Finlandia Caviar – Tietoja

Finlandia Caviarissa voit kokea Gourmet-elämyksiä tutustumalla kaviaarien kiehtovaan maailmaan mitä parhaimmassa ympäristössä merellisessä Helsingissä Etelärannassa. Maailman parhaat kaviaarilajikkeet ja niihin sopivat laadukkaat sampanjat ja vodkat takaavat mitä upeimmat makunautinnot tässä ainutlaatuisessa ja kauniissa ravintolassa. Oletpa sitten kaviaarin asiantuntija tai vasta tutustumassa tähän mielenkiintoiseen ruokalajiin, Finlandia Caviar on loistovalinta. Ravintolan historiallista rakennusta kunnioittavasti sisustetut tilat luovat tyylikkäät puitteet tasokkaalle ja hieman tavanomaisesta poikkeavalle aterialle Helsingin keskustassa.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
torstai
11:00 - 21:00
perjantai
11:00 - 22:00
lauantai
11:00 - 22:00
sunnuntai
11:00 - 18:00
maanantai
11:00 - 20:00
tiistai
11:00 - 20:00
keskiviikko
11:00 - 21:00

Osoite

Finlandia Caviar
Eteläranta 20
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

56BD4533-47B6-4562-AA28-B9B05D4F74F0

Pienet annokset

FIN DE CLAIRE -OSTERI (6KPL)

Maku: raikkaan jodinen.
18,90 €

KAVIAARI KANANMUNAPEDILLÄ (2KPL)

Sammen kaviaari kruunaa kevyesti keitetyn kanamunan, johon on sekoitettu tryffelivoi.
12,90 €

BELON-OSTERI (6KPL)

Maku: metallisen jodinen. 1 kpl 4,50€ / 6 kpl 24,90€ (4,15€/kpl)
24,90 €

Lisää kohteesta Finlandia Caviar, Helsinki

Ainutlaatuisia kaviaarihetkiä ja tyylikästä skandinaavista tunnelmaa tarjoava Finlandia Caviar on mainio valopilkku Helsingin ravintolakentällä hieman erikoisemman konseptinsa ja menunsa ansiosta. Etelärannassa meren äärellä sijaitsevan ravintolan kauniit puitteet ovat mitä parhaat kaviaarien nautiskeluun ja viihtymiseen. Ravintolan taustalla on Savu-Kari-niminen kalan ja mädin jalostukseen erikoistunut perheyritys. Raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja niiden alkuperä on aina tiedossa. Kaviaarin lisäksi ravintola tarjoaa mahdollisuuden nauttia tuoreista ostereista. Kaviaarivalikoima koostuu maailman parhaista lajikkeista kuten valkoisen sammen kaviaari, venäläinen ossetrakaviaari ja Beluga Kaluga -kaviaari. Kaviaarien seuraksi tarjotaan niihin parhaiten sopivia sampanjoita ja vodkia.

Sopivan rennon tunnelmansa ja ystävällisen asiantuntevan palvelun ansiosta Finland Caviar sopii hyvin myös ensikosketukseksi kaviaarien maailmaan. Gourmet-mauista huolimatta ravintola ei hienostele vaan keskittyy tarjoamaan aitoja nautinnollisia elämyksiä niin kaviaariasiantuntijoille kuin aloittelijoille. Sisustuksessa on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin ja moderniin suomalaiseen muotoiluun. Suomalaisen talvimaiseman innoittamana värimaailma koostuu harmaan, valkoisen ja sinisen sävyistä, jotka yhdessä lämpimän valaistuksen ja kotimaisten puukalusteiden kanssa luovat ravintolalle konstailemattoman raikkaan ja kodikkaan puhtaan ilmeen. Historiallisella paikalla Helsingin keskustassa sijaitseva Finland Caviar on Gourmet-tason ruokaa tarjoava viihtyisä matalan kynnyksen ruokapaikka, johon on helppo astua nauttimaan kaviaaria.

22 Finlandia Caviar arvostelua

Mahtava
5.5/6
22 arvostelua
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
"Erinomainen"6/6
Paul B.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Great caviar menu - very high quality food! Friendly and helpful service. Cafe is small, but bright and welcoming. Perfect location within walking distance of all the downtown sites. Terrific experience!

"Erinomainen"6/6
Maritta K.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintolassa on erittäin ystävällinen palvelu. Hyvä valikoima erilaisia kaviaareja sekä ostereita. Listalta pystyy valitsemaan ostereita yksittäin jolloin on mahdollisuus kokeilla useita eri makuja. Suosittelen lämpimästi!

"Erinomainen"6/6
Karita A.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä ja asiantunteva palvelu! Sekä mädit, kaviaari ja osterit olivat hyviä. Kuohuviini oli täydellinen valinta ruoan kanssa. Suosittelisin myös ehdottomasti kaikille merenelävien ystäville! Kiitos!