Block By Dylan – Tietoja

Aamiais- ja lounasravintola Block by Dylan tarjoilee raikkaita makuja komeissa tiloissa Etelärannassa vanhaa kauppahallia vastapäätä Helsingin keskustassa. Arkisin tarjolla olevan aamiaisen ja lounaan lisäksi ravintolassa voi nauttia runsaasta brunssista niin lauantaina kuin sunnuntaina. Monivivahteisen ja kansainvälisen keittiön antimiin kuuluu runsas salaattivalikoima, perinteisiä ja tuttuja suomalaisia herkkuja sekä aimo annos erikoisempia makuja, joiden vaikutteet tulevat ympäri maailmaa. Block by Dylanin tyylikäs ja tilava sali sopii erinomaisesti rentoon aamias- tai lounashetkeen niin arkena kuin viikonloppuna.

Aukioloajat

Suljettu tänään
perjantai
08:00 - 15:00
lauantai
10:30 - 16:00
sunnuntai
10:30 - 16:00
maanantai
08:00 - 15:00
tiistai
08:00 - 15:00
keskiviikko
08:00 - 15:00
torstai
08:00 - 15:00

Osoite

Block By Dylan
Eteläranta 18
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

940D5CE9-1B5C-4275-84AF-C9DAA0DF3759

Brunssi

Kauden vaihtuva, muhkea salaattipöytä

20 erilaista salaattia

Leikkeleitä

Myslejä, muroja rahkaa, jogurttia, tuorepuuroa & kauden marjoja

Lisää kohteesta Block By Dylan, Helsinki

Block by Dylanissa voit nauttia terveellistä aamiaista, herkullista lounasta ja runsasta brunssia kauniissa miljöössä Helsingin keskustassa kauppatorin kulmalla. Maanantaista perjantaihin tarjolla oleva arkiaamiainen tarjoaa loistavat eväät energiseen päivän aloitukseen ja lounaalla voi nauttia maittavia lämpimiä annoksia kevyistä keitoista meheviin liha-, kala- ja kasvisannoksiin. Viikonlopun brunssilla pöydät täyttyvät lukuisista erilaisista salaateista, lämpimistä ruoista, tuoreista leivistä, jogurteista, makeista herkuista ja vaihtelevista erikoisuuksista. Tuttujen perusmakujen lisäksi monissa ruoissa näkyy keittiön luovuus ja kekseliäisyys ja tarjolla on runsaasti erilaisia makuja, joissa on vaikutteita monista kansainvälisistä keittiöistä. Kahvi tulee punavuorelaisesta pienpaahtimo Kaffa Roasterysta samoin kuin tee, jota on tarjolla monia laatuja.

Block by Dylan sijaitsee ihanteellisella paikalla komeassa jugendtalossa Etelärannassa keskellä Helsinkiä. Tilaa ravintolassa on 250 ruokailijalle ja paikan sisustukseen on todella panostettu. Suomalainen design ja viherkasvit tekevät tilavasta salista viihtyisän ja retromaisen tyylikkään skandinaaviseen tyyliin. Lisätilaa tuo myös komea ja korkeuksiin nouseva katettu sisäpiha. Block by Dylan on urbaani koko perheen ravintola, jossa vatsa täyttyy terveellisellä ruoalla ja kaunis miljöö luo ruokahetkeen mitä ihanteellisimman tunnelman.

DYLAN BRUNSSI Á 19.50€ (LAPSET 1€/IKÄVUOSI)

332 Block By Dylan arvostelua

Loistava
4.5/6
332 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
New"Erinomainen"
6/6
Sonja H.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Todella monipuolinen brunssi ja kaikki ruoka oli todella maistuvaa ja tuoretta! Hinta-laatusuhde kohdillaan. Miljöö on viihtyisä ja henkilökunta mukavaa. Iso suositus, tulen varmasti uudestaan :)

"Erinomainen"
6/6
Riikka K.kaksi kuukautta sitten · 4 arvostelua

Suosittelen Block by Dylania brunssipaikaksi. Tilat ovat loistavat, brunssivalikoima monipuolinen ja erityisesti jälkiruuaksi tarjottu brownie sekä karkkivalikoima (kymmenen muun herkun lisäksi) ilahduttivat! Tänne tullaan toistekin!

"Erinomainen"
6/6
Marko H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Blok by Dylanissa oli todella hyvä valikoima brunssilla ja ystävällinen palvelu. Jonoa oli äitienpäiväbrunssilla jonkin verran, mutta eteni kuitenkin mukavasti. Ravintola on kivasti sisustettu. Suosittelen!