Pompier ESPA Helsinki image 1
Pompier ESPA Helsinki image 2
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Pompier ESPA

KeskustaKansainvälinen
Loistava
5.3/6
205 arvostelua

Pompier ESPA – Tietoja

Pompier on lounas- ja päivällisravintola, joka sijaitsee Eteläesplanadilla Helsingin ydinkeskustassa. Tarjolla on maanantaista lauantaihin maukasta, käsityönä tehtyä ruokaa. Ruuat rakentuvat, niin kotimaisten raaka-aineiden kuin kansainvälisten makujen ja reseptien varaan. Ravintolassa on herkullisen ruuan ja yksilöllisen palvelun lisäksi tarjolla laadukkaasti laadittu ja asiakasystävällisesti hinnoiteltu juomavalikoima. Pompierissa palvelussa panostetaan erityisesti läsnäoloon ja asiakkaan kohtaamiseen.

Tervetuloa – Bienvenue

Aukioloajat

Suljettu tänään
sunnuntai
Suljettu
maanantai
11:00 - 14:00
tiistai
11:00 - 14:00
17:00 - 22:00
keskiviikko
11:00 - 14:00
17:00 - 22:00
torstai
11:00 - 14:00
17:00 - 22:00
perjantai
11:00 - 14:00
17:00 - 22:00
lauantai
17:00 - 22:00

Osoite

Pompier ESPA
Eteläesplanadi 8
00130 Helsinki
Varmista paikkasi ajoissa!

Normaali menu

POMPIER ESPA MENU

pdf

205 Pompier ESPA arvostelua

Loistava
5.3/6
205 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
"Erinomainen"6/6
Jessica G.kolme päivää sitten · 0 arvostelua

Delicious food and nice restauranf. It is my second time there and second time ordering the menu of three courses. It is always full so make your reservation on time.

"Erinomainen"6/6
Merja H.viisi päivää sitten · 0 arvostelua

Todella hyvä setti - parsaa ja valkoista kalaa ja maitosuklaamoussea. Parsa napakkaa, kalassa täydellinen kypsyys ja täydellisen sopivasti suolaa. Mukava henkilökunta; rento ja viihtyisä tunnelma.

"Erinomainen"6/6
Ritva T.viisi päivää sitten · 0 arvostelua

Ruoka todella hyvää ja palvelu myös ihan huippu vaikka ravintola täynnä ruoan saanti sujuvaa ei tarvinnut odottaa . Sijainti hyvä ja sisustus miellyttävän rauhallinen. Voin suositella

"Erinomainen"6/6
Tuire R.kuusi päivää sitten · 0 arvostelua

Pompier oli aivan aivan mahtava. Alkupalana otettu tartar oli suussa sulavaa. Yksi parhaista mitä olen vähän aikaan syönyt. Pääruokana syöty kuha oli ihanan mehevää, mutta siti rapea pinnalta. Jälkiruokana syöty tarte tatin taivaallista. Hyvät viinit ja hyvä palvelu.

"Erinomainen"6/6
Hannu M.seitsemän kuukautta sitten · 0 arvostelua

Ravintolaan tulo oli jo miellyttä: vastaantulo, tervetulotoivotus ja takki autettiin naulakkoon. Olin toivonut rauhallista pöytää, jossa voi keskustella. Toive oli huomioitu: saimme rauhallisen pöydän ja vielä tässäin vaiheessa kysyttiin mielipidettämme pöydän sopivuudesta. Hienoa. Ruokalistan esittely oli ammattimaista ja saimme vastauset suosittelupyyntöihimme, joten ruokatilaus sujui joutuisasti. Viineistä tuli myös suosituksia ja mikä hienointa, molemmat ruokailijat saivat maistaa viiniä, joka oli erinomainen Chablis. Ruokailun aikana tarjoilijamme kävi tarkistamassa tilanteen sekä alku- että pääruuan aikana ja totesi tyytyväisyytemme. Jälkiruokaa emme tilanneet, koska alku- ja pääruoka olivat riittäviä. Ruoka oli erinomaista ja palvelu harvinaisen miellyttävää. Tähän asti vuoden paras illalliskokemus Helsingissä.

