Finlandia Caviar

Mahtava
5.6/6
30 arvostelua
Finlandia Caviar Helsinki image 1
Finlandia Caviar Helsinki image 2
Finlandia Caviar Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Finlandia Caviar – Tietoja

Finlandia Caviarissa voit kokea Gourmet-elämyksiä tutustumalla kaviaarien kiehtovaan maailmaan mitä parhaimmassa ympäristössä merellisessä Helsingissä Etelärannassa. Maailman parhaat kaviaarilajikkeet ja niihin sopivat laadukkaat sampanjat ja vodkat takaavat mitä upeimmat makunautinnot tässä ainutlaatuisessa ja kauniissa ravintolassa. Oletpa sitten kaviaarin asiantuntija tai vasta tutustumassa tähän mielenkiintoiseen ruokalajiin, Finlandia Caviar on loistovalinta. Ravintolan historiallista rakennusta kunnioittavasti sisustetut tilat luovat tyylikkäät puitteet tasokkaalle ja hieman tavanomaisesta poikkeavalle aterialle Helsingin keskustassa.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
11:00 - 22:00
Sunday
11:00 - 18:00
Monday
11:00 - 20:00
Tuesday
11:00 - 20:00
Wednesday
11:00 - 21:00

Osoite

Finlandia Caviar
Eteläranta 20
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

56BD4533-47B6-4562-AA28-B9B05D4F74F0

Pienet annokset

FIN DE CLAIRE -OSTERI (6KPL)

Maku: raikkaan jodinen.
18,90 €

KAVIAARI KANANMUNAPEDILLÄ (2KPL)

Sammen kaviaari kruunaa kevyesti keitetyn kanamunan, johon on sekoitettu tryffelivoi.
12,90 €

BELON-OSTERI (6KPL)

Maku: metallisen jodinen. 1 kpl 4,50€ / 6 kpl 24,90€ (4,15€/kpl)
24,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Finlandia Caviar, Helsinki

Ainutlaatuisia kaviaarihetkiä ja tyylikästä skandinaavista tunnelmaa tarjoava Finlandia Caviar on mainio valopilkku Helsingin ravintolakentällä hieman erikoisemman konseptinsa ja menunsa ansiosta. Etelärannassa meren äärellä sijaitsevan ravintolan kauniit puitteet ovat mitä parhaat kaviaarien nautiskeluun ja viihtymiseen. Ravintolan taustalla on Savu-Kari-niminen kalan ja mädin jalostukseen erikoistunut perheyritys. Raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja niiden alkuperä on aina tiedossa. Kaviaarin lisäksi ravintola tarjoaa mahdollisuuden nauttia tuoreista ostereista. Kaviaarivalikoima koostuu maailman parhaista lajikkeista kuten valkoisen sammen kaviaari, venäläinen ossetrakaviaari ja Beluga Kaluga -kaviaari. Kaviaarien seuraksi tarjotaan niihin parhaiten sopivia sampanjoita ja vodkia.

Sopivan rennon tunnelmansa ja ystävällisen asiantuntevan palvelun ansiosta Finland Caviar sopii hyvin myös ensikosketukseksi kaviaarien maailmaan. Gourmet-mauista huolimatta ravintola ei hienostele vaan keskittyy tarjoamaan aitoja nautinnollisia elämyksiä niin kaviaariasiantuntijoille kuin aloittelijoille. Sisustuksessa on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin ja moderniin suomalaiseen muotoiluun. Suomalaisen talvimaiseman innoittamana värimaailma koostuu harmaan, valkoisen ja sinisen sävyistä, jotka yhdessä lämpimän valaistuksen ja kotimaisten puukalusteiden kanssa luovat ravintolalle konstailemattoman raikkaan ja kodikkaan puhtaan ilmeen. Historiallisella paikalla Helsingin keskustassa sijaitseva Finland Caviar on Gourmet-tason ruokaa tarjoava viihtyisä matalan kynnyksen ruokapaikka, johon on helppo astua nauttimaan kaviaaria.

30 Finlandia Caviar arvostelua

Mahtava
5.6/6
30 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
"Erinomainen"
6/6
Mihaela R.16 päivää sitten · 1 arvostelu

Amazing service , food and drink. Definitely coming back for more.

"Erinomainen"
6/6
David B.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Quaint little cafe/restaurant looks out into the water Very friendly and helpful lady Caviar was fantastic and could try many types of roe and caviars in blinys and in cups. Each cup came with 1/2 a quails egg and s mayonnaise. Delicious

"Erinomainen"
6/6
Jyri P.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiitos hyvästä palvelusta ja makuelämyksistä! Nautiskelimme ensin eri ostereita ja sen jälkeen kaviaareja. Mukaan voisi tarttua hyllyltä yhtä jos toistakin herkkua. Sijainti on mitä mahtavin.ja sisustus Miellyttävä.