Quandoo
(FI) Suomi
4.9 /6 Loistava 851 arvostelua

Trattoria Sogno

Töölö Italialainen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Trattoria Sogno

Trattoria Sogno on rento ja viihtyisä italialainen ravintola Helsingin Töölössä. Sognossa Töölöntorinkadulla voi nauttia maukkaasta ruoasta ja viinistä välittömässä ja iloisessa tunnelmassa. Ravintolan keittiö haluaa pitää ruoan yksinkertaisena, jolloin raaka-aineiden maut tulevat parhaiten esiin. Listalla on vaihtoehtoja runsaasti, ja jokaiselle löytyy mieluisia annoksia. Lisäkkeet voi valita itse, joten asiakas saa itse muokata haluamansa kokonaisuuden. Sognon herkulliset annokset ja rento tunnelma takaavat onnistuneen ja mukavan ruokaelämyksen italialaisessa tunnelmassa!

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 23:00
  • Tiistai 11:00 - 23:00
  • Keskiviikko 11:00 - 00:00
  • Torstai 11:00 - 00:00
  • Perjantai 11:00 - 00:00
  • Lauantai 11:00 - 00:00
  • Sunnutai Suljettu
Trattoria Sogno, Töölöntorinkatu 2, 00260 Helsinki

Filosofia

Sogno tarkoittaa italiaksi unelmaa. Ja unelmasta ravintolan tarina alkoikin. Kahden ravintola-alan ammattilaisen yhteiset muistot ja kokemukset, tarinat ja tunnelmat, sekä intohimo ruokaa ja viiniä kohtaan innoittivat heidät luomaan oman unelmansa, Trattoria Sognon, keskeiselle paikalle Helsingin Töölöön. Ravintola tarjoaa maukasta italialaista ruokaa luottaen yksinkertaisuuteen ja laadukkaisiin raaka-aineisiin sekä tietenkin ruoan ja viinin makujen harmoniaan.

Trattoria Sognossa jo ruokalistan lukeminen tuo veden kielelle. Jo alkuruoista haluaisi mielellään valita useamman ja varsinaisten pääruokien lisäksi tarjolla on myös pastoja, pizzoja, risottoja ja salaatteja. Lopuksi voi herkutella esimerkiksi tiramisulla tai vaikkapa juustoilla. Viinilistalta löytyy italialaisiin ruokiin sopivat juomat – laseittain tai pulloittain ja tarjoilijat osaavat suositella sopivia viinejä ruokavalinnan mukaan. Ryhmät voivat valita myös valmiin menun.

Ruokasalin lisäksi ravintolassa on kokouksiin sopiva kabinetti ja viihtyisä ulkoterassi, ja ravintola sopii myös suuremmille seurueille. Ja mikä parasta, ravintola on auki illallisen lisäksi lounasaikaan – myös lauantaisin! Trattoria Sogno kutsuu kaikenlaiset seurueet Töölöntorinkadulle nauttimaan herkullisesta ja laadukkaasta italialaisesta ruoasta, hyvästä seurasta ja ammattitaitoisen ystävällisestä palvelusta, iloisessa, eläväisessä ja välittömässä tunnelmassa. Trattoria Sogno on todellinen italialainen unelma Helsingissä!

Esimerkkimenu

851 arvostelua

4.9 /6 Loistava 851 arvostelua
Tunnelma: viityistä
Odotusaika: lyhyt
Ruoka: herkullinen
Laatu/Hinta: edullinen
Melu: keskiarvo
Palvelu: ystävällinen
265 6
363 5
136 4
57 3
19 2
11 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
29.06.2017 12:08

Miellyttävä henkilökunta ja maukkaasti tehty annos. Hinta/Laatu suhde aikalailla kohdillaan. Yllättävän suostitultahan ravintola vaikutti. Rauhallinen toisaalta vaikka porukkaa oli 18:00 jälkeen jo enem pikin. Ennen sitä ei oikeastaan ollut muista asiakkaista harmia.

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.06.2017 07:16

Kokemus oli rittäin miellyttävä, ruoka oli todella hyvää ja palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa. Paikka itsessään oli sopivan tilava, viihtyisä ja valoisa. Sijainti myös tosi hyvä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
09.06.2017 11:41

Hyvä palvelu ja lämmin tunnelma. Yksi lempi paikkoja Helsingissä! Suosittelen varaamaan pöydän sinne, mikäli illalla tai viikonloppuna haluaa mennä. Paikka on todella suosittu. Yhden kerran olen odottanut neljän hengen seurueessa noin 30min pöydän vapautimista keskellä viikkoa, noin kuuden aikaan illalla. Mutta oli silloinkin odottamisen arvoinen!