"Upea"5/6
Ritva M.yhdeksän kuukautta sitten · 0 arvostelua

Ravintola oli uusi tuttavuus meille, mutta käyntimme ei varmaan jäänyt ensimmäiseksi ja viimeiseksi. Olimme iloisesti yllättyneitä. Ongelma heinäkuussa hyvää ravintolaa etsiville on yleensä se, että ravintolat ovat kiinni juuri silloin kun esimerkiksi meidän pitäisi löytää paikka, jossa juhlistaa merkkipäivää. Vallitsimme 5 ruokalajin yllätysmenun. Valinta osui nappiin; ruoka oli hyvää ja annosten ulkonäkökin lähes fine dining -luokkaa kuitenkin niin, että kaikki ylimääräinen konstailu puuttui. Viinipaketin viinit sopivat melko hyvin ruokien kanssa. Palvelu oli meidän mieleemme; hyvää. Ylimääräisen plussan ravintola saa siitä, että vessa oli samassa tasossa ravintolasalin kanssa, toisin kuin useimmissa Espan ravintoloissa, joissa vessaan päästäkseen pitää vaikeasi liikkuvienkin linkata portaat alas alakertaan.

"Upea"5/6
Leena C.kuukausi sitten · 0 arvostelua

Miljöö mukava. Henkilökunta avuliasta. Tarjoilijamme oli harjoittelija, joka oli erittäin huomaavainen ja miellyttävä. Söimme alkuun tartaria ja sitruunarisoton. Tartar oli taivaallinen; kaikki komponentit annoksessa kohdillaan! Sitruunarisotto oli oikein maukas, tosin riisit eivät olleet al dente. Pääruokana oli Haukiwallenberg ja ankanrintaa kasviksilla. Wallenberg oli ihanan kuohkea, rapukastike maukas. Ankanrinta ihanan roseeksi paistettu, kastike ja kasvikset todella hyviä ja pähkinä granola pisteenä i:n päällä! Annokset olivat sen verran suuret, ettemme tällä kertaa ottaneet jälkiruokaa. Olen jo suositellut paikkaa useammalle ja menemme ehdottomasti kevään aikana uudestaan syömään Pompieriin.

"Upea"5/6
erkki t.kaksi vuotta sitten · 0 arvostelua

Pienen alkuhämmingin jälkeen olo oli kotoisa. Toivomuksia kysyttiin ja ne täytettiin nopeasti ja tehokkaasti. Palvelu oli rentoa mutta ei liian tuttavallista. Viinien valinnassa neuvot olivat niukkoja mutta hyviä: 'tuo viognier on bouillabassen kanssa parempi kuin sauvignon blanc'. Ruoka oli huolella tehtyä mutta asia nyt vaan on niin että savunmakuinen lihapääruoka ei ole hyvä ajatus, confit de canard on riittävän vahvan makuista ilman ylimääräistä tuoksua. Tarte tatin kosketti syvimpiä aisteihin: en tosin enää muista miltä äidinmaito maistui mutta se varmasti jätti jälkeensä samanlaisen tunteen.

"Erinomainen"6/6
Inkeri P.kaksi kuukautta sitten · 0 arvostelua

Saimme toivomamme ikkunapöydän ja päädyimme tilaamaan neljän ruokalajin yllätysmenun. Tarjoilija selvitti vielä mahdolliset allergiat, palvelu oli ystävällistä ja huomaavaista. Tosin menun ruokalajit tarjoiltiin ehkä hiukan liiankin nopeassa tahdissa, sillä viihdyimme hyvin ja halusimme nautiskella makuelämyksistä rauhassa. Kohta saapumisemme jälkeen ravintola olikin jo täysi, joten siinä mielessä nopean tahdin toki ymmärsimme eikä meitä mitenkään muuten kiirehditty. Ruoka oli valtavan hyvää ja olimme erittäin tyytyväisiä valintaamme. Suosittelimme jo paikkaa tuttavillemekin.

"Upea"5/6
Lotta K.vuosi sitten · 0 arvostelua

Palvelu oli alusta loppuun todella huomioivaa ja miellyttävää, ilman mielistelyä. Viiden ruokalajn menu oli huolellisesi koottu ja hintalaatusuhde oli todella kohdillaan. Tarjolijat osasivat kertos annoksista innostavasti ja viinivaihtoehtoja löytyi myös munun ulkopuolelta. Ravintolassa on mukava tunnelma, hyvä mahdollisuus syventyä oman pöytäkunnan juttuihin rauhassa. Tila ei kuitenkaan ole liian intiimi, ei tarvitse kuiskailla eikä varoa lautaseen kilahtelevia haarukoita ja veitsiä. Olo oli kaikinpuolin tyytyväinen, myös laskun maksun jälkeen.

2 henkilöä
Ravintolassa ei ole tilaa.
Tänään (lauantai)
huhtikuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Valitse aika: