Arvostelut: Ravintola Grotesk

Loistava
4.9/6
507 arvostelua
Ravintola Grotesk Helsinki image 1
Ravintola Grotesk Helsinki image 2
Ravintola Grotesk Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

507 Ravintola Grotesk arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Grotesk annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
507 arvostelua
Melu:Ei häirinnyt
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Juuso S.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Kaikki kolme ruokalajia todella herkullisia! Palvelu oli myös nopeaa ja ystävällistä

Uusi"Erinomainen"
6/6
Pekka L.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Aivan 5/5! Menu ja itse lautanen on huolella suunniteltu ja erinomaisen makuista. Palvelu myös asiakas ystävällistä ja nopeaa!

"Erinomainen"
6/6
Tuija S.22 päivää sitten · 1 arvostelu

Kaikki sujui loistavasti ja porukkamme nautti todella erinomaisesti suunnitellun aterian.

"Erinomainen"
6/6
Jani R.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvää ruokaa, pieni savun maku oli piste Iin päälle ja jälkiruoka kruunasi kokonaisuuden. Todella mukava ja ihana harjoittelija tarjoilija, joka jo osasi asiansa. Kaikesta jäi erittäin hyvä mieli.

"Upea"
5/6
julia h.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja tunnelma oli hyvä vaikka palvelu vähän tökki. Kuplivan veden laskutus on hyvin hämärä. HInnasta ei ilmoitettu kysyttäessä ottaisimmeko kuplivaa vai tavallista vettä joten kukaan ei edes ajatellut sen olevan maksullista ja sitä vain tuotiin lisää kannuissa pöytään... Sen jälkeen kuusi henkeä joi mitä sattui mutta kahdelta hengeltä veloitettiin 6,50 vedestä?! Kumpikaan ei edes ollut se joka tilasi alunperin kuplivaa... Ehdotan että kuplivan veden hinta joko ilmoitetaan tarjottaessa tai lisätään vain yleisesti ruoan hintaan! Tai edes jaetaan tasaisesti jokaisen ruokailijan kesken..... näin vältytään närkästykseltä ja epäselvyyksiltä. Myös henkilökunta oli vähän sekavaa, ruoat laitettiin pöytään aivan väärille henkilöille eikä edes kysytty kuka otti mitä! Siirtelimme niitä keskenämme... henkilökunta oli myös liian kärkäs puolustautumaan kun ystävällisesti annoimme palautetta oudosta veden hinnoittelusta. Muuten meillä oli tosi mukavaa ja ruoka oli hyvää :)

"Upea"
5/6
Sampo S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olimme vaimoni kanssa illastamassa Groteskissa viime viikon perjantaina. Ravintolasta jäi äärettömän positiivinen vaikutelma meille molemmille. Söimme ravintolassa naudan ulkofilettä (sitä kalliimpaa, muistaakseni espanjalaista) sekä porsaan kuvetta. Molemmat lihat olivat täydellisiä. Etenkin nauta meni elämäni pihvien top 3:een ja kirkkaasti: huippulaatuista lihaa ja kerrankin täydellisesti grillattuna. Alkupaloiksi söimme Groteskin leikkeleitä, fetaa, hevostartaria sekä taimenta. Kaikki paitsi taimen olivat todella hyviä. Taimenkin oli ihan hyvää, mutta varsin mitäänsanomatonta, kaipaisi jotakin lisää, ehkä jotain hapanta. Monessa arvostelussa laajalti kehutut Groteskin ranskalaiset olivat myös maineensa veroisia, aivan priimaa. Palvelu ja ravintolan viihtyisyys olivat kaikin puolin moitteettomia. Täytyy myöntää, että Grotesk hakkaa nykyisellään kokonaisvaltaisessa ravintolakokemuksessa monet fine dining paikat. Ei jäänyt tippaakaan vaisu fiilis. Suosittelen lämpimästi kaikille huippulaadukkaan lihan ystäville!

