Arvostelut: Ravintola Sunn

Keskustaskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
4.7/6
150 arvostelua
Ravintola Sunn Helsinki image 1
Ravintola Sunn Helsinki image 2
Ravintola Sunn Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

150 Ravintola Sunn arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Sunn annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.7/6
150 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Pirita P.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja tunnelma erinomainen. Oikein miellyttävä käynti. Ainoa pieni parannuskohde lounasaikaan voisi olla aktiivisempi palvelu sen suhteen, haluaako vielä tilata kahvit tai jälkiruuan, koska aikataulu lounaalla saattaa olla monesti aika tiukka.

"Erinomainen"
6/6
Marjo N.18 päivää sitten · 1 arvostelu

Olimme 3 hengen seurueella ja pidimme kaikki ruoan tasosta ja monipuolisuudesta

"Erinomainen"
6/6
Marja N.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Miljöö viihtyisä ja palvelu ystävällistä. Gluteenittomat merkitty, se on parannus sitten edelliskerran. Ehkä olisin toivonyt gluteenitonta leipää, siitä ei ollut mainintaa, että olisko ollut saatavilla.

"Erinomainen"
6/6
Viena T.24 päivää sitten · 2 arvostelua

Paikka valtavan viihtyisä, kauniisti sisustettu ja idyllisessä ympäristössä Senaatintorin laidalla. Ruoka, etenkin salaatit, maukkaita. Erityisenä plussana vielä kauramaito kahviin. Henkilökunta ystävällistä ja toimissaan jouhevaa. Ainoana pienenä puutteena leivänpäällysmarmeladin (esim appelsiini tai aprikoosi) puute. PSopisi hyvien juustojen kanssa.

"Okei"
3/6
Jenni R.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja paikkana miellyttävä ja viihtyisä. Palvelu oli kuitenkin tyydyttävää jo heti tiskistä alkaen. Vastaanotto oli seurueelle todella tyly. (Ei tervehditty vaan kysyttiin että Mitä oikeen halutaan, kerrottiin että ollaan tulossa brunssille, vastauksena oli tyly ”onko edes varausta”. Oli varaus.) Ei saatu neuvoja miten brunssi toimii. Tarjoilija tuli pöytään odotettuamme pidemmän aikaa ja saatiin kysyttyä mikä meininki on, kun emme olleet aiemmin käyneet. Lista hinnoista pöydässä kuitenkin viittasi jo siihen että ei ihan perus-brunssimeinki ollut kyseessä. Älytöntä muuten että mehu/smoothiet ei kuulunut brunssiin suoraan. Keittiöstä täyttöä buffaan tehnyt henkilö kaiveli korviaan ja nenää(!!!!) samalla kun laitteli ruokia, useampana eri kertana kun salin puolella kävi. Pöytää ei blokattu ensin ollenkaan ja jouduttiin istumaan likaisten astioiden kanssa pidemmän aikaa. Maksaessa sama tyly kohtelu odotti tiskillä. Tällä rouvalla ei ilmeisesti ollut mitään käryä miten edes minimitasoista asiakaspalvelua hoidetaan ja toinen työntekijä joutui tulemaan tiskille kun tätä naista ei asiakaspalvelu kiinnostanut.

"Erinomainen"
6/6
Satu L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävälllinen palvelu, luminen Senaatintori iltavalossa ja hyvä ruoka. Sunn on varma valinta. Saimme rauhallisen pöydän ja suosituksen viinistä. Sivusalissa oli lisäksemme kolmessa muussa pöydässä ruokailijoita. Sunnuntaina Helsingissä monet ravintolat ovat kiinni, Sunn onneksi ei. Ympäristö on viihtyisä, muttei liian arvokas vaan pikemminkin kodikas. Hyvällä paikalla on myös merkitys. Ruokalistalla poroa ja siikaa.

"Upea"
5/6
Tiia P.kuukausi sitten · 3 arvostelua

Ravintola Sunn oli ihanan tunnelmallinen ja suloinen brunssipaikka. Henkilökunta oli ystävällistä ja ruoka hyvää. Sopii hyvin kasvissyöjällekin koska lihaa melko vähän tarjolla. Ainut erikoinen asia oli, että mehusta piti maksaa erikseen.

"Erinomainen"
6/6
Sami S.yhdeksän kuukautta sitten · 6 arvostelua

Käytiin tyttöystävän kanssa synttäri-brunssilla sunnuntaina. Ensimmäinen kerta Sunnin brunssilla ja olimme kummatkin todella tyytyväisiä. Brunssi on aamupala-henkinen, mutta myös salaatteja, lohta ja erilaisia suolaisia on mukava määrä. Esteettisyyteen ja viihtyvyyteen on kiinnitetty erikoista huomiota, joka on aina asiakkaan näkökulmasta mukavaa. Jälkkäripöytä, sekä juustot olivat myös todella maukkauta. Erityisesti porkkanakakku oli mahtavaa.

"Upea"
5/6
Merja P.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu, ruoka myös. Hieman jäi mietityttämään kylläkin haudutettu lohi, joka olisi voinut olla hieman kypsempi. Myös se, että tilasin lasin valkoviiniä (määrästä ei ollut puhetta tilatessa) ja tarjoilija kaatoi pöydässä lasiin viinin, joka oli "pullonpohjaa". En tiedä tuliko siitä edes "minimimäärä". Ehkä olisi voinut tuoda jo valmiiksi kaadetun lasillisen, niin en olisi tiennyt :)

"Erinomainen"
6/6
Johanna M.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssi oli kauniisti esillä ja ravintola itsessään on upean tunnelmallinen. Kannattaa varata ikkunapöytä- näkymät ovat hienot kohti Senaatintoria. Palvelu oli ystävällistä ja mutkatonta. Syötävät vastaavat enemmänkin lounasta kuin aamiaista: useita eri salaatteja, keitto jne. Ainoa miinus on, että brunssin perushintaan ei kuulu tuoremehu.