Quandoo
(FI) Suomi
5.4 /6 Loistava 14 arvostelua

Finlandia Caviar

Keskusta Gourmet €€€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Finlandia Caviar

Finlandia Caviarissa voit kokea Gourmet-elämyksiä tutustumalla kaviaarien kiehtovaan maailmaan mitä parhaimmassa ympäristössä merellisessä Helsingissä Etelärannassa. Maailman parhaat kaviaarilajikkeet ja niihin sopivat laadukkaat sampanjat ja vodkat takaavat mitä upeimmat makunautinnot tässä ainutlaatuisessa ja kauniissa ravintolassa. Oletpa sitten kaviaarin asiantuntija tai vasta tutustumassa tähän mielenkiintoiseen ruokalajiin, Finlandia Caviar on loistovalinta. Ravintolan historiallista rakennusta kunnioittavasti sisustetut tilat luovat tyylikkäät puitteet tasokkaalle ja hieman tavanomaisesta poikkeavalle aterialle Helsingin keskustassa.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 18:00
  • Tiistai 11:00 - 18:00
  • Keskiviikko 11:00 - 18:00
  • Torstai 11:00 - 18:00
  • Perjantai 11:00 - 20:00
  • Lauantai 11:00 - 20:00
  • Sunnutai 11:00 - 18:00
Finlandia Caviar, Eteläranta 20, 00130 Helsinki

Filosofia

Ainutlaatuisia kaviaarihetkiä ja tyylikästä skandinaavista tunnelmaa tarjoava Finlandia Caviar on mainio valopilkku Helsingin ravintolakentällä hieman erikoisemman konseptinsa ja menunsa ansiosta. Etelärannassa meren äärellä sijaitsevan ravintolan kauniit puitteet ovat mitä parhaat kaviaarien nautiskeluun ja viihtymiseen. Ravintolan taustalla on Savu-Kari-niminen kalan ja mädin jalostukseen erikoistunut perheyritys. Raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja niiden alkuperä on aina tiedossa. Kaviaarin lisäksi ravintola tarjoaa mahdollisuuden nauttia tuoreista ostereista. Kaviaarivalikoima koostuu maailman parhaista lajikkeista kuten valkoisen sammen kaviaari, venäläinen ossetrakaviaari ja Beluga Kaluga -kaviaari. Kaviaarien seuraksi tarjotaan niihin parhaiten sopivia sampanjoita ja vodkia.

Sopivan rennon tunnelmansa ja ystävällisen asiantuntevan palvelun ansiosta Finland Caviar sopii hyvin myös ensikosketukseksi kaviaarien maailmaan. Gourmet-mauista huolimatta ravintola ei hienostele vaan keskittyy tarjoamaan aitoja nautinnollisia elämyksiä niin kaviaariasiantuntijoille kuin aloittelijoille. Sisustuksessa on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin ja moderniin suomalaiseen muotoiluun. Suomalaisen talvimaiseman innoittamana värimaailma koostuu harmaan, valkoisen ja sinisen sävyistä, jotka yhdessä lämpimän valaistuksen ja kotimaisten puukalusteiden kanssa luovat ravintolalle konstailemattoman raikkaan ja kodikkaan puhtaan ilmeen. Historiallisella paikalla Helsingin keskustassa sijaitseva Finland Caviar on Gourmet-tason ruokaa tarjoava viihtyisä matalan kynnyksen ruokapaikka, johon on helppo astua nauttimaan kaviaaria.

Esimerkkimenu

14 arvostelua

5.4 /6 Loistava 14 arvostelua
Ruoka: taivaallinen
Palvelu: loistava
Melu: hiljainen
Tunnelma: viityistä
Odotusaika: ei odotusaikaa
Laatu/Hinta: edullinen
10 6
2 5
1 4
0 3
0 2
1 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
31.05.2017 22:54

Visited Finlandia Caviar with 2 friends. Very nice view to the harbor and people on the street. Nice surprises in the form of fish eggs and sparkling wine. Nice way to start evening together with people loving good tastes.

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.03.2017 07:56

Good food, great caviar, value for money. thank you very much. We had the tasting set and tried also the oyster menu. They were all very fresh and delicious.

