Finlandia Caviar

Mahtava
5.6/6
34 arvostelua
Finlandia Caviar Helsinki image 1
Finlandia Caviar Helsinki image 2
Finlandia Caviar Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Finlandia Caviar – Tietoja

Finlandia Caviarissa voit kokea Gourmet-elämyksiä tutustumalla kaviaarien kiehtovaan maailmaan mitä parhaimmassa ympäristössä merellisessä Helsingissä Etelärannassa. Maailman parhaat kaviaarilajikkeet ja niihin sopivat laadukkaat sampanjat ja vodkat takaavat mitä upeimmat makunautinnot tässä ainutlaatuisessa ja kauniissa ravintolassa. Oletpa sitten kaviaarin asiantuntija tai vasta tutustumassa tähän mielenkiintoiseen ruokalajiin, Finlandia Caviar on loistovalinta. Ravintolan historiallista rakennusta kunnioittavasti sisustetut tilat luovat tyylikkäät puitteet tasokkaalle ja hieman tavanomaisesta poikkeavalle aterialle Helsingin keskustassa.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Tuesday
11:00 - 20:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
11:00 - 22:00
Sunday
11:00 - 18:00
Monday
11:00 - 20:00

Osoite

Finlandia Caviar
Eteläranta 20
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

56BD4533-47B6-4562-AA28-B9B05D4F74F0

Pienet annokset

FIN DE CLAIRE -OSTERI (6KPL)

Maku: raikkaan jodinen.
18,90 €

KAVIAARI KANANMUNAPEDILLÄ (2KPL)

Sammen kaviaari kruunaa kevyesti keitetyn kanamunan, johon on sekoitettu tryffelivoi.
12,90 €

BELON-OSTERI (6KPL)

Maku: metallisen jodinen. 1 kpl 4,50€ / 6 kpl 24,90€ (4,15€/kpl)
24,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Finlandia Caviar, Helsinki

Ainutlaatuisia kaviaarihetkiä ja tyylikästä skandinaavista tunnelmaa tarjoava Finlandia Caviar on mainio valopilkku Helsingin ravintolakentällä hieman erikoisemman konseptinsa ja menunsa ansiosta. Etelärannassa meren äärellä sijaitsevan ravintolan kauniit puitteet ovat mitä parhaat kaviaarien nautiskeluun ja viihtymiseen. Ravintolan taustalla on Savu-Kari-niminen kalan ja mädin jalostukseen erikoistunut perheyritys. Raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja niiden alkuperä on aina tiedossa. Kaviaarin lisäksi ravintola tarjoaa mahdollisuuden nauttia tuoreista ostereista. Kaviaarivalikoima koostuu maailman parhaista lajikkeista kuten valkoisen sammen kaviaari, venäläinen ossetrakaviaari ja Beluga Kaluga -kaviaari. Kaviaarien seuraksi tarjotaan niihin parhaiten sopivia sampanjoita ja vodkia.

Sopivan rennon tunnelmansa ja ystävällisen asiantuntevan palvelun ansiosta Finland Caviar sopii hyvin myös ensikosketukseksi kaviaarien maailmaan. Gourmet-mauista huolimatta ravintola ei hienostele vaan keskittyy tarjoamaan aitoja nautinnollisia elämyksiä niin kaviaariasiantuntijoille kuin aloittelijoille. Sisustuksessa on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin ja moderniin suomalaiseen muotoiluun. Suomalaisen talvimaiseman innoittamana värimaailma koostuu harmaan, valkoisen ja sinisen sävyistä, jotka yhdessä lämpimän valaistuksen ja kotimaisten puukalusteiden kanssa luovat ravintolalle konstailemattoman raikkaan ja kodikkaan puhtaan ilmeen. Historiallisella paikalla Helsingin keskustassa sijaitseva Finland Caviar on Gourmet-tason ruokaa tarjoava viihtyisä matalan kynnyksen ruokapaikka, johon on helppo astua nauttimaan kaviaaria.

34 Finlandia Caviar arvostelua

Mahtava
5.6/6
34 arvostelua
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Ruoka:Taivaallinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Maritta S.kahdeksan päivää sitten · 2 arvostelua

When you appriciate really good food and flavors and need some luxury in your life, Finlandia Caviar is the place to visit. You will feel yoursef welcome immediatelly when entering inside to restaurant. Service has been always really good and professional. If you want, you can get lot of new interesting information about caviars and their origin. Go there and I can promise that you will not be disappointed.

"Erinomainen"
6/6
Mark S.19 päivää sitten · 1 arvostelu

Amazing food. Great experience. Little short staffed when we arrived, as there was suddenly a lot of people. Enjoyed the relaxed atmosphere and the quality and freshness of the food

"Erinomainen"
6/6
Agata K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Wonderful place for a visit. Located in the heart of the city with amazing oyster variety and possibility to taste caviar's from different parts of the world. If you are a seafood lover, you would love this place!!!