Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Helsinki
Viikinkiravintola Harald - Helsinki Arvostelut

Arvostelut: Viikinkiravintola Harald - Helsinki

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Erittäin hyvä
4.3/6
105 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Helsinki Helsinki image 1
Viikinkiravintola Harald - Helsinki Helsinki image 2
Viikinkiravintola Harald - Helsinki Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

105 Viikinkiravintola Harald - Helsinki arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viikinkiravintola Harald - Helsinki annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
4.3/6
105 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Keskivertoa parempi
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Juho H.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Ei koskaan petä. Aina pelkkää priimaa palvelusta laatuun. Thumbs up!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Tero I.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Aivan loistava palvelu. Kaikki toimi hyvin. Ruoka oli hyvää. S

Uusi"Erinomainen"
6/6
Valentina P.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Il ristorante ha un’atmosfera molto bella, e il cibo è eccellente e con ingredienti di prima qualità. Tornerò presto!

"Erinomainen"
6/6
Mika A.19 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu ja mukava tunnelma. Kannattaa käydä kokeilemassa.

"Upea"
5/6
Alexander G.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kävimme ensimmäisen kerran Haraldissa. Varasimme pöydän neljälle ihmiselle lauantaiksi kello kahdeksantoista. Tulimme paikalle viittä vaille kuusi. Sisäänkäynnillä oli pieni jono, mutta muuttaman minuuttien jälkeen, meitä otettiin vastaan ja sanottiin, että pitää odottaa hetki, kunnes pöytämme vapautuu, mutta tasan kuudelta istuimme jo pöydän ääressä. Saimme hyvin mukavan ja eristetyn pöydän, joten ihmisen määrä ei meitä haitanut yhtään. Ainoa ikävä tekijä oli tahmea pöytä. Paikka on hyvin tunnelmallinen. Asiakaspalvelu oli hyvä ja riittävän nopea. Alku, pää ja jälkiruoat olivat erittäin hyviä ja herkullisia. Paikkalinen ollut oli myös aika hyvä. Lähtiessä sisäänkäynnillä oli jo pitkä jono, joten varmasti kannattaa varata paikan etukäteen. Käynti teki hyvän vaikutelman ja on tahtoa käydä vielä kerran Haraldissa.

"Hyvä"
4/6
Rita T.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

We were seated promptly, and received our drinks swiftly from our awesome waitress. The atmosphere was quite nice. I believe the biggest downfall (both visits I have made) is how long it takes for the food to arrive. In addition, after the meal it took a very long time to receive the check. So nothing wrong with the food or service, I just don´t like sitting down for a two hour meal if I eat quickly. Of course for many that is a positive thing since some people do not like to be rushed.

"Erinomainen"
6/6
Matti K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Meidän neljän hengen seurueen mukaan ruoka (possua ja broileria) oli erinomaista, suklainen alkukuohu oli hyvin miellyttävä uusi makukokemus, espanjalainen luomupunaviini oli suunmukaista juotavaa ja Räävelin letut kahvin / teen kanssa mainio makuelämys jäätelöineen. Tarjoilija oli asiantunteva, antoi mm. hyvän vinkin kuohupullon aikaisemiseen, palveli meitä hyvin ystävällisesti. Täysi kymppi koko kolmen tunnin ajasta, jonka seurueemme vietti Hesan Haraldissa!

"Upea"
5/6
Henri K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Söimme Isänpäivämenuun. Alkupalapöytä oli loistava. Etenkin tervasilakat veivät kielen mennessään. Pääruuaksi otimme kaikki kolme naudan sisäfilepihvit tervapipparikastilla, perunakakulla ja uunijuureksilla. Kaikkien pihvit olivat todella mureita ja maukkaita. Perunakakku ja kastike kruunasi kokonaisuuden. Ainoa miinus tulee uunijuureksista. Kaipaisin itse seuraksi jotain muuta. Makuasia toki. Tunnelmallinen paikka ja asiakasmäärään nähden (-> lue paljon asiakkaita) palvelu pelasi hyvin. Kiitos miellyttävästä aterioitikokemuksesta.

Uusi"Hyvä"
4/6
Kirsi S.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja myös palvelu. Laskua tuodessa toinen tarjoilija kertoo , että 1 lahjakorteista on jo käytetty, joka ei pitänyt paikkaansa.Sitten toinen tarjoilija tuo laskun. Kysyin oliko kaikki kunnossa. Oli kyllä. Toinen tarjoilija esitti anteeksipyynnön. Hieman nolo tilanne. Voisiko 1 Tarjoilija hoitaa koko tilanteen ja tarkistaa ensin kunnolla ennenkuin asia on selvä. Poislähtiessä voisi vielä moikata ja toivottaa tervetulleeksi uudestaan🙏

"Upea"
5/6
Pekka K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu ja hyvä ruokakokonaisuus (pääruoka, jälkiruoka ja juomat). Olimme varanneet ajan mutta tulimme ajoissa ja saimme kuitenkin pöydän heti. Tunelma paikassa on hyvä sekä menussa mukavasti valinnan varaa. Meitä oli kaksi henkilöä ja käytimme maksamiseen Haraldin oravannahkoja joiden avulla saimme mukavan alennuksen (35e per 50e nahka).