Block By Dylan

Keskustakansainvälinen
Loistava
4.5/6
375 arvostelua
Block By Dylan Helsinki image 1
Block By Dylan Helsinki image 2
Block By Dylan Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Block By Dylan – Tietoja

Aamiais- ja lounasravintola Block by Dylan tarjoilee raikkaita makuja komeissa tiloissa Etelärannassa vanhaa kauppahallia vastapäätä Helsingin keskustassa. Arkisin tarjolla olevan aamiaisen ja lounaan lisäksi ravintolassa voi nauttia runsaasta brunssista niin lauantaina kuin sunnuntaina. Monivivahteisen ja kansainvälisen keittiön antimiin kuuluu runsas salaattivalikoima, perinteisiä ja tuttuja suomalaisia herkkuja sekä aimo annos erikoisempia makuja, joiden vaikutteet tulevat ympäri maailmaa. Block by Dylanin tyylikäs ja tilava sali sopii erinomaisesti rentoon aamias- tai lounashetkeen niin arkena kuin viikonloppuna.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
10:30 - 16:00
Monday
08:00 - 15:00
Tuesday
08:00 - 15:00
Wednesday
08:00 - 15:00
Thursday
08:00 - 15:00
Friday
08:00 - 15:00
Saturday
10:30 - 16:00

Osoite

Block By Dylan
Eteläranta 18
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

940D5CE9-1B5C-4275-84AF-C9DAA0DF3759

Brunssi

Kauden vaihtuva, muhkea salaattipöytä

20 erilaista salaattia

Leikkeleitä

Myslejä, muroja rahkaa, jogurttia, tuorepuuroa & kauden marjoja

Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Block By Dylan, Helsinki

Block by Dylanissa voit nauttia terveellistä aamiaista, herkullista lounasta ja runsasta brunssia kauniissa miljöössä Helsingin keskustassa kauppatorin kulmalla. Maanantaista perjantaihin tarjolla oleva arkiaamiainen tarjoaa loistavat eväät energiseen päivän aloitukseen ja lounaalla voi nauttia maittavia lämpimiä annoksia kevyistä keitoista meheviin liha-, kala- ja kasvisannoksiin. Viikonlopun brunssilla pöydät täyttyvät lukuisista erilaisista salaateista, lämpimistä ruoista, tuoreista leivistä, jogurteista, makeista herkuista ja vaihtelevista erikoisuuksista. Tuttujen perusmakujen lisäksi monissa ruoissa näkyy keittiön luovuus ja kekseliäisyys ja tarjolla on runsaasti erilaisia makuja, joissa on vaikutteita monista kansainvälisistä keittiöistä. Kahvi tulee punavuorelaisesta pienpaahtimo Kaffa Roasterysta samoin kuin tee, jota on tarjolla monia laatuja.

Block by Dylan sijaitsee ihanteellisella paikalla komeassa jugendtalossa Etelärannassa keskellä Helsinkiä. Tilaa ravintolassa on 250 ruokailijalle ja paikan sisustukseen on todella panostettu. Suomalainen design ja viherkasvit tekevät tilavasta salista viihtyisän ja retromaisen tyylikkään skandinaaviseen tyyliin. Lisätilaa tuo myös komea ja korkeuksiin nouseva katettu sisäpiha. Block by Dylan on urbaani koko perheen ravintola, jossa vatsa täyttyy terveellisellä ruoalla ja kaunis miljöö luo ruokahetkeen mitä ihanteellisimman tunnelman.

DYLAN BRUNSSI Á 19.50€ (LAPSET 1€/IKÄVUOSI)

375 Block By Dylan arvostelua

Loistava
4.5/6
375 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Herkullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Riikka K.kuusi päivää sitten · 5 arvostelua

Olipa ihana isänpäiväbrunssi, kiitos! Erityisen ihanasti olitte taas ottaneet lapset huomioon - ja teille on sen vuoksi aina kiva tulla uudestaan! Brunssivalikoima oli monipuolinen, herkullinen ja tarvittaessa siitä pystyi valikoimaan myös hyvin terveellisen annoksen :)

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sonja N.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Hinta-laatusuhde erittäin kohdallaan. Ja vaikka ravintola oli täyteen varattu, siellä ei ollut meluisaa vaan mukava ja rento tunnelma. Tulen ehdottomasti uudelleen brunssille ja suosittelen myös kavereillekin.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Lauri V.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Tila on miellyttävä ja valoisa. Brunssi oli monipuolinen ja runsas. Tulen mielelläni uudelleen, ja suosittelen paikkaa varmasti muillekin. Kaiken kaikkiaan oikein mukava ja maukas aloitus sunnuntaille!