Arvostelut: El Fant

Keskustakansainvälinen
Loistava
4.8/6
57 arvostelua
El Fant Helsinki image 1
El Fant Helsinki image 2
El Fant Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

57 El Fant arvostelua

Täällä voit lukea paikalle El Fant annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
57 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Riikka S.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ruoka on todella hyvää ja sitä tulee todella paljon, joten kannattaa tulla brunssille nälkäisenä. Kahvilan tunnelma on viihtyisä ja henkilökunta on todella mukavaa. Palvelu on ystävällistä ja ripeää. Suosittelen!

"Erinomainen"
6/6
Inka M.neljä kuukautta sitten · 3 arvostelua

Delicious high-quality brunch in beautiful surroundings. Among the best ones in Helsinki.

"Erinomainen"
6/6
Jenna H.kuusi kuukautta sitten · 6 arvostelua

Mielettömän ihana ja ystävällinen palvelu, siistit ja tunnelmalliset tilat, hyvä ruoka, erinomainen kahvi ja kaikin puolin viihtyisä miljöö. Ruokien raaka-aineet olivat laadukkaita ja menu huolella koottu.

"Erinomainen"
6/6
Mari A.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Upea kokemus, lähiruokaa parhaalla mahdollisella tavalla toteutettuna. Kiireetön tunnelma ja herkulliset ruokalajit tekivät pääsiäisen erikoiskattauksesta erinomaisen. Erityisesti mieleen jäi täydellisen murea ja hyvin kypsytetty lammas.

"Upea"
5/6
Katri P.vuosi sitten · 4 arvostelua

Pidin El Fantin brunssista, koska ruoka tarjoiltiin pöytiin. Tarjolla oli suolaista ja makeaa, kahvi kuului hintaan. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Hinta 28 ok ottaen huomioon, että brunssi sisälsi monta ruokalajia.

"Upea"
5/6
Rosa H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä brunssi hyvistä raaka-aineista. El Fantin brunssi oli myös kivaa vaihtelua tutulle buffet brunssille! Pöytään tuotiin ruokaa sen mukaan, kun lautaset tyhjenivät. Suosittelen lämpimästi!

"Upea"
5/6
Päivi K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Loistava ruoka! Hitaahko palvelu ja syöttötuolin puute hieman haittasivat kokemusta 2-vuotiaan kanssa (varaukseen kirjattua syöttötuolivaatimusta ei noteerattu, syöttötuoleja oli ravintolassa vain yksi, joka oli jo varattu. Tämä tieto olisi ollut hyvä kuulla ennen ravintolaan tuloa). Palvelu oli muutoin ystävällistä ja aikuisporukassa tulisin ilman muuta uudelleen.

"Upea"
5/6
Sonja H.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Miljööstä, palvelusta ja lähes kaikista brunssin annoksista täydet pisteet! Ihana kahvila, maukkaita ja mietittyjä annoksia. Ainoa aidosti pettymystä tuottanut seikka oli brunssiin lukeutunut jälkiruoka, joka osoittautui sekä ajatukseltaan että maultaan huonoksi ja tylsäksi. Kokonaisuus oli kuitenkin huippu, jota edes jälkiruoka ei kuitenkaan pilannut.

"Upea"
5/6
Marianne V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyva palvelu, todella mukava henkilokunta, ruoka oli herkullista ja sita oli tarpeeksi. Jalkiruoka olisi voinut olla ehka vahan monipuolisempi ja alkuruoka kenties pienempi, koska sen jalkeen oltiin kaikki jo aivan taynna. Ihanat tilat, hyvaa musiikkia, siistit vessat, ei melua vaan rauhallinen keskusteluymparisto.

"Upea"
5/6
Pirita T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Brunssi oli monipuolinen, yllättävä ja runsas. Siihen ei jäänyt mitään toivomisen varaa ja olimme oikein tyytyväisiä. Palvelu oli miellyttävää. Miljöö on viihtyisä, mutta pöydät vähän turhan lähellä toisiaan. Ehkä vähän kiusallisen paljon kuului viereisen pöydän keskusteluista ja kulkeminen pöytien välissä oli ahdasta.