FI
Pompier ESPA Helsinki image 1
Pompier ESPA Helsinki image 2
Pompier ESPA Helsinki image 3
Pompier ESPA Helsinki image 4
Pompier ESPA Helsinki image 5
Pompier ESPA Helsinki image 6
Pompier ESPA Helsinki image 7
Pompier ESPA Helsinki image 8
Pompier ESPA Helsinki image 9
Pompier ESPA Helsinki image 10
Pompier ESPA Helsinki image 11
Pompier ESPA Helsinki image 12
Pompier ESPA Helsinki image 13
Pompier ESPA Helsinki image 14

Pompier ESPA

Keskusta · Kansainvälinen · 
Loistava
5.2/6
147 Reviews

Pompier ESPA – Tietoja

Pompier on lounas- ja päivällisravintola, joka sijaitsee Eteläesplanadilla Helsingin ydinkeskustassa. Tarjolla on maanantaista lauantaihin maukasta, käsityönä tehtyä ruokaa. Ruuat rakentuvat, niin kotimaisten raaka-aineiden kuin kansainvälisten makujen ja reseptien varaan. Ravintolassa on herkullisen ruuan ja yksilöllisen palvelun lisäksi tarjolla laadukkaasti laadittu ja asiakasystävällisesti hinnoiteltu juomavalikoima. Pompierissa palvelussa panostetaan erityisesti läsnäoloon ja asiakkaan kohtaamiseen.

Tervetuloa – Bienvenue

Osoite

Pompier ESPA
Eteläesplanadi 8
00130 Helsinki

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 14:00
perjantai
11:00 - 14:00
17:00 - 22:00
lauantai
17:00 - 22:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
11:00 - 14:00
tiistai
11:00 - 14:00
17:00 - 22:00
keskiviikko
11:00 - 14:00
17:00 - 22:00
torstai
11:00 - 14:00
17:00 - 22:00

Normaali menu

POMPIER ESPA MENU

pdf

147 Pompier ESPA Arvostelua

"Erinomainen"6/6
samuli v.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Todella hyvää ruokaa! alkupalaksi tarjottavat leivät veivät niin kielen mennessään että oli pakko pyytää lisää!

"Erinomainen"6/6
Tomi L.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Laadukkaat annokset alkuruuasta jälkiruokiin koko seurueella valituista annoksista riippumatta. Ripeä, kuitenkin kiireetön ja ystävällinen palvelu! Hinta laatu-suhde kohdallaan ja kaikki perusasiat kunnossa. Voin suositella lämpimästi.

"Erinomainen"6/6
Outi V.neljä päivää sitten · 6 arvostelua

Oikein hyvää ruokaa (5 ruokalajin yllätysmenu) sekä erittäin toimiva palvelu. Kaikki 5 ruokalajia olivat onnistuneita. Ehkä ensimmäinen kasvisannos oli hieman tylsähkö, mutta kuitenkin maukas. Leivät olivat myös kaikki hyviä, etenkin mallasleipä on todella hyvää. Mielestämme hinnoittelu on erittäin onnistunut, harvasta muusta ravintolasta vastaavalla sijainnilla saa alle 50 euron 5 ruokalajia.

"Erinomainen"6/6
imgNina L.17 päivää sitten · 2 arvostelua

Viihtyisä tunnelma, hyvä palvelu ja viiden ruokalajin yllätysmenussa oli loistavat kaksi alkuruokaa, maistuva pääruoka, hyvät juustot ja makoisa jälkkäri. Hyvä hinta-laatu- suhde. Varmasti menemme taas uudelleen.

"Erinomainen"6/6
Hannu M.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ravintolaan tulo oli jo miellyttä: vastaantulo, tervetulotoivotus ja takki autettiin naulakkoon. Olin toivonut rauhallista pöytää, jossa voi keskustella. Toive oli huomioitu: saimme rauhallisen pöydän ja vielä tässäin vaiheessa kysyttiin mielipidettämme pöydän sopivuudesta. Hienoa. Ruokalistan esittely oli ammattimaista ja saimme vastauset suosittelupyyntöihimme, joten ruokatilaus sujui joutuisasti. Viineistä tuli myös suosituksia ja mikä hienointa, molemmat ruokailijat saivat maistaa viiniä, joka oli erinomainen Chablis. Ruokailun aikana tarjoilijamme kävi tarkistamassa tilanteen sekä alku- että pääruuan aikana ja totesi tyytyväisyytemme. Jälkiruokaa emme tilanneet, koska alku- ja pääruoka olivat riittäviä. Ruoka oli erinomaista ja palvelu harvinaisen miellyttävää. Tähän asti vuoden paras illalliskokemus Helsingissä.

