Ravintola Pastis

KeskustaRanskalainen
Loistava
5.1/6
776 arvostelua
Ravintola Pastis Helsinki image 1
Ravintola Pastis Helsinki image 2
Ravintola Pastis Helsinki image 3

Ravintola Pastis – Tietoja

Ravintola Pastis Helsingin keskustassa Pienellä Roobertinkadulla luottaa ranskalaisen keittiön klassisiin herkkuihin ja huolellisesti valmistettuihin perusmakuihin. Ravintolan keittiö loihtii vierailleen herkullisia ja houkuttelevia maalaiskeittiön makuja suomalaisten ja kansainvälisten huipputuottajien raaka-aineista perinteisiä käsityömenetelmiä käyttäen. Houkuttelevista ja runsaista mauista saa nauttia mukavan rennossa ja mutkattomassa ilmapiirissä, sillä Pastis ei turhia hienostele sen enempää palvelun kuin ruoan osalta. Miksi pitäisikään, sillä hyvät maut puhuvat puolestaan. Heiltä löytyy myös Helsingin viehkein parklet terassi, missä voit nauttia ala carte menun lisäksi salaattimenun. Ruoan lisäksi tietenkin myös viinit ovat ehdottoman laadukkaita ja huolella valittuja, ja viinilista on kattava.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:30
torstai
11:30 - 23:30
perjantai
11:30 - 23:30
lauantai
16:30 - 23:30
sunnuntai
Suljettu
maanantai
16:30 - 23:30
tiistai
11:30 - 23:30
keskiviikko
11:30 - 23:30

Osoite

Ravintola Pastis
Pieni Roobertinkatu 2
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Uusi

Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa

13,50 €
Uusi

Makrillia confit, fenkolia ja paahdettua briossia

14,00 €
Uusi

Ajo Blanco, marinoitua kurkkua ja mantelia

12,50 €

Lisää kohteesta Ravintola Pastis, Helsinki

Ravintola Pastis on pieni pala Pariisia ja sijaitsee juuri nyt Helsingin kiinnostavimmalla ravintolakadulla, Pieni Roobertinkadulla numero 2:ssa.

Autenttinen ranskalainen keittiö ja tunnelma sekä läsnä oleva ja yksilöllinen palvelu tekevät Pastiksesta unohtumattoman kokemuksen. Sommelierimme Otto Soveliuksen valikoimat viinit täydentävät makumatkan ranskaan ja tarjoavat mielenkiintoisen valikoiman vaativampaankin makuun.

Haluamme tarjota vieraillemme ranskalaisesta maalaiskeittiöstä tuttuja, selkeitä, runsaita ja houkuttelevia sekä uusia ja yllättäviä makuja.

Keittiömme kulmakiviä ovat huippulaadukkaat raaka-aineet sekä suomesta ja ranskasta, että huippuunsa hiottu ammattitaito valmistaa ruokaa raaka-ainetta kunnioittaen. Kaikki ruoka valmistetaan luonnollisesti käsityönä perinteisin menetelmin. Pastiksen keittiö loistaa myöskin vähemmän tunnettujen raaka-aineiden osaajana ja esimerkin näyttäjänä.

Keittiötiimiä johtaa Timo "Sir Lintsi" Linnamäki, apunaan Niko Suomalainen ja muu keittiötiimi. Salista vastaa Ravintolapäällikkö Camilla Tuhkanen, oikeana kätenään Maria Kuusisto.

Ravintola Pastis on avattu 2013, ja vakiinnuttanut paikkansa Helsingin korkeatasoisessa ravintolatarjonnassa. Kesäisin ravintolan edustalla on ruokaterassi jonka varjossa on ihana hengähtää kesäkuumalla. Pastis tarjoaa myöskin mahdollisuuden privaatimpaan ruokailuun kabinetin Le Petit Pastiksen puolella sekä Pastis-Catering joka huolehtii yksilöllisistä tilaisuuksista vieraidemme kotona tai muussa tilassa.

776 Ravintola Pastis arvostelua

Loistava
5.1/6
776 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Hannu B.päivä sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka ja mutkaton, miellyttävä tarjoilu. Tilat miellyttävät ja antavat mahdollisuuden myös rauhassa keskusteluun. Kesän ulkoterassi hieman pieni mutta sopiva kahvitteluun. Kokonaiskuva todella mukava. Kiitos

Uusi"Erinomainen"
6/6
Inga O.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Varussysteemi ja muistutus toimii hyvin. Päätökseen on mukava tulla uudestaan. Palvelu toimii, ammattitaitoinen henkilökunta. Annokset ovat tarpeeksi isot ja ruoka hyvää. Hoitosuositukset toimii hyvin. 😊

Uusi"Erinomainen"
6/6
Liisa L.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Täydellinen illallinen! Kiva paikka! Huippuystävällinen, asiantunteva palvelu, ihana lämmin tunnelma, mahtavia makuelämyksiä, kauniita, isoja annoksia - kuin visiitti Ranskaan! Ehdottomasti iso suositus tälle mainiolle ravintolalle!