Quandoo
(FI) Suomi
5.0 /6 Loistava 483 arvostelua

Mamma Rosa

Töölö Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Mamma Rosa

Perinteikäs Mamma Rosa tarjoaa aina takuuvarmoja ruokaelämyksiä rennolla ja kokemuksen tuomalla varmalla otteella. Ravintolan ruokalista on oiva sekoitus kansainvälisiä makuja kauden erikoisuuksista legendaarisiin pizzoihin, joiden lisäksi myös muut italialaiset maut ovat listalla hyvin edustettuna. Mamma Rosa sijaitsee erinomaisella paikalla Töölöntorin laidalla Runeberginkadulla Helsingin Töölössä, ja ravintolan rentoon ja välittömään ilmapiiriin on aina mukava saapua niin pitkälle illalliselle viineineen kuin pizzalle ja oluelle.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 23:30
  • Tiistai 11:00 - 00:00
  • Keskiviikko 11:00 - 00:00
  • Torstai 11:00 - 00:00
  • Perjantai 11:00 - 01:00
  • Lauantai 13:00 - 01:00
  • Sunnutai 13:00 - 21:30
Mamma Rosa, Runeberginkatu 55, 00260 Helsinki

Filosofia

Jo vuodesta 1981 Runeberginkadulla Helsingin Töölössä ilahduttanut Mamma Rosa on helsinkiläisten kestosuosikki, eikä suotta. Hyvästä hinta-laatusuhteesta tunnettu ravintola tarjoaa erityisesti italialaisen keittiön herkkuja, mutta monipuolinen lista ei kuitenkaan rajoitu yhden ruokakulttuurin antimiin vaan eri kansainväliset vaikutteet tuovat tarjontaan vaihtelua. Joka päivä tarjolla on myös tuoretta kalaa, ja aina sesongin mukaan vaihtuva erityismenu. Vuodenajasta riippuen voit maistella Mamma Rosassa niin blinejä, susheja kuin suomalaisia erikoisuuksia sekä paljon muuta. Keittiössä ei harrasteta turhaa kikkailua, vaan annokset rakennetaan hyviksi havaittujen perinteikkäiden reseptien ja menetelmien mukaan. Muiden herkkujen lisäksi Mamma Rosan pizzat ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ja aina takuuvarma valinta.

Ravintolan ruokasalin sisustuksessa yhdistyy mukavasti moderni ote ja perinteinen tyyli, ja lasitetulla terassilla on mukava tarkkailla Töölöntorin menoa ruokailun tai viinilasillisen äärellä. Tunnelma ravintolassa on kaiken kaikkiaan helposti lähestyttävän mutkaton ja rento. Kabinetissa järjestyvät mukavasti myös yksityistilaisuudet jopa 35 hengen seurueille. Kotoisan tunnelman ja aina maistuvan ruoan ansiosta ravintola Mamma Rosa on muodostunut helsinkiläisten keskuudessa jo käsitteeksi, joka sopii erinomaisesti mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin.

Esimerkkimenu

483 arvostelua

5.0 /6 Loistava 483 arvostelua
Melu: hiljainen
Ruoka: taivaallinen
Laatu/Hinta: edullinen
Odotusaika: lyhyt
Palvelu: ystävällinen
Tunnelma: viityistä
161 6
223 5
63 4
24 3
10 2
2 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
08.08.2017 07:59

Ruoka oli erinomaista :-) Palvelu hieman hidasta, mutta ravintola oli täynnä joten se annettakoon anteeksi. Yllättävää oli, että ravintola tosiaan oli täynnä maanantai iltana. Maanatai on yleensä hiljainen ravintola päivä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.08.2017 14:43

Ruokailu tilanne oli erinomainen. Ruoka oli maukasta ja sitä oli riittävästi. Jälkiruoka vei jopa kielen mennessään. Tarjoilu oli asiallista ja miellyttävää joten suosittelen mielelläni tuttavilleni ruokailupaikaksi. Kiitos vielä miellyttävästä ruokailu hetkestä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
03.08.2017 21:16

Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä, ruoka hyvää ja se tuli pöytään suht nopeasti, ruokailimme arkipäivänä, klo 17 jälkeen. Pysäköintitilaa lähellä ja julkisilla pääsee helposti lähelle.

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.07.2017 10:12

Mamma Rosa ei petä koskaan. Tällä kertaa pizzaa ja oli niin hyvää. Terassilla on mukava istuskella ja katsoa Töölön vilinää samalla. Suosittelen lämpimästi tätä ravintolaa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
07.06.2017 09:34

Mamma Rosassa ruoka on useimmiten hyvää, samoin palvelu on kiireestä huolimatta useimmiten ystävällistä. Mutta se, mikä Mamma Rosassa häiritsee, on melu. Ravintolassa on paljon ikkunapintaa ja muita kovia pintoja, mikä sinänsä on kiva, mutta ne eivät ime ääntä. Kun ravintolassa on samaan aikaan paljon ihmisiä, on melu ja hälinä niin kova, että omaa pöytäseuruettaan on vaikea kuulla.

2 arvostelua tähän mennessä 1
09.06.2016 16:44

Hei, kävimme eilen perheen kanssa päivällisellä Mamma Rosassa ja ikäväkseni on todettava, että meille tarjottiin varmasti yksi heikoimmista kala annoksista jonka olen kokenut kautta aikan. Kyseinen 27€:lla saatava ”päivän kala” jokatässä tapauksessa oli paistettu siika, parsarisottoa ja hummerikastiketta oli ällistyttävä kokin näyte; - Siika oli paistettu ainoastaan ”lihapuilelta” jolloin paistetun siian nahka oli verrattavissa raakaan kalaa, kiiltävä, kylmä ja limainen - Parsarisotto tuskin sisälsi juuutso lainkaan. Kiiltävä veteen keitetty riisipuuro jossa ei hitustakaan parsan aromia, Maggin liemikuution aromi kylläkin maistui ja haisi. - Hummerikastike oli sekin ilmeisesti Maggin jauheesta mahdollisesti tomaattipyreellä värjättynä-maku ei hummeria ollut nähnytkään Kaikki yllämainittu erittäin runsaalla suolalla ja kahdella parsatangolla höystettynä. Kokonaisuutena esitys maun ja ruan viimeistelyn suhteen oli niin totaalisen surullinen, että se on tämän viestin kirjoittamisen arvoinen. On selvää, että ajat muuttuvat ja kilpailu kiristyy ruan laadunkin suhteen, mutta ravintolalle kuten Mamma Rosalle riittää hyvä laatu-ei tarvitse olla erinomainen. Hyvässäkin laadussa on tekemistä. Mutta se, että asiakkaille tarjotaan annos jonka tekijä / reseptin luoja on todennäköisesti 100% ammattitaidoton, taikka täysin välinpitämätön on huolestuttavaa! Toivottavasti saatte laatunne kuntoon ja Mamma Rosasta voi nauttia ruasta joskus tulevaisuudessakin. Annosten palauttaminen ei ole asiakkaallekkaan miellyttävin tapa illastaa. Jan Tengström

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.07.2016 18:08

Mamma Rosa:ssa oli eriomainen ruuan maku, iloiet ja ystävälliset tarjilijat, pöytävaraus toimi hienosti, kohtllinen hintaaso. Ainoa negatiivinen asia oli ravintolan ahtaus, sillä invalidi-vaimollani oli vaikeata päästä kadult ovesta ravintolaan sisään ja tilat ruokaöydän ympärill olivat varsin ahtaat. Olemme käyneet ravintolassane monta keretaa vuoskymmenien aikana (vaimollani oli aikanaan ravintolanne vierenen myymälä MINIBELL). Olemme asuneet välillä 16v ulkomailla ja nyt oli mieluisaa tulla taas TEILLE kylään. Oleme hyvän ruuan ystäviä, joten kauniit KIITOKSET hyvästä keittiöstä.

2 arvostelua tähän mennessä 5
20.10.2016 09:46

Lauantai-iltana ravintola oli aivan täynnä, joten palvelu oli hiukan hidasta joskin varsin ystävällistä (kuten aina). Lasiverannalla ei juuri ole äänieristystä joten välillä melutaso nousi korkeahkoksi. Narikka toimi itsepalveluna ja oli maksuton, Ihan hyvä muutos entiseen. Härkäcarpaccio oli suussa sulavaa, samoin karitsanpotka sekä Black Angus-härkä. Neljän hengen seurueemme oli erittäin tyytyväinen kokemukseen. Mamma Rosa pitää tänäkin päivänä pintansa kovassa kilpailussa, kiva huomata että pitkät perinteet eivät ole laskeneet tasoa itsestäänselvyydeksi.

1 arvostelu tähän mennessä 4
18.09.2016 12:34

Ruoka oli todella hyvää, mutta palvelussa on parannettavaa. Ystäväni tuli hiukan myöhemmin paikalle. Häntä pyydettiin odottaa hetki että saa jätettyä takin narikkaan. Kun mies tuli takaisin narikalle, alakerrasta tuli iso seurue jota hän alkoi palvella ja vasta tämän jälkeen palveli ystävääni. Jälkiruokakahvini tuli niin aikaisin että olin juonut sen jo ennenkuin ystäväni sai omaa jälkiruokaansa (joka oli itseasiassa väärä annos). Tarjoilija suostui hyvittämään jälkiruoasta 4€, mutta oli tässä vaiheessa hyvin ylimielinen. Nautin yhden lasin viiniä pullosta minkä kaksi seuralaistani osti. sovimme että he maksavat pullon ja itse hoidan heille osani maksusta. Kun maksamisen aika tuli, tarjoilija ehdotti että maksaisin lasillisen minkä ystäväni oli aluksi tilannut. En viitsinyt alkaa tästä vääntämään, joten sanoin että se sopii. Heti tämän jälkeen tarjoilija ojensi laskut mihin oli tehnyt jo tämän muutoksen. Mielestäni tarjoilijan tehtävään ei kuulu päättää kuka maksaa mitä jos tilasimme pullon niin ettei minun olisi tarvinnut siitä maksaa, vaan hoitaisimme asian keskenämme.

2 arvostelua tähän mennessä 6
04.08.2016 10:03

Mamma Rosa on aina yhtä hyvä valinta. Illan kala-menu oli loistava ja henkilökunta ja palvelu yleensä erittäin ystävällistä. Voin aina vilpittömästi suositella Mamma Rosaa tutuille ja ulkomaisille vieraille. Taso säilynyt vuosi-kaudet ellei parantunut.

1 arvostelu tähän mennessä 6
22.04.2017 10:18

Eteispalvelu oli ystävällistä, palvelu oli hyvä ja ruoka erinomaista. Hinta / laatu on sopusoinnissa. Mamma Rosa sijaitsee hyvällä paikalla ystävätterelleni ja minulle, bussit tulee sopivasti Töölön torin ohi.Tulemme varmasti uudestaan. Pieni miinus on, että ruokalistassa ei ole ruoat selitetty ruotsiksi. Ehkä teillä on ruotsinkielinenkin menu ?

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.03.2017 19:30

Olen useasti ruokaillut Mamma Rosassa. Ruoka maukasta ja palvelu miellyttävää. Kahden hengen pöydät ovat tiheässä, mikä edellyttäisi, että kaikki ottaisivat huomioon ahtauden. Jos jonkun tuoli on liian kaukana pöydästä, tulee naapurissa tukala olo. Kaikki eivät pidä siitä, että pyytää kohteliaasti ja ystävällisesti pikkuisen lisää tilaa. Ymmärrän senkin, että yhdenkin pöydän poistaminen on pois tuotosta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
10.09.2016 10:17

Vietimme viiden hengen kesken läksiäisiä; Tarjoilu ja palvelu pelasivat moitteettomasti, ruoka oli maukasta, viinit hyviä, hinta-laatusuhde kohdallaan - kaikki toimi odotusten mukaisesti. Olisi voinut antaa kuusikin pistettä, mutta periaatteessa aina löytyy jotain pientä parantamisen varaa, ja täydellisyys tuntuisi jo liioittelulta. Valitsin Mamma Rosan aikaisemman kokemuksen perusteella, ja se kannatti tälläkin kertaa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
08.03.2017 20:57

Mamma Rosa on varma vaihtoehto viihtyisään ravintolailtaan kantakaupungissa. Mainiota ruokaa hyvällä hinta-laatusuhteella. Lista on mukavan laaja; siitä löytyi meidänkin seurueellemme herkut kaikkiin makutottumuksiin, sekä pieneen että suureen nälkään. Mukaan lähti vielä erittäin hyvin valmistettu pizza kotiväelle. Palvelu on mutkatonta ja ystävällistä. Pöytävaraus on välttämätön varsinkin viikonvaihteessa. Aito töölöläisravintola parhaimmillaan.

1 arvostelu tähän mennessä 5
10.08.2016 17:54

Hinta ja laatu hyvää tasoa. Hinta oli kohtuullinen kun ajatellaan, että asiakas maksaa omalla rahalla. Ravintolan paikka on hyvä torin laidalla. Helppo löytää tyylikkäästä töölööstä. Ravintolan ruoka oli maistuvaista ja sitä oli riittävästi. Ei tarvinnut nälässä lähteä kotiin. Lounaslista oli ihan yliodotusten. Kolme ruokalajia kesän raaka-aineista, yllätti. Tarjoilu oli asiallista, kivoja nuoria jotka osasivat asiansa. Lämmitti niin mieltä. Hakemalla haen, että missä olisi parantamisen varaa. Terassi olisi saanut olla vähän leveämpi koska jatkuvaa liikettä oli koko ajan pöydänvieressä. Täytyy seuraavan kerran varata pöytä ravintolan sisältä. Terkuin Helena joka kävi teillä asiakkaana kolme kertaa kahden viikon aikana.

4 arvostelua tähän mennessä 6
21.09.2016 19:24

Kertaakaan en ole pettynyt Mamma Rosan ruokaan enkä palveluun, vaikka olemme käyneet siellä jo vuosia. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Valinnan varaa listalta löytyy niin lihan kuin kasviruoan syöjille. Suklaa fondant on piste i:n päällä. Lisäpisteet siitä, että ravintolasta löytyy myös alkoholittomia viinejä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.08.2016 23:02

It was great as always in Mamma Rosa! We visited Mamma Rosa with children and everybody was really satisfied. Favorite place in Helsinki for our family.

1 arvostelu tähän mennessä 6
22.03.2017 13:44

Mamma Rosa on yksi mukavimmista business lounaspaikoista silloin kun et halua mennä Helsingin keskustaan. Sijainti Töölöntorin reunalla on kätevä ja useimmiten auton saa pysäköityä lähelle ravintolaa. Mutkaton ja tehokas tarjoilu sekä maistuvat lounaslistat toimivat hyvin. Suosittelen istumaan lasitetulla terassilla.

1 arvostelu tähän mennessä 3
05.10.2016 18:50

Olen vuosienajan käynyt Mamma Rosassa ja olen ollut todella tyytyväinen ruokaa ja palveluun. Viime käynnistä ei kuitenkaa jäänyt kovinkaan hyvä maku. Yläkerran neljää pöytää oli parhaimmillaan viisi tarjoilijaa palvelemassa, mutta se ei pelannut ja oli myöskin ajoittain jopa töykeää. Jokaista ruokalajia joutui odottamaan yli puolituntia ja silloinkin tarjoilijalla oli niin kiire ettei kerinnyt muuta kuin viskaamaan eväät pöytään. Ruokakaan ei ollut tällä kertaa sitä wau osastoa. Minä joka aina huomioin hyvä palvelun hyvällä tipillä, niin en jättänyt senttiäkään.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.10.2016 08:19

Aivan loistava paikka, upea henkilökunta ja ruoka ei petä koskaan. Olemme usein viettäneet merkkipäiviä Mamma Rosassa ja tulemme viettämään jatkossakin. Mamma Rosaan voi aina luottaa!

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.07.2016 13:05

Mamma Rosa on miellyttävä ja kodikas ravintola erinomaisella paikalla. Henkilökunta osaa työnsä ja on lähellä tarvittaessa mutta ei häiritse kysymässä jatkuvasti onko kaikki hyvin. Ruoka on hyvää ja tarjoaa rahalle vastinetta. Erinomainen paikka jo vuosikymmeniä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.02.2017 10:59

Varattiinn pöytä 13 hengelle netin kautta. Soittivat lähempänä ajankohtaa ja tiedustelivat sopiiko laittaa meidät omaan huoneeseen. Sopihan tuo. Huone oli tosin naapurissa olevan japanilaisen ravintolan yhteydessä (vähän yllätti, muttei ollut lainkaan paha), johon oli katettu 4-kulmainen iso pöytä. Oikein hyvä setti isolle porukalle - kaikki voi jutella sujuvasti keskenään. Ruoka oli koko porukalle maniota - otettiin nmonenlaista ja ikäjakaumakin oli 11-52 v. Ei ollut ensimmäinen kerta, eikä jää viimeiseksi.

1 arvostelu tähän mennessä 3
02.09.2016 09:49

Saavuimme klo 17 syömään tyhjään ravintolaan. Tilauksemme - alkuruoaksi hummerikeitto ja pääruokaksi päivän kala - otettiin vastaan. Lasitettu terassi alkoi täyttyä ja kaikkiin muihin pöytiin alkoi tulla tilattuja ruokia. Odottelimme noin tunnin tarjoilijoiden hyöriessä ympärillä. Viimein kysäisin, että onkohan meidät tyystin unohdettu (vaikka sen nyt olisi huomannut siitä, että pöydässämme ei tapahtunut tuntiin mitään). Tarjoilija lupasi käydä keittiöstä kysäisemässä. Palasi sanoen tilauksemme olleenko päivän kalaa ja että se on valitettavasti jotenkin unohtunut. Hyityksenä kahvit. Alkukeitosta tarjoilija ei maininnut mitään, mutta tunnin odottelun jälkeen se ei enää tuntunut tärkeältä eikä sitä myöskään tullut. Päivän kala, pariloitu nieriä oli aivan erinomaista, ja ymmärrän, että unohduksia sattuu, mutta ei liene kovin vaativaa huomata, että yksi pöytä joutuu istumaan toimettomana tunnin muiden pöytien kilistellessä ja kalistellessa. - En muuten yhtään liioittele kertoessani, että odottelimme tunnin, ennenkuin huomautuksestamme jotakin ryhtyi tapahtumaan.

2 arvostelua tähän mennessä 5
17.10.2016 13:45

Mamma Rosan ruoka oli maukasta ja sesongin mukaista, sorsa oli herkullista juuri sorsaviikoilla. Jokainen suuresta seurueestamme löysi listalta mieluista ruokaa. Palvelu olisi voinut olla hieman nopeampaa, jouduimme itse pyytämään tarjoilijaa esim. tuomaan ruokalistat. Mutta siis mukava paikka ja maistuva ruoka!

1 arvostelu tähän mennessä 4
12.01.2017 09:19

Mamma Rosa on Mamma Rosa. Olemme perheemme kanssa käyneet silloin tällöin täällä 80 luvun alusta saakka. Hienoa että joku ravintola pysyy kun kaikki muu muuttuu ympärillämme. Ruoka on yleensä hyvää ja palvelu pelaa.

2 arvostelua tähän mennessä 6
15.06.2017 23:29

Meitä oli neljä työkaverusta vietämässä iltaa. Söimme kaikki alkupalat ja lämpimän ruoan ja lisäksi jälkirioan. Olimme jokainen todella tyytyväisiä ruokaan. Se oli erinomaisen maukasta ja loistavan hyvin valmistettua. Itse pidin erityisesti sitruunarisotosta. Jos jotain haluaa moittia, niin mielestämme leipä, joka oli hyvää, mutta siinä oli ehdottomasti liikaa suolaa. Palvelu oli kohteliasta ja osaavaa. Nautimme illasta. Olemme aiemminkin käyneet samalla porukalla ravintolassanne ja aiomme tulle vastakin.

1 arvostelu tähän mennessä 5
20.02.2017 08:10

Ruoka täyden kympin arvoista jälleen kerran. Pienimuotoinen pettymys oli se, että varauksemme olikin yläkertaan eikä alakertaan kuten erikseen oli pyydetty ja varmistettukin. Ovimies myös esitti asian meille hieman hassusti ja oli sitä mieltä, että minä olen väärässä kun sanoin, että alhaalla on parempi tunnelma. Eikös Asiakas ole aina oikeassa? No, joka tapauksessa ilta ei mennyt pilalle tästä, mutta tunnelma yläkerrassa on hieman kliinisempi ja kaipasimme sitä puheensorinaa ja lämpöä, jota alakerta tarjoaa. Ensi kerralla sitten..

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.12.2016 13:18

Jälleen kerran erittäin hyvä ruoka ja palvelu. Olen käynyt useamman kerran asiakkaiden kanssa ja muutenkin vapaa ajalla syömässä Mamma Rosassa, emmekä ole koskaan joutuneet pettymään. Vielä kiitokset hyvästä ja ystävällisestä palvelusta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
10.12.2016 11:31

Ennakkovaraus toimi hyvin ja vastaanotto ravintolassa oli miellyttävä. Tarjoiluhenkilökunta oli varsin ystävällinen ja kärsivällinen. Ruoka oli taattua Mamma Rosaa ja pysyy näköjään jatkuvasti samalla, varsin hyväällä tasolla. Voin näin sanoa koska vierailen vähintään kerran kuussa tässä ravintolassa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
27.07.2016 22:46

Mamma Rosan henkilökunta otti meidän ryhmän 3 lasta, 4 aikuista ja Jack Russell lämpimästi vastaan. Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi mutkattomasti. Taattua laatua joka ei muutu vuosien saatossa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.11.2016 20:17

Ruoka erinomaista, ei vielä koskaan minkään tason pettymyksiä. Palvelu nopeaa, asiantuntevaa ja ystävällistä. Viimeiset 35 vuotta olemme nauttineet Mamma Rosan antimia ja aina parhaat sorsat ja hirvet on pöydässä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
10.06.2017 19:14

Hei ! Tosi mukava kokemus , kaikki olivat hyvin tyytyväisiä. Ruokaan , laatuun ja makuun , henkilökuntaan ! Jos nyt jotain miinusta , niin alkuruokaa jouduttiin ehkä hitusen pitkään odottamaan. Toinen asia , joka harmitti , että ei ollut terassia, mutta Storyville oli tarpeeksi lähellä. Kiitokset kaikille ja mukavaa kesää. Ehkä ensi kerralla sushin merkeissä ? terv LF

2 arvostelua tähän mennessä 4
20.12.2016 16:00

Mamma Rosa on säilyttänyt suosionsa vuosikausia. Nyt pikkujoulukauden aikaan ravintola oli täpö täynnä iloisia seurueita. Töölöntorin puoleinen "putki" on aika ahdas sekä asiakkaille että henkilökunnalle. Henkilökunta osaa asiansa ja jaksaa vielä huomioida asiakkaitaan kiireen keskellä. Ruoka... olisi sittenkin ehkä kannattanut valita se sardellipizza.

1 arvostelu tähän mennessä 6
05.07.2016 14:20

Loistava ruoka, mahtava palvelu ja viihtyisät tilat. Mamma Rosa ei ole koskaan pettänyt. Erityisesti pizzat ovat aina maukkaita. Myös kaikki keitot ovat ihania. Suosittelen ravintolaa lounaspaikaksi ja illallisille.

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.09.2016 00:57

Todella hieno paikka. Hyvää ruokaa, rauhallinen meininki ja ystävällistä palvelua. Voisin suositella lämpimästi Mamma Rosa ravintolaa. Ollaan jo useamman kerran käyty siellä ja tullaan varmasti käymään tulevaisuudessa lisää.

3 arvostelua tähän mennessä 6
22.10.2016 22:19

Mainiota ruokaa tarjottiin - ystävällinen oli palvelu - ympäristö mitä viihtyisin - oikein stadin Ruusu! Mamma Rosa on - kuten hyvin yleisestikin tiedetään - yksi Helsingin ravintolamaailman kulmakiviä!

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.06.2017 08:55

Illallinen ravintola Mamma Rosassa oli miellyttävä kokemus ja kouluarvosanoin kiitettävää luokkaa. Ravintola oli melkein täynnä mutta silti palvelu toimi ja henkilökunta oli ystävällistä ammattitaitoista. Ruoka oli todella hyvää ja suosittelen lämpimästi ravintolassa vierailua.

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.09.2016 18:41

Ruoka oli hyvää. Palvelu erinomaista. Istumapaikka oli lasten kanssa hyvin järjestetty. Voin suositella paikkaa myös ystäville ja tuttaville. Haluamme tulla "Mamma Rosaan useammin. Kiitos ja näemme pian.

1 arvostelu tähän mennessä 6
12.12.2016 09:02

Mamma Rosassa on aina ystävällinen palvelu ja hyvää ruokaa! Hinta - laatu suhde on kohdallaan ja paikka on hyvin saavutettavissa ( paitsi autolla, parkkipaikkaa joutuu metsästämään kaukaakin)

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.08.2016 18:59

Miellyttävä palvelu, ja erittäin hyvä ruoka. Paikka ansaitsee korkeimman arvosanan. On hienoa että Helsingissä on näin hieno paikka. Tulen ehdottomasti suosittelemaan Mamma Rosaa ystävilleni ja sukulaisilleni.

1 arvostelu tähän mennessä 6
22.09.2016 09:59

Ruokailu ravintola Mamma Rosassa on erittäin positiivinen kokemus. Palvelu oli ystävällistä, erikoistoivomukset huomioonottavaa. Ruoka oli maittavaa. Voin lämpimästi suositella ravintolaa ystävilleni. Käyn siellä varmasti toistekin ruokailemassa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
11.11.2016 11:33

Aivan taivaallisen hyvää ruokaa ja ihana miljöö! Henkilökunnalle myös erityskiitokset mukavasta ja rennosta palvelusta. Söin alkupalaksi Toast Mamma Rosan, pääruuaksi peuraa ja jälkiruuaksi suklaafondantin. Täys kymppi!

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.06.2017 13:31

Hyvää ruokaa, tunnelmaa ja erinomainen ystävällinen palvelu. Mamma Rosa on kiva paikka, jossa kannattaa käydä syömässä hyvässä seurassa, hyvää laadukasta premium-luokan ruokaa. * * * *

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.10.2016 00:41

Erinomaista ruokaa hyvällä hinta / laatu-suhteella. Tunnelma oli oikein romanttisen rauhallinen ja palvelu hyvää. Mamma Rosasta on tullut vakiopaikka. Suosittelen aina kun tekee mieli tasokkaampaa ravintolaillallista.

1 arvostelu tähän mennessä 6
09.01.2017 12:56

Miellyttävä palvelu & makoisa pizza - mitäpä muuta ihminen voisi toivoa! Mamma Rosa ei ole koskaan pettänyt eikä se tehnyt niin nytkään. Täytyy pian päästä uudestaan!

1 arvostelu tähän mennessä 6
05.12.2016 09:09

Mamma Rosasta saa hyvää ruokaa ja miellyttävä ympäristö. Palvelu on ystävällistä ja annokset ovat viimeisteltyjä. Hinta on pikkasen kallis, mutta rahoille saa kyllä ihan kivasti vastinetta.

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.05.2017 09:03

Mamma Rosa on aina ihana, ja parsa oli ihan täydellistä. Ystäväni pitivät myös päivän kalasta, vuohenjuustosta. Niin, ja jälkiruoka taivaallista. Voin suositella ja tulla uudelleen herkuttelemaan.

1 arvostelu tähän mennessä 5
21.05.2017 10:01

Laadukas lounas kohtuuhintaan. Lounaaseen kuuluu alkupala/tai vihersalaatti. Söin itse kalaa, joka oli erittäin freshiä ja hyvin valmistettu. Lounasaikaan suurin haaste Mamma Rosaan menon suhteen on auton pysäköinti, joka haasteellista Töölöntorin kulmilla.

1 arvostelu tähän mennessä 5
10.04.2017 10:30

Hyvä ruoka! Kiva miljöö, joskin kaipaisi hieman kasvojen kohotusta. Tarjoilija oli vähän unessa, mutta ihan ok. Ruoan laatu on aina taattua tasaista Mamma Rosaa, ei tule pettymyksiä. Parsa menu on ihana.

1 arvostelu tähän mennessä 4
12.11.2016 10:06

Lounas oli Mamma Rosan taattua laattua. Hauska yksityiskohta menussa on mahdollisuus tilata Tokyo55:sen puolelta sushia. Palvelu sujuvaa ja ystävällistä. Suosittelen varmana valintana. Se jokin sykähdyttävä, mieleenpainuva extra jää aina puuttumaan tältä klassikkoravintolalta. Se ei todennäköisesti pyri sellaista tarjoamaankaan.