Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Kin Sushi Helsinki

Kin Sushi Helsinki

Kuva kohteesta Kin Sushi Helsinki, Keskusta, Helsinki
Kin Sushi Helsinki ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Kin Sushi Helsinki – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Auki nyt
-
Sulkee 15:00
Friday
11:00 - 15:00
17:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
11:00 - 15:00
17:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 15:00
17:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 15:00
17:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 15:00
17:00 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Kin Sushi Helsinki

Kin Sushi on yksi Helsingin monipuolisimmista ja runsaimman valikoiman tarjoavista sushiravintoloista Lönnrotin kadulla, aivan kaupungin keskustassa. Ravintolan motto on pysynyt vuodesta toiseen samana ja toimivana: Kin Sushi tarjoaa tuoreista raaka-aineista käsin valmistettua, veden kielelle tuovaa sushia. Lounasajan sushibuffet katetaan arkipäivisin klo 11–15 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12–17. Iltaisin Kin Sushissa herkutellaan maukkaan ja värikkään, upeasti esille asetellun All You Can Eat Dinnerin merkeissä. Tarjolla on runsas valikoma erilaisia sushi- ja sashimivariantteja kaikille, yhden japanilaisen keittiön kruununjalokiven ystäville.

Kin Sushin sijainti Lönnrotinkadulla, Mannerheimintien ja Pohjois-Esplanadin risteyskohdan tuntumassa on erinomainen, sillä muun muassa Mannerheimintietä ja Pohjois-Esplanadia pitkin liikennöivät raitiovaunut tuovat lähelle.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Kin Sushi Helsinki?

Et, ravintolassa Kin Sushi Helsinki ei käy luottokortti.

Onko ravintolassa Kin Sushi Helsinki pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Kin Sushi Helsinki ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Kin Sushi Helsinki?

Helsingin keskustassa, Lönnrotinkadulla sijaitseva Kin Sushi Helsinki avattiin Järvenpäässä sijaitsevan sisarravintolansa huiman menestyksen myötä vuonna 2013. Monille Kin Sushista on tullut yksi mieluisimmista sushiravintoloista – paikka jonka monipuolisuus houkuttelee palaamaan noutopöytien tuoreiden antimien ääreen yhä uudelleen. Osa tässä ruokapaikassa käyneistä ylistävät Kin Sushia jopa parhaaksi sushiravintolaksi, jossa ovat koskaan käyneet. Jokaisen tulee tietenkin muodostaa mielipiteensä itse, mutta mitä ystävälliseen ja hymyilevään asiakaspalveluun, erilaisten sushi- ja sashimivarianttien määrään, tuoreuteen, käsityöhön ja raaka-aineiden laatuun tulee, ei erinomainen ravintolaelämys varmasti ole kaukana.

Lounasbuffet katetaan joka päivä sekä arkisin että viikonloppuisin. Ilta-aikaan Kin Sushiin saapuvaa odottaa värikylläinen, upeasti aseteltu ja koristeltu All You Can Eat Dinner. Illallisaikaan sushihimon iskiessä voi Kin Sushissa syödä siis niin paljon kuin mielii tai jaksaa. Vaihtoehdot eivät lopu kesken: pöytiin katetaan runsain mitoin sushia nigiristä, maki- ja uramaki-rulliin sekä sashimiin. Päällisinä ja täytteinä on monipuolisesti kalaa, mereneläviä, kasviksia kaikissa sateenkaaren väreissä makua täydentävin kastikkein höystettynä tai ilman. Määrä ei korvaa laatua, mikä ymmärretään Kin Sushissa – tuoreus ja huolellinen käsityö ovat aina etusijalla.

Ravintolaan on myös helppo saapua esimerkiksi Mannerheimintietä ja Pohjois-Esplanadia pitkin liikennöivillä raitiovaunuilla, ja rautatieasemalta kävellen matkaan menee alle kymmenen minuuttia.