Block By Dylan Helsinki image 1
Block By Dylan Helsinki image 2

Block By Dylan

Keskusta · Kansainvälinen · 
Loistava
4.6/6
304 Reviews

Block By Dylan – Tietoja

Aamiais- ja lounasravintola Block by Dylan tarjoilee raikkaita makuja komeissa tiloissa Etelärannassa vanhaa kauppahallia vastapäätä Helsingin keskustassa. Arkisin tarjolla olevan aamiaisen ja lounaan lisäksi ravintolassa voi nauttia runsaasta brunssista niin lauantaina kuin sunnuntaina. Monivivahteisen ja kansainvälisen keittiön antimiin kuuluu runsas salaattivalikoima, perinteisiä ja tuttuja suomalaisia herkkuja sekä aimo annos erikoisempia makuja, joiden vaikutteet tulevat ympäri maailmaa. Block by Dylanin tyylikäs ja tilava sali sopii erinomaisesti rentoon aamias- tai lounashetkeen niin arkena kuin viikonloppuna.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 08:00
tiistai
08:00 - 15:00
keskiviikko
08:00 - 15:00
torstai
08:00 - 15:00
perjantai
08:00 - 15:00
lauantai
10:30 - 16:00
sunnuntai
10:30 - 16:00
maanantai
08:00 - 15:00

Osoite

Block By Dylan
Eteläranta 18
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

940D5CE9-1B5C-4275-84AF-C9DAA0DF3759

Brunssi

Kauden vaihtuva, muhkea salaattipöytä

20 erilaista salaattia

Leikkeleitä

Myslejä, muroja rahkaa, jogurttia, tuorepuuroa & kauden marjoja

Tuoretta leipää & levitteitä

Croisantteja & hilloja

Karjalanpiirakoita & munavoita

Munakokkelia

Kauden lämmin Buffet, liha- ja kasvisvaihtoehto

Herkullinen jälkiruokapöytä

D7117949-360F-48B1-8BF6-A805D1B276FF

Kuumat juomat

Kaffa Roastery Tauko Blend kahvi

ThéHuone teet

Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää ravintolasta Block By Dylan, Helsinki

Block by Dylanissa voit nauttia terveellistä aamiaista, herkullista lounasta ja runsasta brunssia kauniissa miljöössä Helsingin keskustassa kauppatorin kulmalla. Maanantaista perjantaihin tarjolla oleva arkiaamiainen tarjoaa loistavat eväät energiseen päivän aloitukseen ja lounaalla voi nauttia maittavia lämpimiä annoksia kevyistä keitoista meheviin liha-, kala- ja kasvisannoksiin. Viikonlopun brunssilla pöydät täyttyvät lukuisista erilaisista salaateista, lämpimistä ruoista, tuoreista leivistä, jogurteista, makeista herkuista ja vaihtelevista erikoisuuksista. Tuttujen perusmakujen lisäksi monissa ruoissa näkyy keittiön luovuus ja kekseliäisyys ja tarjolla on runsaasti erilaisia makuja, joissa on vaikutteita monista kansainvälisistä keittiöistä. Kahvi tulee punavuorelaisesta pienpaahtimo Kaffa Roasterysta samoin kuin tee, jota on tarjolla monia laatuja.

Block by Dylan sijaitsee ihanteellisella paikalla komeassa jugendtalossa Etelärannassa keskellä Helsinkiä. Tilaa ravintolassa on 250 ruokailijalle ja paikan sisustukseen on todella panostettu. Suomalainen design ja viherkasvit tekevät tilavasta salista viihtyisän ja retromaisen tyylikkään skandinaaviseen tyyliin. Lisätilaa tuo myös komea ja korkeuksiin nouseva katettu sisäpiha. Block by Dylan on urbaani koko perheen ravintola, jossa vatsa täyttyy terveellisellä ruoalla ja kaunis miljöö luo ruokahetkeen mitä ihanteellisimman tunnelman.

