FI
Block By Dylan Helsinki image 1
Block By Dylan Helsinki image 2
Block By Dylan Helsinki image 3
Block By Dylan Helsinki image 4
Block By Dylan Helsinki image 5
Block By Dylan Helsinki image 6
Block By Dylan Helsinki image 7
Block By Dylan Helsinki image 8

Block By Dylan

Keskusta · Kansainvälinen · 
Loistava
4.6/6
254 Reviews

Block By Dylan – Tietoja

Aamiais- ja lounasravintola Block by Dylan tarjoilee raikkaita makuja komeissa tiloissa Etelärannassa vanhaa kauppahallia vastapäätä Helsingin keskustassa. Arkisin tarjolla olevan aamiaisen ja lounaan lisäksi ravintolassa voi nauttia runsaasta brunssista niin lauantaina kuin sunnuntaina. Monivivahteisen ja kansainvälisen keittiön antimiin kuuluu runsas salaattivalikoima, perinteisiä ja tuttuja suomalaisia herkkuja sekä aimo annos erikoisempia makuja, joiden vaikutteet tulevat ympäri maailmaa. Block by Dylanin tyylikäs ja tilava sali sopii erinomaisesti rentoon aamias- tai lounashetkeen niin arkena kuin viikonloppuna.

Siirry ravintolan Block By Dylan verkkosivustoon

Osoite

Block By Dylan
Eteläranta 18
00130 Helsinki

Aukioloajat

Suljettu tänään
lauantai
10:30 - 16:00
sunnuntai
10:30 - 16:00
maanantai
08:00 - 15:00
tiistai
08:00 - 15:00
keskiviikko
08:00 - 15:00
torstai
08:00 - 15:00
perjantai
08:00 - 15:00

Keittiömestarin valinta

940D5CE9-1B5C-4275-84AF-C9DAA0DF3759

Brunssi

Kauden vaihtuva, muhkea salaattipöytä

20 erilaista salaattia

Leikkeleitä

Myslejä, muroja rahkaa, jogurttia, tuorepuuroa & kauden marjoja

Tuoretta leipää & levitteitä

Croisantteja & hilloja

Karjalanpiirakoita & munavoita

Munakokkelia

Kauden lämmin Buffet, liha- ja kasvisvaihtoehto

Herkullinen jälkiruokapöytä

D7117949-360F-48B1-8BF6-A805D1B276FF

Kuumat juomat

Kaffa Roastery Tauko Blend kahvi

ThéHuone teet

Juhlat tiedossa?

Oletko järjestämässä juhlia? Haluaisitteko jäädä pitempään? Onko teillä erityistoiveita?

Lisätietoja

Block by Dylanissa voit nauttia terveellistä aamiaista, herkullista lounasta ja runsasta brunssia kauniissa miljöössä Helsingin keskustassa kauppatorin kulmalla. Maanantaista perjantaihin tarjolla oleva arkiaamiainen tarjoaa loistavat eväät energiseen päivän aloitukseen ja lounaalla voi nauttia maittavia lämpimiä annoksia kevyistä keitoista meheviin liha-, kala- ja kasvisannoksiin. Viikonlopun brunssilla pöydät täyttyvät lukuisista erilaisista salaateista, lämpimistä ruoista, tuoreista leivistä, jogurteista, makeista herkuista ja vaihtelevista erikoisuuksista. Tuttujen perusmakujen lisäksi monissa ruoissa näkyy keittiön luovuus ja kekseliäisyys ja tarjolla on runsaasti erilaisia makuja, joissa on vaikutteita monista kansainvälisistä keittiöistä. Kahvi tulee punavuorelaisesta pienpaahtimo Kaffa Roasterysta samoin kuin tee, jota on tarjolla monia laatuja.

