Quandoo
(FI) Suomi
4.6 /6 Loistava 230 arvostelua

Block By Dylan

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Block By Dylan

Aamiais- ja lounasravintola Block by Dylan tarjoilee raikkaita makuja komeissa tiloissa Etelärannassa vanhaa kauppahallia vastapäätä Helsingin keskustassa. Arkisin tarjolla olevan aamiaisen ja lounaan lisäksi ravintolassa voi nauttia runsaasta brunssista niin lauantaina kuin sunnuntaina. Monivivahteisen ja kansainvälisen keittiön antimiin kuuluu runsas salaattivalikoima, perinteisiä ja tuttuja suomalaisia herkkuja sekä aimo annos erikoisempia makuja, joiden vaikutteet tulevat ympäri maailmaa. Block by Dylanin tyylikäs ja tilava sali sopii erinomaisesti rentoon aamias- tai lounashetkeen niin arkena kuin viikonloppuna.

Aukioloajat

  • Maanantai 08:00 - 15:00
  • Tiistai 08:00 - 15:00
  • Keskiviikko 08:00 - 15:00
  • Torstai 08:00 - 15:00
  • Perjantai 08:00 - 15:00
  • Lauantai 10:30 - 16:00
  • Sunnutai 10:30 - 16:00
Block By Dylan, Eteläranta 18, 00130 Helsinki

Filosofia

Block by Dylanissa voit nauttia terveellistä aamiaista, herkullista lounasta ja runsasta brunssia kauniissa miljöössä Helsingin keskustassa kauppatorin kulmalla. Maanantaista perjantaihin tarjolla oleva arkiaamiainen tarjoaa loistavat eväät energiseen päivän aloitukseen ja lounaalla voi nauttia maittavia lämpimiä annoksia kevyistä keitoista meheviin liha-, kala- ja kasvisannoksiin. Viikonlopun brunssilla pöydät täyttyvät lukuisista erilaisista salaateista, lämpimistä ruoista, tuoreista leivistä, jogurteista, makeista herkuista ja vaihtelevista erikoisuuksista. Tuttujen perusmakujen lisäksi monissa ruoissa näkyy keittiön luovuus ja kekseliäisyys ja tarjolla on runsaasti erilaisia makuja, joissa on vaikutteita monista kansainvälisistä keittiöistä. Kahvi tulee punavuorelaisesta pienpaahtimo Kaffa Roasterysta samoin kuin tee, jota on tarjolla monia laatuja.

Block by Dylan sijaitsee ihanteellisella paikalla komeassa jugendtalossa Etelärannassa keskellä Helsinkiä. Tilaa ravintolassa on 250 ruokailijalle ja paikan sisustukseen on todella panostettu. Suomalainen design ja viherkasvit tekevät tilavasta salista viihtyisän ja retromaisen tyylikkään skandinaaviseen tyyliin. Lisätilaa tuo myös komea ja korkeuksiin nouseva katettu sisäpiha. Block by Dylan on urbaani koko perheen ravintola, jossa vatsa täyttyy terveellisellä ruoalla ja kaunis miljöö luo ruokahetkeen mitä ihanteellisimman tunnelman.

DYLAN BRUNSSI Á 19.50€ (LAPSET 1€/IKÄVUOSI)

Esimerkkimenu

230 arvostelua

4.6 /6 Loistava 230 arvostelua
Tunnelma: viityistä
Laatu/Hinta: edullinen
Melu: hiljainen
Ruoka: herkullinen
Palvelu: ystävällinen
Odotusaika: ei odotusaikaa
45 6
90 5
63 4
19 3
12 2
1 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
03.09.2017 07:58

Käytännöllinen ja tilava paikka lapsen kanssa sekä hyvät ruoat☺👍 kokemus oli oikein hyvä ja varmasti tullaan vielä takaisin. Myös melko edullinen moniin muihin paikkoihin verrattuna!!

1 arvostelu tähän mennessä 6
29.08.2017 15:51

Erinomaista ruokaa!! Hinta laatu suhde on kohillaan. Ruokavalikoima on laaja, kaikille löytyy varmasti omat herkkunsa. Tilaa on mulavasti ja ruokaa ei ole joutunut pahemmin jonottaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
24.07.2017 09:50

Brunssi on valtava! Sortteja on enemmän kuin mitä kuvitella saattaa ja ruuan laatu erinomainen. Ravintolan tunnelmakin on viihtyisä. Suosittelen ehdottomasti hitaaseen sunnuntaiaamuun kavereiden kanssa. Jos rakastat brunssia, rakastut Block by Dylaniin!

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.07.2017 13:43

Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta ja mukava, kun ei ollut hälinää vaan salissa kuului musiikki sopivalla voimakkuudella. Varmasti tulen uudestaan. Sijainti oli myös kiva. Pieni kävely Espalla brunssin jälkeen teki hyvää.

3 arvostelua tähän mennessä 4
07.08.2017 15:47

Kävimme Block By Dylanissa lauantaibrunssiila klo 13 aikoihin runsas viikko sitten. Ravintola oli puoliksi tyhjillään ja meillä oli pöytä varattuna. Oven tuntumassa ei ollut ketään asiakkaita vastassa ja koska tilassa oli useampi kassa, en oikein saanut käsitystä, minne meidän pitäisi ilmoittautua ja maksaa brunssimme. Henkilö, joka meitä sitten palveli, tuntui häärivän myös ympäri salia muissakin hommissa kuin asiakkaiden ja maksujen vastaanottamisessa. Ruoka itsessään oli hyvää eikä sen suhteen olekaan mitään valittamista. Harmitti vain sellainen turha odottelu ja etsiminen, mikä ei jättänyt oikein lämmintä kuvaa paikan tunnelmasta.

1 arvostelu tähän mennessä 3
02.05.2017 10:10

Wappubrunssi ei ehkä antanut parasta kuvaa Block by Dylanista neljän hengen aikuisseurueellemme: hurja määrä hälinää, pikkulapset juoksentelivat jaloissa ja vauvat huusivat ja heittelivät ruokia viereisissä pöydissä. Jonot olivat pitkät sekä maksamaan että itse ruokalinjastoille. Itse ruoka oli kuitenkin ok, varsinkin sekasyöjille. Lihoja oli perinteinen brunssivalikoima, mutta savustettu hevonen oli jotain uutta ja tervetullutta. Lämpimissä ruoissa olisin toivonut kuitenkin enemmän kasvisvaihtoehtoja kasvislasagnen ohelle, sekä edes yhden gluteenittoman kasvisvaihtoehdon. Pekoni ja munakas oli sotkettu yhteen, joka ei miellyttänyt pekonin ystäviä eikä kasvissyöjiä. Salaattipöytä oli positiivinen yllätys: erityisesti vuohenjuusto-punajuurisalaatti sai seurueeltamme kehuja. Leipävalikoima näytti laajalta ja herkulliselta, joskin jäi omalta osalta kokematta. Gluteenittomana leipänä oli tarjolla vain näkkileipää joka oli hienoinen pettymys seurueen keliaakikolle. Sillien ja lohen oheen olisi kaivannut perunaa, mutta tarjolla oli vain jatkuvasti tyhjä perunasalaattikulho. Pitkien jonojen vuoksi emme ehtineet jälkiruokapöytään ensinkään kun ruokia jo alettiin korjaamaan pois. Ilman Wappuhälinää ja lapsiperheruuhkaa paikka olisi saattanut saada yhden pisteen enemmän.

