Mamma Rosa – Tietoja

Perinteikäs Mamma Rosa tarjoaa aina takuuvarmoja ruokaelämyksiä rennolla ja kokemuksen tuomalla varmalla otteella. Ravintolan ruokalista on oiva sekoitus kansainvälisiä makuja kauden erikoisuuksista legendaarisiin pizzoihin, joiden lisäksi myös muut italialaiset maut ovat listalla hyvin edustettuna. Mamma Rosa sijaitsee erinomaisella paikalla Töölöntorin laidalla Runeberginkadulla Helsingin Töölössä, ja ravintolan rentoon ja välittömään ilmapiiriin on aina mukava saapua niin pitkälle illalliselle viineineen kuin pizzalle ja oluelle.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:30
maanantai
11:00 - 23:30
tiistai
11:00 - 00:00
keskiviikko
11:00 - 00:00
torstai
11:00 - 00:00
perjantai
11:00 - 01:00
lauantai
13:00 - 01:00
sunnuntai
13:00 - 21:30

Osoite

Mamma Rosa
Runeberginkatu 55
00260 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

ETANAT VALKOSIPULI-YRTTIVOISSA (L)

SNAILS WITH GARLIC BUTTER
SNIGLAR MED VITLÖKSSMÖR
10,50 €

TOMAATTI-MOZZARELLABRUSCHETTA

BRUSCHETTA WITH TOMATO AND MOZZARELLA
BRUSCHETTA MED TOMAT OCH MOZZARELLA
10,50 €

PARSAKEITTO (L,G)

ASPARAGUS SOUP
SPARRISSOPPA
10,50 €

Lisää kohteesta Mamma Rosa, Helsinki

Jo vuodesta 1981 Runeberginkadulla Helsingin Töölössä ilahduttanut Mamma Rosa on helsinkiläisten kestosuosikki, eikä suotta. Hyvästä hinta-laatusuhteesta tunnettu ravintola tarjoaa erityisesti italialaisen keittiön herkkuja, mutta monipuolinen lista ei kuitenkaan rajoitu yhden ruokakulttuurin antimiin vaan eri kansainväliset vaikutteet tuovat tarjontaan vaihtelua. Joka päivä tarjolla on myös tuoretta kalaa, ja aina sesongin mukaan vaihtuva erityismenu. Vuodenajasta riippuen voit maistella Mamma Rosassa niin blinejä, susheja kuin suomalaisia erikoisuuksia sekä paljon muuta. Keittiössä ei harrasteta turhaa kikkailua, vaan annokset rakennetaan hyviksi havaittujen perinteikkäiden reseptien ja menetelmien mukaan. Muiden herkkujen lisäksi Mamma Rosan pizzat ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ja aina takuuvarma valinta.

Ravintolan ruokasalin sisustuksessa yhdistyy mukavasti moderni ote ja perinteinen tyyli, ja lasitetulla terassilla on mukava tarkkailla Töölöntorin menoa ruokailun tai viinilasillisen äärellä. Tunnelma ravintolassa on kaiken kaikkiaan helposti lähestyttävän mutkaton ja rento. Kabinetissa järjestyvät mukavasti myös yksityistilaisuudet jopa 35 hengen seurueille. Kotoisan tunnelman ja aina maistuvan ruoan ansiosta ravintola Mamma Rosa on muodostunut helsinkiläisten keskuudessa jo käsitteeksi, joka sopii erinomaisesti mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin.

1 110 Mamma Rosa arvostelua

Loistava
5.0/6
1 110 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
"Erinomainen"6/6
Leena N.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Kiva terassi, hyvä palvelu ja mahtavan hyvää ruokaa. Itse söin päivän kalan, mies tiikerirapupastan ja poika karitsanfilettä. Kaikki pitivät annoksestaan. Aterian kruunasi suussasulava aurinkukka pannacotta jälkkärinä.

"Erinomainen"6/6
Pasi U.yhdeksän päivää sitten · 4 arvostelua

Ensimmäistä, mutta ei todellakaan viimeistä kertaa. Menun (päivän kalana nieriää) hinta-laatusuhde aivan loistava.

"Erinomainen"6/6
Esko M.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Sopivan viihtyisä ja rauhallinen ympäristö lounastapaamiselle. Hyvä lounasmenu, josta oli helppo valita kolmen ruokalajin lounas ja tosi maistuvat annokset. Tarjoilu toimi hyvin ilman turhaa odottelua ja henkilökunta on erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista.