Quandoo
(FI) Suomi
5.2 /6 Loistava 295 arvostelua

Ravintola YUME

Keskusta Aasialainen, Aasialainen Fuusio €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Ravintola YUME

Ravintola Yume tarjoilee aasialaisia herkkuja Kluuvikadulla Helsingin keskustassa. Ravintolan keittiö valmistaa laadukasta ja modernia aasialaista fuusioruokaa, jonka ruokailija saa nauttia kauniissa ja tyylikkäässä ympäristössä rauhallisessa tunnelmassa. Ruokalista tarjoaa kattavan valikoiman annoksia ja makuja, joissa on vaikutteita useista eri Itä- ja Kaakkois-Aasian ruokakulttuureista. Keittiö valmistaa ruoat aina tyylillä ja vankalla ammattitaidolla. Ravintola on osa Kämp Group konsernia, johon kuuluu joukko Helsingin maineikkaimpia hotelleja ja ravintoloita.

Aukioloajat

  • Maanantai Suljettu
  • Tiistai 18:00 - 23:00
  • Keskiviikko 18:00 - 23:00
  • Torstai 18:00 - 23:00
  • Perjantai 17:00 - 23:00
  • Lauantai 17:00 - 23:00
  • Sunnutai Suljettu
Ravintola YUME, Kluuvikatu 2, 00100 Helsinki

Filosofia

Helsingin keskustassa Kluuvikadulla sijaitseva moderni aasialainen ravintola Yume vie vieraansa maailmaan, jossa ainutlaatuiset makuelämykset, ruoka-annosten särmikkäät vivahteet, ja ympäristön kauneus luovat yhdessä upean ja mieleenpainuvan kokonaisuuden. Ravintolan keittiö tarjoilee esimerkiksi pieniä sormiruokia ja herkullisia aasialaiselle keittiölle tyypillisiä katuruokia, sekä eksoottisella otteella valmistettua lihaa, mereneläviä ja tofua.

Aasialainen ruokakulttuuri on hyvin laaja ja monipuolinen käsite, mutta yhteisiä piirteitä eri maiden ja alueiden keittiöille on filosofian ja uskonnon vaikutus ruokaan. Kuten elämässä ylipäätään, myös ruoassa pyritään tasapainoon ja terveellisyyteen pitkän iän saavuttamiseksi. Ruoasta löytyy makeita, suolaisia, tulisia, kirpeitä ja happamia makuja sopivassa tasapainossa. Riisi on tunnetusti myös oleellinen osa aasialaisia keittiöitä. Nämä piirteet näkyvät vahvasti myös Yumen ruokalistalla. Suositeltavaa on valita useita annoksia jaettavaksi seurueen kesken. Yksittäisten annosten lisäksi listalta löytyy muutama valmis menukokonaisuus, jotka valmistetaan aina koko pöytäseurueelle. Menut tarjoavat laaja-alaisen läpileikkauksen modernin aasialaisen keittiön makuihin. Kattavalta juomalistalta löytyy kaikkiin annoksiin sopivat juomat – viinit, oluet ja saket – joilla voit täydentää täydellisen aterian. Ravintola Yume on mitä parhain paikka viettää iltaa hyvässä seurassa loistavasta ruoasta nauttien ammattitaitoisen henkilökunnan hoivissa ja kokea oiva makumatka kauas itään aivan Helsingin keskustassa.

Esimerkkimenu

295 arvostelua

5.2 /6 Loistava 295 arvostelua
Palvelu: loistava
Ruoka: taivaallinen
Melu: hiljainen
Laatu/Hinta: edullinen
Tunnelma: viityistä
Odotusaika: lyhyt
132 6
106 5
43 4
9 3
3 2
2 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
01.06.2017 08:26

Lovely staff! The food was excellent and the atmosphere really enjoyable, but mostly I would go back because of the great service we got. Thank you!

16 arvostelua tähän mennessä 6
20.05.2017 20:57

The best place in whole country! There is no such special place which has amazing vibe, serves delicious food and has prime service all in one as Yume does! So saddened that they're closing on the 1st of July for good...

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.05.2017 13:36

Miellyttävän asiantunteva ja kohtelias palvelu. Hyvä ruoka - varsinkin lihansyöjille. Kasvisruokailijoille voisi olla parempi / maukkaampi valikoima. Hot stones ja erityisesti marmorihärkä oli todella maukasta. Voin suositella lämpimästi esim. työ- ja ystäväporukalle taikka pariskunnille.