1 arvostelu tähän mennessä 6
22.08.2016 07:22

Savoury menue with caviar, oysters or crayfish options, balanced with a good choice of champaign and vodka plus welcoming service and one of the best city views

2 arvostelua tähän mennessä 6
15.08.2016 22:38

The Place to Be to Taste caviar in Helsinki. Exzellent Service and Support, stylish Interieur, nordish Design and beautiful view and great Selection of caviar and oyters.

5 arvostelua tähän mennessä 5
08.02.2016 11:56

Osterit olivat herkullisia ja oli kiva nähdä, miten ne oikeaoppisesti avattiin ja saada muutenkin asiantuntevaa tietoa ostereista. Kaikki muutkin nauttimamme ruuat ja juomat olivat hyviä ja palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa. Saapuessamme minulle syntyi vaikutelma, että etukäteen tekemääni varausta ei ollut rekisteröity, mutta onneksi meille löytyi kuitenkin pöytä. Kerran jouduimme toistamaan tilauksemme, koska pyytämäämme samppanjaa ei alkanut kuulua, mutta sattuuhan sitä. Nämä pienet epätäydellisyydet kuitenkin pudottivat arvosanan 6:stä 5:een :)

1 arvostelu tähän mennessä 4
07.02.2016 02:03

Kaviaari, osterit, henkilökunta ja juomat olivat kaikki erittäin hyviä, mutta sitten sisään tuli 4 asiakasta ja he todella änkivät meidän "tilaamme" röyhkeästi, vaikka meillä oli vielä juomat juomatta. Henkilökunta tarjosi meille mahdollisuutta siirtyä toiseen pöytään, mutta ei millään tavalla estänyt meidän jälkeen tulleiden asiakkaiden tunkeutumista, joten lähdimme pois toiseen ravintolaan. Sääli, että iltamme päättyi näin ko ravintolassa, sillä alussa kaikki oli hyvin, mutta onneksi Suomessa asiakkaat voivat valita ravintolan ja ravintola voi siis myös valita haluamansa asiakkaat.

1 arvostelu tähän mennessä 6
24.07.2016 12:36

Loistavia makuelämyksiä intiimissä pienessä ravintolassa, jossa on vain muutama pöytä. Palvelu oli myös erinomaista tasoa ja paikan sijainti on mitä mainioin, sillä ikkunasta voi seurata Kauppatorin vilinää. Kaviaarikupit olivat aivan taivaallisen hyviä pieniä suupaloja!

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.01.2016 08:29

Olin viettämässä viime lauantaina äidin ja ystävättären syntymäpäiviä. Vihdyimme todella paljon hienossa ja vihtyisässä Caviar Finlandi paikassa. Hieno paikka, hyväät kaviaarit ja mainio palvelu. Suosittelen. Kiitos.

6 arvostelua tähän mennessä 6
10.02.2016 20:42

Erittäin hyvää palvelua. Henkilökunta 10+ Ruoka hyvää. Oisterit todella hyvät ja kaviaari myös. Tryffelivoi kruunasi keksit. Champagnia myös todella hyvä. Hinta ok. Kiitos! Tästä tuli suosikki

1 arvostelu tähän mennessä 6
27.05.2016 07:54

Oikein miellyttävä kokemus, meitä opastettiin ystävällisesti niin kaviaarien valinnassa kuin oikeaoppisessa nauttimisessakin. Myynnissä hyvä valikoima tuotteita. Pieni mukava paikka, jonne pöytä on syytä varata etukäteen.

6 arvostelua tähän mennessä 6
09.03.2016 07:11

Todella hyvää palvelua! Hyvää oli. Suosittelen lämpimästi. Käydään usein ja joka kerta on todella mukava. Lämmin vastaanotto. Kiitos taas kerran! Nähdään pian! 10+! ! !

1 arvostelu tähän mennessä 5
08.01.2017 15:43

Simppelit puitteet mutta jännä kokemus =) Tarjoilija oli ystävällinen ja kertoi kaviaareista. "Kerran elämässä" kannattaa ainakin kokeilla kaviaarimaistiaisia, niissä todella on eroja. Tähän Finland Caviar tarjoaa hyvän mahdollisuuden.