Ravintola Kuu

Töölöskandinaavinen, eurooppalainen
Mahtava
6.0/6
1 arvostelu
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Fat Lizard

Otaniemi
5.0/6922
Ravintola Fat Lizard

Ravintola Juuri

Kaartinkaupunki
5.2/6210
Ravintola Juuri

Ravintola Kuu – Tietoja

Jo vuodesta 1966 Töölönkadulla hyvän ruoan ystäviä ihastuttanut Ravintola Kuu ei ole menettänyt loistoaan vaan päinvastoin vain parantunut vuosien myötä. Kuun keittiö tarjoile loistavaa suomalaista ruokaa sopivalla ripauksella ranskalaisia vaikutteita. Raaka-aineiden ominaismakujen kunnioittaminen näkyy konstailemattomassa otteessa ruoanlaittoon, ja jatkuvasti elävä viinilista tarjoaa tarkoin valitut laatuviinit makuja täydentämään. Ravintola Kuu on töölöläinen klassikkoravintola, joka ihastuttaa helsinkiläisiä laadukkaalla ruoallaan ja eläväisellä tunnelmallaan viikon jokaisena päivänä.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 22:00
Sunday
14:00 - 22:00
Monday
11:30 - 00:00
Tuesday
11:30 - 00:00
Wednesday
11:30 - 00:00
Thursday
11:30 - 00:00
Friday
11:30 - 00:00
Saturday
14:00 - 00:00

Osoite

Ravintola Kuu
Töölönkatu 27
00260 Helsinki

1 Ravintola Kuu arvostelu

Mahtava
6.0/6
1 arvostelu
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Ei häirinnyt
"Erinomainen"
6/6
Tiina K.vuosi sitten · 8 arvostelua

Kuu on aina varma valinta silloin kun haluaa hyvää ruokaa ja ammattitaitoista palvelua. Pöytä kannattaa varata etukäteen, sillä ravintola on varsin suosittu ja viimehetken päätöksellä sisään mahtuu vain harvoin

Lisää kohteesta Ravintola Kuu, Helsinki

Perinteikkäässä Ravintola Kuussa yhdistyvät suomalainen ruoka ja keski-eurooppalainen tunnelma Helsingin Töölössä. Ruokalistan annokset on suunniteltu tasapainoisiksi kokonaisuuksiksi, jotka tarjoavat nautiskelijoille myös silmänruokaa. Valmistuksessa turha kikkailu on jätetty pois, jotta laadukkaiden raaka-aineiden luontaiset ominaisuudet pääsevät esiin. Klasikkoannosten kuten savulohikeiton, maksan ja poron lisäksi lista tarjoaa kauden makuja ja myös kasvisruokailijoille on aina tarjolla herkullisia annoksia. Laaja viinilista koostuu omasta maahantuonnista, ja jokainen viini on huolella valittu ravintolan filosofian mukaisesti – viineissä korostuvat puhtaus ja kunkin rypäleen persoonalliset ominaisuudet.

Ravintola Kuu sijaitsee loistavalla paikalla Taka-Töölössä rauhallisessa kulmassa Töölönkadun ja Kivelänkadun risteyksessä, mutta kuitenkin lähellä Helsingin vilkasta kaupunkielämää. Ravintola on helppo löytää, ja vain lyhyen matkan päässä ravintolasta sijaitsevat pääkaupungin kulttuurielämän kulmakivet Finlandia-talo, Kansallisooppera ja Musiikkitalo. Kuun lämmin ja hienostelematon ravintolasali täyttyy päivästä toiseen iloisista ruokailijoista ja tunnelmallisesta puheensorinasta. Myös ympäri vuoden aukioleva lasitettu terassi on loistava paikka rentoutua erinomaisen suomalaisen ruoan ja laadukkaiden juomien parissa, eikä ole mikään ihme, että töölöläisten rakastama Kuu on pitänyt suosionsa sukupolvesta toiseen.