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.06.2017 12:45

Hei. Ruoka oli aivan erinomaista! Siis ihan huipputasoista. Söimme ankkaa ja maksaa pääruokana. Alkupaloina nautaa tonnikalakastikkeessa sekä mustekalaa. Ihan kaikki olivat loistavia. Myös Tarjoilija oli todella asiakaspalveluhenkinen ja miellyttävä. Häneltä saimme myös onnistuneet viinisuositukset aterioiden kanssa. Terveiset ja iso kiitos 31.5 illalla toimineelle erinomaiselle kokille ja tosi kivalle ammattitaitoiselle tarjoilijalle. Nimeä emme tiedä, mutta vaaleat nutturalla olevat hiukset ja kiva kukkatatuointi kyynerpäässä jäi mieleen.

1 arvostelu tähän mennessä 5
26.10.2016 11:55

Olimme noin 12 hengen suurperheryhmäna viettämässä tasavuotissyntymäpäiviä Trattoria Sognossa. Saimme todella mieluisan ja tilaisuuteen sopivan pöydän terassilta ja ruoka oli hyvää, kuten aina. Toinen tarjoilijoistamme ei ehkä ymmärtänyt tilaisuuden luonnetta, vaan esiintyi tarpeettoman rempseästi ja huolettomasti, mutta sekin parani illan mittaan. Loppulasku piti paikkansa ja oli täsmällinen, kuten Sognossa aina, ja erityismaininta on annettava erittäin kauniille sisustukselle ja vielä kiitokset erityisen siististä ja myös kauniista naistenhuoneesta. Osanottajat olivat 1-60 vuotiaita ja jokainen tunsi olevansa "kotonaan" Trattoria Sognossa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.04.2015 08:00

Kävin mieheni kanssa hänen suosituksestaan ensimmäistä kertaa Trattoria Sognossa ja paikka täytti kaikki odotukseni. Miljöö oli tunnelmallinen, palvelu iloista ja ystävällistä, ruokia ei joutunut odottamaan kohtuuttoman kauaa ja tietenkin se itse ruoka oli makuhermoja hivelevää. Hinta-laatu-suhde todellakin kohdallaan. Otimme valmiin menun ja kyllä kannatti. Saimme maistaa kattavan valikoiman paikan herkkuja alkuruoista jälkiruokaan ja vatsat tulivat täyteen. Ainoa pieni minus oli ravintolan hälyisyys, sillä tila on avara, pöydät lähekkäin toisiaan ja suosittu ravintola täynnä asiakkaita. Ei kuitenkaan haitannut keskustelua. Tänne ehdottomasti uudestaan!

3 arvostelua tähän mennessä 6
15.01.2016 12:44

Ensi käynti Trattoria Sognossa erittäin myönteinen. Viihdyin, viihdyimme. Ystävällinen tervetulotoivotus ja pöytävaraus huomioitu mallikkaasti. Kiitos siitä! Ravintolasalin sisustus poikkeaa kivasti totutuista ja sali oli täynnä asiakkaita pakkaspäivänä. Se kertoikin sen, että ruoan on oltava hyvää. Totta! Piti täysin paikkansa ja hyvillä mielin kiitimme ystävällistä henkilökuntaa. Kiva iltapäivä ja masu täynnä. Kiitos ja hyvää alkanutta vuotta!

5 arvostelua tähän mennessä 4
26.09.2015 08:57

We visited on a friday evening, the place was almost full which we took as a good sign. The personnel were nice and the atmosphere was great. We were on a family dinner and there were 9 of us. The acustics was not good and one could not have a conversation due to the noise level. The food was good, it took around 45min to get it. The prices are ok. The only "bad" thing happened when we were about to pay, the 50% discount for kids under 10 years was not given and the waitress argued that it was my fault and that she could not tell that the kids were under 10 ( they are 5 and 7 years), the owner came and everything was settled in a good way. I really appreciate that the restaurant has the same menu for kids (with a reduced price) instead of a kids menu which often are just meatballs and frenchfries.

1 arvostelu tähän mennessä 4
25.10.2015 11:20

Ravintola on kiva, erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Meillä illan latisti kuitenkin huonosti hoidettu eteispalvelu. Olimme varanneet pöydän kuukautta aikaisemmin isolle 10 hengen seurueelle, saavuimme hyvissä ajoin täynnä olevaan ravintolaan, jotta kerkesimme kaikki laittaa takit naulaan Ja ettei ravintolan tarvitsisi ainakaan odotella meitä. Jouduimme loppujen lopuksi odottelemaan 45min pöytää varatusta ajankohdasta ja lähes tunnin saapumisestamme. Ymmärrän että henkilökunnalla oli kauhea kiire kun tupa on täynnä, mutta tällaisissa tilanteissa paikan taso oikeasti punnitaan. Meillä ei ollut kiire syömään joten odottelu sinänsä ei haitannut, mutta tilanteen olisi saanut käännettyä melko pienellä eleellä ravintolan voitoksi. Esimerkiksi lasit viiniä alennetulla hinnalla tms. ja olisimme varmasti puhuneet kuinka hienosti kiireen keskellä homma hoidettiin. Nyt jäi vähän tylsä maku kun lähtiessämme kysyimme onko tällaiset tilanteet tavallisia paikassa ja saimme vain pahoittelua jälkikäteen. Mutta summa summarum: paikka on kiva, ruoka hyvää, palvelu hyvää(sitten kun sitä saa) ja hintataso erittäin hyvä. Todennäköisesti koitamme kuitenkin seuraavalla kerralla jotain toista paikkaa.

