Mamma Rosa

Loistava
5.0/6
1 631 arvostelua
Mamma Rosa Helsinki image 1
Mamma Rosa Helsinki image 2
Mamma Rosa Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Mamma Rosa – Tietoja

Perinteikäs Mamma Rosa tarjoaa aina takuuvarmoja ruokaelämyksiä rennolla ja kokemuksen tuomalla varmalla otteella. Ravintolan ruokalista on oiva sekoitus kansainvälisiä makuja kauden erikoisuuksista legendaarisiin pizzoihin, joiden lisäksi myös muut italialaiset maut ovat listalla hyvin edustettuna. Mamma Rosa sijaitsee erinomaisella paikalla Töölöntorin laidalla Runeberginkadulla Helsingin Töölössä, ja ravintolan rentoon ja välittömään ilmapiiriin on aina mukava saapua niin pitkälle illalliselle viineineen kuin pizzalle ja oluelle.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 20:30
Sunday
13:00 - 20:30
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 00:00
Friday
11:00 - 00:30
Saturday
13:00 - 00:30

Osoite

Mamma Rosa
Runeberginkatu 55
00260 Helsinki

1 631 Mamma Rosa arvostelua

Loistava
5.0/6
1 631 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Minna H.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Vietimme 19-vuotiaan poikamme syntymäpäivää, paikalla myös vanhemmat ja isovanhemmat. Ruoka oli erittäin hyvää, kauniit annokset ja palvelu oli erittäin ystävällistä. Olimme kakki tyytyväisiä, kiitos!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Katja S.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Otimme neljän ruokalajin menun. Kaikki oli erittäin hyvää ja palvelu loistavaa!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Mia O.kuusi päivää sitten · 3 arvostelua

Mamma Rosa ei petä koskaan. Kauden menu (kalalla) oli todella hintansa arvoinen.

Lisää kohteesta Mamma Rosa, Helsinki

Jo vuodesta 1981 Runeberginkadulla Helsingin Töölössä ilahduttanut Mamma Rosa on helsinkiläisten kestosuosikki, eikä suotta. Hyvästä hinta-laatusuhteesta tunnettu ravintola tarjoaa erityisesti italialaisen keittiön herkkuja, mutta monipuolinen lista ei kuitenkaan rajoitu yhden ruokakulttuurin antimiin vaan eri kansainväliset vaikutteet tuovat tarjontaan vaihtelua. Joka päivä tarjolla on myös tuoretta kalaa, ja aina sesongin mukaan vaihtuva erityismenu. Vuodenajasta riippuen voit maistella Mamma Rosassa niin blinejä, susheja kuin suomalaisia erikoisuuksia sekä paljon muuta. Keittiössä ei harrasteta turhaa kikkailua, vaan annokset rakennetaan hyviksi havaittujen perinteikkäiden reseptien ja menetelmien mukaan. Muiden herkkujen lisäksi Mamma Rosan pizzat ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ja aina takuuvarma valinta.

Ravintolan ruokasalin sisustuksessa yhdistyy mukavasti moderni ote ja perinteinen tyyli, ja lasitetulla terassilla on mukava tarkkailla Töölöntorin menoa ruokailun tai viinilasillisen äärellä. Tunnelma ravintolassa on kaiken kaikkiaan helposti lähestyttävän mutkaton ja rento. Kabinetissa järjestyvät mukavasti myös yksityistilaisuudet jopa 35 hengen seurueille. Kotoisan tunnelman ja aina maistuvan ruoan ansiosta ravintola Mamma Rosa on muodostunut helsinkiläisten keskuudessa jo käsitteeksi, joka sopii erinomaisesti mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin.