Quandoo
(FI) Suomi
5.0 /6 Loistava 730 arvostelua

Mamma Rosa

Töölö Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Mamma Rosa

Perinteikäs Mamma Rosa tarjoaa aina takuuvarmoja ruokaelämyksiä rennolla ja kokemuksen tuomalla varmalla otteella. Ravintolan ruokalista on oiva sekoitus kansainvälisiä makuja kauden erikoisuuksista legendaarisiin pizzoihin, joiden lisäksi myös muut italialaiset maut ovat listalla hyvin edustettuna. Mamma Rosa sijaitsee erinomaisella paikalla Töölöntorin laidalla Runeberginkadulla Helsingin Töölössä, ja ravintolan rentoon ja välittömään ilmapiiriin on aina mukava saapua niin pitkälle illalliselle viineineen kuin pizzalle ja oluelle.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 23:30
  • Tiistai 11:00 - 00:00
  • Keskiviikko 11:00 - 00:00
  • Torstai 11:00 - 00:00
  • Perjantai 11:00 - 01:00
  • Lauantai 13:00 - 01:00
  • Sunnutai 13:00 - 21:30
Mamma Rosa, Runeberginkatu 55, 00260 Helsinki

Filosofia

Jo vuodesta 1981 Runeberginkadulla Helsingin Töölössä ilahduttanut Mamma Rosa on helsinkiläisten kestosuosikki, eikä suotta. Hyvästä hinta-laatusuhteesta tunnettu ravintola tarjoaa erityisesti italialaisen keittiön herkkuja, mutta monipuolinen lista ei kuitenkaan rajoitu yhden ruokakulttuurin antimiin vaan eri kansainväliset vaikutteet tuovat tarjontaan vaihtelua. Joka päivä tarjolla on myös tuoretta kalaa, ja aina sesongin mukaan vaihtuva erityismenu. Vuodenajasta riippuen voit maistella Mamma Rosassa niin blinejä, susheja kuin suomalaisia erikoisuuksia sekä paljon muuta. Keittiössä ei harrasteta turhaa kikkailua, vaan annokset rakennetaan hyviksi havaittujen perinteikkäiden reseptien ja menetelmien mukaan. Muiden herkkujen lisäksi Mamma Rosan pizzat ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ja aina takuuvarma valinta.

Ravintolan ruokasalin sisustuksessa yhdistyy mukavasti moderni ote ja perinteinen tyyli, ja lasitetulla terassilla on mukava tarkkailla Töölöntorin menoa ruokailun tai viinilasillisen äärellä. Tunnelma ravintolassa on kaiken kaikkiaan helposti lähestyttävän mutkaton ja rento. Kabinetissa järjestyvät mukavasti myös yksityistilaisuudet jopa 35 hengen seurueille. Kotoisan tunnelman ja aina maistuvan ruoan ansiosta ravintola Mamma Rosa on muodostunut helsinkiläisten keskuudessa jo käsitteeksi, joka sopii erinomaisesti mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin.

Esimerkkimenu

730 arvostelua

5.0 /6 Loistava 730 arvostelua
Odotusaika: lyhyt
Palvelu: ystävällinen
Laatu/Hinta: edullinen
Ruoka: taivaallinen
Melu: hiljainen
Tunnelma: viityistä
241 6
335 5
94 4
37 3
18 2
5 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
15.10.2017 21:15

Vietimme mieheni kanssa ravintolassa minun syntymäpäivääni. Syy, miksi valitsimme Mamma Rosan, oli että aikaisemmin olimme viettäneet siellä mieheni syntymäpäivää, ja meille jäi mukava muisto paikasta. Ruoka oli hyvää, henkilökunta ystävällistä ja ympäristö oli meille mieluinen. Kaikki tämä piti edelleen paikkansa, ja haluamme suositella ravintolaa myös ystävillemme.

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.10.2017 14:50

Sorsa oli erittäin hyvää ja palvelu niinkuin aina.Terassi on kiva kun sielä voi olla myös talvella.Muukin ruoka on aina ollut hyvää ja hinnat kohtuulliset ruokaan nähden ja annokset isoja.

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.10.2017 16:37

Erinomaisen hyvää ruokaa, vaikka ehkä vähän liikaakin komponentteja lautasella. Annokset isoja ja ripeä ystävällinen palvelu. Etanapannu ja scampipasta toimivat. Eteispalvelumaksun periminen oii hämmentävää mukavan ruokailun päätteeksi, lisätkää se vaikka annosten hintoihin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.10.2017 11:26

Todella hyvä lounas oli. Itse tilasin päivän pizzan, joka oli erittäin maukas vapaavalintaisilla täytteillä ja lounasseuralaiseni söivät listalta kalaruokia ja kehuivat niitä myös. Menen uudestaan!

