Ravintola Pastis

Loistava
5.1/6
847 arvostelua
Ravintola Pastis Helsinki image 1
Ravintola Pastis Helsinki image 2
Ravintola Pastis Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Pastis – Tietoja

Ravintola Pastis Helsingin keskustassa Pienellä Roobertinkadulla luottaa ranskalaisen keittiön klassisiin herkkuihin ja huolellisesti valmistettuihin perusmakuihin. Ravintolan keittiö loihtii vierailleen herkullisia ja houkuttelevia maalaiskeittiön makuja suomalaisten ja kansainvälisten huipputuottajien raaka-aineista perinteisiä käsityömenetelmiä käyttäen. Houkuttelevista ja runsaista mauista saa nauttia mukavan rennossa ja mutkattomassa ilmapiirissä, sillä Pastis ei turhia hienostele sen enempää palvelun kuin ruoan osalta. Miksi pitäisikään, sillä hyvät maut puhuvat puolestaan. Heiltä löytyy myös Helsingin viehkein parklet terassi, missä voit nauttia ala carte menun lisäksi salaattimenun. Ruoan lisäksi tietenkin myös viinit ovat ehdottoman laadukkaita ja huolella valittuja, ja viinilista on kattava.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:30
Thursday
11:30 - 23:30
Friday
11:30 - 23:30
Saturday
16:30 - 23:30
Sunday
Suljettu
Monday
16:30 - 23:30
Tuesday
11:30 - 23:30
Wednesday
11:30 - 23:30

Osoite

Ravintola Pastis
Pieni Roobertinkatu 2
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa

13,50 €

Makrillia confit, fenkolia ja paahdettua briossia

14,00 €

Ajo Blanco, marinoitua kurkkua ja mantelia

12,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Pastis, Helsinki

Ravintola Pastis on pieni pala Pariisia ja sijaitsee juuri nyt Helsingin kiinnostavimmalla ravintolakadulla, Pieni Roobertinkadulla numero 2:ssa.

Autenttinen ranskalainen keittiö ja tunnelma sekä läsnä oleva ja yksilöllinen palvelu tekevät Pastiksesta unohtumattoman kokemuksen. Sommelierimme Otto Soveliuksen valikoimat viinit täydentävät makumatkan ranskaan ja tarjoavat mielenkiintoisen valikoiman vaativampaankin makuun.

Haluamme tarjota vieraillemme ranskalaisesta maalaiskeittiöstä tuttuja, selkeitä, runsaita ja houkuttelevia sekä uusia ja yllättäviä makuja.

Keittiömme kulmakiviä ovat huippulaadukkaat raaka-aineet sekä suomesta ja ranskasta, että huippuunsa hiottu ammattitaito valmistaa ruokaa raaka-ainetta kunnioittaen. Kaikki ruoka valmistetaan luonnollisesti käsityönä perinteisin menetelmin. Pastiksen keittiö loistaa myöskin vähemmän tunnettujen raaka-aineiden osaajana ja esimerkin näyttäjänä.

Keittiötiimiä johtaa Timo "Sir Lintsi" Linnamäki, apunaan Niko Suomalainen ja muu keittiötiimi. Salista vastaa Ravintolapäällikkö Camilla Tuhkanen, oikeana kätenään Maria Kuusisto.

Ravintola Pastis on avattu 2013, ja vakiinnuttanut paikkansa Helsingin korkeatasoisessa ravintolatarjonnassa. Kesäisin ravintolan edustalla on ruokaterassi jonka varjossa on ihana hengähtää kesäkuumalla. Pastis tarjoaa myöskin mahdollisuuden privaatimpaan ruokailuun kabinetin Le Petit Pastiksen puolella sekä Pastis-Catering joka huolehtii yksilöllisistä tilaisuuksista vieraidemme kotona tai muussa tilassa.

847 Ravintola Pastis arvostelua

Loistava
5.1/6
847 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Riitta L.kuusi päivää sitten · 3 arvostelua

Fantastisen hyvää ruokaa ja ystävällistä palvelua! Viinit turhan arvokkaita. Kävisimme mielellämme useamminkin, jos viinejä saisi hieman edullisemmin. Joka tapauksessa Pastis on suosikkiravintolamme, ollut sitä sen perustamisesta asti.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Kati N.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Just perfect - The food was excellent, wines as well. Service was there as much as needed. This restaurant can easily be recommended to all!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Päivi L.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli hyvää ja paikka todella tunnelmallinen joululounaalla. Viikon joululounaan menu oli herkullinen. Varsinkin alkuruoka (sokerisuolattu siika) oli erinomainen ja jälkiruoan oliviiöljykakku oli ennakkoluuloistani huolimatta herkullinen jälkiruoka.