Arvostelut: Ravintola Sunn

Keskustaskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
4.7/6
64 arvostelua
Ravintola Sunn Helsinki image 1
Ravintola Sunn Helsinki image 2
Ravintola Sunn Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

64 Ravintola Sunn arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Sunn annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.7/6
64 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Sanna R.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Sunn sijaitsee loistavalla paikalla, Senaatintorin kupeessa. Ruoka on erinomaista ja palvelu asiantuntevaa. Välillä voi olla ruuhkaa ja turhankin täyttä, mutta tänään kaikki oli kohdillaan. Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Tellervo N.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Olen vieraillut Sunnissa brunssilla ainakin neljä kertaa. Jokaisella kerralla olen lähtenyt ravintolasta kylläisenä ja tyytyväisenä. Voin suositella. Sopii myös kasvissyöjille, sillä tarjolla on runsaasti salaatteja. Lisäarvoa ravintolalle tuo ikkunasta näkyvä hieno maisema.

"Erinomainen"
6/6
Erika V.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ihanan tunnelmallinen ja avara paikka hyvällä sijainnilla ja kauniilla näköalalla. Hintalaatusuhde erittäin kohdillaan, buffet oli monipuolinen ja ravitseva ja kasvissyöjäystävänikin löysi tarpeeksi vaihtoehtoja tarjonnasta. Brunssi kuohuviinillä maksoi 30 euroa, mikä tällaisessa paikassa oli aivan sopiva hinta.

"Erinomainen"
6/6
Miia S.25 päivää sitten · 1 arvostelu

Meillä oli varaus lauantaibrunssille klo 11 ja ravintolassa ei ollut paljon väkeä, todella kiva tulla syömään ilman hirveää ruuhkaa. Kaunis paikka ja ruoka todella maukasta ja täyttävää.

"Erinomainen"
6/6
Sami S.neljä kuukautta sitten · 3 arvostelua

Käytiin tyttöystävän kanssa synttäri-brunssilla sunnuntaina. Ensimmäinen kerta Sunnin brunssilla ja olimme kummatkin todella tyytyväisiä. Brunssi on aamupala-henkinen, mutta myös salaatteja, lohta ja erilaisia suolaisia on mukava määrä. Esteettisyyteen ja viihtyvyyteen on kiinnitetty erikoista huomiota, joka on aina asiakkaan näkökulmasta mukavaa. Jälkkäripöytä, sekä juustot olivat myös todella maukkauta. Erityisesti porkkanakakku oli mahtavaa.

"Erinomainen"
6/6
Juha S.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Meidän 5 hengen seurue (yksi amerikkalainen, yksi intialainen ja loput suomalaisia) oli todella tyytyväinen ateriaan, sekä alku-, pää- että jälkiruoka olivat erinomaisia. Hyvä esitellä suomalaista ja pohjoismaista ruokakulttuuria ulkomaalaisille, erityisesti poro- ja maksa-annokset saivat kehuja.

"Upea"
5/6
Soile H.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja palvelu erinomaisia, samoin ruoan esillepano, kiitokset niistä. Ainoa pieni minus oli se, että aloittaessani vieraani kanssa salaattipötydästä n. klo 12, pari salaattivatia olivat lähes tyhjiä. Toki ne täytettiin kohta, mutta se ihan ensimmäinen fiilis ....

Uusi"Upea"
5/6
Inka V.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Ravintolan puitteet ja maisemat ovat upeat, Helsingin parhaimmistoa. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelu kokonaisuudessaan erinomaista. Ruoka on lounasaikaan perushyvää ja sopii monelle. Salaattipöytä on monipuolinen. Yksi tähti pois siitä, että ruoka on omaan makuuni jopa hieman tylsää.

"Erinomainen"
6/6
Warren H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Well recommended, lunch was nice, vegetarian burger was good, light salad buffet. Service was swift and polite. Very nice view of the white church in a wonderfully decorated room.

"Erinomainen"
6/6
Jertta d.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Uusi kesämenu on täynnä loistavia vaihtoehtoja. Ruoka oli hyvää, kuten aina. Ensimmäistä kertaa näin ravintolassa listalla kesäkeittoa, aivan loistava idea! Palvelu erittäin ystävällistä. Ja sijaintihan on upea. Suosittelen lämpimästi.