DYLAN BRUNSSI Á 19.50€ (LAPSET 1€/IKÄVUOSI)

304 Block By Dylan Arvostelua

Loistava
4.6/6
304 Reviews
Palvelu:Ystävällinen
Melu:Hiljainen
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Ei odotusaikaa
Tunnelma:Viihtyista
Laatu/hinta:Edullinen
"Erinomainen"6/6
Oiva Matti M.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Tila oli toimiva ja valoisa, 2 v lapsen kanssa oli helppo olla brunssilla. Hlökunta oli erittäin ystävällistä. Tarjonta oli laajaa, ei kuitenkaan mitään poikkeuksellisen ihmeellistä tarjolla. Makeita jälkiruokia oli tarjolla monenlaisia, muffinssit, tuulihatut, pikkumunkit, suklaapalat ja karkit, vanukasta, vohveleita ym ym.

"Erinomainen"6/6
Titti M.24 päivää sitten · 1 arvostelu

Huikea brunssivalikoima! Sai vielä itse tehdä vohveleita jälkkäriksi ☺️ henkilökunta myös super mukavaa!

"Erinomainen"6/6
Sonja S.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Loistava brunssi pitää tasonsa viikosta toiseen. Henkilökunta on ystävällistä kiireenkin keskellä ja pöydästä löytyy hyvä valikoima myös erityisruokavalioisille. Keskeinen sijainti ja viihtyisä miljöö, ihana korttelikuppila joka kannattaa testata myös lounasaikaan.

"Erinomainen"6/6
Marjoriina R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Monipuolinen brunssi, herkullisia makuja. Viihtyisä tila. Marjajogurtti oli herkullista. Ikkunapaikka oli hieman kylmä. Henkilökunta oli ystävällistä ja toivotti tervetulleeksi. Tulemme varmasti uudestaan ja suosittelemme muillekin.

"Hyvä"4/6
Kirsi K.seitsemän kuukautta sitten · 4 arvostelua

Kävimme Block By Dylanissa lauantaibrunssiila klo 13 aikoihin runsas viikko sitten. Ravintola oli puoliksi tyhjillään ja meillä oli pöytä varattuna. Oven tuntumassa ei ollut ketään asiakkaita vastassa ja koska tilassa oli useampi kassa, en oikein saanut käsitystä, minne meidän pitäisi ilmoittautua ja maksaa brunssimme. Henkilö, joka meitä sitten palveli, tuntui häärivän myös ympäri salia muissakin hommissa kuin asiakkaiden ja maksujen vastaanottamisessa. Ruoka itsessään oli hyvää eikä sen suhteen olekaan mitään valittamista. Harmitti vain sellainen turha odottelu ja etsiminen, mikä ei jättänyt oikein lämmintä kuvaa paikan tunnelmasta.

"Upea"5/6
Elisa H.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola on tyylikäs, raikas, tilava ja siisti, ja sijaitsee Helsingin paraatipaikalla kauniilla maisemalla. Parasta onkin itse hieno tila. Brunssi on laaja ja hyvistä raaka-aineista, mutta valitettavasti yllätyksetön ja arkinen. Arabian Dylanin monet persoonalliset ja ruokaisat salaatit ovat muisto vain. Lämpimiä ruokia on yllättävän paljon, mutta niistä on kasvissyöjälle syötävää vain munakokkelissa. Onnistunein on tavallista laajempi jälkiruokapöytä, joka on hyvä, erityisesti jos tykkää karkista. Tosin osittain yhä kylmät pakastinleivonnaiset olivat pieni pettymys, ja ravintola ei selvästi hanki mitään leipomosta tai leivo itse. Henkilökuntaa oli vähän, joten pöytiä ei ehditä siistimään brunssin aikana, niin että tyhjiä lautasia vietäisiin pois. Hyvää on se, että isollekin seurueelle on tilaa kun varaa ennakkoon. Paikka oli sunnuntaina lähes täynnä, joten pöytä kannattaa varata etukäteen.

"Okei"3/6
Mikko M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Wappubrunssi ei ehkä antanut parasta kuvaa Block by Dylanista neljän hengen aikuisseurueellemme: hurja määrä hälinää, pikkulapset juoksentelivat jaloissa ja vauvat huusivat ja heittelivät ruokia viereisissä pöydissä. Jonot olivat pitkät sekä maksamaan että itse ruokalinjastoille. Itse ruoka oli kuitenkin ok, varsinkin sekasyöjille. Lihoja oli perinteinen brunssivalikoima, mutta savustettu hevonen oli jotain uutta ja tervetullutta. Lämpimissä ruoissa olisin toivonut kuitenkin enemmän kasvisvaihtoehtoja kasvislasagnen ohelle, sekä edes yhden gluteenittoman kasvisvaihtoehdon. Pekoni ja munakas oli sotkettu yhteen, joka ei miellyttänyt pekonin ystäviä eikä kasvissyöjiä. Salaattipöytä oli positiivinen yllätys: erityisesti vuohenjuusto-punajuurisalaatti sai seurueeltamme kehuja. Leipävalikoima näytti laajalta ja herkulliselta, joskin jäi omalta osalta kokematta. Gluteenittomana leipänä oli tarjolla vain näkkileipää joka oli hienoinen pettymys seurueen keliaakikolle. Sillien ja lohen oheen olisi kaivannut perunaa, mutta tarjolla oli vain jatkuvasti tyhjä perunasalaattikulho. Pitkien jonojen vuoksi emme ehtineet jälkiruokapöytään ensinkään kun ruokia jo alettiin korjaamaan pois. Ilman Wappuhälinää ja lapsiperheruuhkaa paikka olisi saattanut saada yhden pisteen enemmän.

"Upea"5/6
Katja V.vuosi sitten · 3 arvostelua

Todella hyvä ja monipuolinen tarjooma. Erityisesti hyvä kalojen erilainen käyttö salaateissa. Tonnikalaröra on aina ihanan suussasulavaa. Henkilökohtaisesti arvostan myös tummapaahtoista kahvia. Perinteiset aamupalatarvikkeet ovat maistuvia, mangorahka on erityisen maistuvaa. Marjaseos tuo raikkautta. Ainut heikko puoli tässä ravintolassa on lapsiperheiden, erityisesti pikkulasten juoksentelu pöytien välissä. Tämä saattaa aiheuttaa ihan tarpeettomia vaaratilanteita kun kantaa ruokaa itselleen pöytään ja pieni ihminen ryntää päin. Tämä ei tietenkään ole ravintolan vika eikä syy, mutta jonkinlainen leikkinurkkaus saattaisi hillitä asiaa.

"Upea"5/6
Marjaana S.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Brunssi oli runsas ja herkullinen. Ensimmäistä kertaa vierailevana olimme vähän hukassa käytännön asioista. Sisään astuessa henkilökuntaa ei näkynyt missään, naulakon luona oli lappu, että "peremmälle vaan rohkeasti ja henkilökunta auttaa löytämään varatun pöydän". Löysimme pöydän itse, emme edelleenkään henkilökuntaa. Aikamme istuttuamme päätimme ruveta syömään, lautaset löytyivät pitkän etsinnän jälkeen melko kaukana noutopöydästä. Ateriointi sujuikin sitten herkullisesti. Maksu suoritettiin kassalle lähtiessä, johon jostain sitten ilmestyi työntekijä. Seuraavalla kerralla osaamme paremmin toimia!

"Upea"5/6
Pihla H.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Monipuolinen, runsas ja maukas tarjonta niin suolaista kuin makeaa syötävää. Sopivassa tasapainossa kevyempiä ja täyttävämpiä vaihtoehtoja. Tolppiin kirjotettujen tekstien (wifi, wc ym.) suhteen olisi voinut panostaa hieman enemmän tekemällä näkyvämmät ja siistimmät tekstit. Henkilökunta ystävällistä ja ravintola helppo löytää, aulassa voisi olla tervetulotoivotus ja ohjaus ylätasanteen tiskille. Mietin miksei biojätteille ja muoville (smoothiemukit) ollut lajittelua. Jäimme kaipaamaan palvelua astioiden siivouksen suhteen, jottei niitä tarvitsisi itse viedä kärryyn.

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (tiistai)
maaliskuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: