El Fant Helsinki image 1
El Fant Helsinki image 2
El Fant Helsinki image 3
El Fant Helsinki image 4
El Fant Helsinki image 5
El Fant Helsinki image 6
El Fant Helsinki image 7
El Fant Helsinki image 8
El Fant Helsinki image 9

El Fant

Keskusta · Kansainvälinen · 
Loistava
4.8/6
46 Reviews

El Fant – Tietoja

Ravintola El Fant Coffee and Wine Bar on tyylikäs ravintola, kun etsit laadukasta aamiaista, lounasta tai herkullista brunssia viikonloppuna. El Fant sijaitsee kätevästi torikorttelissa Katariinankadulla. El Fantin panostus laadukkaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin, näkyy esimerkiksi siinä, että ravintolan kahvit on paahdettu Helsingissä Good Life Coffeen paahtimolla ja suolaiset ja makeat leivotaan paikan päällä. Päivisin kahvila-ravintola tarjoaa huolettoman tauon kiireen keskellä ja iltaisin El Fant muuntautuu tunnelmalliseksi viinibaariksi.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 19:00
keskiviikko
08:30 - 19:00
torstai
08:30 - 19:00
perjantai
08:30 - 22:00
lauantai
10:00 - 22:00
sunnuntai
12:00 - 16:00
maanantai
08:30 - 19:00
tiistai
08:30 - 19:00

Osoite

El Fant
Katariinakatu 3
00170 Helsinki

Keittiömestarin valinta

D9AC78AC-4D40-42BB-80ED-9DEC59F8B6F6

Snacks

Spanish Olives

€ 3.00

Roasted Almonds

€ 3.00

Bread & Olive oil

€ 3.00

Jamon Iberico

€ 9.00

Two Cheeses

€ 9.00
31CA78D5-C09A-4F44-A73F-187385966112

Kokin suositukset

Wasabi potato croquettes & aioli

€ 6.00

Jerusalem Artichokes puffed buckwheat & yeast crust

€ 8.00

Fried Mozzilla on malt bread & apple chutney

€ 8.00

Risotto of the day

€ 14.00

Roasted Chicken, caramelized carrot puree, cabbage salad & chilimayonnaise

€ 15.00

Fried fish of the day, crushed potato & wood sorrel mayonnaise

€ 16.00
6FB34C96-2DFE-47FC-B0A5-7B0B1B2581A4

Jaettavat

Charcuterie

Jamon iberico, lomo iberico, crorizo, house brwad, spanish olives & roasted almonds
€ 16.00

Cheese

Murcia al vino (goat), bufon (cow), rosemary manchego (lamb), membrillo marmelade, house bread, spanish olives & roasted almonds
€ 16.00

Mixed

Selection of charcuteries & cheeses, membrillo, house bread, spanish olives & roasted almonds.
€ 16.00
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää ravintolasta El Fant, Helsinki

Kruunuhaassa, Elefantti korttelissa sijaitseva El Fant luottaa huippulaatuisiin kahveihin ja viineihin. El Fantin vuonna 2016 avanneet Aleksi Kuusijärvi, Sanni Sointula ja Angel Layos suhtautuvat kaikki intohimoisesti makuelämysten luontiin. Ennen kahvila Sävyssä toimineet, Suomen parhaimpiin baristoihin lukeutuvat Sointula ja Kuusijärvi ovat tarkkoja laadusta ja innokkaita kokeilemaan uusia kahvitrendejä. Ravintola Askissa sommelierina toimiva Layos vastaa El Fantin viineistä. Keittiöstä vastaa niin ikään ravintola Askissa työskennellyt Konsta Karvonen, jonka ansiosta kahvila-viinibaari lisäsi ruokatarjoilua ja ryhtyi tarjoamaan myös herkullista lounasta. Kokemuksen viimeistelee El Fantin kaunis sisustus. Yhdessä Helsingin vanhimmissa kivitaloissa sijaitseva El Fant on sisältä täysin moderni.
El Fant on erityisen kuuluisa viikonlopun brunsseista. Buffetin sijaan, voit viikonloppuna nauttia brunssilla huolella itsetehdyistä tuoreista annoksista, jotka tarjoillaan pöytiin. Vegaaneille ja gluteiinittomillekin sopiva brunssi on täynnä tuoreita kasviksia ja kauden herkkuja. Annoskateutta ei tule, sillä annokset on tarkoitettu jaettaviksi. Useissa blogeissa kehuttu brunssi on yleensä kiireinen, joten muista tehdä varauksesi ajoissa! Lounaan ja brunssin lisäksi, voit nauttia illalla viinin seuraksi pientä syötävää tai useamman lajin maistelumenun. El Fant järjestää myös yksityistilaisuuksia ja kahvitastingeja. Löydät Senaatintorin kulman takana olevan El Fantin helposti, se sijaitsee aivan Helsingin kaupunginmuseon vieressä.

46 El Fant Arvostelua

"Erinomainen"6/6
imgTuire R.23 päivää sitten · 20 arvostelua

Söimme brunssia ystäväni kanssa. Ruoka oli aivan mahtavaa alusta loppuun asti. Kaikki maut olivat hyviä ja esillepano oli todella kaunista. Ruokaa oli ainakin kahdelle naiselle aivan riittävä määrä. Ehdottomasti uudestaan!!

"Erinomainen"6/6
Eero Ä.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Kiistatta paras brunssi missä olen ikinä käynyt! Maut olivat erinomaisia ja raikkaita, miljöönä paikka on aivan mahtava ja palvelu oli erittäin ystävällistä. Suosittelen lämpimästi. Pöytävaraus toki kannattaa tehdä hyvissä ajoin, koska paikka on suosittu.

"Erinomainen"6/6
Tytti R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Uudenvuodenaattona brunssilla, ihana ruoka, hyvä palvelu ja rento tunnelma. Ainoa pieni miinus pavuista, jotka olivat turhankin rouskuvia - mutta maa-artisokat koukuttivat senkin edestä. Myös tuorepuuro oli erityishyvää!

"Erinomainen"6/6
Katri K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kävimme uudenvuodenaaton sunnuntaibrunssilla. Hyvä konsepti ja hinta-laatusuhde. Hyvä palvelu myös. Pidin erityisesti omenamehusta, artisokista, perunasalaatista ja munakokkelista. Kulhoja tuli pöytään niin monta että pöytä tuli vähän ahtaaksi, mutta se ei haitannut.

"Upea"5/6
imgKatri P.viisi kuukautta sitten · 4 arvostelua

Pidin El Fantin brunssista, koska ruoka tarjoiltiin pöytiin. Tarjolla oli suolaista ja makeaa, kahvi kuului hintaan. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Hinta 28 ok ottaen huomioon, että brunssi sisälsi monta ruokalajia.

"Upea"5/6
Rosa H.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä brunssi hyvistä raaka-aineista. El Fantin brunssi oli myös kivaa vaihtelua tutulle buffet brunssille! Pöytään tuotiin ruokaa sen mukaan, kun lautaset tyhjenivät. Suosittelen lämpimästi!

"Upea"5/6
Päivi K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Loistava ruoka! Hitaahko palvelu ja syöttötuolin puute hieman haittasivat kokemusta 2-vuotiaan kanssa (varaukseen kirjattua syöttötuolivaatimusta ei noteerattu, syöttötuoleja oli ravintolassa vain yksi, joka oli jo varattu. Tämä tieto olisi ollut hyvä kuulla ennen ravintolaan tuloa). Palvelu oli muutoin ystävällistä ja aikuisporukassa tulisin ilman muuta uudelleen.

"Upea"5/6
Marianne V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyva palvelu, todella mukava henkilokunta, ruoka oli herkullista ja sita oli tarpeeksi. Jalkiruoka olisi voinut olla ehka vahan monipuolisempi ja alkuruoka kenties pienempi, koska sen jalkeen oltiin kaikki jo aivan taynna. Ihanat tilat, hyvaa musiikkia, siistit vessat, ei melua vaan rauhallinen keskusteluymparisto.

"Upea"5/6
Pirita T.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssi oli monipuolinen, yllättävä ja runsas. Siihen ei jäänyt mitään toivomisen varaa ja olimme oikein tyytyväisiä. Palvelu oli miellyttävää. Miljöö on viihtyisä, mutta pöydät vähän turhan lähellä toisiaan. Ehkä vähän kiusallisen paljon kuului viereisen pöydän keskusteluista ja kulkeminen pöytien välissä oli ahdasta.

"Erinomainen"6/6
Tuija L.vuosi sitten · 3 arvostelua

Loistava pöytiin tarjoiltu brunssi viime sunnuntaina! Ihanat maut ja huippupalvelu. Miten voi artisokka olla noin hyvää, karamellisoitu possu suli suuhun ja jälkkärin suklaa hurmasi myös makeaa normisti katsastavan pojan. Kiitos!

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (keskiviikko)
helmikuu 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Valitse aika: