Mamma Rosa

Töölökansainvälinen
Loistava
5.0/6
1 270 arvostelua
Mamma Rosa Helsinki image 1
Mamma Rosa Helsinki image 2
Mamma Rosa Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Mamma Rosa – Tietoja

Perinteikäs Mamma Rosa tarjoaa aina takuuvarmoja ruokaelämyksiä rennolla ja kokemuksen tuomalla varmalla otteella. Ravintolan ruokalista on oiva sekoitus kansainvälisiä makuja kauden erikoisuuksista legendaarisiin pizzoihin, joiden lisäksi myös muut italialaiset maut ovat listalla hyvin edustettuna. Mamma Rosa sijaitsee erinomaisella paikalla Töölöntorin laidalla Runeberginkadulla Helsingin Töölössä, ja ravintolan rentoon ja välittömään ilmapiiriin on aina mukava saapua niin pitkälle illalliselle viineineen kuin pizzalle ja oluelle.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 00:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
14:00 - 23:30

Osoite

Mamma Rosa
Runeberginkatu 55
00260 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

ETANAT VALKOSIPULI-YRTTIVOISSA (L)

SNAILS WITH GARLIC BUTTER
SNIGLAR MED VITLÖKSSMÖR
10,50 €

TOMAATTI-MOZZARELLABRUSCHETTA

BRUSCHETTA WITH TOMATO AND MOZZARELLA
BRUSCHETTA MED TOMAT OCH MOZZARELLA
10,50 €

PARSAKEITTO (L,G)

ASPARAGUS SOUP
SPARRISSOPPA
10,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Mamma Rosa, Helsinki

Jo vuodesta 1981 Runeberginkadulla Helsingin Töölössä ilahduttanut Mamma Rosa on helsinkiläisten kestosuosikki, eikä suotta. Hyvästä hinta-laatusuhteesta tunnettu ravintola tarjoaa erityisesti italialaisen keittiön herkkuja, mutta monipuolinen lista ei kuitenkaan rajoitu yhden ruokakulttuurin antimiin vaan eri kansainväliset vaikutteet tuovat tarjontaan vaihtelua. Joka päivä tarjolla on myös tuoretta kalaa, ja aina sesongin mukaan vaihtuva erityismenu. Vuodenajasta riippuen voit maistella Mamma Rosassa niin blinejä, susheja kuin suomalaisia erikoisuuksia sekä paljon muuta. Keittiössä ei harrasteta turhaa kikkailua, vaan annokset rakennetaan hyviksi havaittujen perinteikkäiden reseptien ja menetelmien mukaan. Muiden herkkujen lisäksi Mamma Rosan pizzat ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ja aina takuuvarma valinta.

Ravintolan ruokasalin sisustuksessa yhdistyy mukavasti moderni ote ja perinteinen tyyli, ja lasitetulla terassilla on mukava tarkkailla Töölöntorin menoa ruokailun tai viinilasillisen äärellä. Tunnelma ravintolassa on kaiken kaikkiaan helposti lähestyttävän mutkaton ja rento. Kabinetissa järjestyvät mukavasti myös yksityistilaisuudet jopa 35 hengen seurueille. Kotoisan tunnelman ja aina maistuvan ruoan ansiosta ravintola Mamma Rosa on muodostunut helsinkiläisten keskuudessa jo käsitteeksi, joka sopii erinomaisesti mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin.

1 270 Mamma Rosa arvostelua

Loistava
5.0/6
1 270 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Päivi P.21 tuntia sitten · 2 arvostelua

Erinomainen palvelu jo sisääntulosta alkaen. Asiakkaana koimme olevamme tervetulleita. Ruoka oli erinomaista.tarjoilijan asiantuntemus viinien suhteen oli huippuluokkaa. Ainos miinus oli ruan kestäminen. Toki ravintola oli täynnä.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Tommi S.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Aina yhtä hyvää ruokaa ja mukavaa henkilökuntaa. Koskaan ei ole lähtenyt kotiin pettyneenä.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Hannu T.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava ruoka ja hyvä palvelu. Hinta-laatu suhde myös kunnossa. Miellyttävä ja positiivinen kokemus suomalaisesta ravintolasta. Uskon käyttäväni Mamma Rosan palveluja myös tulevaisuudessa kun Helsingissä vierailen ja tarvitsen tasokkaan ravintolan asiakkailleni.