Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Töölö
Ravintola Kuu

Ravintola Kuu

skandinaavinen, eurooppalainen

Pääruoat maksavat noin25€

6/6

1 arvostelu

Kuva kohteesta Ravintola Kuu, Töölö, Helsinki
Ravintola Kuu ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Kuu – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Korttimaksu
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:30
Thursday
11:30 - 00:00
Friday
11:30 - 00:00
Saturday
14:00 - 00:00
Sunday
14:00 - 22:00
Monday
11:30 - 00:00
Tuesday
11:30 - 00:00
Wednesday
11:30 - 00:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Kuu

Jo vuodesta 1966 Töölönkadulla hyvän ruoan ystäviä ihastuttanut Ravintola Kuu ei ole menettänyt loistoaan vaan päinvastoin vain parantunut vuosien myötä. Kuun keittiö tarjoile loistavaa suomalaista ruokaa sopivalla ripauksella ranskalaisia vaikutteita. Raaka-aineiden ominaismakujen kunnioittaminen näkyy konstailemattomassa otteessa ruoanlaittoon, ja jatkuvasti elävä viinilista tarjoaa tarkoin valitut laatuviinit makuja täydentämään. Ravintola Kuu on töölöläinen klassikkoravintola, joka ihastuttaa helsinkiläisiä laadukkaalla ruoallaan ja eläväisellä tunnelmallaan viikon jokaisena päivänä.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Kuu pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa Ravintola Kuu ei ole pysäköintipaikkoja.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Kuu?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Mastercard, Diners / JCB, Debit / Maestro.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Kuu?

Perinteikkäässä Ravintola Kuussa yhdistyvät suomalainen ruoka ja keski-eurooppalainen tunnelma Helsingin Töölössä. Ruokalistan annokset on suunniteltu tasapainoisiksi kokonaisuuksiksi, jotka tarjoavat nautiskelijoille myös silmänruokaa. Valmistuksessa turha kikkailu on jätetty pois, jotta laadukkaiden raaka-aineiden luontaiset ominaisuudet pääsevät esiin. Klasikkoannosten kuten savulohikeiton, maksan ja poron lisäksi lista tarjoaa kauden makuja ja myös kasvisruokailijoille on aina tarjolla herkullisia annoksia. Laaja viinilista koostuu omasta maahantuonnista, ja jokainen viini on huolella valittu ravintolan filosofian mukaisesti – viineissä korostuvat puhtaus ja kunkin rypäleen persoonalliset ominaisuudet.

Ravintola Kuu sijaitsee loistavalla paikalla Taka-Töölössä rauhallisessa kulmassa Töölönkadun ja Kivelänkadun risteyksessä, mutta kuitenkin lähellä Helsingin vilkasta kaupunkielämää. Ravintola on helppo löytää, ja vain lyhyen matkan päässä ravintolasta sijaitsevat pääkaupungin kulttuurielämän kulmakivet Finlandia-talo, Kansallisooppera ja Musiikkitalo. Kuun lämmin ja hienostelematon ravintolasali täyttyy päivästä toiseen iloisista ruokailijoista ja tunnelmallisesta puheensorinasta. Myös ympäri vuoden aukioleva lasitettu terassi on loistava paikka rentoutua erinomaisen suomalaisen ruoan ja laadukkaiden juomien parissa, eikä ole mikään ihme, että töölöläisten rakastama Kuu on pitänyt suosionsa sukupolvesta toiseen.