Quandoo
(FI) Suomi
4.5 /6 Loistava 130 arvostelua

Block By Dylan

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Block By Dylan

Aamiais- ja lounasravintola Block by Dylan tarjoilee raikkaita makuja komeissa tiloissa Etelärannassa vanhaa kauppahallia vastapäätä Helsingin keskustassa. Arkisin tarjolla olevan aamiaisen ja lounaan lisäksi ravintolassa voi nauttia runsaasta brunssista niin lauantaina kuin sunnuntaina. Monivivahteisen ja kansainvälisen keittiön antimiin kuuluu runsas salaattivalikoima, perinteisiä ja tuttuja suomalaisia herkkuja sekä aimo annos erikoisempia makuja, joiden vaikutteet tulevat ympäri maailmaa. Block by Dylanin tyylikäs ja tilava sali sopii erinomaisesti rentoon aamias- tai lounashetkeen niin arkena kuin viikonloppuna.

Aukioloajat

  • Maanantai 08:00 - 15:00
  • Tiistai 08:00 - 15:00
  • Keskiviikko 08:00 - 15:00
  • Torstai 08:00 - 15:00
  • Perjantai 08:00 - 15:00
  • Lauantai 10:30 - 16:00
  • Sunnutai 10:30 - 16:00
Block By Dylan, Eteläranta 18, 00130 Helsinki

Filosofia

Block by Dylanissa voit nauttia terveellistä aamiaista, herkullista lounasta ja runsasta brunssia kauniissa miljöössä Helsingin keskustassa kauppatorin kulmalla. Maanantaista perjantaihin tarjolla oleva arkiaamiainen tarjoaa loistavat eväät energiseen päivän aloitukseen ja lounaalla voi nauttia maittavia lämpimiä annoksia kevyistä keitoista meheviin liha-, kala- ja kasvisannoksiin. Viikonlopun brunssilla pöydät täyttyvät lukuisista erilaisista salaateista, lämpimistä ruoista, tuoreista leivistä, jogurteista, makeista herkuista ja vaihtelevista erikoisuuksista. Tuttujen perusmakujen lisäksi monissa ruoissa näkyy keittiön luovuus ja kekseliäisyys ja tarjolla on runsaasti erilaisia makuja, joissa on vaikutteita monista kansainvälisistä keittiöistä. Kahvi tulee punavuorelaisesta pienpaahtimo Kaffa Roasterysta samoin kuin tee, jota on tarjolla monia laatuja.

Block by Dylan sijaitsee ihanteellisella paikalla komeassa jugendtalossa Etelärannassa keskellä Helsinkiä. Tilaa ravintolassa on 250 ruokailijalle ja paikan sisustukseen on todella panostettu. Suomalainen design ja viherkasvit tekevät tilavasta salista viihtyisän ja retromaisen tyylikkään skandinaaviseen tyyliin. Lisätilaa tuo myös komea ja korkeuksiin nouseva katettu sisäpiha. Block by Dylan on urbaani koko perheen ravintola, jossa vatsa täyttyy terveellisellä ruoalla ja kaunis miljöö luo ruokahetkeen mitä ihanteellisimman tunnelman.

DYLAN BRUNSSI Á 19.50€ (LAPSET 1€/IKÄVUOSI)

Esimerkkimenu

130 arvostelua

4.5 /6 Loistava 130 arvostelua
Tunnelma: viityistä
Odotusaika: ei odotusaikaa
Ruoka: herkullinen
Laatu/Hinta: edullinen
Palvelu: ystävällinen
Melu: hiljainen
23 6
50 5
39 4
8 3
9 2
1 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
02.07.2017 13:46

Block by Dylanin brunssi oli uskomattoman runsas ja maukas alkupala-, muro-, leipä-, lämmin ruoka- ja jälkiruokatarjoiluineen. Palvelu oli sujuvaa, ja erittäin ystävällistä. Rento ilmapiiri ja ympäristö.