"Upea"5/6
Ritva M.kuusi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ravintola oli uusi tuttavuus meille, mutta käyntimme ei varmaan jäänyt ensimmäiseksi ja viimeiseksi. Olimme iloisesti yllättyneitä. Ongelma heinäkuussa hyvää ravintolaa etsiville on yleensä se, että ravintolat ovat kiinni juuri silloin kun esimerkiksi meidän pitäisi löytää paikka, jossa juhlistaa merkkipäivää. Vallitsimme 5 ruokalajin yllätysmenun. Valinta osui nappiin; ruoka oli hyvää ja annosten ulkonäkökin lähes fine dining -luokkaa kuitenkin niin, että kaikki ylimääräinen konstailu puuttui. Viinipaketin viinit sopivat melko hyvin ruokien kanssa. Palvelu oli meidän mieleemme; hyvää. Ylimääräisen plussan ravintola saa siitä, että vessa oli samassa tasossa ravintolasalin kanssa, toisin kuin useimmissa Espan ravintoloissa, joissa vessaan päästäkseen pitää vaikeasi liikkuvienkin linkata portaat alas alakertaan.

"Upea"5/6
erkki t.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Pienen alkuhämmingin jälkeen olo oli kotoisa. Toivomuksia kysyttiin ja ne täytettiin nopeasti ja tehokkaasti. Palvelu oli rentoa mutta ei liian tuttavallista. Viinien valinnassa neuvot olivat niukkoja mutta hyviä: 'tuo viognier on bouillabassen kanssa parempi kuin sauvignon blanc'. Ruoka oli huolella tehtyä mutta asia nyt vaan on niin että savunmakuinen lihapääruoka ei ole hyvä ajatus, confit de canard on riittävän vahvan makuista ilman ylimääräistä tuoksua. Tarte tatin kosketti syvimpiä aisteihin: en tosin enää muista miltä äidinmaito maistui mutta se varmasti jätti jälkeensä samanlaisen tunteen.

"Upea"5/6
Lotta K.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli alusta loppuun todella huomioivaa ja miellyttävää, ilman mielistelyä. Viiden ruokalajn menu oli huolellisesi koottu ja hintalaatusuhde oli todella kohdillaan. Tarjolijat osasivat kertos annoksista innostavasti ja viinivaihtoehtoja löytyi myös munun ulkopuolelta. Ravintolassa on mukava tunnelma, hyvä mahdollisuus syventyä oman pöytäkunnan juttuihin rauhassa. Tila ei kuitenkaan ole liian intiimi, ei tarvitse kuiskailla eikä varoa lautaseen kilahtelevia haarukoita ja veitsiä. Olo oli kaikinpuolin tyytyväinen, myös laskun maksun jälkeen.

"Upea"5/6
Riitta L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista, hyvin valmistettu ja kauniisti esille laitettu . Viinivalinnat puolestamme tukivat hyvää ruokaa ja sopivat ruokien kanssa myöskin erinomaisesti. Olimme ilmeisen kiireellisenä aikana joten ajoittain jouduimme odottelemaan, mutta ei kuitenkaan liian pitkään, ilman sitä olisi täydet kuusi pistettä, nyt kuitenkin 5,5. Ravintola oli hiljainen, vaikka paikka oli täynnä joten saattoi keskustella ja kuuli myöskin hyvin kumppanin äänen. Erittäin positiivinen kokemus.

"Erinomainen"6/6
Elina P.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Söimme päivän menuun. Ruoka oli erinomaista. Alkuun keväinen lohisalaatti herkullisella avocadokastikkeella ja uusilla perunoilla. Pääruuan ankka appelsiinikastikkeessa oli myös erinomainen. Kummassakin ruokalajissa selkeät maut. Jälkiruuassa valkosuklaa creme brule ja karpalosorbetti sen sijaan muodostivat liian tiukan makukontrastin: brulee liian makea ja sorbetti äkkijyrkän hapan. Suositusviinit toimi myös hyvin.

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (perjantai)
tammikuu 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: