Ravintola Pastis

Loistava
5.1/6
891 arvostelua
Ravintola Pastis Helsinki image 1
Ravintola Pastis Helsinki image 2
Ravintola Pastis Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Pastis – Tietoja

Ravintola Pastis Helsingin keskustassa Pienellä Roobertinkadulla luottaa ranskalaisen keittiön klassisiin herkkuihin ja huolellisesti valmistettuihin perusmakuihin. Ravintolan keittiö loihtii vierailleen herkullisia ja houkuttelevia maalaiskeittiön makuja suomalaisten ja kansainvälisten huipputuottajien raaka-aineista perinteisiä käsityömenetelmiä käyttäen. Houkuttelevista ja runsaista mauista saa nauttia mukavan rennossa ja mutkattomassa ilmapiirissä, sillä Pastis ei turhia hienostele sen enempää palvelun kuin ruoan osalta. Miksi pitäisikään, sillä hyvät maut puhuvat puolestaan. Heiltä löytyy myös Helsingin viehkein parklet terassi, missä voit nauttia ala carte menun lisäksi salaattimenun. Ruoan lisäksi tietenkin myös viinit ovat ehdottoman laadukkaita ja huolella valittuja, ja viinilista on kattava.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:30
Monday
16:30 - 23:30
Tuesday
11:30 - 23:30
Wednesday
11:30 - 23:30
Thursday
11:30 - 23:30
Friday
11:30 - 23:30
Saturday
16:30 - 23:30
Sunday
Suljettu

Osoite

Ravintola Pastis
Pieni Roobertinkatu 2
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa

13,50 €

Makrillia confit, fenkolia ja paahdettua briossia

14,00 €

Ajo Blanco, marinoitua kurkkua ja mantelia

12,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Pastis, Helsinki

Ravintola Pastis on pieni pala Pariisia ja sijaitsee juuri nyt Helsingin kiinnostavimmalla ravintolakadulla, Pieni Roobertinkadulla numero 2:ssa.

Autenttinen ranskalainen keittiö ja tunnelma sekä läsnä oleva ja yksilöllinen palvelu tekevät Pastiksesta unohtumattoman kokemuksen. Sommelierimme Otto Soveliuksen valikoimat viinit täydentävät makumatkan ranskaan ja tarjoavat mielenkiintoisen valikoiman vaativampaankin makuun.

Haluamme tarjota vieraillemme ranskalaisesta maalaiskeittiöstä tuttuja, selkeitä, runsaita ja houkuttelevia sekä uusia ja yllättäviä makuja.

Keittiömme kulmakiviä ovat huippulaadukkaat raaka-aineet sekä suomesta ja ranskasta, että huippuunsa hiottu ammattitaito valmistaa ruokaa raaka-ainetta kunnioittaen. Kaikki ruoka valmistetaan luonnollisesti käsityönä perinteisin menetelmin. Pastiksen keittiö loistaa myöskin vähemmän tunnettujen raaka-aineiden osaajana ja esimerkin näyttäjänä.

Keittiötiimiä johtaa Timo "Sir Lintsi" Linnamäki, apunaan Niko Suomalainen ja muu keittiötiimi. Salista vastaa Ravintolapäällikkö Camilla Tuhkanen, oikeana kätenään Maria Kuusisto.

Ravintola Pastis on avattu 2013, ja vakiinnuttanut paikkansa Helsingin korkeatasoisessa ravintolatarjonnassa. Kesäisin ravintolan edustalla on ruokaterassi jonka varjossa on ihana hengähtää kesäkuumalla. Pastis tarjoaa myöskin mahdollisuuden privaatimpaan ruokailuun kabinetin Le Petit Pastiksen puolella sekä Pastis-Catering joka huolehtii yksilöllisistä tilaisuuksista vieraidemme kotona tai muussa tilassa.

891 Ravintola Pastis arvostelua

Loistava
5.1/6
891 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Berit M.21 tuntia sitten · 4 arvostelua

Vahva suositus! Herkullista ruokaa ja mainiot viinit. Todella ystävällinen palvelu. Tänne tulemme uudelleen. Söimme päivän neljän ruokalajin menun ja otimme siihen suunnitellun viinipaketin, oli erinomaisesti yhdistetty maut.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Marja L.kaksi päivää sitten · 3 arvostelua

Maukas ruoka ja juoma, ehdottoman hyvä ja asiakasta kuunteleva palvelu ja kiva miljöö. Pastis ei petä koskaan; myös lapsi (6 v) huomioitiin ja hänelle räätälöitiin oma annos listan ulkopuolelta. Ravintolakokemus parhaimmillaan.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Kaija N.neljä päivää sitten · 7 arvostelua

Loistava hummeri ja etanat. Viihtyisä, tunnelmallinen miljöö. Erinomainen palvelu joka toimi vaikka henkilö vaihtui välillä. Viinilista hyvä, voisi olla joku edullisempikin viini. Varattiin heti uusi käynti.