2 arvostelua tähän mennessä 6
12.10.2017 00:44

Sorsa jälleen erinomaista,jota se on ollut kaikkina vuosina, ainakin kuutena, jotka muistan. Tämä on minulle ja ystävilleni traditio. Joka syksy nykyisin. Työssä ollessani kävin myös työkaverini kanssa lounaalla joka päivä useita vuosia. Nykyisin minulla on ranskalaisia tuttavia,jotka aina Helsingissä ollessaan haluavat Mamma Rosaan. Mamma Rosa ei ole pettänyt koskaan. Kiitokset koko henkilökunnalle erittäin ystävällisestä ja tietävästä palvelusta. Erityisesti nämä ranskalaiset kehuvat vaikka ovat olleet toki monissa ravintoloissa Helsingissä,mutta on kuulemma kuin heillä kotona. Kiitokset jälleen onnistuneesta illasta. Tulemme uudelleen.

1 arvostelu tähän mennessä 5
07.06.2017 09:34

Mamma Rosassa ruoka on useimmiten hyvää, samoin palvelu on kiireestä huolimatta useimmiten ystävällistä. Mutta se, mikä Mamma Rosassa häiritsee, on melu. Ravintolassa on paljon ikkunapintaa ja muita kovia pintoja, mikä sinänsä on kiva, mutta ne eivät ime ääntä. Kun ravintolassa on samaan aikaan paljon ihmisiä, on melu ja hälinä niin kova, että omaa pöytäseuruettaan on vaikea kuulla.

2 arvostelua tähän mennessä 1
09.06.2016 16:44

Hei, kävimme eilen perheen kanssa päivällisellä Mamma Rosassa ja ikäväkseni on todettava, että meille tarjottiin varmasti yksi heikoimmista kala annoksista jonka olen kokenut kautta aikan. Kyseinen 27€:lla saatava ”päivän kala” jokatässä tapauksessa oli paistettu siika, parsarisottoa ja hummerikastiketta oli ällistyttävä kokin näyte; - Siika oli paistettu ainoastaan ”lihapuilelta” jolloin paistetun siian nahka oli verrattavissa raakaan kalaa, kiiltävä, kylmä ja limainen - Parsarisotto tuskin sisälsi juuutso lainkaan. Kiiltävä veteen keitetty riisipuuro jossa ei hitustakaan parsan aromia, Maggin liemikuution aromi kylläkin maistui ja haisi. - Hummerikastike oli sekin ilmeisesti Maggin jauheesta mahdollisesti tomaattipyreellä värjättynä-maku ei hummeria ollut nähnytkään Kaikki yllämainittu erittäin runsaalla suolalla ja kahdella parsatangolla höystettynä. Kokonaisuutena esitys maun ja ruan viimeistelyn suhteen oli niin totaalisen surullinen, että se on tämän viestin kirjoittamisen arvoinen. On selvää, että ajat muuttuvat ja kilpailu kiristyy ruan laadunkin suhteen, mutta ravintolalle kuten Mamma Rosalle riittää hyvä laatu-ei tarvitse olla erinomainen. Hyvässäkin laadussa on tekemistä. Mutta se, että asiakkaille tarjotaan annos jonka tekijä / reseptin luoja on todennäköisesti 100% ammattitaidoton, taikka täysin välinpitämätön on huolestuttavaa! Toivottavasti saatte laatunne kuntoon ja Mamma Rosasta voi nauttia ruasta joskus tulevaisuudessakin. Annosten palauttaminen ei ole asiakkaallekkaan miellyttävin tapa illastaa. Jan Tengström

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.07.2016 18:08

Mamma Rosa:ssa oli eriomainen ruuan maku, iloiet ja ystävälliset tarjilijat, pöytävaraus toimi hienosti, kohtllinen hintaaso. Ainoa negatiivinen asia oli ravintolan ahtaus, sillä invalidi-vaimollani oli vaikeata päästä kadult ovesta ravintolaan sisään ja tilat ruokaöydän ympärill olivat varsin ahtaat. Olemme käyneet ravintolassane monta keretaa vuoskymmenien aikana (vaimollani oli aikanaan ravintolanne vierenen myymälä MINIBELL). Olemme asuneet välillä 16v ulkomailla ja nyt oli mieluisaa tulla taas TEILLE kylään. Oleme hyvän ruuan ystäviä, joten kauniit KIITOKSET hyvästä keittiöstä.

2 arvostelua tähän mennessä 5
20.10.2016 09:46

Lauantai-iltana ravintola oli aivan täynnä, joten palvelu oli hiukan hidasta joskin varsin ystävällistä (kuten aina). Lasiverannalla ei juuri ole äänieristystä joten välillä melutaso nousi korkeahkoksi. Narikka toimi itsepalveluna ja oli maksuton, Ihan hyvä muutos entiseen. Härkäcarpaccio oli suussa sulavaa, samoin karitsanpotka sekä Black Angus-härkä. Neljän hengen seurueemme oli erittäin tyytyväinen kokemukseen. Mamma Rosa pitää tänäkin päivänä pintansa kovassa kilpailussa, kiva huomata että pitkät perinteet eivät ole laskeneet tasoa itsestäänselvyydeksi.

1 arvostelu tähän mennessä 4
18.09.2016 12:34

Ruoka oli todella hyvää, mutta palvelussa on parannettavaa. Ystäväni tuli hiukan myöhemmin paikalle. Häntä pyydettiin odottaa hetki että saa jätettyä takin narikkaan. Kun mies tuli takaisin narikalle, alakerrasta tuli iso seurue jota hän alkoi palvella ja vasta tämän jälkeen palveli ystävääni. Jälkiruokakahvini tuli niin aikaisin että olin juonut sen jo ennenkuin ystäväni sai omaa jälkiruokaansa (joka oli itseasiassa väärä annos). Tarjoilija suostui hyvittämään jälkiruoasta 4€, mutta oli tässä vaiheessa hyvin ylimielinen. Nautin yhden lasin viiniä pullosta minkä kaksi seuralaistani osti. sovimme että he maksavat pullon ja itse hoidan heille osani maksusta. Kun maksamisen aika tuli, tarjoilija ehdotti että maksaisin lasillisen minkä ystäväni oli aluksi tilannut. En viitsinyt alkaa tästä vääntämään, joten sanoin että se sopii. Heti tämän jälkeen tarjoilija ojensi laskut mihin oli tehnyt jo tämän muutoksen. Mielestäni tarjoilijan tehtävään ei kuulu päättää kuka maksaa mitä jos tilasimme pullon niin ettei minun olisi tarvinnut siitä maksaa, vaan hoitaisimme asian keskenämme.

2 arvostelua tähän mennessä 6
04.08.2016 10:03

Mamma Rosa on aina yhtä hyvä valinta. Illan kala-menu oli loistava ja henkilökunta ja palvelu yleensä erittäin ystävällistä. Voin aina vilpittömästi suositella Mamma Rosaa tutuille ja ulkomaisille vieraille. Taso säilynyt vuosi-kaudet ellei parantunut.

1 arvostelu tähän mennessä 6
22.04.2017 10:18

Eteispalvelu oli ystävällistä, palvelu oli hyvä ja ruoka erinomaista. Hinta / laatu on sopusoinnissa. Mamma Rosa sijaitsee hyvällä paikalla ystävätterelleni ja minulle, bussit tulee sopivasti Töölön torin ohi.Tulemme varmasti uudestaan. Pieni miinus on, että ruokalistassa ei ole ruoat selitetty ruotsiksi. Ehkä teillä on ruotsinkielinenkin menu ?

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.03.2017 19:30

Olen useasti ruokaillut Mamma Rosassa. Ruoka maukasta ja palvelu miellyttävää. Kahden hengen pöydät ovat tiheässä, mikä edellyttäisi, että kaikki ottaisivat huomioon ahtauden. Jos jonkun tuoli on liian kaukana pöydästä, tulee naapurissa tukala olo. Kaikki eivät pidä siitä, että pyytää kohteliaasti ja ystävällisesti pikkuisen lisää tilaa. Ymmärrän senkin, että yhdenkin pöydän poistaminen on pois tuotosta.

1 arvostelu tähän mennessä 6
03.10.2017 14:02

Kiitos tämänpäiväisestä lounaasta. Meidät otti vastaan erittäin ystävällinen tarjoilija ja saimme haluamamme pöydän. Vietimme anopin 92-vuotispäivää ja kaikki söimme lohta ja suppilovahverokastiketta. Ruoka oli loistavaa alkukeittoineen ja salaatteineen. Hienoa kun Mamma Rosa pitää kiinni lounashintaan kuuluvasta alkupalasta. Erittäin onnistunut lounas, kiitos. Yst terv. Charles

1 arvostelu tähän mennessä 5
10.09.2016 10:17

Vietimme viiden hengen kesken läksiäisiä; Tarjoilu ja palvelu pelasivat moitteettomasti, ruoka oli maukasta, viinit hyviä, hinta-laatusuhde kohdallaan - kaikki toimi odotusten mukaisesti. Olisi voinut antaa kuusikin pistettä, mutta periaatteessa aina löytyy jotain pientä parantamisen varaa, ja täydellisyys tuntuisi jo liioittelulta. Valitsin Mamma Rosan aikaisemman kokemuksen perusteella, ja se kannatti tälläkin kertaa.

1 arvostelu tähän mennessä 4
28.03.2017 20:38

There are only a few restaurants that I have found nice to visit with my son, who is now five and a half. In a restaurant, I look for a menu that will provide both of us something interesting to eat. Mamma-Rosa used to be one of our favorites in this part of Helsinki. However, with the introduction of the unimaginative children's menu, the experience has been quite a let down. The steak was very chewy for his little teath and the sun dried tomatoes as a compliment remained a bit of a mystery. Otherwise the restaurant is a very nice choice for a pleasant meal after a work day with a broad variety of options for those who wish to eat a whole portion.

1 arvostelu tähän mennessä 5
08.03.2017 20:57

Mamma Rosa on varma vaihtoehto viihtyisään ravintolailtaan kantakaupungissa. Mainiota ruokaa hyvällä hinta-laatusuhteella. Lista on mukavan laaja; siitä löytyi meidänkin seurueellemme herkut kaikkiin makutottumuksiin, sekä pieneen että suureen nälkään. Mukaan lähti vielä erittäin hyvin valmistettu pizza kotiväelle. Palvelu on mutkatonta ja ystävällistä. Pöytävaraus on välttämätön varsinkin viikonvaihteessa. Aito töölöläisravintola parhaimmillaan.

1 arvostelu tähän mennessä 5
10.08.2016 17:54

Hinta ja laatu hyvää tasoa. Hinta oli kohtuullinen kun ajatellaan, että asiakas maksaa omalla rahalla. Ravintolan paikka on hyvä torin laidalla. Helppo löytää tyylikkäästä töölööstä. Ravintolan ruoka oli maistuvaista ja sitä oli riittävästi. Ei tarvinnut nälässä lähteä kotiin. Lounaslista oli ihan yliodotusten. Kolme ruokalajia kesän raaka-aineista, yllätti. Tarjoilu oli asiallista, kivoja nuoria jotka osasivat asiansa. Lämmitti niin mieltä. Hakemalla haen, että missä olisi parantamisen varaa. Terassi olisi saanut olla vähän leveämpi koska jatkuvaa liikettä oli koko ajan pöydänvieressä. Täytyy seuraavan kerran varata pöytä ravintolan sisältä. Terkuin Helena joka kävi teillä asiakkaana kolme kertaa kahden viikon aikana.

4 arvostelua tähän mennessä 6
21.09.2016 19:24

Kertaakaan en ole pettynyt Mamma Rosan ruokaan enkä palveluun, vaikka olemme käyneet siellä jo vuosia. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Valinnan varaa listalta löytyy niin lihan kuin kasviruoan syöjille. Suklaa fondant on piste i:n päällä. Lisäpisteet siitä, että ravintolasta löytyy myös alkoholittomia viinejä.

1 arvostelu tähän mennessä 3
05.10.2016 18:50

Olen vuosienajan käynyt Mamma Rosassa ja olen ollut todella tyytyväinen ruokaa ja palveluun. Viime käynnistä ei kuitenkaa jäänyt kovinkaan hyvä maku. Yläkerran neljää pöytää oli parhaimmillaan viisi tarjoilijaa palvelemassa, mutta se ei pelannut ja oli myöskin ajoittain jopa töykeää. Jokaista ruokalajia joutui odottamaan yli puolituntia ja silloinkin tarjoilijalla oli niin kiire ettei kerinnyt muuta kuin viskaamaan eväät pöytään. Ruokakaan ei ollut tällä kertaa sitä wau osastoa. Minä joka aina huomioin hyvä palvelun hyvällä tipillä, niin en jättänyt senttiäkään.