Ravintola Grotesk

Loistava
4.9/6
506 arvostelua
Ravintola Grotesk Helsinki image 1
Ravintola Grotesk Helsinki image 2
Ravintola Grotesk Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Grotesk – Tietoja

Helsingin keskustassa Ludviginkadulla sijaitsevassa Groteskissa parhaat lihat ja kalat valmistuvat laadukkaalla puuhiiligrillillä. Groteskin keittiön intohimo ja rakkaus ruokaan näkyy valmistustavoissa: kaikki tehdään alusta loppuun käsityönä parhaista mahdollisista raaka-aineista. Ruoka on rehellistä ja valmistustavat pidetään yksinkertaisina. Grotesk on erikoistunut nimenomaan lihoihin, mutta tarjoaa myös erinomaisia kalavaihtoehtoja kasvisruokiakaan unohtamatta. Viinit on valittu huolella laadukkailta tuottajilta ruokalistaan sopiviksi. Groteskin annokset sopivat jaettaviksi ja pelkistetyn tyylikäs ruokasali tarjoaa ideaalisen ympäristön sosiaaliseen ruokailuun ja seurusteluun ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökunnan käsissä.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
Thursday
17:00 - 00:00
Friday
17:00 - 00:00
Saturday
17:00 - 00:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
17:00 - 00:00
Wednesday
17:00 - 00:00

Osoite

Ravintola Grotesk
Ludviginkatu 10
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Arctic char pastrami, grilled fennel & tomato

Nieriäpastrami, grillattua fenkolia & tomaattia
14,00 €

Venison carpaccio, roe & sour cream

Hirvicarpaccio, mätiä & hapankermaa
15,00 €

Pasta with black truffle & parmesan

Linguinepastaa, mustaa tryffeliä & parmesania
12,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Grotesk, Helsinki

Ravintola Groteskin keittiö luottaa rehelliseen käsin tehtyyn ruokaan, joka syntyy kauden parhaista raaka-aineista yksinkertaisia valmistustapoja käyttäen. Ludviginkadulla Helsingin keskustassa sijaitseva pihveihin ja laadukkaisiin lihoihin erikoistunut ravintola käyttää ruoanvalmistuksessa laadukasta Big Green Egg -puuhiiligrilliä. Lihat tulevat tarkoin valituilta toimittajilta parhaan laadun takaamiseksi ja ne kypsennetään raaka-kypsytyskaapissa. Valikoima vaihtelee päivän tarjonnan mukaan, ja tuoreus on aina taattu. Leivästä jäätelöön kaikki ruoka valmistetaan paikan päällä. Ruokailun sosiaalisuutta lisäävät tarjoiluvadit ja -kulhot, jotka on suunniteltu niin, että annoksia on helppo jakaa.

Groteskin yksinkertaisen tyylikäs ruokasali tarjoaa mukavat puitteet laadukkaasta ruoasta nauttimiseen. Kesäisin ravintola avaa myös viihtyisän sisäpihaterassin, joka on täydellinen paikka nauttia hyvästä ateriasta tai hörppiä raikkaita cocktaileja keskellä kaupunkia hälyltä suojassa. Parhaista raaka-aineista valmistuvia loistavia cocktaileja tai vaikka samppanjaa voi nautiskella myös ravintolan tyylikkäässä kulmabaarissa. Mikä sen parempi tapa herätellä ruokahalua ja aloitella iltaa! Groteskissa keittiön väen rakkaus ruokaan ja viiniin näkyy ja maistuu. Sosiaaliseen ruokailuun panostava ravintola tarjoaa parhaat pihvit, laadukkaat viinit, erinomaiset cocktailit ja palvelee asiakkaitaan aina ystävällisen ammattitaitoisesti. Resepti viihtymiseen on kasassa.

506 Ravintola Grotesk arvostelua

Loistava
4.9/6
506 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Ei häirinnyt
Uusi"Erinomainen"
6/6
Juuso S.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Kaikki kolme ruokalajia todella herkullisia! Palvelu oli myös nopeaa ja ystävällistä

Uusi"Erinomainen"
6/6
Pekka L.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Aivan 5/5! Menu ja itse lautanen on huolella suunniteltu ja erinomaisen makuista. Palvelu myös asiakas ystävällistä ja nopeaa!

"Erinomainen"
6/6
Tuija S.20 päivää sitten · 1 arvostelu

Kaikki sujui loistavasti ja porukkamme nautti todella erinomaisesti suunnitellun aterian.