Quandoo
(FI) Suomi
5.1 /6 Loistava 502 arvostelua

Ravintola Pastis

Keskusta Ranskalainen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Ravintola Pastis

Ravintola Pastis Helsingin keskustassa Pienellä Roobertinkadulla luottaa ranskalaisen keittiön klassisiin herkkuihin ja huolellisesti valmistettuihin perusmakuihin. Ravintolan keittiö loihtii vierailleen herkullisia ja houkuttelevia maalaiskeittiön makuja suomalaisten ja kansainvälisten huipputuottajien raaka-aineista perinteisiä käsityömenetelmiä käyttäen. Houkuttelevista ja runsaista mauista saa nauttia mukavan rennossa ja mutkattomassa ilmapiirissä, sillä Pastis ei turhia hienostele sen enempää palvelun kuin ruoan osalta. Miksi pitäisikään, sillä hyvät maut puhuvat puolestaan. Ruoan lisäksi tietenkin myös viinit ovat ehdottoman laadukkaita ja huolella valittuja, ja viinilista on kattava.

Aukioloajat

  • Maanantai 16:30 - 23:30
  • Tiistai 11:30 - 23:30
  • Keskiviikko 11:30 - 23:30
  • Torstai 11:30 - 23:30
  • Perjantai 11:30 - 23:30
  • Lauantai 16:30 - 23:30
  • Sunnutai Suljettu
Ravintola Pastis, Pieni Roobertinkatu 2, 00130 Helsinki

Filosofia

Ravintola Pastis on pieni pala Pariisia ja sijaitsee juuri nyt Helsingin kiinnostavimmalla ravintolakadulla, Pieni Roobertinkadulla numero 2:ssa.

Autenttinen ranskalainen keittiö ja tunnelma sekä läsnä oleva ja yksilöllinen palvelu tekevät Pastiksesta unohtumattoman kokemuksen. Sommelierimme Otto Soveliuksen valikoimat viinit täydentävät makumatkan ranskaan ja tarjoavat mielenkiintoisen valikoiman vaativampaankin makuun.

Haluamme tarjota vieraillemme ranskalaisesta maalaiskeittiöstä tuttuja, selkeitä, runsaita ja houkuttelevia sekä uusia ja yllättäviä makuja.

Keittiömme kulmakiviä ovat huippulaadukkaat raaka-aineet sekä suomesta ja ranskasta, että huippuunsa hiottu ammattitaito valmistaa ruokaa raaka-ainetta kunnioittaen. Kaikki ruoka valmistetaan luonnollisesti käsityönä perinteisin menetelmin. Pastiksen keittiö loistaa myöskin vähemmän tunnettujen raaka-aineiden osaajana ja esimerkin näyttäjänä.

Keittiötiimiä johtaa Timo "Sir Lintsi" Linnamäki, apunaan Niko Suomalainen ja muu keittiötiimi. Salista vastaa Ravintolapäällikkö Camilla Tuhkanen, oikeana kätenään Maria Kuusisto.

Ravintola Pastis on avattu 2013, ja vakiinnuttanut paikkansa Helsingin korkeatasoisessa ravintolatarjonnassa. Kesäisin ravintolan edustalla on ruokaterassi jonka varjossa on ihana hengähtää kesäkuumalla. Pastis tarjoaa myöskin mahdollisuuden privaatimpaan ruokailuun kabinetin Le Petit Pastiksen puolella sekä Pastis-Catering joka huolehtii yksilöllisistä tilaisuuksista vieraidemme kotona tai muussa tilassa.

Katso Pastiksen kevät 2017

Esimerkkimenu

502 arvostelua

5.1 /6 Loistava 502 arvostelua
Melu: hiljainen
Odotusaika: lyhyt
Ruoka: herkullinen
Palvelu: ystävällinen
Tunnelma: viityistä
Laatu/Hinta: edullinen
207 6
207 5
48 4
27 3
11 2
2 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
26.07.2017 09:20

erittäin hyvät ruoat. jos jotakin kritiikin poikasta pitää keksiä niin toivoisin että catch of the day voisi olla tuoretta suomalaista kalaa eikä sea bassia, jota tosin oli erinomaisen hyvää sekin

1 arvostelu tähän mennessä 6
22.07.2017 20:22

Hyvä palvelu, erinomainen ruoka, kaikki toimi loistavasti. Palvelu eleetöntä ja aina tarvittaessa paikalla. Fiilis kiva, paikka sympaattinen ja sopivan kokoinen. En keksi mitään parannettavaa tähän.

