Arvostelut: Ravintola Sunn

Keskustaskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
4.7/6
109 arvostelua
Ravintola Sunn Helsinki image 1
Ravintola Sunn Helsinki image 2
Ravintola Sunn Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

109 Ravintola Sunn arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Sunn annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.7/6
109 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Satu L.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Ystävälllinen palvelu, luminen Senaatintori iltavalossa ja hyvä ruoka. Sunn on varma valinta. Saimme rauhallisen pöydän ja suosituksen viinistä. Sivusalissa oli lisäksemme kolmessa muussa pöydässä ruokailijoita. Sunnuntaina Helsingissä monet ravintolat ovat kiinni, Sunn onneksi ei. Ympäristö on viihtyisä, muttei liian arvokas vaan pikemminkin kodikas. Hyvällä paikalla on myös merkitys. Ruokalistalla poroa ja siikaa.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Cara H.kuusi päivää sitten · 5 arvostelua

Taso yhtä hyvä kuin ennenkin. Hyvää vatsan täydeltä. Paljon vaihtoehtoja josta valita. Hienot näkymät. Sopii myös kasvisdyäjille ja keliaakikoille. Juustot erityisen hyviä. Tuoreita hedelmiä jälkiruuaksi.

"Erinomainen"
6/6
Jukka H.18 päivää sitten · 1 arvostelu

Maukas ja monipuolinen brunssi, jokaiselle oli jotakin hyvää tarjolla. Jälkiruokapöytä oli runsas. Palvelu oli ystävällistä. Kaiken kaikkiaan kiva kokemus, istuimme kaverien kanssa kaksi ja puoli tuntia rauhassa juttelemassa ja nautimme tunnelmasta.

"Erinomainen"
6/6
Rolf E.20 päivää sitten · 1 arvostelu

Brunssi oli eirttäin hyvä. Tarjolla oli laaja valikoima leikkeleitä, salatteja, juustoja ja leipää. Esillelaitto oli kaunista. Jälkiruokapytä kruunasi brunssin. Vastapuristettu tuoremehu oli hyvää. Palvelu oli ystävällistä, tehokasta, ja huomaamatonta. Mielltytävä ja rauhallinen ympäristö

"Okei"
3/6
Jenni R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja paikkana miellyttävä ja viihtyisä. Palvelu oli kuitenkin tyydyttävää jo heti tiskistä alkaen. Vastaanotto oli seurueelle todella tyly. (Ei tervehditty vaan kysyttiin että Mitä oikeen halutaan, kerrottiin että ollaan tulossa brunssille, vastauksena oli tyly ”onko edes varausta”. Oli varaus.) Ei saatu neuvoja miten brunssi toimii. Tarjoilija tuli pöytään odotettuamme pidemmän aikaa ja saatiin kysyttyä mikä meininki on, kun emme olleet aiemmin käyneet. Lista hinnoista pöydässä kuitenkin viittasi jo siihen että ei ihan perus-brunssimeinki ollut kyseessä. Älytöntä muuten että mehu/smoothiet ei kuulunut brunssiin suoraan. Keittiöstä täyttöä buffaan tehnyt henkilö kaiveli korviaan ja nenää(!!!!) samalla kun laitteli ruokia, useampana eri kertana kun salin puolella kävi. Pöytää ei blokattu ensin ollenkaan ja jouduttiin istumaan likaisten astioiden kanssa pidemmän aikaa. Maksaessa sama tyly kohtelu odotti tiskillä. Tällä rouvalla ei ilmeisesti ollut mitään käryä miten edes minimitasoista asiakaspalvelua hoidetaan ja toinen työntekijä joutui tulemaan tiskille kun tätä naista ei asiakaspalvelu kiinnostanut.

"Erinomainen"
6/6
Sami S.seitsemän kuukautta sitten · 5 arvostelua

Käytiin tyttöystävän kanssa synttäri-brunssilla sunnuntaina. Ensimmäinen kerta Sunnin brunssilla ja olimme kummatkin todella tyytyväisiä. Brunssi on aamupala-henkinen, mutta myös salaatteja, lohta ja erilaisia suolaisia on mukava määrä. Esteettisyyteen ja viihtyvyyteen on kiinnitetty erikoista huomiota, joka on aina asiakkaan näkökulmasta mukavaa. Jälkkäripöytä, sekä juustot olivat myös todella maukkauta. Erityisesti porkkanakakku oli mahtavaa.

"Upea"
5/6
Merja P.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu, ruoka myös. Hieman jäi mietityttämään kylläkin haudutettu lohi, joka olisi voinut olla hieman kypsempi. Myös se, että tilasin lasin valkoviiniä (määrästä ei ollut puhetta tilatessa) ja tarjoilija kaatoi pöydässä lasiin viinin, joka oli "pullonpohjaa". En tiedä tuliko siitä edes "minimimäärä". Ehkä olisi voinut tuoda jo valmiiksi kaadetun lasillisen, niin en olisi tiennyt :)

"Erinomainen"
6/6
Johanna M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssi oli kauniisti esillä ja ravintola itsessään on upean tunnelmallinen. Kannattaa varata ikkunapöytä- näkymät ovat hienot kohti Senaatintoria. Palvelu oli ystävällistä ja mutkatonta. Syötävät vastaavat enemmänkin lounasta kuin aamiaista: useita eri salaatteja, keitto jne. Ainoa miinus on, että brunssin perushintaan ei kuulu tuoremehu.

"Erinomainen"
6/6
Pirkko K.24 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, tarjoilu toimi joustavasti ja henkilökunta oli ystävällistä. Ruuissa oli mukavasti jouluisia raaka-aineita ja makuja, vaikka varsinaista jouluruokaa emme kaivanneetkaan. Ja maisema Senaatintorille oli todella jouluinen. Hyvä kokemus ja mukavaa, että ravintola oli aattona auki! Taidetaan tehdä tästä perinne.

"Erinomainen"
6/6
Erika V.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihanan tunnelmallinen ja avara paikka hyvällä sijainnilla ja kauniilla näköalalla. Hintalaatusuhde erittäin kohdillaan, buffet oli monipuolinen ja ravitseva ja kasvissyöjäystävänikin löysi tarpeeksi vaihtoehtoja tarjonnasta. Brunssi kuohuviinillä maksoi 30 euroa, mikä tällaisessa paikassa oli aivan sopiva hinta.