Arvostelut: Block By Dylan

Keskustakansainvälinen
Loistava
4.5/6
372 arvostelua
Block By Dylan Helsinki image 1
Block By Dylan Helsinki image 2
Block By Dylan Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

372 Block By Dylan arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Block By Dylan annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.5/6
372 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Riikka K.päivä sitten · 5 arvostelua

Olipa ihana isänpäiväbrunssi, kiitos! Erityisen ihanasti olitte taas ottaneet lapset huomioon - ja teille on sen vuoksi aina kiva tulla uudestaan! Brunssivalikoima oli monipuolinen, herkullinen ja tarvittaessa siitä pystyi valikoimaan myös hyvin terveellisen annoksen :)

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sonja N.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Hinta-laatusuhde erittäin kohdallaan. Ja vaikka ravintola oli täyteen varattu, siellä ei ollut meluisaa vaan mukava ja rento tunnelma. Tulen ehdottomasti uudelleen brunssille ja suosittelen myös kavereillekin.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Lauri V.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Tila on miellyttävä ja valoisa. Brunssi oli monipuolinen ja runsas. Tulen mielelläni uudelleen, ja suosittelen paikkaa varmasti muillekin. Kaiken kaikkiaan oikein mukava ja maukas aloitus sunnuntaille!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Susanna H.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomaista ruokaa, ystävällinen henkilökunta, loistava hinta-laatusuhde, brunssilla sunnuntaina klo 10:30 ei ollut ruuhkaa. Suosittelen! sopii perheille ja porukoille yhtä hyvin kuin pienemmille tapaamisille. Hyvää kahvia.

"Hyvä"
4/6
Kirsi K.vuosi sitten · 4 arvostelua

Kävimme Block By Dylanissa lauantaibrunssiila klo 13 aikoihin runsas viikko sitten. Ravintola oli puoliksi tyhjillään ja meillä oli pöytä varattuna. Oven tuntumassa ei ollut ketään asiakkaita vastassa ja koska tilassa oli useampi kassa, en oikein saanut käsitystä, minne meidän pitäisi ilmoittautua ja maksaa brunssimme. Henkilö, joka meitä sitten palveli, tuntui häärivän myös ympäri salia muissakin hommissa kuin asiakkaiden ja maksujen vastaanottamisessa. Ruoka itsessään oli hyvää eikä sen suhteen olekaan mitään valittamista. Harmitti vain sellainen turha odottelu ja etsiminen, mikä ei jättänyt oikein lämmintä kuvaa paikan tunnelmasta.

"Upea"
5/6
Elisa H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola on tyylikäs, raikas, tilava ja siisti, ja sijaitsee Helsingin paraatipaikalla kauniilla maisemalla. Parasta onkin itse hieno tila. Brunssi on laaja ja hyvistä raaka-aineista, mutta valitettavasti yllätyksetön ja arkinen. Arabian Dylanin monet persoonalliset ja ruokaisat salaatit ovat muisto vain. Lämpimiä ruokia on yllättävän paljon, mutta niistä on kasvissyöjälle syötävää vain munakokkelissa. Onnistunein on tavallista laajempi jälkiruokapöytä, joka on hyvä, erityisesti jos tykkää karkista. Tosin osittain yhä kylmät pakastinleivonnaiset olivat pieni pettymys, ja ravintola ei selvästi hanki mitään leipomosta tai leivo itse. Henkilökuntaa oli vähän, joten pöytiä ei ehditä siistimään brunssin aikana, niin että tyhjiä lautasia vietäisiin pois. Hyvää on se, että isollekin seurueelle on tilaa kun varaa ennakkoon. Paikka oli sunnuntaina lähes täynnä, joten pöytä kannattaa varata etukäteen.

