Loistava
4.8/6
64 arvostelua
El Fant Helsinki image 1
El Fant Helsinki image 2
El Fant Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

El Fant – Tietoja

Ravintola El Fant Coffee and Wine Bar on tyylikäs ravintola, kun etsit laadukasta aamiaista, lounasta tai herkullista brunssia viikonloppuna. El Fant sijaitsee kätevästi torikorttelissa Katariinankadulla. El Fantin panostus laadukkaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin, näkyy esimerkiksi siinä, että ravintolan kahvit on paahdettu Helsingissä Good Life Coffeen paahtimolla ja suolaiset ja makeat leivotaan paikan päällä. Päivisin kahvila-ravintola tarjoaa huolettoman tauon kiireen keskellä ja iltaisin El Fant muuntautuu tunnelmalliseksi viinibaariksi.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Monday
08:30 - 18:00
Tuesday
08:30 - 19:00
Wednesday
08:30 - 19:00
Thursday
08:30 - 19:00
Friday
08:30 - 22:00
Saturday
10:00 - 19:00
Sunday
10:00 - 15:00

Osoite

El Fant
Katariinakatu 3
00170 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

537C3FF2-68F9-4799-8831-F2987736E0CC

Aamiainen

MINI

Overnight Oats / Chia Pudding, Fresh Seasonal Fruits, Coffee/Tea
9,90 €

MEDIUM

Yoghurt with Fruits & Granola, Smörrebröd Selection, Fresh Pressed Apple Juice, Coffee/Tea
12,90 €

FULL

Overnight Oats / Chia Pudding, Poached Egg & Greens, Smörrebröd Selection, Fresh Pressed Apple Juice from Åland, Coffee/Tea
15,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta El Fant, Helsinki

Kruunuhaassa, Elefantti korttelissa sijaitseva El Fant luottaa huippulaatuisiin kahveihin ja viineihin. El Fantin vuonna 2016 avanneet Aleksi Kuusijärvi, Sanni Sointula ja Angel Layos suhtautuvat kaikki intohimoisesti makuelämysten luontiin. Ennen kahvila Sävyssä toimineet, Suomen parhaimpiin baristoihin lukeutuvat Sointula ja Kuusijärvi ovat tarkkoja laadusta ja innokkaita kokeilemaan uusia kahvitrendejä. Ravintola Askissa sommelierina toimiva Layos vastaa El Fantin viineistä. Keittiöstä vastaa niin ikään ravintola Askissa työskennellyt Konsta Karvonen, jonka ansiosta kahvila-viinibaari lisäsi ruokatarjoilua ja ryhtyi tarjoamaan myös herkullista lounasta. Kokemuksen viimeistelee El Fantin kaunis sisustus. Yhdessä Helsingin vanhimmissa kivitaloissa sijaitseva El Fant on sisältä täysin moderni.
El Fant on erityisen kuuluisa viikonlopun brunsseista. Buffetin sijaan, voit viikonloppuna nauttia brunssilla huolella itsetehdyistä tuoreista annoksista, jotka tarjoillaan pöytiin. Vegaaneille ja gluteiinittomillekin sopiva brunssi on täynnä tuoreita kasviksia ja kauden herkkuja. Annoskateutta ei tule, sillä annokset on tarkoitettu jaettaviksi. Useissa blogeissa kehuttu brunssi on yleensä kiireinen, joten muista tehdä varauksesi ajoissa! Lounaan ja brunssin lisäksi, voit nauttia illalla viinin seuraksi pientä syötävää tai useamman lajin maistelumenun. El Fant järjestää myös yksityistilaisuuksia ja kahvitastingeja. Löydät Senaatintorin kulman takana olevan El Fantin helposti, se sijaitsee aivan Helsingin kaupunginmuseon vieressä.

64 El Fant arvostelua

Loistava
4.8/6
64 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Anu T.seitsemän päivää sitten · 2 arvostelua

Helsingin paras brunssi. Ruuat super herkullisia ja kauniisti katettuja. Ihana tunnelma. Tänne uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Satu H.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Beautiful sunday brunch. There is table service, so there is no need to queue to the buffet. Very smooth and rich matcha latte. Quite small place

"Erinomainen"
6/6
Lisa F.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ihana runsas sunnuntain brunssi, jossa oli monipuolisesti ja sopivasti kaikkea kahdelle henkilölle. Herkullisia ja huolellisesti valmistettuja annoksia. El Fant oli paikkana pieni ja viihtyisä kahvila, henkilökunta oli mukavaa ja iloista.