Ravintola Grotesk

Loistava
5.0/6
458 arvostelua
Ravintola Grotesk Helsinki image 1
Ravintola Grotesk Helsinki image 2
Ravintola Grotesk Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Grotesk – Tietoja

Itsenäisyyspäivänä 6.12. tarjoilemme vain keittiömestarin viiden ruokalajin maistelumenua. Menu on valmistettu kotimaisista raaka-aineista, suomalaisia keittiöperinteitä kunnioittaen. Katso tarkempi menun sisältö ruokalista osuudesta!

Helsingin keskustassa Ludviginkadulla sijaitsevassa Groteskissa parhaat lihat ja kalat valmistuvat laadukkaalla puuhiiligrillillä. Groteskin keittiön intohimo ja rakkaus ruokaan näkyy valmistustavoissa: kaikki tehdään alusta loppuun käsityönä parhaista mahdollisista raaka-aineista. Ruoka on rehellistä ja valmistustavat pidetään yksinkertaisina. Grotesk on erikoistunut nimenomaan lihoihin, mutta tarjoaa myös erinomaisia kalavaihtoehtoja kasvisruokiakaan unohtamatta. Viinit on valittu huolella laadukkailta tuottajilta ruokalistaan sopiviksi. Groteskin annokset sopivat jaettaviksi ja pelkistetyn tyylikäs ruokasali tarjoaa ideaalisen ympäristön sosiaaliseen ruokailuun ja seurusteluun ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökunnan käsissä.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Monday
Suljettu
Tuesday
17:00 - 00:00
Wednesday
17:00 - 00:00
Thursday
17:00 - 00:00
Friday
17:00 - 00:00
Saturday
17:00 - 00:00
Sunday
Suljettu

Osoite

Ravintola Grotesk
Ludviginkatu 10
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Arctic char pastrami, grilled fennel & tomato

Nieriäpastrami, grillattua fenkolia & tomaattia
14,00 €

Venison carpaccio, roe & sour cream

Hirvicarpaccio, mätiä & hapankermaa
15,00 €

Pasta with black truffle & parmesan

Linguinepastaa, mustaa tryffeliä & parmesania
12,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Grotesk, Helsinki

Ravintola Groteskin keittiö luottaa rehelliseen käsin tehtyyn ruokaan, joka syntyy kauden parhaista raaka-aineista yksinkertaisia valmistustapoja käyttäen. Ludviginkadulla Helsingin keskustassa sijaitseva pihveihin ja laadukkaisiin lihoihin erikoistunut ravintola käyttää ruoanvalmistuksessa laadukasta Big Green Egg -puuhiiligrilliä. Lihat tulevat tarkoin valituilta toimittajilta parhaan laadun takaamiseksi ja ne kypsennetään raaka-kypsytyskaapissa. Valikoima vaihtelee päivän tarjonnan mukaan, ja tuoreus on aina taattu. Leivästä jäätelöön kaikki ruoka valmistetaan paikan päällä. Ruokailun sosiaalisuutta lisäävät tarjoiluvadit ja -kulhot, jotka on suunniteltu niin, että annoksia on helppo jakaa.

Groteskin yksinkertaisen tyylikäs ruokasali tarjoaa mukavat puitteet laadukkaasta ruoasta nauttimiseen. Kesäisin ravintola avaa myös viihtyisän sisäpihaterassin, joka on täydellinen paikka nauttia hyvästä ateriasta tai hörppiä raikkaita cocktaileja keskellä kaupunkia hälyltä suojassa. Parhaista raaka-aineista valmistuvia loistavia cocktaileja tai vaikka samppanjaa voi nautiskella myös ravintolan tyylikkäässä kulmabaarissa. Mikä sen parempi tapa herätellä ruokahalua ja aloitella iltaa! Groteskissa keittiön väen rakkaus ruokaan ja viiniin näkyy ja maistuu. Sosiaaliseen ruokailuun panostava ravintola tarjoaa parhaat pihvit, laadukkaat viinit, erinomaiset cocktailit ja palvelee asiakkaitaan aina ystävällisen ammattitaitoisesti. Resepti viihtymiseen on kasassa.

458 Ravintola Grotesk arvostelua

Loistava
5.0/6
458 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Ei häirinnyt
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
"Erinomainen"
6/6
Laura G.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli hyvin viihtyisä, olimme Groteskissa ensimmäistä kertaa syömässä ja aiomme todellakin tulla vielä monesti uudelleen! Ruoka oli erittäin hyvää, annoksen pieni koko ensin hämäsi mutta kyllähän siitä vatsa tuli täyteen.

"Erinomainen"
6/6
Niina H.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Pieni synttäriseurueemme lähti hymy kasvoilla syötyämme ihanaa ruokaa. Pieni miinus innokkaasta ja koheltavasta tarjoilijastamme. Kokemus oli kaiken kaikkiaan kuitenkin sellainen, että tulemme varmasti uudestaan herkuttelemaan!

"Erinomainen"
6/6
Miia H.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Pihvi oli taas kerran suussa sulavaa, taivaalisen hyvää ja niin maukasta, Kiitos! Salihenkilökunnalle kiitos myös hyvästä, asiantuntevasta ja iloisesta palvelusta. Tulemme varmasti taas uudestaan syömään.