Trattoria Sogno

Töölöitalialainen
Loistava
4.9/6
1 056 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Capperi - Oulunkylä

Oulunkylä
5.1/6701
Capperi - Oulunkylä

Ravintola Bacco

Keskusta
5.0/6130
Ravintola Bacco

Trattoria Sogno – Tietoja

Trattoria Sogno on rento ja viihtyisä italialainen ravintola Helsingin Töölössä. Sognossa Töölöntorinkadulla voi nauttia maukkaasta ruoasta ja viinistä välittömässä ja iloisessa tunnelmassa. Ravintolan keittiö haluaa pitää ruoan yksinkertaisena, jolloin raaka-aineiden maut tulevat parhaiten esiin. Listalla on vaihtoehtoja runsaasti, ja jokaiselle löytyy mieluisia annoksia. Lisäkkeet voi valita itse, joten asiakas saa itse muokata haluamansa kokonaisuuden. Sognon herkulliset annokset ja rento tunnelma takaavat onnistuneen ja mukavan ruokaelämyksen italialaisessa tunnelmassa!

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 00:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
11:00 - 00:00

Osoite

Trattoria Sogno
Töölöntorinkatu 2
00260 Helsinki

1 056 Trattoria Sogno arvostelua

Loistava
4.9/6
1 056 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Ei häirinnyt
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
"Erinomainen"
6/6
Susanna S.viisi kuukautta sitten · 10 arvostelua

Aivan upea italialainen päivällinen! Oli vaikea valita kaikista hyvistä vaihtoehdoista ja pääruoka oli todella runsas, kun siihen otti kaksi lisäkettä suosituksen mukaan. Pieniruokainen pärjäisi yhdellä lisäkkeellä. Alkuruoka burrata persikalla vei kielen mennessään.

"Erinomainen"
6/6
Arja M.viisi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Tunnelmallinen vaihtoehto Töölössä. Hyvä, maistuva ruoka ja erittäin hyvä palvelu.

"Erinomainen"
6/6
Kai K.yhdeksän kuukautta sitten · 2 arvostelua

Rauhallinen, mukava kortteliravintola hyvällä ja maukkaalla italialaisella ruoalla. Ravintolan yleisilme mutkaton ja helposti lähestyttävä. Monipuolista ja maukasta ruokaa, loistava palvelu sekä osaavat tarjoilijat. Suosittelen lämpimästi tutustumaan.

Lisää kohteesta Trattoria Sogno, Helsinki

Sogno tarkoittaa italiaksi unelmaa. Ja unelmasta ravintolan tarina alkoikin. Kahden ravintola-alan ammattilaisen yhteiset muistot ja kokemukset, tarinat ja tunnelmat, sekä intohimo ruokaa ja viiniä kohtaan innoittivat heidät luomaan oman unelmansa, Trattoria Sognon, keskeiselle paikalle Helsingin Töölöön. Ravintola tarjoaa maukasta italialaista ruokaa luottaen yksinkertaisuuteen ja laadukkaisiin raaka-aineisiin sekä tietenkin ruoan ja viinin makujen harmoniaan.

Trattoria Sognossa jo ruokalistan lukeminen tuo veden kielelle. Jo alkuruoista haluaisi mielellään valita useamman ja varsinaisten pääruokien lisäksi tarjolla on myös pastoja, pizzoja, risottoja ja salaatteja. Lopuksi voi herkutella esimerkiksi tiramisulla tai vaikkapa juustoilla. Viinilistalta löytyy italialaisiin ruokiin sopivat juomat – laseittain tai pulloittain ja tarjoilijat osaavat suositella sopivia viinejä ruokavalinnan mukaan. Ryhmät voivat valita myös valmiin menun.

Ruokasalin lisäksi ravintolassa on kokouksiin sopiva kabinetti ja viihtyisä ulkoterassi, ja ravintola sopii myös suuremmille seurueille. Ja mikä parasta, ravintola on auki illallisen lisäksi lounasaikaan – myös lauantaisin! Trattoria Sogno kutsuu kaikenlaiset seurueet Töölöntorinkadulle nauttimaan herkullisesta ja laadukkaasta italialaisesta ruoasta, hyvästä seurasta ja ammattitaitoisen ystävällisestä palvelusta, iloisessa, eläväisessä ja välittömässä tunnelmassa. Trattoria Sogno on todellinen italialainen unelma Helsingissä!