Ravintola Sunn

Keskustaskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
4.7/6
151 arvostelua
Ravintola Sunn Helsinki image 1
Ravintola Sunn Helsinki image 2
Ravintola Sunn Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Sunn – Tietoja

Ravintola Sunn edustaa pohjoismaista ruokakulttuuria Helsingissä, Aleksanterinkadulla. Arkisin tarjolla on viikoittain vaihtuvaa lounasta ja viikonloppuisin brunssi. Iltaisin, keskiviikosta sunnuntaisin ruoka-annokset valitaan à la carte -listalta. Listalta löytyy paljon annoksia, joita pohjoismaisen keittiön ystävien on pakko vähintään silloin tällöin saada. Esimerkiksi katkarapu-skagen, paistetut silakat ja paistettu maksa ovat sellaisia. Saatavuus ja valikoima vaihtelevat tietenkin sesongin mukaan, mutta lupaamme, että veden kielelle herauttavia annoksia on aina listalla – mikä kutakin makuun ja tilanteeseen liittyen milloinkin miellyttää. Sunn sijaitsee Senaatintorin kulmalla, viistosti Tuomiokirkkoa vastapäätä, historiallisen Sunnin talon toisessa kerroksessa. Valoisista saleista tarjoutuu näkymiä Senaatintorille. Ravintolan kahta kabinettia ja ravintolasaleja voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 10:00
Sunday
10:00 - 16:00
17:00 - 22:00
Monday
11:00 - 16:00
Tuesday
11:00 - 16:00
Wednesday
11:00 - 16:00
17:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 16:00
17:00 - 22:00
Friday
11:00 - 16:00
17:00 - 22:00
Saturday
10:00 - 16:00
17:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Sunn
Aleksanterinkatu 26
00170 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Savusiikaterriiniä ja punajuuripyrettä

Smoked white fish terrine with beetroot puree
14,00 €

Paistettua ahventa, fenkolia ja tillihapankermaa

Pan fried perch, fennel and dill sour cream
14,00 €

Lammas rillette, aprikoosihilloketta ja kukkakaalipyrettä

Lamb rillet, apricot chutney and cauliflower puree
13,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Sunn, Helsinki

Helsingin keskustassa, Aleksanterinkadulla sijaitsevan Ravintola Sunnin erikoisalaa ovat pohjoismaiset maut. Ote annoksissa on selkeä ja raaka-aineita korostava. Mikäli kuuluu niihin, joille valintojen tekeminen on joskus vaikeaa, tutustuminen Sunnin lauantaisin ja sunnuntaisin katettavaan noutopöytäbrunssiin ratkaisee ongelman. Valikoima vaikuttaa on pohjoismaisessa mielessä ihanan perinteinen. Tarjolla on myös päivän à la carte -annos, pientä makeaa sekä juomia. Arkisin Sunnin valoisat salit tarjoavat virkistävän paussin muun muassa keskustan toimistotyöläisille sekä kaikille, jota odottavat lounaalta selkeyttä ja makua. Viikoittain vaihtuvalla lounaslistalla on päivittäin muutama pöytiin tarjoiltava annos, ja hintaan sisältyy salaatti sekä tuoretta leipää.

Sijainti Sunnin talon kulmassa, Senaatintorin laidalla tuo ravintolasaleihin paljon valoa. Sisustus on hienostuneen kotoisa vaaleine seinä- ja kattopintoineen, itämaisine mattoineen, kristallikruunuineen, vanhoine puuovineen sekä harkiten seinälle sijoitettuine taideteoksineen.

Ravintolan käytössä olevat kolme salia ovat mitä parhain paikka myös yksityistilaisuuksille. Erikseen tai yhdistelminä juhlat voidaan järjestää 30–150 hengelle. Tunnelman kruunaa näkymät upealle Tuomiokirkolle. Kaksi pienempää kabinettia sopivat vaikkapa kokouksille. Tilat ja ajankohdat yksityis- ja kokouskäyttöön ovat suunniteltavissa ja sovittavissa joustavasti. Ravintolasta voi tiedustella lisää.

Sijainti ei voisi olla parempi, kysyypä asiaa sitten Helsingin keskustan lounaspaikkaa etsiviltä työntekijöiltä, tunnelmallista illallispaikkaa hakevalta, syntymäpäiväjuhlien järjestäjältä tai vaikka kansainvälisiä vieraita kokouksen yhteydessä kestitsevältä bisneshenkilöltä. Eikä nyt puhuta pelkästään näkymistä, vaan siitä että Aleksanterinkatu on helppo saavuttaa keskustassa kävellen, autolla sekä julkisilla – puhuttiinpa junasta, bussista tai raitiovaunusta.

151 Ravintola Sunn arvostelua

Loistava
4.7/6
151 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Antti H.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa ja juomaa rauhallisessa ja viihtyisässä miljöössä. Vahvat suosittelut bisneslounaalle.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Pirita P.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja tunnelma erinomainen. Oikein miellyttävä käynti. Ainoa pieni parannuskohde lounasaikaan voisi olla aktiivisempi palvelu sen suhteen, haluaako vielä tilata kahvit tai jälkiruuan, koska aikataulu lounaalla saattaa olla monesti aika tiukka.

"Erinomainen"
6/6
Marjo N.20 päivää sitten · 1 arvostelu

Olimme 3 hengen seurueella ja pidimme kaikki ruoan tasosta ja monipuolisuudesta