"Okei"
3/6
Jukka-Pekka A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tilasimme neljä sisäfilettä, kaksi niistä oli hyvin kypsytetty. Kaksi oli ylikypsytetty, jouduimme palauttamaan ne. Uudet saatiin odottelun jälkeen. Kaksi ensimmäistä jaoimme, jotta pääsimme syömään, etteivät jäähdy kokonaan! Syödessämme ”alkupaloiksi” ne ja viini loppui. Tilasimme uuden pullon viiniä, mutta se tarjoiltiin meille, n. 20-30 minuutin kuluttua, kun olimme jo syöneet lihat kokonaan. Viini ei ehtinyt ilmoittua eikä lämmetä. Oli liian kylmää .lämpimän ruuan kanssa. Piti lähteä hakemaan tarjoilija, jotta saimme edes tilauksen annettua. Meitä ei huomioitu kutsusta huolimatta. Lisukkeena olleita ranskalaisia tarjoilija suositteli rapeutensa ja talon omina erittäin hyviksi. Ne olivatkin rapeita... palaneita ”kipuroita”! Odotukset olivat korkealla kun tulimme ravintolaannne syömään Rovaniemeltä saakka. Suosittelun perusteella? Petyimme palveluunne. Odottelun jälkeen saamamme kaksi uutta sisäfilepihviä olivat hyvät, sellaiset kuin olimme odottaneet. Edellä mainitsemani tilaamamme punaviini piti ”juoda” ilman ruokaa. Syntymäpäivä illallisesta maksoimme Teille reilut 411 euroa, ja saimme tilalle pettyneen kokemuksen. Toivottavasti Teille ei käy samoin, kun tulette Lappiin hakemaan makunautintoja ja mukavia illallishetkiä perheenne kanssa. Terv. Jukka-Pekka Alasuutari + neljä muuta pettynyttä.

"Erinomainen"
6/6
Oscar P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kävimme tyttöystävän kanssa viettämässä vuosipäiväämme ystävänpäivää edeltävänä iltana. Ravintola on muuttunut parin vuoden takaa paljon rennomman tyyliseksi kuin mitä se on aikaisemmin ollut. Tarjoilija(t) oli(vat) erittäin leppoisia ja mukavia. Ruoka oli käsittämättömän maukasta ja kevyttä. Lisukkeet eivät olleet mitään tavanomaisia ranskan perunoita jotka väkisin ahmittaisiin vaan täysin lihan kanssa sopivia salaatteja. Ruokailun jälkeen jäi oikein hyvä mieli illasta ja koska ruoka oli kevyttä niin ei jäänyt minkäännäköistä turvonnutta oloa vaan päinvaistoin raikas ja energinen olo.

"Upea"
5/6
Jouko O.vuosi sitten · 17 arvostelua

Ravintola on tunnelmallinen, mutta perjantaialkuillasta se oli yllättävän tyhjä. Lisää asiakkaita kyllä valui koko ruokailun ajan. Alkuruoat olivat mielikuvituksellisia ja hyviä, mutta hieman liian suolaisia. Ravintolan ehdoton täky on keraaminen grilli ja saadakseen siitä täyden hyödyn, kannattaa tilata joku liharuoka, joka on parhaimmillaan grillattuna. Edelliskerralla toimimme näin, mutta tällä kertaa emme ja se kadutti jälkikäteen. Jälkkärit jäivät tällä kertaa väliin ähkyn vuoksi. Viinihinnoittelu on erittäin asiakasystävällinen, mutta nenän valkaisun vuoksi sekin jäi hyödyntämättä. Palvelu oli perushyvää, mutta pientä viilaamista on: pääruoka saapui ennen kuin meillä oli edes lautasia.

"Upea"
5/6
Ville R.vuosi sitten · 2 arvostelua

Söimme (4henkeä) kuhaa,hummeria ja pihvejä pääruuaksi. Kuha oli briljanttia, hummeri erittäin hyvää ja pihvit laadukkaita, mutta maailmoja kolunneiden herrojen mielestä jossain on vielä parempaakin lihaa saatu. Lihat ja kalat sekä lisukkeet (kaikki lisukkeet erinomaisia) tuotiin pöytään erikseen siten, että kaikki saattoivat maistella annoksia ristiin. Söimme alkuruuat/snacksit ja jälkiruokalistan läpi samalla kaikki maistelevat kaikkea-periaatteella. Alkuruuista härkätartar ja mustekala saivat erityiskehuja. Jälkiruuista kirsikkacoulis valikoitui ykköseksi, mutta kaikki oli hyvää. Hyvä viinilista ja viinien hinnat kohdallaan. Mielikuvituksettomasta taustamusiikkijumputuksesta olisimme kaikki luopuneet mielellämme. Siitä yksi miinus.Mutta muutoin kaikin puolin miellyttävä ravintolakokemus.