Arvostelut: El Fant

Loistava
4.8/6
68 arvostelua
El Fant Helsinki image 1
El Fant Helsinki image 2
El Fant Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

68 El Fant arvostelua

Täällä voit lukea paikalle El Fant annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
68 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Kati P.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ihana, maukas, instagram-kaunis brunssi. Sopivasti syötävää, ja vaikka ruokalajeja oli monta, oli ruoka riittävän kevyttä, eli ei tullut ähky. Mahtavaa kahvia ja parasta maistamaani omenamehua.

"Erinomainen"
6/6
Anu T.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Helsingin paras brunssi. Ruuat super herkullisia ja kauniisti katettuja. Ihana tunnelma. Tänne uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Satu H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Beautiful sunday brunch. There is table service, so there is no need to queue to the buffet. Very smooth and rich matcha latte. Quite small place

"Erinomainen"
6/6
Lisa F.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihana runsas sunnuntain brunssi, jossa oli monipuolisesti ja sopivasti kaikkea kahdelle henkilölle. Herkullisia ja huolellisesti valmistettuja annoksia. El Fant oli paikkana pieni ja viihtyisä kahvila, henkilökunta oli mukavaa ja iloista.

"Upea"
5/6
Katri P.vuosi sitten · 4 arvostelua

Pidin El Fantin brunssista, koska ruoka tarjoiltiin pöytiin. Tarjolla oli suolaista ja makeaa, kahvi kuului hintaan. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Hinta 28 ok ottaen huomioon, että brunssi sisälsi monta ruokalajia.

"Hyvä"
4/6
Reijo P.kuukausi sitten · 5 arvostelua

Brunssiin ruoka oli erinomaista, ei-perinteistä ja siten virkistävä poikkeus. Hinta kohtalainen, mutta mm. erikoiskahveista - joista paikka myös tunnettu - perittiin lisäveloitus. Tällä kertaa palvelu kuitenkin muodostui ongelmaksi, sillä El-Fantin henkilökunta oli pahasti alimitoitetettu. Toinen tarjoilija pelasti tilanteen tyylikkäästi ammattilaisena, toisen ollessa varsin ammattitaidoton (joskin ystävällinen). Ongelma ns. ’omistaja/manageritason’ asia. Kahvila on siisti ja viihtyisä, sijainti kiva Senaatintorin ympäristössä, kattaus ja astiastot persoonallisia, ja kokonaisvaikutelma positiivinen. Tarjoilu&alimiehitys verottivat pisteitä tällä vierailulla.

"Upea"
5/6
Rosa H.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä brunssi hyvistä raaka-aineista. El Fantin brunssi oli myös kivaa vaihtelua tutulle buffet brunssille! Pöytään tuotiin ruokaa sen mukaan, kun lautaset tyhjenivät. Suosittelen lämpimästi!

"Upea"
5/6
Päivi K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Loistava ruoka! Hitaahko palvelu ja syöttötuolin puute hieman haittasivat kokemusta 2-vuotiaan kanssa (varaukseen kirjattua syöttötuolivaatimusta ei noteerattu, syöttötuoleja oli ravintolassa vain yksi, joka oli jo varattu. Tämä tieto olisi ollut hyvä kuulla ennen ravintolaan tuloa). Palvelu oli muutoin ystävällistä ja aikuisporukassa tulisin ilman muuta uudelleen.

"Upea"
5/6
Sonja H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Miljööstä, palvelusta ja lähes kaikista brunssin annoksista täydet pisteet! Ihana kahvila, maukkaita ja mietittyjä annoksia. Ainoa aidosti pettymystä tuottanut seikka oli brunssiin lukeutunut jälkiruoka, joka osoittautui sekä ajatukseltaan että maultaan huonoksi ja tylsäksi. Kokonaisuus oli kuitenkin huippu, jota edes jälkiruoka ei kuitenkaan pilannut.

"Upea"
5/6
Marianne V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyva palvelu, todella mukava henkilokunta, ruoka oli herkullista ja sita oli tarpeeksi. Jalkiruoka olisi voinut olla ehka vahan monipuolisempi ja alkuruoka kenties pienempi, koska sen jalkeen oltiin kaikki jo aivan taynna. Ihanat tilat, hyvaa musiikkia, siistit vessat, ei melua vaan rauhallinen keskusteluymparisto.