Haru Sushi Freda

Loistava
4.9/6
30 arvostelua
Haru Sushi Freda Helsinki image 1
Haru Sushi Freda Helsinki image 2
Haru Sushi Freda Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Haru Sushi Freda – Tietoja

Helsinkiläinen Ravintola Haru Sushi on Punavuoren ja Kampin välimaastossa Fredrikinkadulla sijaitseva erityislaatuinen sushiravintola. Harussa tiedetään, ettei sushin tarvitse olla monimutkaista ollakseen herkullista. Tärkeintä on panostus tuoreisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin ja maukkaisiin makuyhdistelmiin, jotka loihditaan käsin Harun avokeittiössä. Lounaalla voit koota oman lautasesi noin 25 sushilajin valikoimasta, joka vaihtelee ravintolaan aina uudelleen palaavien mieliksi sopivan usein. Illallisbuffet’lla valikoima ja raaka-aineiden taso sen kun kasvavat. Buffet’n hintaan kuuluu sushin lisäksi päivittäin vaihtuvat salaatit sekä jälkiruoka, kahvi ja tee sekä limonadit hanasta. Tarjolla on myös mm. raikkaankepeitä kesäkääryleitä sekä päivittäin kaksi keittovaihtoehtoa – Tofu Miso sekä kalakeitto. Tiedossa on siis tuoreita ja persoonallisia sushinautintoja sekä japanilaista ruokaa viikon jokaisena päivänä.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
12:00 - 21:00

Osoite

Haru Sushi Freda
Fredrikinkatu 30
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

Lounasbuffet

11,90 €
F88DFE25-5645-458B-B8AB-22D9119FB379

Sushi

Illallisbuffet

14,90 €

Viikonloppubuffet

14,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Haru Sushi Freda, Helsinki

Ravintola Haru Sushi tarjoaa sushia ja muita japanilaisia annoksia Helsingin Kampissa, Fredrikinkadulla. Haru on japania ja tarkoittaa kevättä. Tunnelma ravintolassa onkin valoisan raikas, sillä suurista ikkunoista tulee tilaan paljon valoa, ja sisustusarkkitehti Elisa Korpijärven suunnittelema tilakokonaisuus tuntuu kepeältä ja kodikkaalta. Vaalean puun sävyisiin pöytäpintoihin japanilaista aksenttia tuovat mustat tuolit sekä astiat, joilla kauniit ja kirkkaanväriset ruoka-annokset pääsevät täyteen loistoonsa, ja elämys huipentuu tietenkin kielen päällä. Raaka-aineiden ehdottomasta tuoreudesta ja laadusta sekä arvoisestaan käsittelystä vastaavat ravintolan avokeittiössä työskentelevät kokit, joiden käsissä syntyvät taitavasti erilaiset makit, uramakit, nigirit sekä muut sushilajikkeet ja japanilaiset annokset.

Tarjolla on päivittäin runsas buffet sekä lounas- että illallisaikaan. Viikonlopun buffet’sta Kampissa liikkuvat helsinkiläiset voivat herkutella molempina ruoka-aikoina. Sushivalikoimaa täydentävät salaatit, keitot ja muut kevyet japanilaiset ruokalajit. Haru Sushissa myös kasvissyöjä ja vegaani ruokailevat hyvin. Kasvissushia on tarjolla kymmenkuntaa eri lajia päivittäin. Lisäksi salaateista ja keitoista yleensä puolet saa kasvisversiona. Henkilökunta ja kokit kuuntelevat mielellään myös erityistoiveita. Hintaan kuuluvien veden, teen ja kahvin lisäksi palan painikkeena maistuu vaikkapa alkuun Umeshu-luumusake ja ruokaillessa Asahi-olut. Tarjolla on myös muita ruokajuomia.

Ja psst! 3–10-vuotiaat lapset syövät Haru Sushissa puoleen hintaan!

30 Haru Sushi Freda arvostelua

Loistava
4.9/6
30 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
"Erinomainen"
6/6
Jesse-Pekka R.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Yksi helsingin parhaista sushiravintoloista ja kohtuullisen matkan päässä juna- ja metroasemasta. Paikka on pieni ja sympaattinen, asiakaspaikat ovat hyvin järjestelty, niin että mahtuu paljon asiakkaita, mutta ei tunnu liian ahtaalta.

"Erinomainen"
6/6
Kim K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Nice restaurant, very good sushi, excellent pricing! We had a great time there, it is recommended to book a table in advance as the restaurant is not that big!

"Erinomainen"
6/6
Saana B.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihanat sushit, freesit salaatit ja mukava tunnelma! Salaattipöydässä mm kesärullia kastikkeella.. Misokeitto myös erityisen hyvää, saa tofun lisäksi myös lohella! Sushit hyviä ja maut yksinkertaisia, mutta herkullisia.