Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Punavuori
Haru+ Sushi Annankatu

Haru+ Sushi Annankatu

Punavuorijapanilainen, aasialainen, sushiravintola
Loistava
5.0/6
8 arvostelua
Haru+ Sushi Annankatu Helsinki image 1
Haru+ Sushi Annankatu Helsinki image 2
Haru+ Sushi Annankatu Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Haru+ Sushi Annankatu – Tietoja

Haru+ eli Haru Plus on sushibuffet ja japanilaista ruokaa tarjoileva ravintola Helsingin Punavuoressa, Annankadulla. Lounasta ja päivällistä on tarjolla noutopöydästä joka päivä. Molempiin sisältyy sushin lisäksi aasialainen lämmin ruoka, salaatti ja jälkiruokavalikoima sekä valikoima juomia. Haru+:n maukkaan ruuan salaisuus ovat yksinkertaiset tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet, joista pidetään kiinni jokaisessa annoksessa. Buffet’sta löytyy paljon päivittäin vaihtuvia sushivaihtoehtoja jokaiseen makuun sekä lämpimiä japanilaisen ja aasialaisen keittiön erikoisuuksia salaateista, keittoihin ja esimerkiksi raikkaisiin kesärulliin sekä jälkiruokiin. Syyskuussa 2018 avattu Haru+ toimii hyvän vastaanoton saanutta, Kampin Haru-sisarravintolaa suuremmissa tiloissa, joissa ruokaillaan viihtyisän kodikkaasti Harulle tuttuun tapaan valoisassa, linjakkaasti puunsävyin ja mustin kalustein sisustetussa ruokasalissa.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
12:00 - 21:00

Osoite

Haru+ Sushi Annankatu
Annankatu 6
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

Lounasbuffet

Ma-Pe klo 11-17
12,50 €
CDE9B5F7-987D-4AC4-A63C-DBFEC426E082

Noutopöytä

Illallisbuffet

Ma-Pe 17-21
15,90 €

Viikonloppubuffet

La-Su 12-21
15,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Haru+ Sushi Annankatu, Helsinki

Japanilaista ruokaa ja sushia tarjoileva Haru+ tuo Helsingin Punavuoreen, Annankadulle jotain, mihin kaikki buffetravintolat eivät pysty: tuoretta ja laadukasta lounasta ja illallista, joiden hintaan kuuluu paitsi herkullista sushia myös lämminruoka, salaatti ja jälkiruuat – ja mitä vielä, juomat (vesi, tee, kahvi ja limut hanasta)! Joka päivä. Päivittäin on tarjolla myös kaksi eri keittoa, Tofu Miso sekä kalakeitto. Lisäksi Haru Plus sopii kaikille kaikkiruokaisista japanilaisen ruuan ystävistä kasvissyöjiin. Ravintolan avokeittiössä ammattitaidolla valmistuva sushivalikoima vaihtuu päivittäin, ja siihen kuuluu mm. lohesta, katkaravuista, surimista ja muista merenelävistä valmistettujen monenlaisten maki-, gunkan- ja nigirizushien lisäksi noin kymmenkunta kasvisvaihtoehtoa, ja useat salaatit ja keitotkin on saatavilla kasvisruokavalioon sopivina.

Tunnelma tilavassa ja valoisassa ravintolasalissa on viihtyisä ja kodikas ja sisustus raikas mutta seesteinen. Paikkansa voi valita pyöreistä, neljän hengen pöydistä tai pitkästä ikkunapöydästä, josta voi ruokaillessaan seurata Annankadun menoa. Haru+:n sijainti Punavuoren Annankadulla on keskeinen ja saavutettavissa helposti kävellen Helsingin keskustassa liikkuessa. Myös raitiovaunulla pääsee lähelle.

8 Haru+ Sushi Annankatu arvostelua

Loistava
5.0/6
8 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Stefano M.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Really enjoyed the place, good food and good atmosphere. Recommended.

"Erinomainen"
6/6
Eliisa L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mahtava lokaatio ja itse ravintola ja sen sisustus on mukava ja kutsuva. Työntekijät mukavia ja auttavat tarpeen tullen. Loistavaa ruokaa, ehkä paras sushi ravintola helsingissä!

"Erinomainen"
6/6
Susanna T.neljä kuukautta sitten · 13 arvostelua

Harussa on aina super hyvät sushit, ehdottomasti yksi suosikeista! Annankadun lokaatio on hyvä, tila on sopivan iso ja sushi valikoima on monipuolinen. Lisäpisteitä myös siitä, että tarjolla on muutakin kuin vain sushia! Harussa ihanaa on myös jälkiruoka valikoima kahvin/teen kylkeen. Suosittelen lämpimästi, aina yhtä miellyttävä kokemus!