Quandoo
(FI) Suomi
4.7 /6 Loistava 294 arvostelua

Ravintola Grotesk

Keskusta Pihviravintola €€€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Ravintola Grotesk

Helsingin keskustassa Ludviginkadulla sijaitsevassa Groteskissa parhaat lihat ja kalat valmistuvat laadukkaalla puuhiiligrillillä. Groteskin keittiön intohimo ja rakkaus ruokaan näkyy valmistustavoissa: kaikki tehdään alusta loppuun käsityönä parhaista mahdollisista raaka-aineista. Ruoka on rehellistä ja valmistustavat pidetään yksinkertaisina. Grotesk on erikoistunut nimenomaan lihoihin, mutta tarjoaa myös erinomaisia kalavaihtoehtoja kasvisruokiakaan unohtamatta. Viinit ovat valittu huolella laadukkailta tuottajilta ruokalistaan sopiviksi. Groteskin annokset sopivat jaettaviksi ja pelkistetyn tyylikäs ruokasali tarjoaa ideaalisen ympäristön sosiaaliseen ruokailuun ja seurusteluun ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökunnan käsissä.

Aukioloajat

  • Maanantai Suljettu
  • Tiistai 17:00 - 00:00
  • Keskiviikko 17:00 - 00:00
  • Torstai 17:00 - 00:00
  • Perjantai 17:00 - 00:00
  • Lauantai 17:00 - 00:00
  • Sunnutai Suljettu
Ravintola Grotesk, Ludviginkatu 10, 00130 Helsinki

Filosofia

Ravintola Groteskin keittiö luottaa rehelliseen käsin tehtyyn ruokaan, joka syntyy kauden parhaista raaka-aineista yksinkertaisia valmistustapoja käyttäen. Ludviginkadulla Helsingin keskustassa sijaitseva pihveihin ja laadukkaisiin lihoihin erikoistunut ravintola käyttää ruoanvalmistuksessa laadukasta Big Green Egg -puuhiiligrilliä. Lihat tulevat tarkoin valituilta toimittajilta parhaan laadun takaamiseksi ja ne kypsennetään raaka-kypsytyskaapissa. Valikoima vaihtelee päivän tarjonnan mukaan, ja tuoreus on aina taattu. Leivästä jäätelöön kaikki ruoka valmistetaan paikan päällä. Ruokailun sosiaalisuutta lisäävät tarjoiluvadit ja -kulhot, jotka on suunniteltu niin, että annoksia on helppo jakaa.

Groteskin yksinkertaisen tyylikäs ruokasali tarjoaa mukavat puitteet laadukkaasta ruoasta nauttimiseen. Kesäisin ravintola avaa myös viihtyisän sisäpihaterassin, joka on täydellinen paikka nauttia hyvästä ateriasta tai hörppiä raikkaita cocktaileja keskellä kaupunkia hälyltä suojassa. Parhaista raaka-aineista valmistuvia loistavia cocktaileja tai vaikka samppanjaa voi nautiskella myös ravintolan tyylikkäässä kulmabaarissa. Mikä sen parempi tapa herätellä ruokahalua ja aloitella iltaa! Groteskissa keittiön väen rakkaus ruokaan ja viiniin näkyy ja maistuu. Sosiaaliseen ruokailuun panostava ravintola tarjoaa parhaat pihvit, laadukkaat viinit, erinomaiset cocktailit ja palvelee asiakkaitaan aina ystävällisen ammattitaitoisesti. Resepti viihtymiseen on kasassa.

Katso Grotesk Menu

We believe that food should be honest and this is how we serve it, hand made from scratch. We also think that social eating is really cool, so all our main courses served on platters and trays, ideal to share.

Enjoy your stay with us!

294 arvostelua

4.7 /6 Loistava 294 arvostelua
Tunnelma: viityistä
Laatu/Hinta: sopuhintainen
Melu: hiljainen
Palvelu: ystävällinen
Ruoka: herkullinen
Odotusaika: lyhyt
78 6
118 5
50 4
30 3
12 2
6 1
2 arvostelua tähän mennessä 6
30.07.2017 18:44

Ensin paikka näytti kolkolta mutta saatuamme varatut paikat, miljöö tuntui todella mukavalta. Edes lasikaapissa roikkuvat ruhot eivät häirinneet. Ruoka todella hyvää ja kiva saada välillä jotain tavallisista annoksista poikkeavia annoksia. Tarjoilijat myös osasivat työnsä hyvin ja osasivat vastata kysymyksiin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
27.07.2017 15:18

Ruoka oli odotusten mukaista eli todella hyvää. Palvelu oli niinikään erinomaista ja asiantuntevaa. Kaikki ookoo ! Myös terassi oli viihtyisä ja mukava. Tulemme uudelleen !

1 arvostelu tähän mennessä 6
29.06.2017 08:59

Jo useamman kerran olen käynyt ravintolassa ja se on erittäin viihtyisä ja ruoka erinomaista. Vieraani ovat myös aina viihtyneet Groteskissa ja varmasti tulen vierailemaan ravintolassa toistekin.

2 arvostelua tähän mennessä 6
21.06.2017 11:37

Todella hyvä ruoka ja palvelu la 17/6 klo 17- kaiken kaikkiaan! Ravintolasali pelkistetun tyylikäs. Itselleni jostain syystä vasta eka käynti. Illan täydensi vielä viihtyisä kesäterassi sisäpihalla!

1 arvostelu tähän mennessä 5
04.12.2015 12:18

Ruoka ja tunnelma oli hyvä vaikka palvelu vähän tökki. Kuplivan veden laskutus on hyvin hämärä. HInnasta ei ilmoitettu kysyttäessä ottaisimmeko kuplivaa vai tavallista vettä joten kukaan ei edes ajatellut sen olevan maksullista ja sitä vain tuotiin lisää kannuissa pöytään... Sen jälkeen kuusi henkeä joi mitä sattui mutta kahdelta hengeltä veloitettiin 6,50 vedestä?! Kumpikaan ei edes ollut se joka tilasi alunperin kuplivaa... Ehdotan että kuplivan veden hinta joko ilmoitetaan tarjottaessa tai lisätään vain yleisesti ruoan hintaan! Tai edes jaetaan tasaisesti jokaisen ruokailijan kesken..... näin vältytään närkästykseltä ja epäselvyyksiltä. Myös henkilökunta oli vähän sekavaa, ruoat laitettiin pöytään aivan väärille henkilöille eikä edes kysytty kuka otti mitä! Siirtelimme niitä keskenämme... henkilökunta oli myös liian kärkäs puolustautumaan kun ystävällisesti annoimme palautetta oudosta veden hinnoittelusta. Muuten meillä oli tosi mukavaa ja ruoka oli hyvää :)

1 arvostelu tähän mennessä 5
06.04.2016 00:16

Olimme vaimoni kanssa illastamassa Groteskissa viime viikon perjantaina. Ravintolasta jäi äärettömän positiivinen vaikutelma meille molemmille. Söimme ravintolassa naudan ulkofilettä (sitä kalliimpaa, muistaakseni espanjalaista) sekä porsaan kuvetta. Molemmat lihat olivat täydellisiä. Etenkin nauta meni elämäni pihvien top 3:een ja kirkkaasti: huippulaatuista lihaa ja kerrankin täydellisesti grillattuna. Alkupaloiksi söimme Groteskin leikkeleitä, fetaa, hevostartaria sekä taimenta. Kaikki paitsi taimen olivat todella hyviä. Taimenkin oli ihan hyvää, mutta varsin mitäänsanomatonta, kaipaisi jotakin lisää, ehkä jotain hapanta. Monessa arvostelussa laajalti kehutut Groteskin ranskalaiset olivat myös maineensa veroisia, aivan priimaa. Palvelu ja ravintolan viihtyisyys olivat kaikin puolin moitteettomia. Täytyy myöntää, että Grotesk hakkaa nykyisellään kokonaisvaltaisessa ravintolakokemuksessa monet fine dining paikat. Ei jäänyt tippaakaan vaisu fiilis. Suosittelen lämpimästi kaikille huippulaadukkaan lihan ystäville!

1 arvostelu tähän mennessä 4
01.03.2016 09:35

Food was good. Vegetarian choice was limited in main course but that is ok, considering that it is a steak place. However, the menu option was not accepted for a table of 3, where one person is vegetarian. I have been to some other places where they offer menu options. They accommodate vegetarians as well in their menu options. Alternately, the vegetarian can order their own order and let the rest of the people on the table have a menu option. This was not allowed, even though we asked and that was really rude that they did not accommodate a simple request like that - that two of the three can have the menu option - so that the vegetarian person doesn't feel embarrassed that the whole group has to go in a different way just because of one person.

1 arvostelu tähän mennessä 3
08.10.2016 13:12

Valitsimme groteskin sillä olimme kaikki kuulleet siitä paljon hyvää. Kokemuksemme jäi kuitenkin muutamasta kohdasta kuivaksi. 1. Tarjoilija ei kertonut meille konseptista (oletimme että ruoka tulee normaalina lautasannoksina). Jos meille olisi kerrottu että annokset on tarkoitettu jaettaviksi, olisimme ottaneet erilaisia alkupaloja sekä lihoja jaettavaksi emmekä ns samoja annoksia. 2. Onnea kokille, onkohan rakastunut tulisesti? Lisukkeena olleet lihat ja bataattiranskalaiset oli uitettu suolassa. Suola peitti kaikki maut. Bearnaise kastike oli todella hyvää! 3. Tunnelman oletimme olevan hitusen intiimimpi (nettisivujen luoma ensivaikutelma on todella erilainen kuin mikä todellisuus oli). 4. Naisten vessasta tullessa tarttui mukaan vahva savun haju. 5. Tarjoilijamme sekosi sanoissaan tuodessaan meille lihoja (black market --> entrecote) aloitimme ruokailun ja hoksasimme ettemme olleet tilanneet entrecotea.. ystävällisesti toinen tarjoilija kävi varmistamassa että lihamme oli sitämitä pitikin. 6. Lisäksi alkupalaksi tilaamani kampasimpukat eivät olleet ihan parhaimmasta päästä; ylikypsää ja maistui hieman palaneelta lihalta. Vaikka kokonaisuudesta jäikin hieman kuivakka olo, ruokaa oli riittävästi esim tartar oli loistavaa, juomat tyylikkäitä ja erittäin hyviä, tulemme toistekin kokeilemaan josko olisi vähemmän rakastunut kokki 😉

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.02.2016 19:16

Kävimme tyttöystävän kanssa viettämässä vuosipäiväämme ystävänpäivää edeltävänä iltana. Ravintola on muuttunut parin vuoden takaa paljon rennomman tyyliseksi kuin mitä se on aikaisemmin ollut. Tarjoilija(t) oli(vat) erittäin leppoisia ja mukavia. Ruoka oli käsittämättömän maukasta ja kevyttä. Lisukkeet eivät olleet mitään tavanomaisia ranskan perunoita jotka väkisin ahmittaisiin vaan täysin lihan kanssa sopivia salaatteja. Ruokailun jälkeen jäi oikein hyvä mieli illasta ja koska ruoka oli kevyttä niin ei jäänyt minkäännäköistä turvonnutta oloa vaan päinvaistoin raikas ja energinen olo.

17 arvostelua tähän mennessä 5
09.01.2016 16:30

Ravintola on tunnelmallinen, mutta perjantaialkuillasta se oli yllättävän tyhjä. Lisää asiakkaita kyllä valui koko ruokailun ajan. Alkuruoat olivat mielikuvituksellisia ja hyviä, mutta hieman liian suolaisia. Ravintolan ehdoton täky on keraaminen grilli ja saadakseen siitä täyden hyödyn, kannattaa tilata joku liharuoka, joka on parhaimmillaan grillattuna. Edelliskerralla toimimme näin, mutta tällä kertaa emme ja se kadutti jälkikäteen. Jälkkärit jäivät tällä kertaa väliin ähkyn vuoksi. Viinihinnoittelu on erittäin asiakasystävällinen, mutta nenän valkaisun vuoksi sekin jäi hyödyntämättä. Palvelu oli perushyvää, mutta pientä viilaamista on: pääruoka saapui ennen kuin meillä oli edes lautasia.

1 arvostelu tähän mennessä 5
11.08.2016 16:25

Söimme (4henkeä) kuhaa,hummeria ja pihvejä pääruuaksi. Kuha oli briljanttia, hummeri erittäin hyvää ja pihvit laadukkaita, mutta maailmoja kolunneiden herrojen mielestä jossain on vielä parempaakin lihaa saatu. Lihat ja kalat sekä lisukkeet (kaikki lisukkeet erinomaisia) tuotiin pöytään erikseen siten, että kaikki saattoivat maistella annoksia ristiin. Söimme alkuruuat/snacksit ja jälkiruokalistan läpi samalla kaikki maistelevat kaikkea-periaatteella. Alkuruuista härkätartar ja mustekala saivat erityiskehuja. Jälkiruuista kirsikkacoulis valikoitui ykköseksi, mutta kaikki oli hyvää. Hyvä viinilista ja viinien hinnat kohdallaan. Mielikuvituksettomasta taustamusiikkijumputuksesta olisimme kaikki luopuneet mielellämme. Siitä yksi miinus.Mutta muutoin kaikin puolin miellyttävä ravintolakokemus.

2 arvostelua tähän mennessä 6
08.04.2017 11:07

Söin yhden ruokalajin aterian, kolmikulmapaistia. Lisäksi alkudrinkki, lasi viiniä ruuan kanssa ja tuplaespresso ruuan jälkeen. Alkudrinkki oli miellyttävä yllätys, yleensä drinkit eivät säväytä mutta tämä oli oikein hyvä. Tarjoilijalta sai hyvin lisätietoa menusta ja sommelierilta hyvän viinisuosituksen. Paisti ja lisukkeet (varsinkin paisti, täällä lihaan panostetaan) olivat erinomaiset, ravintolan tunnelma miellyttävä ja palvelu ystävällistä ja nopeaa - kuten aina aiemminkin täällä käydessäni. Olin liikkeellä varsin aikaisin joten oli vielä verraten hiljaista.

2 arvostelua tähän mennessä 6
18.09.2016 13:13

Erittäin miellyttävä kokemus, palvelu oli mukavan rentoa ja ystävällistä, mutta silti ripeää. Myös ravintolatilan tunnelma ja pehmeä valaistus olivat hyvin miellyttävä ympäristö ruokailla. Alkuruokana ollut suppilovahveropasta oli erinomaista. Pääruoka Black angus entrecote oli todella hyvää ja samoin sen lisukkeet. Myös viinisuositus toimi hyvin entrecoten kanssa. Omalta osaltani reipas pihviannos olisi yksinäänkin riittänyt, joten ensi kerralla keskityn siihen (tai sitten ainakin otan alkuruuan sijasta jälkiruoan, jolle ei tällä kertaa jäänyt tilaa).

2 arvostelua tähän mennessä 5
20.08.2016 16:27

Sommelier (Juha) auttoi meitä löytämään meidän makuista viiniä. Uuden maailman tai mieli rypälettä ei listalta löytynyt. Vastattuamme Juhan kysymyksiin löytyi Portugalilainen viini joka oli suorastaan loistava. Itse emme olisi koskaan valinneet sitä. Tosin ei sitä viinilistalla ollutkaan. Juha oli ostanut kaikki Suomessa liikkeellä olevat pullot. Ravintolaan jäi vielä 17 pulloa 2008 Preta -punaviiniä. Viinin perusteella valitsimme sitten ruoan. Ruoka oli loistavaa. Mutta ilman Juhaa ruoka kokemus ei olisi ollut sitä, mitä se nyt tarjosi. Kiitos koko ravintolan henkilökunnalle ja omistajille.

2 arvostelua tähän mennessä 3
31.08.2016 22:21

Kun meidät ohjattiin pöytään, kysyi tarjoilija alkujuomista. Pyysin hieman miettimisaikaa, ja seuraavan kerran meidät huomioitiin 25 minuutin päästä. Alkuruuat tulivat ajallaan, mutta sommelieria ei oltu infottu viineistämme, joten saimme odotella niitä ruokien kanssa. Alkuruuat olivat kuitenkin hyviä ja samoin niiden kanssa juomamme viinit. Pääruokia odotellessamme tarjoilija tiedusteli haluaisimmeko lisää leipää, mutta sitä ei koskaan saapunut. Pääruuaksi tilasimme entrecotea, joka oli ihanaa ja mureaa, sekä waguy-härkää, joka oli ylikypsää, mautonta ja kallista. Lisukkeen tomaatit ja ranskalaiset olivat hyviä, mutta listalla mainitun bearnaise-kastikkeen sijaan saimme jotain muuta. Tarjoilijan hakiessa lautaset pois annoin palautetta palvelun puutteesta ja siitä, ettei kukaan ruokailun aikana kysynyt mitään, jolloin emme voineet huomauttaa ylikypsästä pihvistä heti. Saimme pahoittelut ja ilmaiset jälkiruuat, mutta 200 euron loppulasku oli silti hävytön laatuun nähden. Helsingistä löytyy hinta-laatusuhteeltaan parempia ravintoloita.

1 arvostelu tähän mennessä 5
11.09.2015 15:40

Hyvä liharavintola, aika paljon suolaa käytetty ruuassa. Ruuan esillepano, pääruoat yhteiselle vadille on kiva idea. Miinusta tulee oluen juojalta oluista, pelkkiä hedelmäisillä humaloilla kuorrutettuja "muoti oluita". Viereisessä pöydässä kyseltiin tuhdin saksalaisen vehnäoluen perään ja itselle olisi paria olutta maistettuni kelvannut mikä tahansa tsekki lager tai se vehnäolut, mutta muita oluita ei löytynyt edes baaritiskiltä. Lähden uudestaan syömään porukalla ja istumaan iltaa kun listalle saadaan perus tsekit, pilsner urquelit ym. pari raikasta vehnäolutta ja noin pois päin..

1 arvostelu tähän mennessä 4
27.01.2016 16:41

Positiivisena oli mielenkiintoinen ja hieman erilainen menu. Valitettavasti toteutus jäi siitä mitä olin odottanut. Maku oli hyvä mutta alku- ja pääruoka oli kautta linjan liian suolaista. Ensimmäinen pala maistui tosi hyvältä, mutta sitä mukaan kun siirryttiin seuraaviin annoksiiin jäi enemmissä määrin syömättä - liiallisen suolan takia. Jälkiruoka oli loistava. Palvelu toimi hyvin paitsi kun palautetta annettiin tarjoilijalle. Sen sijaan että olisi ottanut rehdistä palautteemme vastaan hän totesi että suolan käyttö on tottumus asia. Olemme +40 vuotiaina syöneet monessa ravintolassa ympäri suomea ja maailmaa. Harvoin olemme joutuneet antamaan tällaista palautetta ruosta.

1 arvostelu tähän mennessä 4
12.02.2017 08:08

oli ajatus tilata Ribe eye, T-bone pihvi mutta oli vaan 1000g, joten tilasin entrecotea ja se oli onnistunut valinta, oli ehkä kolmanneksi paras entrecote mitä Suomessa koskaan syönyt .. se oli sekä rapea että mehukas, (Suomenlinnan Walhalla häätilaisuskutsu pitää mun ykkössija) Olin 3v sitten Argentiinassa ja silloin tajusin että koko Eurooppassa ei ole samankaltainen osaaminen että perinne mitä siellä on, karjat ovat siellä kuninkaita:) tottakai ilmasto ja laitumet ihan eri luokka, mutta silti pieni toivomus olis että ehkä semmonen argentiinalainen teemaviikot olis paikkallaan ? koska argentiinalainen ravintola puuttu kokonaan Suomessa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.05.2015 07:48

Ruoka oli hyvää, ja liha parasta mitä olen koskaan syönyt (Waguy Flank steak + pitkään kypsytyskaapissa ollutta ulkofilettä), jos jotain olisin toivonut niin jälkiruokalistaan hieman jotain erikoista. Tuntui siltä että panostus oli lähinnä alku- ja pääruuissa, ja taas jälkiruoat oli tehty melko perinteisiksi ja tämän takia niiden tilaamiseen ei ollut kovin suurta hinkua. Tästä syystä siirryimme nauttimaan niitä Baarin puolelle, mikä ei sinänsä ollut huono vaihtoehto ollenkaan.

1 arvostelu tähän mennessä 5
20.09.2016 10:55

Mukava, joustava tarjoilija! Hyvä tunnelma. Ruoka paikoitellen erinomaista, joskin kallista. Alkuruokana kampasimpukat. Annos hyvä, mutta parempia on saatu sekä maultaan että esteettisyydeltään. Pääruuassa ilahdutti erityisesti lisukkeet: kastikkeet, pavut ja bataattiperunat, jotka olivat erittäin maukkaita, sopivasti pehmeitä ja rapeita olematta kuivia ja löllöjä. Liha oli myös hyvää, joskin se ei mielestäni erottunut joukosta. Vessat olivat hämmästyttävän epäsiistit. Olisi luullut, että ravintola olisi panostanut niiden siisteysasteeseen ja ulkonäköön.

3 arvostelua tähän mennessä 4
06.06.2017 13:13

Otimme pöytäseurueen kanssa all-in feast menun, jossa ruoat eivät olleet etukäteen tiedossa. Tarjoilija ei kysynyt keneltäkään mahdollisia rajoitteita tai allergioita. Myös pääruoan kana oli hieman pettymys, kun olisi odottanut jotain muuta lihaa, se kun pitäisi olla kuitenkin Groteskin juttu. Kana oli myös hieman kuivaa. Sommelier vaikutti hieman tympääntyneeltä ja olisi voinut kertoa viineistä hieman enemmän kuin "valkkaria Australiasta". Kahvi tuotiin pöytään kylmänä ja tarjoilu oli hieman välinpitämätöntä. Tämä käyntikerta olisi siis pienoinen pettymys vaikka pöytäseurueesta muutamilla oli aiemmin ollut ihan hyviä kokemuksia.

1 arvostelu tähän mennessä 3
22.01.2017 20:17

Lihatartarista puuttui keltuainen, eikä tästä puutteesta kerrottu tilattaessa eikä ruoan tullessa pöytään. Kun olimme aloittamassa ruokailua huomasimme puutteen ja vasta kysyttäessä tästä puutteesta tarjoilijalta, asia ns myönnettiin ja pahoiteltiin. Kuulemma kananmunat olivat päässee loppumaan (1. tarjoilijan selitys) ja tämän jälkeen syy olikin vakuumikoneen rikkoutuminen (2. tarjoilijan versio). Myös sipulia ja mausteita olisi kaivannut reilummin, sinappiakin olisi saanut olla enemmän. Liha oli kuitenkin laadukasta ja raikasta. Muuten ruoka oli maukasta ja palvelu ystävällistä ja erittäin toimivaa. Vähän yllätyksenä tuli se, että kaikki annokset tulivat pöytiin yhteisillä vadeilla, ei omilla lautasilla. Akustiikka oli erittäin huono ja oli vaikea keskustella vaikka istuimme kahden kesken pienessä pöydässä.

5 arvostelua tähän mennessä 5
15.12.2015 18:23

Illallinen Groteskissa oli positiivinen kokemus. Pöytäkään ei ollut missään nurkassa, joten alku oli jo lupaava. Palvelu oli miellyttävää ja ruuat tulivat pöytään kohtuullisessa ajassa. Pääruoka banaaninlehdessä grillattu turska oli unelma, juuri sopivan kypsä (eli raaka) ja lisäksi ilo silmälle. Kaunis annos! Kahvin kanssa tilattu sitruunamacaron oli sen sijaan pettymys, sillä se ei ollut tarpeeksi sulanut. Voin suositella, ja itsekin menisin uudestaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
27.10.2015 13:39

Ruoka oli erinomaista. Toivoisin kuitenkin, että olisi saatavissa 100 g pihvi, 200 g on naiselle liian paljon syötäväksi. Tarjoilu ja ravintola olivat oikein hyviä. Kun minulla oli ulkomaalaisia vieraita ja yksi heitä olisi halunnut maistaa suomalaista lager olutta, mitä ravintolassa ei ollut, ainoastaan suomalaista portteria. Se oli hieman noloa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.10.2015 10:21

Tunnelma ravintolassa oli rauhallinen ja lämmin. Ruuat olivat ainakin meidän pöydässä loistavat. Alkuruuat olivat maukkaita ja sopivan kokoisia. Pääruokina meillä oli entrecota ja kyljyksiä. Entreco oli laittoman maukasta ja mureata, kyljykset olivat tehty kerrankin siten että liha lähtee luusta meilkeinpä puhaltamalla. Voin taata että tulemme käymään toistekin ja useamminkin.

2 arvostelua tähän mennessä 5
10.04.2015 17:01

Saimme erittäin miellyttävän kokemuksen hyvän viinin, ruuan ja palvelun muodossa. Tunnelma oli rento ja asiantuntijat mukavasti paikalla juttelemassa. Ainoa pettymys, oli, ettei meidän äyriäisallergikkoamme oltu huomioitu etukäteisilmoituksesta huolimatta. ( liha loppui kesken, kun sitä oli varattu sama määrä, vaikka yksi seurueesta ei voinut syödä toiseksi lämpimäksi ruuaksi laitettuja tiikerirapuja, eli hänelle ei tuotu mitään rapujen tilalle. :( )

4 arvostelua tähän mennessä 5
11.06.2017 17:03

Söimme 5 ruokalalajin menun viinipaketilla. Alku snack oli leikkele. Ensimmäinen alkuruoka oli tartar joka oli hyvää. Seuraava tuli pitaleipä naudankielellä. Se oli hiukan liian iso annos, liian täyttävä. Ensimmäinen pääruoka oli naudanlihaa pelkästään. Toinen pääruoka oli possua. Jälkiruokana oli jäädyke ja vanukas. Illan kokokohta olisi viinipaketin Pichon Longueville Comtesse de Lalande viini, joka oli todella hyvä

1 arvostelu tähän mennessä 3
22.03.2017 14:45

Emme olleet tyytyväisiä ravintolaan. Ensinnäkin ruoka-annokset ei vastannut odotuksia kahden kohdalla meitä oli neljä.yksi meistä antoi heti paikanpäällä palautetta. Meistä oli kohtuuttoman pitkä aika odottaa ruokaa,tulimme ravintolaan heti klo 17.00 (pöytävaraus) saimme alku drinkit 17.20 alkuruoka vasta 18.20 vaikka tilasimme ateriat noin klo 17.30 samoin laskun tilaamisen jälkeen aivan liian pitkä odotus. Meitä oli kaksi pariskuntaa tilasimme eri juomia ja alkupaloja lukuunottamatta eri annoksia pyysimme laskut pariskunnitain, ne oli aivan sekaisin(pariskunnat istuimme vastakkain luulisi Suomessa olevan helppo jakaa lasku oikein teimme sen itse) eli emme olleet valitettavasti tyytyväisiä ruokaan eikä palveluun. Terveisin Juha

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.07.2015 11:28

Mutkaton ravintola. Hyvälaatuinen liha oli pääosin mielessä kun ravintolaan oli tulossa, ja positiivisena yllätyksenä alkuruoat ja makean jälkiruoka maistuivat oikein hyviltä makukokonaisuuksilta sekä alussa tarjottiin erinomaista ravintolan omaan taikinaan tehtyä gluteenitonta leipää, jota tarjottiin gluteenittomalle kaverilleni. Itse kysyisin sitä ensi kerralla tarkoituksella vaikken gluteenitonta ruokaa syökään.

2 arvostelua tähän mennessä 6
05.03.2016 13:42

Ravintolassa oli mielestämme hyvä tunnelma. Ravintola oli melko täynnä, mutta emme kokeneet tätä huonoksi asiaksi, olisi ollut kiusallista istua keskenään tyhjässä ravintolassa. Valitsimme maistelumenyn, joka ei tuottanut pettymystä! Nautin jokaisesta annoksesta ja viinilista täydensi ruokia hyvin. Myös mieheni, joka on enemmän perehtynyt liharuokiin, kehui annoksia.

1 arvostelu tähän mennessä 6
29.05.2015 08:23

Absolutely wonderful service and dishes! My deepest compliments to the chefs for the amazing meal and total respect to the waiting staff for paying enough attention without hovering. The entire atmosphere is very comfortable and natural. I would definitely suggest this place to my friends!

1 arvostelu tähän mennessä 3
13.08.2015 01:17

Olen käynyt aikaisemmin, siltä pohjalta tulimme uudestaan hyvän pihvin perässä. koska sää oli hieno , päädyimme terassin puolelle. Pöytä liian pieni erilaisille kipoille, turhaa tilan keplottelua ruokakipille pöytään tuodessa. Viimeksi ranskalset olivat järisyttävän hyviä ja hauskadti paperissa hampurilaisen kera , nyt pieniä, palaneita ja kovia. Suolaisia. ,,Ainoa kasvisvaihtoehto oli liian suolainen jä järkyttävän hintainen. Pieni pötkö 10! Ei rapea vaan kova. Katselin ateroitamme ( 4 hlöä) ne näyttivät niukoilta, vaikka lisukkeet ja kastikkeet, joutavaa kikkailua.. Pihvit olivat hyvät. Kaikki muu jollain tapaa kuranttia. Jopa jälkiruoka. Johtuiko jotenkin terassitarjoilusta..

1 arvostelu tähän mennessä 3
19.07.2015 11:32

Ravintola mainosti, että se on muuttanut profiiliaan fine diningsta all day -paikaksi. Kuitenkin sen 60 euron yllätysmenu oli mielestäni kallein fine dining -paikoissa koskaan näkemäni. Tarjoiluja oli kolme. Alkupalana oli fetaa ja kasviksia sekä paksu pekoniviipale höyrystettyjen herneiden kanssa. Ne olivat hyviä. Pääruokana oli hieman liian pehmeiksi keitettyjä uusia perunoita tilillä sekä kahta lihaa. Lähes kypsäksi paistettu ulkofile oli todella hyvää, medium entrecote sitkeää. Jälkiruoka creme brule oli turhan imelä ja raskas pihvien jälkeen. Ruoka oli ok, mutta hintaansa nähden ei yltänyt odotuksiini.

2 arvostelua tähän mennessä 6
06.10.2015 17:51

The steaks from the aging cabinets are great. Clearly better than anything else you can get in helsinki. They also have a great wine pricing scheem, with 20€ margin added to every bottle. E.g. There are champagnes for 70€.

1 arvostelu tähän mennessä 6
05.02.2017 07:58

This was our first visit at Grotesk restaurant and we where a little early so we starten with a drink in the Bar, then we found the very good food and attentive service intersting wine list with some pearls.

1 arvostelu tähän mennessä 4
27.06.2015 21:39

Ruoka oli erinomaista! Todella hyviä makuja alusta loppuun. Tarjoilu sakkasi valitettavasti huolella. Se oli hidasta, emme ensin huomanneet ottaa mitään kastikkeita ruuille, ja tarjoilija ei niitä edes tarjonnut. Tilasimme ne sitten jälkikäteen. Tarjoilijat eivat kertaakan tulleet kyselemään lisämyynnin perään ja jouduimmekin "huutelemaan" heitä paikalle, jotta saimme lisää viinejä, jälkkäreitä ja loppuun drinkit. Tarjoilu oli kylläkin ystävällistä.

1 arvostelu tähän mennessä 5
17.05.2015 07:24

Loistava palvelu, laadukkaat raaka-aineet joista loihditaan upeita annoksia. Mahtava kokemus! Alkudrinkki Oilivia oli paras cocktail mitä olemme koskaan maistaneet, suosittelen! Suuret kiitokset ihanalle tarjoilijalle! Vaikka ravintola oli täynnä ja henkilökunnalla selvästi kiirettä, niin hetkeksikään ei tullut sellainen olo että heillä ei olisi aikaa meille.

1 arvostelu tähän mennessä 4
01.09.2016 07:27

Ruoka oli Ok, mutta ei säväyttänyt. Ravintolassa oli sommellier, mutta ainakaan meidän kohdalla hän ei nähnyt muuta vaivaa kuin viinilistan avauksen - ei edes pyydettäessä suositusta valitsemallemme menyylle. Jos arvosana olisi kohdistunut vain tarjoilijoihin, niin silloin arvostelu olisi ollut pykälää parempi. Terassin esitetyn live-musiikin melu & jumputus tuli yllätyksenä varsinkin kun kyseessä oli työpäivällinen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.11.2016 11:15

Oli nappiin mennyt kokemus. Hyvät ruoat ja palvelu. Tykkäsin erityisesti kun paremmantasoisessa ravintolassa oli kerrankin sopivat annoskoot minulle (isommat kuin normaalisti tälläisissä paikoissa). Mukava ympäristö. Ravintolassa oli melko äänekästä mutta se ei erityisemmin tällä kertaa haitannut.

13 arvostelua tähän mennessä 5
24.04.2015 11:44

Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu loistavaa. Ruokailun yhteydessä toteutettu viinimaistelu on mukava kokemus, mutta paikotellen kuuluvuus oli heikko. Ravintolan taustamelu vaikeutti kuulemista kun oma porukkakin oli iso ja sommelier välillä kaukana toisen pöydän luona. Kokonaisuutena kuitenkin kaikki osallistujat olivat tosi tyytyväisiä iltaan.

1 arvostelu tähän mennessä 5
20.10.2015 10:20

Kiitos vielä hyvästä palvelusta ja ruoasta. Asiantuntevat tarjoilijat, mukava tunnelma, johtuen mm musasta, kelpasi kaikille, 60:set vanhemmat ja 21 v nuori mies. Käynti oli pe alkuillasta, lähtiessä oli jo melkoisesti ääntä. Ribsit ja talon ranskalaiset oli parasta, myös alkupalat erinomaisia. Suosittelen lihan ystäville.

13 arvostelua tähän mennessä 5
05.01.2017 09:46

Ravintolaympäristö miellyttävä ja ruoka erinomaista. Palvelu asiantuntevaa ja asiakas otettiin erinomaisesti huomioon jo heti ravintolaan saavuttaessa. Jos vaan saisi toivoa niin liha-annoksista toivoisin listalle hieman pienempää kokoa. 250g tuntui olevan liian paljon. Ravintolan tasoon nähden pienenä kehityskohteena voisin mainita vessojen ilmeen ja siisteyden.

4 arvostelua tähän mennessä 5
16.03.2016 17:48

Hyvä palvelu ja ruoka. Harjoittelija hoiti viinin suosittelun hyvin. Pihvi oli laadukkaasti valmistettu mutta Tarte tatin oli pettymys. Pöytäämme ei tarjottu leipää vaikla naapuripöydissä oli. Keittiö oli mennyt kiinni eikä kysytty saisiko olla muuta tai jälkiruokaa. Saivat onneksi järjestymään kun erikseen sitä kysyttiin.

1 arvostelu tähän mennessä 5
09.03.2016 19:02

Ruoka oli mainiota, palvelu mukavaa, paikka on hieno, varsinkin lihan riiputuskaappi sai sydämen sykkimään! Viinit tulivat hieman myöhässä välillä ja all in menun kaksi kasvislisäkettä oli "outo", olisin kaivannut vähän hiilaria tms ennemmin toiseksi. En antanut noiden haitata vaan nautin illasta. Kiitos

5 arvostelua tähän mennessä 5
05.07.2015 21:33

Hyvää, kekseliästä tekemistä safkan kanssa, grilliä oli tosissaan käytetty vähän kaikessa. Tarjoilukin sopivan kiireetöntä kun nykyisin monessa paikassa tulee hotkittua kun on kiire saada pöytä jo seuraavan käyttöön. Erikoislihoista olisi hyvä olla joku päivittäin vaihtuva lisäseloste, suomalaiset on vähän huonoja kysymään.

1 arvostelu tähän mennessä 5
07.08.2017 08:18

Henkilökunta ystävällinen ja ammattitaitoinen. Ilmapiiri hyvä. Terassi mainio kuten myös henkilökunta. Ruoka hyvää ja hinnat oikealla tasolla. Viini valikoima saisi olla laajempi. Löytyi kyllä jo nyttenkin kattava valikoima. Saisi viikonloppuna aueta aikaisemmin. Esim. klo. 15.00. Voin lämpimästi suositella ravintolaa frendeilleni jne....

1 arvostelu tähän mennessä 4
26.02.2016 02:05

Palvelu oli hyvää, samoin liha- ja viinivalikoima. Vesi maksoi kahdelle hengelle 15€ ja se on aivan naurettavaa. On ymmärrettävää maksaa vedestä ainoana juomana vaikka 1€ tai kalliista tuontituotteesta kuten vaikka Pellegrinosta muutama euro, mutta kaasutetusta kraanavedestä 15€ on aivan liikaa. Etenkin kun viinien hinnat ja kaikki ruuatkin ovat niin kovin kohtuullisia.

1 arvostelu tähän mennessä 5
01.03.2017 12:49

Alkupalaksi lohicarpaccio, pääruuaksi entrecote-pihvit ja jälkiruoaksi porkkanakakkua. Ruoka oli herkullista ja pihvit suorastaan täydellisiä. Pientä kritiikkiä täytyy antaa palvelusta. Tarjoilija saattoi kadota kesken tilauksen ja heihin oli vaikea saada kontaktia. Asiakkaita hoidettiin ikäänkuin liukuhihnalta. Mutta joka tapauksessa voin suositella paikkaa!

1 arvostelu tähän mennessä 6
02.03.2016 10:36

Todella hyvä palvelu ja maittavaa ruokaa. Ainoa miinus oli liharuokia syövien pihvien erilaisuus, jota tarjoilijan toivottiin suosittelevan seuraavalla kerralla. Erityiskiitos yhdelle omistajista, joka tarjosi seurueellemme lasit shamppanjaa synttäreidemme kunniaksi :) Yt. Sanna Kaukolahti

1 arvostelu tähän mennessä 6
10.09.2015 08:16

Todella hyvä palvelu ja asiatunteva henkilökunta. Kysymyksiin tuli asiantuntevat vastaukset ja suositukset. Voin todella suositella tätä uuden tyyppistä ravintolaa lämpimästi kaikille, jotka arvostavat hyvää ruokaa ja viiniä. Myös baari oli hyvä ja asiantunteva.