Quandoo
(FI) Suomi
4.6 /6 Loistava 9 arvostelua

El Fant

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun El Fant

Ravintola El Fant Coffee and Wine Bar on tyylikäs ravintola, kun etsit laadukasta aamiaista, lounasta tai herkullista brunssia viikonloppuna. El Fant sijaitsee kätevästi torikorttelissa Katariinankadulla. El Fantin panostus laadukkaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin, näkyy esimerkiksi siinä, että ravintolan kahvit on paahdettu Helsingissä Good Life Coffeen paahtimolla ja suolaiset ja makeat leivotaan paikan päällä. Päivisin kahvila-ravintola tarjoaa huolettoman tauon kiireen keskellä ja iltaisin El Fant muuntautuu tunnelmalliseksi viinibaariksi.

Aukioloajat

  • Maanantai 08:30 - 19:00
  • Tiistai 08:30 - 19:00
  • Keskiviikko 08:30 - 19:00
  • Torstai 08:30 - 19:00
  • Perjantai 08:30 - 22:00
  • Lauantai 10:00 - 22:00
  • Sunnutai 12:00 - 16:00
El Fant, Katariinakatu 3, 00170 Helsinki

Filosofia

Kruunuhaassa, Elefantti korttelissa sijaitseva El Fant luottaa huippulaatuisiin kahveihin ja viineihin. El Fantin vuonna 2016 avanneet Aleksi Kuusijärvi, Sanni Sointula ja Angel Layos suhtautuvat kaikki intohimoisesti makuelämysten luontiin. Ennen kahvila Sävyssä toimineet, Suomen parhaimpiin baristoihin lukeutuvat Sointula ja Kuusijärvi ovat tarkkoja laadusta ja innokkaita kokeilemaan uusia kahvitrendejä. Ravintola Askissa sommelierina toimiva Layos vastaa El Fantin viineistä. Keittiöstä vastaa niin ikään ravintola Askissa työskennellyt Konsta Karvonen, jonka ansiosta kahvila-viinibaari lisäsi ruokatarjoilua ja ryhtyi tarjoamaan myös herkullista lounasta. Kokemuksen viimeistelee El Fantin kaunis sisustus. Yhdessä Helsingin vanhimmissa kivitaloissa sijaitseva El Fant on sisältä täysin moderni.
El Fant on erityisen kuuluisa viikonlopun brunsseista. Buffetin sijaan, voit viikonloppuna nauttia brunssilla huolella itsetehdyistä tuoreista annoksista, jotka tarjoillaan pöytiin. Vegaaneille ja gluteiinittomillekin sopiva brunssi on täynnä tuoreita kasviksia ja kauden herkkuja. Annoskateutta ei tule, sillä annokset on tarkoitettu jaettaviksi. Useissa blogeissa kehuttu brunssi on yleensä kiireinen, joten muista tehdä varauksesi ajoissa! Lounaan ja brunssin lisäksi, voit nauttia illalla viinin seuraksi pientä syötävää tai useamman lajin maistelumenun. El Fant järjestää myös yksityistilaisuuksia ja kahvitastingeja. Löydät Senaatintorin kulman takana olevan El Fantin helposti, se sijaitsee aivan Helsingin kaupunginmuseon vieressä.

Esimerkkimenu

9 arvostelua

4.6 /6 Loistava 9 arvostelua
Ruoka: herkullinen
Melu: hiljainen
Laatu/Hinta: edullinen
Palvelu: ystävällinen
Odotusaika: ei odotusaikaa
Tunnelma: viityistä
2 6
4 5
1 4
1 3
1 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
19.06.2017 09:43

Ruoka ja palvelu oli hyvää ja tunnelma ravintolassa oli rauhallinen eikä esim. musiikki ollut liian kovalla. Ehdottomasti kokeilun arvoinen, käyn varmasti itsekin tulevaisuudessa uudestaan täällä syömässä.

2 arvostelua tähän mennessä 6
29.03.2017 16:44

Loistava pöytiin tarjoiltu brunssi viime sunnuntaina! Ihanat maut ja huippupalvelu. Miten voi artisokka olla noin hyvää, karamellisoitu possu suli suuhun ja jälkkärin suklaa hurmasi myös makeaa normisti katsastavan pojan. Kiitos!

1 arvostelu tähän mennessä 5
06.04.2017 07:20

Brunssiseurueeseemme kuului kolme aikuista, yksi taapero ja yksi vauva. Palvelu oli erittäin ystävällistä, ruoka hyvää ja kaikki sujui mainiosti. Taaperolle riitti meidän annoksistamme, eikä hänestä mennyt lisähintaa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
24.03.2017 14:50

hyvä palvelu, todella hyvä ruoka brunssilla (vegaanille oli omat annokset, mistä aina plussaa), paikka on mukavasti rento, mutta silti viihtyisä. Vähemmän on enemmän :) Kiitos!

1 arvostelu tähän mennessä 5
07.11.2016 11:22

Hyva palvelu, todella mukava henkilokunta, ruoka oli herkullista ja sita oli tarpeeksi. Jalkiruoka olisi voinut olla ehka vahan monipuolisempi ja alkuruoka kenties pienempi, koska sen jalkeen oltiin kaikki jo aivan taynna. Ihanat tilat, hyvaa musiikkia, siistit vessat, ei melua vaan rauhallinen keskusteluymparisto.

1 arvostelu tähän mennessä 4
31.07.2017 07:16

Brunssi oli erinomainen ja tarjoiltiin pöytään. Annokset vaihtelevia, tuoreita ja sopivan kokoisia. Erityismaininta uppopaistetulle? maa-artisokalle, myös lohi fenkolilla oli hyvää. Listan ulkopuolelta järjestyi mimosa, muuten juomina hyvää kahvia ja ok cavaa. Ennakkovaraus tarpeen.

1 arvostelu tähän mennessä 5
15.11.2016 22:00

Reilu, maukas ja taisi olla aika terveellinenkin brunssi. Nättejä annoksia tuli tasaiseen tahtiin, ihan kaikkea ei jaksanut. Täytyy käydä vielä uudestaan testaan lounas ja illan tarjonta.

1 arvostelu tähän mennessä 3
05.06.2017 11:58

Kun saavuimme paikalle, henkilökunta eivät huomioineet meitä, vaan juttelivat keskenään. Muuten asiakaspalvelu ok. Pääruoka (brunssi) tuli ennen kuin olimme ehtineet syödä alkupalan valmiiksi, ja se ärsytti. Ruoka ok, mutta ei kyllä 28 euron arvoista. Hyvä yritys, ei sen parmepaa.

1 arvostelu tähän mennessä 2
27.02.2017 09:21

Superkallis laatuun ja ruoan määrään nähden. Ruokia oli vaikea myös ottaa lautaselle ilman oikeita välineitä. Lievä pettymys oli. Oikea hinta brunssille olisi 15-17€. Ei jatkoon.