2 arvostelua tähän mennessä 6
03.07.2017 13:35

erittäin herkullista ruokaa ja hyvin valitut viinit. Suosittelen lämpimästi ! Ruokalistalta oli helppo löytää mieleisiä valintoja ja viinisuositukset olivat erinomaisia. Palvelu erittäin sujuvaa ja huomaavaista.

1 arvostelu tähän mennessä 6
08.06.2017 13:13

Nopea ja ystävällinen palvelu, erittäin hyvä ruoka (päivän lounas). Alkupala Vitello tonnato, maut kohdallaan ja sopivan kokoinen annos. Pääruoka paistettu taimen, rapsakka ja maukas kuori ja hyvät lisukkeet. Jälkiruoka sorbetti+ marenki ja mansikoita, erittäin hyvät maut!

1 arvostelu tähän mennessä 5
09.11.2015 10:44

Ravintolakokemuksemme Pastiksessa oli onnistunut. Tärkein ensin, eli ruoka: Alkupalaksi söin ankankoipirilleten, joka oli hienoinen pettymys. Olisin toivonut lihan olevan hiukan rasvaisempaa ja toisaalta lisukkeelta kaipasin enemmän hapokkuutta ja makua. Pääsin maistamaan myös tartaria ja simpukoita, jotka olivat molemmat huippuluokkaisia. Pääruoaksi syömäni flanksteak bearnaisekastikkeella oli taasen moitteetonta. Jaoimme pöytäseurueen kesken kaikki lisukkeet (tryffeliranskikset, kaalilisuke, salaatti, majoneesi), joista mielestäni etenkin ranskalaiset ja kaali olivat mielettömän maukkaita. Jälkkäriksi jakamani petit fours sisälsi 3 pientä herkkupalaa ("vaahtokarkki", vadelma "vadelmaganachessa" ja valkosuklaatryffeli, hinta 1.8 € muistaakseni), joten se sopii hyvin mikäli ei jaksa suurta jälkiruokaa. Porkkanakakku tuorejuustojäätelöllä oli mainio annos- jäätelö teki minuun vaikutuksen. Annoskoot ovat reilut verrattuna vastaaviin ravintoloihin, joten kolmen ruokalajin syöminen saattaa tehdä tiukkaa useimmille. Pastiksen palvelu oli poikkeuksellisen iloista ja huomioivaa, mikä ilahdutti suuresti.

1 arvostelu tähän mennessä 4
11.10.2015 11:52

Pastiksen brunssi oli erilainen, mutta hyvä, tosin varsin hintava. Brunssille tyypillinen noutopöytämalli puuttui kokonaan, sen sijaan alkupalat, lämmin ruoka ja jälkiruoka tarjoiltiin suoraan pöytään. Alkuun tarjolla oli vastaleivottuja sämpylöitä, talon omia briosseja ja tapas-tyylinen lautanen, joka oli tarkoitettu jaettavaksi. Maut olivat kohdillaan, mutta neljälle hengelle ruokaa oli kuitenkin vähäisenlaisesti. Sämpylöitäkin oli ruokailijaa kohden yksi, samoin briosseja. Tarjoilija olisi kaiketi tuonut vaikkapa sämpylöitä lisää, mutta lisäruuan pyytäminen tuntui kuitenkin vaivaannuttavalta. Lämmin ruoka – kateenkorva risottopedillä – oli makuelämys ja annoskin juuri sopivan kokoinen. Jälkiruokavalikoima – macaron-leivoksia, vaahtokarkkeja ja pieniä brownieita – tuotiin pöytään kerrosvadilla, josta tarjoilija annosteli jokaisen toiveiden mukaan pieniä leivospaloja. Kehtaisiko ottaa yhden macaronin sijaan kaksi, oli varmasti jokaisen pöytäseuruelaisen mielessä. Jälkiruoan kanssa sai tilata myös haluamansa kahvin, se ei tosin kuulunut 29 euron hintaan lainkaan. Kokonaishintaan ei kuulunut myöskään kuohuviinilasillista, joka on melkein brunssin kuin brunssin perusolettamus. Summa summarum: maut kohdillaan, hinta ei!

1 arvostelu tähän mennessä 6
09.12.2016 23:03

Erittäin miellyttävä ravintolatila hyvässä kaupunkiympäristössä. Mukava ja asiantunteva palvelu. Tärkeintä oli tietysti, että safkat olivat erinomaisia - vai onko se sittenkään kaikkein tärkeintä, jos viihtyy hyvin - ja juoma(viini)paketin valinnat olivat oivat. Niinhän ne usein ovat, mutta nyt oli onnistuttu poikkeuksellisen hyvin. Tosi iloisin mielin poistuttiin paikalta vaimon kanssa. Kivaa oli myös se, että eväät valittiin itse listalta, suppealta, mutta kuitenkin listalta. Huippuravintoloiden ruokien laatuun voi toki luottaa, mutta joskus jollekulle ei maistu jokin ruokalaji, oli se valmistettu kuinka hyvin tahansa, t. nimim. Taidetaan käydä uudestaan