1 arvostelu tähän mennessä 6
11.05.2017 23:28

Ravintola lyhyesti: hyvä ruoka, hyvät viinit, hyvä palvelu, kiva ympäristö! Kaikin puolin miellyttävä ruokailukokemus. Voin suositella lämpimästi niillekin, jotka eivät ole perinteisen Aasialaisen ruuan ystäviä!

5 arvostelua tähän mennessä 6
23.11.2015 12:55

Olimme Yumessa torstai-iltana, jolloin ravintola oli täynnä. Meidät, kaksi naista, ohjattin nurkkapöytään, josta ei nähnyt ketään muita ihmisiä! Onneksi tyytymättömyytemme huomioitiin ja saimme pöydän juuri sieltä, mistä olisimme halunneetkin. Odottelen sitä aikaa kun on mahdollista varata mieluinen pöytä muun varauksen yhteydessä, jolloin säästyisi monelta pettymykseseltä ja ravintolailta voisi alkaa miellyttävästi? Yumessa palvelu oli koko illan todella miellyttävää ja asiantuntevaa. Ilta alkoi raikkaalla Lemongrass Tom Collins -coctaililla. Alkupaloiksi valitsemamme Hamachi Sashimi ja Spicy Tuna Rolls olivat raikkaita ja herkullisia, tosin aika hinnakkaita kokoonsa nähden. Pääruoka Teriyaki Salmon oli todella loistava valinta: lohessa oli sopiva kypsyysaste ja kastike uskomattoman herkullinen. Vähän ihmetytti se, että a la carte -lista oli niin lihapainotteinen, lohen ollessa ainoa kalavaihtoehto. Myös viinit olivat aika hinnakkaita, edullisin yli 50 euroa. Joka tapauksessa illasta jäi hyvä fiilis, joten voin suositella Yumea muillekin!

3 arvostelua tähän mennessä 4
13.11.2016 11:25

Ruoka oli Yumessa erinomaista, mutta palvelu valitettavan hidasta, vaikkakin ystävällistä. Kaikki syömämme annokset olivat herkullisen makuisia, ruoan rakenne oli kohdallaan ja lihan kypsyysasteet olivat juuri tilattujen mukaisia. Olimme varanneet ruokailulle aikaa n. 2h 15min ennen illan seuraavia menoja. Kerroimme aikataulustamme tarjoilijalle tilausta tehdessä ja hän kertoi että suunnittelemamme ruoat ehtii hyvin syödä tuossa ajassa. Alkuruoat saapuivatkin ripeästi tilauksen teon jälkeen ja maistuivat erinomaisilta. Niiden jälkeen kuitenkin odottelimme pääruokaa pitkään kunnes tarjoilija tuli kertomaan, että keittiössä on ruuhkaa ja joudumme vielä odottamaan kymmenen minuuttia. Lopulta saimme pääruoat pöytään n. 1h 45min ravintolaan saapumisemme jälkeen. Harmiksemme siis emme ehtineet enää tilaamaan jälkiruokia, vaikka lista näytti houkuttelevalta. Laskutkin pääsimme maksamaan sen verran myöhään, että pääsimme poistumaan ravintolasta vasta n. 15min aikatauluamme myöhemmin. Veden riittävyydestä olisi myös pitänyt huolehtia paremmin. Läpi illallisen myös vesilasimme olivat tyhjiä pitkiä aikoja ja jouduimme useita kertoja erikseen kutsumaan tarjoilijan saadaksemme lisää vettä, koska sitä ei tultu muuten kaatamaan lisää.

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.10.2016 22:00

Hei, Meillä kaikilla oli tosi mukavaa ja tarjoilu sekä palvelu toimii hyvin. Ruoka oli todella maukasta ja kaikki kutsuvieraamme viihtyivät. Oli ilo huomata, että valitsin juurikin kyseisen paikan, vaikka ennakkoluuloissani se oli ensin kallis. Meillä oli oma rauha keskustella keskenämme ja tarjoilijat olivat kärsivällisiä, mutta ammattilaisia (mm. Tia). Meille oli kiva yllätys kohdata uudentyyppinen aasialainen ja maukas keittiö näinkin keskeisellä paikalla keskustassa. Tulemme mielellämme uudestaan. Ystävällisesti, Murielle Rasanen TMI Murielle Rasanen Cosmetics

