Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Kamppi
Haru Sushi Freda

Haru Sushi Freda

sushiravintola, japanilainen, aasialainen

Pääruoat maksavat noin15€

Kuva kohteesta Haru Sushi Freda, Kamppi, Helsinki
Haru Sushi Freda ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Haru Sushi Freda – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
12:00 - 21:00
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
11:00 - 21:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Haru Sushi Freda

Helsinkiläinen Ravintola Haru Sushi on Punavuoren ja Kampin välimaastossa Fredrikinkadulla sijaitseva erityislaatuinen sushiravintola. Harussa tiedetään, ettei sushin tarvitse olla monimutkaista ollakseen herkullista. Tärkeintä on panostus tuoreisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin ja maukkaisiin makuyhdistelmiin, jotka loihditaan käsin Harun avokeittiössä. Lounaalla voit koota oman lautasesi noin 25 sushilajin valikoimasta, joka vaihtelee ravintolaan aina uudelleen palaavien mieliksi sopivan usein. Illallisbuffet’lla valikoima ja raaka-aineiden taso sen kun kasvavat. Buffet’n hintaan kuuluu sushin lisäksi päivittäin vaihtuvat salaatit sekä jälkiruoka, kahvi ja tee sekä limonadit hanasta. Tarjolla on myös mm. raikkaankepeitä kesäkääryleitä sekä päivittäin kaksi keittovaihtoehtoa – Tofu Miso sekä kalakeitto. Tiedossa on siis tuoreita ja persoonallisia sushinautintoja sekä japanilaista ruokaa viikon jokaisena päivänä.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Haru Sushi Freda sushiravintola ruokaa?

Kyllä, ravintola Haru Sushi Freda tarjoilee sushiravintola ruokaa ja myös japanilainen, aasialainen ruokaa.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Haru Sushi Freda?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Haru Sushi Freda?

Ravintola Haru Sushi tarjoaa sushia ja muita japanilaisia annoksia Helsingin Kampissa, Fredrikinkadulla. Haru on japania ja tarkoittaa kevättä. Tunnelma ravintolassa onkin valoisan raikas, sillä suurista ikkunoista tulee tilaan paljon valoa, ja sisustusarkkitehti Elisa Korpijärven suunnittelema tilakokonaisuus tuntuu kepeältä ja kodikkaalta. Vaalean puun sävyisiin pöytäpintoihin japanilaista aksenttia tuovat mustat tuolit sekä astiat, joilla kauniit ja kirkkaanväriset ruoka-annokset pääsevät täyteen loistoonsa, ja elämys huipentuu tietenkin kielen päällä. Raaka-aineiden ehdottomasta tuoreudesta ja laadusta sekä arvoisestaan käsittelystä vastaavat ravintolan avokeittiössä työskentelevät kokit, joiden käsissä syntyvät taitavasti erilaiset makit, uramakit, nigirit sekä muut sushilajikkeet ja japanilaiset annokset.

Tarjolla on päivittäin runsas buffet sekä lounas- että illallisaikaan. Viikonlopun buffet’sta Kampissa liikkuvat helsinkiläiset voivat herkutella molempina ruoka-aikoina. Sushivalikoimaa täydentävät salaatit, keitot ja muut kevyet japanilaiset ruokalajit. Haru Sushissa myös kasvissyöjä ja vegaani ruokailevat hyvin. Kasvissushia on tarjolla kymmenkuntaa eri lajia päivittäin. Lisäksi salaateista ja keitoista yleensä puolet saa kasvisversiona. Henkilökunta ja kokit kuuntelevat mielellään myös erityistoiveita. Hintaan kuuluvien veden, teen ja kahvin lisäksi palan painikkeena maistuu vaikkapa alkuun Umeshu-luumusake ja ruokaillessa Asahi-olut. Tarjolla on myös muita ruokajuomia.

Ja psst! 3–10-vuotiaat lapset syövät Haru Sushissa puoleen hintaan!