2 arvostelua tähän mennessä 6
01.05.2017 23:18

Vappupäivän brunssin ruokavalikoima oli runsas ja täytti ison seurueemme moninaiset toiveet eri ruokavaliorajoitteiden suhteen. Tällä kerralla olimme kaikki kylläisiä ja tyytyväisiä ravintolasta poistuessamme. Myös brunssin hinta-laatusuhde yllätti ja palvelukin pelasi.

1 arvostelu tähän mennessä 6
22.02.2017 14:31

Englanttilainen brunssi Block by Dylan ravintolassa-->toimii. Tuoretta ja monipuolista. Ravintolassa oli sopivasti tilaa ja lapsiystävällisyyttä ja kaikki perinteiset englantilaisen aamiaisen elementit löytyi ja jälkiruokapöytä oli lapsen mieleen. Suosittelen.

4 arvostelua tähän mennessä 6
22.02.2017 14:15

Todella monipuolinen ja herkullinen brunssi. Kaikki oli tuoretta ja hyvää. Hinta nyt on kalliihko ehkä, mutta ehdottomasti hintansa väärti, jos on nälkä. Kaikkille on kyllä varmasti jotain, vaikka olisikin joku teema.

1 arvostelu tähän mennessä 3
02.05.2017 10:10

Wappubrunssi ei ehkä antanut parasta kuvaa Block by Dylanista neljän hengen aikuisseurueellemme: hurja määrä hälinää, pikkulapset juoksentelivat jaloissa ja vauvat huusivat ja heittelivät ruokia viereisissä pöydissä. Jonot olivat pitkät sekä maksamaan että itse ruokalinjastoille. Itse ruoka oli kuitenkin ok, varsinkin sekasyöjille. Lihoja oli perinteinen brunssivalikoima, mutta savustettu hevonen oli jotain uutta ja tervetullutta. Lämpimissä ruoissa olisin toivonut kuitenkin enemmän kasvisvaihtoehtoja kasvislasagnen ohelle, sekä edes yhden gluteenittoman kasvisvaihtoehdon. Pekoni ja munakas oli sotkettu yhteen, joka ei miellyttänyt pekonin ystäviä eikä kasvissyöjiä. Salaattipöytä oli positiivinen yllätys: erityisesti vuohenjuusto-punajuurisalaatti sai seurueeltamme kehuja. Leipävalikoima näytti laajalta ja herkulliselta, joskin jäi omalta osalta kokematta. Gluteenittomana leipänä oli tarjolla vain näkkileipää joka oli hienoinen pettymys seurueen keliaakikolle. Sillien ja lohen oheen olisi kaivannut perunaa, mutta tarjolla oli vain jatkuvasti tyhjä perunasalaattikulho. Pitkien jonojen vuoksi emme ehtineet jälkiruokapöytään ensinkään kun ruokia jo alettiin korjaamaan pois. Ilman Wappuhälinää ja lapsiperheruuhkaa paikka olisi saattanut saada yhden pisteen enemmän.

1 arvostelu tähän mennessä 4
02.01.2017 08:11

Meitä oli kaksi henkilöä ja olimme varanneet pöydän. Meille kerrottiin pöytänumero kun saavuimme ja menimme maksamaan. Pöydässä oli kuitenkin vain yksi tuoli eli piti napata tuoli muutamaa pöytää eteenpäin olevasta pöydästä. Sinänsä vähäpätöistä, mutta meitä oli vain kaksi eikä ravintola ollut täynnä joten olisi ollut mukavampaa kun molemmilla olisi alkujaan ollut oma tuoli. Tästä miinus. Plussaa oli se, että tuorepuuroa ei ollut tarjolla ja kun kysyin sitä meille haettiin omat kupit. Tämä oli mielestämme ystävällistä ja hyvää palvelua. Kaikenkaikkiaan ok kokemus.