7 arvostelua tähän mennessä 5
04.10.2015 13:58

Erinomainen ruoka! Minä otin Bouillabassen alkuun, kania seuraavaksi ja loppuun mustaherukka-jäädykkeen. Puolisolla muutoin sama mutta pääruokana Black agnus -kuve. Täytyy sanoa että nälkäisenä ei tarvinnut lähteä, ruoka oli erittäin maukasta ja lopputulos oli sopivan kevyt. Sanoisin, että enemmänkin ranskalaista ruokaa Belgialaisella (reilut annokset siis) twistillä! Ruokasali on aika pieni ja samalla kertaa kanssamme oli paikalla isoja seurueita, mikä ei sinänsä suuremmalti haitannut. Viini oli maukas läpi aterian mutta hinnakas, vaikka otettiin varsin keskihintainen pullollinen. Ymmärrän toki, että laatua halutaan ylläpitää mutta pitääkö laadusta aina maksaa niin kamalasti? Ruuan hinta-laatu-suhde oli kuitenkin kymppi ja varmasti palaamme uudelleen maistamaan seuraavia listan herkkuja!

1 arvostelu tähän mennessä 5
28.05.2017 19:06

Tarkoituksenamme on ollut pitkään käydä Pastiksessa, mutta jostain syystä vierailu on lykkääntynyt. Päätimme juhlistaa hääpäiväämme syömällä ja juomalla hyvin. Pastikseen saapuminen oli miellyttävää ja rauhallista. Toivomani reunapöytäkin oli järjestynyt. Ruoka oli erittäin hyvää, kuten tuttujemme kommentit antoivatkin ymmärtää. Palvelukin enimmäkseen toimi, mutta erinomaista leipää ei tullut lisää, kun etanat saapuivat pöytään. "Saisiko olla lisää viiniä?", olisi ollut hyvä kysymys siinä vaiheessa, kun asiakas ilmoittaa, että jälkiruoaksi riittää viini. Ruoan hinta/laatu-suhde on erinomainen ja vaikka ilta ei aivan täydellinen ollutkaan, niin tulemme varmasti toistekin, niin hyvää ruoka oli. Miljöö on miellyttävä, ympäristö ei kilpaile seurueen kanssa.

1 arvostelu tähän mennessä 3
02.09.2016 11:44

Saapuessamme ravintolaan meitä ei tervehditty heti, odottelimme kiireisten tarjoilijoiden vapautumista. Keskellä salia oli iso seurue, jonka ansiosta meteli oli melkoinen ja välillä oli jopa vaikea kuulla pöytäkumppanin puhetta. Tunnelmasta noin 2 pistettä. Poikkeuksellinen tilanne varmasti. Otimme kanan kahdelle, se oli todella maukas, mutta emme erityisesti pitäneet kaali-linssi-lisukkeesta joka oli vetinen ja sijoitettu kanan alle. Tarjoiluvälineiksi tuotiin 2 haarukkaa...Tilasimme vielä erikseen tryffeliranskalaiset, jotka olivat hiukan kärähtäneitä. Osa jäi syömättäkin. Jälkiruoaksi tilasimme juustolajitelman. Se oli pettymys, mm. tylsän Saint Agurin ansiosta. Hilloke oli erinomainen. Talon näkkäri oli maustettu liikaa kuminalla, joka dominoi hentoisia juustoja. Vaikeuksia löytää arki-illan iloksi keskihintainen punaviini. Päädyimme Fitouhin. Ei vastannut odotuksia. Kana tarjoiltiin pyöreältä rst-vadilta, vaikka saatavana on ovaaleja. Vati aiheutti tilakaaoksen pienessä pöydässämme ja vasta viinilasin kellahdettua kumoon, tarjottiin viereen lisäpöytä. Bistroksi luokitellussa ravintolassa pitää olla enemmän hyviä, keskihintaisia viinejä. Suurin osa niistä mitä olisimme maistelleet olivat elokuvailtamme päätteeksi turhan kalliita. Jonain rauhallisempana iltana, jolloin paikka täynnä pieniä seurueita, ravintola saattaa toimiakin.