3 arvostelua tähän mennessä 5
04.02.2017 19:41

Todella hyvä ja monipuolinen tarjooma. Erityisesti hyvä kalojen erilainen käyttö salaateissa. Tonnikalaröra on aina ihanan suussasulavaa. Henkilökohtaisesti arvostan myös tummapaahtoista kahvia. Perinteiset aamupalatarvikkeet ovat maistuvia, mangorahka on erityisen maistuvaa. Marjaseos tuo raikkautta. Ainut heikko puoli tässä ravintolassa on lapsiperheiden, erityisesti pikkulasten juoksentelu pöytien välissä. Tämä saattaa aiheuttaa ihan tarpeettomia vaaratilanteita kun kantaa ruokaa itselleen pöytään ja pieni ihminen ryntää päin. Tämä ei tietenkään ole ravintolan vika eikä syy, mutta jonkinlainen leikkinurkkaus saattaisi hillitä asiaa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
03.09.2017 20:15

Monipuolinen, runsas ja maukas tarjonta niin suolaista kuin makeaa syötävää. Sopivassa tasapainossa kevyempiä ja täyttävämpiä vaihtoehtoja. Tolppiin kirjotettujen tekstien (wifi, wc ym.) suhteen olisi voinut panostaa hieman enemmän tekemällä näkyvämmät ja siistimmät tekstit. Henkilökunta ystävällistä ja ravintola helppo löytää, aulassa voisi olla tervetulotoivotus ja ohjaus ylätasanteen tiskille. Mietin miksei biojätteille ja muoville (smoothiemukit) ollut lajittelua. Jäimme kaipaamaan palvelua astioiden siivouksen suhteen, jottei niitä tarvitsisi itse viedä kärryyn.

1 arvostelu tähän mennessä 4
02.01.2017 08:11

Meitä oli kaksi henkilöä ja olimme varanneet pöydän. Meille kerrottiin pöytänumero kun saavuimme ja menimme maksamaan. Pöydässä oli kuitenkin vain yksi tuoli eli piti napata tuoli muutamaa pöytää eteenpäin olevasta pöydästä. Sinänsä vähäpätöistä, mutta meitä oli vain kaksi eikä ravintola ollut täynnä joten olisi ollut mukavampaa kun molemmilla olisi alkujaan ollut oma tuoli. Tästä miinus. Plussaa oli se, että tuorepuuroa ei ollut tarjolla ja kun kysyin sitä meille haettiin omat kupit. Tämä oli mielestämme ystävällistä ja hyvää palvelua. Kaikenkaikkiaan ok kokemus.

1 arvostelu tähän mennessä 5
03.10.2016 12:52

Olin maininnut varausta tehdessäni että seurueessamme on yksi keliaakikko ja yksi vegaani. Saapuessamme ravintolaan, tarjoilija ei noteerannut asiaa mitenkään, eikä maininnut vaihtoehdoista, mitä voisi saada pyydettäessä. Onneksi olin ollut ravintolaan yhteydessä etukäteen, sillä muuten en olisi osannut pyytää vaihtoehtoja. Onneksi brunssilla oli jo valmiiksi runsaasti vaihtoehtoja, jotka kävivät meille erikoisruokavalioista huolimatta. Tosin jälkiruoaksi olisi myös kiva saada edes yksi vegaaninen leivonnainen....

1 arvostelu tähän mennessä 6
12.07.2017 08:49

Great location & atmosphere Lovely food and really good for kids. Proscesco at 10 30 on a Saturday morning. That's a vacation! We booked for 10 30 before it gets busy but we had 3 kids If you want a real buzz book for 12 noon

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.10.2016 10:38

Laadukas ja hintaansa nähden todella tasokas tarjonta. Monipuolisesti kylmiä ja lämpimiä ruokia sekä makeita. Sijainti on loistava ja keskeinen. Tulemme varmasti käymään Block By Dylanissa uudelleenkin.

1 arvostelu tähän mennessä 4
01.12.2016 15:36

Lämpimät ruuat olivat kovin vähissä ja vain haaleita n. klo 12.30. Ruokia pitäisi käydä tarkistamassa/siistimässä useammin. Pannacotan otin uiskenteli pannacotassa. Yritimme tavoittaa henkilökunnalta uutta lusikkaa - tuloksetta. Ruokailu lähes oven edessä - eteisessä - ei ollut kovin mukavaa. Erittäin kylmää, koska ovesta kulki jatkuvasti asiakkaita. Olimme juhlistamassa syntymäpäiviä ja olisin toivonut viihtyisämpää paikkaa juhlahetkelle. Positiivistakin: ruuat olivat hyviä ja niitä oli runsaslukuisesti.

