Gaijin

Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 4 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Maharaja

Töölö
5.4/65
Ravintola Maharaja

Vibami - Eerikinkatu

Keskusta
5.3/67
Vibami - Eerikinkatu

Gaijin – Tietoja

Moderneja aasialaisia makuja tarjoava Gaijin vie ruokailijat ainutlaatuiselle makumatkalle Pohjois-Aasian maihin Kiinaan, Koreaan ja Japaniin yhdistelemällä näiden maiden perinteisiä ruokia luovalla ja uudenaikaisella tavalla. Vastaavanlaista aasialaista fuusioruokaa tarjoilevaa ravintolaa ei juuri muualta Helsingistä löydy, ja ruoan lisäksi Gaijinin loistavat juomat sekä lämmin tunnelma ovat vertaansa vailla. Kuten ravintolan perustajakaksikon Tomi Björckin ja Matti Wikbergin muissa ravintoloissa, myös Gaijinissa ruokailun on tarkoitus olla sosiaalinen tapahtuma, ja tätä ajatusta noudattaen annokset on tarkoitettu jaettavaksi seurueen kesken. Ravintolan sijainti hienoissa maisemissa Bulevardilla Helsingin keskustassa on myös ainutlaatuinen.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
Monday
17:00 - 00:00
Tuesday
11:30 - 14:00
17:00 - 00:00
Wednesday
11:30 - 14:00
17:00 - 00:00
Thursday
11:30 - 14:00
17:00 - 00:00
Friday
11:30 - 14:00
17:00 - 00:00
Saturday
17:00 - 00:00
Sunday
17:00 - 23:00

Osoite

Gaijin
Bulevardi 6
00120 Helsinki

0 Gaijin arvostelua

Lisää kohteesta Gaijin, Helsinki

Gaijin syntyi perustajiensa Björckin ja Wikbergin ajatuksesta tarjota modernia pohjoisaasialaista fuusioruokaa Helsingin sydämessä. Inspiraatiota ruokalistalle haettiin tutkimusmatkoilta Kiinaan, Koreaan, Japaniin ja modernin aasialaisen ruoan keskuksiin New Yorkiin ja Sydneyyn. Näin syntyi Gaijinin modernilla otteella muovattu autenttisiin Pohjois-Aasian makuihin nojaava fuusiokeittiö Helsingin keskustaan Bulevardille. Koska ruokailu Gaijinissa perustuu sosiaaliseen syömiseen, ruoat on pääosin suunniteltu jaettavaksi pöytäseurueen kesken. Keittiö suosittelee kokeilemaan rohkeasti erilaisia makuyhdistelmiä, sillä kaikki ruokalajit sopivat hyvin yhteen toistensa kanssa. Valitsemalla seurueellenne jomman kumman keittiömestarin suunnittelemasta kahdesta täydellisestä menukokonaisuudesta, voitte antautua makujen vietäväksi ja rentoutua ilman valinnanvaikeutta.

Koko aterian varrella makuja täydentävät menuihin huolella suunnitellut juomapaketit. Toinen toistaan upeimmista sakeista ja viineistä koostuvan juomalistan tarjonta toimii ruokien kanssa tai nautittavaksi sellaisenaan. Lisäksi raikkaita aasialaisia makuja voi maistella uniikkien drinkkien muodossa. Ammattitaitoinen ja aina ystävällinen henkilökunta auttaa asiakkaita toimivien ruoka- ja juomayhdistelmien löytämisessä. Gaijinin tilat erinomaisella paikalla Bulevardin ja Yrjönkadun kulmassa sopivat mitä parhaiten monenlaiseen illanviettoon. Lämminhenkinen ruokasali, intiimi kabinetti, rento baarialue, sosiaalinen communal table ja aurinkoinen terassi tarjoavat kaikki omanlaisensa miljöön ja tunnelman erilaisiin tilaisuuksiin. Gaijinin uniikki yhdistelmä Pohjois-Aasian makuja on jopa maailman mittakaavassa harvinaisuus, ja ravintolan luova fuusiokeittiö ja rento urbaani tunnelma tuo Helsinkiin kiinnostavia uusia tuulia.