4 arvostelua tähän mennessä 6
07.12.2015 08:01

Palvelu oli rennon kursailematonta, mutta erittäin asiantuntevaa, ja saimme mainiot viinit alkudrinkeistä pääruokaan. Suussasulava vasikkatartar toimii alkupalana aina yhtä hyvin, sitä ei tarvitse sen enempää hehkuttaa. Itselläni oli pääruokana hitaasti kypsytetty kaninkoipi tryffeli-dijonkastikkeessa, joka oli todella maukasta, seuralaisen "Pastiksen päivän kalansaalis", kokonaisena paistettu kultaotsa-ahven, oli myös kohdallaan. Tällä kertaa listan jälkiruoka jäi väliin. Kaikessa lyhykäisyydessään taas taattua Pastiksen laatua: ei mitään heikkoja osa-alueita, vaan miellyttävä ja makunystyröitä hivelevä tiistain alkuillan aikainen illallinen! :-)

1 arvostelu tähän mennessä 5
20.03.2016 15:48

Both the food and the service were excellent! The menu was also really versatile - I could think of 4-5 great combinations. The only downside were the snails - whilst they were quite ok in terms of taste, the plating was awful and they were difficult to eat. I also wished we were given bread with the snails and a spoon would have been handy. Other than that minor detail, I can find little to fault. Good value for money too.

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.05.2015 11:57

Kolmannen kerran olimme Pastiksessa, ja jokaisella kerralla olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Monissa paikoissa ei saa kasvisannosta, jonka suunnitteluun ja valmistamiseen on todella panostettu. Tarte Tatin tomaatista oli yksi elämäni parhaista vegeistä, ja niitä on tullut syötyä vuosien varrella melkoinen määrä. Seuralaisen bouillabaisse oli samoin herkullinen. Ja erityiskiitos vielä jälkiruuista - kuin olisi kukkia syönyt! Vielä henkilökunnalle kehut: ammattitaitoista ja mukavaa porukkaa. Suosittelemme, täällä vietetään tulevatkin hääpäivät.

1 arvostelu tähän mennessä 6
29.01.2016 10:00

Ruoka oli erinomaista! Alkuruokina ostereita (todella raikkaita ja ihania, joka ei suinkaan ole itsestään selvää), etanat jälleen todella maukkaita ja sitrusmarinoitu lohi ja kuha herkullista. Pääruokina puolikas hummeri - loistokas esitys ja Coeur de Filet Provencale kahdelle kypsyysasteessaan ja lisukkeineen kymppi! Eipä voi muuta kuin suositella niille jotka paikkaan eivät vielä ole tutustuneet ja niille, jotka ovat jo Pastiksessa useasti vierailleet!

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.12.2016 23:21

Mukava atmosfääri, paikka vaikutti aidosti ranskalaiselta Bistrolta. Hieno ruokalista, erittäin harvinaisia annoksia mukana, itse söin karitsansydäntä pääruuaksi. Työn puolesta tulee käytyä paljon ravintoloissa ja on erittäin poikkeuksellista ettei keksi mitään huomautettavaa. Loistava suoritus. Laseissa myytävät viinit olivat kaikki huolella valittuja ja sopivat mainiosti annoksiin. Vaikka laseittain saatavien lista oli lyhyt, niin se ei haitannut yhtään. Pullovalikoima olikin jo sitten riittävä.

2 arvostelua tähän mennessä 6
18.02.2017 17:47

Great brunch with meals served at the table. Had a charcuterie plate to be served as a starting course, seafood pasta as a main and a cake for a dessert. Comfortable and cozy premises supported the pleasurable experience of the restaurant. Especially would highlight friendly and professional service. Absolutely recommended if wish to enjoy casual, yet delicious Saturday brunch!

1 arvostelu tähän mennessä 5
27.02.2017 20:26

Ihana miljöö ja hyvä & luonnikas palvelu. Joululahjaksi saamani 3-ruokalajin maistelumenu oli hienoinen pettymys. En voi ymmärtää miksi pääruuaksi oli valittu mustekala mistä vain aniharva pitää?! Itse en pidä enkä pitänyt tästäkään. Pääruuan ehkä olisi voinut vaihtaa, mutta koska otimme ruuat vastaan yllätyksinä, niin se oli vähän myöhäistä siinä vaiheessa kun lautanen oli jo pöydässä :-( (ehkä tuossa vaiheessa olisi saanut vielä vaihtaa, mutta en kehdannut..)

10 arvostelua tähän mennessä 5
29.08.2016 19:23

Ruoka oli tavanomaista, siis erinomaista. Yleensä valitsemme ravintolat aika tarkkaan, joten odotukset ovat korkealla, niin nytkin, mutta kyllä ne täyttyivät. Alkuun makrillia ja kantarelleja - halusin hiukan testata miltä muiden laittamat vahverot maistuvat, vaikka niitä onkin saanut tavattomasti Juhannuksesta alkaen - maistuivat hyvin. Ja kaikki otimme haukikuhaa pääruuaksi, erinomaista sekin. Palvelu oli asiallista: kohteliasta ja riittävän ripeää. Erinomainen kokonaisuus, mutta hintataso ehkä 20% liian korkea.