1 arvostelu tähän mennessä 5
26.03.2017 11:21

Brunssin ruokavalikoima hipoi täydellisyyttä! Kerrankin meidän kriittiset lapsetkin löysivät tarpeeksi syötävää. Yksi asia missä voisi parantaa, olisi se, että henkilökunta keräisi aika ajoin käytettyjä astioita pois. Huomasimme vasta ovella lähtiessä, että oven suussa oli pieni kärry mihin astiat olisi pitänyt itse viedä. Tunnelma oli rauhallinen vaikka pikkulapsia oli paljon.

1 arvostelu tähän mennessä 5
23.04.2017 13:13

Muutama pöytä (mm. se, joka meidän seurueelle oli varattu) on melko lähellä ulko-ovea. Viileämmällä säällä ruokaillessa tuli epämiellyttävältä tavalla kylmä, kun ovea avattiin kohtuullisen usein asiakkaiden tullessa sisään. Voisiko pöytien sijoittelu tai jokin suojaseinäke tms. olla ratkaisu asiaan? Muuten ruoka, tunnelma ja palvelu oli hyvää, kuten ennenkin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
27.11.2016 21:06

Tilava, siisti ja hyvällä sijainnilla oleva ravintola. Brunssi oli runsas ja erittäin hyvä.Alkpalat ja pääruuat olivat maukkaita ja vaihtoehtoja oli todella paljon . Myös perheen pienimmät tykkäsivät ja saivat vatsansa täyteen. Jälkiruuat olivat myös hyviä ja niitä oli tarpeeksi!

1 arvostelu tähän mennessä 4
31.07.2016 12:26

Saimme toiveen mukaisesti ikkunapöydän. Pöytä oli siisti. Ruokailuvälineiden ja juomalasien (+juomien) hakeminen sekä astioiden omatoiminen siivous pöydästä hieman ärsytti, mutta toisaalta edullinen hinta kompensoi tätä. Kylmissä ruoissa riitti valikoimaa ja seasta löytyi muutamia erinomaisia makuja. Leivät olivat tuoreita ja jälkiruokapöytä erittäin kattava! Suosittelen pöydän varaamista piakkoin avaamisen jälkeen, jolloin kaikki ruoat ovat vast esillelaitettuja ja "tuoreita".

1 arvostelu tähän mennessä 5
04.05.2017 08:41

Vapun alkuruokapöytä oli todella runsas, kauniisti aseteltu ja maukas. Pääruoan lohi ja punajuurilasagne oli myös mainita, lihapuoli ei ollut yhtä onnistunut. Tänä vuonna jälkiruoat jättivät toivomisen varaa. Houkuttelevan näköisessä raparperi-mansikka crumblessa oli kumma sivumaku ja suklaaleivonnaiset oli lasten arvion mukaan tehty liian tummaan suklaaseen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
26.09.2016 09:50

Erittäin miellyttävä ympäristö. Pöydät tarpeeksi lähekkäin, ettei tuntenut olevansa yksin, mutta tarpeeksi kaukana toisistaan, ettei tuntunut siltä, että olisi samassa seurueessa. Ruuat ainakin alkupäivästä erittäin tuoreita. Hyvä salaattipöytä ja brunssiin sopivia lämpimiä ruokia. Maut melko turvallisia.

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.09.2016 08:33

Paras raakaruoka koko Helsingissä, leikkeleitä en ymmärtänyt, olivat eri ruokamaailmasta, tiramisu jatoinen otin oli surkea(pihdit) josta johtuen oli sotkua ja kaikki hajonneet. Miksi ei ollut perinteistä kakkulapiota tai paistin lastaa??? Hinta vastasi 110% tarjontaa samoin henkilöstö😁🙆