Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 2 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:
Kungfu Kitchen

Kungfu Kitchen

Keskusta
Aasialainen
4.8/6194
Kungfu Kitchen
Gaijin

Gaijin

Keskusta
Aasialainen
Gaijin

Ravintola YUME – Tietoja

Ravintola Yume tarjoilee aasialaisia herkkuja Kluuvikadulla Helsingin keskustassa. Ravintolan keittiö valmistaa laadukasta ja modernia aasialaista fuusioruokaa, jonka ruokailija saa nauttia kauniissa ja tyylikkäässä ympäristössä rauhallisessa tunnelmassa. Ruokalista tarjoaa kattavan valikoiman annoksia ja makuja, joissa on vaikutteita useista eri Itä- ja Kaakkois-Aasian ruokakulttuureista. Keittiö valmistaa ruoat aina tyylillä ja vankalla ammattitaidolla. Ravintola on osa Kämp Group konsernia, johon kuuluu joukko Helsingin maineikkaimpia hotelleja ja ravintoloita.

Aukioloajat

Suljettu tänään
maanantai
Suljettu
tiistai
18:00 - 23:00
keskiviikko
18:00 - 23:00
torstai
18:00 - 23:00
perjantai
17:00 - 23:00
lauantai
17:00 - 23:00
sunnuntai
Suljettu

Osoite

Ravintola YUME
Kluuvikatu 2
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

CRISPY EGGPLANT

Deep fried eggplant, curry dip
15,00 €

WHITEFISH SASHIMI

Korean chili sauce
18,00 €

CHICKEN YAKITORI

Tarini sauce, shiso and chili
16,00 €

SALMON SASHIMI

Wasabi soya
16,00 €

THAI PORK RIBS

Baby pork ribs, Thai chili sauce and peanuts
18,00 €

PRAWN SOM TUM

Norwegian prawns, green papaya and tamarind dressing
18,00 €
56BD4533-47B6-4562-AA28-B9B05D4F74F0

Pienet annokset

JASMINE RICE

3,00 €

SPINACH AND SESAME

6,00 €

KIMCHI

6,00 €

STIR FRIED PAK CHOY

6,00 €
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

MISO SALMON

Roasted salmon, ginger dashi, apple and fennel salad
24,00 €

Pork Belly

Pork belly bo ssäm, honey and sesame dressing, kimchi
25,00 €

VEAL CHEEK

Braised veal cheek and black vinegar sauce
26,00 €

DUCK BULGOGI

Roasted duck breast and Korean bulgogi sauce
27,00 €
773B4AFD-52CE-446B-BEA0-A90E22E34874

Valmis menu

MENU YUME

SALMON SASHIMI,CHICKEN YAKITORI, CRISPY EGGPLANT,VEAL CHEEK, CHOCO MOUSSE
54,00 €

MENU STREET STYLE

WHITEFISH SASHIMI, KAISEN MAKI, PRAWN SOM TUM, THAI PORK RIBS, MISO SALMON, EXOTIC FRUITS
62,00 €
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Jälkiruoat

DAILY SORBET OR ICE CREAM

8,00 €

SELECTION OF PRALINES

Assorted pralines
10,00 €

CHOCO MOUSSE

Chocolate and passionfruit mousse, raspberry sorbet
11,00 €

Sorbet and Berries

Mixed exotic fruits, coconut custard and guava sorbet
11,00 €

Lisää kohteesta Ravintola YUME, Helsinki

Helsingin keskustassa Kluuvikadulla sijaitseva moderni aasialainen ravintola Yume vie vieraansa maailmaan, jossa ainutlaatuiset makuelämykset, ruoka-annosten särmikkäät vivahteet, ja ympäristön kauneus luovat yhdessä upean ja mieleenpainuvan kokonaisuuden. Ravintolan keittiö tarjoilee esimerkiksi pieniä sormiruokia ja herkullisia aasialaiselle keittiölle tyypillisiä katuruokia, sekä eksoottisella otteella valmistettua lihaa, mereneläviä ja tofua.

Aasialainen ruokakulttuuri on hyvin laaja ja monipuolinen käsite, mutta yhteisiä piirteitä eri maiden ja alueiden keittiöille on filosofian ja uskonnon vaikutus ruokaan. Kuten elämässä ylipäätään, myös ruoassa pyritään tasapainoon ja terveellisyyteen pitkän iän saavuttamiseksi. Ruoasta löytyy makeita, suolaisia, tulisia, kirpeitä ja happamia makuja sopivassa tasapainossa. Riisi on tunnetusti myös oleellinen osa aasialaisia keittiöitä. Nämä piirteet näkyvät vahvasti myös Yumen ruokalistalla. Suositeltavaa on valita useita annoksia jaettavaksi seurueen kesken. Yksittäisten annosten lisäksi listalta löytyy muutama valmis menukokonaisuus, jotka valmistetaan aina koko pöytäseurueelle. Menut tarjoavat laaja-alaisen läpileikkauksen modernin aasialaisen keittiön makuihin. Kattavalta juomalistalta löytyy kaikkiin annoksiin sopivat juomat – viinit, oluet ja saket – joilla voit täydentää täydellisen aterian. Ravintola Yume on mitä parhain paikka viettää iltaa hyvässä seurassa loistavasta ruoasta nauttien ammattitaitoisen henkilökunnan hoivissa ja kokea oiva makumatka kauas itään aivan Helsingin keskustassa.

347 Ravintola YUME arvostelua

Loistava
5.2/6
347 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Sort by:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Johanna H.vuosi sitten · 2 arvostelua

Hyvä palvelu, erinomainen ruoka. Tunnelma on loistava! Valitettavasti viimeinen kerta kun pääsi nauttimaan ravintolan antimista. Toiveemme ikkunapöydästäkin toteutettiin heti kun ko pöytä vapautui. Tultiin erikseen kysymään haluammeko siirtyä vielä ikkunan vieressä olevaan pöytään.

"Erinomainen"6/6
Taru O.vuosi sitten · 2 arvostelua

Erittäin hyvä palvelu ja erittäin hyvä ruoka. Erikoistoivomuksiin suhtauduttiin joustavasti ja pyydettäessä saimme lisätietoa tuotteista, ruuasta ja juomista. Viinit saimme tietenkin maistella ennen niiden tarjoamista.

"Erinomainen"6/6
Katariina K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin henkilökohtaista palvelua ja maistelumenun ruokien välillä oli sopivan pituisia taukoja. Ruoka oli aivan täydellistä ja ravintola on ihanan tunnelmallinen. Harmi, että ravintola on enää hetken auki!

"Erinomainen"6/6
Polina H.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli hyvää ja palvelu oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa. Ribsit olivat hyviä ja hot stone oli mielenkiintoinen kokemus. Tosin siihen kiveen tarttuu se liha aika helposti. Voisiko sitä öljytä vähän? Harmi, että paikka sulkeutuu.

"Erinomainen"6/6
Riitta V.kolme vuotta sitten · 5 arvostelua

Olimme Yumessa torstai-iltana, jolloin ravintola oli täynnä. Meidät, kaksi naista, ohjattin nurkkapöytään, josta ei nähnyt ketään muita ihmisiä! Onneksi tyytymättömyytemme huomioitiin ja saimme pöydän juuri sieltä, mistä olisimme halunneetkin. Odottelen sitä aikaa kun on mahdollista varata mieluinen pöytä muun varauksen yhteydessä, jolloin säästyisi monelta pettymykseseltä ja ravintolailta voisi alkaa miellyttävästi? Yumessa palvelu oli koko illan todella miellyttävää ja asiantuntevaa. Ilta alkoi raikkaalla Lemongrass Tom Collins -coctaililla. Alkupaloiksi valitsemamme Hamachi Sashimi ja Spicy Tuna Rolls olivat raikkaita ja herkullisia, tosin aika hinnakkaita kokoonsa nähden. Pääruoka Teriyaki Salmon oli todella loistava valinta: lohessa oli sopiva kypsyysaste ja kastike uskomattoman herkullinen. Vähän ihmetytti se, että a la carte -lista oli niin lihapainotteinen, lohen ollessa ainoa kalavaihtoehto. Myös viinit olivat aika hinnakkaita, edullisin yli 50 euroa. Joka tapauksessa illasta jäi hyvä fiilis, joten voin suositella Yumea muillekin!

"Hyvä"4/6
Katja J.kaksi vuotta sitten · 3 arvostelua

Ruoka oli Yumessa erinomaista, mutta palvelu valitettavan hidasta, vaikkakin ystävällistä. Kaikki syömämme annokset olivat herkullisen makuisia, ruoan rakenne oli kohdallaan ja lihan kypsyysasteet olivat juuri tilattujen mukaisia. Olimme varanneet ruokailulle aikaa n. 2h 15min ennen illan seuraavia menoja. Kerroimme aikataulustamme tarjoilijalle tilausta tehdessä ja hän kertoi että suunnittelemamme ruoat ehtii hyvin syödä tuossa ajassa. Alkuruoat saapuivatkin ripeästi tilauksen teon jälkeen ja maistuivat erinomaisilta. Niiden jälkeen kuitenkin odottelimme pääruokaa pitkään kunnes tarjoilija tuli kertomaan, että keittiössä on ruuhkaa ja joudumme vielä odottamaan kymmenen minuuttia. Lopulta saimme pääruoat pöytään n. 1h 45min ravintolaan saapumisemme jälkeen. Harmiksemme siis emme ehtineet enää tilaamaan jälkiruokia, vaikka lista näytti houkuttelevalta. Laskutkin pääsimme maksamaan sen verran myöhään, että pääsimme poistumaan ravintolasta vasta n. 15min aikatauluamme myöhemmin. Veden riittävyydestä olisi myös pitänyt huolehtia paremmin. Läpi illallisen myös vesilasimme olivat tyhjiä pitkiä aikoja ja jouduimme useita kertoja erikseen kutsumaan tarjoilijan saadaksemme lisää vettä, koska sitä ei tultu muuten kaatamaan lisää.

"Erinomainen"6/6
tarja m.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin miellyttävä elämysruokailu. Istuin niin, että näin koko ajan keittiöön. siellä työskenneltiin iloisesti ja reippaasti. Ruoka oli erinomaista paitsi, että minun lohi oli kuivaa, toisilla se oli erinomaista. Minun mielestäni gado gado -salaatissa oli hieman liikaa etikkaa. Otimme teekannun. Se oli erinomaista, ihan edullistakin, sillä siitä riitti oikein hyvin kolmelle. Hot stone -härkä oli laadukasta. Tarjoilija kertoi että tonnikalan sijaan on jotain muuta kalaa Japanista. Miksi suomalainen kala ei muka kelpaa! Ravintola oli täynnä, mutta tunnelma oli silti rauhallinen. Tarjoilu oli koko ajan ripeää, erittäin ystävällistä.

"Erinomainen"6/6
Murielle R.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Hei, Meillä kaikilla oli tosi mukavaa ja tarjoilu sekä palvelu toimii hyvin. Ruoka oli todella maukasta ja kaikki kutsuvieraamme viihtyivät. Oli ilo huomata, että valitsin juurikin kyseisen paikan, vaikka ennakkoluuloissani se oli ensin kallis. Meillä oli oma rauha keskustella keskenämme ja tarjoilijat olivat kärsivällisiä, mutta ammattilaisia (mm. Tia). Meille oli kiva yllätys kohdata uudentyyppinen aasialainen ja maukas keittiö näinkin keskeisellä paikalla keskustassa. Tulemme mielellämme uudestaan. Ystävällisesti, Murielle Rasanen TMI Murielle Rasanen Cosmetics

"Erinomainen"6/6
Anonyymi käyttäjäkaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Yumessa kaikki on kohdallaan! Ruoka on fantastista, maistuvaa ja esillepano on kaunis. Ravintolan ilmapiiri on rento ja tunnelmallinen. Itsensä tuntee heti ovella tervetulleeksi, vastaanotto on mukava ja takit otetaan naulakkoon. Ihan kuin olisi astunut kadulta uuteen maailmaan, jossa aika pysähtyy. Ruokailmme viimeksi yli 3h, meillä oli Street style menu ja ihana oli syödä kerrankin taas rauhassa. Tarjoilijat ystävällisiä ja asiansa osaavia, aina on ollut hyvä palvelu. Palaamme Yumeen kerta toisensa jälkeen. Kiitos!

"Upea"5/6
Jari S.kolme vuotta sitten · 2 arvostelua

Vastaanotto oli ystävällinen. Takkimme otettiin eteisen kaappiin säilöön ja meidät ohjattiin ikkunapöytään. Saimme nopeasti ruokalistat pöytään ja viinejä osattiin suositella ruokiin soveltuvasti. Makrillisashimi oli ihan ok. Kastike oli ehkä liian voimakas kalalle. Pääruokani Satayhärkä oli erittäin hyvää jasmiiniriisin kanssa. Lisäkepinaatit oli tosi hyviä. Lisäkekasvikset ei niinkään.Kookospannacotta ja passionsorbet olivat maukkaat.Pöytä oli liian pieni kaikille ruoka-astioille. Ulkomainen vieraani oli erittäin tyytyväinen Pekingin ankkaansa. Takit laitettiin päällemme lähtiessämme, joka oli erittäin huomaavaista. Edelliseen vierailuuni reilu vuosi sitten verrattuna tämä kerta oli monin verroin parempi.