Finlandia Caviar Helsinki image 1
Finlandia Caviar Helsinki image 2

Finlandia Caviar

KeskustaGourmet
Mahtava
5.5/6
21 arvostelua

Finlandia Caviar – Tietoja

Finlandia Caviarissa voit kokea Gourmet-elämyksiä tutustumalla kaviaarien kiehtovaan maailmaan mitä parhaimmassa ympäristössä merellisessä Helsingissä Etelärannassa. Maailman parhaat kaviaarilajikkeet ja niihin sopivat laadukkaat sampanjat ja vodkat takaavat mitä upeimmat makunautinnot tässä ainutlaatuisessa ja kauniissa ravintolassa. Oletpa sitten kaviaarin asiantuntija tai vasta tutustumassa tähän mielenkiintoiseen ruokalajiin, Finlandia Caviar on loistovalinta. Ravintolan historiallista rakennusta kunnioittavasti sisustetut tilat luovat tyylikkäät puitteet tasokkaalle ja hieman tavanomaisesta poikkeavalle aterialle Helsingin keskustassa.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
perjantai
11:00 - 20:00
lauantai
11:00 - 20:00
sunnuntai
11:00 - 18:00
maanantai
11:00 - 18:00
tiistai
11:00 - 18:00
keskiviikko
11:00 - 18:00
torstai
11:00 - 18:00

Osoite

Finlandia Caviar
Eteläranta 20
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

56BD4533-47B6-4562-AA28-B9B05D4F74F0

Pienet annokset

FIN DE CLAIRE -OSTERI (6KPL)

Maku: raikkaan jodinen.
18,90 €

KAVIAARI KANANMUNAPEDILLÄ (2KPL)

Sammen kaviaari kruunaa kevyesti keitetyn kanamunan, johon on sekoitettu tryffelivoi.
12,90 €

BELON-OSTERI (6KPL)

Maku: metallisen jodinen. 1 kpl 4,50€ / 6 kpl 24,90€ (4,15€/kpl)
24,90 €

KAVIAARIKUPPI (3 KPL)

Tarjoillaan Croustades-kupissa viiriäisen munan ja smetanan kera.
14,00 €

FIN DE CLAIRE -OSTERI MALOSSOL-KAVIAARILLA (6KPL)

Kastikevaihtoehdot ostereille: amerikkalainen chilikastike, ranskalainen Mignonette kastike.
42,90 €
773B4AFD-52CE-446B-BEA0-A90E22E34874

Valmis menu

MOSKOVA-MENU

Kolme kaviaarikuppia viiriäisen munan ja smetanan kera. Beluga Noble -vodka, 4cl
19,00 €

HELSINKI-MENU Suomalaisten mätien maistiaiset

5 eri mätiä. Kriter Brut Baby, Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Blanc, 20cl
20,00 €

PARIISI-MENU Viinin Kera

3kpl Fin de Claire -ostereita Malossol-kaviaarin kera
35,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Finlandia Caviar, Helsinki

Ainutlaatuisia kaviaarihetkiä ja tyylikästä skandinaavista tunnelmaa tarjoava Finlandia Caviar on mainio valopilkku Helsingin ravintolakentällä hieman erikoisemman konseptinsa ja menunsa ansiosta. Etelärannassa meren äärellä sijaitsevan ravintolan kauniit puitteet ovat mitä parhaat kaviaarien nautiskeluun ja viihtymiseen. Ravintolan taustalla on Savu-Kari-niminen kalan ja mädin jalostukseen erikoistunut perheyritys. Raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja niiden alkuperä on aina tiedossa. Kaviaarin lisäksi ravintola tarjoaa mahdollisuuden nauttia tuoreista ostereista. Kaviaarivalikoima koostuu maailman parhaista lajikkeista kuten valkoisen sammen kaviaari, venäläinen ossetrakaviaari ja Beluga Kaluga -kaviaari. Kaviaarien seuraksi tarjotaan niihin parhaiten sopivia sampanjoita ja vodkia.

Sopivan rennon tunnelmansa ja ystävällisen asiantuntevan palvelun ansiosta Finland Caviar sopii hyvin myös ensikosketukseksi kaviaarien maailmaan. Gourmet-mauista huolimatta ravintola ei hienostele vaan keskittyy tarjoamaan aitoja nautinnollisia elämyksiä niin kaviaariasiantuntijoille kuin aloittelijoille. Sisustuksessa on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin ja moderniin suomalaiseen muotoiluun. Suomalaisen talvimaiseman innoittamana värimaailma koostuu harmaan, valkoisen ja sinisen sävyistä, jotka yhdessä lämpimän valaistuksen ja kotimaisten puukalusteiden kanssa luovat ravintolalle konstailemattoman raikkaan ja kodikkaan puhtaan ilmeen. Historiallisella paikalla Helsingin keskustassa sijaitseva Finland Caviar on Gourmet-tason ruokaa tarjoava viihtyisä matalan kynnyksen ruokapaikka, johon on helppo astua nauttimaan kaviaaria.