1 arvostelu tähän mennessä 5
03.10.2016 12:52

Olin maininnut varausta tehdessäni että seurueessamme on yksi keliaakikko ja yksi vegaani. Saapuessamme ravintolaan, tarjoilija ei noteerannut asiaa mitenkään, eikä maininnut vaihtoehdoista, mitä voisi saada pyydettäessä. Onneksi olin ollut ravintolaan yhteydessä etukäteen, sillä muuten en olisi osannut pyytää vaihtoehtoja. Onneksi brunssilla oli jo valmiiksi runsaasti vaihtoehtoja, jotka kävivät meille erikoisruokavalioista huolimatta. Tosin jälkiruoaksi olisi myös kiva saada edes yksi vegaaninen leivonnainen....

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.10.2016 10:38

Laadukas ja hintaansa nähden todella tasokas tarjonta. Monipuolisesti kylmiä ja lämpimiä ruokia sekä makeita. Sijainti on loistava ja keskeinen. Tulemme varmasti käymään Block By Dylanissa uudelleenkin.

1 arvostelu tähän mennessä 4
01.12.2016 15:36

Lämpimät ruuat olivat kovin vähissä ja vain haaleita n. klo 12.30. Ruokia pitäisi käydä tarkistamassa/siistimässä useammin. Pannacotan otin uiskenteli pannacotassa. Yritimme tavoittaa henkilökunnalta uutta lusikkaa - tuloksetta. Ruokailu lähes oven edessä - eteisessä - ei ollut kovin mukavaa. Erittäin kylmää, koska ovesta kulki jatkuvasti asiakkaita. Olimme juhlistamassa syntymäpäiviä ja olisin toivonut viihtyisämpää paikkaa juhlahetkelle. Positiivistakin: ruuat olivat hyviä ja niitä oli runsaslukuisesti.

1 arvostelu tähän mennessä 5
26.03.2017 11:21

Brunssin ruokavalikoima hipoi täydellisyyttä! Kerrankin meidän kriittiset lapsetkin löysivät tarpeeksi syötävää. Yksi asia missä voisi parantaa, olisi se, että henkilökunta keräisi aika ajoin käytettyjä astioita pois. Huomasimme vasta ovella lähtiessä, että oven suussa oli pieni kärry mihin astiat olisi pitänyt itse viedä. Tunnelma oli rauhallinen vaikka pikkulapsia oli paljon.

1 arvostelu tähän mennessä 4
31.07.2016 12:26

Saimme toiveen mukaisesti ikkunapöydän. Pöytä oli siisti. Ruokailuvälineiden ja juomalasien (+juomien) hakeminen sekä astioiden omatoiminen siivous pöydästä hieman ärsytti, mutta toisaalta edullinen hinta kompensoi tätä. Kylmissä ruoissa riitti valikoimaa ja seasta löytyi muutamia erinomaisia makuja. Leivät olivat tuoreita ja jälkiruokapöytä erittäin kattava! Suosittelen pöydän varaamista piakkoin avaamisen jälkeen, jolloin kaikki ruoat ovat vast esillelaitettuja ja "tuoreita".

1 arvostelu tähän mennessä 5
04.05.2017 08:41

Vapun alkuruokapöytä oli todella runsas, kauniisti aseteltu ja maukas. Pääruoan lohi ja punajuurilasagne oli myös mainita, lihapuoli ei ollut yhtä onnistunut. Tänä vuonna jälkiruoat jättivät toivomisen varaa. Houkuttelevan näköisessä raparperi-mansikka crumblessa oli kumma sivumaku ja suklaaleivonnaiset oli lasten arvion mukaan tehty liian tummaan suklaaseen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
26.09.2016 09:50

Erittäin miellyttävä ympäristö. Pöydät tarpeeksi lähekkäin, ettei tuntenut olevansa yksin, mutta tarpeeksi kaukana toisistaan, ettei tuntunut siltä, että olisi samassa seurueessa. Ruuat ainakin alkupäivästä erittäin tuoreita. Hyvä salaattipöytä ja brunssiin sopivia lämpimiä ruokia. Maut melko turvallisia.

