Ruokalista – Gaijin
Suosituksia ruokalistalta
Snacks
GREEN SHELL MUSSEL 'YUZU HONEY'
BEEF TAR TAR SHIZO & WASABI
WHITE FISH 'TACO'
PORK BUN
SEARED SCALLOPS & KELP BUTTER
BRAISED PORK 'KIMCHI HOT POT'
ROASTED FRESH COD FISH & MISO BUTTER
CUMIN FLAVORED LAMB 'PEKINGSTYLE' & FENNEL
Erikoiset
GRILLED AVOCADO, TOFU, TOMATO & GOMA
SASHIMI TASTING
FOIE, UNAGI & TRUFFLE 'NIGIRI'
'MASTERSTOCK' CHICKEN NOODLE SALAD
MARBLED BEEF TATAKI & KELP-SEAWEED
ALASKAN KING CRAB JAPPONESE
Grillistä
SWEET MISO EGGPLANT & YELLOW BEAN
MUSHROOM SKEWER & GAIJIN VEGE KIMCHI
DARK MISO GRILLED LAMB CHOPS
GRILLED AKAMISO BEEF 'HERB PONZU & AKAMISO'
Dim Sum
SHIRO MISO PUMPKIN SHU MAI
ROASTED PORK SHUMAI
SESAME SZECHUAN LAMB BALL
TEA-SMOKED DUCK DUMPLING
KALE & CARAMEL ONION GYOZA
Jälkiruoat
APPLE GEISHA
FENNEL & LICORICE
NORI & LEMON RICE
SWEET TASTING
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Gaijin
Moderneja aasialaisia makuja tarjoava Gaijin vie ruokailijat ainutlaatuiselle makumatkalle Pohjois-Aasian maihin Kiinaan, Koreaan ja Japaniin yhdistelemällä näiden maiden perinteisiä ruokia luovalla ja uudenaikaisella tavalla. Vastaavanlaista aasialaista fuusioruokaa tarjoilevaa ravintolaa ei juuri muualta Helsingistä löydy, ja ruoan lisäksi Gaijinin loistavat juomat sekä lämmin tunnelma ovat vertaansa vailla. Kuten ravintolan perustajakaksikon Tomi Björckin ja Matti Wikbergin muissa ravintoloissa, myös Gaijinissa ruokailun on tarkoitus olla sosiaalinen tapahtuma, ja tätä ajatusta noudattaen annokset on tarkoitettu jaettavaksi seurueen kesken. Ravintolan sijainti hienoissa maisemissa Bulevardilla Helsingin keskustassa on myös ainutlaatuinen.
Usein kysytyt kysymykset
Onko ravintolassa Gaijin pöytiä ulkona?
Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Gaijin?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Gaijin?
Gaijin syntyi perustajiensa Björckin ja Wikbergin ajatuksesta tarjota modernia pohjoisaasialaista fuusioruokaa Helsingin sydämessä. Inspiraatiota ruokalistalle haettiin tutkimusmatkoilta Kiinaan, Koreaan, Japaniin ja modernin aasialaisen ruoan keskuksiin New Yorkiin ja Sydneyyn. Näin syntyi Gaijinin modernilla otteella muovattu autenttisiin Pohjois-Aasian makuihin nojaava fuusiokeittiö Helsingin keskustaan Bulevardille. Koska ruokailu Gaijinissa perustuu sosiaaliseen syömiseen, ruoat on pääosin suunniteltu jaettavaksi pöytäseurueen kesken. Keittiö suosittelee kokeilemaan rohkeasti erilaisia makuyhdistelmiä, sillä kaikki ruokalajit sopivat hyvin yhteen toistensa kanssa. Valitsemalla seurueellenne jomman kumman keittiömestarin suunnittelemasta kahdesta täydellisestä menukokonaisuudesta, voitte antautua makujen vietäväksi ja rentoutua ilman valinnanvaikeutta.
Koko aterian varrella makuja täydentävät menuihin huolella suunnitellut juomapaketit. Toinen toistaan upeimmista sakeista ja viineistä koostuvan juomalistan tarjonta toimii ruokien kanssa tai nautittavaksi sellaisenaan. Lisäksi raikkaita aasialaisia makuja voi maistella uniikkien drinkkien muodossa. Ammattitaitoinen ja aina ystävällinen henkilökunta auttaa asiakkaita toimivien ruoka- ja juomayhdistelmien löytämisessä. Gaijinin tilat erinomaisella paikalla Bulevardin ja Yrjönkadun kulmassa sopivat mitä parhaiten monenlaiseen illanviettoon. Lämminhenkinen ruokasali, intiimi kabinetti, rento baarialue, sosiaalinen communal table ja aurinkoinen terassi tarjoavat kaikki omanlaisensa miljöön ja tunnelman erilaisiin tilaisuuksiin. Gaijinin uniikki yhdistelmä Pohjois-Aasian makuja on jopa maailman mittakaavassa harvinaisuus, ja ravintolan luova fuusiokeittiö ja rento urbaani tunnelma tuo Helsinkiin kiinnostavia uusia tuulia.