1 arvostelu tähän mennessä 6
05.03.2016 07:42

Yumessa kaikki on kohdallaan! Ruoka on fantastista, maistuvaa ja esillepano on kaunis. Ravintolan ilmapiiri on rento ja tunnelmallinen. Itsensä tuntee heti ovella tervetulleeksi, vastaanotto on mukava ja takit otetaan naulakkoon. Ihan kuin olisi astunut kadulta uuteen maailmaan, jossa aika pysähtyy. Ruokailmme viimeksi yli 3h, meillä oli Street style menu ja ihana oli syödä kerrankin taas rauhassa. Tarjoilijat ystävällisiä ja asiansa osaavia, aina on ollut hyvä palvelu. Palaamme Yumeen kerta toisensa jälkeen. Kiitos!

1 arvostelu tähän mennessä 5
15.03.2015 13:41

We visited Yume with a group of six and took the Menu Yume. The food was fantastic from the start to end. Each part of the menu was delicious and enjoyed by us all. And the service was really first class. The only suggestion would be to figure out how to improve the ventilation when people eat the hotstone dishes. Some tables put the spices on the hot stone causing a lot of smoke. All in all it was a perfect evening!

1 arvostelu tähän mennessä 5
27.03.2015 00:22

Vastaanotto oli ystävällinen. Takkimme otettiin eteisen kaappiin säilöön ja meidät ohjattiin ikkunapöytään. Saimme nopeasti ruokalistat pöytään ja viinejä osattiin suositella ruokiin soveltuvasti. Makrillisashimi oli ihan ok. Kastike oli ehkä liian voimakas kalalle. Pääruokani Satayhärkä oli erittäin hyvää jasmiiniriisin kanssa. Lisäkepinaatit oli tosi hyviä. Lisäkekasvikset ei niinkään.Kookospannacotta ja passionsorbet olivat maukkaat.Pöytä oli liian pieni kaikille ruoka-astioille. Ulkomainen vieraani oli erittäin tyytyväinen Pekingin ankkaansa. Takit laitettiin päällemme lähtiessämme, joka oli erittäin huomaavaista. Edelliseen vierailuuni reilu vuosi sitten verrattuna tämä kerta oli monin verroin parempi.

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.03.2015 10:00

Tasting meny street style oli aivan mahtava ja palvelu todella ystävällistä ja avualiasta. Arvostan Yumea varsinkin hyvän palvelun takia. Menun ribsit ja lohisashimi olivat parhaita annoksia, lohi teryakissa olisi voinut olla enemmän kastiketta mukana (vertailukohtana minulla on sama annos tilattuna yksinään listalta, ei menun osana, ja siinä oli enemmän kastiketta, josta pidän todella paljon). Viihtyisä ilmapiiri ja vilteillä varustettu terassi tupakalla käymistä varten.

16 arvostelua tähän mennessä 6
06.05.2016 22:00

Wonderful Yume keeps on being my favourite, top 1 spot in Helsinki to spend an evening with friends or business partners! Service NEVER fails, just like the food never disappoints either. I'm looking forward to testing their new menu once they change it soon, but l will be missing the current menu, that's for sure. :)

1 arvostelu tähän mennessä 5
25.10.2015 23:08

Saimme erinomaista palvelua! Heti sisään astuttuamme tuntui lämpimältä. Olimme ensimmäistä kertaa kumppanini kanssa tässä paikassa, eikä taatusti jää viimeiseksi. Otimme street style menun kuten tarjoilija suositteli, saimme menukokonaisuudesta hyvä kuvan minkälaista ruokaa siellä tarjotaan. Menuun kuuluva kuningasmakrillisashimi ja java cake jälkiruoka olivat herkullisia! Ainoana miinuksena oli että melutaso oli ehkä aavistuksen korkea ja salaatti liian hapan. Olemme itse aasiasta, emmekä ole ikinä ennen syöneet yhtä hapanta salaattia.

2 arvostelua tähän mennessä 4
30.11.2016 09:14

Ravintolan tunnelma ja sisustus luo lämpimän ylellisen tuntuman. Palvelu on loistavaa. Tosin jäi mietityttämään miksi tarjoilija väkisin käytti englanninkieltä kun selvästikin tuntui osaavan myös suomea. Olisiko tarkoitus tuolla tavoin luoda kansainvälinen tunnelma. Ei toki hullumpi idea. Kaikki olisi ollut täydellistä jos ruokakin olisi ollut samaa tasoa. Valitettavasti ruoka oli suuri pettymys. Nieriä ei ollut tuoretta ja ravintolan omat kevätkääryleet ronskin karheita suutuntumaltaan. Ystäväni härkä oli ihan hyvää mutta tavanomaista. Olimme odottaneet kokevamme japanilaisen aidon ruoka nautinnon ja näin ei todellakaan käynyt.

16 arvostelua tähän mennessä 6
09.07.2016 19:50

I'm absolutely touched and impressed by the best service, kitchen and food in the city! I can't praise Yume more than I already did, this place is wonderful by all means. Try their sushi rolls, tuna hot stone, king crab legs, chicken katsu or banana cake and you won't regret it! TO DIE FOR!

16 arvostelua tähän mennessä 6
28.11.2015 20:41

Once again had a blast at Yume and food was absolutely outstanding as well as the service!! We had 2 times Street Style Menu, some preordered dishes and some extras from the Sushi/raw bar. I have found my favorite spot in the city and I will keep on coming back week after week!

16 arvostelua tähän mennessä 6
14.11.2015 21:48

Incredible service, super delicious food and fantastic overall vibe in the restaurant! I can highly recommend this place if you want to go out for a romantic date, get together with friends, etc. They have set menus, a la carte and sushi/raw bar selection of different Asian fusion dishes with Californian twist! YUM!

16 arvostelua tähän mennessä 6
11.06.2016 20:11

As always, Yume delivers impeccably! New menu is on and after 1st test, the favourites are Whitefish ceviche, Prawn roll, Hamachi nigiri, Beef strip loin and banana cake. Tom Collins drink always works perfectly with every dish. Can't wait to try out more dishes from the new menu next time.

16 arvostelua tähän mennessä 6
02.08.2016 20:25

I simply have to leave a review once more, because this restaurant is top of the tops! I can't get enough of their food and service is the best in the city too! Special thank you to Tiia and Maria for catering and meeting all of expectations and special wishes.

1 arvostelu tähän mennessä 6
03.04.2015 09:26

Erinomainen paikka viettää juhlaa tai tehdä muuten vaikutus ja ystäviin. Aivan mahtavan maukas ruoka, jota on riittävästi ja se tarjoillaan tyylikkäästi kauniisti ja rennosti. Käsin syöminen oli myös mielenkiintoinen kokemus. Valmiit menusuositukset viinipaketilla on onnistunut kokonaisuus. Tarjoilijat ovat rentoja ja sopivasti läsnä. ehdottomasti paikka jonne tulee mentyä uudestaan. Suosittelen

3 arvostelua tähän mennessä 6
14.03.2016 16:21

Kohtelias palvelu, vaikka tarjoilija vaihtui, pysyivät he hyvin kärryillä siitä, mikä viini tai ruokalaji meille olis seuraavaksi tullut. Maistelumenusta jäivät mieleen erityisesti alun maukas siikasashimi sekä täydellisen mureat, makeat ribsit ja raikas ja riittävän hapan papaijasalaatti. Myös jälkiruoka oli erinomainen. Miljöö oli mukava, musiikki sopivalla volyymilla. Täydellinen ilta!

2 arvostelua tähän mennessä 6
06.12.2016 12:07

Meillä oli kahden hengen pöytävaraus ja valitsimme listalta Street Style-menun. Menu oli monipuolinen, ruoat olivat loistavia. Otimme menuun kuuluvan viinilistan, joka oli hieno täydennys ruoalle. Ainoa iltaamme häiritsevä tekijä oli vieressä istunut suurempi seurue, joka ilmeisesti vietti polttareita - alkon vaikutus näkyi ja kuului seurueen olemuksessa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.10.2015 07:33

Ruoka oli erinomaista. Tarjoilijan suosittelemat juomat sopivat tilaamaamme ruuan kanssa. Tunnelma ravintolassa oli hyvä. Palvelu oli hiukan liian hidas ja pöytä oli epämukava, sillä tuoleja ei oltu sijoiteltu vastakkain, vaan lähinnä sivuttain vieressä. Haasteellista keskustella toisen kanssa epäergonomisessa asennossa, sillä tuolien sijoittelun lisäksi ruokapöydän leveä jalka esti pitkien jalkojeni mukavan asennon. Kiitos, tulen toistekin!

2 arvostelua tähän mennessä 6
23.02.2016 10:24

Miljöö oli lämmin ja mukavan hämärä. Palvelu erinomaista, mutta hieman hidasta, johtuen luultavimmin perjantai-illan suuresta asiakasmäärästä. Ruoka oli todella hyvää; kaunis esillepano ja maut taivaallisia. Jaoimme kahteen pekkaan kolme alkuruokaa ja pääruoaksi jaoimme hotstone-annoksen tonnikalalla ja marmorihärällä. Molempien suosikiksi nousi thaimaalaiset porkribsit! Suosittelen lämpimästi!

1 arvostelu tähän mennessä 5
18.05.2016 09:07

Hieno tila ja toimiva tila. Tarjoilijamme puhui pelkästään englantia, mikä oli pieni yllätys. Muut tarjoilijat, joita oli todella monta, puhui suomea. Ruoka (hot stone nauta ja tuna) oli hyvää ja sitä oli ihan riittävästi. Olut valikoima oli todella huono. 4 olutta, joista kaksi oli Japanilaista "Koffia". Englantilainen pale ale oli kuitenkin hyvää.

1 arvostelu tähän mennessä 6
29.08.2016 11:17

Extremely good service and food! Tasting menu with drinks was amazing, loved the taste and mixtures. Service was professional and we felt very welcome. Would go there again and taste something different as they keep changing the menu four times in a year.

3 arvostelua tähän mennessä 6
26.11.2015 09:51

Kokemus oli kaiken kaikkiaan loistava. Hyviä drinksuja, hyvää ruokaa ja erinomainen palvelu. Tarjoilijat osasivat vastata kysymyksiin ja suositella ruokia asiakkaan toiveiden mukaan. Ei niin että kysellään mitä suosittelet ja hän sanoo, vaan kyselee sinulta ensin sinun mieltymyksiäsi ja suosittelee sen mukaan. Well done!

4 arvostelua tähän mennessä 4
16.10.2016 10:45

Otimme alkupalaksi jaettavaksi sushia: nigiriä ja sashimia. Niiden rakenne oli vähän tahmainen ja maku jotenkin tunkkainen. Tunkkaisuus johtui ehkä siitä, että riisiviinietikkaa oli käytetty liikaa eivätkä sushit olleet omaan makuuni sopivan viileitä. Pääruoka nieriä oli mukavan mausteinen, eikä olisi haitannut, että korianteria olisi ollut enemmänkin. Palvelu toimi ja paikan sisustus miellytti. Kummallista on se, että hintaluokaltaan tämän tasoisessa paikassa on käytössä halvat kertakäyttöiset syömätikut.

1 arvostelu tähän mennessä 5
18.12.2016 11:24

Henkilökunta ja palvelu osaavaa ja ystävällistä. Sama tarjoilija koko 4 tunnin (!) ajan. Kusama -menu oli Super ja tarjoilija selosti sen hyvin meille 12:lle. Se etten antanut 6:tta pistettä johtui siitä, että ruokalajien odottelu ennen seuraavaa ruokalajia - varsinkin jälkiruokaa - oli kohtuuttoman pitkä. Miellyttävä kokemus meille kaikille eri ikäisille kahdelletoista!

1 arvostelu tähän mennessä 5
23.07.2016 22:38

Ruoka oli erinomaista, maut hyviä ja street style menu toimi hyvin. Tarjoilijamme palvelu oli hyvää ja ystävällistä, mutta ehkä vähän kiireisen oloista ja ns pelisilmää voisi harjoitella: "kuinka täällä maistuu?"- kysymystä ei ole hyvä esittää asiakkaan lauseen päälle kun pöytäseurueessa on keskustelu kesken. Viinit olivat myös maistuvia menupaketissa. Tulemme toistekin!

1 arvostelu tähän mennessä 5
18.05.2016 08:15

Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä. Otettiin pöytäseurueemme (4 henkeä) kanssa maistelumenuista Menu Yume. Ruuat tulivat pöytään sopivalla nopeudella, ainoastaan ensimmäistä tulemista piti jokin aika odotella. Jokainen ruoka oli todella herkullista, ja annokset olivat tyylikkäitä. Miljöönä ravintola oli erittäin tyylikäs ja yleellinen, ja siisti. Voin ehdottomasti suositella etenkin aasiaishenkisestä ruuasta pitäville!

1 arvostelu tähän mennessä 4
15.02.2016 08:48

Tosi kiva paikka, ruoka oli oikein maittavaa ja henkilökunta mukavaa. Vaikka ruoka oli tosi hyvää, siitä ei tullut mitään WAU-elämystä, sen takia en anna enempää tähtiä. Loppulasku oli aika tyyris ruoan tasoon verrattuna. Viinit oli kyllä hyviä. Miinus myös siitä, että syömäpuikot olivat kertakäyttöisiä. Jos kerran puikoilla on tarkoitus syödä, tuon tasoisessa paikassa pitäisi kyllä ehdottomasti olla ihan oikeat, hyvät puikot....

16 arvostelua tähän mennessä 6
06.02.2016 20:22

My favorite restaurant in whole Helsinki and in my top 5 restaurants all over the world! Yep! The food, interior and staff are THAT amazing!!! You can't go wrong with anything on the menu because everything is equally heavenly tasty!

16 arvostelua tähän mennessä 6
28.02.2016 07:42

Over and over again, the best place in whole Helsinki to eat prime food (anything from the menu is nothing short of perfection) and enjoy the most amazing restaurant atmosphere while being catered by the best and most attentive service!

1 arvostelu tähän mennessä 4
01.02.2017 11:22

Ruoka oli tosi hyvää ja kokonaisarvio olisi korkeampikin jos henkilökunnan kiireen (aliresurssoinnin?) tuntu ei olisi ollut niin vahva. Palvelu oli toisinsanoen hidasta ja laskun saamiseksi saimme kuikuilla henkilökuntaa hyvän tovin. Palvelu oli hyvin ystävällistä, mutta ensin esittäytynyttä ja tarjoilijaksemme ilmoittautunutta henkilöä seurasi kaksi muuta tarjoilijaa, eli alun lupaus "I'll be your server tonight" ei toteutunut. Mutta varmasti palaamme. Kiitos.

1 arvostelu tähän mennessä 5
09.08.2016 07:46

Hot stone oli hyvä kokemus, liha ja kastike maistui uskomattoman hyvälle, annoksen yksinkertaisuudesta huolimatta tai sitten juuri sen vuoksi. Myös sushi tuoreudessaan ja siksi maussaan ehkä parasta mitä olen syönyt. Lisäksi tilaamani pavut olivat turhat eikä makukaan tuonut lisäarvoa. Hintava ruoka mutta laadukas. Miellyttävä ympäristö ja palvelu.

3 arvostelua tähän mennessä 6
13.10.2016 00:54

Ainutlaatuinen ravintola, jossa ruoan laatu ja palvelutaso säilyy kerrasta toiseen. Muistelimme suositusviinejä poislähtiessämme ja pisteenä onnistuneelle illalle, löysin viinisuositukset sähköpostistani. Täällä kuunneltiin asiakasta herkällä korvalla ja palvelupaus ylitettiin. Voin hyvällä mielellä suositella ravintolaa muillekin. Tätä kirjoittaessani iloni kertaantuu uudelleen.

2 arvostelua tähän mennessä 5
26.09.2015 09:38

Ruoka oli erinomaista ja palvelu hyvää. Kun saimme ruokalistan katseltavaksi olin hämmentynyt, että missä kaikki kasvis ala carte -vaihtoehdot ovat joita katsoin internetissä. Kasvisruokalistan joutui pyytämään erikseen joka oli harmi. Myöskään juomalistoja emme saaneet katseltavaksi. Vierailen varmasti ravintolassa uudelleen, mutta toivoisin että näitä ruokalistoja tarjottaisiin automaattisesti!

1 arvostelu tähän mennessä 5
03.08.2015 08:32

Kaikin puolin tyylikäs ja maukas ravintolakokemus. Palvelu oli rennon kohteliasta. Saapuessamme meiltä tarkistettiin, sopiiko meille palvelu englanniksi, mikä oli huomaavaista. Ruoka oli todella maukasta, maut vivahteikkaita ja menun annokset juuri sopivan kokoisia! Jälkiruoka ei ollut aivat samaa tasoa kuin muut annokset, mutta muuten kokonaisuus oli erinomainen.

