Ravintola YUME

Loistava
5.2/6
347 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 3 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Vibami - Eerikinkatu

Keskusta
5.2/65
Vibami - Eerikinkatu

Ravintola Maharaja

Töölö
5.4/65
Ravintola Maharaja

Ravintola YUME – Tietoja

Ravintola Yume tarjoilee aasialaisia herkkuja Kluuvikadulla Helsingin keskustassa. Ravintolan keittiö valmistaa laadukasta ja modernia aasialaista fuusioruokaa, jonka ruokailija saa nauttia kauniissa ja tyylikkäässä ympäristössä rauhallisessa tunnelmassa. Ruokalista tarjoaa kattavan valikoiman annoksia ja makuja, joissa on vaikutteita useista eri Itä- ja Kaakkois-Aasian ruokakulttuureista. Keittiö valmistaa ruoat aina tyylillä ja vankalla ammattitaidolla. Ravintola on osa Kämp Group konsernia, johon kuuluu joukko Helsingin maineikkaimpia hotelleja ja ravintoloita.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 18:00
Thursday
18:00 - 23:00
Friday
17:00 - 23:00
Saturday
17:00 - 23:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
18:00 - 23:00
Wednesday
18:00 - 23:00

Osoite

Ravintola YUME
Kluuvikatu 2
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

CRISPY EGGPLANT

Deep fried eggplant, curry dip
15,00 €

WHITEFISH SASHIMI

Korean chili sauce
18,00 €

CHICKEN YAKITORI

Tarini sauce, shiso and chili
16,00 €

Lisää kohteesta Ravintola YUME, Helsinki

Helsingin keskustassa Kluuvikadulla sijaitseva moderni aasialainen ravintola Yume vie vieraansa maailmaan, jossa ainutlaatuiset makuelämykset, ruoka-annosten särmikkäät vivahteet, ja ympäristön kauneus luovat yhdessä upean ja mieleenpainuvan kokonaisuuden. Ravintolan keittiö tarjoilee esimerkiksi pieniä sormiruokia ja herkullisia aasialaiselle keittiölle tyypillisiä katuruokia, sekä eksoottisella otteella valmistettua lihaa, mereneläviä ja tofua.

Aasialainen ruokakulttuuri on hyvin laaja ja monipuolinen käsite, mutta yhteisiä piirteitä eri maiden ja alueiden keittiöille on filosofian ja uskonnon vaikutus ruokaan. Kuten elämässä ylipäätään, myös ruoassa pyritään tasapainoon ja terveellisyyteen pitkän iän saavuttamiseksi. Ruoasta löytyy makeita, suolaisia, tulisia, kirpeitä ja happamia makuja sopivassa tasapainossa. Riisi on tunnetusti myös oleellinen osa aasialaisia keittiöitä. Nämä piirteet näkyvät vahvasti myös Yumen ruokalistalla. Suositeltavaa on valita useita annoksia jaettavaksi seurueen kesken. Yksittäisten annosten lisäksi listalta löytyy muutama valmis menukokonaisuus, jotka valmistetaan aina koko pöytäseurueelle. Menut tarjoavat laaja-alaisen läpileikkauksen modernin aasialaisen keittiön makuihin. Kattavalta juomalistalta löytyy kaikkiin annoksiin sopivat juomat – viinit, oluet ja saket – joilla voit täydentää täydellisen aterian. Ravintola Yume on mitä parhain paikka viettää iltaa hyvässä seurassa loistavasta ruoasta nauttien ammattitaitoisen henkilökunnan hoivissa ja kokea oiva makumatka kauas itään aivan Helsingin keskustassa.

347 Ravintola YUME arvostelua

Loistava
5.2/6
347 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
"Erinomainen"
6/6
Johanna H.vuosi sitten · 2 arvostelua

Hyvä palvelu, erinomainen ruoka. Tunnelma on loistava! Valitettavasti viimeinen kerta kun pääsi nauttimaan ravintolan antimista. Toiveemme ikkunapöydästäkin toteutettiin heti kun ko pöytä vapautui. Tultiin erikseen kysymään haluammeko siirtyä vielä ikkunan vieressä olevaan pöytään.

"Erinomainen"
6/6
Taru O.vuosi sitten · 2 arvostelua

Erittäin hyvä palvelu ja erittäin hyvä ruoka. Erikoistoivomuksiin suhtauduttiin joustavasti ja pyydettäessä saimme lisätietoa tuotteista, ruuasta ja juomista. Viinit saimme tietenkin maistella ennen niiden tarjoamista.

"Erinomainen"
6/6
Katariina K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin henkilökohtaista palvelua ja maistelumenun ruokien välillä oli sopivan pituisia taukoja. Ruoka oli aivan täydellistä ja ravintola on ihanan tunnelmallinen. Harmi, että ravintola on enää hetken auki!