Ravintola Sunn – Tietoja

Ravintola Sunn edustaa pohjoismaista ruokakulttuuria Helsingissä, Aleksanterinkadulla. Arkisin tarjolla on viikoittain vaihtuvaa lounasta ja viikonloppuisin brunssi. Iltaisin, keskiviikosta sunnuntaisin ruoka-annokset valitaan à la carte -listalta. Listalta löytyy paljon annoksia, joita pohjoismaisen keittiön ystävien on pakko vähintään silloin tällöin saada. Esimerkiksi katkarapu-skagen, paistetut silakat ja paistettu maksa ovat sellaisia. Saatavuus ja valikoima vaihtelevat tietenkin sesongin mukaan, mutta lupaamme, että veden kielelle herauttavia annoksia on aina listalla – mikä kutakin makuun ja tilanteeseen liittyen milloinkin miellyttää. Sunn sijaitsee Senaatintorin kulmalla, viistosti Tuomiokirkkoa vastapäätä, historiallisen Sunnin talon toisessa kerroksessa. Valoisista saleista tarjoutuu näkymiä Senaatintorille. Ravintolan kahta kabinettia ja ravintolasaleja voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 22:00
perjantai
12:00 - 16:00
17:00 - 22:00
lauantai
11:00 - 16:00
17:00 - 22:00
sunnuntai
11:00 - 16:00
17:00 - 22:00
maanantai
12:00 - 16:00
tiistai
12:00 - 16:00
keskiviikko
12:00 - 16:00
17:00 - 22:00
torstai
12:00 - 16:00
17:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Sunn
Aleksanterinkatu 26
00170 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Kalalautanen-savusärkeä mallasleivällä, lohitartar, siikapateeta ja porkkanapyrettä

12,00 €

Maa-artisokkakeittoa ja minttuisia herneitä

11,00 €

Lämmintä Ruska-juustosalaattia, granaattiomenaa, paahdettuja pinjansiemeniä ja sydänsalaattia

10,00 €

Lisää kohteesta Ravintola Sunn, Helsinki

Helsingin keskustassa, Aleksanterinkadulla sijaitsevan Ravintola Sunnin erikoisalaa ovat pohjoismaiset maut. Ote annoksissa on selkeä ja raaka-aineita korostava. Mikäli kuuluu niihin, joille valintojen tekeminen on joskus vaikeaa, tutustuminen Sunnin lauantaisin ja sunnuntaisin katettavaan noutopöytäbrunssiin ratkaisee ongelman. Valikoima vaikuttaa ihanan perinteiseltä pohjoismaisessa mielessä. Tarjolla on myös päivän à la carte -annos, pientä makeaa sekä juomia. Arkisin Sunnin valoisat salit tarjoavat virkistävän paussin muun muassa keskustan toimistotyöläisille sekä kaikille, jota odottavat lounaalta selkeyttä ja makua. Viikoittain vaihtuvalla lounaslistalla on päivittäin muutama pöytiin tarjoiltava annos, ja hintaan sisältyy salaatti sekä tuoretta leipää.

Sijainti Sunnin talon kulmassa, Senaatintorin laidalla tuo ravintolasaleihin paljon valoa. Sisustus on hienostuneen kotoisa vaaleine seinä- ja kattopintoineen, itämaisine mattoineen, kristallikruunuineen, vanhoine puuovineen sekä harkiten seinälle sijoitettuine taideteoksineen.

Ravintolan käytössä olevat kolme salia ovat mitä parhain paikka myös yksityistilaisuuksille. Erikseen tai yhdistelminä juhlat voidaan järjestää 30–150 hengelle. Tunnelman kruunaa näkymät upealle Tuomiokirkolle. Kaksi pienempää kabinettia sopivat vaikkapa kokouksille. Tilat ja ajankohdat yksityis- ja kokouskäyttöön ovat suunniteltavissa ja sovittavissa joustavasti. Ravintolasta voi tiedustella lisää.

Sijainti ei voisi olla parempi, kysyypä asiaa sitten Helsingin keskustan lounaspaikkaa etsiviltä työntekijöiltä, tunnelmallista illallispaikkaa hakevalta, syntymäpäiväjuhlien järjestäjältä tai vaikka kansainvälisiä vieraita kokouksen yhteydessä kestitsevältä bisneshenkilöltä. Eikä nyt puhuta pelkästään näkymistä, vaan siitä että Aleksanterinkatu on helppo saavuttaa keskustassa kävellen, autolla sekä julkisilla – puhuttiinpa junasta, bussista tai raitiovaunusta.

13 Ravintola Sunn arvostelua

Loistava
5.3/6
13 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
New"Erinomainen"
6/6
Heikki K.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä valikoima, maukasta ruokaa. Jälkiruokavalikoima riittävä ja hyvä sekin. Hinta & laatusuhde kohdallaan. Paikka on viihtyisä. Ikkunapöydistä hienot näkymät Senaatintorille.Palvelu nopeaa ja huomaavaista. Ruoka oli myös värikästä.

"Erinomainen"
6/6
Sami S.17 päivää sitten · 2 arvostelua

Käytiin tyttöystävän kanssa synttäri-brunssilla sunnuntaina. Ensimmäinen kerta Sunnin brunssilla ja olimme kummatkin todella tyytyväisiä. Brunssi on aamupala-henkinen, mutta myös salaatteja, lohta ja erilaisia suolaisia on mukava määrä. Esteettisyyteen ja viihtyvyyteen on kiinnitetty erikoista huomiota, joka on aina asiakkaan näkökulmasta mukavaa. Jälkkäripöytä, sekä juustot olivat myös todella maukkauta. Erityisesti porkkanakakku oli mahtavaa.

"Erinomainen"
6/6
marianne a.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava tunnelma ja hyvä perusruoka. Erinomianen näkymä ulos! Palvelu oli nopeaa ja asiallista. Hinta-laatu -suhde mielstäni ok!. Suosittelen ravintolaa myös mielelläni muille lounasta haluaville asiakkaille.