"Okei"
3/6
Mikko M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Wappubrunssi ei ehkä antanut parasta kuvaa Block by Dylanista neljän hengen aikuisseurueellemme: hurja määrä hälinää, pikkulapset juoksentelivat jaloissa ja vauvat huusivat ja heittelivät ruokia viereisissä pöydissä. Jonot olivat pitkät sekä maksamaan että itse ruokalinjastoille. Itse ruoka oli kuitenkin ok, varsinkin sekasyöjille. Lihoja oli perinteinen brunssivalikoima, mutta savustettu hevonen oli jotain uutta ja tervetullutta. Lämpimissä ruoissa olisin toivonut kuitenkin enemmän kasvisvaihtoehtoja kasvislasagnen ohelle, sekä edes yhden gluteenittoman kasvisvaihtoehdon. Pekoni ja munakas oli sotkettu yhteen, joka ei miellyttänyt pekonin ystäviä eikä kasvissyöjiä. Salaattipöytä oli positiivinen yllätys: erityisesti vuohenjuusto-punajuurisalaatti sai seurueeltamme kehuja. Leipävalikoima näytti laajalta ja herkulliselta, joskin jäi omalta osalta kokematta. Gluteenittomana leipänä oli tarjolla vain näkkileipää joka oli hienoinen pettymys seurueen keliaakikolle. Sillien ja lohen oheen olisi kaivannut perunaa, mutta tarjolla oli vain jatkuvasti tyhjä perunasalaattikulho. Pitkien jonojen vuoksi emme ehtineet jälkiruokapöytään ensinkään kun ruokia jo alettiin korjaamaan pois. Ilman Wappuhälinää ja lapsiperheruuhkaa paikka olisi saattanut saada yhden pisteen enemmän.

"Upea"
5/6
Katja V.vuosi sitten · 3 arvostelua

Todella hyvä ja monipuolinen tarjooma. Erityisesti hyvä kalojen erilainen käyttö salaateissa. Tonnikalaröra on aina ihanan suussasulavaa. Henkilökohtaisesti arvostan myös tummapaahtoista kahvia. Perinteiset aamupalatarvikkeet ovat maistuvia, mangorahka on erityisen maistuvaa. Marjaseos tuo raikkautta. Ainut heikko puoli tässä ravintolassa on lapsiperheiden, erityisesti pikkulasten juoksentelu pöytien välissä. Tämä saattaa aiheuttaa ihan tarpeettomia vaaratilanteita kun kantaa ruokaa itselleen pöytään ja pieni ihminen ryntää päin. Tämä ei tietenkään ole ravintolan vika eikä syy, mutta jonkinlainen leikkinurkkaus saattaisi hillitä asiaa.

"Upea"
5/6
Marjaana S.vuosi sitten · 2 arvostelua

Brunssi oli runsas ja herkullinen. Ensimmäistä kertaa vierailevana olimme vähän hukassa käytännön asioista. Sisään astuessa henkilökuntaa ei näkynyt missään, naulakon luona oli lappu, että "peremmälle vaan rohkeasti ja henkilökunta auttaa löytämään varatun pöydän". Löysimme pöydän itse, emme edelleenkään henkilökuntaa. Aikamme istuttuamme päätimme ruveta syömään, lautaset löytyivät pitkän etsinnän jälkeen melko kaukana noutopöydästä. Ateriointi sujuikin sitten herkullisesti. Maksu suoritettiin kassalle lähtiessä, johon jostain sitten ilmestyi työntekijä. Seuraavalla kerralla osaamme paremmin toimia!

"Upea"
5/6
Pihla H.vuosi sitten · 2 arvostelua

Monipuolinen, runsas ja maukas tarjonta niin suolaista kuin makeaa syötävää. Sopivassa tasapainossa kevyempiä ja täyttävämpiä vaihtoehtoja. Tolppiin kirjotettujen tekstien (wifi, wc ym.) suhteen olisi voinut panostaa hieman enemmän tekemällä näkyvämmät ja siistimmät tekstit. Henkilökunta ystävällistä ja ravintola helppo löytää, aulassa voisi olla tervetulotoivotus ja ohjaus ylätasanteen tiskille. Mietin miksei biojätteille ja muoville (smoothiemukit) ollut lajittelua. Jäimme kaipaamaan palvelua astioiden siivouksen suhteen, jottei niitä tarvitsisi itse viedä kärryyn.