Arvostelut: Ravintola YUME

Loistava
5.2/6
347 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 3 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Vibami - Eerikinkatu

Keskusta
5.2/65
Vibami - Eerikinkatu

Ravintola Maharaja

Töölö
5.4/65
Ravintola Maharaja

347 Ravintola YUME arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola YUME annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
347 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Johanna H.vuosi sitten · 2 arvostelua

Hyvä palvelu, erinomainen ruoka. Tunnelma on loistava! Valitettavasti viimeinen kerta kun pääsi nauttimaan ravintolan antimista. Toiveemme ikkunapöydästäkin toteutettiin heti kun ko pöytä vapautui. Tultiin erikseen kysymään haluammeko siirtyä vielä ikkunan vieressä olevaan pöytään.

"Erinomainen"
6/6
Taru O.vuosi sitten · 2 arvostelua

Erittäin hyvä palvelu ja erittäin hyvä ruoka. Erikoistoivomuksiin suhtauduttiin joustavasti ja pyydettäessä saimme lisätietoa tuotteista, ruuasta ja juomista. Viinit saimme tietenkin maistella ennen niiden tarjoamista.

"Erinomainen"
6/6
Katariina K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin henkilökohtaista palvelua ja maistelumenun ruokien välillä oli sopivan pituisia taukoja. Ruoka oli aivan täydellistä ja ravintola on ihanan tunnelmallinen. Harmi, että ravintola on enää hetken auki!

"Erinomainen"
6/6
Polina H.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli hyvää ja palvelu oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa. Ribsit olivat hyviä ja hot stone oli mielenkiintoinen kokemus. Tosin siihen kiveen tarttuu se liha aika helposti. Voisiko sitä öljytä vähän? Harmi, että paikka sulkeutuu.

"Erinomainen"
6/6
Riitta V.vuosi sitten · 6 arvostelua

Olimme Yumessa torstai-iltana, jolloin ravintola oli täynnä. Meidät, kaksi naista, ohjattin nurkkapöytään, josta ei nähnyt ketään muita ihmisiä! Onneksi tyytymättömyytemme huomioitiin ja saimme pöydän juuri sieltä, mistä olisimme halunneetkin. Odottelen sitä aikaa kun on mahdollista varata mieluinen pöytä muun varauksen yhteydessä, jolloin säästyisi monelta pettymykseseltä ja ravintolailta voisi alkaa miellyttävästi? Yumessa palvelu oli koko illan todella miellyttävää ja asiantuntevaa. Ilta alkoi raikkaalla Lemongrass Tom Collins -coctaililla. Alkupaloiksi valitsemamme Hamachi Sashimi ja Spicy Tuna Rolls olivat raikkaita ja herkullisia, tosin aika hinnakkaita kokoonsa nähden. Pääruoka Teriyaki Salmon oli todella loistava valinta: lohessa oli sopiva kypsyysaste ja kastike uskomattoman herkullinen. Vähän ihmetytti se, että a la carte -lista oli niin lihapainotteinen, lohen ollessa ainoa kalavaihtoehto. Myös viinit olivat aika hinnakkaita, edullisin yli 50 euroa. Joka tapauksessa illasta jäi hyvä fiilis, joten voin suositella Yumea muillekin!

"Hyvä"
4/6
Katja J.vuosi sitten · 3 arvostelua

Ruoka oli Yumessa erinomaista, mutta palvelu valitettavan hidasta, vaikkakin ystävällistä. Kaikki syömämme annokset olivat herkullisen makuisia, ruoan rakenne oli kohdallaan ja lihan kypsyysasteet olivat juuri tilattujen mukaisia. Olimme varanneet ruokailulle aikaa n. 2h 15min ennen illan seuraavia menoja. Kerroimme aikataulustamme tarjoilijalle tilausta tehdessä ja hän kertoi että suunnittelemamme ruoat ehtii hyvin syödä tuossa ajassa. Alkuruoat saapuivatkin ripeästi tilauksen teon jälkeen ja maistuivat erinomaisilta. Niiden jälkeen kuitenkin odottelimme pääruokaa pitkään kunnes tarjoilija tuli kertomaan, että keittiössä on ruuhkaa ja joudumme vielä odottamaan kymmenen minuuttia. Lopulta saimme pääruoat pöytään n. 1h 45min ravintolaan saapumisemme jälkeen. Harmiksemme siis emme ehtineet enää tilaamaan jälkiruokia, vaikka lista näytti houkuttelevalta. Laskutkin pääsimme maksamaan sen verran myöhään, että pääsimme poistumaan ravintolasta vasta n. 15min aikatauluamme myöhemmin. Veden riittävyydestä olisi myös pitänyt huolehtia paremmin. Läpi illallisen myös vesilasimme olivat tyhjiä pitkiä aikoja ja jouduimme useita kertoja erikseen kutsumaan tarjoilijan saadaksemme lisää vettä, koska sitä ei tultu muuten kaatamaan lisää.

