Ravintola Grotesk – Tietoja

Helsingin keskustassa Ludviginkadulla sijaitsevassa Groteskissa parhaat lihat ja kalat valmistuvat laadukkaalla puuhiiligrillillä. Groteskin keittiön intohimo ja rakkaus ruokaan näkyy valmistustavoissa: kaikki tehdään alusta loppuun käsityönä parhaista mahdollisista raaka-aineista. Ruoka on rehellistä ja valmistustavat pidetään yksinkertaisina. Grotesk on erikoistunut nimenomaan lihoihin, mutta tarjoaa myös erinomaisia kalavaihtoehtoja kasvisruokiakaan unohtamatta. Viinit ovat valittu huolella laadukkailta tuottajilta ruokalistaan sopiviksi. Groteskin annokset sopivat jaettaviksi ja pelkistetyn tyylikäs ruokasali tarjoaa ideaalisen ympäristön sosiaaliseen ruokailuun ja seurusteluun ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökunnan käsissä.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 00:00
perjantai
17:00 - 00:00
lauantai
17:00 - 00:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
17:00 - 00:00
keskiviikko
17:00 - 00:00
torstai
17:00 - 00:00

Osoite

Ravintola Grotesk
Ludviginkatu 10
00130 Helsinki

Normaali menu

Menu

pdf

Lisää kohteesta Ravintola Grotesk, Helsinki

Ravintola Groteskin keittiö luottaa rehelliseen käsin tehtyyn ruokaan, joka syntyy kauden parhaista raaka-aineista yksinkertaisia valmistustapoja käyttäen. Ludviginkadulla Helsingin keskustassa sijaitseva pihveihin ja laadukkaisiin lihoihin erikoistunut ravintola käyttää ruoanvalmistuksessa laadukasta Big Green Egg -puuhiiligrilliä. Lihat tulevat tarkoin valituilta toimittajilta parhaan laadun takaamiseksi ja ne kypsennetään raaka-kypsytyskaapissa. Valikoima vaihtelee päivän tarjonnan mukaan, ja tuoreus on aina taattu. Leivästä jäätelöön kaikki ruoka valmistetaan paikan päällä. Ruokailun sosiaalisuutta lisäävät tarjoiluvadit ja -kulhot, jotka on suunniteltu niin, että annoksia on helppo jakaa.

Groteskin yksinkertaisen tyylikäs ruokasali tarjoaa mukavat puitteet laadukkaasta ruoasta nauttimiseen. Kesäisin ravintola avaa myös viihtyisän sisäpihaterassin, joka on täydellinen paikka nauttia hyvästä ateriasta tai hörppiä raikkaita cocktaileja keskellä kaupunkia hälyltä suojassa. Parhaista raaka-aineista valmistuvia loistavia cocktaileja tai vaikka samppanjaa voi nautiskella myös ravintolan tyylikkäässä kulmabaarissa. Mikä sen parempi tapa herätellä ruokahalua ja aloitella iltaa! Groteskissa keittiön väen rakkaus ruokaan ja viiniin näkyy ja maistuu. Sosiaaliseen ruokailuun panostava ravintola tarjoaa parhaat pihvit, laadukkaat viinit, erinomaiset cocktailit ja palvelee asiakkaitaan aina ystävällisen ammattitaitoisesti. Resepti viihtymiseen on kasassa.

467 Ravintola Grotesk arvostelua

Loistava
4.7/6
467 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Sopuhintainen
New"Erinomainen"
6/6
Benjamin B.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Surprise menu oli erinomainen kokemus! Yllätti positiivisesti. Alkuruoka osui hyvin, pääruoka hiveli täydellisyyttä, varsinkin härän sisäfilee. Jälkiruokakin oli hyvä. Viini osui ruokaan kuin nenä päähän. Seura oli illassa silti parasta :) !

New"Erinomainen"
6/6
Sofia V.10 päivää sitten · 3 arvostelua

Todella hyvät pihvit! Tarjoilijat ammattilaisina osasivat valita myös pihveille oikeat viinit 👍

New"Erinomainen"
6/6
Anna V.14 päivää sitten · 3 arvostelua

Ruoka oli erittäin maukasta ja maut sointuivat hyvin yhteen. Ravintola ansaitsee maininnan lukeutumisesta Helsingin parhaisiin pihviravintoloihin. Saamamme palvelu oli hyvää ja asiantuntevaa. Miellyttävä kokemus kaikkiaan.