Quandoo
(FI) Suomi

Ravintola Kuu

Töölö Eurooppalainen, Skandinaavinen €€€ +100

Sinun Ravintola Kuu

Jo vuodesta 1966 Töölönkadulla hyvän ruoan ystäviä ihastuttanut Ravintola Kuu ei ole menettänyt loistoaan vaan päinvastoin vain parantunut vuosien myötä. Kuun keittiö tarjoile loistavaa suomalaista ruokaa sopivalla ripauksella ranskalaisia vaikutteita. Raaka-aineiden ominaismakujen kunnioittaminen näkyy konstailemattomassa otteessa ruoanlaittoon, ja jatkuvasti elävä viinilista tarjoaa tarkoin valitut laatuviinit makuja täydentämään. Ravintola Kuu on töölöläinen klassikkoravintola, joka ihastuttaa helsinkiläisiä laadukkaalla ruoallaan ja eläväisellä tunnelmallaan viikon jokaisena päivänä.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:30 - 00:00
  • Tiistai 11:30 - 00:00
  • Keskiviikko 11:30 - 00:00
  • Torstai 11:30 - 00:00
  • Perjantai 11:30 - 00:00
  • Lauantai 14:00 - 00:00
  • Sunnutai 14:00 - 22:00
Ravintola Kuu, Töölönkatu 27, 00260 Helsinki

Filosofia

Perinteikkäässä Ravintola Kuussa yhdistyvät suomalainen ruoka ja keski-eurooppalainen tunnelma Helsingin Töölössä. Ruokalistan annokset on suunniteltu tasapainoisiksi kokonaisuuksiksi, jotka tarjoavat nautiskelijoille myös silmänruokaa. Valmistuksessa turha kikkailu on jätetty pois, jotta laadukkaiden raaka-aineiden luontaiset ominaisuudet pääsevät esiin. Klasikkoannosten kuten savulohikeiton, maksan ja poron lisäksi lista tarjoaa kauden makuja ja myös kasvisruokailijoille on aina tarjolla herkullisia annoksia. Laaja viinilista koostuu omasta maahantuonnista, ja jokainen viini on huolella valittu ravintolan filosofian mukaisesti – viineissä korostuvat puhtaus ja kunkin rypäleen persoonalliset ominaisuudet.

Ravintola Kuu sijaitsee loistavalla paikalla Taka-Töölössä rauhallisessa kulmassa Töölönkadun ja Kivelänkadun risteyksessä, mutta kuitenkin lähellä Helsingin vilkasta kaupunkielämää. Ravintola on helppo löytää, ja vain lyhyen matkan päässä ravintolasta sijaitsevat pääkaupungin kulttuurielämän kulmakivet Finlandia-talo, Kansallisooppera ja Musiikkitalo. Kuun lämmin ja hienostelematon ravintolasali täyttyy päivästä toiseen iloisista ruokailijoista ja tunnelmallisesta puheensorinasta. Myös ympäri vuoden aukioleva lasitettu terassi on loistava paikka rentoutua erinomaisen suomalaisen ruoan ja laadukkaiden juomien parissa, eikä ole mikään ihme, että töölöläisten rakastama Kuu on pitänyt suosionsa sukupolvesta toiseen.

Esimerkkimenu