1 arvostelu tähän mennessä 4
05.02.2016 09:53

Kävin toista kertaa tässä viehättävässä ravintola Trattoria Sognossa ja ruoka oli kyllä taaskin todella hyvää. Ruoasta antaisinkin täydet 6 pistettä, kuten myös palvelusta. Valitettavasti annan kokemuksesta yhteensä vain 4 pistettä, sillä minua harmitti liian kova meteli, joka tuli asiakkaitten puheensorinasta. Sinänsä puheensorinassa ei ole mitään pahaa, mutta kun yritimme ystäväni kanssa jutella, niin meidän piti lähes tulkoon huutaa toisillemme:( Kuitenkin olimme ruokaravintolassa, emmekä missään discossa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.05.2016 08:31

Trattoria Sogno on .... LOISTAVA! Hieno tunnelma, ihmisiä, iloisiitta, mahtava palvelu: tämä nuoti nainen, joka meitä palveli oli todellakin timantti! Ja ruoka ..... elämyksellistä :) olimme Italiassa. Hänmästyin edullisia hintoja! Ihan varmasti menemme vielä m8nta kertaa uudelleen. Myös ulkoterassille voi varata pöydän :)

1 arvostelu tähän mennessä 6
11.03.2015 11:18

Ruoka oli laadukasta ja hyvää. Tilasimme viiden hengen pöytäseurueelle menun, jota pystyttiin joustavasti muokkaamaan kaikille syöjille sopivaksi. Annoskoot olivat varsin runsaita, joten liikasyömisen riski on. Menussa kiva puoli on myös osan annoksista jakaminen, joka lisää syömistapahtuman sosiaalisuutta. Ympäristö oli puhdas, miellyttävä ja riittävän tunnelmallinen. Oma tarjoilijamme oli erinomaisen ystävällinen, kärsivällinen ja luonteva. Häneltä saimme siis kiitettävää palvelua. Kotoisuutta lisäsi myös se, että viereisen pöytäseurueen suuri koira oli tervetullut sisätiloihin ja sai lupsakalla läsnäolollaan monen ilahtumaan. Paikka sopii kaikenkaikkiaan rennompaan yhdessäoloon ja houkuttelee jäämään pitkään.

12 arvostelua tähän mennessä 6
21.10.2016 09:12

Olin pikku porukan kanssa lounasaikaan ja meille oli varattu pikku kokousta varten kabinetti klo 13. 12.45 tuli ravintolasta soitto , ettekö olekaan tulossa. Syynä se, että alunperin olin tilannut kabinetin klo 12 mutta tuli tieto ravintolasta että kabinetti onkin vapaa vasta klo 13. No edellinen varaaja olikin ollut niin suurella ryhmällä että he eivät mahtuneet kabinettiin. Ravintola ei hoksannut ilmoittaa meille, että kabinetti olisikin ollut vapaana jo klo 12. Ja harmiksemme yksi ryhmämme jäsen alkuperäisestä aikataulusta poiketen ei voinut osallistua kokoukseen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.12.2015 11:59

Järjestimme pikkujoulu illallisen työporukalla Trattoria Sognossa, ja kokemus oli erinomainen. Pöytäseurueemme söi Sogno menun, joka sisälsi keittiön valitseman lajitelman alkupaloja, pääruoan sekä lajitelman jälkiruokia. Kaikki ruokalajit olivat erinomaisista raaka-aineista, erinomaisesti valmistettuja. Kiitokset myös loistavasta palvelusta sekä erinomaisista viineistä.

3 arvostelua tähän mennessä 6
20.04.2016 11:30

Taas oli mukava ja maukas käynti Trattoria Sognossa!!!!! Ystäväni oli ensimmäistä kertaa ravintolassanne mutta ei varmasti jää hänenkään viimeiseksi käynniksi. Olen nyt maistellut pizzaanne, pastaanne ja risottoanne ja mikään näistä ei ole pettänyt makuhermojani. Todella NAM!

2 arvostelua tähän mennessä 6
27.07.2015 08:14

Trattoria Sognossa on todella hyvä palvelu ja iloinen henkilökunta. Myös ruoka on erinomaista ja tunnelma on upea! Sisutus on hieno ja omaperäinen mieleenpainuvineen yksityiskohtineen. Ravintolasta löytyy myös katettu terassi, jossa voi nauttia illallisen. Suosittelen lämpimästi kaikille!

1 arvostelu tähän mennessä 5
24.05.2016 11:05

Illanvietto Trattoria Sognossa oli todella onnistunut! Paikka on tunnelmallinen, ja kokoonsa nähden saimme todella nopeaa palvelua. Ruoka (kalaa ja tattirisottoa) oli täydellistä. Ainut miinus melko kovasta melusta, pöydän toiselle puolen joutui melkein huutamaan klo 21.30 aikaan. Tämä kuitenkin ehkä loi pientä italialaista fiilistä..

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.10.2015 10:23

We had a great night in Trattoria Sogno, celebrating Vappu. The food was excellent (although i couldn't really taste the chili in the sweet potato pure) and the wines to go with the food were great too. Would recommend for a casual dinner!

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.04.2015 23:10

paikka soveltuu helposti myös isommille ryhmille (8-12). Tunnelma oli kuitenkin kuin aidossa italialaisessa trattoriassa, puheensorinan siivittämä eloisa meininki. Palvelu oli huomaavaista ja ripeää. Valitsimme menu-vaihtoehdon, joka oli todella runsas, kaikkea ruokaa ei vain jaksanut syödä. Menussa oli 3 antipastoa, pääruuan lisäkkeenä tuli risottoa ja uunijuureksia (pelkkä jänispata olisi riittänyt) ja jälkiruokana 3 pientä annosta. Kokonaisuuden ainoan miinuksen saa juurekset, joissa turhaan oli kastike, vaikka padassa oli lientä runsaasti. Ohueksi paistettua leipää oli hankala dipata öljy-balsamicoon. Hinta-laatu-määräsuhde erittäin kohdallaan. Aion kokeilla uudestaan, pizzat näyttivät houkuttelevilta.

1 arvostelu tähän mennessä 4
09.06.2017 11:07

Ravintolassa on kohtalainen ruoka hinta/aatusuhteeltaan. Lounasaikaan viinien hinta on 4 euroa lasi ja se on hyvä. Olisimme ystäväni kanssa haluneet ostaa kuohuviinipullon, mutta sen hinta olis 43 euroa pullo. Laseittain haettuna siis 4 euroa lasi. En saanut/voinut ostaa pulloa kuohuvaa 28 euron hintaa (7 annosta a 4 euroa) ja tämä meitä kovasti ihmetyttyi. Haimme siis useamman kerran kassalta laseittain viiniä. Odotimme, että joku tulisi kassalle ja kaataisi uusiin laseihin, ottaisi rahat jne. Meidän mielestämme ravintolassa on liikaan byrokratiaan kun ei tuo alennushinta voinut lounasaikana koskea pullottian ostettavaa kuohuvaa. Oli epämiellyttävää kesken ruokailun lähteä jonottamaan uutta lasia juotavaa. Kannattaisi miettiä onko tämänhetkinen käytäntö kovin asikasystävällistä!!

1 arvostelu tähän mennessä 2
23.10.2016 21:30

Ensinnäkin varauksemme netin kautta ei ollut mennyt läpi. Kun olimme ravintolassa tilasimme aluksi viinipullon: näytin listalta pulloa. Tarjoilija toi meille viinin. Kun maksoin laskua ihmettelin hintaa kun listalla oli 28 € ja laskussa 59€. Sain sitten vasta vasta tietää, että pullo jonka näytin olikin vain 37,5 cl; tarjoilija kylläkin toi sen ison pullon eikä sen jota näytin listalta. Hän olisi voinut ystävällisesti mainita, että se on vain pieni pullo jolloin olisin valinnut jonkin toisen. Oli todella hämäävää, että ensin mainitaan koko pullo joka on kylläkin 3€ kalliimpi kuin jos ottaisi kaksi pientä pulloa :-0. Sitten sama viini mainitaan jossa sitten lukee 0,375l taii 37,5 Ruokamme oli todella haaleaa/kylmää, josta mainitsimme tarjoilijalle, mutta hän vain mumisi, että sanoo keittiöön. No se ei meitä paljon lohduta kun emme varmasti tule uudestaan. Meidät vähän "unohdettiin" ja saimme odotella kauan, että tyhjät lautaset korjattiin pois sekä kun halusimme laskun. Ravintola oli täynnä, joka on todella hyvä, mutta jos palvelu kärsii siitä, se ei ole hyvä juttu. Sanonta "vie mennessäsi, tuo tullessasi "ei oikein toiminut. Tarjoilijat kiirehtivät pöytien välistä katsomatta ympärilleen, että voisivatko he ehkä tehdä jotain asiakkaille vaan kiirehtivät hakemaan taas jotain baarista/keittiöstä. Ei ollut mieluisa kokemus. Ainut hyvä oli ruoassa, että maut olivat kohdallaan.

3 arvostelua tähän mennessä 6
31.01.2016 14:08

Hälinä ravintolassa loi kansaivälistä tunnelmaa. Palvelu oli vähän tökkivää - kaikki toimi mutta olisin toivonut hieman enemmän infoa ja asiakkaan huomioonottamista. Kuitenekin edellis kertana meille sattui aivan ihana tarjoilija eli palvelu on tietenkin henkilöstä kiinni. Sen verran olen Helsingissä pizzoja syönyt 50 vuoden aikana että voin rehellisesti sanoa että stadin parhaimmat pizzat - pohja ihan taivaallinen. Tulen ihan varmasti uudelleen ja olen jo suositellut ravitolaa kavereilleni.

1 arvostelu tähän mennessä 3
31.10.2016 09:03

Meitä oli kuuden henkilön seurue ja olimme varanneet pöydän la 29.10. klo 20.30. Jouduimme odottamaan pöydän vapautumista vartin. Pääsimme pöytään ja lyhyen pohdinnan jälkeen jokainen valitsi listalta oman suosikkinsa. Osa meistä otti alkuruuan. Kun alkuruuat oli syöty ja odotimme pääruokia niin tarjoilija tuli luoksemme ja kertoi kahdelle henkilölle, että heidän tilaamansa ankka oli loppunut ja antoi heille listat ja pyysi valitsemaan uudestaan. Hän ei juurikaan pahoitellut asiaa vaan syytti keittiötä asiasta. Ystävämme eivät halunneet vaihtaa annostaan, koska he olivat odottaneet jo vajaan tunnin. Tässä tilanteessa tarjoilijalta puuttui tilannetaju ja olisimme odottaneet, että hän olisi toiminut toisin ja esim. suositellut pariskunnalle jotain muuta tilalle ja pahoitellut asiaa ja tarjonnut jonkinlaista kompensaatiota asiasta. Ruoka sinällään oli erinomaista kuten aina. Petyimme palveluun, koska aina aikaisemmin olemme saaneet erinomaista ja ammattitaitoista palvelua. Yst.terv. Pirjo Purovesi

1 arvostelu tähän mennessä 2
25.04.2016 12:29

- Jotenkin onnistuivat saamaan sisäfilepihvistä sitkeää - Punajuuririsotto vähän liiankin al dente minun makuuni, jäi hampaisiin kiinni. Risotto muutenkin arvokkaan pihvin lisukkeena oli mielestäni omituinen valinta, sillä sen maku oli niin voimakas ja dominoiva, että lisuke vei kaiken huomion pääruuasta. - Jälkiruokajuustokakku oli täysin mauton. En saanut siitä mitään lisäarvoa, joten jätin syömättä. - Pyysin gluteenitonta leipää alkupalojen kanssa, sain sen 15 minuutin kuluttua kun alkupalat oli jo syöty, ja kun sanoin etten enää tarvitse niin tarjoilija alkoi syyllistämään turhasta työstä. - Tarjoilija ei osannut suositella viinejä, jäi pullollinen ostamatta tämän takia. - Tarjoilija oli muutenkin todella osaamattoman oloinen, jäi sellainen olo että mitähän sieltä on tulossa. Esim. pihvien kypsyysasteita ei varmistettu, ja jäi epäselväksi ymmärsikö hän kun pyysimme yhden annoksen gluteenittomana. - Todella meluisa ravintola, viereisen pöydän asiakkaat seisoskelivat ruokailunsa jälkeen niin lähellä meidän pöytää että melkein kyynärpäät kolahtelivat päähän kun yritimme syödä, ja yksi jopa laski juomansa meidän pöytään, aivan kuin olisimme jossain yökerhossa. Henkilökunta olisi voinut ohjata heitä muualle, esim terassille, jos eivät itse humalassa ymmärrä. - Odotukset olivat aika korkealla kun moni tuttava oli suositellut, mutta en kyllä suosittelisi tämän yhden kokemuksen perusteella.

1 arvostelu tähän mennessä 6
11.07.2015 11:30

Ravintola, jossa kotoisa ja miellyttävä ilmapiiri ja sisustus. Osaavaa palvelua ja mikä tärkeintä herkullista ruokaa. Ihmiset äänestävät jaloillaan ja tässä tapauksessa Trattoria Sognon suuntaan. Perjantaina klo 18 ravintola oli aika täynnä.

4 arvostelua tähän mennessä 5
22.02.2017 16:29

Olipa antoisa ensikokemus vanhassa-Motissa, jossa söimme eilen aikaisen päivällisen tai myöhäisen lounaan, miten sen haluaa ottaa. Ensiodottelun jälkeen meidät ohjattiin pöytään ja sen jälkeen palvelu/tarjoilu olikin erinomaista Minun valitsemani annos karitsan ribbsit oli suussa sulavan hyvä ja maukas, makkarat eivät saaneet ihan yhtä hyvää arvosanaa seurueeltamme, pizzasta olisi riittänyt kahdellekin.. Voinen kutsua tätä myös oman kukkaron paikaksi. Tunnelma oli rento. Täälläkin plussaa se, että viinivalikoimista löytyy alkoholittomia vaihtoehtoja. Vierailu ei jäänyt ainoaksi kerraksi.

3 arvostelua tähän mennessä 6
29.04.2015 13:37

Meitä oli 2 ja otimme yhteisen pizzan, mutta molemmat söimme alkupalat. Vasta kotona huomasimme, että meitä oli velotettu 19:n euron arvosta; edellisellä kerralla, kun oli aivan sama tilanne, lasku oli 15euroa. Mikä oikeastaan on teidän pelkän alkupalapöytänne hinta? Tällaisia tapauksia varten olisi hyvä olla selkeä ja erillinen hinta. Sinänsähän lasku ei ollut kallis edelleenkään, mutta eihän tällainen vaihtelu ole hyväksi.

1 arvostelu tähän mennessä 5
29.07.2015 08:45

Olen käynyt paikassa kaksi kertaa, ja kummallakaan kerralla se ei tuottanut pettymystä. Ruoka on hyvää, hintataso Helsingin keskustaan nähden kohtuullinen ja tunnelma on varsinkin iltaisin kuin aidossa italialaisessa ravintolassa. Paikka on myös ilmeisen suosittu, eli luultavasti viikonloppuiltaisin sinne ei ilman pöytävarausta ole mitään asiaa. Annoskoot saisivat pääruoan osalta olla ehkä hieman suurempia, eli niitä lisukkeita kannattaa todellakin ottaa se listassa suositellut kaksi. Muuten voi olla että isommalla karjulla jää hieman nälkä.

4 arvostelua tähän mennessä 5
20.03.2016 11:15

ruoka jälleen kerran erinomaista maksa-annos ei petä koskaan ! Kiva kun lista oli uudistunut ja uudet lisukkeet mielenkiintoisia . Annokset tosi runsaita verrattuna edelliseen käyntiini yksi lisuke aivan riittävä. Ystäväni söi mustajuurikeiton oli kuulemma super herkullista ! Ainoa miinus tulee tarjoilusta miespuolinen tarjoilija hieman töykeä ja ei osannut ottaa kantaa kun kysyimme lisukkeista ym. Mahtoiko olla ns tuuraaja koska yleensä tarjoilu ollut moitteetonta. Ravintolasta tullut vakiopaikkamme seuraavaa kertaa odotellessa !

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.12.2015 10:43

Paikka oli erittäin viihtyisä ja mielenkiintoinen. Valotus oli hyvä, pöytien kattaukset hienot ja paikan rakenne oli nice. Ruokaa odotellessa sai vähän naposteltavaa, joka oli mahtavaa. Ruoka oli erikoista ja palvelu hyvää. Terassille oli kiva mennä ruokailun jälkeen juomaan viiniä. Välillä on kiva mennä keskustasta muualle ja löytää uusia paikkoja. Suosittelen paikkaa perheille, pariskunnille, ystäville ja kaikille mahdollisille.

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.03.2015 12:09

Tosi ystävällinen ja osaava henkilökunta, tunsimme itsemme todella tervetulleiksi. Saimme kivan ja asiallisen ensivaikutelman jo puhelimitse ja paikalla ilonen ja ystävällinen henkilökunta otti lämpimästi vastaan. Mukava sisutus, ruoka oli hyvää ja freesiä ja tarjoilu osaavaa ja huomioonottavaa. Meille oli plussaa myös että saimme ottaa mukaan koiran. Suosittelen lämpimästi ja tulen mielelläni uudelleen! terveisin Maarit & co (Tukholma)

1 arvostelu tähän mennessä 5
20.04.2016 09:22

Palvelu oli miellyttävää ja nopeaa. Varasimme pöydän 10 hengelle, mutta meitä tuli 15. Pöytä järjestyi 15 henkilöllekin. Tarjoitlijat olivat osaavia ja nopeita. Vierailummee Trattoria Sognossa oli valitettavasti lyhyt. Aioimme kuitenkin tulla ravintolaan jatkossakin. Kiitos!

6 arvostelua tähän mennessä 5
16.07.2016 09:36

Meidät otettiin heti ovella todella ystävällisesti vastaan ja ohjattiin pöytään. Nuori mies-tarjoiija oli kohtelias ja varsin humorintajuinen, vaikka asiakkaita oli paljon, hymyä riitti. Ruoka oli entuudestaan meille tuttua ja tosi maukasta jälleen kerran. Annokset eivät varmasti jätä ketään nälkäiseksi. Se yksi piste arvostelussani jäi puuttumaan paikan melkoisen hälinän vuoksi, mutta ravintola täyttyi illan aikana isommista seurueista ja perheistä joten hälinää piisasi. Mutta näinhän sen kuuluu ollakin italialaisessa Trattoriassa:-)

3 arvostelua tähän mennessä 3
03.12.2016 14:50

Kävin toisen kerran nyt kuukauden sisällä ravintolassa. Ensimmäisellä kerralla olimme viisi henkilöä ja söimme lounas a la carte ruoan. Se oli mielestäni silloin erittäin hyvä ja hinta laatu suhde sopiva. Tämän innoistamana tulin eilen ystävättäreni kanssa lounaalle. Nyt vierailu oli kyllä hienoinen pettymys. Minä söin ankankoipi aterian ja tuli kylläkin sellainen tunne että oli otettu suoraan purkista ja hieman tuunattu. Ystäväni otti salaatti annoksen ja päälle expresson. Salaatista hän ei maininut mitään mutta expresson hän sanoi olevan huono. Tarjoilu oli hieman kiireistä ,liekö ollut syy illan pikkujoulu viettäjät,jonka takia valmistelut veivät tarjoilioden ajan. Laskusta unohtui juomien hinnat ja rehellisinä ihmisinä korjasimme tämän. Nyt oli kyllä vierailu pettymys. Ei voi mitään.

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.08.2016 12:05

Trattoria Sognossa on sujuva ja mutkaton palvelu, rento ilmapiiri, maukkaat italialaistyyppiset ruoat sekä hyvä ja monipuolinen juomavalikoima. Jokaiselle löytyy varmasti jotain listalta. Useamman vierailun perusteella todettu hyväksi paikaksi. Myös lauantaibrunssi on kokeilemisen arvoinen.

2 arvostelua tähän mennessä 5
22.12.2015 07:38

Jouluviikon maanantaina trattoria oli lähes täynnä hyväntuulisia ihmisiä. Ambiente voisinko sanoa loistava. Palvelu erinomaista ja heti ovella tervehditään asiakkaita. Onnistunut pala Italiaa Helsingissä, jossa puheensorina ja meteli kuuluu asiaan. Ruoka oli hyvää. Söimme runsaan antipasti di casan alkupalaksi, joka oli hyvä monipuolinen kokonaisuus. Varmaan paras, mitä olen Suomessa syönyt. Pääruoka-annoksemme olivat myös hyvin valmistettu. Talon tömäkkä punaviini on erinomaista. Sognoon ei pety. Hinta laatu suhde erinomainen.

1 arvostelu tähän mennessä 5
17.05.2015 09:56

Ravintolassa mukava puheensorinan täyttämä italialainen tunnelma. Ainoana miinuksena täytyy mainita, että sisään tullessa kerroin, että meillä on pöytävaraus, mutta meidät "unohdettiin" vain odottelemaan ja työntekijät siirtyivät palvelemaan muita asiakkaita - täytyi esittäytyä ja kysyä uudestaan - sitten palvelua onneksi sai ja pöytäänkin vietiin. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi ja tarjoilija palveli hyvin ja oli ystävällinen ja positiivinen. Ravintolaa voi suositella ja tulemme uudestaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
10.04.2016 07:46

Oikein ihana kokemus - dinnerille hyvien ystävien seurassa Trattoria Sognossa. Pöytä oli hyvällä paikalla ja palvelu toimi. Ateria kokonaisuus pöytäseurueelle toi kodikkaan tunnelman! Illan kruunasi tasokas palvelu

1 arvostelu tähän mennessä 5
23.11.2015 09:09

Lauantai-iltana ravintola oli täynnä ja tunnelma oli eloisa ja viihtyisä. Puheensorinan volyymi nousi jopa niin kovaksi, että seuralaisen kanssa keskustelu oli hankalaa. Talon alkupalat ja hirvitartar olivat oikein hyviä, pääruuaksi nautittu maksa täydellisesti paistettu ja päivän kala tuoretta. Karamellisoitu fenkoli lisukkeena oli hyvää, mutta ei vastannut mielikuvaa, oli enemmänkin grillattua fenkolia. Sitruunarisotossa oli aavistuksen verran liikaa sitruunaa. Kaiken kaikkiaan kokonaisuus oli oikein hyvä, suosittelen.

4 arvostelua tähän mennessä 6
23.06.2015 21:51

Todella miellyttävä ruokailukokemus. Tarjoilijamme oli ystävällinen, hienovarainen ja erittäin asiantunteva. Kysyimme häneltä monia kysymyksiä, ja hän vastasi kaikkiin kysymyksiin huolella, ja ellei jotakin tiennyt, niin hän käväisi keittiössä tarkistamassa. Ruoka oli todella herkullista ja esillepano silmiähivelevä. Tällä kertaa ei myöskään ollut meluisaa, koska isoja seurueita ei ollut. Pelkkää hyvää mieltä jäi mieleen, kiitos!

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.04.2017 13:36

Meitä oli 15 hengen seurue lounaalla. Suurin osa ravintolassanne ensimmäistä kertaa. Palvelu ja ruoka saivat kiitosta. Ainoana ongelmana täydessä ravintolassa oli "meteli". Huomasin kyllä että lattiaa peittivät matot jotka omalta osaltaan varmasti vaiensivat melua mutten osaa sanoa mitä olisi tehtävissä. Aina olen teillä saanut hyvää kohtuuhintaista ruokaa ja ystävällistä palvelua. Terv. M-L Keinänen

1 arvostelu tähän mennessä 6
10.08.2015 08:26

Perheen kanssa päivällisellä. Pyysimme saada syödä terassin puolla (lasitettu ja katettu terassi) ja henkilökunta ilmoitti asiallisesti mahdollisesta tupakoinnin haitasta (terassilla saa tupakoida). Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä sekä ruoka oli hyvää. Pöytään tuli pyytämättä uusi kannu vettä, kun edellinen oli miltei loppu. Kun aikuisille tuli alkuruuat, saivat nuoremmat lisää talon leipää ja oliiviöljyä.

1 arvostelu tähän mennessä 4
18.12.2015 07:39

Varaus toimi hyvin netin kautta. Pöytä löytyi pienen etsimisen (ja kunnostuksen) jälkeen. Ruoka (ja viini) oli maukasta ja se saatiin hyvällä aikataululla. Meillä oli mukavaa omassa pikku seurueessa. Jälkiruokaa emme kuitenkaan syöneet, vaikka oli tarkoitus. Saimme listat valitaksemme, mutta kun tilausta ei pitkän odotuksen jälkeen otettu vastaan, pyysimme laskun. Tarjoilija(t) olivat kovin kiireisiä ja pahoittelivat. Ystävällisiä he olivat. Siinä ei moitteen sijaa. Aika ei vain riittänyt meille kun sali oli niin täynnä isoja tilauksia ja meitä oli vain neljä.

1 arvostelu tähän mennessä 4
05.02.2017 11:09

Sogno on kohtalaisen iso ravintola ja täyteen buukattuna lauantai-iltana meluisa. Kiireestä huolimatta palvelu toimi ja henkilökunta oli todella ystävällistä. Alkuruokana kurpitsakeitto oli muuten han ok mutta vähän jäähtynyttä. Pienempi alkukeittoannos on myös todella niukka. Ylikypsä ankankoipiannos oli runsas ja maukas. Lisukkeina voi tilata useita pikkuannoksia, ainakin risotot ja endiivit olivat mainioita. Viinisuositus – Barolo – sopi ankalle hyvin, mutta viinin lämpötila oli aika reilusti yli optimin. Trattoria-tyyliseksi paikaksi Sogno oli kaiken kaikkiaan odotusten mukainen ja hintataso laatuun nähden kohtuullinen.

3 arvostelua tähän mennessä 6
09.09.2015 11:06

Ravintola Trattoria Sogno oli mukava kokemus. Ruoka maistui hyvältä ja palvelu pelasi. Myös ravintolan yleinen ilmapiiri oli viihtyisä, ja paikalla olleen asiakasmäärän perusteella suosiota on laajemminkin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
05.12.2016 10:40

Trattoria Sognossa oli todella hyvä hinta-laatusuhde ruoassa. Palvelu oli hyvää ja ripeää, ravintola oli koko illan aivan täynnä ja kaikki hoitui silti todella sujuvasti. Kiva tunnelma.

1 arvostelu tähän mennessä 6
10.12.2016 08:36

oikein hyvä tunnelma, ystävällinen palvelu ja mikä tärkeintä herkullinen vege pizza. Ihan varmasti tulen toistekin. Bravo Trattoria Sogno ! paikka on myös loistava, hyvin yhteyksien varrella.

2 arvostelua tähän mennessä 5
24.05.2015 17:51

Ravintolassa oli listan vaihtoilta, jonka huomasin vasta varauksen tehtyäni. Tarkoitus oli alun perin syödä ravintolan loistavaa ohutpohjaista ja rapeaa pizzaa, mutta valitsinkin uudelta listalta jokirapupastan. Valinta oli hyvä, vaikka ensimmäisen suullisen jälkeen korianteri tuli aika vahvasti makuna läpi. Silloin ajattelin, että ei kaikkien tarvitse innostua tästä muotimausta. Loppuateriointi sujuikin mukavalla mielellä - luulen, että tarjoilijan suosittelema Riesling teki annoksesta lopulta nautinnon, kiitos.

2 arvostelua tähän mennessä 6
22.12.2015 14:17

Hyvä ja mutkaton palvelu, asiakkaan huomiointi onnistui hienosti, ruoka oli hyvää ja fressiä ja koko menu tuli sopivassa tahdissa. Ns. valmismenun hintalaatusuhde erinomainen eli runsas neljäkymppiä sisältäen alkupalavalikoiman, vaihtoehdon liha tai kala ja jälkiruokavalikoiman. Ruokaa oli riittävästi, jopa runsaasti, joten isoillekaan miehille ei jäänyt nälkä. Kaupanpäälle kodikas tunnelma. Voin suositella.

4 arvostelua tähän mennessä 5
02.08.2015 09:29

Viihtyisä ravintola tuntuu olevan hyvin suosittu enkä yhtään ihmettele ! Hyvä asiantunteva palvelu , herkullinen ruoka - itse söin maksaa jo kolmannen kertaa ja se on aina yhtä ihanaa ! Hinnat kohdallaan suorastaan edullista verrattuna moneen Helsingin keskustan paikkaan. Lisukkeita voisi välillä muuttaa samoin pääruokia tai ainakin lisätä muutama uusi. Olen suositellut ravintolaa ystävilleni sana kiirii kivasta paikasta ! Tuula-Marja