Block by Dylan sijaitsee ihanteellisella paikalla komeassa jugendtalossa Etelärannassa keskellä Helsinkiä. Tilaa ravintolassa on 250 ruokailijalle ja paikan sisustukseen on todella panostettu. Suomalainen design ja viherkasvit tekevät tilavasta salista viihtyisän ja retromaisen tyylikkään skandinaaviseen tyyliin. Lisätilaa tuo myös komea ja korkeuksiin nouseva katettu sisäpiha. Block by Dylan on urbaani koko perheen ravintola, jossa vatsa täyttyy terveellisellä ruoalla ja kaunis miljöö luo ruokahetkeen mitä ihanteellisimman tunnelman.

DYLAN BRUNSSI Á 19.50€ (LAPSET 1€/IKÄVUOSI)

254 Block By Dylan Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Jaakko R.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Oli oikein hyvä valikoima ruokatarpeita päiväbrunssille ja paikka oli lapsiystävällinen. Tilaakin oli riittävästi, sitä oli varattu pyynnöstä myös vaunuille hyvin. Puolitoista tuntia kului nopeasti, ensi kerralla täytynee pidentää hiukan aikataulua.

"Erinomainen"6/6
imgJarmo B.13 päivää sitten · 1 arvostelu

❤️maineensa veroinen. Monta kertaa on tullut käytyä ja seuraava jo tiedossa. Leppoisa ilmapiiri. Henkilökunta lupsakkaa. Pöytävaraus on melkein ehdoton ainakin viikonloppuisin. Hinta kohtuullinen. Hyvää kahvia 😍

"Erinomainen"6/6
Tiina M.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava ilmapiiri, herkullinen ruoka! Olimme ystäväperheen kanssa brunssilla ja meillä oli mahtava kokemus. Kaikille löytyi jotakin ja ruoka maittoi. Jopa lapset olivat innoissaan kokeilemassa uusia ruokalajeja ja makuja. Hyvin perheystävällinen paikka.

"Erinomainen"6/6
Katja R.14 päivää sitten · 2 arvostelua

Hyvä palvelu, ruoka ja tilava ravintola, joten sopii hyvin lastenvaunujen kanssa tuleville. Olen käynyt aiemminkin ja aion käydä tulevaisuudessakin. Hintataso on myös sopiva Hkin keskustaan.

"Hyvä"4/6
Kirsi K.kolme kuukautta sitten · 3 arvostelua

Kävimme Block By Dylanissa lauantaibrunssiila klo 13 aikoihin runsas viikko sitten. Ravintola oli puoliksi tyhjillään ja meillä oli pöytä varattuna. Oven tuntumassa ei ollut ketään asiakkaita vastassa ja koska tilassa oli useampi kassa, en oikein saanut käsitystä, minne meidän pitäisi ilmoittautua ja maksaa brunssimme. Henkilö, joka meitä sitten palveli, tuntui häärivän myös ympäri salia muissakin hommissa kuin asiakkaiden ja maksujen vastaanottamisessa. Ruoka itsessään oli hyvää eikä sen suhteen olekaan mitään valittamista. Harmitti vain sellainen turha odottelu ja etsiminen, mikä ei jättänyt oikein lämmintä kuvaa paikan tunnelmasta.

"Okei"3/6
Mikko M.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Wappubrunssi ei ehkä antanut parasta kuvaa Block by Dylanista neljän hengen aikuisseurueellemme: hurja määrä hälinää, pikkulapset juoksentelivat jaloissa ja vauvat huusivat ja heittelivät ruokia viereisissä pöydissä. Jonot olivat pitkät sekä maksamaan että itse ruokalinjastoille. Itse ruoka oli kuitenkin ok, varsinkin sekasyöjille. Lihoja oli perinteinen brunssivalikoima, mutta savustettu hevonen oli jotain uutta ja tervetullutta. Lämpimissä ruoissa olisin toivonut kuitenkin enemmän kasvisvaihtoehtoja kasvislasagnen ohelle, sekä edes yhden gluteenittoman kasvisvaihtoehdon. Pekoni ja munakas oli sotkettu yhteen, joka ei miellyttänyt pekonin ystäviä eikä kasvissyöjiä. Salaattipöytä oli positiivinen yllätys: erityisesti vuohenjuusto-punajuurisalaatti sai seurueeltamme kehuja. Leipävalikoima näytti laajalta ja herkulliselta, joskin jäi omalta osalta kokematta. Gluteenittomana leipänä oli tarjolla vain näkkileipää joka oli hienoinen pettymys seurueen keliaakikolle. Sillien ja lohen oheen olisi kaivannut perunaa, mutta tarjolla oli vain jatkuvasti tyhjä perunasalaattikulho. Pitkien jonojen vuoksi emme ehtineet jälkiruokapöytään ensinkään kun ruokia jo alettiin korjaamaan pois. Ilman Wappuhälinää ja lapsiperheruuhkaa paikka olisi saattanut saada yhden pisteen enemmän.

