Ravintola KuuKuu

Loistava
5.2/6
13 arvostelua
Ravintola KuuKuu Helsinki image 1
Ravintola KuuKuu Helsinki image 2
Ravintola KuuKuu Helsinki image 3

Ravintola KuuKuu – Tietoja

Viihtyisä kortteliravintola KuuKuu tarjoilee suomalais-skandinaavisen keittiön klassikoita sekä modernisoituja suomalaisia makuja Museokadulla Töölön sydämessä. Maistuvat annokset valmistetaan käsityönä aina tuoreista raaka-aineista ja keittiön ammattitaito maistuu ja näkyy herkullisissa ja kauniissa annoksissa. Jo useamman vuosikymmenen helsinkiläisiä ilahduttanut KuuKuu tarjoaa illallista á la carte -periaatteella ja listan annoksista on saatavilla myös valmiiksi rakennettuja menukokonaisuuksia. Lounaalla keittiö tarjoilee päivän keiton, salaatin ja lämpimän annoksen.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:30
torstai
11:30 - 23:00
perjantai
11:30 - 00:00
lauantai
12:00 - 00:00
sunnuntai
12:00 - 22:00
maanantai
11:30 - 23:00
tiistai
11:30 - 23:00
keskiviikko
11:30 - 23:00

Osoite

Ravintola KuuKuu
Museokatu 17
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Lohikeittoa ja KuuKuun mallasleipää

10,00 €

Salaatti Kolatun vuohenjuustosta ja punajuuresta, lisäksi töölöläistä hunajaa ja pähkinää

10,00 €

Toast Skagen

katkarapuleipä
11,00 €

Lisää kohteesta Ravintola KuuKuu, Helsinki

KuuKuu on laadukkaan suomalaisen ruoan keidas Etu-Töölön kauniissa kaupunkimaisemissa Museokadulla, ja ravintola onkin pitänyt paikkansa töölöläisten suosikkina 1990-luvun alusta lähtien. KuuKuun ruokatarjonnassa yhdistyvät mukavasti perinteiset suomalaiset maut ja modernit menetelmät. Lista tarjoaa esimerkiksi mainion kattauksen tuoreita kotimaisia kaloja, jotka tulevat suoraan ravintolan luottokalastajalta. Klassikoiden kuten lohikeiton ja pippuripihvin lisäksi KuuKuussa voit herkutella suomalaisilla juustoilla, kauden parhailla mauilla ja maukkailla kasvisannoksilla. Raaka-aineiden tuoreudesta, laadusta ja käsityöstä ei tingitä. Vuoden 2000 kulttuuripääkaupunki Helsinkiä juhlistamaan rakennettu Helsinki Menu toimii aina erinomaisesti, ja se valittiinkin vuonna 2014 lajinsa parhaaksi. Hyvät kotimaiset maut näkyvät myös päivittäin vaihtuvalla lounaslistalla.

KuuKuu on tilana ja tunnelmaltaan yhdistelmä baaria ja ruokaravintolaa. Eläväisessä baarissa voit nautiskella laadukkaita juomia ja maistella samalla keittiön valmistamia pieniä baariannoksia. Tunnelmaa ei intiimistä ja viihtyisästä tilasta puutu. Kauniisti sisustettu ravintolasali on valoisa ja avara, ja ilmapiiri sopii niin juhlaan kuin arkeen. Tämän kortteliravintolan mainio sijainti Helsingin Töölössä ja laadukas suomalainen ruoka kutsuvat herkuttelemaan ja nauttimaan lämpimästä tunnelmasta viikon jokaisena päivänä.

13 Ravintola KuuKuu arvostelua

Loistava
5.2/6
13 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Viihtyisä
"Erinomainen"
6/6
Sari J.vuosi sitten · 3 arvostelua

Ravintolassa oli lämmin ja kiireetön tunnelma. Tarjoilijan ystävällisyys ja asiantuntemus tekivät seurueeseemme suuren vaikutuksen. Ruoka ja juoma suositukset olivat erinomaisia, kiitos.Suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän ravintolaan.

"Erinomainen"
6/6
Maija R.vuosi sitten · 4 arvostelua

Joustava palvelu, saivat kehitettyä ylimääräisiä tuoleja!!!! Ruoka oli taivaallista, maistoin kaikkia seurueemme neljää eri ruokaa, ja kaikki olivat erinomaisia. Menujen yhdistelmät mielenkiintoisia ja maukkaita. Kodikkaan tuntuinen miljöö.

"Erinomainen"
6/6
Kirsi L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä ravintola, erittäin maistuvaa ruokaa kauniisti tarjoiltuna. Annosten koko oli sopiva, ei tullut liian täyteen. Mukavat ja asiantuntevat tarjoilijat. Vietimme kivan illan kavereiden kanssa. Tulemme mielellämme uudestaan.