21 Finlandia Caviar arvostelua

Mahtava
5.5/6
21 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Maritta K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintolassa on erittäin ystävällinen palvelu. Hyvä valikoima erilaisia kaviaareja sekä ostereita. Listalta pystyy valitsemaan ostereita yksittäin jolloin on mahdollisuus kokeilla useita eri makuja. Suosittelen lämpimästi!

"Erinomainen"6/6
Karita A.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä ja asiantunteva palvelu! Sekä mädit, kaviaari ja osterit olivat hyviä. Kuohuviini oli täydellinen valinta ruoan kanssa. Suosittelisin myös ehdottomasti kaikille merenelävien ystäville! Kiitos!

"Erinomainen"6/6
Iuliia L.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Restaurant is in a great location with a fabulous view! Menue with caviar or oysters balanced with a good choice of champaign and vodka plus welcoming service and one of the best city views.

"Erinomainen"6/6
Isto T.kuusi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä, saimme tietoa tuotteista ja vaihtoehdoista kysyttäessä. Ravintola on hyvin skandinaavinen ja tarjolla on vaikka mitä. Löytyy luxusta ja tavallisempaa herkkua ja juomaa. Kaiken kaikkiaan hieno paikka.

"Erinomainen"6/6
Jari A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Visited Finlandia Caviar with 2 friends. Very nice view to the harbor and people on the street. Nice surprises in the form of fish eggs and sparkling wine. Nice way to start evening together with people loving good tastes.

"Upea"5/6
Riikka P.kaksi vuotta sitten · 7 arvostelua

Osterit olivat herkullisia ja oli kiva nähdä, miten ne oikeaoppisesti avattiin ja saada muutenkin asiantuntevaa tietoa ostereista. Kaikki muutkin nauttimamme ruuat ja juomat olivat hyviä ja palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa. Saapuessamme minulle syntyi vaikutelma, että etukäteen tekemääni varausta ei ollut rekisteröity, mutta onneksi meille löytyi kuitenkin pöytä. Kerran jouduimme toistamaan tilauksemme, koska pyytämäämme samppanjaa ei alkanut kuulua, mutta sattuuhan sitä. Nämä pienet epätäydellisyydet kuitenkin pudottivat arvosanan 6:stä 5:een :)

"Hyvä"4/6
Riitta K.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Kaviaari, osterit, henkilökunta ja juomat olivat kaikki erittäin hyviä, mutta sitten sisään tuli 4 asiakasta ja he todella änkivät meidän "tilaamme" röyhkeästi, vaikka meillä oli vielä juomat juomatta. Henkilökunta tarjosi meille mahdollisuutta siirtyä toiseen pöytään, mutta ei millään tavalla estänyt meidän jälkeen tulleiden asiakkaiden tunkeutumista, joten lähdimme pois toiseen ravintolaan. Sääli, että iltamme päättyi näin ko ravintolassa, sillä alussa kaikki oli hyvin, mutta onneksi Suomessa asiakkaat voivat valita ravintolan ja ravintola voi siis myös valita haluamansa asiakkaat.

"Upea"5/6
Tecks C.vuosi sitten · 8 arvostelua

Restaurant is in a great location with a fabulous view! Prices are pretty steep but as can be expected being in Finland. Was hoping for live oysters where they shrink as you drizzle lemon on them... but didn't happen. Still pretty good all the same. They offer an interesting tasting platter of 4 different caviar.

"Erinomainen"6/6
Michael A.vuosi sitten · 1 arvostelu

If it's your first time to try caviar they would be glad to introduce it to you and can make a few suggestions. Try the oysters as well. Very knowlegeable and friendly guy Kirill who runs the restaurant. :)

"Erinomainen"6/6
Johanna R.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Loistavia makuelämyksiä intiimissä pienessä ravintolassa, jossa on vain muutama pöytä. Palvelu oli myös erinomaista tasoa ja paikan sijainti on mitä mainioin, sillä ikkunasta voi seurata Kauppatorin vilinää. Kaviaarikupit olivat aivan taivaallisen hyviä pieniä suupaloja!

2 henkilöä
Ravintolassa ei ole tilaa.
Tänään (perjantai)
toukokuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: