Arvostelut: Pompier ESPA

Loistava
5.3/6
316 arvostelua
Pompier ESPA Helsinki image 1
Pompier ESPA Helsinki image 2
Pompier ESPA Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

316 Pompier ESPA arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Pompier ESPA annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
316 arvostelua
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Ari J.päivä sitten · 1 arvostelu

Voin lämpimästi suositella Pompier ESPA ravintolaa. Ruoka oli erinomaista ja palvelu ystävällistä sekä huomaavaista. Söimme kuhaa pääruokana joka oli oikein hyvä valinta. Tunnelma ravintolassa erinomainen. Olimme oikein tyytyväisiä ja mielellämme tulemme käymään siellä jatkossakin.

"Erinomainen"
6/6
Bernhard K.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Der Abend im Pompier war wunderschön. Das Essen war hervorragend. Der Service war sehr freundlich, nicht aufdringlich und sehr informativ. Wir würden hier immer wieder zum Essen gehen.

"Erinomainen"
6/6
Lea B.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Viiden ruokalajin illallinen oli todella fantastinen ja siihen valitut viinit ylittivät odotukset. Neljän hengen seurueemme oli todella tyytyväinen ja iloinen. Meillä oli viehättävä tummatukkainen naistarjoilija joka loi illastamme viihtyisän ja ikimuistoisen. Nokkelalla ja humoristisella asenteella palvelu pelasi. Olimme illan kuninkaalliset ja tästä jaksamme puhua tulevaisuudessakin. Suosittelemme ystävillemme ja tulemme uudelleen. Kiitos kokeille ja ihanalle tarjoilijalle! Hyvää Uutta Vuotta ja pitäkää lippu yhtä korkealla kuin meidän Pompierissa käydessämme Uudenvuoden aatto iltana! T. Lea, Jouko, Sari ja Esko

"Erinomainen"
6/6
Tiina L.18 päivää sitten · 1 arvostelu

Ammattitaitoinen ja miellyttävä henkilöstö, ravintolan sisustus kiva, ruoka erinomaista. Kiva, intiimi ravintola ihan Helsingin keskustassa, hyvät näköalat Espalle. Voin todella lämpimästi suositella tätä ravintolaa ja tulen varmasti itse uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Hannu M.vuosi sitten · 3 arvostelua

Ravintolaan tulo oli jo miellyttä: vastaantulo, tervetulotoivotus ja takki autettiin naulakkoon. Olin toivonut rauhallista pöytää, jossa voi keskustella. Toive oli huomioitu: saimme rauhallisen pöydän ja vielä tässäin vaiheessa kysyttiin mielipidettämme pöydän sopivuudesta. Hienoa. Ruokalistan esittely oli ammattimaista ja saimme vastauset suosittelupyyntöihimme, joten ruokatilaus sujui joutuisasti. Viineistä tuli myös suosituksia ja mikä hienointa, molemmat ruokailijat saivat maistaa viiniä, joka oli erinomainen Chablis. Ruokailun aikana tarjoilijamme kävi tarkistamassa tilanteen sekä alku- että pääruuan aikana ja totesi tyytyväisyytemme. Jälkiruokaa emme tilanneet, koska alku- ja pääruoka olivat riittäviä. Ruoka oli erinomaista ja palvelu harvinaisen miellyttävää. Tähän asti vuoden paras illalliskokemus Helsingissä.

"Upea"
5/6
Ritva M.vuosi sitten · 3 arvostelua

Ravintola oli uusi tuttavuus meille, mutta käyntimme ei varmaan jäänyt ensimmäiseksi ja viimeiseksi. Olimme iloisesti yllättyneitä. Ongelma heinäkuussa hyvää ravintolaa etsiville on yleensä se, että ravintolat ovat kiinni juuri silloin kun esimerkiksi meidän pitäisi löytää paikka, jossa juhlistaa merkkipäivää. Vallitsimme 5 ruokalajin yllätysmenun. Valinta osui nappiin; ruoka oli hyvää ja annosten ulkonäkökin lähes fine dining -luokkaa kuitenkin niin, että kaikki ylimääräinen konstailu puuttui. Viinipaketin viinit sopivat melko hyvin ruokien kanssa. Palvelu oli meidän mieleemme; hyvää. Ylimääräisen plussan ravintola saa siitä, että vessa oli samassa tasossa ravintolasalin kanssa, toisin kuin useimmissa Espan ravintoloissa, joissa vessaan päästäkseen pitää vaikeasi liikkuvienkin linkata portaat alas alakertaan.

"Erinomainen"
6/6
Marja K.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kaiken kaikkiaan positiivinen yllätys alusta loppuun. Palvelu oli erittäin ystävällistä, rentoa, mutta kuitenkin asiakasta arvostavaa. Meitä oli 4 henkilöä illallisella ja otimme alkuruoaksi parsaa. Parsa oli erittäin hyvää, yllätys oli se, että se tarjoiltiin kylmänä. Pääruoaksi valitsimme ankkaa, entrecote-pihvin (2 kpl) ja kalaa. Maut olivat kohdillaan ja annokset näyttivät kauniilta myös jälkiruuissa. Paikka ja sisustus miellyttivät myös. Valintaan vaikutti myös se, että listalla oli meille kaikille jotain ja tiesimme etukäteen mistä voimme valita. Tulemme varmasti uudelleen ja suosittelemme Pompieriä myös muille.

"Upea"
5/6
Leena C.10 kuukautta sitten · 4 arvostelua

Miljöö mukava. Henkilökunta avuliasta. Tarjoilijamme oli harjoittelija, joka oli erittäin huomaavainen ja miellyttävä. Söimme alkuun tartaria ja sitruunarisoton. Tartar oli taivaallinen; kaikki komponentit annoksessa kohdillaan! Sitruunarisotto oli oikein maukas, tosin riisit eivät olleet al dente. Pääruokana oli Haukiwallenberg ja ankanrintaa kasviksilla. Wallenberg oli ihanan kuohkea, rapukastike maukas. Ankanrinta ihanan roseeksi paistettu, kastike ja kasvikset todella hyviä ja pähkinä granola pisteenä i:n päällä! Annokset olivat sen verran suuret, ettemme tällä kertaa ottaneet jälkiruokaa. Olen jo suositellut paikkaa useammalle ja menemme ehdottomasti kevään aikana uudestaan syömään Pompieriin.

"Upea"
5/6
erkki t.vuosi sitten · 1 arvostelu

Pienen alkuhämmingin jälkeen olo oli kotoisa. Toivomuksia kysyttiin ja ne täytettiin nopeasti ja tehokkaasti. Palvelu oli rentoa mutta ei liian tuttavallista. Viinien valinnassa neuvot olivat niukkoja mutta hyviä: 'tuo viognier on bouillabassen kanssa parempi kuin sauvignon blanc'. Ruoka oli huolella tehtyä mutta asia nyt vaan on niin että savunmakuinen lihapääruoka ei ole hyvä ajatus, confit de canard on riittävän vahvan makuista ilman ylimääräistä tuoksua. Tarte tatin kosketti syvimpiä aisteihin: en tosin enää muista miltä äidinmaito maistui mutta se varmasti jätti jälkeensä samanlaisen tunteen.

"Upea"
5/6
Eric P.viisi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Excellent surprise! I am a fan of the Pompier in Albertinkatu for the lunch, so I had some doubts about having a dinner in the one on Esplanadi. There is no comparison, one is a canteen, the other one is a very nice restaurant. The place is not big, so better to have a reservation to make it there. Food and service were exceptional, and as the surprise menu is changing during the year, no worries I'll come back. Thumbs up !