Natura – Tietoja
Tärkeimmät ominaisuudet
Keittiö
Tunnelma
Ateria
Ravintolan palvelut
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Natura
Keväällä 2016 Iso Roobertinkadulla avattu Natura on pieni ja tunnelmallinen fine dining ravintola. Skandi-henkinen menu, luonnon keskeisyys, tuoreet ja lähellä tuotetut raaka-aineet, sekä ammattitaitoinen henkilökunta tarjoavat upeat puitteet illalliselle. Ravintolan viesti on selvä – tarjota huippu raaka-aineita, innovatiivisella tavalla, kohtuu hintaan. Helsingin Punavuoressa sijaitsevan Naturan omistajat David Alberti ja Anya Sivkova eivät pelkästään tyytyneet loihtimaan herkullisia tapas tyylisiä annoksia asiakkailleen vaan tarjoavat vain raaka-aineita joiden alkuperät he tietävät tarkkaan.
Usein kysytyt kysymykset
Onko ravintolassa Natura pöytiä ulkona?
Tarjoileeko ravintola Natura kansainvälinen ruokaa?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Natura?
“Puhtaita makuja, ja annokset sopivan kekseliäitä, ilman turhaa kikkailua”, ”erinomaista ja kekseliästä” ja ”taivaallista” ovat vain muutama kuvailu Helsingissä sijaitsevasta NATURA ravintolasta. Pitkän ravintola-alan historian omaavat David Alberti ja Anya Sivkova avasivat NATURAN keväällä 2016 Iso Roobertinkadulla Helsingin Punavuoreen. Jos etsit ravintolaa joka osaa tarkalleen kertoa mistä heidän raaka-aineet ovat kotoisin ja kuinka paljon he kuormittavat luontoa, olet löytänyt juuri oikean paikan.
Skandinaavista henkeä huokuva menu koostuu tapas-, pintxos- ja meze-henkisistä pienistä annoksista joita tarjotaan joko menu kokonaisuuksina tai ravintolan Á La Carte listalta. Annokset keskittyvät kauden vihanneksiin ja juureksiin, sekä laadukkaaseen lihaan ja kalaan jotka ostetaan suoraan suomalaisilta tiloilta joissa henkilökunta on itse myös käynyt. Periaatteena on, että lihaa ei hankita tiloilta minne ei olla päästy. NATURALLA on myös oma kasvimaa jonka kasvattamia kasviksista ravintola käyttää monipuolisissa ateriakokonaisuuksissa. Hauskana yksityiskohtana ravintolan tarinassa voi pitää ravintolan perhekeskeisyys. Poimitut marjat ja ravintolan tarjoamat porkkanat ovat Sivkovan äidin kädenjälkiä ja kaprikset tulevat suoraan Albertin äidiltä Kreikasta.
Punavuoren kasvava indi-ravintolakulttuuri on saanut uuden suuruuden vaikka asiakaspaikkoja on rajoitetusti. Tule nauttimaan herkullisista kausittain vaihtuvista liha-, kala-, ja kasvis-ruoista Iso Roobertinkadulla Helsingin keskustaan.