Arvostelut: Block By Dylan

Loistava
4.6/6
396 arvostelua
Block By Dylan Helsinki image 1
Block By Dylan Helsinki image 2
Block By Dylan Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

396 Block By Dylan arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Block By Dylan annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.6/6
396 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Emilia H.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Todella monipuolinen valikoima ruokaa oli lauantain brunssilla. Myös gluteenittomana ja muutenkin ruokarajoitteisena sain vatsani täyteen herkullisista ruuista. Ainoa miinus siitä, että gluteenitonta leipää ei ollut muuta kuin näkkäriä. Olimme isolla seurueella, mutta pöydän sai hyvin varattua ja saimme rauhassa nauttia ruuasta ja seurasta. Suosittelen!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Janina M.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Osallistuin brunssille ystävieni kanssa, ja vaikka Block By Dylan oli tuolloin varsin täynnä tunnelma yleisesti oli rauhallinen. Tarjolla olevat ruuat ja herkut olivat monipuolisia ja laadukkaita. Palvelu oli ystävällistä. Lämpimät suositukset tälle paikalle.

"Erinomainen"
6/6
Svetlana K.16 päivää sitten · 1 arvostelu

Tuore ja laadukas ruokaa. Rauhallinen paikka, taapero viihtyi erittäin hyvin ja ruoka maistui hänellekin. Lauantaina brunssilla ei ollut paljon porukka. Pöytävarausta kannatta kuitenkin tehdä etukäteen.

"Erinomainen"
6/6
Jaakko K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Allergeeni- ja erityisruokavaliotiedot oli hyvin näkyvillä. Jälkiruokapöytä pelkästään riittäisi saamaan minut takaisin jos en asusi näin kaukana täältä. 6/6, suosittelen.

"Hyvä"
4/6
Kirsi K.vuosi sitten · 4 arvostelua

Kävimme Block By Dylanissa lauantaibrunssiila klo 13 aikoihin runsas viikko sitten. Ravintola oli puoliksi tyhjillään ja meillä oli pöytä varattuna. Oven tuntumassa ei ollut ketään asiakkaita vastassa ja koska tilassa oli useampi kassa, en oikein saanut käsitystä, minne meidän pitäisi ilmoittautua ja maksaa brunssimme. Henkilö, joka meitä sitten palveli, tuntui häärivän myös ympäri salia muissakin hommissa kuin asiakkaiden ja maksujen vastaanottamisessa. Ruoka itsessään oli hyvää eikä sen suhteen olekaan mitään valittamista. Harmitti vain sellainen turha odottelu ja etsiminen, mikä ei jättänyt oikein lämmintä kuvaa paikan tunnelmasta.

"Upea"
5/6
Elisa H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola on tyylikäs, raikas, tilava ja siisti, ja sijaitsee Helsingin paraatipaikalla kauniilla maisemalla. Parasta onkin itse hieno tila. Brunssi on laaja ja hyvistä raaka-aineista, mutta valitettavasti yllätyksetön ja arkinen. Arabian Dylanin monet persoonalliset ja ruokaisat salaatit ovat muisto vain. Lämpimiä ruokia on yllättävän paljon, mutta niistä on kasvissyöjälle syötävää vain munakokkelissa. Onnistunein on tavallista laajempi jälkiruokapöytä, joka on hyvä, erityisesti jos tykkää karkista. Tosin osittain yhä kylmät pakastinleivonnaiset olivat pieni pettymys, ja ravintola ei selvästi hanki mitään leipomosta tai leivo itse. Henkilökuntaa oli vähän, joten pöytiä ei ehditä siistimään brunssin aikana, niin että tyhjiä lautasia vietäisiin pois. Hyvää on se, että isollekin seurueelle on tilaa kun varaa ennakkoon. Paikka oli sunnuntaina lähes täynnä, joten pöytä kannattaa varata etukäteen.

