Arvostelut: Ateneum Bistro

Loistava
4.8/6
41 arvostelua
Ateneum Bistro Helsinki image 1
Ateneum Bistro Helsinki image 2
Ateneum Bistro Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

41 Ateneum Bistro arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ateneum Bistro annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
41 arvostelua
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Sanne V.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Afternoontea oli ihana. Nätin näköinen ja hyvänmakuinen. Suolaista ehkä paras oli oli lihapiirakka, mutta myös katkaraputartaletti, vuohenjuustotoast ja fetapinaattipiirakka maistuivat. Kakut ja keksit erinomaisia. Skonsseja ei ollut! Kaikki saivat omanlaisensa teen pikkupannussa. Palvelu oli ystävällistä.

"Erinomainen"
6/6
Anni S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Suosittelen Afternoon tea hetkeä kyllä kaikille. Erinomaisen hyvät tarjoilut sekä teet. Henkilökunta oli myös todella ystävällistä ja miljöö mitä ihanin. Ehdottomasti tulen kyllä testaamaan uudelleen.

"Erinomainen"
6/6
Risto M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen ja avulias palvelu. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Asiakastuolien siirtelystä aiheutuva kolina hiukan häiritsi, mutta se ei ollut henkilökunnan vika. Voin tulla uudelleen ja suositella muillekin.

"Erinomainen"
6/6
Hedvig S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Maten var mycket god och det fanns mycket att välja på. Betjäningen mycket vänlig och uppmärksam. Miljön särskilt bra för en familj i olika åldrar, från 2 till 75. Efter lunchen besöktes Ateneums utställningar och museibutiken. En bra eftermiddagen som helhet.

"Upea"
5/6
Kirsti S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Meitä oli ryhmässämme 17 ruokailijaa sen ilmoitetun 15 sijaan. Olimme tyytyväisiä pääasiassa. Olimme tyytyväisiä ruokaan, sen monipuolisuuteen. Tilanahtaus vaivasi joitakin, jotka olettivat/odottivat minun ryhmän johtajana varanneen heille oman tuolin. Mutta sehän ei ollut mahdollista, kun tällaisessa eläkeryhmässä ihmiset kulkevat niin eri tahdissa ja puolet istuivat penkillä. Siitä sain moitetta ja tuli suukopua. Lis.olin bussissa tarkkaan kertonut päivän menun, mutta kuulo-ongelmien vuoksi kaikki eivät tienneet, että lämpimät falafeli-pullat ja kuskus kuului menuun. Myöskin jälkiruokakahvista käytiin keskustelua, mutta tiesin, ettei se kuulunut ruokalistaan. Joustava päällikkö tarjosi meille sitten kahvit vielä lopuksi-kiitos niistä. Kiitos hyvästä palveluksesta!

"Erinomainen"
6/6
Heidi H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu on ystävällistä, jono kassalle oli pitkä (meitä oli yli 15) mutta se eteni nopeasti. Tarjonta o laaja, kakku- Palat herkullisia, pinaattipiirakat saivat kehuja. Minulle maistui korvapuustit. Tammikuussa tulemme uudelleen. Terveisin Heidi Hintze P.s. Anteeksi, tuli varmaan paljon virheitä, en löydä silmälaseja.

"Upea"
5/6
Tuula L.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Iloinen yllätys meile kolmelle! Kaikki me käymme muutaman kerran vuodessa Ateneumissa mutta ain aolimme luulleet , että paikka on "vain" kahvila mutta sieltähän saikin hyvän, edullisen lounaan! Jokainen meistä tuumasi, että täytyy tulla toistekin koska helppo tulla, mukavalta vaikuttava henkilökunta, ruoka hyvää ja hinta kohtuullinen. Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Annukka A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kävin ensimmäistä kertaa ja rakastuin laakista! Afternoon Tea oli aivan loistava ja hinta suorastaan halpa. Upean vitriinin kaikki tuotteet laktoosittomia – tuli mieleen, että miksi ikinä enää kävisin missään muualla. Myös meille tarjoillut ihminen oli aivan huippu. Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Anne N.vuosi sitten · 5 arvostelua

Pöytävaraus viikkoa aiemmin kannatti: meitä odotti opastetun Suomen taiteen tarina- kierroksen jälkeen hyvä pöytä Ateneum bistrossa. Kauniisti pukeutuneet tarjoilijat palvelivat meitä nopeasti ja kärsivällisesti kuvailivat listan ruoka-annoksia. Tarte tatin oli maukas. Varmasti käymme Ateneun bistrossa seuraavallakin Ateneumin vierailulla!

"Upea"
5/6
Niina P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvin tilaa ja rauhallinen paikka su klo 12.30-13.30. Salaattiannos oli tuoreista kasviksista ja maukas, sekä kauniisti esillä. Tarjoilu oli rentoa mutta asiallista, sekä vitriinistä löytyi ilahduttavan monipuolisesti myös pientä suolais- ja makea vaihtoehtoja. Penkeissä olisi ollut kiva, jos olisivat olleet pehmustettuja edes vähän:)