Ravintola Sunn

Keskustaskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
4.7/6
106 arvostelua
Ravintola Sunn Helsinki image 1
Ravintola Sunn Helsinki image 2
Ravintola Sunn Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Sunn – Tietoja

Ravintola Sunn edustaa pohjoismaista ruokakulttuuria Helsingissä, Aleksanterinkadulla. Arkisin tarjolla on viikoittain vaihtuvaa lounasta ja viikonloppuisin brunssi. Iltaisin, keskiviikosta sunnuntaisin ruoka-annokset valitaan à la carte -listalta. Listalta löytyy paljon annoksia, joita pohjoismaisen keittiön ystävien on pakko vähintään silloin tällöin saada. Esimerkiksi katkarapu-skagen, paistetut silakat ja paistettu maksa ovat sellaisia. Saatavuus ja valikoima vaihtelevat tietenkin sesongin mukaan, mutta lupaamme, että veden kielelle herauttavia annoksia on aina listalla – mikä kutakin makuun ja tilanteeseen liittyen milloinkin miellyttää. Sunn sijaitsee Senaatintorin kulmalla, viistosti Tuomiokirkkoa vastapäätä, historiallisen Sunnin talon toisessa kerroksessa. Valoisista saleista tarjoutuu näkymiä Senaatintorille. Ravintolan kahta kabinettia ja ravintolasaleja voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 16:00
Thursday
11:00 - 16:00
17:00 - 22:00
Friday
11:00 - 16:00
17:00 - 22:00
Saturday
10:00 - 16:00
17:00 - 22:00
Sunday
10:00 - 16:00
17:00 - 22:00
Monday
11:00 - 16:00
Tuesday
11:00 - 16:00
Wednesday
11:00 - 16:00
17:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Sunn
Aleksanterinkatu 26
00170 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Naudan kieltä, metsäsienisalaattia ja kukkakaali-koskenlaskijapyreetä

Beef tongue with forest mushroom salad and cauliflower-koskenlaskija pureé
13,00 €

Hiillostettua lohta hernepyreellä sekä lohiceviche savustetulla kurkulla

Charred salmon with pea pureé and salmon ceviche with smoked cucumber
14,00 €

Lämmintä juuressalaattia, paahdettuja kikherneitä ja rakuunaa

Warm salad of root vegetables, roasted chickpeas and tarragon
13,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Sunn, Helsinki

Helsingin keskustassa, Aleksanterinkadulla sijaitsevan Ravintola Sunnin erikoisalaa ovat pohjoismaiset maut. Ote annoksissa on selkeä ja raaka-aineita korostava. Mikäli kuuluu niihin, joille valintojen tekeminen on joskus vaikeaa, tutustuminen Sunnin lauantaisin ja sunnuntaisin katettavaan noutopöytäbrunssiin ratkaisee ongelman. Valikoima vaikuttaa ihanan perinteiseltä pohjoismaisessa mielessä. Tarjolla on myös päivän à la carte -annos, pientä makeaa sekä juomia. Arkisin Sunnin valoisat salit tarjoavat virkistävän paussin muun muassa keskustan toimistotyöläisille sekä kaikille, jota odottavat lounaalta selkeyttä ja makua. Viikoittain vaihtuvalla lounaslistalla on päivittäin muutama pöytiin tarjoiltava annos, ja hintaan sisältyy salaatti sekä tuoretta leipää.

Sijainti Sunnin talon kulmassa, Senaatintorin laidalla tuo ravintolasaleihin paljon valoa. Sisustus on hienostuneen kotoisa vaaleine seinä- ja kattopintoineen, itämaisine mattoineen, kristallikruunuineen, vanhoine puuovineen sekä harkiten seinälle sijoitettuine taideteoksineen.

Ravintolan käytössä olevat kolme salia ovat mitä parhain paikka myös yksityistilaisuuksille. Erikseen tai yhdistelminä juhlat voidaan järjestää 30–150 hengelle. Tunnelman kruunaa näkymät upealle Tuomiokirkolle. Kaksi pienempää kabinettia sopivat vaikkapa kokouksille. Tilat ja ajankohdat yksityis- ja kokouskäyttöön ovat suunniteltavissa ja sovittavissa joustavasti. Ravintolasta voi tiedustella lisää.

Sijainti ei voisi olla parempi, kysyypä asiaa sitten Helsingin keskustan lounaspaikkaa etsiviltä työntekijöiltä, tunnelmallista illallispaikkaa hakevalta, syntymäpäiväjuhlien järjestäjältä tai vaikka kansainvälisiä vieraita kokouksen yhteydessä kestitsevältä bisneshenkilöltä. Eikä nyt puhuta pelkästään näkymistä, vaan siitä että Aleksanterinkatu on helppo saavuttaa keskustassa kävellen, autolla sekä julkisilla – puhuttiinpa junasta, bussista tai raitiovaunusta.

106 Ravintola Sunn arvostelua

Loistava
4.7/6
106 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Cara H.kolme päivää sitten · 5 arvostelua

Taso yhtä hyvä kuin ennenkin. Hyvää vatsan täydeltä. Paljon vaihtoehtoja josta valita. Hienot näkymät. Sopii myös kasvisdyäjille ja keliaakikoille. Juustot erityisen hyviä. Tuoreita hedelmiä jälkiruuaksi.

"Erinomainen"
6/6
Jukka H.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Maukas ja monipuolinen brunssi, jokaiselle oli jotakin hyvää tarjolla. Jälkiruokapöytä oli runsas. Palvelu oli ystävällistä. Kaiken kaikkiaan kiva kokemus, istuimme kaverien kanssa kaksi ja puoli tuntia rauhassa juttelemassa ja nautimme tunnelmasta.

"Erinomainen"
6/6
Rolf E.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Brunssi oli eirttäin hyvä. Tarjolla oli laaja valikoima leikkeleitä, salatteja, juustoja ja leipää. Esillelaitto oli kaunista. Jälkiruokapytä kruunasi brunssin. Vastapuristettu tuoremehu oli hyvää. Palvelu oli ystävällistä, tehokasta, ja huomaamatonta. Mielltytävä ja rauhallinen ympäristö