Arvostelut: Ateneum Bistro

Loistava
4.9/6
46 arvostelua
Ateneum Bistro Helsinki image 1
Ateneum Bistro Helsinki image 2
Ateneum Bistro Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

46 Ateneum Bistro arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ateneum Bistro annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
46 arvostelua
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Heidi H.kuusi päivää sitten · 2 arvostelua

Olemme iso ryhmä, kerromme vastedes että meitä on yli 20. Kassa palveli meitä ruotsiksi mikä oli erittäin ilahduttavaa. Henkilökunta on hyvin auttavainen ja ystävällinen, tulemme uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Agnes P.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Aivan ihana paikka ja todella hyvää asiakas palvelu💞💖💖💕 saa oikeasti omassa rauhassa vaikka paikka avoin. Ruoka oli myös aivan mahtava. Lohikeittö oli erinomainen ja porkkanakakku aivan tavallinen. Tuleen ja suositteleen varmasti ystäville💖💞

"Erinomainen"
6/6
eeva-leena h.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kivan rauhallinen paikka ja mukava henkilökunta. Jos kiinnostaa, voi poiketa museon puolelle kierrokselle, (toki joutuu maksamaan siitä) tai sitten vaan nauttia bistron antimista. Plussaa teevalikoimasta!

"Erinomainen"
6/6
Sanne V.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Afternoontea oli ihana. Nätin näköinen ja hyvänmakuinen. Suolaista ehkä paras oli oli lihapiirakka, mutta myös katkaraputartaletti, vuohenjuustotoast ja fetapinaattipiirakka maistuivat. Kakut ja keksit erinomaisia. Skonsseja ei ollut! Kaikki saivat omanlaisensa teen pikkupannussa. Palvelu oli ystävällistä.

"Upea"
5/6
Kirsti S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Meitä oli ryhmässämme 17 ruokailijaa sen ilmoitetun 15 sijaan. Olimme tyytyväisiä pääasiassa. Olimme tyytyväisiä ruokaan, sen monipuolisuuteen. Tilanahtaus vaivasi joitakin, jotka olettivat/odottivat minun ryhmän johtajana varanneen heille oman tuolin. Mutta sehän ei ollut mahdollista, kun tällaisessa eläkeryhmässä ihmiset kulkevat niin eri tahdissa ja puolet istuivat penkillä. Siitä sain moitetta ja tuli suukopua. Lis.olin bussissa tarkkaan kertonut päivän menun, mutta kuulo-ongelmien vuoksi kaikki eivät tienneet, että lämpimät falafeli-pullat ja kuskus kuului menuun. Myöskin jälkiruokakahvista käytiin keskustelua, mutta tiesin, ettei se kuulunut ruokalistaan. Joustava päällikkö tarjosi meille sitten kahvit vielä lopuksi-kiitos niistä. Kiitos hyvästä palveluksesta!

"Erinomainen"
6/6
Heidi H.vuosi sitten · 2 arvostelua

Palvelu on ystävällistä, jono kassalle oli pitkä (meitä oli yli 15) mutta se eteni nopeasti. Tarjonta o laaja, kakku- Palat herkullisia, pinaattipiirakat saivat kehuja. Minulle maistui korvapuustit. Tammikuussa tulemme uudelleen. Terveisin Heidi Hintze P.s. Anteeksi, tuli varmaan paljon virheitä, en löydä silmälaseja.

"Erinomainen"
6/6
Hedvig S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Maten var mycket god och det fanns mycket att välja på. Betjäningen mycket vänlig och uppmärksam. Miljön särskilt bra för en familj i olika åldrar, från 2 till 75. Efter lunchen besöktes Ateneums utställningar och museibutiken. En bra eftermiddagen som helhet.

Uusi"Upea"
5/6
Kaori K.seitsemän päivää sitten · 2 arvostelua

It is inside of Ateneum museum. It is nice and convenient place to visit after enjoying arts. Price of lunch buffet is very good. Variety of food and good atmosphere. If soup and chicken were not salty that much, it would be perfect. However, I will visit again.

"Upea"
5/6
Tuula L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Iloinen yllätys meile kolmelle! Kaikki me käymme muutaman kerran vuodessa Ateneumissa mutta ain aolimme luulleet , että paikka on "vain" kahvila mutta sieltähän saikin hyvän, edullisen lounaan! Jokainen meistä tuumasi, että täytyy tulla toistekin koska helppo tulla, mukavalta vaikuttava henkilökunta, ruoka hyvää ja hinta kohtuullinen. Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Anne N.vuosi sitten · 5 arvostelua

Pöytävaraus viikkoa aiemmin kannatti: meitä odotti opastetun Suomen taiteen tarina- kierroksen jälkeen hyvä pöytä Ateneum bistrossa. Kauniisti pukeutuneet tarjoilijat palvelivat meitä nopeasti ja kärsivällisesti kuvailivat listan ruoka-annoksia. Tarte tatin oli maukas. Varmasti käymme Ateneun bistrossa seuraavallakin Ateneumin vierailulla!