"Erinomainen"
6/6
tarja m.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin miellyttävä elämysruokailu. Istuin niin, että näin koko ajan keittiöön. siellä työskenneltiin iloisesti ja reippaasti. Ruoka oli erinomaista paitsi, että minun lohi oli kuivaa, toisilla se oli erinomaista. Minun mielestäni gado gado -salaatissa oli hieman liikaa etikkaa. Otimme teekannun. Se oli erinomaista, ihan edullistakin, sillä siitä riitti oikein hyvin kolmelle. Hot stone -härkä oli laadukasta. Tarjoilija kertoi että tonnikalan sijaan on jotain muuta kalaa Japanista. Miksi suomalainen kala ei muka kelpaa! Ravintola oli täynnä, mutta tunnelma oli silti rauhallinen. Tarjoilu oli koko ajan ripeää, erittäin ystävällistä.

"Erinomainen"
6/6
Murielle R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hei, Meillä kaikilla oli tosi mukavaa ja tarjoilu sekä palvelu toimii hyvin. Ruoka oli todella maukasta ja kaikki kutsuvieraamme viihtyivät. Oli ilo huomata, että valitsin juurikin kyseisen paikan, vaikka ennakkoluuloissani se oli ensin kallis. Meillä oli oma rauha keskustella keskenämme ja tarjoilijat olivat kärsivällisiä, mutta ammattilaisia (mm. Tia). Meille oli kiva yllätys kohdata uudentyyppinen aasialainen ja maukas keittiö näinkin keskeisellä paikalla keskustassa. Tulemme mielellämme uudestaan. Ystävällisesti, Murielle Rasanen TMI Murielle Rasanen Cosmetics

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Yumessa kaikki on kohdallaan! Ruoka on fantastista, maistuvaa ja esillepano on kaunis. Ravintolan ilmapiiri on rento ja tunnelmallinen. Itsensä tuntee heti ovella tervetulleeksi, vastaanotto on mukava ja takit otetaan naulakkoon. Ihan kuin olisi astunut kadulta uuteen maailmaan, jossa aika pysähtyy. Ruokailmme viimeksi yli 3h, meillä oli Street style menu ja ihana oli syödä kerrankin taas rauhassa. Tarjoilijat ystävällisiä ja asiansa osaavia, aina on ollut hyvä palvelu. Palaamme Yumeen kerta toisensa jälkeen. Kiitos!

"Upea"
5/6
Jari S.vuosi sitten · 2 arvostelua

Vastaanotto oli ystävällinen. Takkimme otettiin eteisen kaappiin säilöön ja meidät ohjattiin ikkunapöytään. Saimme nopeasti ruokalistat pöytään ja viinejä osattiin suositella ruokiin soveltuvasti. Makrillisashimi oli ihan ok. Kastike oli ehkä liian voimakas kalalle. Pääruokani Satayhärkä oli erittäin hyvää jasmiiniriisin kanssa. Lisäkepinaatit oli tosi hyviä. Lisäkekasvikset ei niinkään.Kookospannacotta ja passionsorbet olivat maukkaat.Pöytä oli liian pieni kaikille ruoka-astioille. Ulkomainen vieraani oli erittäin tyytyväinen Pekingin ankkaansa. Takit laitettiin päällemme lähtiessämme, joka oli erittäin huomaavaista. Edelliseen vierailuuni reilu vuosi sitten verrattuna tämä kerta oli monin verroin parempi.