El Fant

Loistava
4.8/6
54 arvostelua
El Fant Helsinki image 1
El Fant Helsinki image 2
El Fant Helsinki image 3

El Fant – Tietoja

Ravintola El Fant Coffee and Wine Bar on tyylikäs ravintola, kun etsit laadukasta aamiaista, lounasta tai herkullista brunssia viikonloppuna. El Fant sijaitsee kätevästi torikorttelissa Katariinankadulla. El Fantin panostus laadukkaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin, näkyy esimerkiksi siinä, että ravintolan kahvit on paahdettu Helsingissä Good Life Coffeen paahtimolla ja suolaiset ja makeat leivotaan paikan päällä. Päivisin kahvila-ravintola tarjoaa huolettoman tauon kiireen keskellä ja iltaisin El Fant muuntautuu tunnelmalliseksi viinibaariksi.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 08:30
torstai
08:30 - 19:00
perjantai
08:30 - 22:00
lauantai
10:00 - 19:00
sunnuntai
10:00 - 15:00
maanantai
08:30 - 18:00
tiistai
08:30 - 19:00
keskiviikko
08:30 - 19:00

Osoite

El Fant
Katariinakatu 3
00170 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

537C3FF2-68F9-4799-8831-F2987736E0CC

Aamiainen

Uusi

MINI

Overnight Oats / Chia Pudding, Fresh Seasonal Fruits, Coffee/Tea
9,90 €
Uusi

MEDIUM

Yoghurt with Fruits & Granola, Smörrebröd Selection, Fresh Pressed Apple Juice, Coffee/Tea
12,90 €
Uusi

FULL

Overnight Oats / Chia Pudding, Poached Egg & Greens, Smörrebröd Selection, Fresh Pressed Apple Juice from Åland, Coffee/Tea
15,90 €

Lisää kohteesta El Fant, Helsinki

Kruunuhaassa, Elefantti korttelissa sijaitseva El Fant luottaa huippulaatuisiin kahveihin ja viineihin. El Fantin vuonna 2016 avanneet Aleksi Kuusijärvi, Sanni Sointula ja Angel Layos suhtautuvat kaikki intohimoisesti makuelämysten luontiin. Ennen kahvila Sävyssä toimineet, Suomen parhaimpiin baristoihin lukeutuvat Sointula ja Kuusijärvi ovat tarkkoja laadusta ja innokkaita kokeilemaan uusia kahvitrendejä. Ravintola Askissa sommelierina toimiva Layos vastaa El Fantin viineistä. Keittiöstä vastaa niin ikään ravintola Askissa työskennellyt Konsta Karvonen, jonka ansiosta kahvila-viinibaari lisäsi ruokatarjoilua ja ryhtyi tarjoamaan myös herkullista lounasta. Kokemuksen viimeistelee El Fantin kaunis sisustus. Yhdessä Helsingin vanhimmissa kivitaloissa sijaitseva El Fant on sisältä täysin moderni.
El Fant on erityisen kuuluisa viikonlopun brunsseista. Buffetin sijaan, voit viikonloppuna nauttia brunssilla huolella itsetehdyistä tuoreista annoksista, jotka tarjoillaan pöytiin. Vegaaneille ja gluteiinittomillekin sopiva brunssi on täynnä tuoreita kasviksia ja kauden herkkuja. Annoskateutta ei tule, sillä annokset on tarkoitettu jaettaviksi. Useissa blogeissa kehuttu brunssi on yleensä kiireinen, joten muista tehdä varauksesi ajoissa! Lounaan ja brunssin lisäksi, voit nauttia illalla viinin seuraksi pientä syötävää tai useamman lajin maistelumenun. El Fant järjestää myös yksityistilaisuuksia ja kahvitastingeja. Löydät Senaatintorin kulman takana olevan El Fantin helposti, se sijaitsee aivan Helsingin kaupunginmuseon vieressä.

54 El Fant arvostelua

Loistava
4.8/6
54 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Riikka S.yhdeksän päivää sitten · 2 arvostelua

Ruoka on todella hyvää ja sitä tulee todella paljon, joten kannattaa tulla brunssille nälkäisenä. Kahvilan tunnelma on viihtyisä ja henkilökunta on todella mukavaa. Palvelu on ystävällistä ja ripeää. Suosittelen!

"Erinomainen"
6/6
Inka M.kuukausi sitten · 3 arvostelua

Delicious high-quality brunch in beautiful surroundings. Among the best ones in Helsinki.

"Erinomainen"
6/6
Jenna H.kolme kuukautta sitten · 6 arvostelua

Mielettömän ihana ja ystävällinen palvelu, siistit ja tunnelmalliset tilat, hyvä ruoka, erinomainen kahvi ja kaikin puolin viihtyisä miljöö. Ruokien raaka-aineet olivat laadukkaita ja menu huolella koottu.