Leipävalikoima näytti laajalta ja herkulliselta, joskin jäi omalta osalta kokematta. Gluteenittomana leipänä oli tarjolla vain näkkileipää joka oli hienoinen pettymys seurueen keliaakikolle. Sillien ja lohen oheen olisi kaivannut perunaa, mutta tarjolla oli vain jatkuvasti tyhjä perunasalaattikulho. Pitkien jonojen vuoksi emme ehtineet jälkiruokapöytään ensinkään kun ruokia jo alettiin korjaamaan pois. Ilman Wappuhälinää ja lapsiperheruuhkaa paikka olisi saattanut saada yhden pisteen enemmän.

"Erinomainen"
6/6
Janina M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Osallistuin brunssille ystävieni kanssa, ja vaikka Block By Dylan oli tuolloin varsin täynnä tunnelma yleisesti oli rauhallinen. Tarjolla olevat ruuat ja herkut olivat monipuolisia ja laadukkaita. Palvelu oli ystävällistä. Lämpimät suositukset tälle paikalle.

"Upea"
5/6
Katja V.vuosi sitten · 3 arvostelua

Todella hyvä ja monipuolinen tarjooma. Erityisesti hyvä kalojen erilainen käyttö salaateissa. Tonnikalaröra on aina ihanan suussasulavaa. Henkilökohtaisesti arvostan myös tummapaahtoista kahvia. Perinteiset aamupalatarvikkeet ovat maistuvia, mangorahka on erityisen maistuvaa. Marjaseos tuo raikkautta. Ainut heikko puoli tässä ravintolassa on lapsiperheiden, erityisesti pikkulasten juoksentelu pöytien välissä. Tämä saattaa aiheuttaa ihan tarpeettomia vaaratilanteita kun kantaa ruokaa itselleen pöytään ja pieni ihminen ryntää päin. Tämä ei tietenkään ole ravintolan vika eikä syy, mutta jonkinlainen leikkinurkkaus saattaisi hillitä asiaa.