1 arvostelu tähän mennessä 5
02.05.2016 07:46

Ruoka ja palvelu erinomaista. Näin valoisan aikaan ravintolasta kannattaisi koittaa loihtia valaistuksella ja markiisien poistolla ym. valoisampi, sillä lounaalla ei halua istua hämyisässä tunnelmassa. Markkinointia kannattaisi lisätä, sillä vappulounasaikaan paikalla oli vain kourallinen ihmisiä - harmi sinänsä, sillä tarjooma oli todennäköisesti huomattavasti parempaa kuin vappulounailla yleensä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
18.08.2015 13:55

Erinomainen laadun ja palvelun taso. Kämp antaisi odottaa jopa korkeampia hintoja, mutta Yumen Street menu oli todella hienosti tehty, makujen harmoniaa ja hintaansa nähden todella hyvä setti. Otin kylkeen juomamenun, joka sekin oli kohtuuhintainen ja täydensi hienosti ateriaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
22.10.2016 16:56

Täydellinen ilta jossa 3 tuntia hupsahti rattoisasti Street Menun ja siihen valittujen viinien seurassa. Viinit oli valittu ammattitaidolla jokaiseen ruokalajiin sopivaksi. Tarjoilujen ajoitus oli täydellinen. Ei Helsingin halvin ravintola mutta paras missä olen koskaan käynyt, mukaanlukien ravintolat ulkomailla.

16 arvostelua tähän mennessä 6
16.04.2016 20:51

Fabulous dinner yet again at Yume! No matter how often I come here, the place always leaves me with a wonderful overall feeling. Food is delicious and the best in town, over and over again. Service - impeccable!

1 arvostelu tähän mennessä 5
07.05.2017 09:40

Great Pan Asian dining experience. Streets tasting menu was varied and with large portions. Ribs are not to be missed, and the Leechee desert was amazing. Wine parings also well suited. A bit on the pricey side, but for a special occasion, this is great.

16 arvostelua tähän mennessä 6
30.08.2016 22:05

SCORE!!! New menu at Yume is incredibly imaginative and brings the best of Yume so far. Go with the scallops on the hot stone, veggie tempura, whitefish sashimi, spring chicken and pork belly, you won't be disappointed!

5 arvostelua tähän mennessä 6
24.05.2015 07:40

Söimme kahdestaan pidemmän menun joka oli uudistunut toukokuun alussa. Hyviä aasialais-kalifornialaismakuja fuusiona. Sopivan mausteista muttei mielestäni erityisen tulista. Mielestämme menu oli loistavasti onnistunut ja pitkästä aikaa positiivinen yllätys. Palvelu oli myös ystävällistä, hyvää ja sujuvaa. Kiitos henkilökunnalle!

1 arvostelu tähän mennessä 4
23.03.2015 09:00

Kävimme lauantaina alkuillasta kyseisessä paikassa viiden hengen porukalla. Ravintoalan ympäristö on mukava, tosin saimme ennakkovaraajana pöydän suoraan keittiön vierestä (josta ajoittain tuli palaneen käryä suoraan pöytäämme). Itse annokset eivät ole kovin suuria, maistelumenun jälkeen meinasi vielä jäädä nälkä. Annoksissa on sopivasti makua kyllä, tarjoilu pelasi suurimman osan aikaa hienosti (alussa tilauksen ottamisessa kesti hieman aikaa).

4 arvostelua tähän mennessä 5
27.03.2017 15:14

Vaimon kanssa ottettiin Menu Street Style ja siihen mukaan viini paketti. Lisäksi otetiin myös Hot Stone marmonihärällä. Ruoka oli todella hyvää ja mieleen jäi myös vuodelta 1988 Riesling viini. Tarjoilu toimi kohtuu ripeästi eikä tarvinnut odotella seuraavia annoksia kovin pitkään. Kokonaisuus oli hyvä. Suosittelen

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.11.2016 11:33

Ruoka oli todella maukasta ja alkupalojen annoskoot melko reiluja. Suosikkeja oli ribsit ja spring chicken. Cocktailit eivät sen sijaan ihan hintansa väärti. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Ravintolan sisustus ja tunnelma oli miellyttävä. Täytyy käydä uudestaan!

16 arvostelua tähän mennessä 6
12.03.2016 20:45

The Shellfish menu which is available for only 1 month IS DIVINE!!! Everything is absolutely incredible, esp. the king crab and fried baby octopus! Yume NEVER, EVER disappoints, it's a "must dine at" place in Helsinki!