Quandoo
(FI) Suomi
4.9 /6 Loistava 1023 arvostelua

Trattoria Sogno

Töölö Italialainen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Trattoria Sogno

Trattoria Sogno on rento ja viihtyisä italialainen ravintola Helsingin Töölössä. Sognossa Töölöntorinkadulla voi nauttia maukkaasta ruoasta ja viinistä välittömässä ja iloisessa tunnelmassa. Ravintolan keittiö haluaa pitää ruoan yksinkertaisena, jolloin raaka-aineiden maut tulevat parhaiten esiin. Listalla on vaihtoehtoja runsaasti, ja jokaiselle löytyy mieluisia annoksia. Lisäkkeet voi valita itse, joten asiakas saa itse muokata haluamansa kokonaisuuden. Sognon herkulliset annokset ja rento tunnelma takaavat onnistuneen ja mukavan ruokaelämyksen italialaisessa tunnelmassa!

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 23:00
  • Tiistai 11:00 - 23:00
  • Keskiviikko 11:00 - 00:00
  • Torstai 11:00 - 00:00
  • Perjantai 11:00 - 00:00
  • Lauantai 11:00 - 00:00
  • Sunnutai Suljettu
Trattoria Sogno, Töölöntorinkatu 2, 00260 Helsinki

Filosofia

Sogno tarkoittaa italiaksi unelmaa. Ja unelmasta ravintolan tarina alkoikin. Kahden ravintola-alan ammattilaisen yhteiset muistot ja kokemukset, tarinat ja tunnelmat, sekä intohimo ruokaa ja viiniä kohtaan innoittivat heidät luomaan oman unelmansa, Trattoria Sognon, keskeiselle paikalle Helsingin Töölöön. Ravintola tarjoaa maukasta italialaista ruokaa luottaen yksinkertaisuuteen ja laadukkaisiin raaka-aineisiin sekä tietenkin ruoan ja viinin makujen harmoniaan.

Trattoria Sognossa jo ruokalistan lukeminen tuo veden kielelle. Jo alkuruoista haluaisi mielellään valita useamman ja varsinaisten pääruokien lisäksi tarjolla on myös pastoja, pizzoja, risottoja ja salaatteja. Lopuksi voi herkutella esimerkiksi tiramisulla tai vaikkapa juustoilla. Viinilistalta löytyy italialaisiin ruokiin sopivat juomat – laseittain tai pulloittain ja tarjoilijat osaavat suositella sopivia viinejä ruokavalinnan mukaan. Ryhmät voivat valita myös valmiin menun.

Ruokasalin lisäksi ravintolassa on kokouksiin sopiva kabinetti ja viihtyisä ulkoterassi, ja ravintola sopii myös suuremmille seurueille. Ja mikä parasta, ravintola on auki illallisen lisäksi lounasaikaan – myös lauantaisin! Trattoria Sogno kutsuu kaikenlaiset seurueet Töölöntorinkadulle nauttimaan herkullisesta ja laadukkaasta italialaisesta ruoasta, hyvästä seurasta ja ammattitaitoisen ystävällisestä palvelusta, iloisessa, eläväisessä ja välittömässä tunnelmassa. Trattoria Sogno on todellinen italialainen unelma Helsingissä!

Esimerkkimenu

1023 arvostelua

4.9 /6 Loistava 1023 arvostelua
Laatu/Hinta: edullinen
Odotusaika: lyhyt
Ruoka: herkullinen
Palvelu: ystävällinen
Melu: keskiarvo
Tunnelma: viityistä
321 6
431 5
165 4
70 3
25 2
11 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
17.09.2017 11:12

Leppoisa tunnelma ja alkupalalankulla ihania makuja Italiasta. Seurue kiitteli risottoa ja kuhaa päivän kalana. Pizzan täytteistä erityismaininta arrosto carciofiinille, namissimo! Viinivalikoima osuu mukavasti tarjottaviin ruokiin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
09.09.2017 11:36

Erittäin kiva kokemus. Kiva ympäristö, hauskoja porukoita syömässä iltapäivällä työajan jälkeen, tunnelma rennon mukava. Ruoka (lammasfilee + lisukkeet) todella maistuvaa ja hinta-laatusuhde hyvä! Tarjoilu huomaavaista ja tehokasta, mikä houkutti antamaan juomarahaa erikseen. Menen taatusti uudelleen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.09.2017 20:52

Brunssi oli runsas ja maittavista aineista. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Paikka on erittäin viihtyisä ja tunnelmallinen myös päivällä. Hintataso on hyvä eli hinta-laatu -suhde on kohdallaan

2 arvostelua tähän mennessä 6
06.09.2017 09:05

Viihdyimme lounaalla, joka oli maukas ja monipuolinen. Pienenä miinuksena mainittakoon, että kalaa tilanneiden seurueen jäsenten annokset valmistuivat hitaasti, mutta se ei laske kokkonaisarviota parhaasta mahdollisesta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
26.10.2016 11:55

Olimme noin 12 hengen suurperheryhmäna viettämässä tasavuotissyntymäpäiviä Trattoria Sognossa. Saimme todella mieluisan ja tilaisuuteen sopivan pöydän terassilta ja ruoka oli hyvää, kuten aina. Toinen tarjoilijoistamme ei ehkä ymmärtänyt tilaisuuden luonnetta, vaan esiintyi tarpeettoman rempseästi ja huolettomasti, mutta sekin parani illan mittaan. Loppulasku piti paikkansa ja oli täsmällinen, kuten Sognossa aina, ja erityismaininta on annettava erittäin kauniille sisustukselle ja vielä kiitokset erityisen siististä ja myös kauniista naistenhuoneesta. Osanottajat olivat 1-60 vuotiaita ja jokainen tunsi olevansa "kotonaan" Trattoria Sognossa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.04.2015 08:00

Kävin mieheni kanssa hänen suosituksestaan ensimmäistä kertaa Trattoria Sognossa ja paikka täytti kaikki odotukseni. Miljöö oli tunnelmallinen, palvelu iloista ja ystävällistä, ruokia ei joutunut odottamaan kohtuuttoman kauaa ja tietenkin se itse ruoka oli makuhermoja hivelevää. Hinta-laatu-suhde todellakin kohdallaan. Otimme valmiin menun ja kyllä kannatti. Saimme maistaa kattavan valikoiman paikan herkkuja alkuruoista jälkiruokaan ja vatsat tulivat täyteen. Ainoa pieni minus oli ravintolan hälyisyys, sillä tila on avara, pöydät lähekkäin toisiaan ja suosittu ravintola täynnä asiakkaita. Ei kuitenkaan haitannut keskustelua. Tänne ehdottomasti uudestaan!

3 arvostelua tähän mennessä 6
15.01.2016 12:44

Ensi käynti Trattoria Sognossa erittäin myönteinen. Viihdyin, viihdyimme. Ystävällinen tervetulotoivotus ja pöytävaraus huomioitu mallikkaasti. Kiitos siitä! Ravintolasalin sisustus poikkeaa kivasti totutuista ja sali oli täynnä asiakkaita pakkaspäivänä. Se kertoikin sen, että ruoan on oltava hyvää. Totta! Piti täysin paikkansa ja hyvillä mielin kiitimme ystävällistä henkilökuntaa. Kiva iltapäivä ja masu täynnä. Kiitos ja hyvää alkanutta vuotta!

5 arvostelua tähän mennessä 4
26.09.2015 08:57

We visited on a friday evening, the place was almost full which we took as a good sign. The personnel were nice and the atmosphere was great. We were on a family dinner and there were 9 of us. The acustics was not good and one could not have a conversation due to the noise level. The food was good, it took around 45min to get it. The prices are ok. The only "bad" thing happened when we were about to pay, the 50% discount for kids under 10 years was not given and the waitress argued that it was my fault and that she could not tell that the kids were under 10 ( they are 5 and 7 years), the owner came and everything was settled in a good way. I really appreciate that the restaurant has the same menu for kids (with a reduced price) instead of a kids menu which often are just meatballs and frenchfries.

1 arvostelu tähän mennessä 5
10.09.2017 11:47

Paras mahdollinen palvelu! Tarjoilijamme (ei valitettavasti nimikylttiä ja kuitissa luki vain Myyjä1) oli aivan erinomainen ja suuri osa viihtyvyydestämme. Hän jaksoi olla iloinen ja energinen, heitti läppää ja tarkasti että meillä oli kaikki hyvin useamman kerran. Ruokalista oli fiksu siinä, että pystyi valitsemaan suhteellisen edullisen pääruoan ja siihen lisäksi erikseen 4e/kpl lisukkeen. Näin pieniruokainen ei travitse maksaa liikaa ruoasta joka jää syömättä. Viinikin oli todella edullinen laatuun nähden. En tarvinnut edes katsoa listasta, vaan tarjoilija lupasi etsiä minulle hyvän viinin ja toi minulle maistiaisen. Minusta tämä oli erittäin mukava tapa ja katsottuani laskua hämmästelin alhaista hintaa. Mukava paikka, vaikka vähän meluisa lauantai iltana kun saliin mahtuu paljon ihmisiä. Lämmin tunnelma, hyvä ruoka (esim. lampaan sisäfile oli erinomainen ja sitä oli paljon) ja mainio palvelu!

1 arvostelu tähän mennessä 4
25.10.2015 11:20

Ravintola on kiva, erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Meillä illan latisti kuitenkin huonosti hoidettu eteispalvelu. Olimme varanneet pöydän kuukautta aikaisemmin isolle 10 hengen seurueelle, saavuimme hyvissä ajoin täynnä olevaan ravintolaan, jotta kerkesimme kaikki laittaa takit naulaan Ja ettei ravintolan tarvitsisi ainakaan odotella meitä. Jouduimme loppujen lopuksi odottelemaan 45min pöytää varatusta ajankohdasta ja lähes tunnin saapumisestamme. Ymmärrän että henkilökunnalla oli kauhea kiire kun tupa on täynnä, mutta tällaisissa tilanteissa paikan taso oikeasti punnitaan. Meillä ei ollut kiire syömään joten odottelu sinänsä ei haitannut, mutta tilanteen olisi saanut käännettyä melko pienellä eleellä ravintolan voitoksi. Esimerkiksi lasit viiniä alennetulla hinnalla tms. ja olisimme varmasti puhuneet kuinka hienosti kiireen keskellä homma hoidettiin. Nyt jäi vähän tylsä maku kun lähtiessämme kysyimme onko tällaiset tilanteet tavallisia paikassa ja saimme vain pahoittelua jälkikäteen. Mutta summa summarum: paikka on kiva, ruoka hyvää, palvelu hyvää(sitten kun sitä saa) ja hintataso erittäin hyvä. Todennäköisesti koitamme kuitenkin seuraavalla kerralla jotain toista paikkaa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
23.07.2017 16:01

Olimme ystävättäreni kanssa hyvin tyytyväisiä Sognoon. Tämä oli ensimmäinen käyntimme kyseisessä ravintolassa. Vastaanotto oli ystävällinen, tarjoilu samoin oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Ilmapiiri tuntui kotoisalta ja lämpimältä. Saattaisiko Sogno olla "korttelikapakka"? Asiakkaina oli perheitä, seurueita, pariskuntia ja turisteja. Ruoka oli hyvää - ainakin tilaamamme annokset olivat mieleemme. Toki on tunnustettava, että ruoassa oli meidän makuumme ehkä vähän liikaa suolaa (mutta sehän voi olla vain seurausta rakastuneesta kokista - nimittäin sanotaan, että rakastunut ruoanlaittaja liioittelee suolan kanssa). Vielä haluan kiittää tarpeeksi kypsästä pastasta. Joskus tässä al dente -huumassa laitaselle saattaa päätyä puoliraakaa pastaa, joka ei monenkaan makunystyröitä helli. Kypsästä pastasta huolimatta, annoksen vihannekset olivat ihanan rapsakoita. Käyntimme ei varmasti jäänyt Sognossa ainoaksi. Suosittelen lämpimästi.

1 arvostelu tähän mennessä 4
05.02.2016 09:53

Kävin toista kertaa tässä viehättävässä ravintola Trattoria Sognossa ja ruoka oli kyllä taaskin todella hyvää. Ruoasta antaisinkin täydet 6 pistettä, kuten myös palvelusta. Valitettavasti annan kokemuksesta yhteensä vain 4 pistettä, sillä minua harmitti liian kova meteli, joka tuli asiakkaitten puheensorinasta. Sinänsä puheensorinassa ei ole mitään pahaa, mutta kun yritimme ystäväni kanssa jutella, niin meidän piti lähes tulkoon huutaa toisillemme:( Kuitenkin olimme ruokaravintolassa, emmekä missään discossa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.05.2016 08:31

Trattoria Sogno on .... LOISTAVA! Hieno tunnelma, ihmisiä, iloisiitta, mahtava palvelu: tämä nuoti nainen, joka meitä palveli oli todellakin timantti! Ja ruoka ..... elämyksellistä :) olimme Italiassa. Hänmästyin edullisia hintoja! Ihan varmasti menemme vielä m8nta kertaa uudelleen. Myös ulkoterassille voi varata pöydän :)

1 arvostelu tähän mennessä 6
11.03.2015 11:18

Ruoka oli laadukasta ja hyvää. Tilasimme viiden hengen pöytäseurueelle menun, jota pystyttiin joustavasti muokkaamaan kaikille syöjille sopivaksi. Annoskoot olivat varsin runsaita, joten liikasyömisen riski on. Menussa kiva puoli on myös osan annoksista jakaminen, joka lisää syömistapahtuman sosiaalisuutta. Ympäristö oli puhdas, miellyttävä ja riittävän tunnelmallinen. Oma tarjoilijamme oli erinomaisen ystävällinen, kärsivällinen ja luonteva. Häneltä saimme siis kiitettävää palvelua. Kotoisuutta lisäsi myös se, että viereisen pöytäseurueen suuri koira oli tervetullut sisätiloihin ja sai lupsakalla läsnäolollaan monen ilahtumaan. Paikka sopii kaikenkaikkiaan rennompaan yhdessäoloon ja houkuttelee jäämään pitkään.

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.10.2016 10:01

Trattoria Sogno on alati olnud meie soosik, kuna sealne hinna ja kvaliteedi suhe on paigas. Menüü on mitmekülgne ja tihti leidub ka midagi uut . Klienditeenindajad on väga sõbralikud ja abivalmid. Lisaks võib sinna ka oma hästi käituva koera kaasa võtta.

12 arvostelua tähän mennessä 6
21.10.2016 09:12

Olin pikku porukan kanssa lounasaikaan ja meille oli varattu pikku kokousta varten kabinetti klo 13. 12.45 tuli ravintolasta soitto , ettekö olekaan tulossa. Syynä se, että alunperin olin tilannut kabinetin klo 12 mutta tuli tieto ravintolasta että kabinetti onkin vapaa vasta klo 13. No edellinen varaaja olikin ollut niin suurella ryhmällä että he eivät mahtuneet kabinettiin. Ravintola ei hoksannut ilmoittaa meille, että kabinetti olisikin ollut vapaana jo klo 12. Ja harmiksemme yksi ryhmämme jäsen alkuperäisestä aikataulusta poiketen ei voinut osallistua kokoukseen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.12.2015 11:59

Järjestimme pikkujoulu illallisen työporukalla Trattoria Sognossa, ja kokemus oli erinomainen. Pöytäseurueemme söi Sogno menun, joka sisälsi keittiön valitseman lajitelman alkupaloja, pääruoan sekä lajitelman jälkiruokia. Kaikki ruokalajit olivat erinomaisista raaka-aineista, erinomaisesti valmistettuja. Kiitokset myös loistavasta palvelusta sekä erinomaisista viineistä.

3 arvostelua tähän mennessä 6
20.04.2016 11:30

Taas oli mukava ja maukas käynti Trattoria Sognossa!!!!! Ystäväni oli ensimmäistä kertaa ravintolassanne mutta ei varmasti jää hänenkään viimeiseksi käynniksi. Olen nyt maistellut pizzaanne, pastaanne ja risottoanne ja mikään näistä ei ole pettänyt makuhermojani. Todella NAM!

2 arvostelua tähän mennessä 6
27.07.2015 08:14

Trattoria Sognossa on todella hyvä palvelu ja iloinen henkilökunta. Myös ruoka on erinomaista ja tunnelma on upea! Sisutus on hieno ja omaperäinen mieleenpainuvineen yksityiskohtineen. Ravintolasta löytyy myös katettu terassi, jossa voi nauttia illallisen. Suosittelen lämpimästi kaikille!

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.10.2015 10:23

We had a great night in Trattoria Sogno, celebrating Vappu. The food was excellent (although i couldn't really taste the chili in the sweet potato pure) and the wines to go with the food were great too. Would recommend for a casual dinner!