Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Kamppi
Haru Sushi Freda
Haru Sushi Freda Arvostelut

Arvostelut: Haru Sushi Freda

Loistava
4.9/6
22 arvostelua
Haru Sushi Freda Helsinki image 1
Haru Sushi Freda Helsinki image 2
Haru Sushi Freda Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

22 Haru Sushi Freda arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Haru Sushi Freda annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
22 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Saana B.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihanat sushit, freesit salaatit ja mukava tunnelma! Salaattipöydässä mm kesärullia kastikkeella.. Misokeitto myös erityisen hyvää, saa tofun lisäksi myös lohella! Sushit hyviä ja maut yksinkertaisia, mutta herkullisia.

"Erinomainen"
6/6
Joni H.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Pieni ja vikkelä. Täällä ei tarvitse jonottaa pitkään, etuna nopea kierto ja pöydän saa nopsasti. Myös eväs kiertää tiuhaan eikä lopu kesken. Pienille lapsille fiksu hinnoittelu 👍

"Erinomainen"
6/6
Laila T.neljä kuukautta sitten · 9 arvostelua

Hieman ahdas sali ja kun se on täynnä, on paljon hälinää. Asiakasvirta pitää sushit tuoreina ja pöytää täytetään kiitettävästi. Kenties kaupungin buffettien parhaimmat pintaruskistetut lohisushit. Plussaa irtokarkeista ha kakkupaloista sekä limubuffasta.

"Erinomainen"
6/6
Francisco L.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

The food is good and varied, the people are nice and the prices are low. You can eat as much as you want and the drink is included in the price.

"Upea"
5/6
Pirjo L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Myös se kiinnitti huomiota, että tarjoilupöydästä huolehdittiin koko ajan, siellä oli aina tarjottavaa. Mikään ei ollut lopussa vaan henkilökunta huolehti siitä koko ajan. Paikka on varsin suosittu, kun ihmisiä tuli koko ajan syömään, kun yhdet lähtivät, toiset tulivat. Pienenä miinuksena oli se, että siellä oli melkoisen ahdasta eli pöydät lähellä toisiaan. Kun meni hakemaan ruokaa, sai olla varuillaan, että ei tönäise mitään naapurin pöydältä alas. Tulen kyllä uudelleen nauttimaan hyvästä ruoasta!

"Erinomainen"
6/6
Shino K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Sushi, especially salmon was super delicious!! We enjoyed a creative selection of sushi and we will definitely recommend here for good sushi buffet in Helsinki. The service was also really nice, friendly and caring :)

"Upea"
5/6
Susanna A.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ehkä paras kokemani buffet sushi. Maku on hyvä, ja esteettinen silmä sekä kauniissa sushipaloissa että raikkaan selkeässä sisustuksessa on plussaa. Hinta- laatu suhde on todella hyvä. Viinilistaa jäi kaipaamaan, mutten osaa arvioida viinejä kun valitsin varman päälle oluen. Henkilökunta on suloinen.

"Hyvä"
4/6
Päivi P.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Cosy restaurant with affordable price for sushi buffet meals. Easy to come and enjoy a sushi meals for lunch and dinner. Meals do not include any main dishes. Very popular restaurant for young people. In case you prefer real handmade sushi, so you have to select another restaurant.

"Upea"
5/6
Anni H.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Varaus onnistui näppärästi etukäteen netissä ja pöytä odotti valmiina saapuessamme ravintolaan. Ravintolatila on pieni, mutta kivasti järjestelty. Hinta-laatusuhde toimii, susheja on erittäin laaja valikoima ja ne ovat maukkaita. Lisäksi tarjolla on muita hyviä lisukkeita kuten salaatteja.

"Upea"
5/6
Julia V.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka hyvää ja tuoretta. Ravintola pieni, mikä rajoittaa myös buffetissa sushivaihtoehtojen määrää. Hankala ruuhka-aikaan myös liikkua ravintolassa, hieman ahdas. Ruoka oli kuitenkin laadukasta ja henkilökunta ystävällistä, joten kokemus oli kaiken kaikkiaan positiivinen. Tulemme jatkossakin