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.09.2016 08:33

Paras raakaruoka koko Helsingissä, leikkeleitä en ymmärtänyt, olivat eri ruokamaailmasta, tiramisu jatoinen otin oli surkea(pihdit) josta johtuen oli sotkua ja kaikki hajonneet. Miksi ei ollut perinteistä kakkulapiota tai paistin lastaa??? Hinta vastasi 110% tarjontaa samoin henkilöstö😁🙆

5 arvostelua tähän mennessä 5
02.04.2017 12:51

Lauantaibrunssi (klo 12.00) oli jälleen onnistunut kokemus. Salaattipöytä oli runsas ja lämmin ruoka maistuvaa. Jälkiruokaosastolta löysimme jokainen jotain. Miinuksena on ravintolan ulko-ovesta puhaltava viima asiakkaiden kulkiessa sisään ja ulos. Vaikka pöytämme oli melko kaukana ovelta, kylmyyden huomasi selkeästi. Kokonaisuus on joka tapauksessa toimiva.

1 arvostelu tähän mennessä 6
26.07.2016 09:02

Viihtyisä paikka hyvällä sijainnilla. Brunssilla tarjolla monipuolisesti erilaisia ruokia suolaista ja makeaa, josta löysi varmasti mieleisensä. Sotimme tuntia ennen pöytävaraustamme, että mahtuisiko pöytäämme vielä yksi henkilö ja sekin onnistui mutkitta. Voisin tulla toistekin!

1 arvostelu tähän mennessä 4
10.04.2017 12:01

Olen ollut pariin otteeseen brunssilla ja ehkä tällä kertaa jäin odottamaan vähän enemmän brunssin sisällöltä. Leipävalikoima oli yllättävän pieni ja smootheja joita olen tottunut Dylanilla näkemään ei ollut. Varmaamamme pöytä ikkunan ääressä oli palkin/pylvään kohdalla eli olihan meillä kyllä näkymä ulos mutta kummallakin palkin eri puolilta ja oven vierestä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
18.07.2016 21:12

Palvelu oli todella hyvää, ruoka myös erittäin maistuvaa. Ihan huippukokemus ensimmäiseksi brunssiksi. Meillä seurueessa oli 4 aikuista ja 5 lasta ja kaikki tykkäsivät. Koimme myös, että paikka oli sopiva lapsiperheen näkökulmasta :)

2 arvostelua tähän mennessä 5
13.10.2016 08:46

Very good brunch selection of salads, warm dishes, fruits, and desserts. The orange juice (included in the price) was made of concentrate (and not very good) but you could buy also fresh orange juice. Coffee and tea included

1 arvostelu tähän mennessä 4
17.07.2016 08:36

Tuoremehut puuttuivat, tarjolla ollut mehu oli vedellä jatkettua. Salaatit tuoreita, leivät tuoreet ja vaihtoehtoja gluteenittomille. Jälkiruuat herkulliset. Ensikertalaiselle olisi kaivannut pöytiin ohjauksen yhteydessä nopean opastuksen, että minne maksetaan ja mitä listalla tänään ja että lautaset viedään itse pois. Nyt jäi istumaan pöytään ja ihmetteli. Laadukkaat ruuat.

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.07.2016 10:49

Hyvin monipuolinen ja laadukas valikoima. Erikoisruokavaliot hyvin huomioitu. Ainoa miinus on se, että tulee syötyä liikaa, kun valinnanvaraa on niin paljon! 😊 Brunssi on nyt testattu, seuraavalla kerralla testiin aamupala.

1 arvostelu tähän mennessä 4
08.11.2016 12:54

Palvelu oli ystävällistä, tila mukava ja rauhallinen. Salaatteja oli riittävästi, osa oikein maukkaita. BURGERS&SHAKES -teemassa ihmetytti se että tarjolla oli sitten vain vajaita kannuja mansikkapirtelöä. Shakes? Jälkiruokapöytä oli pettymys, muffinsit ja pannukakku kuivia, myös vetinen mehu ihmettytti. Leikkeleistä ja munakokkelista tuli lähinnä mieleen hotelliaamiainen.

1 arvostelu tähän mennessä 5
05.09.2016 07:32

Ruoka oli hyvää ja sitä oli brunssilla monipuolisesti. Erityisesti makeiden jälkiruokien määrä oli positiivinen yllätys. Paikalla oli sen verran muita lapsiperheitä, ettei tarvinnut miettiä häiritseekö omat lapset muita vaikka hieman ääntä pitivätkin. Käymme varmasti uudestaankin.

1 arvostelu tähän mennessä 5
24.10.2016 11:27

aikaisen aamun asiakkaana olimme hämmentyneitä ohjausksen puutteesta. Salin etualueella ei ollut ketään ohjaamassa ensikertalaisia. Saimme itse etsiä varauksemme pöydistä ja hetken mietittyämme rohkaistuimme etsimään itse henkilökuntaa ja selvittämään miten homma toimii. Opastekyltti etuovella olisi kätevä.

1 arvostelu tähän mennessä 5
21.09.2016 09:58

Lauantaibrunssilla salaattipöytä oli samanlainen kuin viikollakin lounasaikaan eli erittäin monipuolinen ja kasvispainotteinen. Lämpimissä ruoissa sen sijaan oli niukasti kasvisvaihtoehtoja. Jälkiruokia oli moneen makuun. Kokonaisuutena arvioiden ruoka oli maukasta, ja siitä tuli kylläiseksi. Henkilökunta oli ystävällistä.

1 arvostelu tähän mennessä 4
23.04.2017 14:03

Hyvät salaatit, kuten aina! Miinusta tosin proteiinivalikoiman suppeudesta (tarjolla olisi mielellään saanut olla myös esim. lohta, sieniä tai tofua) sekä leivänpaahtiminen puuttumisesta. Jälkiruokapöytä oli ihan ok, mutta on ollut parempi aikaisemmin. Jäimme kaipaamaan kunnon kakkua! Loistava teevalikoima ja viihtyisät tilat, kiitos siitä! :)

1 arvostelu tähän mennessä 5
21.10.2016 08:55

Tosi herkullinen ja erittäin runsas viikonloppubrunssi, jota voin sydämellisesti suositella. Kannattaa mennä nälkäisenä, koska muuten ei millään voi edes maistaa kaikkea, koska tarjonta on niin runsas. Ruokien ulkonäkö ja maku oli täysin kohdillaan. Suosittelen!

1 arvostelu tähän mennessä 6
27.11.2016 19:50

Mukava, ystävällinen, valoisa, kivahenkinen rento tila.. tosi hyvää ja monipuolista ruokaa. Helppo pienten lasten kanssa.. henkilökuntaa ei juuri näy.. sekin on kivaa.. siivoukset ym hoituu huomaamatta. Tullaan taas..

1 arvostelu tähän mennessä 5
19.09.2016 10:33

Hyvä ja monipuolinen brunssi! Tarjonnasta löytyi myös lapsille omat herkkunsa. Block on mukavalla paikalla ja toimii hyvin brunssi ja lounaspaikkana. Teemabrunssit tuovat hyvää vaihtelua ja varmistavat sen, että käymme jatkossakin nauttimassa Blockin herkuista.

1 arvostelu tähän mennessä 3
16.10.2016 12:52

Olimme varanneet paikat monta viikkoa etukäteen ja silti paikkanme oli aivan ulko-oven vieressä josta ihmiset tulivat tuoden kylmän ilman sisään ja koko ruokailun ajan oli aivan järkyttävän kylmä. Aivan ihmeellinen valinta istuttaa meidät siihen kun ravintolassa oli siinä vaiheessa todella paljon vapaata tilaa kun me tulimme. Ruoka oli hyvää. Appelsiinimehu saisi myös kuulua brunssin hintaan.

4 arvostelua tähän mennessä 5
18.05.2017 09:09

Erinomaisesti huomioitu vege, gluteeniton ja ruokatrendit. Koiraystävällinen, loistava palvelu ja ehdottomasti kiva lapsen kanssa. Alkuruokabuffet on niin suosittu, että sen paikkaa voisi vaihtaa brunssipäivinä lämpimän ruuan kanssa, jolloin sitä voisi aloittaa kahdesta suunnasta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
26.09.2016 22:32

Ruika oli erinomaista ja valikoima oli laaja. Juomavalikoima voisi olla hieman monipuolisempi, nyt tarjolla oli vettä, sekamehua sekä kahvia/teetä. Esimerkiksi tuorepuristettu mehu olisi mukava lisä. Sipsit herkkupöydässä olivat hieman turhia. Plussaa ihanasta salaattipöydästä!

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.10.2016 10:31

Paikka on sijanniltaan kiva mutta paikkana ehkä vähän kolkko (ei niin kotoisa). Valikoima "perustallaajalle" tosi jees mutta "vehnättömänä, sokerittomana ja alkoholittomana" tietysti toivoisi löytyvän vähän extraa tai voisi esim. skumpan vaihtaan spessukahviin tms.

24 arvostelua tähän mennessä 4
25.01.2016 09:12

We enjoyed a brunch with kids here and have no complains about the buffet food. Better than average. The space feels more like luncheteria and service was missing. Might pay a visit for a quick lunch but maybe not for brunch.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.08.2016 12:58

Paras brunssi Helsingissä!! Kaikille löytyy kaikkea, aina lihansyöjistä vegaaneihin. Hirveästi plussaa myös siitä, että kahviin sai kasvismaitoa. Pienetkin lapset viihtyvät täällä. Suosittelen, sekä ehdottomasti tulen uudestaan!! :D

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.04.2017 11:20

Hyvä ja monipuolinen ruokatarjonta, salaattipöytä oli kattava, lämmin ruoka oli hyvää ja arvostimme etenkin jälkkäripöydän antimia. Tila oli kivasti sisustettu ja mukavan avara ja valoisa. Hyvä hinta-laatusuhde. Tykkäsimme ja tulemme ehdottomasti uudelleenkin!

1 arvostelu tähän mennessä 4
04.09.2016 19:12

Ruoka oli tosi maukasta ja erilaisia ruokia oli tarjolla tosi monipuolisesti! Etenkin jälkkäripöytä oli huikea!! Jotain erilaisia tuoremehuja olisi voinut olla useampaa lajia. Itse sisustus/tila oli ehkä vähän kolkko tai ruokalamainen, joten siitä vähän "miinusta". Oikein hyvä brunssi kuitenkin :-)

1 arvostelu tähän mennessä 5
24.10.2016 11:41

Ruoka oli todella hyvää ja valikoimaa oli paljon. Iso plussa useasta gluteenittomasta vaihtoehdosta. Asiakaspalvelussa olisi paljon parantamisen varaa... Koin palvelun töykeäksi ja ylimieliseksi. Ei tervehditty ja kysymyksiin vastattiin töksäyttäen. Kyselin varmastikin typeriä...

1 arvostelu tähän mennessä 5
18.06.2017 17:50

Mukavan "casual",hyvin liikkumatilaa pöytien sijoituksessa,raikkaat,maukkaat tarjottavat,selkeä esillepano ja ryhmitys ;lapsikin löysi ja ennenkaikkea ylettyi itse.Taustamusiikki ak:n mieleen erittäin paljon. Toisin sanoen onnistunut ensivierailu,lieneekö osansa ollut ajankohdalla ja kellonajalla (lauantai, 2:n kattaus) Kiitos!

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.10.2016 19:25

Miellyttävä monipuolinen brunssi. Hot dog teema ei ollut itselle niin sopiva, mutta Odotan innolla muita erilaisia teemoja. Jälkkäripöytä sai erikseen huomiota. Monipuolisuus kahveihin olisi kiva lisä

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.08.2016 07:59

Loistava brunssi, paljon valinnanvaraa! Paljon vaihtoehtoja salaateissa, kylmissä ja lämpimissä ruokalajeissa. Parasta jälkiruokapöytä - paljon erilaisia herkkuja ja sopivan pieniä suupaloja jolloin pystyi maistamaan kaikkia herkkuja.

1 arvostelu tähän mennessä 6
08.04.2016 13:38

Kiva tunnelma ja hyvä ruoka. Brunssi on todella rikast ja kaikille löytyy omat mieleisensä herkut. Plussaa myös hyvästä jälkkäri buffasta! Se oli kuin kirsikka täytekakun päällä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
03.10.2016 18:26

nyt oli kyllä hyvää ruokaa, munavoi oli karjalan piirakoiden kanssa plussaa ! jälkkärit tosi hyviä myös, esim mä tykkäsin erityisesti mustikka piirakasta ! tulen kyllä uudestaan

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.05.2016 20:41

Meksikolainen teemabrunssi oli erinomainen. Monipuolista ruokaa useassa pöydässä ja tarjolla oli myös myös parhaimmat perusherkut teemaruuan lisäksi. Tämä kilpailee Hkin parhaiden brunssien kanssa. Täydet pisteet: 6/6

3 arvostelua tähän mennessä 6
10.08.2016 12:29

Mukavan avarat tilat ja hyvä tunnelma. Brunssi on monipuolinen ja maukas. Täällä viihtyy pidempäänkin ja tänne haluaa tulla aina vain uudestaan. Suosittelen ottamaan kuohuviinin brunssin kylkeen.

1 arvostelu tähän mennessä 5
23.10.2016 09:45

Brunssi oli monipuolinen ja erityisesti salaattipöytä oli herkullinen. Pieni miinus siitä, että henkilökunta alkoi laittaa paikkoja pakettiin jo puoli tuntia ennen sulkemisaikaa, jolloin tuli olo, että paikalta pitäisi alkaa jo poistumaan.

2 arvostelua tähän mennessä 5
01.12.2016 22:09

Hyvä brunssi ja siisti paikka. Mutta laktoositonta maitoa ei ollut koko ravintolassa! Tarjolla oli vain vähälaktoosista ja sitten tietysti normaalit maidot. Ihmetyttää kummasta, että tänä päivä joku edes ostaa vähälaktoosisia maitotuotteita.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.12.2016 08:24

Olimme erittäin tyytyväisiä ruoka tarjoiluun, palveluun, miljööseen ja tunnelmaan. Loista aloitus lauantaille joulu kiireiden keskellä. Mukana oli nuoriso puolisoineen eli ikähaarukka oli melko suuri. Kiitos.

1 arvostelu tähän mennessä 5
04.12.2016 10:17

Laaja valikoima myös kasvissyöjälle, salaatti pöytä oikein kattava ja mukava, toisaalta pekoni puuttui perinteisestä aamupalasta munakokkelin kanssa. Mehuja olisi voinut olla enemmän. Jälkiruoka pöytä oli iso ja laaja, siitä plussaa!

1 arvostelu tähän mennessä 5
01.06.2017 10:33

Todella maukas saaristolaisbrunssi! Salaattipöytä oli niin runsas, että lämmin ruoka jäi toissijaiseksi. Jälkkäreistä kieleni vei kinuskitäytteinen donitsi, joka oli taivaallinen. Ainoa, mitä jäin kaipaamaan, oli teeman perusteella yllättävästikin uupunut saaristolaisleipä.