Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Helsinki
Viikinkiravintola Harald - Helsinki Arvostelut

Arvostelut: Viikinkiravintola Harald - Helsinki

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Erittäin hyvä
3.7/6
58 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Helsinki Helsinki image 1
Viikinkiravintola Harald - Helsinki Helsinki image 2
Viikinkiravintola Harald - Helsinki Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

58 Viikinkiravintola Harald - Helsinki arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viikinkiravintola Harald - Helsinki annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
3.7/6
58 arvostelua
Palvelu:Keskivertoa parempi
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Taisto K.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen vastaanotto, vaikka olimme reilusti etuajassa. Rakkauden paketti oli yltäkylläinen ja erilaisia makuja pullollaan. Erityisesti tervasilakka ja kuusijäätelö jäivät mieleen, koska tuoksu ja maku vastasivat toisiaan.

"Erinomainen"
6/6
Helena A.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvää ja maukasta ruokaa ja erinomaista palvelua. Kiitos ! Jälkkäriksi ollutta vadelmakakkua olisi voinut viedä kotiinkin. Samoin juomat jotka joimme. Varmasti tulemme ruokailemaan teille uudelleenkin.

"Erinomainen"
6/6
Riina K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Haraldissa pääsee aidosti viikinki tunnelmaan! Ruoka on todella hyvää ja hintansa väärti! Myös palvelu oli todella ystävällistä ja todellakin haluamme mennä sinne syömään uudestaankin. Olen myös suositellut Haraldia muillekin ystävilleni.

"Erinomainen"
6/6
Tiia K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Monipuolinen ruokalista, Ihana ruoka, palvelu oli erinomaista, rento tunnelma ja ruokaa ei tarvinnut odotella pitkään. Sisustus ravintolassa on myös aivan upea ja yksityiskohtia on mietitty hienosti.

"Upea"
5/6
Alexander G.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kävimme ensimmäisen kerran Haraldissa. Varasimme pöydän neljälle ihmiselle lauantaiksi kello kahdeksantoista. Tulimme paikalle viittä vaille kuusi. Sisäänkäynnillä oli pieni jono, mutta muuttaman minuuttien jälkeen, meitä otettiin vastaan ja sanottiin, että pitää odottaa hetki, kunnes pöytämme vapautuu, mutta tasan kuudelta istuimme jo pöydän ääressä. Saimme hyvin mukavan ja eristetyn pöydän, joten ihmisen määrä ei meitä haitanut yhtään. Ainoa ikävä tekijä oli tahmea pöytä. Paikka on hyvin tunnelmallinen. Asiakaspalvelu oli hyvä ja riittävän nopea. Alku, pää ja jälkiruoat olivat erittäin hyviä ja herkullisia. Paikkalinen ollut oli myös aika hyvä. Lähtiessä sisäänkäynnillä oli jo pitkä jono, joten varmasti kannattaa varata paikan etukäteen. Käynti teki hyvän vaikutelman ja on tahtoa käydä vielä kerran Haraldissa.

"Upea"
5/6
Henri K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Söimme Isänpäivämenuun. Alkupalapöytä oli loistava. Etenkin tervasilakat veivät kielen mennessään. Pääruuaksi otimme kaikki kolme naudan sisäfilepihvit tervapipparikastilla, perunakakulla ja uunijuureksilla. Kaikkien pihvit olivat todella mureita ja maukkaita. Perunakakku ja kastike kruunasi kokonaisuuden. Ainoa miinus tulee uunijuureksista. Kaipaisin itse seuraksi jotain muuta. Makuasia toki. Tunnelmallinen paikka ja asiakasmäärään nähden (-> lue paljon asiakkaita) palvelu pelasi hyvin. Kiitos miellyttävästä aterioitikokemuksesta.

Uusi"Okei"
3/6
Sara H.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka kuulosti valitettavasti paremmalta kun se loppujen lopuksi oli. Aika sokeriset kastikkeet, ja liha ei ollutniin mureaa kuin odotin. Perunat olivat todella hyviä. Valoitus ja akustiikka ravintolassa eivät ihan mielestäni toimi, enemmän sais olla "kynttilävalo-fiilistä" kuin spotteja. Ja jostain syystä "naapurikoppien" puheet kuuluvat tosi hyvin, ei ihan synny sellaista omaa "kuplaa" oman porukan kanssa syödessään. En tiie auttaisko jos olisi hieman korkeammalla musiikki? Pienet kaiuttimet omissa kopeissa? Jotkut pehmusteet/taljat penkeissä olisi myös kiva. Mukava henkilökunta.

"Upea"
5/6
Arja H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hei! Ruoka oli oikein hyvää, palvelu ystävällistä, lämmintä. Ainoa miinus oli että olimme varanneet pöydän klo 18:ksi , saimme tilaamamme ruoan noin klo 19.30 -odotusaika oli vähän liian pitkä (onneksi meillä ei ollut kiirettä mutta osalla oli aika kova nälkä :) )

"Hyvä"
4/6
Satu M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Häränpihvi oli maukas ja hyvin laitettu. Muutoin annos oli melko tavallinen. Ravintola näyttää suhteellisen mukavalta. Astiat ovat erilaiset ja kivat. Meidän kahden hengen pöytä tuntui olevan kulkuväylällä ja wc-käynnin varrella, paikassa, johon oli pöytä lisätty jälkeenpäin ihan kuin extrana. Ei kovin mukava paikkana. Ilmanvaihdosta puhalsi kylmää ilmaa niskaan. Pöytä oli tahmea.

"Upea"
5/6
Titti F.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ravintola viihtyisä ja ruoka oli erittäin hyvää. Tarjoilijat ystävällisiä ja mukavia. Ainoa moite siitä että johtuiko henkilötöpulasta vai mistä, mutta välillä sai odottaa palvelua . Tullessamme ravintolaan jouduimme odottamaan ovella 15-20 minùuttia. Varmasti tullaan uudestaan.