"Upea"5/6
imgKatja V.yhdeksän kuukautta sitten · 3 arvostelua

Todella hyvä ja monipuolinen tarjooma. Erityisesti hyvä kalojen erilainen käyttö salaateissa. Tonnikalaröra on aina ihanan suussasulavaa. Henkilökohtaisesti arvostan myös tummapaahtoista kahvia. Perinteiset aamupalatarvikkeet ovat maistuvia, mangorahka on erityisen maistuvaa. Marjaseos tuo raikkautta. Ainut heikko puoli tässä ravintolassa on lapsiperheiden, erityisesti pikkulasten juoksentelu pöytien välissä. Tämä saattaa aiheuttaa ihan tarpeettomia vaaratilanteita kun kantaa ruokaa itselleen pöytään ja pieni ihminen ryntää päin. Tämä ei tietenkään ole ravintolan vika eikä syy, mutta jonkinlainen leikkinurkkaus saattaisi hillitä asiaa.

"Upea"5/6
Pihla H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Monipuolinen, runsas ja maukas tarjonta niin suolaista kuin makeaa syötävää. Sopivassa tasapainossa kevyempiä ja täyttävämpiä vaihtoehtoja. Tolppiin kirjotettujen tekstien (wifi, wc ym.) suhteen olisi voinut panostaa hieman enemmän tekemällä näkyvämmät ja siistimmät tekstit. Henkilökunta ystävällistä ja ravintola helppo löytää, aulassa voisi olla tervetulotoivotus ja ohjaus ylätasanteen tiskille. Mietin miksei biojätteille ja muoville (smoothiemukit) ollut lajittelua. Jäimme kaipaamaan palvelua astioiden siivouksen suhteen, jottei niitä tarvitsisi itse viedä kärryyn.

"Hyvä"4/6
Leena B.vuosi sitten · 1 arvostelu

Meitä oli kaksi henkilöä ja olimme varanneet pöydän. Meille kerrottiin pöytänumero kun saavuimme ja menimme maksamaan. Pöydässä oli kuitenkin vain yksi tuoli eli piti napata tuoli muutamaa pöytää eteenpäin olevasta pöydästä. Sinänsä vähäpätöistä, mutta meitä oli vain kaksi eikä ravintola ollut täynnä joten olisi ollut mukavampaa kun molemmilla olisi alkujaan ollut oma tuoli. Tästä miinus. Plussaa oli se, että tuorepuuroa ei ollut tarjolla ja kun kysyin sitä meille haettiin omat kupit. Tämä oli mielestämme ystävällistä ja hyvää palvelua. Kaikenkaikkiaan ok kokemus.

"Upea"5/6
Saana P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olin maininnut varausta tehdessäni että seurueessamme on yksi keliaakikko ja yksi vegaani. Saapuessamme ravintolaan, tarjoilija ei noteerannut asiaa mitenkään, eikä maininnut vaihtoehdoista, mitä voisi saada pyydettäessä. Onneksi olin ollut ravintolaan yhteydessä etukäteen, sillä muuten en olisi osannut pyytää vaihtoehtoja. Onneksi brunssilla oli jo valmiiksi runsaasti vaihtoehtoja, jotka kävivät meille erikoisruokavalioista huolimatta. Tosin jälkiruoaksi olisi myös kiva saada edes yksi vegaaninen leivonnainen....

2 Henkilöä
123456789101112
Tänään (lauantai)
marraskuu 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Valitse aika:
SOSIAALINEN
SOVELLUKSET
©2017 Quandoo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään