Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Block By Dylan

Block By Dylan

kansainvälinen, fuusioruoka, eurooppalainen, skandinaavinen

Pääruoat maksavat noin14€

Kuva kohteesta Block By Dylan, Keskusta, Helsinki

Tee pöytävaraus nopeasti ja ilmaiseksi:

Block By Dylan – Tietoja

Koirat tervetulleita
Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pöytiä ulkona
Suljettu tänään
Tuesday
Suljettu
Wednesday
Suljettu
Thursday
Suljettu
Friday
Suljettu
Saturday
10:30 - 14:30
Sunday
10:30 - 14:30
Monday
Suljettu

Syö ulkona. Kerää pisteet.

Varaa pöytä netissä ja ansaitse rahaa Quandoo Kanta-asiakaspisteillä! Jokainen 1 000 pisteen potti on 10€ arvoinen.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Kun olet löytänyt täydellisen annoksen ja olet vastuussa ravintolavalinnasta

Varaa pöytä ja käy herkuttelemaan!

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Block By Dylan

Aamiais- ja lounasravintola Block by Dylan tarjoilee raikkaita makuja komeissa tiloissa Etelärannassa vanhaa kauppahallia vastapäätä Helsingin keskustassa. Arkisin tarjolla olevan aamiaisen ja lounaan lisäksi ravintolassa voi nauttia runsaasta brunssista niin lauantaina kuin sunnuntaina. Monivivahteisen ja kansainvälisen keittiön antimiin kuuluu runsas salaattivalikoima, perinteisiä ja tuttuja suomalaisia herkkuja sekä aimo annos erikoisempia makuja, joiden vaikutteet tulevat ympäri maailmaa. Block by Dylanin tyylikäs ja tilava sali sopii erinomaisesti rentoon aamias- tai lounashetkeen niin arkena kuin viikonloppuna.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Block By Dylan pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa Block By Dylan ei ole pysäköintipaikkoja.

Tarjoileeko ravintola Block By Dylan kansainvälinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Block By Dylan tarjoilee kansainvälinen ruokaa ja myös fuusioruoka, eurooppalainen, skandinaavinen ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Block By Dylan?

Block by Dylanissa voit nauttia terveellistä aamiaista, herkullista lounasta ja runsasta brunssia kauniissa miljöössä Helsingin keskustassa kauppatorin kulmalla. Maanantaista perjantaihin tarjolla oleva arkiaamiainen tarjoaa loistavat eväät energiseen päivän aloitukseen ja lounaalla voi nauttia maittavia lämpimiä annoksia kevyistä keitoista meheviin liha-, kala- ja kasvisannoksiin. Viikonlopun brunssilla pöydät täyttyvät lukuisista erilaisista salaateista, lämpimistä ruoista, tuoreista leivistä, jogurteista, makeista herkuista ja vaihtelevista erikoisuuksista. Tuttujen perusmakujen lisäksi monissa ruoissa näkyy keittiön luovuus ja kekseliäisyys ja tarjolla on runsaasti erilaisia makuja, joissa on vaikutteita monista kansainvälisistä keittiöistä. Kahvi tulee punavuorelaisesta pienpaahtimo Kaffa Roasterysta samoin kuin tee, jota on tarjolla monia laatuja.

Block by Dylan sijaitsee ihanteellisella paikalla komeassa jugendtalossa Etelärannassa keskellä Helsinkiä. Tilaa ravintolassa on 250 ruokailijalle ja paikan sisustukseen on todella panostettu. Suomalainen design ja viherkasvit tekevät tilavasta salista viihtyisän ja retromaisen tyylikkään skandinaaviseen tyyliin. Lisätilaa tuo myös komea ja korkeuksiin nouseva katettu sisäpiha. Block by Dylan on urbaani koko perheen ravintola, jossa vatsa täyttyy terveellisellä ruoalla ja kaunis miljöö luo ruokahetkeen mitä ihanteellisimman tunnelman.

DYLAN BRUNSSI Á 19.50€ (LAPSET 1€/IKÄVUOSI)