Arvostelut: Ravintola KuuKuu

Töölöskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
5.2/6
13 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Fat Lizard

Otaniemi
5.0/6845
Ravintola Fat Lizard

Ravintola Juuri

Kaartinkaupunki
5.2/6170
Ravintola Juuri

13 Ravintola KuuKuu arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola KuuKuu annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
13 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Sari J.vuosi sitten · 3 arvostelua

Ravintolassa oli lämmin ja kiireetön tunnelma. Tarjoilijan ystävällisyys ja asiantuntemus tekivät seurueeseemme suuren vaikutuksen. Ruoka ja juoma suositukset olivat erinomaisia, kiitos.Suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän ravintolaan.

"Erinomainen"
6/6
Maija R.vuosi sitten · 4 arvostelua

Joustava palvelu, saivat kehitettyä ylimääräisiä tuoleja!!!! Ruoka oli taivaallista, maistoin kaikkia seurueemme neljää eri ruokaa, ja kaikki olivat erinomaisia. Menujen yhdistelmät mielenkiintoisia ja maukkaita. Kodikkaan tuntuinen miljöö.

"Erinomainen"
6/6
Kirsi L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä ravintola, erittäin maistuvaa ruokaa kauniisti tarjoiltuna. Annosten koko oli sopiva, ei tullut liian täyteen. Mukavat ja asiantuntevat tarjoilijat. Vietimme kivan illan kavereiden kanssa. Tulemme mielellämme uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Tuija R.vuosi sitten · 20 arvostelua

Ravintolassa oli todella ystävällinen ja iloinen palvelu, vaikka aloimme illastaa vasta klo 21.00 jälkeen. Erityistoiveesta saimme lämpimään ruokaan parmesaania, vaikka se ei annokseen kuulunutkaan. Lämpimät ruuat ja jälkiruuat olivat todella herkullisia ja viinitkin oivallisia. Todellakin tutustumisen arvoinen paikka. Menemme toistekin!

"Erinomainen"
6/6
Mervi T.vuosi sitten · 6 arvostelua

KuuKuu on viihtyisä ja rento ravintola, jossa palvelu toimii ja on ystävällistä ja asiantuntevaa. Käyntimme ajoittui alkuiltaan klo 17-18.30 ja vaikka salissa oli meidän lisäksemme todella iso yli 20 hlön ryhmä, saimme hyvää ja nopeaa palvelua. Ruoka oli erinomaista ja suositeltu viini hyvää.

"Hyvä"
4/6
Timo M.vuosi sitten · 3 arvostelua

Palvelu oli ystävällistä ja asiaantuntevaa. Tilasimme 3 eri menuta joihin saimme tehdä pieniä muutoksia. Menujen annoskoot olivat todella pienet, ainoana poikkeuksena toast skagen. Maut olivat kohdallaan mutta jos alkuruuan on nauttinut 3-4 haarukallisella jokin ei ole kohdillaan. Pääruuissa sama toistui sekä osissa jälkiruokia.

"Erinomainen"
6/6
Anitta T.vuosi sitten · 6 arvostelua

Naisporukalla käymme "testaamassa" ravintoloita, joissa on "pitänyt käydä". Tällä kerralla vuorossa oli kuuluisa KuuKuu. Ravintola lunasti odotukset. Ruoka oli hyvää ja pelkistetty ympäristö tarjosi miellyttävän tilan nauttia siitä.

"Upea"
5/6
Johanna K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista ja palvelu nopeaa, lisää juomia tai kahvia ei tosin ehdotettu. Suosittelen erityisesti toast skagenia ja pihvi oli todella murea! Sisällä oli hieman kuuma joten kannattaa suosia ulkoterassia jos mahdollista.

"Upea"
5/6
hannele k.vuosi sitten · 4 arvostelua

Annokset sopivan kokoisia ja kauniita. Raaka-aineiden maut tulevat hyvin esiin, mausteita käytetään sopivasti ja palvelu ystävällistä. Ravintolan miljöö on yksinkertainen ja viihtyisä lähes kotoinen. Aina kiva syödä illallista Kuukuussa.

"Upea"
5/6
Liisa P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kaikki oli erinomaista palvelusta lähtien. Maa-artisokkakeitto oli yksi parhaimmista ruuista mitä olen koskaan syönyt. Ainoa miinus tulee pääruuasta, kukkakaalista, annos oli aika mitäänsanomaton ja kuivahko. Mutta tulen ehdottomasti uudelleen!