"Okei"
3/6
Mikko M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Wappubrunssi ei ehkä antanut parasta kuvaa Block by Dylanista neljän hengen aikuisseurueellemme: hurja määrä hälinää, pikkulapset juoksentelivat jaloissa ja vauvat huusivat ja heittelivät ruokia viereisissä pöydissä. Jonot olivat pitkät sekä maksamaan että itse ruokalinjastoille. Itse ruoka oli kuitenkin ok, varsinkin sekasyöjille. Lihoja oli perinteinen brunssivalikoima, mutta savustettu hevonen oli jotain uutta ja tervetullutta. Lämpimissä ruoissa olisin toivonut kuitenkin enemmän kasvisvaihtoehtoja kasvislasagnen ohelle, sekä edes yhden gluteenittoman kasvisvaihtoehdon. Pekoni ja munakas oli sotkettu yhteen, joka ei miellyttänyt pekonin ystäviä eikä kasvissyöjiä. Salaattipöytä oli positiivinen yllätys: erityisesti vuohenjuusto-punajuurisalaatti sai seurueeltamme kehuja. Leipävalikoima näytti laajalta ja herkulliselta, joskin jäi omalta osalta kokematta. Gluteenittomana leipänä oli tarjolla vain näkkileipää joka oli hienoinen pettymys seurueen keliaakikolle. Sillien ja lohen oheen olisi kaivannut perunaa, mutta tarjolla oli vain jatkuvasti tyhjä perunasalaattikulho. Pitkien jonojen vuoksi emme ehtineet jälkiruokapöytään ensinkään kun ruokia jo alettiin korjaamaan pois. Ilman Wappuhälinää ja lapsiperheruuhkaa paikka olisi saattanut saada yhden pisteen enemmän.

"Upea"
5/6
Katja V.vuosi sitten · 3 arvostelua

Todella hyvä ja monipuolinen tarjooma. Erityisesti hyvä kalojen erilainen käyttö salaateissa. Tonnikalaröra on aina ihanan suussasulavaa. Henkilökohtaisesti arvostan myös tummapaahtoista kahvia. Perinteiset aamupalatarvikkeet ovat maistuvia, mangorahka on erityisen maistuvaa. Marjaseos tuo raikkautta. Ainut heikko puoli tässä ravintolassa on lapsiperheiden, erityisesti pikkulasten juoksentelu pöytien välissä. Tämä saattaa aiheuttaa ihan tarpeettomia vaaratilanteita kun kantaa ruokaa itselleen pöytään ja pieni ihminen ryntää päin. Tämä ei tietenkään ole ravintolan vika eikä syy, mutta jonkinlainen leikkinurkkaus saattaisi hillitä asiaa.

"Erinomainen"
6/6
Anna L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssi oli todella hyvä ja monipuolinen. Varsinkin kylmät salaatit ja alkupalat olivat todella maukkaita ja niissä oli hyvin paljon valinnanvaraa. Varsinkin tonnikalaröörä oli erittäin hyvää ja maukasta, toivottavasti sitä on usein valikoimassa. Pääruoiasta erityisesti teriakikana oli hyvin maukasta, pääruokia ei kylläkään oikein jaksanut syödä erittäin hyvien alkupalojen jälkeen. Jälkiruoatkin olivat todella hyviä, varsinkin porkkanakakku ja crumble. Iso plussa vohvelinpaistomahdollisuudesta!

"Upea"
5/6
Marjaana S.vuosi sitten · 2 arvostelua

Brunssi oli runsas ja herkullinen. Ensimmäistä kertaa vierailevana olimme vähän hukassa käytännön asioista. Sisään astuessa henkilökuntaa ei näkynyt missään, naulakon luona oli lappu, että "peremmälle vaan rohkeasti ja henkilökunta auttaa löytämään varatun pöydän". Löysimme pöydän itse, emme edelleenkään henkilökuntaa. Aikamme istuttuamme päätimme ruveta syömään, lautaset löytyivät pitkän etsinnän jälkeen melko kaukana noutopöydästä. Ateriointi sujuikin sitten herkullisesti. Maksu suoritettiin kassalle lähtiessä, johon jostain sitten ilmestyi työntekijä. Seuraavalla kerralla osaamme paremmin toimia!