El Fant – Tietoja

Ravintola El Fant Coffee and Wine Bar on tyylikäs ravintola, kun etsit laadukasta aamiaista, lounasta tai herkullista brunssia viikonloppuna. El Fant sijaitsee kätevästi torikorttelissa Katariinankadulla. El Fantin panostus laadukkaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin, näkyy esimerkiksi siinä, että ravintolan kahvit on paahdettu Helsingissä Good Life Coffeen paahtimolla ja suolaiset ja makeat leivotaan paikan päällä. Päivisin kahvila-ravintola tarjoaa huolettoman tauon kiireen keskellä ja iltaisin El Fant muuntautuu tunnelmalliseksi viinibaariksi.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 19:00
tiistai
08:30 - 19:00
keskiviikko
08:30 - 19:00
torstai
08:30 - 19:00
perjantai
08:30 - 22:00
lauantai
10:00 - 19:00
sunnuntai
10:00 - 15:00
maanantai
08:30 - 18:00

Osoite

El Fant
Katariinakatu 3
00170 Helsinki

Lisää kohteesta El Fant, Helsinki

Kruunuhaassa, Elefantti korttelissa sijaitseva El Fant luottaa huippulaatuisiin kahveihin ja viineihin. El Fantin vuonna 2016 avanneet Aleksi Kuusijärvi, Sanni Sointula ja Angel Layos suhtautuvat kaikki intohimoisesti makuelämysten luontiin. Ennen kahvila Sävyssä toimineet, Suomen parhaimpiin baristoihin lukeutuvat Sointula ja Kuusijärvi ovat tarkkoja laadusta ja innokkaita kokeilemaan uusia kahvitrendejä. Ravintola Askissa sommelierina toimiva Layos vastaa El Fantin viineistä. Keittiöstä vastaa niin ikään ravintola Askissa työskennellyt Konsta Karvonen, jonka ansiosta kahvila-viinibaari lisäsi ruokatarjoilua ja ryhtyi tarjoamaan myös herkullista lounasta. Kokemuksen viimeistelee El Fantin kaunis sisustus. Yhdessä Helsingin vanhimmissa kivitaloissa sijaitseva El Fant on sisältä täysin moderni.
El Fant on erityisen kuuluisa viikonlopun brunsseista. Buffetin sijaan, voit viikonloppuna nauttia brunssilla huolella itsetehdyistä tuoreista annoksista, jotka tarjoillaan pöytiin. Vegaaneille ja gluteiinittomillekin sopiva brunssi on täynnä tuoreita kasviksia ja kauden herkkuja. Annoskateutta ei tule, sillä annokset on tarkoitettu jaettaviksi. Useissa blogeissa kehuttu brunssi on yleensä kiireinen, joten muista tehdä varauksesi ajoissa! Lounaan ja brunssin lisäksi, voit nauttia illalla viinin seuraksi pientä syötävää tai useamman lajin maistelumenun. El Fant järjestää myös yksityistilaisuuksia ja kahvitastingeja. Löydät Senaatintorin kulman takana olevan El Fantin helposti, se sijaitsee aivan Helsingin kaupunginmuseon vieressä.

54 El Fant arvostelua

Loistava
4.8/6
54 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Sort by:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Jenna H.kuukausi sitten · 6 arvostelua

Mielettömän ihana ja ystävällinen palvelu, siistit ja tunnelmalliset tilat, hyvä ruoka, erinomainen kahvi ja kaikin puolin viihtyisä miljöö. Ruokien raaka-aineet olivat laadukkaita ja menu huolella koottu.

"Erinomainen"6/6
Mari A.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Upea kokemus, lähiruokaa parhaalla mahdollisella tavalla toteutettuna. Kiireetön tunnelma ja herkulliset ruokalajit tekivät pääsiäisen erikoiskattauksesta erinomaisen. Erityisesti mieleen jäi täydellisen murea ja hyvin kypsytetty lammas.

"Erinomainen"6/6
Kaisa L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssi todella hyvä ja pöytiintarjoilu lautasannoksina mukavaa vaihtelua nykyään yleisiin buffeteihin. Ystävällinen henkilökunta! Annokset olisivat voineet tulla hieman nopeampaa tahtia, mutta meitä se ei sinänsä kiireettömän aikataulun vuoksi haitannut. Ruoka erinomaista!

"Erinomainen"6/6
Tuire R.viisi kuukautta sitten · 21 arvostelua

Söimme brunssia ystäväni kanssa. Ruoka oli aivan mahtavaa alusta loppuun asti. Kaikki maut olivat hyviä ja esillepano oli todella kaunista. Ruokaa oli ainakin kahdelle naiselle aivan riittävä määrä. Ehdottomasti uudestaan!!

"Upea"5/6
Katri P.yhdeksän kuukautta sitten · 4 arvostelua

Pidin El Fantin brunssista, koska ruoka tarjoiltiin pöytiin. Tarjolla oli suolaista ja makeaa, kahvi kuului hintaan. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Hinta 28 ok ottaen huomioon, että brunssi sisälsi monta ruokalajia.

"Upea"5/6
Rosa H.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä brunssi hyvistä raaka-aineista. El Fantin brunssi oli myös kivaa vaihtelua tutulle buffet brunssille! Pöytään tuotiin ruokaa sen mukaan, kun lautaset tyhjenivät. Suosittelen lämpimästi!

"Upea"5/6
Päivi K.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Loistava ruoka! Hitaahko palvelu ja syöttötuolin puute hieman haittasivat kokemusta 2-vuotiaan kanssa (varaukseen kirjattua syöttötuolivaatimusta ei noteerattu, syöttötuoleja oli ravintolassa vain yksi, joka oli jo varattu. Tämä tieto olisi ollut hyvä kuulla ennen ravintolaan tuloa). Palvelu oli muutoin ystävällistä ja aikuisporukassa tulisin ilman muuta uudelleen.

"Upea"5/6
Sonja H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Miljööstä, palvelusta ja lähes kaikista brunssin annoksista täydet pisteet! Ihana kahvila, maukkaita ja mietittyjä annoksia. Ainoa aidosti pettymystä tuottanut seikka oli brunssiin lukeutunut jälkiruoka, joka osoittautui sekä ajatukseltaan että maultaan huonoksi ja tylsäksi. Kokonaisuus oli kuitenkin huippu, jota edes jälkiruoka ei kuitenkaan pilannut.

"Upea"5/6
Marianne V.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Hyva palvelu, todella mukava henkilokunta, ruoka oli herkullista ja sita oli tarpeeksi. Jalkiruoka olisi voinut olla ehka vahan monipuolisempi ja alkuruoka kenties pienempi, koska sen jalkeen oltiin kaikki jo aivan taynna. Ihanat tilat, hyvaa musiikkia, siistit vessat, ei melua vaan rauhallinen keskusteluymparisto.

"Upea"5/6
Pirita T.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssi oli monipuolinen, yllättävä ja runsas. Siihen ei jäänyt mitään toivomisen varaa ja olimme oikein tyytyväisiä. Palvelu oli miellyttävää. Miljöö on viihtyisä, mutta pöydät vähän turhan lähellä toisiaan. Ehkä vähän kiusallisen paljon kuului viereisen pöydän keskusteluista ja kulkeminen pöytien välissä oli ahdasta.