Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Ravintola Sunn

Ravintola Sunn

Kuva kohteesta Ravintola Sunn, Keskusta, Helsinki

Tee pöytävaraus nopeasti ja ilmaiseksi:

Ravintola Sunn – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Ilmastointi
Suljettu tänään
Friday
11:00 - 15:00
Saturday
10:00 - 16:00
Sunday
10:00 - 16:00
Monday
11:00 - 15:00
Tuesday
11:00 - 15:00
Wednesday
11:00 - 15:00
Thursday
11:00 - 15:00

Syö ulkona. Kerää pisteet.

Varaa pöytä netissä ja ansaitse rahaa Quandoo Kanta-asiakaspisteillä! Jokainen 1 000 pisteen potti on 10€ arvoinen.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Sunn

Ravintola Sunn edustaa pohjoismaista ruokakulttuuria Helsingissä, Aleksanterinkadulla. Arkisin tarjolla on viikoittain vaihtuvaa lounasta ja viikonloppuisin brunssi. Iltaisin, keskiviikosta sunnuntaisin ruoka-annokset valitaan à la carte -listalta. Listalta löytyy paljon annoksia, joita pohjoismaisen keittiön ystävien on pakko vähintään silloin tällöin saada. Esimerkiksi katkarapu-skagen, paistetut silakat ja paistettu maksa ovat sellaisia. Saatavuus ja valikoima vaihtelevat tietenkin sesongin mukaan, mutta lupaamme, että veden kielelle herauttavia annoksia on aina listalla – mikä kutakin makuun ja tilanteeseen liittyen milloinkin miellyttää. Sunn sijaitsee Senaatintorin kulmalla, viistosti Tuomiokirkkoa vastapäätä, historiallisen Sunnin talon toisessa kerroksessa. Valoisista saleista tarjoutuu näkymiä Senaatintorille. Ravintolan kahta kabinettia ja ravintolasaleja voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Sunn pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Ravintola Sunn ei ole pöytiä ulkona.

Tarjoileeko ravintola Ravintola Sunn skandinaavinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Ravintola Sunn tarjoilee skandinaavinen ruokaa ja myös eurooppalainen ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Sunn?

Helsingin keskustassa, Aleksanterinkadulla sijaitsevan Ravintola Sunnin erikoisalaa ovat pohjoismaiset maut. Ote annoksissa on selkeä ja raaka-aineita korostava. Mikäli kuuluu niihin, joille valintojen tekeminen on joskus vaikeaa, tutustuminen Sunnin lauantaisin ja sunnuntaisin katettavaan noutopöytäbrunssiin ratkaisee ongelman. Valikoima vaikuttaa on pohjoismaisessa mielessä ihanan perinteinen. Tarjolla on myös päivän à la carte -annos, pientä makeaa sekä juomia. Arkisin Sunnin valoisat salit tarjoavat virkistävän paussin muun muassa keskustan toimistotyöläisille sekä kaikille, jota odottavat lounaalta selkeyttä ja makua. Viikoittain vaihtuvalla lounaslistalla on päivittäin muutama pöytiin tarjoiltava annos, ja hintaan sisältyy salaatti sekä tuoretta leipää.

Sijainti Sunnin talon kulmassa, Senaatintorin laidalla tuo ravintolasaleihin paljon valoa. Sisustus on hienostuneen kotoisa vaaleine seinä- ja kattopintoineen, itämaisine mattoineen, kristallikruunuineen, vanhoine puuovineen sekä harkiten seinälle sijoitettuine taideteoksineen.

Ravintolan käytössä olevat kolme salia ovat mitä parhain paikka myös yksityistilaisuuksille. Erikseen tai yhdistelminä juhlat voidaan järjestää 30–150 hengelle. Tunnelman kruunaa näkymät upealle Tuomiokirkolle. Kaksi pienempää kabinettia sopivat vaikkapa kokouksille. Tilat ja ajankohdat yksityis- ja kokouskäyttöön ovat suunniteltavissa ja sovittavissa joustavasti. Ravintolasta voi tiedustella lisää.

Sijainti ei voisi olla parempi, kysyypä asiaa sitten Helsingin keskustan lounaspaikkaa etsiviltä työntekijöiltä, tunnelmallista illallispaikkaa hakevalta, syntymäpäiväjuhlien järjestäjältä tai vaikka kansainvälisiä vieraita kokouksen yhteydessä kestitsevältä bisneshenkilöltä. Eikä nyt puhuta pelkästään näkymistä, vaan siitä että Aleksanterinkatu on helppo saavuttaa keskustassa kävellen, autolla sekä julkisilla – puhuttiinpa junasta, bussista tai raitiovaunusta.