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.05.2015 21:02

Miellyttävä vastaanotto, pöytään ohjaus, kauniisti katetu pöydät, nopea alkudrinkkien tarjoilu, opastus tarjolla olevista ruoista. Erittäin hyvä ja maukas ruoka, erittäin hyvä palvelu. Miellyttävä ympäristö, selvästi tehty hyvää ruokailutaphtumaa varten. Ei mitään melumusiikkia, keskustelu pöydässä helppoa, ei kuule muiden puhetta. Siistit saniteettitilat. Aiomme käydä vastedestäkin, ja suositella muillekin. Hinta/laatusuhde oikein hyvä.

1 arvostelu tähän mennessä 5
25.07.2017 11:17

Hyvää perus bistro ruokaa Ranskalaisilla vivahteilla. Useamman kerran jälkeen voi sanoa, että ravintolan taso on laadukkaan tasaista. Paikka johon voi huoletta mennä ja tietää että ei tosin ylläty tai saa mitään eksoottista, mutta ruoka on hyvää ja viinisuositukset kohdallaan. Rento paikka johon helppo mennä, tosin ehkä salin puolella palvelu välillä tuntuu liiankin rennolta. Tämä kannattaa huomioida, jos haet formaalimpaa paikkaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
05.07.2016 14:41

Ruoka ja palvelu erinomaisia; viinilista huikean hyvä! Ainoa miinus tulee ruokalautasesta, jossa on vaikea pitää ruokailuvälineet ojennuksessa: tomaattikastike roiskui valkoiselle paidalle. Tarjoilija kyllä toi heti pesuvälineitä, mistä kiitos! Ehdotin jo tarjoilijalle, että kun Pastis - nähtävästi ainoana lähitienoolla - osaa käsitellä latva-artisokkia, sen kannattaisi järjestää kasvissyöjille artisokkajuhlat (rapujuhlien vaihtoehtona)!

1 arvostelu tähän mennessä 5
23.04.2016 23:47

Todella hyvän makuista ruokaa. 2 henkeä söi alkuun erittäin herkullisen ja raikkaan kasvisterriinin sekä todella maukkaan tartarin. Pääruokana kokonaisena grillattu meribassi hummerikastikkeella oli erittäin bueno kuten myös härän aiguilette baronne korvasienikastikkeella. Jälkkäriksi juustoja ja rommibaba jogurttisorbetilla kruunasi kaiken. Viinisuositukset kaikille ruokalajeille oli oikein ok. Tarjoilija ammattitaitoinen ja mukava. Lasku ehkä vähän kova mutta ei haittaa kun harvoin käy.

2 arvostelua tähän mennessä 5
19.12.2016 08:23

Kiva paikka, tosin annokset sen verran pieniä, että lisukkeita kannattaa ehdottomasti ottaa (mikä lisää ravintolaillallisen hintaa...) Myöskin tryffelimaustetut lisukeperunat, vaikka olivatkin todella hyviä, eivät kaikkien ruokien kanssa oikeastaan sovi, mitä ei tilausvaiheessa välttämättä osaa ajatella. Kivempi siis mielestäni, että ruokien lisukkeet itsessään olisivat hieman isompia tai vähintäänkin että tarjoilija suosittelisi laaajemmasta valikoimasta juuri tähän ruokaan sopivia lisukkeita

2 arvostelua tähän mennessä 6
14.07.2015 16:11

Loistavaa ruokaa ja palvelua. Jos jotain negatiivista täytyy mainita, niin ilmastointiin voisi panostaa sekä annoksien koot voisi olla ehkä hieman suurempia, vaikka kolmet ruokalajit tulikin otettua. Mutta ei mitään valittamisen arvoista. Hinta ei ollut paha laatuun verrattuna. Paljon kalliimpiakin paikkoja löytyy minkä laatu on kuitenkin samaa tasoa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
10.10.2016 09:33

Food was excellent and the atmosphere was perfect. Also the service and friendliness of the staff was brilliant. We will come again and visit the place and can recommend this to our good friends as well. It is nice that restaurants like this exist in Helsinki.

3 arvostelua tähän mennessä 4
04.10.2015 14:57

Viihtyisät tilat ja hyvän tuntuinen lista. Kyselimme viinilistaa, mutta tarjoilija halusi ehdottomasti vain itse kertoa mitä hän suosittelee ruokamme kanssa. Näin asiakas ei tietenkään näe koko valikoimaa, eikä myöskään hintoja. Hieman päällepäsmärimäinen palveluote tällä henkilöllä. Ensimmäinen vierailumme ja valitettavasti söimme ainoastaan simpukat, jotka eivät olleet mitenkään erityisen mieleenpainuvat. ;ukana tulevat ranskalaiset olivat herkullisia. Mielellämme kuitenkin joskus tulemme kokeilemaan jotain muita ruokia, joista keittiön taidot varmaan näkyväy paremmin.

1 arvostelu tähän mennessä 3
20.12.2016 12:09

Tarjoilija kysyi tilauksia, ja pyysimme hiukan lisää aikaa miettimiseen. Sen jälkeen tarjoilija kävelikin pöydän ohi pitkään, katse horisonttiin naulittuna, vaikka pöydässä ei ollut edes vettä. Viinilistalla ei ollut merkintää laseittain myytävistä viineistä. Ihmettelimme tätä, jolloin selvisi että jotain viinejä saa laseittain. Kysyimme onko tarjolla "jotain Rieslingin tyyppistä", tarjoilija sanoi "on" ja käveli keittiöön. Sieltä sitten ilmestyi Rieslingin tyyppistä, mutta paljon viinejä tilaavana asiakkaana en voi pitää suoritusta hyvänä. Ja laittakaa nyt ne laseittain myytävät näkyviin. Pääruoan ainoana lisukkeena oli kurpitsakohokas, jonka koko oli yksi suuri lusikallinen. Ruoka sinänsä OK.

2 arvostelua tähän mennessä 6
13.03.2016 13:19

Erinomaisen viehättävä paikka. Ruokalistasta oli vaikea päättää mitä tilaa, koska kaikkea olisi tehnyt mieli maistaa. Täytyy siis tulla uudelleen. Palvelu ystävällistä ja jouheaa. Ensi kerralla osaan tilata pöydän hivenen peremmältä. aikasmoinen veto kävi siinä oven lähettyvillä. Ruoka oli kuitenkin niin maittavaa, että kylmyys unohtui.

1 arvostelu tähän mennessä 6
18.06.2015 08:19

Upea henkilökunta, todella osaava. Ruoka suussa sulavaa. Oli ilo viettää iltaa Pastiksessa keäkuisena perjantaina. Hyvä lista, ei liian suppea, mutta ei liian laajakaan. Ainut miinus, jos sellaisen nyt tässä haluaa mainita on se, että tämän hetkisestä listasta puuttuu merenelävät, esim. rapuja voisi olla enemmän.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.06.2016 23:12

Erinomainen ruoka ja hyvät suositusviinit. Ruokalista oli sopivan mittainen ja tarjolla oli hyvinkin mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Tartar pihvi oli todella maukas ja laadukas. Creme brulee hurmaava. Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja asiantunteva. Palvelu oli ripeää ja asiakas huomioitiin loppuun saakka. Ravintolassa oli mukavan rento tunnelma.

2 arvostelua tähän mennessä 5
11.10.2016 10:59

Todella hyvä, ammattitaitoinen ja rento palvelu. Suositeltu viini oli kohtuuhintainen ja sopi erittäin hyvin täydellisesti paistetun vasikan kanssa. Kiva, että kastike oli erillään omassa pienessä kasarissa ja sitä oli riittävästi. Muuten kutosen arvoisen suorituksen jätti vitoseksi vain se, että ensin valitsemaamme annosta ei ollut k.o. päivänä saatavilla. Tämäkin murhe kyllä unohtui nopeasti.

2 arvostelua tähän mennessä 6
26.10.2016 08:06

Meistä kukaan ei olluy aikaisemmin käynyt Pastiksessa mutta olimme kuulleet paljon hyvää. Ruoka oli erinomaista, ja viinisuositukset menivät kaikki nappiin vaikka pari henkilöä hieman arasteli alkuun joitakin suosituksia. Palvelu oli mukavaa, nopeaa ja ystävällistä vaikka tarjoilijalla olikin yskä. Suosittelen lämpimästi tuttaville tätä paikkaa!

2 arvostelua tähän mennessä 5
25.03.2015 15:32

Arki-iltana heti ravintolan aukaistua ovensa saamme nauttia hyvistä ruoista ja juomista. Ruoka on loistavaa ja tuo mieleen Ranskaan suuntautuneet matkat ruokineen. Palvelu on ystävällistä ja meille sopivaa, mutta laskun odottaminen vie turhan kauan. Autenttiset maut saavat kuitenkin toivomaan, että pääsemme tänne vielä uudestaan viikonloppuiltana, jolloin jokaisessa pöydässä nautitaan ruoasta ja tunnelmasta.

2 arvostelua tähän mennessä 4
18.10.2016 13:53

Söimme pelkät pääruoat. Päivän kala oli hyvä, kuten myös punajuuret Camembert -juuston kera. Marmoriulkofile ja tryffelimausteiset ranskanperunat eivät vastanneet aivan odotuksia, yli 33 euron kokonaishinnallaan. Suolan käyttö oli varsin reilua ja sitä voisi hieman hillitä. Palvelu oli kaikin puolin kunnossa. Ehkä suurin asia mikä jäi "harmittamaan", että hinta/laatu -suhde ei ollut aivan kohdallaan: joko hintoja hieman alas tai sitten tasoa ja tarjoamaa ylöspäin...

1 arvostelu tähän mennessä 5
04.02.2016 14:11

Ravintola Pastis tarjoaa hyvän palvelun ja lämpimän kotoisan tunnelman. Ravintola ei ole turhan tärkeä vaan tosiaan mukavan rento, mutta silti ruoka oli kaikinpuolin kohtuullista parempaa.

4 arvostelua tähän mennessä 6
13.08.2015 11:09

Palvelu oli erittain miellyttavaa ja ystavallista. Ruoka oli maukasta. Ulkomaalaiset vieraamme olivat hyvin tyytyvaisia kokemaansa. Vaara valinta itsellani paaruoan suhteen, vegetarian kesakurpitsankukka-annos oli hiukan liian tomaattinen ja hapan, itse kukka oli hyva ja rapea. Mielestamme hinta-laatu -suhde on paikallaan. Tulemme uudestaan!

1 arvostelu tähän mennessä 5
02.10.2015 20:19

Tunnelma mitä mainioin. Ruoka ensiluokkaista. Palvelu valitettavan hätäistä. Parikin kertaa tarjoilijatar kääntyi kannoillaan ja jäimme esittämään kysymyksen kaikkoavalle selälle. Toinen vähän tunnelmaa pilaava juttu on kuulla tarjoilijoiden keskustelua asiakkaista ("onko kakkoselta kysytty jo jälkiruuat?"). Tietenkin hyvä että he kommunikoivat, mutta keskusteluista tulee fiilis että asiakkaat ovat prosessihihnalla sisään-ulos-uudet sisään.

1 arvostelu tähän mennessä 5
20.02.2017 13:57

Kolmen ruokalajin yllätysmenu oli oikein hyvä, omaan makuun alkuruoka (Hiillostettua jääkellarin taimenta, keltuaiskreemiä ja taimenenmätiä) oli hieman liian merellinen mädistä johtuen, mutta kuitenkin oikein hyvä. Pääruuan ankka oli varmasti parasta mitä olen tähän mennessä missään syönyt. Suositusviinit toimivat oikein hyvin ruokien kanssa, tarjoilijat olivat oikein ystävällisiä ja ammattitaitoisia.

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.07.2016 11:36

Ilta oli kaikin puolin onnistunut! Lyhyestä varoitusajasta huolimatta allergiani saatiin huomioitua ja hyvin huolellisesti huomioitiinkin alusta loppuun asti. Palvelu oli mutkatonta ja ystävällistä, mutta erittäin asiantuntevaa. Lisäksi haluaisin mainita, että syömämme entrecôte oli parasta lihaa, jota olemme eläisämme maistaneet. Aamen.

1 arvostelu tähän mennessä 4
28.02.2017 08:53

We had a three course surprise menu ion a busy Friday night. The food was good, but not great. The main, neck of lamb, was really nice though, it melted in your mouth. Service was professional but not very personable. This was my second visit and I have to say that my first visit was quite a bit better.

1 arvostelu tähän mennessä 5
20.07.2016 18:39

Viihtyisä miljöö klassiseen ranskalaisbistrotyyliin, ystävällinen ja ripeä palvelu, suppeahko ja varsin lihavoittoinen mutta houkutteleva ruokalista, kiinnostava viinivalikoima, ravintolassa myös katuterassi. Tiistai-iltana asiakkaita oli harvakseltaan, mikä vei vähän bistrotunnelmaa. Valitsemamme Iberico-possu ja vasikanentrecote olivat oivallinen valinta. Jälkiruokavalikoima ei oikein innostanut, kesä kun on, voisi sesongin ottaa paremmin huomioon.

2 arvostelua tähän mennessä 5
25.03.2015 21:38

Ensimmäinen kerta Pastiksessa ja suosittelisin kyllä erittäin mielelläni muillekin. Pastiksen annokset ovat "yksinkertaisia" ja todella maisuvia, ilman mitään turhaa ylimääräistä kikkailua. Henkilökunnan juomasuositukset osuivat todella hyvin kohdalleen ja sopivat erinoimaisesti annosten pariksi. Erityisesti pitää kehua jälkiruokajuustoja, joka oli aivan loistava päätös maistuvalle aterialle. Erittäin positiivinen kokemus kokonaisuudessaan.

1 arvostelu tähän mennessä 3
16.10.2016 23:28

Tällä kertaa palvelu ei toiminut kuten ennen. Iso pettymys. Odotimme yli tunnin alkuruokaa ja leipää ei tarjoiltu ollenkaan ennen kun pyysimme alkuruuan kanssa. Viereisen pöydän julkkikselle palvelu pelasi vauhdilla...Pääruuan marmorifile taisi olla ulkofilettä ilman marmoria...Viineistä kaikki kolme pistettä, ne oli loistavia! Harmin paikka, kun Pastis on ollut suosikkiravintolani ensimmäisestä päivästä lähtien ja olen ravintolaan vienyt useamman kerran isoja seurueita syömään - ja nyt taso on selvästi laskenut. Ei ollut tervetullut olo eikä jäänyt sitä kuuluisaa Pastis-fiilistä kun lähdimme.

1 arvostelu tähän mennessä 5
28.03.2016 08:14

Viihtyisä ravintola, asiantunteva ja rennon ystävällinen palvelu. Laadukas ruoka ja asiantuntevat juomasuositukset. Alku- ja pääruoka tarjoilijan suosittelemin viinein sekä jälkiruuaksi kahvi ja jälkkärijuoma noin satasen/nuppi tuntui ihan sopivalta hinnalta kokonaisuuteen nähden. Pääruokani oli oudon iso ja sen viini tarjoiltiin liian kylmänä, muuten kaikki oli aivan mallillaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
24.02.2016 20:36

Pastiksen tunnelma on miellyttävä, rento ja tunnelmallinen. Henkilökunta on luontevan ystävällistä ja osaavaa. Kaikki toimii ja käynnin palkitsee erinomainen ruoka. Foi gras ja hilloke oli tasapainoinen ja maistuva ja kala oikein valmistettua (seabass). Viini ja kahvi takuulaatua. Suosittelen.

3 arvostelua tähän mennessä 4
21.10.2016 08:03

Lounas : pääruoka oli maukas ja kastike kaniannoksessa erityisen hyvä. Jälkiruuaksi tilasimme kahvin ja Petit fours. Petit fours oli huono. vaahtokaramellin kaltaiset palat eivät mitenkään vastaa mielikuvaa petit fourista. Hinnoittelu niiden kohdalla järkyttävän kalllis. Petit four -mielikuva on pieniä suklaisia makeita tai kuten nimikin sanoo pikkuleivoksia ( four ) . Henkilökunta pelasti tilanteen tarjoamalla kahvin talon laskuun.

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.09.2016 21:00

Palvelu oli erittäin ystävällistä ja tarjoilijamme osasi hyvin suositella sopivat juomat eri ruokalajeille. Talon shampanja oli loistava valinta aloittaa ilta. Päivän kala, puna-antura oli erinomaista kuten myös passionhedelmä pavlova jälkkärinä. Mahtavaa, että ruokien välillä oli riittävästi aikaa. Kiitos!

4 arvostelua tähän mennessä 5
19.11.2015 15:16

Oikein hyvä ja tasapainoinen setti. Arvostamani ravintolan laadun parantamiseksi entisestään seuraavat pienurputusvinkit: - shampanjan soisin tarjoiltavan kuohuviinilaseista - kannattaisi varmistaa asiakkaalta joka ei tilaa pääruuan kanssa lisuksetta oliko tämä tarkoituksellista - tsekatkaa ruokalistan aksentit läpi, pikkujuttu mutta kun kerran ajatus on että ollaan ranskalaishenkisessä bistrossa...

1 arvostelu tähän mennessä 5
22.11.2015 21:01

Juhlimme syntymäpäiviä ja nautimme mukavasta illasta viihtyisässä ravintolassa. Alkupalaksi otimme sammakonreisiä ja siikaa, jotka kummatkin olivat aivan erinomaisia. Pääruuaksi otimme kania, joka oli hieman kuivaa mutta kastike aivan erinomainen. Palvelu oli hyvää vaikka paikoin tarjoilija halusi muistuttaa omasta näppäryydestään - tämä ei kuitenkaan iltaa haitannut.

4 arvostelua tähän mennessä 6
28.08.2016 14:40

Kiva mesta - tarjoilu on loistavaa (=henkilökunta) - ruoat ovat hienoja mutta kuitenkin syötäviä - ja herkullisia - tarjoilijoiden (tarjoilijan) juomatuntemus oli tavallista parempaa - yhidistettynä ystävällisyyteen. Täällä pitäis vaan useammin käydä (nyt tulee käytyä liian harvoin).